PDA

View Full Version : شرایط گرفتن mcse درسته؟

fhacker
28 March 2008, 10:24 PM
سلام.1داشتم توی سایت ماکروسافت می گشتم که دیدم یه جاش نوشته برای گرفتن این مدرک باید حداقل 1 سال سابقهکار داشت درسته؟خوب من که سابقه کار ندارم چی کار کنم؟
2- با امدن مدارک جدید ماکروسافت)MCTS( فکر می کنین که mcse تا کی بر گزار بشه؟به پاییز میرسه؟
چون mcse به سرور اینا ربط داره اینجا گزاشتم.

The Typical Computing Environment of an MCSE

The Windows 2000 track of the MCSE credential is designed for information technology (IT) professionals working in the typically complex computing environment of medium to large organizations.

An MCSE candidate should have at least one year of experience implementing and administering a network operating system in environments with the following characteristics:

200 to 26,000 supported users

Five to 150 physical locations

Typical network services and applications including file and print, database, messaging, proxy server or firewall, dial-in server, desktop management, and Web hosting

Connectivity needs including connecting individual offices and users at remote locations to the corporate network and connecting corporate networks to the Internet

In addition, an MCSE candidate should have at least one year of experience in the following areas:

Implementing and administering a desktop operating system

Designing a network infrastructure

For more information on additional requirements to earn the MCSE credential, see the MCSE Certification Requir
کد:
http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcse/mcse.mspx

EbliiS
28 March 2008, 11:03 PM
تو امتحانش خيلي به سابقه كار گير نميدن خصوصا اگه بخواي تو ايران امتحان بدي.
امتحان MCSE هم حالا حالا ها برگزار ميشه..حداقل تا آخر 2008...نگران نباش!

fhacker
28 March 2008, 11:26 PM
نه من میرم دبی یا ترکیه امتحان بدم ممکنه بهم گیر بدن که سابقه کار ندارم؟چون من تازه پیش دانشگاهیم

EbliiS
28 March 2008, 11:47 PM
ديگه دبي و تركيه از شما امتحان نميگيرند دوست عزيز،مگه اينكه ساكن اونجا باشيد.http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/67.gif

fhacker
29 March 2008, 12:13 AM
ابلیس جان برای همه کشور ها همین هست چون تابستان فرانسه هم میرم؟البته اگر انگلیسی باشه؟
در مورد ccna چی ؟بازم دبی ازم امتحان نمیگیره؟

EbliiS
29 March 2008, 02:39 AM
بله..متاسفانه تقريبا 7-8 ماهي ميشه كه امتحان گرفتم از ايراني ها در كليه كشورها ممنوع شده مگه اينكه مقيم اون كشور باشند.
CCNA را كه خيلي سختر از MCSE قبول ميكنند و نميتونيد امتحان بديد.

داود18
31 March 2008, 12:42 AM
دویت عزیز در ایران امتحان ندیدی بهتره چون یک حقه بازی هست و اون مدرک هیچ جا اعتبار نداره و ساختگی هست چونکه ایران تحریم هست و حتی مایکروسافت نمیدونه کلاسهای اون در ایران برگذار میشه !!!!!
حتی با مدیر سیسکو که یک روز مصاحبه ای بود ابراز تعجب شدید میکرد که چظوری میشه که ایران خودش مدرک میده در صورتی که ما نمیدونیم اونجا اصلا کلاسی هست!!!!!
خلاصه در ایران فقط برای دلخوشی خوذدون میشه
در مورد کشورهای خارجی هم همونطور که دوستان گفتند نزدیک 1 ساله که دیگه امتحان از ایرانی نمی گیرند
سابقه کار هم نیاز نداره یعنی موقع امتحان کاری با سابقه کارتون ندارند
من دوست خودم با دادن رشوه سال پیش در دبی اسمش را به عنوان یک ایرانی تونست در امتحانات مایکروسافت ثبت کنه و البته کارت مایرکوسافت و سایر چیزها هم مستقیم از مایکروسافت دریافت کرد
به نظر من اگر واقعا این چیزی را که میخواهید امتحان بدبد را یاد بگبربد و قصد خارج رفتن هم ندارید تو ایران میتونید باهاش خوب کار کنید حتی بدون مدرک

Gemini
12 June 2008, 11:39 PM
آزمون مجتمع فنی تهران که توسط مرکز آزمون رسمی PROMETRIC دبی برگزار میشه اعتبار نداره !؟