PDA

View Full Version : يه مشكل كوچولو با دوربين جاسجم

L O V E L Y
12 March 2008, 09:27 AM
سلام و خسته نباشين.
من وقتي از دوربين گوشيم دو سه بار استفاده مي كنم، دفعه بعدي ديگه بالا نمياد و اين اررور رو ميده::icon_eek:
Cannot load device
Camera in use
در حالي كه هيچ برنامه اي باز نيست، حتماً بايد ريست كنم تا بتونم از دوربين استفاده كنم.:icon_twis
لازمه بگم رام گوشيم schap`s 4.01 هست و با اينكه قديميه اما چون نرم افزار camera album رو به صورت landspace اجرا مي كنه من از اين رام خوشم مياد:icon_cool. چون در اين صورت عكس هاي معمولي رو فول اسكرين نشون مي ده:icon_excl

mohammad51
12 March 2008, 10:22 AM
سلام و خسته نباشين.
من وقتي از دوربين گوشيم دو سه بار استفاده مي كنم، دفعه بعدي ديگه بالا نمياد و اين اررور رو ميده::icon_eek:
Cannot load device
Camera in use
در حالي كه هيچ برنامه اي باز نيست، حتماً بايد ريست كنم تا بتونم از دوربين استفاده كنم.:icon_twis
لازمه بگم رام گوشيم schap`s 4.01 هست و با اينكه قديميه اما چون نرم افزار camera album رو به صورت landspace اجرا مي كنه من از اين رام خوشم مياد:icon_cool. چون در اين صورت عكس هاي معمولي رو فول اسكرين نشون مي ده:icon_excl

دوست عزیز

این احتمالا یکی از باگ های رام گوشی شماست که ممکنه با نصب برنامه کول کمرا مشکل حل بشه:icon_cool

L O V E L Y
15 March 2008, 01:37 PM
مشكلم حل شد... به شماها هم ميگم شايد روزي به دردتون خورد..:icon_arro
ميدونين كه وقتي دوربين رو فعال مي كنيم حالت super bright به طور خودكار فعال مشه..:icon_ques
حالا اگه از قبل اين حالت فعال باشه اون ارروري كه گفتم (Camera in use) داده ميشه..:icon_razz
پس قبل از استفاده از دوربين گوشيتون حالت سوپر برايت رو غير فعال كنين..:icon_surp