View Full Version : كمك فوري لطفا كمك كنيد Qtek s200
yashar_ja
27 March 2008, 12:35 PM
سلام. من يه كيو تك s200 دارم كه پسوردش رو وارد ميكنم مينويسه اشتباهه در صورتيكه من درست وارد ميكنم، ولي الان گوشيم بالا نمياد،تورو خدا كمكم كنيد من نميخوام گوشيمو فلش كنم، خيلي ممنونم
اگه راهي هم نداره و بايد فلش بشه لطفا بگيد چطوري اين كارو بكنم.
چون گوشي بالا نمياد هارد ريست هم نميشه كرد.
L O V E L Y
27 March 2008, 12:42 PM
چرا نمي توني هارد ريست كني ؟؟:icon_ques
اگه نمي خواي فلش كني بايد باتريتو 24 ساعت از گوشي در بياري.. اينجوري باتري بكاپ هم خالي ميشه و فكر كنم پسورد از بين بره..:icon_mad:
در ضمن چيزي به عنوان فلش واسه پاكت پي سي وجود نداره.. براي اين كار بايد رام اوريجينال گوشيتو دانلود و نصب كني..:icon_surp
mohammad51
27 March 2008, 06:01 PM
سلام. من يه كيو تك s200 دارم كه پسوردش رو وارد ميكنم مينويسه اشتباهه در صورتيكه من درست وارد ميكنم، ولي الان گوشيم بالا نمياد،تورو خدا كمكم كنيد من نميخوام گوشيمو فلش كنم، خيلي ممنونم
اگه راهي هم نداره و بايد فلش بشه لطفا بگيد چطوري اين كارو بكنم.
چون گوشي بالا نمياد هارد ريست هم نميشه كرد.
دوست عزیز
در گوشی هایی که ویندوز موبایل دارن فلش نمیکنن بلکه هارد ریست میکنن وشما برای هارد ریست و نصب مجدد ویندوز شما کلید های پاور کمرا و ریست رو باهم میزنید و هارد ریست میشه و شما ویندوز رو طبق دستوراتی که بهتون داده میشه نصب میکنید:icon_cool
lover
27 March 2008, 09:00 PM
چرا نمي توني هارد ريست كني ؟؟:icon_ques
اگه نمي خواي فلش كني بايد باتريتو 24 ساعت از گوشي در بياري.. اينجوري باتري بكاپ هم خالي ميشه و فكر كنم پسورد از بين بره..:icon_mad:
در ضمن چيزي به عنوان فلش واسه پاكت پي سي وجود نداره.. براي اين كار بايد رام اوريجينال گوشيتو دانلود و نصب كني..:icon_surp
در پاکت پی سی های که از ویندوز مبایل 2005 به بالا استفاده میکنند چیزی به نام باطری بک آپ وجود ندارد
Sina-Ts
27 March 2008, 10:26 PM
احتمالاً wm6 رو گوشی شما نصب هستش..اين باگ رو همه ورژن هاش هست و راهی هم جز هارد ريست نداره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.