PDA

View Full Version : فرهنگ دارویی همراه Ir_DAroo 87.1 (فارسی)

Farzad_j
22 March 2008, 07:25 PM
Ir_DAroo نسخه 86.11 (رایگان)

[Only registered and activated users can see links]

این نرم افزار شامل بخش هایی مانند:
داروهای ژنریک:
نام، گروه، شکل، موارد مصرف، میزان مصرف، منع مصرف، عوارض، نگهداری، آموزش، نکته ها و...
داروهای گیاهی:
شکل، موارد مصرف، مقدار مصرف، منع مصرف، اجزاء، تداخل، عوارض
گیاهان دارویی:
براساس بیماریهای مختلف
و... میاشد.

این نرم افزار رایگان است

کپی از آن آزاد اما هرگونه تغییر در آن ، خصوصا در قسمت نام تهیه کننده خلاف شرع و عرف میباشد.

سعی بر این بوده که برنامه قابل استفاده در اکثر گوشیها باشد هرچند در برخی از موارد دارای مشکل است.
مانند:
-چپ به راست بودن اطلاعات
-عدم نمایش برخی آیتمهای منوی الفبایی
-و...

بدیهی است با استفاده عمومی و پیشنهاد شما دوستان نرم افزار در نسخه های بعدی کاملتر خواهد شد.

تهیه کنندگان:
حسن صدوقی و محمد واعظی

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

پسورد:

X_Man
25 March 2008, 09:57 PM
من که نتونستم دانلود کنم.
وقتی میزنم [دريافت Ir_Darou 86.11 ([Only registered and activated users can see links])] یه صفحه Ir_Darou_86.11__[Only registered and activated users can see links] دانلود میشه.

Farzad_j
26 March 2008, 12:22 AM
من که نتونستم دانلود کنم.
وقتی میزنم [دريافت Ir_Darou 86.11 ([Only registered and activated users can see links])] یه صفحه Ir_Darou_86.11__[Only registered and activated users can see links] دانلود میشه.
تا جایی که من تست کردم مشکلی ندیدم، فایل Ir_Darou_86.11_[[Only registered and activated users can see links]].zip درست دانلود میشه و ظاهرا تا الان 29 نفر هم دانلود کردن.

امکان دارد این مشکل به دلیل استفاده از دانلود منیجر باشد، برای دانلود از آپلود سنتر حتما باید فایل رو توسط بروزرتون دانلود کنید.

ولی در هر صورت دوباره براتون آپلود کردم.

پسورد:
در ضمن اگر مشکل خاصی در مورد آپلود سنتر مشاهده کردید میتوانید در تاپیک آپلودسنتر سایت ([Only registered and activated users can see links]) مطرح کنید

Farzad_j
26 March 2008, 04:19 PM
Ir_DAroo نسخه 87.1 (رایگان)

نسخه جدید و کاملتر شده این نرم افزار که در دو نسخه عرضه شده است.

این نرم افزار رایگان است

کپی از آن آزاد اما هرگونه تغییر در آن ، خصوصا در قسمت نام تهیه کننده خلاف شرع و عرف میباشد.

برای تهیه اطلاعات این نرم افزار از سایتهای اینترنتی و کتابها مختلف مطلب جمع آوری شده است که تعداد آنها زیاد و گاها قدیمی بوده بنابراین از کلیه تهیه کنندگان مطلب اصلی تشکر نموده و بابت عدم دسترسی به برخی آدرسهای مطالب از درج آنها صرف نظر مینماییم.

سعی بر این بوده که برنامه قابل استفاده در اکثر گوشیها باشد هرچند در برخی از موارد دارای مشکل است.
مانند:
-چپ به راست بودن اطلاعات
-عدم نمایش برخی آیتمهای منوی الفبایی
-و...

بدیهی است با استفاده عمومی و پیشنهاد شما دوستان نرم افزار در نسخه های بعدی کاملتر خواهد شد.

تهیه کنندگان: حسن صدقی، ف.فتحی، ف.صدفی و محمد داعظی

در صورت استفاده و رضایت برای سلامتی خانواده ام دعا کنید .
با تشکر صدقی

نسخه نهایی با حجم 1.65MB

نسخه غیر نهایی با حجم 992KB که بعضی از قسمت ها در آن فعال نیست
(مناسب برای گوشی هایی که با برنامه های جاوای حجیم سازگار نیستند)

پسورد:

با تشکر فراوان از تهیه کنندگان این نرم افزار

majidmnr
5 April 2008, 06:46 PM
شما وارد نشده ايد و يا اجازه مشاهده اين صفحه را نداريد. اين موضوع ميتواند بخاطر موارد زير باشد:
<LI class=smallfont>شما وارد تالار نشده ايد. فرم زير را دوباره پر کنيد . <LI class=smallfont>شما امکان دسترسي به اين صفحه را نداريد ،شما سعي مي کنيد پست کاربران ديگر را ويرايش کنيد ،اين امکان فقظ مختص مديريت کل مي باشد.
اگرشما سعي داريد که مطلبي را پست کنيد،مديرممکن است نام کاربريتان را متوقف کند و يا شما بايد منتظر فعال شدن حساب کاربري خود باشيد.
پیغامهای بالا رو میده چکار کنم نمیتونم دانلودش کنم

Farzad_j
5 April 2008, 11:20 PM
دوباره براتون آپلود کردم.

Ir_DAroo نسخه 87.1 نهایی با حجم 1.65MB

پسورد:

archia
15 May 2008, 04:38 PM
دوباره براتون آپلود کردم.

Ir_DAroo نسخه 87.1 نهایی با حجم 1.65MB

پسورد:

فايلي كه اپ كردين دانلود ميشه ولي خرابه.اگه زحمتي نيست دوباره با فايل اصلي اپ كنين

Farzad_j
16 May 2008, 12:35 PM
فايلي كه اپ كردين دانلود ميشه ولي خرابه.اگه زحمتي نيست دوباره با فايل اصلي اپ كنين
فایل رو دوباره چک کردم هیچ مشکلی ندارد.
فایل Ir_DAroo_87.01_FULL__[Only registered and activated users can see links] را با حجم 1.62 MB دانلود و سپس با پسورد: [Only registered and activated users can see links] از حالت فشرده خارج کنید (Extract) و فایل Ir_DAroo.jar که در آن قرار دارد را کافی است به گوشی خود انتقال داده و نصب کنید.

در ضمن از لینک پست شماره 4 نیز می توانید استفاده کنید. :icon_cool

archia
17 May 2008, 12:46 AM
فایل رو دوباره چک کردم هیچ مشکلی ندارد.
فایل Ir_DAroo_87.01_FULL__[Only registered and activated users can see links] را با حجم 1.62 MB دانلود و سپس با پسورد: [Only registered and activated users can see links] از حالت فشرده خارج کنید (Extract) و فایل Ir_DAroo.jar که در آن قرار دارد را کافی است به گوشی خود انتقال داده و نصب کنید.

در ضمن از لینک پست شماره 4 نیز می توانید استفاده کنید. :icon_cool
لينك rapidshare در اخرين لحظه يا ارور ميده يا اگه دانلود شد موقع unzip ميگه broken archive.
تا حالا 6 بار دانلود كردم.upload center سايت واسه نام كاربري من فعال نيست.نمي دونم شايد چون عضو جديدم.قوانينش هم خوندم چيزي نديدم.اين برنامه خيلي به دردم مي خوره.ممنون ميشم كمكم كنين

Orion
17 May 2008, 06:23 PM
بيا يه بارم من برات آپلود كردم:

Farzad_j
17 May 2008, 11:22 PM
بيا يه بارم من برات آپلود كردم:
ممنونم، فقط نسخه ای که آپ کردین نسخه قدیمی 86.11 هست.

لینک rapidshare رو من خودم کامل دانلود کردم مشکلی نداشت، ولی در هر صورت یک بار دیگر نسخه کامل 87.1 رو براتون آپلود کردم. :icon_cool

Orion
17 May 2008, 11:23 PM
فرزاد جان نميدوني فرق بين اين دو تا ورژن چيه؟

Farzad_j
17 May 2008, 11:41 PM
فرزاد جان نميدوني فرق بين اين دو تا ورژن چيه؟
نسخه 87.1 اطلاعات بشتری دارد و کاملتر شده است، حتی در قسمت های مختلف مانند قسمت بدن انسان عکس های مرتبط و کمکی نیز اضافه شده است.
برای مشاهده موارد اضافه شده میتونید منوی ابتدایی این دو نسخه را باهم مقایسه کنید.

86.11 ([Only registered and activated users can see links])

87.1 ([Only registered and activated users can see links])

Orion
18 May 2008, 12:03 AM
فرزاد جان خيلي ممنونم. من لينك آخري رو دانلود كردم (بقيه رو چك نكردم) و نصب كردم (در P1) بدون هيچ مشكلي اجرا شد. :icon_cool