PDA

View Full Version : مشكل خاموش شدن

آيدين
3 March 2005, 09:10 PM
كامپيوتر من بعد از Shotdown شدن از داخل ويندوز - در مرحله آخر خاموش شدن گير مي كند و خاموش نمي شود - و مجبورم پاور را 4 تا 5 ثانيه نگه پدارم تا خاموش شود

به دادم برسيد - اعصابم رو خرد كرده :D :D :D

-–•(-• SinaSystem •-)•–-
3 March 2005, 09:17 PM
آيدين, احتمالا اشكال از رجيستري ويندوز است
با برنامه Registry Fix يه اسكن بگيريد .

آيدين
4 March 2005, 02:20 AM
چطوري مي شه از اين برنامه استفاده كرد

آيا مشكلي براي سيستم نداره ؟

اگه مي شه بيشتر راهنمايي كنيد

-–•(-• SinaSystem •-)•–-
4 March 2005, 02:34 AM
آيدين, بايد اول برنامه را دانلود كنيد...

mahdi1944
4 March 2005, 01:55 PM
اين مشکل از خيلي چيزا مي‌تونه باشه
مشکل رجيستر که مي‌شه با رجيستري اسکنر‌ها برطرف کرد مانند رجيستري فيکسر
و يا اينکه زماني که سيستم بوت مي‌شه
F8
رو بگيري و گزينه‌ي
last good work .....
رو انتخاب کني
يا مي‌تونه از پاور باشه که در اين صورت از
Bios (Setup)
بري و
event
رو خاموش کني
اينا رو انجام بده اگه مشکلت حل نشد يه
pm
بزار و بيشتر توضيخ بده
به اميد موفقيت براي شما دوست عزيز

آيدين
4 March 2005, 02:56 PM
مرسي از دوستان

امتحان مي كنم - نتيجه اش رو مي گم

آيدين
5 March 2005, 05:16 PM
متاسفانه درست نشد

كمك ديگه اي اگه مي دونيد بگيد

mohammad
5 March 2005, 10:25 PM
1-در contorol panel در user account یک یوزر جدید بساز و با ان بالا بیا و بعد با این یوزر کامپیوتر را خاموش کن
2-یک پچ است به نام Xp_SP1_Slowdown_Fix که میتونی از سایت مایکروسافت بگیری

freddy_1946
27 March 2005, 11:47 PM
مشكل ديگه اي كه ممكنه داشته باشي اينه كه :
-برنامه هاي زيادي روي كامپيوترت نصب كرده باشي كه اولا احتمال ايجاد تداخل زياد مي كنه و ثانيا برنامه هايي كه موقع
بالا آمدن كامپيوتر اجرا مي شوند زياد شده باشد كه ويندوز بايد تمام آن ها رو هنگام خاموش كردن ببندد كه همين باعث هنگ كردن كامپيوتر مي شود.
ليست برنامه هايي رو كه در Start Up اجرا مي شوند رو ميتوني در اينجا ببيني و اونا رو حذف كني:
start/run/msconfig و در تب StartUP
-ممكنه كامپيوترت SpyWare يا Trojan داشته باشه كه اگه زياد از اينترنت استفاده مي كني احتمالش زياده
براي از بين بردن آن ها ميتوني از برنامه زير استفاده كني
http://www.download.com/1200-2018-5139934.html
اگه خواستي كركشم ميتونم برات آپلود كنم. 8)

huttory_hunzo
31 March 2005, 09:18 PM
مشكلي كه شما فرموديد مربوط به موقع نصب ويندوز XP ميشه . كاري كه بايد شما بكنيد اينه كه وارد برنامه ست آپ سيستم بشيد و توي قسمت مديريت انرژي Power Management حتماً مطمئن بشيد كه گزينه ACPI فعال باشه يا اينكه سيستم شما ACPI Compatible انتخاب شده باشه. البته اين كار بعد از نصب ويندوز هيچ فايده اي نداره و مشكلي رو حل نميكنه. حالا براي اطمينان بيشتر :

1 - قبل از نصب ويندوز Setup رو چك كنيد تا حتماً اين گزينه درست باشه. چون وقتي ويندوز در حالت ACPI Disabled نصب بشه ديگه هيچ راهي براي نصب كامپوننت هاي ACPI نمي مونه.
2 - توي صفحه شروع نصب ويندوز جايي كه ميگه كليد F6 رو براي نصب درايور هاي ديگر فشار دهيد شما لطف ميكنيد و كليد F5 رو فشار ميديد. با اين كار يه منو مياد، البته نه بلافاصله و شما گزينه ACPI Uni Processor System رو انتخاب كنيد و اگه از دو تا CPU يا تكنولوژي HT استفاده ميكنيد گزينه ACPI Multi Processor رو انتخاب كنيد.

انشالله كه كمك كنه...

kima
1 April 2005, 12:34 AM
کلا ایکس پی خیلی روی شات داون مشکل پیدا کرده
ویندوز 98 یا 2000 آدم تا شا اون می کرد خودش خاموش می شد
اما ایکس پی به خاطر یکی سری امکانات که بهش اضافهع شده مشکلپیدا کرده از این بابات
توجه نکردم داخل 2003 هم این مشکلا هست یا نه
چون من اغلب شاد داون که می کنم مونیتور رو خاموش می کنم
حاتلا کاری ندارم خاموش شه یا نه

freddy_1946
1 April 2005, 02:12 AM
اگه ممكنه در مورد ACPI بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم.اصلا مخفف چي هست؟ :|

huttory_hunzo
1 April 2005, 11:14 AM
ACPI يا Advanced Configuration & Power Interface به معني رابط پيشرفته پيكربندي و انرژيه. در دنياي مديريت انرژي ACPI تقريباً يه تازه وارده كه سال 1996 با همكاري چند تا شركت بزرگ مثل HP و اينتل و ميكروسافت و كامپك و ... ايجاد شد. ACPI اين امكان رو ايجاد ميكنه كه سيستم عامل بتونه مديريت انرژي رو به عهده بگيره. استاندارد قبلي مديريت انرژي APM بود كه به معني مديريت پيشرفته انرژيه و كنترل اون از طريق BIOS انجام ميشد. APM وقتي فعال ميشه كه سيستم براي مدتي بيكار بمونه. تو APM سيستم عامل نمي دونست كه وضعيت انرژي سيستم چطوري عوض ميشه. ACPI از توي سيستم عامل كنترل ميشه و نياز به تغييرات گزينه هاي BOIS اون طوري كه APM داشت رو نداره. ACPI چند تا بخش نرم افزاري داره :

سيستمي كه وضعيت سخت افزار رو كنترل ميكنه كه قبلاً فقط BIOS اين كار رو ميكرد. كنترل دما، تنظيمات مادربرد و وضعيت انرژي (Sleep, Suspend)
مديريت سياست ها كه روي سيستم عامل ميشينه و باعث ميشه كاربر بتونه توي سياست هاي انرژي سيستم تغيير ايجاد كنه.
يه بخششم درايور هاييه كه ACPI با كمك اونا ميتونه دستگاه هايي مثل باتري لپ تاپ، SMBus (مسير ارتباطي/انتقالي) و EC (كنترلر هاي داخلي) رو كنترل كنه.
اگه اطلاعات كاملتري در مورد ACPI ميخوايد ميتونيد به آدرس www.ACPI.info بريد. البته همينايي كه من گفتم كافيه و توي اون سايت مشخصات فني و نكات برنامه نويسي ACPI بيشتر اومده تا اينكه ACPI چيه و چيكار ميكنه....
بهر حال اگه اطلاعات بيشتري در اين مورد خواستيد من در خدمتتون هستم.

freddy_1946
2 April 2005, 02:49 PM
خيلي ممنون اطلاعات مفيدي بود 8)