PDA

View Full Version : کلوپ HTC Touch,Touch Dual

mohammad51
19 March 2008, 11:11 PM
دوستان عزیز

لطفا تمام مطالب و مشکلات خودتون رو در مورد این نوع pocket pc در این تاپیک مورد بررسی قرار دهید:icon_cool

sogoli
20 March 2008, 01:50 PM
دوستان برای گوشی touch چه انتی ویروسی رو پیشنهاد می کنید؟

hossein505
20 March 2008, 02:46 PM

تا جایی که من میدونم برای ویندوز موبایل تا کنون ویروسی نوشته نشده
خیالتون راحت

am!n
20 March 2008, 05:37 PM
دوست من
آنتی ویروس که زیاد معرفی شده.
nortonهست-پی سی سیلین هست.
می تونی سری به تاپیک زیر بزنی:
http://www.phalls.com/showthread.php?t=30347&page=18

تا جایی که من میدونم برای ویندوز موبایل تا کنون ویروسی نوشته نشده
اتفاقا پاکت پی سی ها هم ویروس دارند.
اگر شما کمی روزنامه های و یا برخی سایت های اینترنتی مهم را بخونید متوجه میشید که جدیدا دارن برای موبایل ها بویژه موبایل هایی که سیستم عاملشون ویندوز موبایل هست ویروس درست می کنند.

mohammad51
21 March 2008, 12:47 AM
دوستان عزیز

طبق صحبت های مختلفی که در تاپیکی به همین مضمون انجام شده و چون پاکت پی سی ها کمتر پیش میاد که ویروسی بشن به همین علت استفاده کردن از انتی ویروس ضرورتی نداره اما برای اطمینان بیشتر میتونید از همون انتی ویروسی که امین زحمتش رو کشیده استفاده کنید:icon_cool

sogoli
21 March 2008, 01:31 PM
ایا توصیه می کنید که هر برنامه ایی دستم رسید رو روی گوشی نصب کنم؟ واینکه ممکنه باعث کند شدن گوشی یا ایرادات دیگر شود؟

hossein505
21 March 2008, 02:23 PM
دوست من
آنتی ویروس که زیاد معرفی شده.
nortonهست-پی سی سیلین هست.
می تونی سری به تاپیک زیر بزنی:
http://www.phalls.com/showthread.php?t=30347&page=18

اتفاقا پاکت پی سی ها هم ویروس دارند.
اگر شما کمی روزنامه های و یا برخی سایت های اینترنتی مهم را بخونید متوجه میشید که جدیدا دارن برای موبایل ها بویژه موبایل هایی که سیستم عاملشون ویندوز موبایل هست ویروس درست می کنند.

امین جان امکانش هست لینک از سایت های معتبر بدی که ببینم چه ویروسهایی الان وجود داره؟

ایا توصیه می کنید که هر برنامه ایی دستم رسید رو روی گوشی نصب کنم؟ واینکه ممکنه باعث کند شدن گوشی یا ایرادات دیگر شود؟

من توصیه نمیکنم اگرچه تا خر خره همیشه نرم افزار و بازی و... نصب دارم و نصب میکنم
ولی هرچی نرم افزار هات بیشتر باشه یک امر طبیعی هست که گوشی کند تر میشه
ولی نرم افزار هایی که در رم خود گوشی ریخته میشن تاثیر بیشتری در کندی دستگاه دارند
در مورد ایرادات هم بگم که من برای اولین بار که s200 رو خریدم یک برنامه برای ریختم برای اینکه با هر کلید گوشی بشه چند کار کرد که جالب نبود اصلا و پاکش کردم وقتی پاکش کردم یکی از dll های این برنامه همنام dll تاچ گوشی بود و اون dll وقتی پاک شد دیگه گوشیم تاچش کار نمیکرد و مجبور به هارد ریست شدم
بعضی مواقع از این مشکلات یا حتی بد تر ممکن هست که پیش بیاد

am!n
21 March 2008, 03:33 PM
امین جان امکانش هست لینک از سایت های معتبر بدی که ببینم چه ویروسهایی الان وجود داره؟
من در روزنامه خوندم.اگر جست و جو می کردید جوابتون را می گرفتید:
ويروس هاي ppc و راهاي مقابله با آن (http://www.phalls.com/showthread.php?t=32838)

موردی نداره-شما می تونی یه کارت 6 گیگی بزاری و 4 گیگش را پر کنی/اما معمولا سعی کن برنامه هایی را نصب کنی که کارایی دارن و واقعا مورد استفادت قرار می گیرن.
نه برنامه ای نصب کنی که 3 ماهی یک بار هم استفاده نکنی.!!

mohammad51
21 March 2008, 04:41 PM

دوست عزیز

در مورد نصب کردن برنامه مشکل اینه که وقتی زیاد از حد روی گوشیتون برنامه نصب کنید گوشیتون کند میشه و مشکل ایجاد میکنه و بعضی از برنامه ها هم با هم کانفیگ دارن و نمیتونن با هم نصب بشن شما بهتره برنامه هایی که مورد علاقه و البته کاربرد زیادی براتون دارن نصب کنید و در مورد ویروس هم باید بگم اکثر برنامه هایی که در سایت phallsدر دسترس کاربران قرار میگیرن ویروس ندارن و بدون مشکل هستن :icon_cool

sogoli
21 March 2008, 05:43 PM
من هر کاری می کنم نمی تونم با Activesync به مسیجها و دفترچه تلفن دسترسی پیدا کنم...
درصورتیکه outlook نصب کردم .البته موقع سینک کردن این ارور رو میده:
activesynce encountered a problem on the desktop
support code 85010014

mohammad51
21 March 2008, 08:52 PM
من هر کاری می کنم نمی تونم با Activesync به مسیجها و دفترچه تلفن دسترسی پیدا کنم...
درصورتیکه outlook نصب کردم .البته موقع سینک کردن این ارور رو میده:
activesynce encountered a problem on the desktop
support code 85010014

دوست عزیز

Activesync شما ورژنش چنده؟

sogoli
23 March 2008, 12:12 AM
ورژنش 4.5 هست
-----------------------
قبل عید پایتخت بودم که دیدم یه مغازه ورژن 2 touch رو را مشخصات ram=128 rom=256 و در رنگ سفید برای فروش گذاشته بود که می گفت چینیه و 560 هم قیمتش بود.
حالا از دوستان کسی هست که گوشیش از این مدل باشه؟
در ضمن فرق ساخت چین و تایوان touch ایا باهم فرق می کنه؟

am!n
23 March 2008, 02:48 AM
آره
از لحاظ کیفیت خیلی متفاوتند.از لحاظ سخت افزار.
نمی گم بد هست اما کیفیت قطعات نسبت به ساخت تایوان پایین تر.
امکان داره تا 3 سال هم موردی پیش نیاد.
امکان داره هم بعده 3 ماه هم خراب شه.

mohammad51
23 March 2008, 08:59 AM
ورژنش 4.5 هست
-----------------------
قبل عید پایتخت بودم که دیدم یه مغازه ورژن 2 touch رو را مشخصات ram=128 rom=256 و در رنگ سفید برای فروش گذاشته بود که می گفت چینیه و 560 هم قیمتش بود.
حالا از دوستان کسی هست که گوشیش از این مدل باشه؟

دوست عزیز

مشکلی ندارن در این مورد صحبت زیاد شده ونظرات هم مختلفه اما خوب اگر تایوان باشه بهتره:icon_cool

lover
23 March 2008, 12:47 PM
برای wm5 , wm6 هنوز هیچگونه ویروسی گزارش نشده قبلا ها فقط یک گونه ویروس بود که در نگارش 2003 se جلوی آنرا گرفتند همچنین در .net و جاوا نیز حفره های امنیتی ای بود که باز جزو سیستم عامل ویندوز مبایل قرار نمیگیره
به هر حال امین جان اگر ویروسی به من بگو چون یک سایتی بود که صد دلار برای ویروس های ویندوز مبایل میداد

sogoli
24 March 2008, 10:43 PM
از دوستان کسی تا الان touch رو ریست سخت افزاری کرده؟
چون من تعداد زیادی برنامه نصب کردم و سرعتش کند شده (البته توی رم 1گیک) و یکی دوتا ارور نرم افزاری میده ، لذا می خوام برای برطرف کردن این مشکلات ریست سخت افزاری کنم .

باسپاس

payamix
24 March 2008, 10:48 PM
مشکل چیه ؟ ریست کنید خب!

am!n
24 March 2008, 10:59 PM
از دوستان کسی تا الان touch رو ریست سخت افزاری کرده؟
چون من تعداد زیادی برنامه نصب کردم و سرعتش کند شده (البته توی رم 1گیک) و یکی دوتا ارور نرم افزاری میده ، لذا می خوام برای برطرف کردن این مشکلات ریست سخت افزاری کنم .
شما زمانی که ریست کنید هر چی برنامه نصب کردید پاک میشه + مواردی که در حافظه ی اصلی هستند.
البته پوشه های نرم افزار های نصب شده + عوامل اجراییشون در مموری کارت می مونن.

mohammad51
24 March 2008, 11:28 PM
sogoli عزیز

با توجه به صحبت های پیام عزیز و امین شما میتونید برنامه هایی که میدونید مشکل داره رو پاک کنید و از گوشیتون دوباره استفاده کنید :icon_cool

sima0000
27 March 2008, 09:01 PM
کمک
گوشی touch htc رو هر کاری می کنم نمی تونم با کامپیوتور کانکت کنم .
لطفن راهنمایی کنین؟؟

mohammad51
27 March 2008, 09:19 PM
کمک
لطفن راهنمایی کنین؟؟

دوست عزیز

شما کابل و پورت usbرو چک کنید ببینید سالمه؟؟؟؟

mhfrealmadrid
28 March 2008, 12:33 PM
کمک
لطفن راهنمایی کنین؟؟
کانکت نشدنش به چه شکله یعنی شما وقتی گوشی رو وصل می کنید گوشی شارژ نمی شه ؟ مطمئن هستید که اکتیو سینک 4.5 نصب کردید ؟

mohammad51
28 March 2008, 04:34 PM
دوست عزیز

منظور ایشون اینه که اکتیو سینک گوشی رو نمیشناسه

sima0000
28 March 2008, 04:59 PM
من وقتی کابل رو وارد می کنم گوشی شارژ میشه ولی هیچ داده ای رو نمی تونم انتقال بدم البته به کامپیوترم چیزی نصب نکردم یعنی پاکت گوشیم فقط 2 تا سی دی داشته یکی راهنما و دیگری هم اصلا مربوط به کانکت نبوده و اکتیو سینک نبوده

mohammad51
28 March 2008, 07:49 PM
من وقتی کابل رو وارد می کنم گوشی شارژ میشه ولی هیچ داده ای رو نمی تونم انتقال بدم البته به کامپیوترم چیزی نصب نکردم یعنی پاکت گوشیم فقط 2 تا سی دی داشته یکی راهنما و دیگری هم اصلا مربوط به کانکت نبوده و اکتیو سینک نبوده

دوست عزیز

شما باید نرم افزار activesync 4.5 رو روی سیستم کامپیوتر تون نصب کنید وتا اطلاعات داخلی گوشیتون رو بتونید ببینید و اطلاعاتتون رو انتقال بدید:icon_cool

gamekhor2007
28 March 2008, 09:07 PM
کسی بلده چطوری ROM گوشی رو آپدیت کنم؟

mohammad51
28 March 2008, 10:20 PM
کسی بلده چطوری ROM گوشی رو آپدیت کنم؟

دوست عزیز

شما باید برید تو تاپیک دانلود رام توضیحات کامل رو انجا میتونید بخونید :icon_cool

gamekhor2007
29 March 2008, 12:09 PM
دوست عزیز

شما باید برید تو تاپیک دانلود رام توضیحات کامل رو انجا میتونید بخونید :icon_cool

میشه لینک تایپیک رو بدید

NEC
29 March 2008, 12:13 PM
میشه لینک تایپیک رو بدید

http://www.phalls.com/showthread.php?t=29657&page=10

sogoli
1 April 2008, 07:59 PM
1-چرا طول گوشی های هدست تاچ با هم برابر نیستند؟
2-درضمن برنامه ایی برای دیدن فایلهای dat در تاچ وجود دارد؟
3-چگونه میشود با استفاده از وایرلس لن تاچ را به لب تاپ متصل نمود؟

am!n
1 April 2008, 11:21 PM
این را نمی دونم و لی مثله اینکه معمولا هدست گوش چپ با راست کمی متفاوت هست.
2-درضمن برنامه ایی برای دیدن فایلهای dat در تاچ وجود دارد؟
گر منظورت فایل های تصویری dat هست-اینها خیلی بری پاکت پی سی سنگین هستن و پاکت پی سی قادر به نمایش این فایل های نیست.
3-چگونه میشود با استفاده از وایرلس لن تاچ را به لب تاپ متصل نمود؟
خوب وایرلس هر دو دشتگاه را روشن می کنید و جست و جو می کنید.
البته خیلی مفصل در این باره توضیح داده شده که اگر کمی جست و جو کنی تاپیکش را پیدا می کنی.

sogoli
2 April 2008, 12:23 PM
وقتی می خوام word رو باز کنم ارور زیر رو میده .علتش فکر می کنید چی باشه؟

an error occured .the document could not be opend.

hossein505
2 April 2008, 04:18 PM
وقتی می خوام word رو باز کنم ارور زیر رو میده .علتش فکر می کنید چی باشه؟

an error occured .the document could not be opend.

دوست عزیز این ارور وقتی میاد که فایلی که آخرین بار ازش استفاده کردید مشکلی براش پیش اومده
مثل: فایل پاک شده باشه یا renameَ شده باشه که word نمیتونه بازش کنه این پیغام میاد
شما فایل قبلی رو ببند و یه فایل دیگه رو باز کن

sogoli
2 April 2008, 08:43 PM
وقتی که روی word کلیک می کنم این ارور رو میده در واقع وقتی new رو میزنم که یک متن جدیدی رو بنویسم این پیغام ظاهر میشه

Light
2 April 2008, 09:45 PM
جدیدا برنامه ایی نصب کردید ؟ شاید یکی از برنامه ها با word داره

NEC
2 April 2008, 11:18 PM

منظورتون طول سيم گوشي هاست ؟

sogoli
3 April 2008, 01:10 PM
منظورتون طول سيم گوشي هاست ؟
بله

evix
3 April 2008, 01:18 PM
من تصمیم دارم یک htc touch بخرم از دوستانی که با هاش کارکردند میخوام بپرسم تاحالا با این وسیله مشکل خاصی نداشتن ؟ یا در کل ازش راضیند ؟

چون PPC های زیادی را دیدم که خیلی ها باهاشون مشکل داشتن.

NEC
3 April 2008, 01:19 PM
بله

اين براي اين هست كه :
گوشي با طول سيم كوتاه رو توي گوشتون كنيد .
گوشي با طول سيم بلند رو از پشت گردنتون بگذرونيد و بعد توي گوش ديگه تون كنيد . اينطوري ديگه سيم گوشي جلوي سينه شما نخواهد بود و دست و پاگير نميشه . :icon_cool

sogoli
3 April 2008, 01:32 PM
من تصمیم دارم یک htc touch بخرم از دوستانی که با هاش کارکردند میخوام بپرسم تاحالا با این وسیله مشکل خاصی نداشتن ؟ یا در کل ازش راضیند ؟

من حدود 1 ماه هست که گرفتمش .در کل از کیفیت صدا و تصویرش راضی هستم دیزاین فوق العاده ایی داره بخاطر همین هست که جزو گوشی های پرفروش هست.فقط سعی کنید تایوانیش رو بخرید.

Nazanin
3 April 2008, 05:49 PM

بدون شک تو این رنج قیمت بهترین انتخابه !! از نظر ضخامت و زیبایی از نظر کیفیت صدا و تصویر و ... خیلی خوبه ! :icon_cool

mohammad51
3 April 2008, 05:59 PM

دوست عزیز

ppc ها بع علت داشتن ویندوز موبایل و البته سرعت های متفاوت cpu وداشتن رام های مختلف داخلی سرعت های خاص خودشون رو دارن و مشکلاتی هم اگر برای هر کدوم از اونها هست به خاطر نصب برنامه های مختلفی که برای این نوع گوشی ها هست بوجود میاد اما اگر میخواهید ببینید که این گوشی چطور گوشی هست میتونید تو همین تاپیک یک بار مطالب رو بخونید همه چیز دستگیرتون میشه:icon_cool

sogoli
10 April 2008, 09:05 PM
ایا از touch میشه برای کنترل تلویزیون استفاده کرد؟
در ضمن ایا امکان ارتباط بین touch و psp از طریق wlan وجود دارد؟

boyboy72000
10 April 2008, 11:03 PM

چون touch مادون قرمز Infra red نداره نمیشه به عنوان ریموت کنترل استفاده بشه ، در مورد psp اگه psp از wlan Adhoc پشتیبانی بکنه امکانش هست که ارتباط بین psp و touch برقرار بشه

mohammad51
10 April 2008, 11:16 PM

دوست عزیز

چون اینفرارد نداره نمیشه کنترل تلویزیون بشه :icon_cool

sogoli
11 April 2008, 07:00 PM
چون touch مادون قرمز Infra red نداره نمیشه به عنوان ریموت کنترل استفاده بشه ، در مورد psp اگه psp از wlan Adhoc پشتیبانی بکنه امکانش هست که ارتباط بین psp و touch برقرار بشه

از کجا میشه متوجه شد که psp موردی رو که گفته بودی داره یا نه؟

boyboy72000
11 April 2008, 11:27 PM
با مراجعه به کاتالوگ دستگاهتون و یا جستجو در اینترنت

am!n
12 April 2008, 09:57 AM
از کجا میشه متوجه شد که psp موردی رو که گفته بودی داره یا نه؟
بعيد مي دونم بشه يهم وصل شن.
تو كاتالوگ psp من نوشته براي اينترنت بي سيم و ارتباط بين 2 تا psp براي بازي ميشه استفاده كرد.
حتي براي استفاده از اينترنت ADSL هم تو كاتالوگ نوشته بود بوسيله ي كابل USB ميشه استفاده كرد.

redapple
12 April 2008, 06:51 PM
سلام
من یه P990 دارم. چند روز پیش رفتم یه Touch بخرم که کلی خورد تو ذوقم. آقا من نمیدونم این گوشیهای ویندوز چرا الکی باید این قدر گرون باشه در حالی که کاملا بی کیفیته. بابا یکی نیست بکه آخه این گوشیها که نه دوربین و صدای خوبی دارن ( نسبت به گوشیهای دیگه مثل نوکیا و ... ) ، نه کیفیت ساخت خود گوشی بالاست ( میدونم خیلی زود فرسوده شده و رنگ بدنه میره ) و از طرفی خود سیستم عامل W6 بصورت OEM سه دلار به شرکتها فروخته میشه ، چرا باید اینقدر گرون بفروشن.
من به غیر از Windows Mobile تمامی گوشیهای دیگرو داشتم. در ضمن به گوشی به عنوان یه مدیا نگاه نمیکنم و برام اصلا دوربین و موسیقی و این چیزا مهم نیست و چون کارم IT تقریبا ازشون خوب سر در میارم و کار میکشم، ولی دیگه بابا یه LCD با کیفیت حداقل امکانات یه گوشی با این رنج قیمت. وقتی به صفحه نگاه کردم کم مونده بود حالم بهم بخوره از بس که رزولیشنش پایین بود.
دوستان اینم بگم که اگه از هارتو پورت بعضی ها که فقط ادا در میارن بگزریم تمام این گوشیها وقتی تخصصی باهاشون کار میکنی میبینی در مقابل نوکیا اسمارت فون یه دنیا عقبن فقط حیف که گوشی touch Screen نداره ولی جزئیات Firmware گوشی کاملا دقیق و به اندازه توشون رعایت شده.

mohammad51
12 April 2008, 08:53 PM
سلام
من یه P990 دارم. چند روز پیش رفتم یه Touch بخرم که کلی خورد تو ذوقم. آقا من نمیدونم این گوشیهای ویندوز چرا الکی باید این قدر گرون باشه در حالی که کاملا بی کیفیته. بابا یکی نیست بکه آخه این گوشیها که نه دوربین و صدای خوبی دارن ( نسبت به گوشیهای دیگه مثل نوکیا و ... ) ، نه کیفیت ساخت خود گوشی بالاست ( میدونم خیلی زود فرسوده شده و رنگ بدنه میره ) و از طرفی خود سیستم عامل W6 بصورت OEM سه دلار به شرکتها فروخته میشه ، چرا باید اینقدر گرون بفروشن.
من به غیر از Windows Mobile تمامی گوشیهای دیگرو داشتم. در ضمن به گوشی به عنوان یه مدیا نگاه نمیکنم و برام اصلا دوربین و موسیقی و این چیزا مهم نیست و چون کارم IT تقریبا ازشون خوب سر در میارم و کار میکشم، ولی دیگه بابا یه LCD با کیفیت حداقل امکانات یه گوشی با این رنج قیمت. وقتی به صفحه نگاه کردم کم مونده بود حالم بهم بخوره از بس که رزولیشنش پایین بود.
دوستان اینم بگم که اگه از هارتو پورت بعضی ها که فقط ادا در میارن بگزریم تمام این گوشیها وقتی تخصصی باهاشون کار میکنی میبینی در مقابل نوکیا اسمارت فون یه دنیا عقبن فقط حیف که گوشی touch Screen نداره ولی جزئیات Firmware گوشی کاملا دقیق و به اندازه توشون رعایت شده.

دوست عزیز

اولا که هرکسی سلیقه خودش رو داره و شما اجازه ندارید به سلیقه کسی توهین کنید دوما اگر اینقدر به گفته هایی که میگید اعتقاد دارید چرا شرکت هایی مثل سونی اریکسون بعد از این همه گوشی زدن دبا سیمبین در حال حاضر دنبال نصب ویندوز موبیابل روی گوشی های جدیدش هست یا شرکت سامسونگ هم به همین ترتیب البته بماند که گوشی های نوکیا هم در اینده ای نزدیک این کار رو خواهند کرد اما یک مطلب دپگه ممکنه دوربین و سرعت گوشی های نوکیا اون هم به خاطر داشتن سیمبین بالا باشه اما cpu که در داخل این گوشی ها استفاده میشه واقعا در حد اسباب بازیه درمورد کیفیت قاب های گوشی هم باید بگم که من در حال حاضر 4-5 ساله از این نوع گوشی استفاده میکنم ولی موردی که شما میگید ندیدم والبته در گوشی n73 خیلی این موارد رو دیدم به هر حال این صحبت ها رو کردم که مطمئن باشید این گوشی ها ppc خیلی حسن ها دران که شرکت های نوکیا حالا حالاها باید در مقابلش سر تعظیم فرود بیارن البته اگر به دنبال بازار گرمی نباش:icon_cool

redapple
12 April 2008, 10:30 PM
از این که تو بحث من شرکت کردی ممنونم.
اولا من نه به کسی توهین کردم و نه اینکارو میتونم بکنم. من نگفتم win OS بد ، گفتم با توجه به کارائی ارزششون خیلی پائینه.
در مورد CPU هم ( گفتم که من تخصصم کامپیوتر ) بگم که بیش از 90% اونها CPU های تا 300 MHZ دارن که اکثرا هم OMAP هستش که تو نوکیا ، سونی اریکسون و بقیه هم تقریبا همونه . از طرفی مهم پردازش با توجه به منابع سیستمی هستش که بازم تو این مورد حرف زیادی نسبت به بقیه نداره.
در مورد استفاده سونی... و سام... هم بگم که اولا اون کمپانیها بدشون نمیاد که این قبیل مشتری ها رو هم به خوشون اضافه کنن و سودشون بیشتر بشه و ثانیا من نگفتم نرم افزا، گفتم سخت افزار ( خوب توجه نکردید ). بنده فکر میکنم Win MOB OS باید توانائیهای زیادی داشته باشه که البته هم فقط به همین دلیل میخواستم PPC بخرم.

lover
12 April 2008, 10:30 PM
سلام

اینجا را حتما یک نگاهی بیاندازید چه چيزي توجه شما رو به پاكت پي سي جلب مي كنه ؟ (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=495885#post495885)

mohammad51
12 April 2008, 10:41 PM
از این که تو بحث من شرکت کردی ممنونم.
اولا من نه به کسی توهین کردم و نه اینکارو میتونم بکنم. من نگفتم win OS بد ، گفتم با توجه به کارائی ارزششون خیلی پائینه.
در مورد CPU هم ( گفتم که من تخصصم کامپیوتر ) بگم که بیش از 90% اونها CPU های تا 300 MHZ دارن که اکثرا هم OMAP هستش که تو نوکیا ، سونی اریکسون و بقیه هم تقریبا همونه . از طرفی مهم پردازش با توجه به منابع سیستمی هستش که بازم تو این مورد حرف زیادی نسبت به بقیه نداره.
در مورد استفاده سونی... و سام... هم بگم که اولا اون کمپانیها بدشون نمیاد که این قبیل مشتری ها رو هم به خوشون اضافه کنن و سودشون بیشتر بشه و ثانیا من نگفتم نرم افزا، گفتم سخت افزار ( خوب توجه نکردید ). بنده فکر میکنم Win MOB OS باید توانائیهای زیادی داشته باشه که البته هم فقط به همین دلیل میخواستم PPC بخرم.

دوست عزیز

برای اینکه بحث در مورد این مسئله این تاپیک رو از موضوع اصلی خودش خارج نکنه بهتر طبق فرمایش فرشید عزیز بحث رو در این مورد در تاپیکی که فرشید لطف کردن ولینکش رو گذاشتن دنبال کنیم:icon_cool

sogoli
26 April 2008, 11:51 AM
دوستان برای تاچ چه هندزفری رو پیشنهاد می کنید؟

am!n
26 April 2008, 01:13 PM
نوكيا و جبرا خوب هستن...

mohammad51
26 April 2008, 01:32 PM
دوستان برای تاچ چه هندزفری رو پیشنهاد می کنید؟

هندزفری های جبرا خوب جواب میده و مشکلی هم با گوشی ندارن:icon_cool

sayan
26 April 2008, 02:32 PM
دوستان صاحب تاچ، اگر تمايل داريد حساسيت صفحه نمايش دستگاه رو بالا ببريد
طوريكه با فشار كمتري روي صفحه لمسي، دستگاه عكس العمل نشون بده اين
كلك رو در رجيستري ويندوز انجام بدين:

1- ورود به رجيستري ويندوز با يه برنامه مثلا Resco Explorer يا SK Tools

2- به اين قسمت رفته HKLM/Software/OEM/TFLOSettings --> FingerPressure
و عدد رو كه چهار هزارو خرده اي هست به 9000 افزايش بديد.

3- به اين قست بريد HKLM\Drivers\Touchpanel\PressureThreshold
و عدد رو از 11 هزار به 22 هزار افزايش بديد.

4- يه ريست نرم بفرماييد و لذت ببريد...:icon_cool

sogoli
26 April 2008, 04:39 PM
هندزفری های جبرا خوب جواب میده و مشکلی هم با گوشی ندارن:icon_cool

عزیز حدودا چنده؟

am!n
26 April 2008, 09:48 PM
عزیز حدودا چنده؟
از 50 تومان به بالاست فکنم...

mohammad51
26 April 2008, 11:44 PM
عزیز حدودا چنده؟

جبرا مدل های مختلف داره از 35 هزار تومن شروع میشه تا 120 هزار تومن شما باید مدلهاشو در اینترنت ببینید و اون چیزی که مد نظرتون هست خریداری کنید :icon_cool

abbaspoor
16 May 2008, 11:21 AM
چرا اینجا خوابیده؟؟؟؟
یه سوال
بین touch و p1 نمیدونم کدومو انتخاب کنم.....

lover
16 May 2008, 01:59 PM
چرا اینجا خوابیده؟؟؟؟
یه سوال
بین touch و p1 نمیدونم کدومو انتخاب کنم.....
لطفا به تالار راهنمايي خريد انواع گوشي موبايل (http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=153) بروید و تاپیک ها مربوطه را بخوانید

sogoli
19 May 2008, 03:03 PM
امروز روی کامپیوترم Activesync 4.5 رو نصب کردم و زمانی که به گوشی ام وصل کردم متوجه شدم تمام محتویات دفترچه تلفن همه و همه پاک شده:icon_redf
لطفا راهنمایی کنید که چگونه می تونم مجدد شماره تلفنها رو برگردونم.
البته من از فایل pim کپی دارم نم دونم کمیک می کنه یا نه؟

lover
19 May 2008, 03:10 PM
با resco file explorer این فایل PIM را جایگزین بکنید احتمالا درست بشه

sogoli
19 May 2008, 03:45 PM
با resco file explorer این فایل PIM را جایگزین بکنید احتمالا درست بشه
دوست عزیز مسیر اصلی pim کجاست که کپی کنم؟

L O V E L Y
24 May 2008, 12:27 PM
در قسمت Root حافظه دستگاه

joya
12 June 2008, 10:54 AM
سلام دوستان لطفا فارسی ساز برای htc touch flo معرفی کنید نیاز مبرم دارم
با تشکر

lover
12 June 2008, 11:07 AM
سلام دوستان لطفا فارسی ساز برای htc touch flo معرفی کنید نیاز مبرم دارم
با تشکر
فارسی ساز / تقویم فارسی / دیکشنری فارسی - برای پاکت پی سی (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=38559)

دفعه دیگه اگر جستجو نکنید اخطار میدهم

ali14049
12 June 2008, 01:34 PM
اگه امکانش هست لطف کنید لینک برنامه ای که در اون میشه وارد رجیستری شده و با تغییر یکسری اعداد حساسیت صفحه HTC Touch رو بالا برد اینجا هم بزارید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند چون مشکل بزرگی واسه مدل تلچ هستش و صفحه ی من از شدت فشار قلم پر از خش شده و داره از بین میره! ضمنا من توی 40 و خورده ای صفحه نتونستم پیداش کنم! + نرم افزاری که تم Touch رو به apple iphone تغییر میده! ممنون از همتون

boyboy72000
12 June 2008, 02:12 PM
برای تم آیفون برنامه های زیادی هست . برنامه Ifonz جزو بهترین برنامه هاست .
]IFONZ (http://www.pda4x.com/job.php?action=download&pid=tpc&tid=69187&aid=123267)
برای ادیت رجیستری هم میتونید از Resco Explorer استفاده کنید که اگه جستجو کنید تو همین تالار میتونید پیدا کنید .:icon_excl