PDA

View Full Version : نظر میخام برای خريدسيستم

satellite
11 March 2008, 03:35 PM
منم راهنمایی از شما میخام. http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/shy.gif
ماشینم پرایده و میخوام پخش 4050ub بخرم و برای قیمت و نوع باندی که بگیرم چند تا سوال داشتم
اول اینکه من به هیچ وجه بلندی صدا برام مهم نیست ولی مهمه که کیفیت قابل قبولی داشته باشه.امپ هم نمیخام ببندم.با این شرایط بلندگوهای خود پراید (پرایدم مدل 78 هست و به جز رادیو از بلندگوهاش استفاده دیگه خاصی ازش نشده) کفایت میکنه یا باند بخرم؟اهنگ های مورد علاقه من بیشتر سنتی و معین... هست...
اگه نطرتون اینه که باند بخرم با توجه به اینکه نه الان و نه در اینده نمیخام امپ بزارم چه باندی پیشنهاد میکنید که اگه خریدم از لحاظ کیفیت تفاوت واقعا قابل مقایسه ای با باند فابریک پرایدم بکنه؟میخام اگه تفاوت محسوسی نسبت به باند خودم نمیکنه نخرم اخه از نظر بودجه در مضیقه هستم.
بودجه برای باند هم خوب بستگی داره.حدودا تا قیمت kenwood 718 که شیراز 65 تومن هست رو یه کاریش میکنم....اگه واقعا ارزشش رو داشته باشه.راستی یه فروشنده گفت kenwood نگیر زود تیوتر هاش میسورن.خودش هم Kenwood داشت.میخاستم بدونم حقیقت داره؟....
مغازه های شیراز پیشنهاد 6962 و 6972 پایونیر رو دادن....
راستی به نظرتون اگه تا بعد عید صبر کنم قیمت 4050 چه قدر میاد پایین؟میگم شاید چون الان تازه وارد بازار شده و نزدیکه عیده هنوز اول قیمتشه و گرونه....راستی الان قیمت چند سراغ دارن دوستان؟
ببخشید این قدر سوال کردم http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/shy.gif
دوستان و اساتید و هر کسی که فکر میکنه نظرش میتونه کمی کنه ممنون میشم بهم بگه.
اگه به تمامی سوالام جواب بدین ممنون میشم.
راستی دوستان اگه شیراز هستن و جای خوبی برای خرید میشناسن لطف کنن بگن.

Moh3n
11 March 2008, 03:48 PM
در صورت تعویض پخش فابریک، وخرید باند، برای اینکه متوجه خرجی که کردید بشید ، حداقل به یک آمپلی 2 کانال حدود 60000 احتیاج خواهید داشت.
نتیجه:
اگر نمیخواهید آمپلی بخرید، باندهای پراید جواب احتیاج شما را میده.

satellite
11 March 2008, 07:51 PM
در صورت تعویض پخش فابریک، وخرید باند، برای اینکه متوجه خرجی که کردید بشید ، حداقل به یک آمپلی 2 کانال حدود 60000 احتیاج خواهید داشت.
نتیجه:
اگر نمیخواهید آمپلی بخرید، باندهای پراید جواب احتیاج شما را میده.
از دادن نظرت بسیار ممنونم راستش خودمم تو همین فکرم...
دوستان دیگه هم اگه نظری دارند دریغ نکنند:icon_neut

satellite
12 March 2008, 01:11 PM
دوستا دیگه ای نظری نداشت؟

ایمان اسمی
16 March 2008, 05:59 PM
شما میتونی یه کار دیگه هم بکنی.شما برو دوتا باند 20 تومنی قلابی(یا اگر هم مسله ی پولش نیست)دو تا باند 718 کنوود بگیر و به سیمی که باندای فابریک به ظبط وصل شده وصل کن تا از صدای هر 4 باند بهره ببری.
فعلا بای

fafal
16 March 2008, 06:31 PM
شما میتونی یه کار دیگه هم بکنی.شما برو دوتا باند 20 تومنی قلابی(یا اگر هم مسله ی پولش نیست)دو تا باند 718 کنوود بگیر و به سیمی که باندای فابریک به ظبط وصل شده وصل کن تا از صدای هر 4 باند بهره ببری.
فعلا بای

تکلیف مقاومت اهمی بلندگو ها چی میشه اونوقت

satellite
18 March 2008, 08:41 AM
دوستان این پست رو تو تاپیک دیگه ای هم زدم.اینجا هم میزنم شاید به کارتون بیاد
راستش من دیشب یه 4050 از شیراز خریدم 128 تومن!
هنوز خیلی باهاش کار نکردم و یه سوکت تبدیل برای پراید هم خریدم 3 تومن!
تو شیراز سوکت رو از 5 تا 7 تومن میدن و 4050 رو از 135 تا 145 که این فروشنده ای
که من ازش خریدم واقعا انصاف داشت همه چیزش رو قیمت خوب بهم داد.
دوستان شیرازی اگه میخوان خرید کنند بگن تا ادرس مغازش رو بگم.
راستی دوستان نمیدونید ضبط رو چه طوری و از کجا به بدنه وصل و ثابت کنم؟