PDA

View Full Version : دلیل باز شدن خودبخود قفل درب بنز e

saber2q
10 March 2008, 12:52 AM
سلام
وقتی بنز (E Class) هنگام حرکت (تو سرعت بالا) توی دست انداز میوفته یا از روی برامدگیهای اتوبان با سرعت رد میشم، قفل درب ها 7-8 ثانیه بعد از رد کردن دست انداز خود بخود باز میشه و باز میمونه.
دلیلش چی میتونه باشه؟ این ایراد به چه قسمتی از ماشین ارتباط پیدا میکنه؟
مثلا یه قسمتی از اتوبان همت رو پیدا کزدم که هر دفعه از اونجا با سرعت بالای 120 رد میشم همه درها باز میشه...

قضیه چیه؟

nojex
10 March 2008, 05:23 AM
معمولا خودروهای جدید که سیستم قفلشون برقی هست یک سیستم تصادف دارند که اگه شوک سنسور شدت ضربه رو تشخیص بده برای جلو گیری از حبس شدن افراد در خودرو بعد از تصادف درها را خودکار باز می کند .
در مورد خودروی شما فکر کنم سنسور ضربه زیاد حساس شده . باید ببرید تعمیرگاه مجاز یک نگاهی بکنند

saber2q
10 March 2008, 04:49 PM
Fekre khodam be in mozo raft, vali to catalog mashin injori neveshte ke hengam tasadof darbha baz mishe va shishe ha ham megdari miyad paein.
Geyr az sensor tasadof, aya systeme digeyi momkene vojod dashte bashe ke baese in etefag beshe?
Rastesh man aval daram miporsam chon midonam agar bebaram tamirgah, hamon avale kar ye diag mizanan va 70toman pamon hesab mikonan.

nojex
10 March 2008, 11:38 PM
دوست گرامی زبان رسمی سایت فارسیه و بهتره از الفبای فارسی استفاده کنیم . از دوستان باتجربه تر این چنین انتظار میره . من متن شما رو به الفبای فارسی برگرداندم

فکر خودم به این موضوع رفت ولی تو کاتالوگ ماشین اینجوری نوشته که هنگام تصادف در ها باز می شن و شیشه ها هم مقداری میاد پایین.
غیر از سنسور تصادف ایا سنسور دیگه ای ممکنه وجود داشته باشه که باعث این اتفاق بشه ؟
راستش من اول دارم می پرسم چون می دونم اگر ببرم تعمیرگاه همون اول کار یک دیاگ می زنن و 70 تومان پامون حساب می کنند

به احتمال زیاد یک خطا در سیستم قفل مرکزی وجود داره که بهترین راه کشفش با توجه به پیچیدگی سیستم و نوع خودرو استفاده از دیاگ هست . در این مدت چراغ اخطار یا متنی رو در پنل مشاهده نکردید ؟

saber2q
11 March 2008, 12:08 AM
من معمولا از فارسی استفاده میکنم ولی پست قبلی رو چون با گوشی موبایل چک کردم و جواب دادم مجبور شدم اونجوری تایپ کنم.

چند وقت پیش (حدود 1سال پیش) چراق SRS روشن شده بود که ظاهرا یکی از سیمهای مربوطه به سیستم ایربگ تو یک سری از اتومبیل های این مدل از جمله این ماشین در کارخانه اشتباه نصب شده بود (یعنی برای یک مدل دیگه بوده و شرکت خودش تعویضش کرد) و او مسئله برطرف شد.
1ماه پیش هم یک آلارم مربوط به ضعیف شدن باتری ریموت کنترل روشن شده بود که بازهم با تعویض باتری ریموت آلارم خاموش شد و اون زمان تو استارت خوردن ماشین تداخل ایجاد کرده بود و دائما (Key not Detected) میداد ولی مشکل حل شد. تا الان
البته ظاهر موضوع دقیقا احساس ماشین تو ضربس و تو دست انداز های معمولی این اتفاق نمیفته و اون حالتی که باعث میشه درب ها باز بشه ضربه ای هست که تقریبان ماشین رو از زمین بلند میکنه و در برخورد دوباره چرخ ها به زمین اتفاق میافته.
به غیر از تاب سرویس و تعمیرگاه مجاز مرادی تو خیابان پاسداران، آیا تعمیرگاه دیگه ای هست که بتونم نشونش بدم؟ چون این تعمیرگاه های مجاز بالاخره مشکل رو حل میکنن ولی بد جوری مشتری رو پیاده میکنن. (دلیلشم مشخصه)

nojex
11 March 2008, 02:34 AM
بهترین تعمیرگاهش تعمیرگاه مرکزی تقاطع ولی عصر و نیایش هست . تعمیرگاه مرکزی تاپ سرویس . قیمت ها شون یکی هست اما سریعتر و دقیق تر هستند . اما به جز اون ها من جای دیگه ای رو توصیه نمی کنم چون مشکل شما مشکل سیستم الکترونیکی هستش و باید دقیق بررسی بشه .

Mr.Sina
22 March 2008, 01:09 PM
من معمولا از فارسی استفاده میکنم ولی پست قبلی رو چون با گوشی موبایل چک کردم و جواب دادم مجبور شدم اونجوری تایپ کنم.

چند وقت پیش (حدود 1سال پیش) چراق SRS روشن شده بود که ظاهرا یکی از سیمهای مربوطه به سیستم ایربگ تو یک سری از اتومبیل های این مدل از جمله این ماشین در کارخانه اشتباه نصب شده بود (یعنی برای یک مدل دیگه بوده و شرکت خودش تعویضش کرد) و او مسئله برطرف شد.
1ماه پیش هم یک آلارم مربوط به ضعیف شدن باتری ریموت کنترل روشن شده بود که بازهم با تعویض باتری ریموت آلارم خاموش شد و اون زمان تو استارت خوردن ماشین تداخل ایجاد کرده بود و دائما (Key not Detected) میداد ولی مشکل حل شد. تا الان
البته ظاهر موضوع دقیقا احساس ماشین تو ضربس و تو دست انداز های معمولی این اتفاق نمیفته و اون حالتی که باعث میشه درب ها باز بشه ضربه ای هست که تقریبان ماشین رو از زمین بلند میکنه و در برخورد دوباره چرخ ها به زمین اتفاق میافته.
به غیر از تاب سرویس و تعمیرگاه مجاز مرادی تو خیابان پاسداران، آیا تعمیرگاه دیگه ای هست که بتونم نشونش بدم؟ چون این تعمیرگاه های مجاز بالاخره مشکل رو حل میکنن ولی بد جوری مشتری رو پیاده میکنن. (دلیلشم مشخصه)
تعمیرگاه مرادی که مال پارس خودرو هستش !!
من سرویس 15000 تا ماشینو بردم تعمیرگاه جوادی تو پاسداران و به نظرم قیمت ها رو خوب حساب کرد!! لنت ها عوض نشد تعویض روغن و فیلتر ها و شیشه شور و تمیز کردن فیلتر هوای کولر و دیاگ کلا شد 145000 تومن ...

po2ya
22 March 2008, 03:10 PM
سلام
وقتی بنز (E Class) هنگام حرکت (تو سرعت بالا) توی دست انداز میوفته یا از روی برامدگیهای اتوبان با سرعت رد میشم، قفل درب ها 7-8 ثانیه بعد از رد کردن دست انداز خود بخود باز میشه و باز میمونه.
دلیلش چی میتونه باشه؟ این ایراد به چه قسمتی از ماشین ارتباط پیدا میکنه؟
مثلا یه قسمتی از اتوبان همت رو پیدا کزدم که هر دفعه از اونجا با سرعت بالای 120 رد میشم همه درها باز میشه...

قضیه چیه؟

سیستم Pro-safe که ساخته شده توسط شرکت Mercedes Benz هست باعث این کار میشه !
این سیستم بیشترین ایمنی رو برای سرنشینان ماشین ایجاد میکنه این سیستم دارای چند مرحله هست قبل از تصادف لحظه تصادف و بعد از تصادف که تو هر مرحله یکسری کار ها رو انجام میده !
:icon_cool
من شک دارم ماشین شما مشکل دار باشه !
چون اینجووری که شما میگی توی دست انداز میندازی و ماشین چرخ هاش از زمین بلند میشه اگه غیر از این ماشین انجام میداد باید شک میکردید !

shei2nak
22 March 2008, 06:36 PM
این سیستم باعث میشه که مثل همسایه ما که با 405 وقتی تو جاده چالوس چپ کردند درها خود به خود قفل نشه و هر 5نفرشون کاملا بسوزند. که امیدوارم هرگز دچار حادثه نشید که این سیستم ها بخواد به کارتون بیاید.

saber2q
23 March 2008, 04:29 PM
تعمیرگاه مرادی که مال پارس خودرو هستش !!
من سرویس 15000 تا ماشینو بردم تعمیرگاه جوادی تو پاسداران و به نظرم قیمت ها رو خوب حساب کرد!! لنت ها عوض نشد تعویض روغن و فیلتر ها و شیشه شور و تمیز کردن فیلتر هوای کولر و دیاگ کلا شد 145000 تومن ...
درست میگید، من به اشتباه چون اسم مرادی تو ذهنم مونده بود تایپ کردم (تعمیر گاه مرادی زیر پل سید خندان شریعتی چون قبلا ماکسیما داشتم و زیاد اونجا میرفتم)
ولی منظور منم همون تعمیرگاه جوادی ابتدای خیابان پاسداران بود (با مدیریت آآقای ناصر جوادی)، کارش از تاپ سرویس خیلی بهتره چون هرچی باشه دولتی نیست ولی یک دیاگ ساده رو 70تومن حساب کرد. 3دفعه ماشین رو بردم اونجا که هر سه دفعه اول کار یه دیاگ زد و کلی منو سوزوند :icon_eek:

saber2q
23 March 2008, 04:39 PM
سیستم Pro-safe که ساخته شده توسط شرکت Mercedes Benz هست باعث این کار میشه !
این سیستم بیشترین ایمنی رو برای سرنشینان ماشین ایجاد میکنه این سیستم دارای چند مرحله هست قبل از تصادف لحظه تصادف و بعد از تصادف که تو هر مرحله یکسری کار ها رو انجام میده !
من شک دارم ماشین شما مشکل دار باشه !
چون اینجووری که شما میگی توی دست انداز میندازی و ماشین چرخ هاش از زمین بلند میشه اگه غیر از این ماشین انجام میداد باید شک میکردید !
بردم نشون دادم، گفت اگه حساسیتش بیشتر شد بیارش و گفت احتمالا بیشتر هم میشه، ولی نمیدونم چرا چون از این ماشین چنین انتظاری نمیره...
غیر عادی به نظر میرسه

po2ya
23 March 2008, 06:37 PM
بردم نشون دادم، گفت اگه حساسیتش بیشتر شد بیارش و گفت احتمالا بیشتر هم میشه، ولی نمیدونم چرا چون از این ماشین چنین انتظاری نمیره...
غیر عادی به نظر میرسه

شما ماشین رو از ستاره ایران خریدید یا از نمایشگاه ؟!
ترجیحا در مورد بنز از شرکت ستاره خرید کنید بهتره چون ماشین رو از آلمان میاره اما نمایشگاه و بقیه سورس های خرید ماشین های سفارش دبی رو میارن ! نمیخوام بگم کیفیتش بد تر میشه چون ایران خودرو نیست اما بی تاثیر هم نیست ماشینی که برای تولید داخل هست و ماشینی که تولید جای دیگه به سفارش دبی!

saber2q
23 March 2008, 10:09 PM
ترجیحا در مورد بنز از شرکت ستاره خرید کنید بهتره چون ماشین رو از آلمان میاره اما نمایشگاه و بقیه سورس های خرید ماشین های سفارش دبی رو میارن ! نمیخوام بگم کیفیتش بد تر میشه چون ایران خودرو نیست اما بی تاثیر هم نیست ماشینی که برای تولید داخل هست و ماشینی که تولید جای دیگه به سفارش دبی!
از نمایشگاه ادیب خریدیم، بله سفارش دبی هست ولی منظور شما اینه که ماشین های سفارش دبی در آلمان تولید نمیشن؟ فکر نمیکنم اینطور باشه.چون ماشینی که از نمایشگاه میخریم و شرکتی نیست پس گارانتی ایرانی هم نداره وقتی اشکالی پیدا میکنه میگن اگه بخوای از گارانتیش استفاده کنی، باید ماشین رو بفرستی آلمان و مسلما چنین کاری به صرفه نیست و منظورم اینه که اگه قرار بود جای دیگه تولید بشه، گارانتیه شرکتیش برای آلمان نبود.

Mr.Sina
24 March 2008, 11:06 AM
ماشین من هم از کویت وارد شده و ساخت المان هستش...درضمن مدل هایی که ستاره بنز میاره فول نیستند و مثلا اپشن بسیار مهمی مثل سقف پاناروما رو ندارند و فقط مجهز به سان روف هستند!!همچنین مدلی که من گرفتم مدل اسپرت پکیج هستش!!یعنی رینگ ها 18. ترمز های بسیار قوی تر .دو لوله اگزوز کروم رو شامل می شه!! این مدل هم من ندیدم ستاره ایران بیاره !!
خلاصه به نظر من خرید کردن از ستاره ایران تنها مزیتش گارانتی 2 ساله هست که می شه این گارانتی رو به قیمت 1800000 رو هر بنز وارداتی بگیرید !!

po2ya
24 March 2008, 11:58 AM
از نمایشگاه ادیب خریدیم، بله سفارش دبی هست ولی منظور شما اینه که ماشین های سفارش دبی در آلمان تولید نمیشن؟ فکر نمیکنم اینطور باشه.چون ماشینی که از نمایشگاه میخریم و شرکتی نیست پس گارانتی ایرانی هم نداره وقتی اشکالی پیدا میکنه میگن اگه بخوای از گارانتیش استفاده کنی، باید ماشین رو بفرستی آلمان و مسلما چنین کاری به صرفه نیست و منظورم اینه که اگه قرار بود جای دیگه تولید بشه، گارانتیه شرکتیش برای آلمان نبود.

ماشین من هم از کویت وارد شده و ساخت المان هستش...درضمن مدل هایی که ستاره بنز میاره فول نیستند و مثلا اپشن بسیار مهمی مثل سقف پاناروما رو ندارند و فقط مجهز به سان روف هستند!!همچنین مدلی که من گرفتم مدل اسپرت پکیج هستش!!یعنی رینگ ها 18. ترمز های بسیار قوی تر .دو لوله اگزوز کروم رو شامل می شه!! این مدل هم من ندیدم ستاره ایران بیاره !!
خلاصه به نظر من خرید کردن از ستاره ایران تنها مزیتش گارانتی 2 ساله هست که می شه این گارانتی رو به قیمت 1800000 رو هر بنز وارداتی بگیرید !!

کلا سفارش دبی و کشورهای حاشیه خلیج فارس یکسری پکیج هستن مثلا یکسری چیز ها تووی این ماشین های آپشن هستن که توی سفارش بقیه جاها به صورت استاندارد نصب میشه و یکسری چیز های تو سفارش کشورهای خلیج فارس به صورت استاندارد نصب میشه که تو بقیه کشور ها به صورت آپشنال هست !
اما تا اوونجا که یادمه میشد به ستاره سفارش ماشینی که میخواهید رو بدید و بعد اوونها براتوون بیارن یعنی با آپشن هایی که میخواهید !

ببخشید که خارج از تاپیک شد اگه خواستید در این موارد بیشتر بحث کنید تاپیک مجزا درست کنید تا بهتر و با دقت بیشتر بشه در این مورد بحث کرد!

Glimpser
2 June 2008, 10:39 AM
کلا سفارش دبی و کشورهای حاشیه خلیج فارس یکسری پکیج هستن مثلا یکسری چیز ها تووی این ماشین های آپشن هستن که توی سفارش بقیه جاها به صورت استاندارد نصب میشه و یکسری چیز های تو سفارش کشورهای خلیج فارس به صورت استاندارد نصب میشه که تو بقیه کشور ها به صورت آپشنال هست !
اما تا اوونجا که یادمه میشد به ستاره سفارش ماشینی که میخواهید رو بدید و بعد اوونها براتوون بیارن یعنی با آپشن هایی که میخواهید !

فکر کنم بهترین نکته مثبت سفارش کشورهای عربی بودن هماهنگ بودن سیستم رادیاتور و کولر ماشین با شرایط کشور های گرمسیر است