View Full Version : درخواست راهنمایی برای خرید سیستم صوتی اتومبیل ساده برای پراید
ali52m77
30 March 2008, 08:27 AM
سلام دوستان
سال نو مبارك
ميدانم كه مطالب زيادي در رابطه باخريد سيستم در اينجا وجود دارد ولي هر چه گشتم نتوانستم به جمع بندي مناسبي دست پيدا كنم
لطفا راهنمايي بفرماييد
من جديدا پرايد صفر خريدم و قصد دارم پخش كاست خور آن را عوض كنم و يك پخش cd با قیمت مناسب روی آن نصب کنم و از همان بلندگوهای فابریک استفاده کنم و امکانات اضافی مثل بلوتوث یا usb را هم لازم ندارم فقط cd با فرمت های رایج مثل mp3 را پخش كند كافي است
لطفا بفرماييد از بين اين همه مدل پخش شما چه پيشنهاد مي دهيد كه كاركرد و كيفيت خوب داشته باشه و بعدا من را دچار مشكل نكند
متشكرم
sepehr4252
30 March 2008, 02:11 PM
من بهت پخش Kenwood رو پیشنهاد میدم ولی پیشنهاد میکنم یک جفت بلندگوی 708 kenwood هم باهاش بگیری جفتش رو هم حدود 150,160 میشه
mr.designer
30 March 2008, 04:16 PM
از مدلهای 3050 و 4050 پایونیر هم میتونید استفاده کنید....
البته اگر از ولوم بالا استفاده میکنید...بهتره باندها رو عوض کنید....
ali52m77
31 March 2008, 10:59 AM
از مدلهای 3050 و 4050 پایونیر هم میتونید استفاده کنید....
البته اگر از ولوم بالا استفاده میکنید...بهتره باندها رو عوض کنید....
ممنون از راهنمايي شما :icon_wink
قيمت اين دو مدل چند است
فرق 3050 با 4050 در چيست
شما اطلاعاتي در رابطه با كاركرد اين دستگاه اطلاع داريد آيا در برابر ضربه مقاوم هست (منظورم اين است كه در دست اندازها و چاله چوله ها دچار قطعي صدا نميشود؟)
يك فروشنده به من گفت كه مدل 3050 دو نوع است و اصطلاح 2 چشم و 4 چشم و بكار برد و گفت آنهايي كه دو چشم هستند توي دست انداز دچار قطعي صدا ميشوند؟؟؟؟ آيا اين گفته درست است و اگر اين مطلب واقعيت دارد چگونه ميشود فهميد كه نوع خوبش كدام هست
متشكرم
mr.designer
31 March 2008, 11:38 AM
خواهش میکنم...
DEH-3050UB حدود 125 هزار تومن
DEH-4050UB حدود 144 هزار تومن
DEH-5050UB حدود 155 هزار تومن
کلا تا اونجای که من میدونم...پخشهای پایونیر...در مقابل شوک خیلی حساس نیستند...
در مورد چشم من اطلاعی ندارم...و تا به حال نشنیدم...ولی در داخل پخشها یک مکانیزم مکانیکی هست...و یک الکترونیکی که این شوک ها رو میگیره...و در داخل پخشهای پایونیر هم به خوبی کار میکنه...
DEH-3050UB
http://aycu30.webshots.com/image/49829/2003636523754136079_rs.jpg
DEH-4050UB
http://aycu03.webshots.com/image/50722/2003685032312604466_rs.jpg
DEH-5050UB
http://aycu19.webshots.com/image/50338/2003676823903353688_rs.jpg
salman24h
31 March 2008, 01:14 PM
سلام
player هایی که Designer عزیز معرفی کردند همه خوب هستن.
تا جایی که من اطلاع دارم پخش های JVC هم لنزهای خوبی دارن و توی دست اندازها و چاله چوله و ... به راحتی skip نمیکنن و به قول معروف خرکی هستن اما از لحاظ کیفیت صدا به پای پایونیر نمیرسن.
به نظر من شاید بد نباشه اگه اسپیکرهای عقب رو هم عوض کنی تا لااقل بتونی یه ذره ولوم رو بالا ببری.
ali52m77
1 April 2008, 11:50 AM
خواهش میکنم...
DEH-3050UB حدود 125 هزار تومن
DEH-4050UB حدود 144 هزار تومن
DEH-5050UB حدود 155 هزار تومن
کلا تا اونجای که من میدونم...پخشهای پایونیر...در مقابل شوک خیلی حساس نیستند...
در مورد چشم من اطلاعی ندارم...و تا به حال نشنیدم...ولی در داخل پخشها یک مکانیزم مکانیکی هست...و یک الکترونیکی که این شوک ها رو میگیره...و در داخل پخشهای پایونیر هم به خوبی کار میکنه...
خیلی ممنونم از راهنمایی های شما و دیگر دوستان
تصمیمم بر خرید یکی از مدلهای پیشنهادی شما شده ولی باز هم 2 تا سوال دیگه برام پیش آمده اگه جواب دهید لطف بزرگی کرده اید
1- کاربرد usb در این پخشها به چه صورت است؟
2- نمایندگی مرکزی پایونیر کجاست و آیا خود نمایندگی مرکزی کار نصب را هم انجام می دهد؟
ali52m77
5 April 2008, 08:45 AM
سلام دوستان
من در مورد خريد پخش به نتيجه جديدي رسيدم كه به اطلاع مي رسانم شايد براي سايرين هم مفيد باشد
همانطور كه در تايپيك بالا اشاره كرده بودم من قصد خريد يك سيستم صوتي با حداقل قيمت را داشتم كه منو از بردن تعداد زيادي نوار كاست به داخل خودرو راحت كند و از نظر كيفيت صدا هم در حد همين پخشهاي كاست برام كافي بود كه شروع كردم به پرس جو و در نهايت اين تايپيك كه دوستان هم لطف كردن و سيستم با قيمت مناسب و كيفيت خوب را به من معرفي كردن و خودم هم رفتم از چند مغازه اطلاعات گرفتم و تصميمم بر خريد يك سيستم 2050 يا 3050 پايونير بود
فروشندگاني كه من به آنها مراجعه كردم همگي اظهار داشتند كه حتما سيستمي بخرم كه usb هم داشته باشد چون الان كمتر ديگه از سي دي استفاده ميشه و بهتر است كه از usbهمرا با فلش استفاده شود چون ديگه قسمت مكانيكي پخش درگير نيست و مشكلات سيدي را هم ندارد
وقتي به بازار مراجعه كردم متوجه شدم دستگاهي وجود دارد كه به فندكي ماشين وصل ميشود و هم حافظه فلش و هم sd ميخورد وقيمت بسيار مناسب 20000 تومان دارد و صداي موزيك را از موج اف ام راديو پخش مي كند
با توجه به قيمت پايين تصميم گرفتم براي تست يك عدد بخرم و يك فلش يك گيگ هم خريدم و الان بسيار راضي هستم
چون:
1-از كيفيت قابل قبولي برخوردار است
2-داراي صفحه نمايشگر ديجيتال مي باشد كه نام آهنگ و شماره آن را نشان مي دهد
3-داراي كنترل از راه دور مي باشد كه ميتوان آهنگ با هر شماره اي را انتخاب كرد مثلا مي توان آهنگ 140 از 250 را انتخاب و گوش داد
4- قيمت مناسب
5- ديگه ضبط فابريك و سيم كشي ماشينم دستكاري نشد
6- در حافظه فلش كه جدا خريدم يك گيگ آهنگ با خودم دارم كه هر وقت هم خسته شدم آنرا پاك يا تعويض مي كنم
7-ديگه توي ماشينم از تعداد زيادي سي دي يا كاست خبري نيست
8- قابل انتقال مي باشد و مي توانم سوار هر ماشيني كه شدم با خودم ببرم و داخل ماشين ديگر هم استفاده كنم
فقط چون جديدا خريدم نمي دانم كه از لحاظ دوام به چه صورت مي باشد ولي به نظر من كساني كه قصد زياد هزينه كردن ندارند بسيار مناسب است و پيشنهاد مي دهم استفاده كنند. و با مراجعه به ميدان توپخانه انواع آن از قيمت 12 هزار توان تا 30 هزار تومان وجود دارد و من تاكيد ميكنم كه مدلي بگيرند كه داراي كنترل فول باشد تا بتوانند هر آهنگي را كه مي خواهند انتخاب و حتي صدا را با كنترل از راه دور كم يا زياد كنند
موفق باشد
reza engine
5 April 2008, 09:45 AM
يكي از دوستان من هم چنين چيزي از قشم آورده بود. و مدتيه كه من ازش استفاده مي كنم. تا الان سالمه ( با وجود بلاهاي زيادي كه سرش اومده).
اين امكان تعويض Folder نداره. يعني همه آهنگ ها رو شروع ميكنه به خوندن. فقط ميشه آهنگ به آهنگ جلو برد. shuffle هم نداره.
اگه اين دو امكان بهش اضافه بشه واسه كسي كه سيستم نمي خواد ببنده و ماشينش هميشه در معرض ديد دزدهاي محترم هست خوب چيزيه
نكته جالبش اينه كه حتي وقتي از جاي فندك درش مياري و دوباره متصلش ميكني از اول آخرين آهنگي كه داشت پخش مي كرد ادامه ميده به play كردن.
hrn74352
8 April 2008, 10:57 AM
سلام . من هم با تحقیقاتی که انجام دادم فهمیدم که این دستگاهها همه چینی هستند .
قابلیت اینو دارن که تا شعاع حدود 50 متری این امواج رو بر روی موج fm بفرستند که خیلی بدرد عروسی میخوره که چند تا ماشین با هم یک آهنگ هم زمان پخش کنند.
یک شرکتی هست که نمونه هایی رو با گارانتی میفروشه .
همون شرکت mp4 پلیرهای بیسیم هم داره که صدای تصاویر با فورمت dvd هم میتونه به fm بفرسته . با ظرفیت 1 گیگ و 2 گیگ قیمت حدود 59 تا 69 هزار تومن . با گارانتی یک ساله .
نمونه ای مچی هم داره که مثل ساعت رو دست بسته میشه با قیمت حدود 100 الی 125 هزار تومن . همون mp3 پلیر ها هم نمونه هایی رو دارن که حافظه 1 و 2 گیگ داره حدود 30 الی 40 هزار تومن دیگه فلش هم نمیخواد.
ولی در کل پخش ماشین قابلیت پخش همه چیز رو داشته باشه یه چیز دیگس .
لینک آدرس سایت فروشنده رو برای بازدید و آشنایی بیشتر دوستان میزارم.:lover:
http://www.mp3mp4shop.ir/
pesartanha
13 April 2008, 05:56 PM
من هم از همين هادارم (6ماه هست) چيز خوبيه ولي الان ديگه كارمو راه نميندازه و بايد يه پخش با اكولايزر بخرم چون ماشينم 206 هست و بلندگوها و سيستم ضعيفي داره
pouya system
13 April 2008, 06:36 PM
به به دوست خوبمون pesartanha ...آقا چشممون به جمالتون روشن شد ... نبودی ... فقط تو سپاس هایه این تاپیک میدیدیمت
به نظر من اگه میخوای هد یونیت بگیری یه چیزی بگیر که بعدا پشیمون نشی ... یه کار تکمیل ... تو این قیمتا هم فقط پایونیر بگیر...
تون اسپیکری هم که دوستان بهت پیشنهاد دادن همون کنوود 718 هست که فعلا خوبه ... ولی تو ولوم بالا دیستوتشن داری
pesartanha
13 April 2008, 11:04 PM
به به دوست خوبمون pesartanha ...آقا چشممون به جمالتون روشن شد ... نبودی ... فقط تو سپاس هایه این تاپیک میدیدیمت
به نظر من اگه میخوای هد یونیت بگیری یه چیزی بگیر که بعدا پشیمون نشی ... یه کار تکمیل ... تو این قیمتا هم فقط پایونیر بگیر...
تون اسپیکری هم که دوستان بهت پیشنهاد دادن همون کنوود 718 هست که فعلا خوبه ... ولی تو ولوم بالا دیستوتشن داری
خواهش ميكنم دوست عزيز در زير سايه شما ماهم هستيم:icon_neut
ميشه يه مدل با بلوتوس و يو اس بي با اكولايزر عالي بهم معرفي كني كه با 206 همخوني داشته باشه باتشكر
ealireza
15 April 2008, 07:37 PM
خواهش ميكنم دوست عزيز در زير سايه شما ماهم هستيم:icon_neut
ميشه يه مدل با بلوتوس و يو اس بي با اكولايزر عالي بهم معرفي كني كه با 206 همخوني داشته باشه باتشكر
اینترفیس دار ؟
pesartanha
15 April 2008, 08:12 PM
اینترفیس دار ؟
بله ميخوام كامل باشه (تا 250 هم ميتونم هزينه كنم)
pouya system
16 April 2008, 01:52 AM
داداش اگه چیزه دیگه ای هم احتیاج داشتی کوتاهی نکنی ... ( شوخی کردم ... ولی اینو بدون که هرچقدر پول بدی آش میخوری)
من اگه باشم 790BT میخرم ... کارش عالیه ... پایونیره
reza_s29
12 May 2008, 01:03 AM
سلام بهتره هزینه رو در ابتدای کار انجام بدین من کارم تو زمینه همینجور لوازم هست(اف ام مدولاتور) شاید اینوسایل اولش خوب باشند ولی به مرور زمان نویز توشون ایجاد میشه و نمتونن سیگنالها رو درست بفرستن و تداخل امواج پیش میاد که توی3 دستگاه با برندهای مختلف بعد از 8ماه دیدم ! 1 بار هزینه کنید اما درست به قول انگلیسی ها ما انقدر پولدار نیستیمکه جنس ارزون بخریم
Orion
30 May 2008, 07:19 PM
ميخوام Pioneer P65BT بخرم. نميدونين USB چجوري ميخوره؟ چون تو سايتش نوشته USB ميخوره. ولي من جايي براي نصب USB نديدم!.توي سايتش اينجوري نوشته:
You can expand your system, and connect just about anything via the IP-Bus connection, including a CD changer, USB or iPod adapters (so you can plug in and play your iPod or other USB portable music devices).
يعني از طريق IP-Bus ميشه بهش USB هم وصل كرد. حالا اصلاً اين IP-Bus چيه؟!!
ali_x6
30 May 2008, 09:09 PM
ميخوام Pioneer P65BT بخرم. نميدونين USB چجوري ميخوره؟ چون تو سايتش نوشته USB ميخوره. ولي من جايي براي نصب USB نديدم!.توي سايتش اينجوري نوشته:
You can expand your system, and connect just about anything via the IP-Bus connection, including a CD changer, USB or iPod adapters (so you can plug in and play your iPod or other USB portable music devices).
يعني از طريق IP-Bus ميشه بهش USB هم وصل كرد. حالا اصلاً اين IP-Bus چيه؟!!
اينجوري كه از متن معلومه ، براي وصل كردن usb بايد يه آداپتر (دستگاه تبديل كه بايد جداگانه خريداري بشه معمولا) به اون پورت وصل كرد و دستگاه usb رو به آداپتر .
mr.designer
30 May 2008, 09:35 PM
همانطور که دوستمون فرمودند...باید دستگاه رابط USB خریداری کنید....
اگر علت خاصی نداره که این پخش رو بخرید...پیشنهاد میکنم که از این سری های جدید خریداری کنید که USB رو مستقیما ساپورت کنه...
اگه به فکر بلوتوث هستید هم اینو بگم که چند تا از دوستان که از این امکان استفاده میکردند بعد از مدتی دیگه براشون عادی شد و دیگه استفاده نکردند...
Orion
30 May 2008, 09:41 PM
از جوابتون ممنونم! اونوقت اين دستگاه رابط وجود داره؟ و اگر وجود داره قيمتش حدوداً چقدره؟ اين ضبط رو واسه پدرم ميخوام و به بلوتوثش گير داده كه حتماً باشه! ميگه از Car Kit هم خوشش نمياد!!!
Orion
1 June 2008, 12:44 AM
بالاخره راضيش كرديم يدونه 6900UB براش گرفتيم. فقط يه سئوال: امكان وصل كردن هارد اكسترنال به usb هست؟!!! ميترسم وصل كنم يكيشون خراب بشه!
mr.designer
1 June 2008, 01:38 AM
فکر نمیکنم پشتیبانی کنه....دوستانم تا 2 گیگ رو وصل کردند مشکلی نداشت...ولی در مورد هارد شک دارم.
ali_x6
1 June 2008, 03:58 PM
من در مقابل mr.designer عزیز , هیچی درباره ی سیستم صوتی و .. نمیدونم ولی توی دفترچه راهنمای 6050 خوندم که تا 250 گیگ رو پشتیبانی میکنه (البته 250 گیگ فضا رو ؛ عملا نمیشه اینهمه آهنگ گذاشت توش چون برای تعداد track هم یه محدودیتی داره) و به احتمال زیاد 6900 هم همین مقدار رو پشتیبانی میکنه , بهتره بخش usb دفترچه ی راهنما رو بخونید که مطمئن بشید.
Orion
3 June 2008, 01:02 AM
يافتم! اينجا (http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/Source/Connecting+a+Hard+Drive+to+the+DEH-P6900UB%7C+DEH-P690UB) رو ببينيد. تو خود سايت Pioneer هستش. توضيح داده كه ميشه از هارد اكسترنال هم استفاده كرد. راستي فلش مموري 8 گيگ هم زدم بهش بدون هيچ مشكلي خوند. ولي هنوز فرصت نكردم هارد بهش وصل كنم و تست كنم.
irooni4u
20 July 2008, 01:09 PM
سلام
واسه پرایدم با پخش فابریکش یه fm transmeter انداختم
می خواستم یه جفت باند خوب با بیس نرم و بکوب تو رنج 100 تومن بهم به پایین معرفی کنین
و اگر اصل و بدل داره مشخصات اصلیش رو لطف کنین
در ضمن اصلا قصد انداختن آمپ حتی بعدها رو ندارم
یکی از دوستان لطف کردن و MTX-THX693 رو معرفی کردن، نظر شما چیه؟
نظرتون در مورد 718 و 719 کنوود چیه؟
بازم میگم بیس نرم عالی خیلی برام مهمه ، میخوام رو ویبره باشم(با تریبل معمولی و مناسب)
قبلاً از جواب دادنتون ممنونم
MetMet
11 September 2008, 09:31 PM
سلام:دوستان عباداتتون قبول:icon_winkمن كل اين تاپيك و بقيه تاپيكهاي مربوط به سيستم تا سقف 300 تومن رو مطالعه كردم!اما حالا يه سوال دارم كه نميدونم تو كدوم تاپيك مطرح بشه بهتره!!بهر حال شرمندم!
من يه پرايد صندوقدار صبا انژكتوري با باتري توان باتري!!!! دارم!اولاً اين باتري آيا خوبه؟؟يعني براي يه سيستم صوتي درست و درمون!!كارايي داره؟آمپر ساعتش رو نميدونم دقيقاً اگه لازم بود ميرم نگاه ميكنم عرض ميكنم!
دوماً آيا من ميتونم قطعاتي مثل هد يونيت و باند و آمپلي و...رو تك تك و بمرور زمان تهيه كنم!!اما هر بار يه قطعه ي خوب با قيمت مناسب تهيه كنم؟؟؟در اين صورت اولويت خريد با كدوم قطعه هست؟مثلً اگه اول يه پخش خوب بگيرم!!باندهاي فابريك پرايد يا پخش صدمه نميبينن؟آيا با هم براي چند ماه سازگار ميشن؟؟؟يا اول بهتره كه باند بخرم!!پخش فابريك پرايدم SR-306 C هست كه Tapeخوره!!من نظرم رو يه هد يونيت مثل DEH-P7000 UB ويا DEH-P7950 UB ويا DEH-P5050UB ويا 6950 يا 790BT هست كه موندم كدومش بهتره!!!نظر به اينكه تو نوبت اول يا دوم با توجه به فرمايش شما قراره هد يونيت رو تهيه كنم!!ميتونم تا سقف 200 تومن براي پخش در نظر بگيرم!!و در نظر دارم كه در آينده آمپلي و يا ساب هم اضافه كنم !وميخوام از اول همه چي كه تهيه ميكنم با بقيه موارد هم خواني داشته باشه!!!از پخش هاي فوق كدوم مناسبتره؟باند هم رو P953 و ارت كوئيك 693 و MTX 652 نظر دارم!!!كدومشون مناسب منه؟كدوماش (بي و با)آمپلي كار ميكنه؟؟؟بهترين بازار الان عباسيه يا پشت شهرداري؟امكان داره ضمانت خوب هر كدوم از قطعات ترجيهيتونم لطف بفرماييد؟
از اينكه سرتونو درد آوردم عذر ميخوام!!
radio digital
12 September 2008, 05:12 PM
سلام شما مارک ال جی مدل LAC- M5810 یا M7800 را انتجاب بکنید
یادتون باشه که تاپیک دیگران محل تبلیغ اجناستون نیست-یک بار دیگه دیده بشه برخورد میکنم/سایز عکس رو هم رعایت کنید.
MetMet
13 September 2008, 03:16 AM
سلام:درست متوجه نشدم كه ايا منظور شما من بودم يا شما به سوال دوست ديگه اي پاسخ دادين!بهر حال ممنونم!از اونجايي كه فكر ميكردم!برند خوب تو اين مورد پايونييره و هيچ شناختي هم از LG خصوصاً مدلهاي يشنهاديه شما ندارم!ممكنه!در مورد Option هاي موجود در اين دو مدل و اينكه از نظر كاركرد تقريباً شبيه كدوم مدل پايونيير هست برام بگيد!قيمتشونم بفرماييد ممنون ميشم!
از ديگر دوستان!كسي اين مدل هارو ميشناسه!!بكار من مياد؟مثلاً قابل رقابت با p6050ub هستن اين مدلهاي LG؟
باند پيشنهادي براي اين 2 مدل چيه؟
من پيش خودم حساب كردم!ديدم اگه يه 6050 بگيرم و چند ماه ديگه هم يه P953 بگيرم!نيازم و بخوبي جواب ميده!!!نظر شما چيه؟اما آيا تو اين چند ماهي كه بين خريد باند و پخش فاصله ميفته!!صدمه اي به پخش از طرف باندهاي فابريك پرايد نمي خوره؟؟؟دوستان من اين سوالا رو ميپرسم كه از راهنماييتون استفاده كنم و برم چيزي بخرم كه بعد پشيمون نشم!!خواهش ميكنم راهنماييم كنيد!
mr.designer
19 September 2008, 04:53 PM
پخشهای LG قابل مقایسه با پایونیر و JVC و الپاین و...نیست و خریدشون اشتباهه.برای کسانی که انتظار خاصی از سیستمشون ندارند و فقط دنبال یه CD Player هستند خوبه.
شما میتویند اول پخش رو تهیه کنید.
بعد اسپیکر
بعد امپ اسپیکر
بعد امپ ساب + ساب + باکس
abbass11
21 October 2008, 12:56 AM
سلام دوستان
من یه پخش میخوا حدود 150-160
اما نه واسه پراید واسه رنو میخوام فعلا
با امکانات
ساپورت یو اس پی
حتی المقدور پایونیر باشه
شفافیت وکیفیت صداش خوب باشه
اکثر فرمتهای صتی رو ساپورت کنه مثله MP3- WMA ,...
در حال حاضر هم باندای ماشینTS-A6961E با امپدانس خروجی 4اهم هست ;که د اولین فرصت در آینده عوضشون میکنم
لطفا راهنمائی کنید چه مدلی تهیه کنم ؟
اگر هم عکسی از پخش پیشنهادی بزارین ممنون میشم
manotanha351
21 October 2008, 01:47 AM
سلام دوستان
من یه پخش میخوا حدود 150-160
اما نه واسه پراید واسه رنو میخوام فعلا
با امکانات
ساپورت یو اس پی
حتی المقدور پایونیر باشه
شفافیت وکیفیت صداش خوب باشه
اکثر فرمتهای صتی رو ساپورت کنه مثله MP3- WMA ,...
در حال حاضر هم باندای ماشینTS-A6961E با امپدانس خروجی 4اهم هست ;که د اولین فرصت در آینده عوضشون میکنم
لطفا راهنمائی کنید چه مدلی تهیه کنم ؟
اگر هم عکسی از پخش پیشنهادی بزارین ممنون میشم
این تاپیکشه در موردش بحث شده http://www.phalls.com/showthread.php?t=46431
از نظره من یا کنوود 7006 بگیر یا 7009 بگیر ، هیچ فرقی نمیکنن ، فقط 7009 جدید تره
abbass11
30 October 2008, 01:30 AM
:lover:سلام دوستان
تفاوت 5050 و4050 paioneerدرچی هست وچقدر با هم اختلاف قیمت دارن ؟
قیمت هرکدوم جدا
در ضمن اگه ممکنه یه عکس از پنل هر کدوم واسه من بزارین ممنون میشم
در ضمن این پسوند ub , hu و.... که بعد از مدل پخش میزارن به چه معنی هستش ؟
abbass11
30 October 2008, 01:31 AM
قیمت هرکدوم جدا
manotanha351
30 October 2008, 01:00 PM
قیمت هرکدوم جدا
برو تو سایت WWW.PIONEERELECTRINICS.COM مشخصات و عکس هر کدوم رو ببین فکر کنم باشه
HU به معنای HEAD UNIT همون پخش
و UB هم همون USB هست
aquarium
4 November 2008, 06:48 PM
با سلام و درود فراوان بر دوستان عزیز .
سوالم در این زمینه هست که آیا برای پراید میشه باندی رو تهیه کرد که در همان جایی که باند اصلی کارخانه ایی که در پشت قرار دارد ، قرار داد بدون اینکه تاقچه پشت رو ببریم . کلهم اگر امکان داره روشی یا باندی رو معرفی کنید که بشه بدون بریدن تاقچه پشت باند رو در همان جای باند قبلی قرار داد ، و کیفیتش از این باندی که کارخانه میبنده بهتر باشه ؟ با فراوانها تشکر .
abbass11
5 November 2008, 01:08 AM
سلام دوستان
همونطور که قبلا گفتم من دنبال یه پخش خوب حدود 150 تومن واسه ماشین بودم (البته فعلا رنو )
که دوستان لطف کردن کنود 7009 و پایونیر 4050 و 5050 را معرفی کردن
اما من اصفهان پیش هرکی رفتم میگه جی وی سی هم سگ جون تره وهم کیفیت صداش دست کمی از برندای دیگه نداره واسه رنو گزینه بهتری هست
آیا درست میگن یا نه ؟واسه رنو کدوم یک از این برندها بهترن وکیفیت برتری دارن از هر لحاظ
با تشکر:icon_wink
cvsaeid2001
7 November 2008, 12:03 AM
دوستان یه سیستم میخام برا پراید. ساده باشه. اهل ولوم و این چیزا نیستم زیاد. برام کیفیت مهمه فقط . پخش فعلی فابریک پراید. باندهای عقب خربزه ای پایوونیر(متاسفانه مدلشو نمیدونم) و باندهای جلو فابریک پراید. . بودجه 150 تومن.
چی پیشنهاد میشه؟
پ ن: به همه ظبطهای موجود میشه ساب و اینا اضافه کرد بعدا دیگه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.