View Full Version : شماره های روی سیم کارت
صفر درجه
26 March 2008, 03:09 PM
چند وقت پیش گوشیم رو توی بانک جا گذاشتم و ... .
رفتم سیم کارت رو سوزوندم و یه سیم کارت جدید گرفتم ، حالا می خوام بدونم کسی که سیم کارت سوخته من دستشه می تونه از شماره های روی اون استفاده کنه ؟ اس ام اس ها چطور ؟ می تونه بخونه ؟ ضمناً همه شماره ها روی حافظه سیم کارت بود .
Moh3n
26 March 2008, 03:43 PM
امکان دسترسی به هیچ چیز روی سیم کارت سوخته نیست !
صفر درجه
26 March 2008, 04:08 PM
ممنون که جواب دادی دوست عزیز ،
از سیم کارت سوخته میشه به عنوان test sim cart استفاده کرد ، یعنی فقط به عنوان راه انداز گوشی ؟
sajjadnegaresh
27 March 2008, 08:56 AM
از سیم کارت سوخته میشه به عنوان test sim cart استفاده کرد ، یعنی فقط به عنوان راه انداز گوشی ؟
نه ، چنين امكاني وجود ندارد ، چون پيغام خطاي Insert SimCard بر روي گوشي نمايش داده مي شود و نمي توان از آن استفاده كرد.
سيم كارت تست ،سيم كارتي محسوب مي شه كه برنامه ريزي شده ، ولي اجازه دسترسي به شبكه رو نداره . مثل استفاده كردن از سيم كارت يك شبكه در محلي كه هنوز آنتن دهي ندارد.
smail
27 March 2008, 01:29 PM
البته با کارت ریدر و برنامه های مخصوص میتوان شماره ها رو دید و حتی مسیج هایی که در داخل آن است مشاهده کرد حتی زمانی که تعداد مجاز pin و puk مجازسیمکارت زده شده باشد
البته به شرطی که چیپ سیمکارت سالم باشد
اونزمانی که توکار سیمکارت و کپی بودم از این کارها زیاد میکردم
صفر درجه
28 March 2008, 06:55 PM
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند .
mohammad51
29 March 2008, 01:21 AM
صفر درجه عزیز
از سیم کارت سوخته میشه برای تست گوشی استفاده کرد خیلی از همین خدمات مشترکین این سیم کارت ها رو برای تست استفاده میکنن در مورد شماره تلفون ها هم در بعضی از این سیم کارتها شماره تلفن هاش رو میشه گرفت
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.