View Full Version : مشکل با ریختن wm6 لطفا کمک کنید
shat
30 March 2008, 06:46 PM
من اومدم wm6 بریزم زدم ppc رو ترکوندم دیگه نه wm5 بالا میاد نه wm6 جدید هارد ریستش هم کردم(با دکمه هاش چون wm بالا نمی یاد) البته اگر به ActiveSync وصل می شد ویندوز جدید روش میریختم برنامه ای نیست که بتونم بدونه این که به ActiveSync وصل بشه wm روش ریخت. مدلش هم qtek s200 هستش هرکی بتونه کمکم کنه ممنون می شم.
L O V E L Y
30 March 2008, 06:57 PM
داداش من شما بايد ويندوز اوريجينال گوشيتونو از اين آدرس دانلود كنين:
ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship.zip
بعد گوشيتونو به كامپيوتر وصل كنين. اصلا نيازي به اكتيو سينك نداره. فقط دكمه پاور رو بگير و گوشيتو ريست كن تا وارد صفحه سه رنگ بشي. كابل يو اس بي رو به گوشي وصل كن، يه گوشه صفحه مي نويسه USB
حالا با خيال راحت رامي كه بهت گفتم رو نصب كن..:icon_neut
اين فايل رو هميشه داشته باش. وقتي خراب كاري كردي و گوشيت بالا نيومد با اين رام مي توني گوشيتو بالا بياري:icon_cool
shat
30 March 2008, 07:07 PM
داداش من شما بايد ويندوز اوريجينال گوشيتونو از اين آدرس دانلود كنين:
ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_WWE_213923_2139123_022021_ship.zip
بعد گوشيتونو به كامپيوتر وصل كنين. اصلا نيازي به اكتيو سينك نداره. فقط دكمه پاور رو بگير و گوشيتو ريست كن تا وارد صفحه سه رنگ بشي. كابل يو اس بي رو به گوشي وصل كن، يه گوشه صفحه مي نويسه USB
حالا با خيال راحت رامي كه بهت گفتم رو نصب كن..:icon_neut
اين فايل رو هميشه داشته باش. وقتي خراب كاري كردي و گوشيت بالا نيومد با اين رام مي توني گوشيتو بالا بياري:icon_cool
دست شما درد نکنه 2تا سوال نفهمیدم چی کار کنم صفحه سه رنگ بیاید و این برایه جمین به ماله من می خوره؟
L O V E L Y
30 March 2008, 07:22 PM
دست شما درد نکنه 2تا سوال نفهمیدم چی کار کنم صفحه سه رنگ بیاید و این برایه جمین به ماله من می خوره؟
جواب سوال اول:
دكمه اي كه باهاش گوشي رو روشن مي كني بگير (دكمه Power) در همين حالت دكمه ريست زير گوشي رو با مداد تحريك كن ولي دستت همچنان روي دكمه پاور باشه تا يه صفحه سه رنگ ببيني..
جواب سوال دوم:
فرقي نمي كنه جمين و اس 200 يكي هستن اما واسه اينكه خيالت راحت بشه رام با لوگوي كيوتك:
[Only registered and activated users can see links]
و يك نكته:
سري گوشي شما ProPhet هست، يعني هر رامي كه واسه اين سري ارائه بشه به گوشي شما مي خوره:icon_cool
امير سجاد
7 April 2008, 04:01 AM
برای اینکه رام گوشیهای یکسان از برندهای مختلف(مثل JAMin و S200 که هر دو از خانواده Prophet هستند اما از دو برند متفاوت) رو بتونید در گوشیتون استفاده کنید یا باید Hard SPL کرده باشید یا از این روش استفاده کنید :
[Only registered and activated users can see links]
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.