View Full Version : نظرخواهی در مورد گوشی HTC Cruise
shahrokh_al
5 March 2008, 01:55 AM
دوستان تجربه کار با این گوشی رو دارید؟ لطف میکنید راهنمایی کنید که بخرم خوبه یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد میدید؟
L O V E L Y
5 March 2008, 10:36 AM
تاچ كروز گوشي خوبيه اما ساده اس
به نظر من تايتن دو بهتره. چون آدم معمولاض از گوشي ساده زود سير ميشه. ولي تايتن دو واقعاً در طراحي حرف نداره
البته قيمتش هم نسبت به كروز كم تر و مناسب تره
mohammad51
5 March 2008, 03:19 PM
دوستان تجربه کار با این گوشی رو دارید؟ لطف میکنید راهنمایی کنید که بخرم خوبه یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد میدید؟
دوست عزیز
در مورد راهنمایی کردن شما باید بگید چقدر میخواهید هزینه کنید تا دوستان نصبت به اون شما رو راهنمایی کننن در مورد خوب بودن این گوشی 1- rom256 , ram128خودش یک حسن هست به علاوه داشتن cpu 400و دوربین 3 که همه از محاسن این گوشیه اما باید در نظر گرفتن قیمت اون که حدود 920-950 هزا رتومن هست tytn2 گزینه بهتریه :icon_cool
L O V E L Y
5 March 2008, 05:22 PM
تاچ كروز گوشي خوبيه اما ساده اس
به نظر من تايتن دو بهتره. چون آدم معمولا از گوشي ساده زود سير ميشه. ولي تايتن دو واقعاً در طراحي حرف نداره
البته قيمتش هم نسبت به كروز كم تر و مناسب تره
در ضمن يادم رفت بگم تفاوت كروز با تايتن دو فقط در وزن كمشه ( تايتن 2: 190 گرم --- كروز : 130 گرم)
شما در واقع دارين هزينهء بيشتري مي پردازين چون من بجز تفاوت در وزن تفاوت ديگه اي بين كروز و تايتن 2 نمي بينم. حتي RAM & ROM & CPU اين دو دستگاه مشابه هم هستش.
اميدوارم راهنمايي خوبي كرده باشم
shahrokh_al
5 March 2008, 06:24 PM
دوست عزیز
در مورد راهنمایی کردن شما باید بگید چقدر میخواهید هزینه کنید تا دوستان نصبت به اون شما رو راهنمایی کننن در مورد خوب بودن این گوشی 1- rom256 , ram128خودش یک حسن هست به علاوه داشتن cpu 400و دوربین 3 که همه از محاسن این گوشیه اما باید در نظر گرفتن قیمت اون که حدود 920-950 هزا رتومن هست tytn2 گزینه بهتریه :icon_cool
مرسی بابت راهنمایی. قمیتش مهم نیست فقط عملکرد گوشی برام مهمه
shahrokh_al
5 March 2008, 06:28 PM
در ضمن يادم رفت بگم تفاوت كروز با تايتن دو فقط در وزن كمشه ( تايتن 2: 190 گرم --- كروز : 130 گرم)
شما در واقع دارين هزينهء بيشتري مي پردازين چون من بجز تفاوت در وزن تفاوت ديگه اي بين كروز و تايتن 2 نمي بينم. حتي RAM & ROM & CPU اين دو دستگاه مشابه هم هستش.
شما بودید کدوم رو میگرفتید؟
shahram2006_m
5 March 2008, 06:40 PM
به نظر من Touch Cruise گزینه مناسب تری هست به علت وزن و حجم مناسب که پارامتر مهمی در انتخاب Pocket Pc هست.این گوشی بسیار خوشدست و زیبا هم هست.همونطور که دوستمون هم گفتن از لحاظ پروسسور و رم و رام با Tytn 2 یکی هست.
از طرفی قیمت این دو در همه جای دنیا غیر از ایران تقریبا یکی هست و به این علت که در ایران جدیدا وارد شده قیمتی بالاتر از قیمت واقعی داره و با کمی صبر کردن قیمتش هم واقعی تر خواهد شد.
am!n
5 March 2008, 06:47 PM
دوستان گرامی چند مورد هست که خدمتتون عرض می کنم امیدوارم راحت تر بتونید تصمیم بگیرید:
1-از لحاظ طراحی tytn 2 سر هست و امتیاز بالاتری آورده.
2-بلندگوی tytn 2 خیلی قوی تر هست و 72 کانل هست.
3-داشتن کیبورد سخت افزاری در مدل tytn 2 .
تنها برتری کروز این هست که رادیو داره.
از لحاظ سی پی یو بکار رفته در هر دو نوع مدل یک مارک و یک نوع بکار رفته.
از لحاظ رم و رام مانند یکدیگر هستند.
حالا اینجا نظر شخصی مهم.
بنده برام طراحی بیشترین و مهمترین ملاک در خرید پاکت پی سی هست.
تایتن 2 زیبا تر هستش و از لحاظ مشخصات فنی خیلی خوبه.
به نظر من ارزش نداره بخاطر یه رادیو این زیبایی و کیبورد را کنار بگذاریم.
موفق باشید.
L O V E L Y
5 March 2008, 07:28 PM
نظر @m!nKh (http://www.phalls.com/member.php?u=14080) رو كاملاً تصديق مي كنم..
abbaspoor
5 March 2008, 07:44 PM
مهمترین برتری کروز اینه که از سری تاچ htc هست و از تکنولوژی touchFlo v2 که هیچ کس بهش اشاره نکرد.....
در انتخاب Touch Cruises شک نکن قیمتشم دیروز 820 بود
موفق باشید
amparisay
5 October 2008, 06:41 PM
من خودم یه Touch cruise گرفتم! میدونم این تاپیک مال خیلی وقت پیشه. اما دیدم بگو بد نیست!
1- تایتن اصلا هم قشنگ تر نیست. ابعادشون رو مقایسه کنید میفهمید.
2- وزن تایتن بیشتره. چون یه Qwerty keyboard داره. به نظر من فقط وزن گوشی رو زیاد کرده.
3- Cruise از تکنولوژی Touch FLO بهره می برد که خیلی بدرد بخور است.
4- مصرف باتری Cruise کمتره!
5- Navigation wheel در Cruise خیلی چیز باحالیه!
من 1 هفته پیش خریدم 630.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.