View Full Version : مشکل با HTC Advantage و درخواست کمک
rezam
2 April 2008, 10:41 PM
با سلام به همه ی دوستان خوب و حرفه ای
یک مشکل حاد برای گوشی من پیش اومده که البته با یکی از حرفه ای های انجمن هم در میان گذاشتم ولی چون هنوز جوابی دریافت نکردم و از طرفی شدیدا حالم گرفته شده گفتم از بقیه ی دوستان صاحب نظر هم طلب یاری و کمک کنم .
امروز یهو گوشی من هنگ کرد و بعد از اینکه Restart هم کردم باز هم به محض اینکه بالا میومد هنگ می کرد . من گوشی رو Hard reset کردم و وقتی Boot Screen اول با لوگوی HTC بالا میومد می نوشت No GSM و وقتی گوشی بوت شد دیدم که اصلا آنتن نمی ده و سیم کارت رو شناسایی نمی کنه و با وارد شدن به قسمت Device Inforamation در قسمت Radio version , protocol هیچی نوشته نشده ! و حتی جلوی گزینه ی IMEI هم خالی است !
بعد خواستم گوشی رو با رام اوریجینال WM6 که از سایت HTC گرفتم آپدیت کنم که پروسه ی آپدیت تا 12% پیش رفت و بعد از آن Error داد و هر چقدر هم مثل Error Recovery عمل کردم باز هم در همون 12% متوقف می شه و دیگه ادامه پیدا نمی کنه . در حال حاضر هم همون صفحه ی سه رنگ نمایش داده می شه و یه چیزایی هم روی صفحه نوشته که اگر لازم بود بفرمایید تا من بنویسم .
خواهش میکنم اکر کسی می دونه چه بلایی سر این گوشی اومده منو یه راهنمایی بکنه .
متشکرم و ممنون
Light
2 April 2008, 11:09 PM
دوست عزیز گوشیتون ضربه نخورده ؟
یکی رو دوستان خودم گوشیش از دستش افتاد و این مشکل براش پیش اومد که تعمیر کار گفت بردش آسیب دیده
rezam
3 April 2008, 12:30 AM
نمی دونم ، رو میز کارم بود اومدم دیدم اینجوری شده ، حالا راهش چیه ؟ باید بردش عوض بشه ؟
Light
3 April 2008, 12:40 AM
واسه گوشی دوستم با تعویض برد درست شد
شما گوشی رو به یک متخصص نشون بدین شاید از چیز دیگه باشه چون میگین ضربه نخورده
rezam
3 April 2008, 12:55 AM
البته گوشی من گارانتی داره ، فقط مشکلش اینه که باید این همه راه بیام تهران ، چون اگر بفرستم معلوم نیست کی درستش کنن . ممکنه نمایندگی هم بگه ضربه خورده و از گارانتی خارج شده ؟
mohammad51
3 April 2008, 11:57 AM
دوست عزیز
قبل از هر کاری باطری گوشیتون رو 24 ساعت از گوشی در بیارید و بعد از اون رام جدید نصب کنیدالبته قبل از نصب کردن باید هارد اسپیل کنید و بعد رام رو نصب کنید :icon_cool
rezam
3 April 2008, 02:04 PM
خیلی ممنونم از راهنمایی تون
میشه بفرمایید این هارد اسپیل چه طوری انجام می شه ؟ می خوام یه جوری نباشه که شرکت بهونه بیاره و بگه با این کار از گارانتی خارج می شه .
من به توصیه ی Lover عزیز یک Radio هم از سایت Developers گرفتم اما متاسفانه رو 70% متوقف می شد و گوشی Restart می شه .
من از حالا باتری گوشی رو در میارم تا ببینم چی می شه .
دوباره هم ممنونم از راهنمایی تون .
mohammad51
3 April 2008, 05:43 PM
خیلی ممنونم از راهنمایی تون
میشه بفرمایید این هارد اسپیل چه طوری انجام می شه ؟ می خوام یه جوری نباشه که شرکت بهونه بیاره و بگه با این کار از گارانتی خارج می شه .
من به توصیه ی Lover عزیز یک Radio هم از سایت Developers گرفتم اما متاسفانه رو 70% متوقف می شد و گوشی Restart می شه .
من از حالا باتری گوشی رو در میارم تا ببینم چی می شه .
دوباره هم ممنونم از راهنمایی تون .
دوست عزیز
در تاپیک زیر میتونید نحوه هارد اسپیل کردن رو تو پست شماره 770 بگیرید:icon_cool
لینک (http://www.phalls.com/showthread.php?t=38432&page=60)
El Padrino.
4 April 2008, 10:21 AM
با سلام به همه ی دوستان خوب و حرفه ای
یک مشکل حاد برای گوشی من پیش اومده که البته با یکی از حرفه ای های انجمن هم در میان گذاشتم ولی چون هنوز جوابی دریافت نکردم و از طرفی شدیدا حالم گرفته شده گفتم از بقیه ی دوستان صاحب نظر هم طلب یاری و کمک کنم .
امروز یهو گوشی من هنگ کرد و بعد از اینکه Restart هم کردم باز هم به محض اینکه بالا میومد هنگ می کرد . من گوشی رو Hard reset کردم و وقتی Boot Screen اول با لوگوی HTC بالا میومد می نوشت No GSM و وقتی گوشی بوت شد دیدم که اصلا آنتن نمی ده و سیم کارت رو شناسایی نمی کنه و با وارد شدن به قسمت Device Inforamation در قسمت Radio version , protocol هیچی نوشته نشده ! و حتی جلوی گزینه ی IMEI هم خالی است !
بعد خواستم گوشی رو با رام اوریجینال WM6 که از سایت HTC گرفتم آپدیت کنم که پروسه ی آپدیت تا 12% پیش رفت و بعد از آن Error داد و هر چقدر هم مثل Error Recovery عمل کردم باز هم در همون 12% متوقف می شه و دیگه ادامه پیدا نمی کنه . در حال حاضر هم همون صفحه ی سه رنگ نمایش داده می شه و یه چیزایی هم روی صفحه نوشته که اگر لازم بود بفرمایید تا من بنویسم .
خواهش میکنم اکر کسی می دونه چه بلایی سر این گوشی اومده منو یه راهنمایی بکنه .
متشکرم و ممنون
دقیقا من هم مشکل شما رو با TYTN II پدرم داشتم اگه دیده باشید سیم کارت این گوشی پشت LCD هست و برای تعویض سیم کارت احتیاجی به در آوردن باتری نیست من هم همیشه بدون خاموش کردن گوشی سیم کارت رو عوض می کردم و به محض این که در سیم کارت باز میشد گوشی خودکار خاموش میشد یک بار این کار رو کردم ولی به محض این که در سیم کارت رو بستم همین صفحه سه رنگ اومد و هر کار می کردم گوشی از این حالت در نمی اومد هارد ریست نشد فلش نشد !!!! مونده بودم چه کار کنم تا این که اتفاقی گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم (کابل USB رو به گوشی متصل کردم) بعد گوشی رو یک بار ریست کردم درست شد راحت بالا اومد !!!
rezam
4 April 2008, 11:19 AM
ولی متاسفانه من مشکلم اینجوری حل نشد . الان 10-12 ساعت باتری رو در آوردم و بعد از اینکه دوباره باتری رو سر جاش گذاشتم هیچ فرقی نکرده و باز هم پیغام No GSM روی صفحه نمایش داده می شه ، فکر می کنم اشکال سخت افزاری پیدا کرده ، چون اصلا وارد منوی Phone از Setting هم نمی شه و حتی Call Duration رو هم نمیاره ، کلا مثل این می مونه که به یک پاکت پی سی بدون امکانات GSM تبدیل شده :icon_cry:
mohammad51
4 April 2008, 11:29 AM
ولی متاسفانه من مشکلم اینجوری حل نشد . الان 10-12 ساعت باتری رو در آوردم و بعد از اینکه دوباره باتری رو سر جاش گذاشتم هیچ فرقی نکرده و باز هم پیغام No GSM روی صفحه نمایش داده می شه ، فکر می کنم اشکال سخت افزاری پیدا کرده ، چون اصلا وارد منوی Phone از Setting هم نمی شه و حتی Call Duration رو هم نمیاره ، کلا مثل این می مونه که به یک پاکت پی سی بدون امکانات GSM تبدیل شده :icon_cry:
دوست عزیز
احتمالا قسمت سیمکارت گوشی شما مشکل پیدا کرده بهترین کار اینه که ببریدش گارانتی تا مشکل رو حل کنن:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.