PDA

View Full Version : پروتون Impian چطوره؟

KASRA_JOON
27 March 2008, 06:18 PM
من یه 7 یا 8 ماهی هست که ایمپین اسم نوشتم!می خواستم ببینم خوب هست بگیرمش یا نه برم سراغ ماشین های دیگه!:icon_lol:

shaggy
28 March 2008, 06:02 AM
دوست عزیز اگر بتونی با ظاهرش کنار بیای اتومبیل خوبی هست، یعنی باید خودرو رو توی نمایندگی بهت نشون داده باشن نه فقط عکساشو.
این عکسش(البته مثل l90) عکسش از خودرو قشنگتره!:
http://www.mynewcheap.co.uk/res/user/3414.jpeg

مشخصات:
ايمپيان از يك موتور 1.6 ليتري با قدرت 110 اسب بخار بهره جسته و در دو نوع اتومات و دستي عرضه ميگردد(در ايران فقط نوع دستي موجود هست).
از ديگر امكانات كلي اين خودرو مي توان به سيستم قفل هوشمند و نيز ترمز ABS به همراه EBD و نيز كمربند ايمني به همراه سنسور ايمني و كنترل فرمان ضبط و مه شكن و دو ايربگ در جلو و همچنين قفل كودك براي درهاي عقب اشاره كرد.
ايمپيان در كرش تست 3 ستاره و در تست برخورد با عابر يك ستاره دريافت كرده است.
موتور: 1600 سی سی و 110 اسب بخار و 16 سوپاپ (DOHC)
کمک های جلو هم از نوع مک فرسون و عقب ان مجهز به سیستم تعلیقی مولتی لینک به همراه میل موج گیر هستند
مشخصات کلی:
سیستم ترمز ABS
2 عدد ایربگ
از تجهیزات رفاهی هم موارد زیر:
ایینه ها برقی
دنده اتوماتیک
کروز کنترل
سیستم صوتی با قابلیت پخش MP3 و کنترل از روی فرمان
شیشه ها برقی
دزدگیر
سنسور عقب

karash501
28 March 2008, 11:17 AM
یه بار بری از نزدیک ببینی پشیمون میشی

KASRA_JOON
28 March 2008, 11:54 AM
آقا رفتم دیدمش!می گم 7 یا 8 ماه هست که اسم نوشتم.
با ظاهرش مشکل ندارم.از نظر فنی از ماشین های دیگه عقب نیست!
چون میتونم مزدا ۳ هم بگیرم!

*علی*
28 March 2008, 12:30 PM

قیمت تمام شدش چنده ؟
از نظر فنی که مطمئنا از سایر رقبا عقبتره مخصوصا مزدا3 و مگان 1600 و میشه گفت اصلا قابل مقایسه با این برند ها نیست . شاید بشه با ورنا 1600 فول که قیمتش در حال حاضر 23 میلیون تومان است مقایسه اش کنید که باز هم از نظر گسترش خدمات پس از فروش و افت قیمت عقبتر است .
اگر حدود 21 تا 22 باشه که خوبه ولی اگر قیمت بالاتر باشه میشه گفت که اصلا نمیارزه .

BloodReza
28 March 2008, 12:53 PM
با جنتو که هیچ فرقی نداره از لحاظ فنی و امکانات
دو راه دارین یا همین به صورت حواله که هست بفروشین و بگین منصرف شدم و پولتون رو پس بگیرین و برید مزدا 3 یا مگان 2000 بگیرین
یا تحویل بگیرین بعد مزدا3 یا مگان 2000 بگیرین که در این حالت به علت وضع بد بازار و همنتور بد فروش رفتن این ماشین شاید کمی صول بکشه

KASRA_JOON
28 March 2008, 02:33 PM
قيمتش براي من 23 ميليون تموم شد.اما به دليل تبصره ي 1 قيمتش شده 26 ميليون!تازه دنده معمولي!
ميگيد چي كار كنم.برم سراغ مزدا 3 و مگان يا اين كه همين رو بگيرم.بعدا بخوام بفروشمش مشكلي ندارم؟
نميدونم!:icon_cry:

تازه ماشين 5 سال بيمه شده.سندش به نامم هست!بعد برم بگم منصرف شدم!

shaggy
28 March 2008, 04:09 PM
ببین دوست عزیز همونطور که دوستان گفتند بعلت اینکه از نظر فنی با جنتو یکسان هست من یکی بهت میگم که مزدا3 بگیر و حالش رو ببر، و اینکار رو قیل از تحویل گرفتن خودرو انجام بده چون این خودرو بازار فروشش بسیار بدتر از جنتو هست.
شاید با ضرر بتونی بفروشیش چون خیلی ها با ظاهرش کنار نمیان همچنین با قیمتش!

karash501
28 March 2008, 05:16 PM
اگه با ظاهرش مشکل نداری بقیه چیزاش فرقی با جنتو نداره ولی جنتو کولرش اتوماته امپیان که من دیدم دستی بود توشم خیلی بی کیفیته البته شما که دیدیو پسندیدی مبارکت باشه ولی اگه راهی داره حتما انصراف بده با مزدا3 اصلا مقایسش نکن

*علی*
29 March 2008, 07:15 AM
واقعا این قیمتگذاری زاگروس خودرو روی چه حسابیه ؟؟
یک ماشین از کارخانه بینشانی مثل پروتن و موتور 1600 سی سی و بدون هیچ امکانات خاصی و تازه با این قیافه رو بده دست مردم 26 میلیون تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

azma
29 March 2008, 09:09 AM
مزدا 3 يا آوانته يا مگان بگيريد بهتر است تا ايمپيان . من هم اول رفتم نمايندگي سلطنت آباد (مركزي ) و داخل ايمپيان نشستم و صنوق عقب و موتورش را نيز ديدم ولي با مختصري فكر و برسي مشخصات آن ، آوانته را ترجيح دادم چون حداقل موتور قوي تري دارد و مارك معتبر تري است و امكانات و تجهيزات آن خوب است

ar1358
29 March 2008, 10:04 AM
Crash test :
http://tinypic.com/player.php?v=4vof7t&s=3
http://tinypic.com/player.php?v=10yj58g&s=3

مقایسه با Toyota Avensis و Ford Fiesta :
http://tinypic.com/player.php?v=332qa6e&s=3

0-150km :
http://tinypic.com/player.php?v=hsm52w&s=3

KASRA_JOON
30 March 2008, 12:12 PM
نه میرم همون رو می گریم.مرسی

azma
2 April 2008, 09:18 AM
نه میرم همون رو می گریم.مرسی
پشيمان خواهيد شد.:icon_cool

drnariman
5 April 2008, 04:30 PM
دوست عزیز طرف ایمپیان نرو که بد جور نا امید و متضرر می شی این بلا سر یکی از دوستای من اومده

Raminium2001
10 April 2008, 08:52 PM
دوستان، ضمن تشکر از کمکتون، ولی اگه قصد راهنمایی دارید لطفا دلیل رو بگید و توضیحات کامل بدید تا با اطمینان بیشتری بشه تصمیم گیری کرد.

آپارتمان
13 April 2008, 05:38 PM
دوست عزیز بیبن هر کسی نظری داره و سلیقه ای خاص،از نظر من که 2سال پروتون سواری کردم نسبت به پرشیا و 206 که دارم ،ماشینی فوق العاده نرم با هندلینگ عالی است و شمامخصوصا در مسافرت ماشیینی به این راحتی نخواهید یافت,کلا از نظر دنده و گیربکس بسیار کارایی خوبی در ترافیک های سنگین که مجبور به تعویض دنده مکرر هستید داره!دوستان در مورد پروتون کم لطفی می کنن،مطمئنادر مدل ایمپین بسیاری از اشکالات مدل ویرا بر طرف شده.اگه انصاف بدیم چون قطعات پروتون بصورت سی کی دی وارد میشه با توجه به هزینه های گمرگ و آپشنهای کاملی که در امپین موجود هست قیمتش مناسب به نظر میرسه!دوستان مطمئنا میدونن که کلا مزدا در کشورهای دیگه هیچ وقت خودروی گرونی نبوده و جز رده متوسط محسوب میشه.البته مزدا هم جایگاه خودشو داره!

2244145
14 April 2008, 12:40 AM
شرکت پروتون اولین و تنها سازنده خودرو در ماازی است این شرکت ابتدا با مونتاژ خودروهای شرکت مبتسوبیشی با آرم شرکت پروتون شروع به کار کرد بعد از گذشت سال ها این شرکت با فروش سهام خود به سرکت فولکس واگن به عنوان یکی از زیرمجموعه های این شرکت در آمد سپس با خرید سهام شرکت لوتوس این شرکت را به عنوان همکار و زیر مجموعه خود در آورد.
ایمپاین اولین محصول پروتون در این کلاس است که توسط خود شرکت طراحی و ساخته شده است.
با نگاهی به این ماشین پی به ساده بودن آن می بریم این ماشین که با همکاری شرکت لوتوس طراحی شده است چهره نه چندان جالبی دارد البته شما می تواتید در این خودرو رگه هایی از یک خودروی اسپرت را ببنید. ریتگ های این ماشین از نوع 15 اینچی هستند که با توجه به استفاده از رینگ های بزرگتر بر روی اکثر خودروهای جدید اندازه کوچکی دارند.

http://www.parkers.co.uk/imagecache/file/630/archive/Proton/Impian/IMG_3916.JPG

http://www.parkers.co.uk/imagecache/file/630/archive/Proton/Impian/IMG_3942.JPG

اما وضعیت برای طراحی داخلی این ماشین کاملا متفاوت است ترکیب پلاستیک و موادی که به نظر ارزان قیمت هستند به بهترین نحو انجام شده است استفاده از رنگ قهوه ای سوخته به همراه تکه های رنگ چوب که بر روی دنده و فرمان هستند نمایی زیبا را فراهم آورده است نمای کلی داخل این ماشین بیشتر شبیه خودروهای قدیمی اروپایی است کنسول میانی درماشین به سمت راننده متمایل شده است که کنترل ادوات را آسان می کند.

http://www.parkers.co.uk/imagecache/file/630/archive/Proton/Impian/IMG_3956.JPG
وقتی بر روی صندلی این خودرو می نشینید پی به صاف بودن بیش از حد آن می برید کنترل شما بر روی این ماشین با این صندلی بلند و فرمان بلند بسیار خوب است. جای پا و جای زانو برای سرنشینان جلو و عقب به اندازه کافی بزرگ است همچنین افراد قد بلند با نشستن در این خودرو با مشکل خاصی مواجه نمی شوند در کل فضای داخلی این خودرو جادار است که این باعث می شود هر 5 سرنشین در وضعیت مطلوبی به سر ببرند و حتی در سفرهای طولانی احساس ناراحتی نکنند فضای بار این خودرو بزرگ است و حتی با خواباندن صندلی های عقب این مقدار افزایش پیدا میکند.

http://www.parkers.co.uk/imagecache/file/630/archive/Proton/Impian/IMG_3971.JPG
از نظر تجهیزات می توان به مواردی چون:فرمان هیدرولیک،شیشه های برقی،تهویه مطبوع،پخش کننده کاست و CD، دکمه های کنترل بر روی فرمان،تودوزی چرم،گرم کننده آیینه های بغل اشاره کرد.
تنها موتوری که بر روی این ماشین هست یک موتور 1600 سی سی 16 سوپاپه با توان 110 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه است حداکثر نیروی توارگ این خودرو 148 نیوتون متر در 4000 دور در دقیقه است. برای این خودرو دو نوع گیربکس قابل سفارش است یکی دستی 1+5 سرعته و دیگری اتوماتیک.در آزمایش شتاب این خودرو با گیربکس دستی و اتوماتیک سرعت 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت را به ترتیب در 12 و 7/14ثانیه طی کرد همچنین بیشترین سرعت این ماشین با گیربکس دستی و اتوماتیک برابر است با 200 و190 کیلومتر بر ساعت.از نظر مصرف سوخت این موتور بسیار کم مصرف است اگرچه مقداری پر سر و صدا است.
http://www.parkers.co.uk/imagecache/file/630/archive/Proton/Impian/IMG_3965.JPG

تجربیاتی که شرکت لوتوس در زمینه هندلینگ و رانندگی داشته است را می توانید به خوبی در این مدل ببینید
با نشستن پشت فرمان و حرکت کردن ابتدا تسلط خوب خود را بر روی ماشین و سپس هندلینگ و فرمان پذیری دقیق را می توانید به وضوح مشاهده کنید.در هنگام رانندگی با این ماشین پی به لذت رانندگی با این ماشین میبرید می توان از این ماشین انتظارات زیادی از نظر کیفیت رانندگی داشت چیزی که در دیگر محصولات پروتون کمتر دیده می شود.
ترمز های ABS و ایربگ های کناری، راننده و کمک راننده از جمله امکانات ایمنی استاندارد این مدل هستند. در آزمون های تصادف که توسط Euro NCAP انجام شده این خودرو موفق به دریافت 3 ستاره از5 ستاره ایمنی شده است که در مقابل رقبایی همچون رنو مگان که موفق به دریافت هر 5 ستاره شده است از ایمنی کمتری برخوردار است.
شرکت خودرو سازی پروتون این مدل را به مدت 3 سال یا 100000 کیلومتر گارانتی قطعات و 6 سال گارانتی بدنه کرده است. فاصله هر سرویس این خودرو 15000 کیلومتر یا 1 سال عنوان شده است.
سخن آخر:
این خودرو در ایران توسط شرکت زاگرس خودرو در 2 مدل معمولی و اتوماتیک با قیمت های 26600000 و 28700000 تومان بفروش می رسد این شرکت خودرو سازی که نماینده انحصاری محصولات پروتون است بهترین خدمات پس از فروش را در بین خودرو سازان داخلی دارد به طوری که تا به حال حتی یک شکایت از این شرکت در دفتر شکایت های مردمی وزارت صنایع و معادن به ثبت نرسیده است

KASRA_JOON
18 April 2008, 08:35 AM
همون ايمپين رو گرفتم.خيلي ماشين نرمي هست.كيفيت فوق العاده اي داره.كلا راضي هستم!مرسي از دوستان

karash501
18 April 2008, 09:23 AM
امپیان تعلیقش با جنتو فرق داره؟آخه جنتو که اصلا نرم نیست...از نظر صدای موتور چطوره؟در مورد کیفیت مخصوصا کیفیت کابین نظر من اصلا این نیست!

آپارتمان
18 April 2008, 04:46 PM
همون ايمپين رو گرفتم.خيلي ماشين نرمي هست.كيفيت فوق العاده اي داره.كلا راضي هستم!مرسي از دوستان

تبریک میگم، به نظر من ماشینی انتخاب کردی با کمترین استهلاک در بین اتومبیل های موجود!:icon_cool

به نظر من ظاهرش که خیلی خوشگله!حتی از نظر طراحی بدنه هم استانداردها رعایت شده،حتما تجربه رانندگی و نکات قابل توجه بعد از مدتی رانندگی رو در این تاپیک مطرح کنید:icon_excl

diyaco
18 April 2008, 06:24 PM
واقعا این قیمتگذاری زاگروس خودرو روی چه حسابیه ؟؟
یک ماشین از کارخانه بینشانی مثل پروتن و موتور 1600 سی سی و بدون هیچ امکانات خاصی و تازه با این قیافه رو بده دست مردم 26 میلیون تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چند وقت پیش با یکی از دوستان که دستی در شرکت زاگرس خودردو داشت صحبت میکردم.
این دوست اظهار میداشت که قیمتهای پیشنهادی از طرف زاگرس خودرو به وزارت صنایع برای فروش محصولاتش نسبت به بازار ایران بسیار معقول میباشد اما هیچگاه این وزارتخانه با قیمتهای پیشنهادی موافقت نمیکند و به بهانه حمایت از تولید کننده داخلی این شرکت را وادار به ارائه محصولاتش با قیمتی بالاتر از محصولات مشابه دو شرکت ایران خودرو و سایپا میکند.
برای مثال این دوست مدعی بود قیمت گذاری اولیه زاگرس خودرو برای Gen2 16ملیون تومان بوده که در وزارت صنایع با این قیمت موافقت نشده و رسما" گفته اند اگر این خودرو با این قیمت عرضه شود دیگر کسی به سراغ سمند و پرشیا و زانتیا نمیرود :icon_razz

pouya_yz
18 April 2008, 07:01 PM

مبارک باشه .

اگه امکان داره از خصوصیات و ریزه کاریهای ایمپین عکس و مطلب بذار .

راستی چند تمام شد ؟ نقدی یا ثبت نامی ؟

2244145
21 April 2008, 02:38 PM
مبارک باشه یه تست فنی کن و قیمت و... هم بزار بچه ها استفاده کنن

karash501
21 April 2008, 04:17 PM
چند وقت پیش با یکی از دوستان که دستی در شرکت زاگرس خودردو داشت صحبت میکردم.
این دوست اظهار میداشت که قیمتهای پیشنهادی از طرف زاگرس خودرو به وزارت صنایع برای فروش محصولاتش نسبت به بازار ایران بسیار معقول میباشد اما هیچگاه این وزارتخانه با قیمتهای پیشنهادی موافقت نمیکند و به بهانه حمایت از تولید کننده داخلی این شرکت را وادار به ارائه محصولاتش با قیمتی بالاتر از محصولات مشابه دو شرکت ایران خودرو و سایپا میکند.
برای مثال این دوست مدعی بود قیمت گذاری اولیه زاگرس خودرو برای Gen2 16ملیون تومان بوده که در وزارت صنایع با این قیمت موافقت نشده و رسما" گفته اند اگر این خودرو با این قیمت عرضه شود دیگر کسی به سراغ سمند و پرشیا و زانتیا نمیرود :icon_razz
پس چرا از 19.6 کردنش 25 میلیون؟این پول اضافه این وسط تو جیب کی میره زاگس خودرو یا وزارت صنایع؟