View Full Version : كمك براي ايجاد وب سايت
zxcvmohsen
26 March 2008, 07:34 PM
سلام دوستان
من مي خوام واسه اولين بار اقدام به درست كردن وب سايت كنم..
تا حالا هيچ تجربه اي نداشتم و فقط در حد رونويسي يه سري دستورات سادهي HTML. فعلا تنها كاري كه كردم دامنه رو ثبت كردم اما واسه طراحي سايت بد جوري گير كردم. يه مجموعه cd 4تايي web themplat به قيمت 6500 گرفتم اما حالا مي بينم خيلي كار مي بره و بايد كلي رو دستورات html اشراف داشته باشم و بتونم تغييرات لازم رو انجام بدم..
اگه مي شه كمكم كنيد كه آيا اصولا كاري كه مي كنم روال صحيحي هست يا مثلا از نرم افزار خاصي بايد استفاده كنم يا چيز ديگري كه نمي دونم؟؟
در هر صورت ممنون مي شم اگه ساده ترين راه حل رو واسه من ناشي پيشنهاد بدين..
epsi1on
26 March 2008, 08:09 PM
با سلام!
سلام دوستان
من مي خوام واسه اولين بار اقدام به درست كردن وب سايت كنم..
تا حالا هيچ تجربه اي نداشتم و فقط در حد رونويسي يه سري دستورات سادهي HTML. فعلا تنها كاري كه كردم دامنه رو ثبت كردم اما واسه طراحي سايت بد جوري گير كردم. يه مجموعه cd 4تايي web themplat به قيمت 6500 گرفتم اما حالا مي بينم خيلي كار مي بره و بايد كلي رو دستورات html اشراف داشته باشم و بتونم تغييرات لازم رو انجام بدم..
اگه مي شه كمكم كنيد كه آيا اصولا كاري كه مي كنم روال صحيحي هست يا مثلا از نرم افزار خاصي بايد استفاده كنم يا چيز ديگري كه نمي دونم؟؟
در هر صورت ممنون مي شم اگه ساده ترين راه حل رو واسه من ناشي پيشنهاد بدين..
بله روال صحیحی هست!
نرم افزار هایی قبلا برای User هایی تازه کار درست شده که بتونن web site خودشون رو به سادگی و با داشتن اطلاعات فنی ناچیز مدیریت کنند!
اسم این نوع نرم افزار ها cms یا content management system (سیستم مدیریت محتوا )هست و شما با تهیه یکی از این نرم افزارها ، همونطوری که گفته شد میتونید حتی با داشتن اطلاعات فنی کم سایتتون رو به نحو مطلوبی اداره کنید...
به عنوان مثال اسم چند تا cms:
joomla!
Mambo
Wordpress
....
Sina-Ts
26 March 2008, 08:22 PM
البته منظور ايشون فکر ميکنم بيشتر رو مبحث ديزاين بود..شما ميتونی اون تمپليت ها رو با نرم افزار
front page به راحتی اديت کنی.بدون اينکه يه خط html بدونی
سپندار مزد
26 March 2008, 09:08 PM
front page استاتیک هست .شما محتوی سایتت چیه ؟ گر نیاز یه ابدیت ان چنانی نداری همون فارونت پیج خوبه دریم ویور هم بد نیست :icon_cool
X_Man
27 March 2008, 01:21 AM
شما هنوز نگفتی چه سایتی می خوای بسازی. در چه مورد؟ چی توش بزاری؟
zxcvmohsen
3 April 2008, 12:34 AM
از همه دوستان ممنونم، مشكل اينجا بود كه اين گفتگو در ليست گفتگوهاي مشترک شدهي من وارد نشده بود و من فكر مي كردم كسي ما رو تحويل نگرفته و جواب نداده
يه سايت نسبتا تخصصي مي خوام بزنم كه زمينهي مهندسي هستش و آپديت چنداني نداره، نياز من فقط اينه كه بتونم با سواد بسيار ناچيزم خودم يه سايت زيبا طراحي (كپي برداري) كنم
ممنونم
ghanjaction
11 April 2008, 04:33 PM
سلام
من آشنایی چندانی به طراحی سایت ندارم و دچار مشکل شدم ما وب سایت داریم که سرور آن توانایی ساپورت 24 ساعته ی سایت رو نداره و قصد داریم اون سایت رو به یک سرور دیگه منتقل کنیم و همه ی صفحات اون سایت رو به سایت جدید با سرور جدید منتقل کنیم و افرادی که بر روی سایت قبلی مطلب آپلود می کردند روی همون آدرس قبلی این کار رو انجام بدن ولی آپلودها روی وب سایت جدید نمایان بشه
آیا این کار شدنی است؟
اگر امکان دارد چه طور؟
از دوستان متعاقبا سپاسگزارم
یا حق
d@nial
11 April 2008, 04:38 PM
شما یه سرور جدید تهیه میکنید و dns های دامینتون رو بر روی سرور جدید ست میکنید، حالا با وارد کردن نام دامین فایلهایی که بر روی سرور جدید قراردارند بالا میان × حالا هر فایلی که روی سایت جدید آپلود شه در واقع رو سرور جدید آپلود شده
انتقال فایلها هم تو شرایط خاص برای مسئول سرور جدید کاری شدنیه
XredMan
12 April 2008, 03:42 PM
از همه دوستان ممنونم، مشكل اينجا بود كه اين گفتگو در ليست گفتگوهاي مشترک شدهي من وارد نشده بود و من فكر مي كردم كسي ما رو تحويل نگرفته و جواب نداده
يه سايت نسبتا تخصصي مي خوام بزنم كه زمينهي مهندسي هستش و آپديت چنداني نداره، نياز من فقط اينه كه بتونم با سواد بسيار ناچيزم خودم يه سايت زيبا طراحي (كپي برداري) كنم
ممنونم
با سلام به همه اساتید
دوست عزیز شما اگه می خواید سایت خود رو طراحی کنید می تونید از برنامه های که در زیر اسمشون رو میارم
استفاده کنید ،
دریم ویور یا همون رویا باف ، ویژوال وب دویلوپمنت ، فرونت پیج
ولی در کل اگه می خواید سایتی رو با قدرت و زیبا بسازید ؛ به نظر من از CMS ها استفاده کنید بهتر باشه ، چون تم های زیادی واسه اونا هست و اگه بگردید قالب های زیبای پیدا می کنید و با یه تغیر دادن جزئی تم ها می تونید اونها رو زیباتر هم کنید . چنتا از CMS های معروف و خوب که تو ایران بیشتر ازشون استفاده می شه رو براتون نام می برم .
JoooMla ، E107، Juper، Mitra، Nuke ، Mambo،wordpress،Movybel type
در صورتی که بخواید از این CMS ها استفاده کنید من و دوستان در خدمتیم .
madscoother
21 July 2008, 11:38 PM
سلام بچه ها با جوملا چطور میشه یک فروشگاه راه اندازی کرد ممنون میشم یکی جواب بده
XredMan
22 July 2008, 09:42 PM
سلام بچه ها با جوملا چطور میشه یک فروشگاه راه اندازی کرد ممنون میشم یکی جواب بده
سلام دوست عزیز
کامپونت هست برای راه اندازی فروشگاه یکم سرچ کنی پیدا می کنی ، بای
داود18
23 July 2008, 10:08 AM
ببین دوست من چه بخواهی از cms استفاده کنی و چه سایت استاتیک باید اطلاعاتی داشته باش
من به تو همون فرونت پیج را پیشنهاد میکنم باهاش میتونی صفحاتت را ادیت کنی و کم کم با کدهای html آشنا بشی بعد از اون کمکم با همه نمونه سایت آشنا میشی منتها باید وقت بذاری تا یک چیز خوب در بیاد
یعنی مثلا مثل نصب ویندوز که نیست یک شغل محسوب میشه از طراحی html گرفته تا گرافیکی و برنامه نویسی و....
بنابراین باید از یک جایی شروع کنی
سپندار مزد
23 July 2008, 02:35 PM
فارونت پیج که تو هر مرورگری یه سازی میزنه !
mil-i300
23 July 2008, 04:53 PM
به نظر من از ASP.Net هم ميتوني استفاده كني.. چيزه جالبيه.. ولي خوب خوده ويژوال استديو يكمي بد قلقه...!!
نرم افزار هايي مثل Flash هم هستن كه ميتوني با اوونا طراحي كني..
من خودم از Namo web Editor استفاده كردم.. نرم افزار راحت و جالبيه.. خودش چند نمونه سايت هم داره...!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.