PDA

View Full Version : طرح هاي جدید تعرفه رنگي اپراتور دوم!

kavehmb
4 April 2008, 02:28 PM
خبرگزاري فارس: جزئيات طرح هاي تعرفه تشويقي رنگي اپراتور دوم تلفن همراه كه از 20 فروردين تا 31 خرداد ماه سالجاري ارائه مي شوند، همراه با نرخ ها و دو طرح تعرفه طلايي جديد اين اپراتور اعلام شد!! (توی سایت ایرانسل که هنوز خبری نیست!)
به گزارش فارس به نقل از روابط عمومي ايرانسل،بر اين اساس، مشتركان سيم كارت هاي دائمي و اعتباري اپراتور دوم مي توانند با انتخاب و فعال سازي هر يك از طرح هاي تعرفه قرمز، آبي، طلايي، طلايي يك ستاره و طلايي دو ستاره از امتيازات اين طرح ها برخوردار شوند.
هريك از طرح هاي تعرفه رنگي فوق، علاوه بر كاهش نرخ مكالمه و پيام كوتاه، شامل زمان هاي رايگان براي مكالمه و بهاي تخفيفي براي استفاده از سرويس GPRS (اينترنت همراه) نيز هستند.
به اين ترتيب مشتركان اپراتور دوم مي توانند با در نظر گرفتن ميزان و نوع مصرف خود، مناسب ترين طرح تعرفه را انتخاب و هزينه استفاده از تلفن همراه خويش را تا حد چشمگيري كاهش دهند.
براساس اين گزارش، مشتركين سيم كارت هاي دائمي و اعتباري ايرانسل با انتخاب و فعال سازي هر يك از طرح هاي تعرفه تشويقي رنگي، از تخفيف در هزينه ارسال پيام كوتاه (SMS) برخوردار خواهند شد و هزينه‌اي كه مشتركين هر ماه بابت ارسال پيام كوتاه مي پردازند،"حداقل نصف" مي شود.
هزينه ارسال هر پيام كوتاه به ديگر مشتركان ايرانسل از ساعت 12 شب پنجشنبه تا ساعت 6 صبح روز جمعه هر هفته تنها يك ريال است.همچنين بهاي ارسال هر پيام كوتاه به ديگر مشتركين ايرانسل از شنبه تا پنجشنبه، براي مشتركين طرح طلايي 30 ريال، براي مشتركين طرح طلايي يك ستاره 20 ريال و براي مشتركين طرح تعرفه طلايي دو ستاره تنها 10 ريال محاسبه مي شود.
نرخ مكالمات مشتركين سيم كارت هاي دائمي و اعتباري ايرانسل، با فعال سازي طرح تعرفه قرمز و پرداخت ماهيانه 20 هزار ريال به عنوان هزينه ماهانه اين طرح، باتوجه به زمان و مقصد تماس از 12 تا 80 درصد كاهش مي يابد.
از سوي ديگر با انتخاب و فعال سازي طرح تعرفه آبي و پرداخت ماهيانه 40 هزار ريال هزينه ماهيانه اين طرح، نرخ مكالمات مشتركين باتوجه به زمان و مقصد تماس از 28 تا 90 درصد كمتر مي شود.
همچنين مشتركين با انتخاب و فعال سازي هر يك از سه طرح تعرفه طلايي، طلايي يك ستاره و طلايي دو ستاره و پرداخت هزينه ماهيانه اشتراك طرح (كه بر اساس نوع طرح تعرفه طلايي انتخابي و نوع سيم كارت مشترك متفاوت است) از تخفيف 52 تا 99 درصدي در هزينه مكالمات خويش برخوردار مي شوند.
همچنين مشتركين هر يك از طرح هاي تعرفه 5 گانه فوق مي توانند از ساعت 12 پنجشنبه تا ساعت 6 صبح روز جمعه به طور كاملا رايگان با ديگر مشتركين ايرانسل در سراسر كشور مكالمه كنند.
همچنين بهاي استفاده از سرويس GPRS (اينترنت همراه ) كه تنها توسط ايرانسل در ايران عرضه مي شود براي مشتركين طرح هاي تعرفه تشويقي مشمول تخفيف خواهد بود به طوريكه بهاي تبادل هر كيلوبايت اطلاعات از ساعت 12 شب تا 6 صبح روزهاي عادي و تمام ساعات روزهاي پنجشنبه و جمعه تنها يك ريال است.
بهاي تبادل هر كيلوبايت اطلاعات از ساعت 6 صبح تا 12 شب روزهاي شنبه تا چهارشنبه براي مشتركين طرح هاي تعرفه تشويقي قرمز و آبي 2 ريال و براي مشتركين طرح هاي تعرفه طلايي، طلايي يك ستاره و طلايي دو ستاره 1 ريال خواهد بود.

اگر کسی اطلاع دقیق تری داره لطفا بگه.

saramb
4 April 2008, 03:01 PM
من که فقط با جشنواره پاییزی ایرانسل حال کردم کلی اس ام اس زدم اونم مجانی:icon_arro

alenkita
26 April 2008, 02:18 PM
با سلام
من با يه سيم کارت اعتباري ايرانسل که 5 هزار تومان شارژ داره مي خواستم از طرح طلائئ يک ستاره(15 هزار تومان) استفاده کنم.
بايد چه کار کنم(يعني اول بايد کارت شارژ بخرم؟ و ..)

ماندانگاس
26 April 2008, 09:09 PM
بله اول باید شارژ کنین بعد درخواست بدید.
درضمن با دو تا کارت دیگه نمیشه درخواست داد! شما سه تا دیگه کارت شارژ بخر جمعا 14 هزار و صد تومن به حسابت اضافه میشه! با اون 5 هزار تومن قبلی میشه 19 هزار و صد تومن! درخواست طرح طلایی بده 15 هزار تومن کم میکنه! 4100 تومن میمونه برای استفاده.

alenkita
1 May 2008, 10:50 PM
من کدش رو زدم هم به صورت دستي و هم به صورت ارتباط با اوپراتور
الان هم 4 روز هست که ميگذره و هنوز فعال نشده. چکار کنم؟

PAYAM
2 May 2008, 01:16 AM
طرح نهایت طی 72 ساعت فعال می‌شه، اگر هنوز SMS تایید براتون نیومده دوباره کدها رو بفرستید.

ماندانگاس
2 May 2008, 02:50 AM
زنگ بزنین 140 به اپراتور بگید ببینه درخواستتون ثبت شده یا نه! اگه ثبت شده که کاری نکنین تا وصل بشه! اگه ثبت نشده دوباره کد ارسال کنین!
در ضمن سیم کارتی که ثبت نشده باشه اجازه ی استفاده از طرح ها رو نداره. شما سیم کارتتون رو ثبت کردین؟

alenkita
2 May 2008, 09:47 AM
زنگ بزنین 140 به اپراتور بگید ببینه درخواستتون ثبت شده یا نه! اگه ثبت شده که کاری نکنین تا وصل بشه! اگه ثبت نشده دوباره کد ارسال کنین!
در ضمن سیم کارتی که ثبت نشده باشه اجازه ی استفاده از طرح ها رو نداره. شما سیم کارتتون رو ثبت کردین؟
فکر نکنم سیم کارت رو ثبت کرده باشم:icon_ques
چطور ثبتش کنم؟

smail
2 May 2008, 10:55 AM
زنگ بزنيد به 120
كد پستي سريال سيمكارت نام مالك خط شماره شناسنامه يادتون نره
در ضمن كپي صفحه اول شناسنامه را بايد بالا سمت راست ليبل شماره تلفن و پايين سمت راست كد پستي را بنويسيد و به شماره اي كه اعلام ميشود فكس كنيد

ماندانگاس
2 May 2008, 12:41 PM
از سایت ایرانسل هم میتونین برای ثبت استفاده کنین.
ولی 120 مطمئن تره.

Light
2 May 2008, 02:40 PM
ماندانگاس (http://www.phalls.com/member.php?u=9287) عزیز من لینک ثبت نام رو در سایت ایرانسل پیدا نمی کنم .برداشته شده ؟

PoYo
2 May 2008, 02:42 PM
من دیشب که پنجشنبه بود و میخواستم که صحبت کنم تا صبح ساعت 11 شب درخواست تعرفه قرمر رو دادم و حدود ساعت 12:30 اس ام اس تایید اومد!! با وجود اینکه که به من وعده 72 ساعته داده بود....

بیشتر به ترافیک شبکه مربوط میشه که چه وقتهایی درخواست بدید

PAYAM
3 May 2008, 12:16 AM
ثبت‌نام اینترنتی فعلا انجام پذیر نیست، ضمن این‌که ثبت‌نام دو قسمت داره، اول باید ثبت‌نام انجام بشه بعد مجددا بسته بشه. قبلا هم که ثبت‌نام اینترنتی انجام می‌شد برای بستنش باید می‌رفتید پیش فروشنده تا از حالت Pending ثبت‌نام‌تونو ببنده.
ثبت‌نام رو از همون 120 انجام بدین. (از شماره خونه یا همراه اول شماره 09351200000 رو بگیرید، که البته براتون هزینه ایرانسل محسوب می‌شه ولی اگر از موبایل ایرانسل‌تون 120 رو بگیرید فقط هزینه دقیقه اول محاسبه می‌شه)
در مورد ایرانسل هر مشکلی داشتین بپرسین در حد توانم جواب‌تونو می‌دم.

alenkita
4 May 2008, 07:35 AM
من دیشب که پنجشنبه بود و میخواستم که صحبت کنم تا صبح ساعت 11 شب درخواست تعرفه قرمر رو دادم و حدود ساعت 12:30 اس ام اس تایید اومد!! با وجود اینکه که به من وعده 72 ساعته داده بود....

بیشتر به ترافیک شبکه مربوط میشه که چه وقتهایی درخواست بدید
سیم کارتت اعتباریه یا دائمی؟

alenkita
16 May 2008, 12:06 AM
آقا من با 120 تماس گرفتم و ثبت نام کردم در ضمن اطلاعاتمو هم فکس کردم(1 هفته پیش)، ولی امروز دوباره که خواستم در طرح طلاییش ثبت نام کنم، بازم نشد:icon_cry::icon_cry:

PoYo
16 May 2008, 01:13 PM
سیم کارتت اعتباریه یا دائمی؟

سیم کارتم اعتباری هستش

آقا من با 120 تماس گرفتم و ثبت نام کردم در ضمن اطلاعاتمو هم فکس کردم(1 هفته پیش)، ولی امروز دوباره که خواستم در طرح طلاییش ثبت نام کنم، بازم نش

شما باید برای تغییر تعرفه از خود 140 اقدام کنید

اگه با کد وارد بشید با پیغامی مبنی بر اینکه شا قبلا" طرح دیگه ای رو انتخاب کردید مواجه میشوید

موفق باشید

romeo_1593
16 May 2008, 01:24 PM
چطوری میشه فهمید که الان تو چه طرحی هستیم .

smail
16 May 2008, 02:25 PM
در ecare طرح فعلي شما را نوشته
براي فعال سازي آن يك پيام كوتاه به 140 يا 130 با متن ecare بزنيد

PoYo
16 May 2008, 03:51 PM

بدین منظور کد #1#8#7*140* را وارد کنید و تعرفه ی در حال اجرای شما اعلام خواهد شد

موفق باشید :icon_cool

PoYo
16 May 2008, 03:54 PM

بدین منظور کد #1*8*7*140* را وارد کنید و تعرفه ی در حال اجرای شما اعلام خواهد شد

موفق باشید :icon_cool

ماندانگاس
16 May 2008, 03:56 PM
مدت باقی مانده از طرح هم با :
#2*8*7*140*

alenkita
16 May 2008, 05:54 PM
شما باید برای تغییر تعرفه از خود 140 اقدام کنید

اگه با کد وارد بشید با پیغامی مبنی بر اینکه شا قبلا" طرح دیگه ای رو انتخاب کردید مواجه میشوید

موفق باشید
140 رو هم میزنم ولی کسی که صحبت میکنه که چه کدی رو بزنم اصلا واسه طرح های آبی و قرمز وطلایی کدی رو اعلام نمیکنه. فقط واسه طرح ثانیه کد اعلام میکنه.
بچه ها میشه یکی امتحان کنه ببینه واسه شما هم همین طوره؟

PoYo
16 May 2008, 11:35 PM
شما میتونید که مستقیم با اپراتور وارد عمل بشید

یا خدمات ایرانسل در سیستم گویا