PDA

View Full Version : کلوپ بازی Assassin's Creed و حل مشکل

hossein505
23 March 2008, 11:28 AM
سلام دوستان حتما میدونید که این بازی از وقتی که اومده بیشتر کسانی که به مرحله
اورشلیم میرسند یک دفه از بازی میپره بیرون که به احتمال زیاد مشکل از کرک بازی هست
کسانی که وقتی وارد مرحله اورشلیم میشن و مشکلی پیش نمیاد خواهشا کرک خودشون رو بزارند اینجا
:icon_wink

p.o.w.1
23 March 2008, 12:11 PM
دوست عزیز این بازی هنوز به صورت رسمی رلیز نشده تاریخ عرضه بازی 8 آپریل یعنی
تقریبا 16-17 روز دیگه هست و این نسخه هایی که الان تو بازار اومده عمدتا مشکل دار هستن
و معلوم نیست چطوری وارد بازار شده ولی هرکی بازی رو کش رفته نسخه مورد دارش رو کش رفته
چند روز صبر کنید تا بازی رلیز بشه بعد اون نسخه رو تهیه کنید
داستان این بازی شده نقل بازی God Of War II که برای PS2 اومد و یک پل معروف عین پل صراط داشت
همینکه میرسیدی بهش بازی هنگ میکرد و هر کسی که اون نسخه رو تهیه کرده بود رو تا یک
مدتی حسابی تو کف گذاشت نا نسخه بی ایرادش بیاد

در ضمن این 2 تا فایل رو دانلود کنید ببینید مشکل crash کردنتون حل میشه یا خیر
البته حتما چکش کنید ویروس نداشته باشه
[Only registered and activated users can see links] 20CRACKED

hossein505
5 April 2008, 11:26 AM
سیو بازی بعد از قسمت Jerusalem :

[Only registered and activated users can see links]

پچ انگلیسی به روسی برای قسمت Jerusalem

# Copy/Paste the entire Assassin’s Creed directory to anywhere you want [IE : Copy it to desktop and rename it AC ENG)
# Run the AC_ENG_to_RUS.exe patch to your C:\Ubisoft\Assassin’s Creed Directory
# Delete the “DataPC_StreamedSoundrus.forge” file
# Copy DataPC_StreamedSoundfre.forge [for English Version it’s DataPC_StreamedSoundeng.forge or something like that] and paste it where was the file you deleted before [DataPC_StreamedSoundrus.forge]
# Rename this file [DataPC_StreamedSoundeng.forge] in “DataPC_StreamedSoundrus.forge”!
# Launch the game and… MIRACLE u can go to Jerusalem and the voice are in English or German or French or whatever is the language you want to play with!!!
# When you have finished jerusalem delete the assassin’s creed directory and replace it with the AC-Eng directory that you’d copy at the beginning!!
# Do the whole thing again if u need to return to Jerusalem later

p.o.w.1
5 April 2008, 01:58 PM
تو این بازی باید هر شهری رو سه بار بازی کرد حالا سوال اینه که در مراحل بعدی که بازم
برمیگردید به بیت المقدس بازم گیر میکنه یا نه این بازی برای اکس باکس هم که اومد پر باگ بود
حالا امیدوارم از این به بعد برای کسی مشکلی پیش نیاد

اما این بازی بازم تاخییر خورده و برج هشت میلادی یا همون جولای عرضه میشه

armannn
12 April 2008, 01:12 AM
باید به اطلاع همه برسونم که من این بازی رو تمومش کردم!!!
تنها راه پچ روسی هست.
اول یه کپی از محل نصب بازی می گیرید.
بعد وقتی به اورشیلم می رسید پچ رو نصب می کنید و بعد از تموم شدن اورشیلم فولدر بازی رو پاک می کنید و فولدر کپی شده رو جای اون می زارید. به همین راحتی.
فقط مر حله آخر که عکسش شبه امواج دریا هست رو باید با پچ روسی برید وگر نه می پره بیرون!!!!!!!!!
حالشو ببرید.

Lord of Darkness
16 April 2008, 12:34 PM
سلام دوستان.من یه مشکلی دارم که نمیدونم از کرک بازی هست یا از سیستم من.
این بازی توی سیستم من به صورت Slow Motion اجرا میشه و بازی خیلی کنده.
سیستم من
Athlon(tm) 64 X2 doual core 3600
1GB Ram
VGA: G Force 7300 LE 512MG
من حتی رزولوشن بازی رو خیلی پایین آوردم 960x600 65HZ ولی بازم مشکلم حل نشد.
دوستان اگه راهی بنظرشون میرسه لطفن کمک کنن.

farhad khan
16 April 2008, 05:57 PM
salam be hame in pachi ke goftido chi karesh bayad bookoonim agha hoseyn

SAM FISHER
16 April 2008, 06:07 PM
سیستم من
1GB Ram

دوست عزيز در حالت عادي با مشخصات شما بايد اجرا بشه ولي اگر هم به سخت افزارتون مربوط باشه حتما مربوط به ram شما هستش. اگه براتون امكان داره بازي رو روي يه كامپيوتر ديگه اجرا كنيد كه ميزان ram اون بالاتر از ram كامپيوتر شما باشه.از كرك بازي هم فكر نمي‌كنم باشه ولي حالا شما بگو بازي مال كدوم شركت فروش سي‌دي كامپيوتري تو ايران هستش؟:icon_cool

farhad khan
16 April 2008, 06:07 PM
agha in kod haye php i ro ke dadi chikaresh bayad bokonam

hossein505
17 April 2008, 10:58 PM
agha in kod haye php i ro ke dadi chikaresh bayad bokonam

کاریش نمخواد بکنی
توضیح نصبش هست
همونجوزی که armannn گفته عمل کن

roshak
20 April 2008, 10:22 AM
اینطور که من متوجه شدم،

نسخه اصلی بازی 3 تا DVD هست، که به احتمال زیاد همه شما مثل خودم نسخه 2 DVD رو خریدین!!!
بله مشکل همون ریلیز غیر رسمی بازیه!!

babialex
21 April 2008, 04:30 PM
واسه منم 2 تا دي وي ديه پس كامل نيست

soltanreza
24 April 2008, 02:49 PM
دوستان میخواستم بدونم سیو بازی تو کدوم قسمته
هر چی میگردم نیست
این سیو که که گذاشتین لینکش اشتباهه فکر کنم
سیو بازی تو my document نیست
اگه میدونید کمک کنید لطفا

soltanreza
24 April 2008, 05:52 PM
سیستم من
1GB Ram

دوست عزیز گرافیک 7300 گرافیک 256 است
شما به اشتباه نوشتی 512
بازی اساسین برای درست اجرا شدن به 4 گیگابایت رم احتیاج داره
مشکل از رم شماست
ولی فکر نکنم چندان مشکلی ایجاد بکنه

soltanreza
24 April 2008, 05:58 PM
دوستان من سیو بازی رو که گذاشته بودین دانلود کردم
اول میخواستم بدونم که این سیو رو کجا بذارم
تو کدوم مسیر
دوم اینکه با گذاشتن این سیو میتونم بازی رو بدون باگ ادامه بدم ؟

SAM FISHER
24 April 2008, 09:11 PM
دوستان من سیو بازی رو که گذاشته بودین دانلود کردم
اول میخواستم بدونم که این سیو رو کجا بذارم
تو کدوم مسیر
دوم اینکه با گذاشتن این سیو میتونم بازی رو بدون باگ ادامه بدم ؟

من اين بازي رو تا به حال بازي نكردم ولي احتمالا بايد بريزيد تو پوشه‌ي profile كه توي my documents شما هستش:icon_cool

soltanreza
25 April 2008, 08:40 PM
من اين بازي رو تا به حال بازي نكردم ولي احتمالا بايد بريزيد تو پوشه‌ي profile كه توي my documents شما هستش:icon_cool

نه دوست عزیز
این مسیری که شما گفتی نیست

Lord of Darkness
25 April 2008, 10:50 PM
دوست عزیز گرافیک 7300 گرافیک 256 است
شما به اشتباه نوشتی 512
بازی اساسین برای درست اجرا شدن به 4 گیگابایت رم احتیاج داره
مشکل از رم شماست
ولی فکر نکنم چندان مشکلی ایجاد بکنه

display properties--> setting--> advanced --> adapter
والا تو اینجا زده 512 حالا نمیدونم درست باشه یا نه.
دوستان دیگه نمیخواد کرک روسیشو دان و نصب کنید.نسخه کاملش یک هفتس اومده.من تقریبن آخراشم.

Malkemid
26 April 2008, 01:02 AM
یه 2 تا اسکرین شات از این بازی بذارین ببینیم چیه که 4 گیگ رم می خواد!!

EbliiS
26 April 2008, 10:46 AM

SAM FISHER
26 April 2008, 05:09 PM

چهار گيگ رم نمي‌خواد. 2 گيگ همونطور كه دوستان نوشتن.
در هر صورت به پاي گرافيك ‍crysis نمي‌رسه .

Malkemid
27 April 2008, 03:09 PM
سبک بازیش مثل prince of persia هست؟

SAM FISHER
27 April 2008, 03:26 PM
سبک بازیش مثل prince of persia هست؟

تقريبا.
ولي گرافيك و توانايي هاش بيشتر شده.همچنين آزادي عمل بيشتري هم نسبت به prince داره.

soltanreza
27 April 2008, 05:05 PM
بازم سلام
من توی سایتهای نقد بازی خوندم که این بازی برای درست اجرا شدن نیاز به 4 گیگا رم نیاز داره
و باید بگم گرافیک کرایسیس یه چیز خارق العاده است ولی چیزی که این بازی داره به قول دوست عزیز ازادی عمل داره، حرکات کامل شمشیر بازی ، اسب سواری میکنه تو بازی و .........
در کل باید بگم این بازی از نظر من بهترین بازی تو تاریخ بازی های کامپیوتری است
ای کاش رم سیستمم 4 گیگ بود

soltanreza
27 April 2008, 05:10 PM
display properties--> setting--> advanced --> adapter
والا تو اینجا زده 512 حالا نمیدونم درست باشه یا نه.
دوستان دیگه نمیخواد کرک روسیشو دان و نصب کنید.نسخه کاملش یک هفتس اومده.من تقریبن آخراشم.

دوست عزیز اونجایی که شما رفتی درسته که نوشته 512 ولی 256 تا از رم سیستمت میدزده
میگی نه برو بپرس
من گرافیکم 8400 ولی اونم 256 هست
اینو مطمئنم

SAM FISHER
29 April 2008, 03:12 PM
بازم سلام
من توی سایتهای نقد بازی خوندم که این بازی برای درست اجرا شدن نیاز به 4 گیگا رم نیاز داره
و باید بگم گرافیک کرایسیس یه چیز خارق العاده است ولی چیزی که این بازی داره به قول دوست عزیز ازادی عمل داره، حرکات کامل شمشیر بازی ، اسب سواری میکنه تو بازی و .........
در کل باید بگم این بازی از نظر من بهترین بازی تو تاریخ بازی های کامپیوتری است
ای کاش رم سیستمم 4 گیگ بود

دوست عزيز من اين بازي رو ديروز با 2 گيگابايت رم به صورت كاملا روان اجرا كردم.
گرافيكم :
geforce 8600 gt 256 mb ddr3 xfx

عبارت ddr3 به اين خاطر قرمز نوشتم چون بايد بدونيد كه حافظه كارت مهم ترين چيز نيست بلكه قدرت پردازنده و همين سري جديد ddr مهمه:icon_cool

Orion
9 May 2008, 12:33 PM
اين بازي تو كامپيوتر من با اين مشخصات به خوبي اجرا ميشه:
Cpu: Intell Core 2 Dou 2.2
Ram: 2 GB
Video: Geforce 7600 GT 256 MB

فقط تو مراحلي كه تو آزمايشگاه پهلوي اون دكتره هست يه كمي كم مياره. ولي تو حين بازي بسيار خوب و روانه...

Orion
11 May 2008, 08:26 AM
راستي با يك مشكل نه چندان شديد مواجه شدم. اين برج‌هاي ديده‌باني كه بايد ازش بره بالا و كل محيط رو ببينه ايراد داره. يعني خوب نمايش داده نميشه.

Lord of Darkness
11 May 2008, 07:50 PM
دوست عزيز من اين بازي رو ديروز با 2 گيگابايت رم به صورت كاملا روان اجرا كردم.
گرافيكم :
geforce 8600 gt 256 mb ddr3 xfx

عبارت ddr3 به اين خاطر قرمز نوشتم چون بايد بدونيد كه حافظه كارت مهم ترين چيز نيست بلكه قدرت پردازنده و همين سري جديد ddr مهمه:icon_cool

این قضیه ddr3 رو از کجا میشه چک کرد.
کارتمو عوض کردم.Gforce 8400GS 512 گرفتم
نظرتون در مورد این کارت چیه؟

Orion
13 May 2008, 09:00 AM
بازي اولش قشنگه و به نظر من بعدش تكراري ميشه... چون غير از اسب سواري و از در و ديوار بالا رفتن و با مامورها درگير شدن، كار ديگه‌اي نميكنه!!

sahandpotter
8 June 2008, 05:48 PM
اقا من یه جا گیر کردم....
اونجا که میگه باید بری گوشهی دیوار ها از بالا به حرف های راهبه ها گوش بدی...هرچی میرم دولا میشم....نمیشه !!!
اصلا نمیدونم باید چی کار کنم !!!!!

Orion
8 June 2008, 06:43 PM
مگه دولا شدن ربطي به گوش كردن داره؟!!

بايد دكمه F رو بزني. بعضي وقت‌ها هم ميگه بايد بري روي نيمكت‌ بشيني F رو بزني و بعد E رو بزني.

sahandpotter
9 June 2008, 11:29 AM
اخه دیدین که بعضی وقت ها یه سری hint میاد؟؟
اون دولا شدنم از هموناست !!!
حالا امتحان میکنم....ممنون از راهنماییتون...

beam
16 June 2008, 08:25 PM
عزیز،میدونی در هر صورت این بازی یکی از شاهکارهاس همچون cryssis که شاهکار گرافیک وانجین هسش.البته قابل توجه دوستان این بازی با توجه به اخرین patchهاش با کارتهای dirx9خیلی بهتر و رون تر کار می کنه طوری که حتی fpsان خیلی بیشتر از کارتهای nvidiaسریهای 8400،8600و حتی 8800 هسش.....!!!!:icon_cool

Orion
16 June 2008, 08:28 PM
منم در مورد گرافيكش حرفي براي گفتن ندارم. واقعاً عاليه ولي سناريوي ضعيفي داره

Tommy Angelo
21 July 2008, 02:11 AM
به نظر منم خیلی تکراریه گرچه گرافیکش عالیه ماموراشم مثلا اومدن خیلی هوشمند کنن زده به سرشون از کنارشونم رد میشی مثه سگ پاچتو میگیرن!!!!!!!!!!
یه بارم من اشتباهی Fast Forward Memory رو No جواب دادم دقیقا 1 ساعت طول کشید تا رسیدم پیش Al-Mulam!!!

Malkemid
21 July 2008, 04:55 PM
من کلی بازی کردم و المعلم رو هم کشتم و خلاصه آخرش اسم سازنده ها و اینا اومد...منتها زیاد شبیه این نبود که بازی تموم شده باشه! یه جورایی گنگ تموم شد..قضیه چیه؟

Tommy Angelo
25 July 2008, 01:02 AM
منم المعلم رو کشتم اومد بیرون یکی داشت با Vidic حرف میزد گفت بکشینش (منظورش من بود) بعد دختره منصرفش کرد با هم رفتن بیرون منم Eagle Vision رو تو دنیای واقعی داشتم اومدم دیوار اتاقم رو نگاه کردم بعدش اسم سازنده ها رو نشون داد بعدش دوباره برگشت تو اتاقم این به نظر من این آخرش نیست اصلا دختره و Vidic کدوم گوری رفتن؟یا بازیش از این سر کاری ها بوده یا هیچکس آخرش رو تو دنیا ندیده چون من تمومه راهنمای بازی های موجود رو خوندم هیچکدوم چیزه خاصی نداشت!!!کسی چیزه دیگه ای نمیدونه؟

p.o.w.1
25 July 2008, 01:39 PM
این بازی 3 قسمت هستش که دو قسمت دیگش هنوز مونده

Tommy Angelo
25 July 2008, 02:15 PM
میگن 3 قسمته ولی هیچ مدرکه خاصی نیست که اثبات کنه تازه با یه To be continue ساده میتونست امید وجود قسمت های بعدی رو هم بده گرچه تو Youtube یه سری ویدئو هست که مثلا تبلیغ قسمت دوم هست ولی هیچ سندیتی نداره کلا Ubisoft معلوم نیست چه هدفی داشته؟؟

miad_zareai
12 August 2008, 01:56 PM
سیو بازی بعد از قسمت Jerusalem :

پچ انگلیسی به روسی برای قسمت Jerusalem

# Copy/Paste the entire Assassin’s Creed directory to anywhere you want [IE : Copy it to desktop and rename it AC ENG)
# Run the AC_ENG_to_RUS.exe patch to your C:\Ubisoft\Assassin’s Creed Directory
# Delete the “DataPC_StreamedSoundrus.forge” file
# Copy DataPC_StreamedSoundfre.forge [for English Version it’s DataPC_StreamedSoundeng.forge or something like that] and paste it where was the file you deleted before [DataPC_StreamedSoundrus.forge]
# Rename this file [DataPC_StreamedSoundeng.forge] in “DataPC_StreamedSoundrus.forge”!
# Launch the game and… MIRACLE u can go to Jerusalem and the voice are in English or German or French or whatever is the language you want to play with!!!
# When you have finished jerusalem delete the assassin’s creed directory and replace it with the AC-Eng directory that you’d copy at the beginning!!
# Do the whole thing again if u need to return to Jerusalem later

آقا حجم این پچ چقدره؟
لینکش کدومه؟

miad_zareai
13 August 2008, 01:41 AM
اگه کسی جای کپی کردن سیو رو نموی دونه اینجاست
c:\documents&settings\...\application data\Ubi soft\assassin's creed\saved games

miad_zareai
14 August 2008, 10:00 PM
مشکل جدید!!!
اگه با سیو بعد از اورشلیم باگ رو رد کنید بار دوم که می خواین بریداورشلیم باز هم بازی می پره! چه خاکی توان بر سر ریخت؟

ehsan_ipi
14 August 2008, 10:16 PM
مشکل حل شد
من patch درست این بازی رو دانلود کردم اما به صورت تورنت هست
میزارم دانلود کنید حالشو ببرید

miad_zareai
16 August 2008, 01:57 AM
اقا این پچ شما 912 مگابایته. می صرفه دانلود کرد؟!!!!

mick
17 August 2008, 12:37 AM
سلام
شما کتاب راز داوینچی را خواندید ؟ فیلمش را دیدید ؟ ( چه ربطی داره ؟! )
دن براون نویسنده اون کتابه که در یک کتاب دیگرش بنام شیاطین و فرشتگان در مورد assasins نوشته . در اون کتاب به این سری از بازی هم اشاره شده !!
یک کتاب دیگر هم بنام حشاشین هست که پیشنهاد میکنم هر دو را بخوانید بعد می فهمید این بازی چیه !!
حیف که من سنم بالا رفته و اعصاب اینجور بازیها رو ندارم !

mehdihamedali
12 September 2008, 08:44 AM
دویت عزیز این کتاب های که میگی چطورین تو بازار هست بریم بخریم یا باید زمین و زمان رو زیر و رو کنیم
شما خودت الکترونیک شو نداری؟
من خیلی دوست دارم این کتاب ها بخونم

mehdihamedali
12 September 2008, 08:49 AM
دوستان ببخشید من این بازی رو تازیه شروع کردم تو مرحله دوم یک مشکل کوچولو دارم میتونید کمکم کنید
تو بخش بازار جایکه باید بغل دیوار واستی که مغازه دار با یک خانومی حرف میزنه بعد میگه سرم شروغه برو کمی دیگه برگرد و بلا فاصله بهت دستور میده که کلید شیفت رو نگه داری و دنبال فروشنده بری این جابد چی کار کرد
البته دوستان من این قدر هم خنگ نیستم ولی نمی دونم چرا این بخش رو رد نمی کنه ممنون میشم کمکم کنید که خودم رد بشم

p.o.w.1
12 September 2008, 09:05 AM
اينجور هدفهايي كه معمولا بايد دنبالشون راه بيوفتيد كساني هستند كه اطلاعات با ارزشي دارن
تو اين مورد فكر كنم اين طرف خائن بود به هرحال به نام الله پاسدار خون شهيدان ميريد يجاي دنج خونش رو ميريزيد
يك كار ديگه هم ميشه كرد بريد تو منوي بازي با زدن esc يا هر كليدي كه ميره اونجا نقشه شهر ظاهر ميشه
تو اين نقشه يك سري علايم هست كه بالاي نقشه نوشته الان ماموريت هاتون چي هست چي نيست
مثلا تو اين مورد بايد اعتراف گيري باشه يجا ديگه دزدي اينها رو بخونين از رو نقشه ميتونيد بفهميد الان بايد
چيكار كنيد

drnariman
12 September 2008, 12:15 PM
دویت عزیز این کتاب های که میگی چطورین تو بازار هست بریم بخریم یا باید زمین و زمان رو زیر و رو کنیم
شما خودت الکترونیک شو نداری؟
من خیلی دوست دارم این کتاب ها بخونم

نخیر دوست من تو کتاب فروشی ها موجوده (فکر کنم یه کتاب فروشی پایین میدون ولی عصر همه سریهاشو داره) خوندن اونها رو حتما بهتون توصیه می کنم واقعا جالب و هیجانی هستند و اطلاعات خوبی بهتون می دن.

mehdihamedali
13 September 2008, 10:31 PM
نخیر دوست من تو کتاب فروشی ها موجوده (فکر کنم یه کتاب فروشی پایین میدون ولی عصر همه سریهاشو داره) خوندن اونها رو حتما بهتون توصیه می کنم واقعا جالب و هیجانی هستند و اطلاعات خوبی بهتون می دن.

ممنون دوست عزیز من این کار رو حتماً انجام خواهم داد
حتماً کتاب های جذابی خواهند بود

موفق باشید

mehdihamedali
13 September 2008, 10:34 PM
سلام دوستان
من امروز یکم از این بازی بسیار زیبا می خوام انتقاد کنم
من تو این هفته خیلی با این بازی حال کردم
ولی این بازی از رندر خیلی قوی استفاده کرده و یکی از بهترین همش مصنوعی های موجود را برای بازیکنان استفاده کرده ولی یکی از چیزی های که تو این بازی بهش توجه نکرده خستگی ناپذیری در دویدن یا اسب سواریه خوب خیلی خوبه که از اورشلیم تا خونه یک اسب تاخت بره و خسته نشه و از این نکته های ریز تو بازی زیاد هست که سازندگان بازی نا دیده گرفتن
من خیلی جا های تو بحث های مقایسه ای بازی های اکشن گفتم که نباید بازی های اکشن رو نباید باهم مقایسه کرد ولی این بازی از لحاظ رفتار خیلی شبیه بازی شاهزاده ای از پارس (POP) ولی جذابیت بازی پرنس کجا و جذابیت این بازی کجا یکی از علل جذاب بازی پرنس تو محتوای قوی داستانه که این موضوع رو سازندگانش هم تو هندونه های بعد از بازی ابراز کردن درسته این بازی هم داستان داره و داستانش در نوع خودش خوبه ولی یکم که از بازی میگذره میشه گفت حرف این دوستمون درست میشه که بازی تقریبا تکراری میشه و میشه اسب سواری و جنگیدن با دشمنان ولی تو بازی پرنس شما از اول با یک هدف قوی بازی شروع میشه و هر چی از بازی رد میشه هدف قوی تر میشه و تکراری بودن بازی دیگه به چشم نمیاد البته نا گفته نمونه که این بازی در نوع خودش بهترینه ولی از UBI Soft این کار بعید بود چون هیچ یک از بازی های این شرکت در قسمت های بعدی خود بد نشدن و این بد شده مخصوص EA Game که یک نسخه میده عالی ولی تو نسخه بعدی گند میزنه تو بازی
از نکته های دیگه این بازی استفاده کردن از این موضوع که تو بازی های شبیه GTA استفاده کرده و یک سری پرچم و ... گذاشته که شما با گرفتنشون به صورت کامل یک سری اتفاقاتی می افته ولی نکته منفی اینه که جایی تو نقشه یا جایه دیگه ای این ها رو مشخص نکرده و این یکم آدمو گنگ میکنه که حالا چی شد 19 تا از 20 تا رو به فرض گرفتم اون یک دنه کجاست اصلاً هست یا نه و من فکر میکنم که این یک نکته منفیه
از نکته های منفی دیگه این بازی اینه که با جلو رفتن در مراحل و آزاد کرن DNA ها به شما قابلیت های رو معرفی میکنه که شما از اول این قابلیت های رو دارید خوب که چی یا داریم یا نداریم دیگه اگه داریم معرفیش برای چیه اونم این جوری اگه نداریم پس چرا از همون اول شما میتونی این کار رو انجام بدی؟
از نکته های قابل توجه این بازی بالا رفتن از ساختمون هاست که خیلی عالی شده پرش ها ضربه ها مخفی شدن ها و این قبیل کار هاست که تو بازی همتای این بازی خیلی ضعیف کار شده بود

لوگان
24 September 2008, 04:10 PM
مشکل جدید!!!
اگه با سیو بعد از اورشلیم باگ رو رد کنید بار دوم که می خواین بریداورشلیم باز هم بازی می پره! چه خاکی توان بر سر ریخت؟
یک خاک جالبی پیدا کردم که میشه بر سر ریخت.:icon_arro:icon_neut
سیو کل بازی رو دانلود کنید مثل من بعد هر مرحله ای رو که میخوایین میتونید بازی کنید.:icon_excl

mehdihamedali
25 September 2008, 11:38 AM
دوستان عجیبه من با مرحله اورشلیم اصلا مشکل ندارم و هر چند یک بار یه سری به اورشلیم میزنم تا ببین این موضوع که شما میگید اتفاق می افته یا نه و دنبال پرچم میگردم ولی خبری از دیگر کردن نیست

ne555
25 October 2008, 02:28 PM
C:\Documents and Settings\*yourname*\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

عرفنا
26 October 2008, 04:41 PM
C:\Documents and Settings\*yourname*\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

دوست عزیز منظورتون از این آدرس چیه؟؟؟

mehdihamedali
27 October 2008, 08:41 PM
دوست عزیز منظورتون از این آدرس چیه؟؟؟

این که این آدرس محل ذخیره بازیه حرفی نیست ولی چرا دوست عزیز ne555 این آدرس رو قرار داده این جا نمی دونم

Safir
27 October 2008, 09:24 PM
یکی از طولانی ترین بازی های بود که تا حالا دیده بودم.منتظر نسخه 2 هستیم و یکی از بدیهاش شبیه بودن مراحل و شبیه بودن شهر ها بود

ne555
8 November 2008, 05:01 PM
این که این آدرس محل ذخیره بازیه حرفی نیست ولی چرا دوست عزیز ne555 این آدرس رو قرار داده این جا نمی دونم

فکر کنم تو همین صفحات بودکه یکی نوشته بود محل سیو بازی کجاست که من جوابشو دادم به هر حال اگه جای بدی نوشتم معذرت می خام:icon_ques

mehdihamedali
9 November 2008, 05:10 PM
نه دوست عزیز
جواب شما بد نبود ولی اگه این تاپیک رو دنبال میکردی میدیدی که جواب رو یکی از دوستان زحمتش رو کشیده