PDA

View Full Version : n95 یا n82

king_2008
9 March 2008, 05:56 PM
سلام
دوستان چند روزی هست که به فکر خرید یه گوشی جدید افتادم و دو گزینه ی n95 ساده و n82 مد نظرم هست .
به نظر شما کدومش بهتر هست میشه راهنمایی کنید :icon_evil

mohammad51
9 March 2008, 06:23 PM
سلام
دوستان چند روزی هست که به فکر خرید یه گوشی جدید افتادم و دو گزینه ی n95 ساده و n82 مد نظرم هست .
به نظر شما کدومش بهتر هست میشه راهنمایی کنید :icon_evil

دوست عزیز

این موضوع یک مقدار به سلیقه خودتون ربط داره و مقداری هم به استفاده شما ازگوشی که باید اون رو در نظر بگیرد ولی n95 اینفرارد داره ولی n82 نداره حافظه داخلی n95 -160 هست اما n82 -100 قیافه ظاهری هم خوب n95 جالبتر از n82 هست :icon_cool

ماندانگاس
9 March 2008, 06:40 PM
N95 دکمه ی Pen که واقعا کارآمد هستش داره ولی N82 نداره.
ظاهر این N82 غلط اندازه، منم تا دیدمش گفتم بهش میاد خوب باشه گفت بعدام برم بگیرم ولی وقتی یکم در موردش تحقیق کردم دیدم همین N95 که تنها نوکیایی هستش که منو راضی کرده خوبه.

abbaspoor
9 March 2008, 09:06 PM
صد در صد n82......
ولی اگه از خز شدن میترسی باید بگم 82 در اینده ای نزدیک یکی از خزترین گوشی ها خواهد شد

samuraii40
9 March 2008, 09:36 PM
ولی اگه از خز شدن میترسی باید بگم 82 در اینده ای نزدیک یکی از خزترین گوشی ها خواهد شدفعلا که قیمتهای(n82=530 و n95=495) این دو گوشی و روند بازار عکس این موضوع را ثابت کرده!
در ضمن فکر کنم که فلش زنون خیلی کاربردی تر از اینفرا هستش و اینکه n82 دارای رم بیشتری نسبت به 95 هستش و چون قسمتهای متحرک نداره امکان خرابی کمتر(براثر ضربه و یا کارکرد به مرور زمان)

ashkanjoon
9 March 2008, 10:38 PM
من N82 پیشنهاد می کنم..

1. باتری بهتر ...

2. فلش زنون

3. سنسور حرکتی

4. فرم ساده گوشی و استحکام بیشترش ( سلیقه ای )

اینا 3 فاکتور اصلی هستن ... نبود اینفرا یا دکمه پن زیاد به چشم نمیادد...

N82

- 100 MB internal memory
- ARM 11 332 MHz processor
- 256 MB NAND Memory
- 128 MB SDRAM Memory

N95
- 160 MB internal memory
- 64 MB SDRAM memory
- ARM 11 332 MHz processor

تا حدود سه هفته پیش در حالیکه N95 کماکان در حدود 500 قیمت داشت .. N82 قیمتی حدود 430 تا 440 داشت ... الان با نزدیک شدن به نوروز و بازار ناآرام .. :icon_eek: باید کمی صبر کرد تا قیمتها باز تثبیت بشه ...

مخصوصا که طرح مشکی گوشی n82 بسیار قشنگ از کار در اومده ...
http://img.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-n82-04.jpg

BloodReza
10 March 2008, 06:31 AM
100 درصد اگه من بودم ان82 رو انتخاب میکردم
ان95 معمولی از لحاظ باتری واقعن ضعیف هست سرعتش هم نسبت به ان82 کمتر هست
دوربینش فلاش زنون داره
ولی اگه پای ان95 8 گیگ بیاد وسط من 8 گیگ رو به ان82 ترجیح میدم

Erroro0o0
10 March 2008, 09:22 PM
;-)اگر نظر من رو بخوای از نظر ریخت و قیافه N95 سرتره ولی اگه از نظر قیافه نخوای N82

امید وارم زود تر گوشی که میخوای رو بگیری:icon_cool

بای:big_smileb::victory:

king_2008
11 March 2008, 01:38 PM
از تمامی دوستانی که کمک کردن متشکرم
فقط یه چیزی من عجله دارم برای خریدش ولی به نظرتون صلاح هست که الان بگیرم .
اگه جوابتون منفی هست چه تاریخی رو پیشنهاد میکنید .

mohammad51
11 March 2008, 01:57 PM

دوست عزیز

الان به علت اینکه به نوروز نزدیک می شویم قیمت ها بالا رفته واگر میتونید بعد از عید خریداری کنید:icon_cool

ashkanjoon
12 March 2008, 01:34 AM

حداقل باید تا اردیبهشت صبر کرد تا قیمتها متعادل بشه ..

هرچند این بازار حساب و کتابی نداره .. 1 دفعه دیدین گرونترم شد .. (طرح ثبت شماره سریال گوشی ها )

mohammad51
12 March 2008, 10:31 AM
حداقل باید تا اردیبهشت صبر کرد تا قیمتها متعادل بشه ..

هرچند این بازار حساب و کتابی نداره .. 1 دفعه دیدین گرونترم شد .. (طرح ثبت شماره سریال گوشی ها )

در مورد صحبت های دوستمون باید بگم که خوب اردیبهشت ماه بهترین موقع برای خرید کردن اما گرون شدن گوشی یک مقداری دور از ذهنه چون هرچی از مدت زمان اومدن یک گوشی به بازار بگذره قیمتش پایین تر میاد البته خوب یک موقع هایی هم به خاطر کارهایی که سود جویان بازار انجام میدن بعضی از گوشی ها کم یاب میشه و قیمت بالا میره مثل مسئله ای که برای n73 به وجود اومد:icon_cool

Moh3n
19 March 2008, 12:21 AM
صد در صد n82......
ولی اگه از خز شدن میترسی باید بگم 82 در اینده ای نزدیک یکی از خزترین گوشی ها خواهد شد
اتفاقا n95 زودتر و شدیدتر خز میشه، دقیقا جای 6600 در تمام تبلیغات رو گرفته..!
و در انتها به سرنوشت 6600 دچار خواهد شد.

ضمنا n82 و n95 دو فرم ظاهری مختلف دارند که قابل قیاس به هم نیستند و به سلیقه خودتونه که مدل ساده بپسندید یا slide
از نظر امکانات هر دو کامل هستند.

king_2008
6 April 2008, 04:08 PM
سلام دوستان
اومدم تا از راهنمایی شما عزیزان تشکر کنم بالاخره گوشی n82 رو گرفتم
و میخواستم بگم اگر واقعا گوشی های ساده مد نظرتون هست و دنبال زیبایی نیستید هر چند که n82 خیلی زیبا هست و اگه اونو بگیرید تو دستتون از وقتی که پشت ویترین مغازه ها هم هست زیبا تر به نظر میاد انتخابی جز n82 نداشته باشید .
اما میخواستم در جواب دوستی که گفته بود یکی از مشکل های n82 نداشتن دکمه pen هست بگم نوکیا این مشکل رو با دکمه ستاره (*) حل کرده و وقتی اون دکمه رو میزنی به جای اینکه مستقیموارد سمبل ( *!؟% و... ) ها بشیم همان گزینه هایی میاد که وقتی دکمه pen رو میزدیم میومد و تفاوت اینکه گزینه ای دیگر با نام more symbols به اون منو اضافه شده که وارد منوی سمبل ها می شود . پس نداشتن دکمه pen را نمی توان عیبی برای n82 حساب کرد . اما در مورد فلش زنون بگم که اگه یک شب برق های خونتون رفته باشه و بخواهید یه عکس از کسی یا چیزی بگیرید صحنه رو جوری براتون روشن میکنه که از روز هم روشن تر باشه . به جز چرخش اتوماتیک منو و باتری قوی تر .
فروشنده میگفت کابل خروجی تلویزیون که در جعبه n82 هست در جعبه n95 نیست البته این کابل رو بعید میدونم زیاد قیمت داشته باشه . خلاصه ما که خریدیم اینارو گفتم تا کسایی که این اطلعات رو نداشتن هم بدونند .
سال خوبی داشته باشید .

Researcher
7 June 2008, 08:21 PM
سلام دوستان
اومدم تا از راهنمایی شما عزیزان تشکر کنم بالاخره گوشی n82 رو گرفتم
و میخواستم بگم اگر واقعا گوشی های ساده مد نظرتون هست و دنبال زیبایی نیستید هر چند که n82 خیلی زیبا هست و اگه اونو بگیرید تو دستتون از وقتی که پشت ویترین مغازه ها هم هست زیبا تر به نظر میاد انتخابی جز n82 نداشته باشید .
اما میخواستم در جواب دوستی که گفته بود یکی از مشکل های n82 نداشتن دکمه pen هست بگم نوکیا این مشکل رو با دکمه ستاره (*) حل کرده و وقتی اون دکمه رو میزنی به جای اینکه مستقیموارد سمبل ( *!؟% و... ) ها بشیم همان گزینه هایی میاد که وقتی دکمه pen رو میزدیم میومد و تفاوت اینکه گزینه ای دیگر با نام more symbols به اون منو اضافه شده که وارد منوی سمبل ها می شود . پس نداشتن دکمه pen را نمی توان عیبی برای n82 حساب کرد . اما در مورد فلش زنون بگم که اگه یک شب برق های خونتون رفته باشه و بخواهید یه عکس از کسی یا چیزی بگیرید صحنه رو جوری براتون روشن میکنه که از روز هم روشن تر باشه . به جز چرخش اتوماتیک منو و باتری قوی تر .
فروشنده میگفت کابل خروجی تلویزیون که در جعبه n82 هست در جعبه n95 نیست البته این کابل رو بعید میدونم زیاد قیمت داشته باشه . خلاصه ما که خریدیم اینارو گفتم تا کسایی که این اطلعات رو نداشتن هم بدونند .
سال خوبی داشته باشید .

مبارکه :icon_cool
اگه منظور فروشنده محترم کابل TV بود باید عرض کنم N95 هم داره !