View Full Version : راهنمایی در مورد wm2003
nimah2o
23 March 2008, 08:51 PM
سلام به همه ی دوستان
من دیروز گوشی جسجارم رو فروختم و pocket pc گرفتم
مشکل اینجاست که من تا حالا فقط با ویندوز 5 و 6 کار کرده بودم چند سوال داشتم
1. چرا وقتی برنامه نسب می کنیم ازم نمی پرسه که تو کجا بریزم . آیا برنامه ای وجود داره که این مشکل رو حل کنه ؟ ( بجز cab installer چون اون فقط برا Cab هستش )
2.ویندوز 6 برا imate pocket pc هست ؟
3. تبدیل usb قدیمی imate به mini usb (کوچیک) وجود داره ؟
ممنون
mohammad51
24 March 2008, 02:27 AM
سلام به همه ی دوستان
من دیروز گوشی جسجارم رو فروختم و pocket pc گرفتم
مشکل اینجاست که من تا حالا فقط با ویندوز 5 و 6 کار کرده بودم چند سوال داشتم
1. چرا وقتی برنامه نسب می کنیم ازم نمی پرسه که تو کجا بریزم . آیا برنامه ای وجود داره که این مشکل رو حل کنه ؟ ( بجز cab installer چون اون فقط برا Cab هستش )
2.ویندوز 6 برا imate pocket pc هست ؟
3. تبدیل usb قدیمی imate به mini usb (کوچیک) وجود داره ؟
ممنون
دوست عزیز
در مورد اینکه چرا این کار رو کردید من تعجب میکنم چون اندازه ها که فرق چندانی ندارن اما در مورد ویندوز 6 نه این گوشی نداره و شما برای نصب هم همون اولش از شما می پرسه که کجا باید نصب کنید تبدیل هم هست شما میتونید تهیه کنید از جا هایی که وسایل کامپیوتر می فروشن مثل پاساژایرانیان تو خیابان ولی عصر:icon_cool
nimah2o
28 March 2008, 06:19 PM
اگه منظورت تعویض گوشیم باشه چند تا علت داشت
1. پول لازم بودم و 220 تومان سر گرفتم
2.lcd یش لغ می زد و ترسیدم بشکنه و 150 تومان پیده شم
3. حافظه داخلیش دو برابره
در مورد نصب برنامه نمی دونم چرا وقتی از کامپیوتر نصب می کنم(exe) ازم نمی پرسه که کجا نصب کنم ( فقط یکبار که یه بازیه حجم بالا خواستم نصب کنم و رو حافظه ی اصلیم جا نداشت ازم پریسید و اون بازی رو وقتی جا داشت نصب کردم ازم چیزی نپرسید )
تو سایت imate برا دانلود wm5 تمام گوشی های قدیمی رو دیدم جز pocket pc . از کجا می تونم wm5 رو براش دانلود کنم ؟؟؟
بابت همه چیز یه دنیا ممنون
mohammad51
28 March 2008, 08:02 PM
اگه منظورت تعویض گوشیم باشه چند تا علت داشت
1. پول لازم بودم و 220 تومان سر گرفتم
2.lcd یش لغ می زد و ترسیدم بشکنه و 150 تومان پیده شم
3. حافظه داخلیش دو برابره
در مورد نصب برنامه نمی دونم چرا وقتی از کامپیوتر نصب می کنم(exe) ازم نمی پرسه که کجا نصب کنم ( فقط یکبار که یه بازیه حجم بالا خواستم نصب کنم و رو حافظه ی اصلیم جا نداشت ازم پریسید و اون بازی رو وقتی جا داشت نصب کردم ازم چیزی نپرسید )
تو سایت imate برا دانلود wm5 تمام گوشی های قدیمی رو دیدم جز pocket pc . از کجا می تونم wm5 رو براش دانلود کنم ؟؟؟
بابت همه چیز یه دنیا ممنون
دوست عزیز
در مورد مسائلی که عنوان کردید حق با شماست اما در مورد رم داخلی ؟؟؟در مورد wm5 هم رام اصلی که ایمیت داشته باشه نیست اما رام هایی توی سایت های دیگه معرفی شده که باگ هاش خیلی زیاده و برای نصب کردن برای شما به صرفه نیست:icon_cool
nimah2o
29 March 2008, 09:31 PM
تا اونجا که من می دونستم حافظه ی داخلی جسجار 64 بود ولی پاکت پی سی 128
در مورد نصب روی استورج کارد من نفهمیدم که باید چیکار کنم ممنون میشم مثل همیشه با سخاوت فراوان راهنمایی کنید
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.