View Full Version : انتخاب زبان فارسي در p1
Mr.Hossein
16 March 2008, 01:38 PM
سلام دوستان
من بالاخره و بعد از كلي گشتن 4 شنبه قبل يه p1 گرفتم. موقعي كه فروشنده داشت گوشي رو برام تست ميكرد و تازه روشنش كرده بود يه منو باز شد واسه انتخاب زبان : انگليسي - فارسي - عربي
كه خود فروشنده هم گفت تا حالا فارسي نداشت و انگار جديدا اضافه شده و اونجا انگليسي رو انتخاب كردم ولي الان هركار ميكنم نميشه زبان رو تغيير داد .وقتي ميرم به قسمت select language فقط يك گزينه داره كه نوشته UK.English ميخواستم كمك كنيد بتونم زبان رو عوض كنم.ممنون
انگار سريهاي قبلي با نصب نرم افزار امكانپذير بوده
نيما 2
16 March 2008, 07:16 PM
با سلام
امکان انتخاب زبان فارسی در در فریمور های جدید اضافه شده و شما فقط هنگامی که برای اولین بار بعد از آپدیت یا تعویض فریمور گوشی را روشن میکنید میتوانید زبان را انتخاب کنید .
البته تو فریم قدیم با مستر ریست دوباره منوی انتخاب زبان میومد ولی گویا تو فریم جدید نمیاد .
Mr.Hossein
17 March 2008, 09:38 AM
پس شانس آوردم همون موقع انگليسي رو انتخاب كردم :icon_surp
حالا يه سوال ديگه دارم : گوشي sms هاي فارسي رو نشون ميده ، آيا امكان تايپ sms فارسي رو نداره؟ يعني اين موضوع هم برميگرده به فريمور و يا نصب نرم افزار اضافي؟
راستشو بگم من از نصب نرم افزارهاي مختلف روي گوشي و كامپيوتر بشدت پرهيز ميكنم مگراينكه واقعا لازم داشته باشم
نيما 2
17 March 2008, 05:40 PM
با سلام
شما میتوانید در قسمت تنظیمات sms زبان پیشفرض نوشتن رو به عربی (در فریم جدید به فارسی) تغییر بدین.
در مورد نصب نرم افزار کار بسیار خوبی انجام میدین ، بعضی از برنامه ها سبب کندی گوشی میشن تا به نظر من بهتره تا نرم افزارهایی رو که به اونها احتیاجی نیست رو نصب نکنید
PAYAM
18 March 2008, 12:19 AM
البته فکر میکنم اگر زبان فارسی رو انتخاب کنید علاوه بر زبان انگلیسی به صورت دیفالت، فارسی هم اضافه میشود.
mazadeh
10 May 2008, 10:36 PM
سلام م يك پي 1 خريدم فقط انگليسي داشت به سايت پشتيباني سوني اريكسون رفتم دو تا پك زبان داشت كه هر كدام براي يك ورژن پي 1 بود . اولي باعث هنگ گوشي مي شد ولي دومي رو كه نصب كردم تمام گوشي حتي راهنما ها فارسي شده و اصلا مشكلي ندارم .
richiano
20 July 2008, 04:43 PM
از قسمت text input میتونید فارسی اضافه کنید یا بدون اینکه منوها فارسی شن اس ام اس فارسی بزنید .
m_azadeh
20 July 2008, 05:00 PM
کلا سیستم فارسی شده حتی help هم فارسی است. همه کارها اس ام اس و غیره فارسی است.بدون هیچ مشکلی:icon_cool
kasra 2005
26 July 2008, 09:29 AM
منم وقتی داشتم میخریدم فروشنده بهم گفت فارسی یا انگلیسی منم گفتم انگلیسی ولی اومدم خونه هر چی گشتم فارسی پیدا نکردم ولی الان برای تایپ فارسی مثلا برای حرف ح حرف k رو دوبار میزنم تا فارسی تایپ کنه
richiano
26 July 2008, 01:05 PM
برای sms این کار بکنید احتمال زیاد مشکلتون حل میشه . وارد control panel /device/text input /
وارد on screen keyboard بشید more بزنید وارد setup بشید و فارسی انتخاب کنید .
بعد از این کار لغت های فارسی به کیبورد تون اضافه میشه . البته به شرطی که فارسی تو لیست باشه .
دنبال این فایل بگردید Farsi_CXC162108_R6F41 نصبش کنید میتونید گوشی فارسی کنید .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.