View Full Version : آموزش نحوه sign کردن برنامه ها با سرویس جدید Open signed
blue galaxy
8 March 2008, 10:50 AM
سلام عزیزان :D
همان طور که می دونید سایت symbiansigned چند وقتی به کاربران عادی اجازه دریافت فایل های Cer رو نمی داد و فقط کسانی که Publisher ID داشتند می توانستند از این سرویس استفاده کنند.
ولی این سایت Open Signed Online را به صورت آزمایشی راه انداخت و می تونید با پر کردن یک فرم فایل cer رو دریافت کنید.
فقط چون این سرویس فعلا آزمایشی هست ممکنه امکان sign همه برنامه ها نباشد. :-)
همچنین از مزیت های این سرویس اینه که احتیاج به ایمیل با دامنه اختصاصی نیست و هر دامنه ای قابل فبول هست. :smile:
برای دریافت فایل cer به آدرس زیر بروید:
آدرس سرویس آزمایشی open signed ([Only registered and activated users can see links])
در صفحه باز شده به صورت زیر عمل کنید:
[Only registered and activated users can see links]
در آخر و با پر کردن همه گزینه ها روی send کلیک کنید و به صفحه ای خواهید رفت که sign شدن رو تایید می کند و به ایمیل شما پیغامی میدهد و لینک برنامه sign شده هست.
امیدوارم این آموزش برای شما مفید باشد. :D :razz:
منبع:
آموزش نحوه sign کردن برنامه ها با سرویس جدید Open signed ([Only registered and activated users can see links])
Darioosh
8 March 2008, 12:08 PM
در تکمیل مطالب فوق:
1-برای استفاده از این سرویس نیازی به ثبت نام در سایت نیست.در ضمن فقط فایلهای Sis مورد قبول قرار میگیره.
2-UID یا همان ( Unit Identifier ) فایل sis شما در صورتی که به شخص دیگری تعلق داشته باشد اجازه sign کردن فایل sis به شما داده نمیشود.بنابراین ایمیل شما باید با ایمیل ایجاد کننده UID منطبق باشد.
loverman9614
9 March 2008, 07:59 PM
دوستان من نمیتونم فایل کرک بعضی برنامه ها رو ساین کنم.مثلا phonepilot crack.یه کاری واسم کنین چون خیلی محتاج phonepilot هستم.ایراد uid میگیره ازم
blue galaxy
11 March 2008, 07:59 PM
منم در تکمیل فرمایشات دوستمون Darioosh بگم که در صورتی که سریال گوشی شما change شده باشه و شخص دیگری از این سریال هنگام sign برنامه در این سایت استفده کند شما قادر به sign نخواهید بود.
loverman9614 این سرویس فعلا ازمایشی هست و به همین دلیل نمی توانید این برنامه رو sign کنید باید کمی صبر کنید تاین سرویسا از حالت آزمایشی خارج شود.
ximayap
12 March 2008, 04:23 PM
دوستان من نمیتونم فایل کرک بعضی برنامه ها رو ساین کنم.مثلا phonepilot crack.یه کاری واسم کنین چون خیلی محتاج phonepilot هستم.ایراد uid میگیره ازم
فلسفه ی این ساین کردن اینه که کرک ها و ویروس ها انتشار پیدا نکنند بعد شما میخوای به خود سیمبین ساین فایل کرک بدی واست ساین کنه؟ خوب معلومه نمیکنه!:icon_arro
blue galaxy
12 March 2008, 06:20 PM
دوست عزیز این سایت که چک نمی کنه ایل کرک هست یا برنامه.
ربطی به این نداره.
fdsacxz
12 March 2008, 08:19 PM
اگر این طور است پس من کرک ir remote را چطور ساین کنم
loverman9614
13 March 2008, 01:09 PM
به هر حال از حسن توجه شما ممنونم.ولی اینو نفهمیدم .بالاخره چطوری میتونم sign کنم کرک رو.حتما باید از حالت آزمایشی ذر بیاد تا بشه؟راه دیگیی نداره؟
FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x20003be4 )
این ایراد رو میگیره.حتی اگه خود PHONEPILOT رو بخوام SIGN کنم
freeonair
13 March 2008, 10:44 PM
خبرهای بد از ساین
خدمت شما عرض كنم كه تمام اين بامبول بازي ها براي حمايت از سازندگان نرم افزار و مبارزه با كرك كنند گان و هكر هاي نرم افزار ها هستش
و مطمئن باشيد...از اين به بعد بايد شاهد يك مبارزه تمام عيار و هيجان انگيز بين سايت Symbian signed و هكرها و كركر ها باشيم...
كه واقعاً هيجانش چندين براير فيلم سينمائي عمليات غير ممكن تام كروز هستش
خوب ...
شايد مهمترين مسئله در پيش روي ما همين Publisher ID هستش كه امروزه نقل محافل شده..و سايت سيمبين ساين ..براي ساين كردن تعداد زيادي از نرم افزارها ..از شما ميخواهد كه اينPublisher ID را خريداري كنيد...
خدمت دوستان بايد عرض كنم كه شما ميتونيد با پرداخت سالانه 200 دلار اين Publisher ID را از سايت زير خريداري كنيد
trustcenter.de ([Only registered and activated users can see links])
سايت سيمبين تا چند روز بعد مياد و اين روشها رو براي ساين كردن ارائه ميده...
فقط اينو بگم خدمتتون كه خدا به دادمون برسه.....
Open Signed - Online
در اين روش شما نيازي به Publisher ID نداريد ...و در اين روش بعد ثبت اطلاعاتتون و دادن يك ايميل معتبر ....نرم افزار مورد درخواست ساين شما به ايميلتون فرستاده ميشه..البته ساين شده
اما...
اما...
شما ميتونيد از اون نرم افزار ساين شده تا 3 سال استفاده كنيد و البته هر نرم افزاري هم قابل ساين نيست احتمالاً و مقداري محدوديت داريد در مورد ساين كردن نرم افزار ها و البته در اين مدل شما امكان ساين كردن براي فرد ديگري را نداريد
همونطور كه ميبينيد در اينجا ما ساين بصورت آفلاين نداريم و بصورت آنلاين است
البته همونطوري كه گفتم در اين روش تعداد نرم افزار كه ميخواهيم ساين كنيم محدوديت داره
و اون نرم افزار بايد حسابي شسته و رفته باشه تا قابليت ساين كردن داشته باشه
Open Signed— Offline
در اين روش همون Publisher ID را نياز داريم ...و البته در اين روش ميشه براي 1000نفر امكانات ساين كردن را محيا كرد
البته در اينجاهم نرم افزار را ميتونيد براي 3 سال ساين كنيد
در اين روش شما نياز به SignSIS tool و آخرين ورژن نرم افزار DevCertRequest و البته يك Publisher ID داريد
فقط دقت كنيد كه IMEI گوشيتون هم بايد براي سايت نوكيا قابل شناسايي باشه و تغيير يافته نباشه
اينجا هم هر نرم افزاري را نميشه ساين كرد و بازهم محدوديت هستش...البته كمتر از روش قبلي
Express Signed
در اين روش بازهم نياز به يك Publisher ID داريم و البته در اين روش تا 10 سال شما امكان استفاده از نرم افزار ساين شده را داريد و البته از زمان ساين كردن اون نرم افزار ..
البته در اين روش ساين كردن به اين راحتي هم كه فكر ميكنيد نيست....بلكه بايد نرم افزار توسط خود سايت تست بشه Test Criteria. و از نظر اسمش و همچنين ورژن نرم افزار و اينكه روي چه موبايلهايي كار ميكنه و...بعدش قابل استفاده هستش....
البته در اينجا بايد شما يك Content ID.هم داشته باشيد كه بايد از خود سايت خريداري بشه
و براي هر ساين كردني هم بايد 20 دلار پرداخت كنيد( به جز اون 200 دلار سالانه برايPublisher ID )
نرم افزار هائي كه با اين روش ساين ميشوند ...بيشتر از روش آنلاين هستش ..ولي با اين حال ممكنه كه بعضي از نرم افزار هاي مشكوك از نظر سايت سيمبين را شما نتونيد ساين كنيد
Certified Signed
اين ديگه كاملترين حالت هستش
در اينجا ما Test House داريم
و بر اساس تست منطقه اي كه شما حضور داريد بين 200 تا 500 يورو هم بايد بپردازيد ..البته در اين روش تا اونجائي كه من متوجه شدم ممنوعيت ساين كردن بعضي از نرم افزارها برداشته شده و براي هر تعداد افراد كه بخواهيد ميتونيد نرم افزار ساين كنيد
ali_zzr
16 March 2008, 12:49 PM
به هر حال از حسن توجه شما ممنونم.ولی اینو نفهمیدم .بالاخره چطوری میتونم sign کنم کرک رو.حتما باید از حالت آزمایشی ذر بیاد تا بشه؟راه دیگیی نداره؟
FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x20003be4 )
این ایراد رو میگیره.حتی اگه خود PHONEPILOT رو بخوام SIGN کنم
منم به همین مشکل برخوردم.... این یعنی چی ؟ هیچ راه حلی نداره ؟؟ یعنی بی خیال Sign بشیم ؟
s_m_s
16 March 2008, 04:12 PM
سلام میشه یکی این برنامه را برام ساین کنه
SmartComGPS.v1.55-s60v3-unsigned_Cracked-SergeyL
iimie:356996011565586
رامین
19 March 2008, 01:54 PM
دوستان عزیز، من می خواهم از برنامه slidehangup استفاده کنم. کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ Open Signed Online این فایلو قبول نمی کنه
blue galaxy
24 March 2008, 10:19 AM
خب طبق تحقیقاتی که کردم متوجه شدم این پیغام های خطا به خاطر اینه که این سرویس مجانی UID یا unique identifer های محدودی رو بهشون اجازه sign میده.
حالا برای دوستانی که نمی دونند UID چی هست باید بگم :
ا UID یعنی شناسه معتبر یکتا که هر برنامه ای یک شناسه یکتا مربوط به خودش رو داره.
حالا این UID یک عدد 32بیتی هستش که یه محدوده ای داره و محدوده اون هم از 0x00000000 تا 0xFFFFFFFF .
حالا شما هر برنامه ای رو که بخواین ساین کنید باید UID ان برنامه در رنج بالا قرار بگیره.
در صورت مغایرت با اون شما قادر به ساین برنامه هاتون نخواهید بود و همون اروری رو میده که
شما ذکر کردید.
ولی چون فعلا این رنج کمتر از مقدار واقعی هست پیغام خطا میده.
و در نهایت این هم از لیست برنامه هایی که شما میتونید اونها رو با سرویس جدید سایت سیمبیان Open Signed
ساین کنید.
البته می تونید از روش پولی یک publisher ID تهیه کنید و مثل قدیم فایل cer دریافت کنید. :-)
Landscape
Rocknscroll
Shakeme
Gnubox
FlipSilent
ShakeLock
LargeTime
Audio cube
Autolock
Callfilter
Calsync
Cutekeys
Emtube
Mujmail
Themes Laucher
Ufind GPS
Ymtiny
Pythofors
Inclinometer
Handy Wifi
Activefile
cClock
PhoNetInfo
FontRouter
موفق باشید. :icon_surp
blue galaxy
7 April 2008, 07:57 PM
دوستان اینم روش جدیدتر:
[Only registered and activated users can see links]
:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.