View Full Version : سوالاتی در مورد نوکیا 5300 دارم
اینجانب
31 March 2008, 12:53 PM
من چندین ساله که از جریان خرید موبایل بدورم. حالا بدلایلی میخوام یک گوشی نوکیا 5300 بخرم. تا حدی مشخصاتش را مرور کردم، فقط میخوام بدونم نقص یا کمبود یا نکته منفی خاصی نداره؟
در ضمن با چه گارانتی (یا بدون گارانتی) بگیرم؟ و اگه بدون گارانتی میگیرم تو مغازه چجوری باید تستش بکنم و اصلا مدت تست برای تعویض، در صورت ایراد، بهم میدن یا نه؟
یک سوال دیگه: باهاش میشه SMS فارسی گرفت یا فرستاد؟
راستی چینی و غیر چینی که نداره؟
NEC
31 March 2008, 02:44 PM
دوربينش 1.3 هست و تعريف چنداني نداره . صداش خوبه و music express هست . اون موقع مال من فقط sms فارسي ميگرفت ولي نمي فرستاد . احتمالا تا الان بايد با كيبورد فارسي هم تو بازار اومده باشه . من بدون گارانتي گرفتم و مشكلي هم برام پيش نيومد . مال سنگاپور بود كه البته با چين فرق خاصي نداره :icon_arro مدت تست هم بايد خودتون با فروشنده شرط كنيد . سوال ديگه اي بود در خدمتم .
اینجانب
31 March 2008, 04:54 PM
خیلی ممنون.
اینهایی که الان تو بازار است صفحه کلیدش عربی هم داره.
اینجور موبایلها را میشه روش منشی تلفنی هم گذاشت؟
NEC
31 March 2008, 05:13 PM
خیلی ممنون.
اینهایی که الان تو بازار است صفحه کلیدش عربی هم داره.
اینجور موبایلها را میشه روش منشی تلفنی هم گذاشت؟
اگه عربي داره يه جورايي يعني فارسي داره :icon_cool ( احتمالا به جز حروف گ چ پ ژ )
متاسفانه اين گوشي جاوا هست نه سيمبين و من براش منشي تلفني نديدم ( البته به صورت پيش فرض روي خودش هم نيست ) اگه اين برنامه خيلي براتون مهمه بايد قيد اين گوشي رو بزنيد . راستي يكي ديگه از معايبش هم ظاهر اين گوشي هست كه خيلي cheap ( ارزون ) نشون ميده .
اگه دليل انتخاب اين گوشي و بودجه ماكزيمم خودتون رو بگيد بهتر مي تونم راهنماييتون كنم .:icon_cool
اینجانب
31 March 2008, 07:51 PM
با تشکر مجدد،
حداکثر بودجه من 200 هزار تومان است و گوشی میخواهم که:
1- نوکیا باشه
2- دکمه هاش تا حد امکان برجسته باشه یعنی راحت بشه با دست کشیدن روی صفحه کلید و بدون نگاه کردن، فاصله دکمه ها را از هم تشخیص داد و دکمه ها در یک سطح نباشند.
3- SMS فارسی بشه باهاش فرستاد و گرفت.
روی صفحه کلید 4 حرف مختص فارسی را نداره ولی دکمه های مشابهش ظاهرا آن حروف را هم میزنند، منظورم اینه که مثلا دکمه ر،ز، ژ را هم میزند، درسته؟
NEC
31 March 2008, 08:39 PM
با تشکر مجدد،
حداکثر بودجه من 200 هزار تومان است و گوشی میخواهم که:
1- نوکیا باشه
2- دکمه هاش تا حد امکان برجسته باشه یعنی راحت بشه با دست کشیدن روی صفحه کلید و بدون نگاه کردن، فاصله دکمه ها را از هم تشخیص داد و دکمه ها در یک سطح نباشند.
3- SMS فارسی بشه باهاش فرستاد و گرفت.
روی صفحه کلید 4 حرف مختص فارسی را نداره ولی دکمه های مشابهش ظاهرا آن حروف را هم میزنند، منظورم اینه که مثلا دکمه ر،ز، ژ را هم میزند، درسته؟
معمولا بايد همين طور باشه كه ميفرماييد . من زيمنس c65 همين جوري داشتم يعني عربي بود ولي "گچپژ" فارسي هم مينوشت ولي و نوكيا 3230 داشتم كه عربي بود ولي "گچپژ" رو نداشت . تو مغازه كه رفتيد تست كنيد .
اين گوشي در حال حاضر حدود 150 تومنه ( لااقل تو شيراز ) اگه با قيافه و به خصوص جنس بدنه اش مشكلي نداريد كه هيچ وگرنه 6300 رو بهتون پيشنهاد ميكنم دوربينش 2 مگاپيكسل هست و شيكتره البته قيمتش از اين بيشتره ( همون حول و حوش 190 تومن ) .:icon_cool
اینجانب
3 April 2008, 10:07 AM
5300 را خریدم. برای اطلاع آیندگان:
قیمتش از 148 هزار تومان (کاملا بدن گارانتی) بود تا 155 تا 160 (با گارانتی های متفرقه). ولی یک فروشگاه با گارانتی اتصالات میداد 165 که همونه خریدم. از نکات قابل توجه اینه که این مدل خاص با گارانتی اتصالات منو و امکانات کاملا فارسی داره و بر خلاف 5300 های دیگر بازار صفحه کلیدش حروف مختص فارسی را هم روش داره.
mohammad51
3 April 2008, 11:52 AM
دوستان عزیز
گوشی هایی که کی پد فارسی دارن سفارش خود ایران هستن و حتی بعضی هاش هم تاریخ هجری شمس هم دارن:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.