PDA

View Full Version : اموزش اپگرید به wm6 به روش جدید برای prophet

samuraii40
5 March 2008, 12:49 AM
قبل از خواندن این مطلب توجه کنید که مراحل 3 و 4 را در صورتی انجام دهید که رام wm6 که دانلود کرده اید به جای فایل nk.nbf فایل os.nb و فولدر ExtROM دارد.

1-ابتدا فایل update_package.zip زیر را دانلود کرده و از زیپ خارج کنید.[Only registered and activated users can see links]
اگر شما ppc خود را hardspl نکرده اید باید اینکار را انجام بدید.شما اینکار را یکبار برای همیشه انجام میدین و نیازی به تکرار این نیست.
تلفن خود را از طریق Usb به کامپیوتر وصل کرده و به فولدر HardSPL بروید و فایل HardSPL.bat را اجرا کنید.HardSPL.bat ابتدا SoftSPL را انجام داده و بعد وارد مرحله HardSPL میشود.بیدن صورت که دیگر نیازی هب softreset دستی نمیباشد.نکاتی که باید قبل از انجام hardspl دقت شود:
SPL:Second Program Loader یکنوع bootloader هستش که مانند بایوس کامپیوتر قابلیت اپگرید داره.
*برای اينکه بفهمين گوشيتون هست G3 يا G4 اينطور عمل کنيد
گوشی و سافت ريست کنيد.وقتی دستگاه شروع به بوت ميکنه يک سری ارقام مثل زير نمايش داده می شه

IPL: 2.09.000
SPL: 2.20.000
GSM: 02.47.21

به رقم های پايانی IPL و SPL دقت کنيد:

PL/SPL: ending in .000 = G3 model
IPL/SPL: ending in .0000 = G3 model
IPL/SPL: ending in .0001 = G4 model
هدف از hardspl آین هستش که hardspl orginal تلفن cid رو چک میکنه و وقتی که تلفن را اپگرید کردین در هنگام بون شدن بالا نمیاد روی صفحه سه رنگ گیر میکنه.

3-ساختن Extension Rom.nb:
به فولدرUpdate_Package\Create Extended Rom\Winimage رفته و برنامه winimage.exe را اجرا کنید.سپس از گزینه open فایل Update_Package\Create Extended Rom\extrom-base\extende_rom.nb را انتخاب کنید.در داخل ان فایلی رو به نام "You should put your files here" میبینید که باید این فایل رو پاک کنید.سپس از گزینه Image\inject a folder شما فولدر Extrom مربوط به رامی را که دانلود کرده اید و میخواهید بروی گوشی بریزید را انتخاب کنید.(قبل از انتخاب تمام فایلهای داخل این فولدر را Read only کنید)سپس از گزینه file شما دکمه save را بزنید.
[Only registered and activated users can see links]

4-تبدیل os.nb وextended_rom.nb به nk.nbf

به فولدر Update_Package\Create Nk.nbf رفته و فایل nb2nbf.exe را اجرا کنید.
در قسمت Model ID شما Wizard را به Prophet تغیر دهید و 4 گزینه زیر ان را خالی بگذارید.در قسمت "File #1" شما فایل extended_rom.nb را که در قسمت 3 ساخته اید را انخاب کنید.در قسمت start address شما 9B000000 را وارد کرده و در قسمت image name شما Extension وارد کنید.
سپس در قسمت "File #2" شما فایل Os.nb مربوط به رامی که دانلود کرده اید را انتخاب کرده و در قسمت Image Name شما Os را انتخاب کنید.سپس در قسمت Output file شما محل ذخیره فایل نهایی را انتخاب نمایید.در اخر بروی Translate کلیک کرده تا فایل nk.nbf ساخته شود.

5-فلش گوشی با nk.nbf:
به فولدر \Update_Package\Update Utilities بروید و فایل nk.nbf ساخته شده را در ان کپی کنید و با توجه به g3 یا g4 بودن گوشی ROMUpdateUtility_NV_G4.exe یا ROMUpdateUtility_NV_G3.exe را اجرا کنید و طبق دستور العمل برنامه پیش برید تا گوشی اپدیت بشه.قبل از اپدیت شارز گوشی باید از 50% بیشتر باشد.در ضمن بگذارید که گوشی ابتدا به برنامه activesync ابتدا وصل شده باشه و سپس اپدیت را انجام بدین.
منبع:
کلیه این مراخل را زمانی انجام دیهید که بروی گوشی شما wm5 هستش.در صورتی که بروی گوشی شما wm6 هستش باید ابتدا به wm5 دانگرید کرده و سپس رام دیگری از wm6 را نصب کنید.
به تاپیک زیر هم سر بزنید برای دانگرید به wm5.

samuraii40
5 March 2008, 01:28 AM
البته من الان تست کردم شما با این روش برای عوض کردن رام wm6 نیاز به دانگرید به 5 و سپس به 6 ندارید و میتونید مستقیما از یک رام 6 به رام 6 دیگری گوشی را اپدیت کنید.

babaxan7
18 March 2008, 10:23 AM
دوستا مزایای این روش چیه؟
کمی برام پیچیده میاد .

am!n
18 March 2008, 11:23 AM
دوستا مزایای این روش چیه؟
کمی برام پیچیده میاد .
با تشكر از دوست خوبمون كه اين روش را معرفي كردن.
همونطوري كه گفتن باعث ميشه كه براي نصب وبندوز 2006 ديگري نيازي نباشه دوباره به 2005 برگردانيد و بعد 2006 را نصب كنيد.
بنظر من همون راهي كه انجام مي داديم بهتره و مطمئن تره-چون اونجا اگر اشتباه كني زياد موردي پيش نمياد اما اينجا ريسكش بالاتره.

mohammad51
18 March 2008, 12:46 PM
دوستان همین طور که امین عزیز هم گفتن اون کار اطمینان بیشتری داره چون ممکنه وسط کار یک مشکل کوچیک پیش بیاد و ویندوز 6 به طور کامل نصب نشه و برای برگردانن به ویندوز 5 کاری نمیشه کرد و مشکلات فراوانی رو برای شما بوجود خواهد اورد:icon_cool

samuraii40
18 March 2008, 06:01 PM
دوستان ریسک این روش به مراتب کمتر هستش و اگر وسط کار مشگلی پیش بیاد به راحتی به حالت بوت لودر رفته و اپدیت رو انجام میدیم.این روشی است که در تمام فرومهای خارجی انجام میشه و مرسومه پس مساله رو زیاد پیچیدش نکنید.

mohammad51
21 March 2008, 12:52 AM
دوستان ریسک این روش به مراتب کمتر هستش و اگر وسط کار مشگلی پیش بیاد به راحتی به حالت بوت لودر رفته و اپدیت رو انجام میدیم.این روشی است که در تمام فرومهای خارجی انجام میشه و مرسومه پس مساله رو زیاد پیچیدش نکنید.

دوست عزیز

اگر خودتون این کار رو انجام دادید و به مشکلی بر نخوردید و این روش امتحان خودش رو پس داده مشکلی نیست اما اگر خودتون این روش رو امتحان نکردید و فقط به خاطر این که سایت های مختلف این راه رو توصیه کردن نمیشه بهش اطمینان کرد:icon_cool

samuraii40
21 March 2008, 02:25 AM
دوست عزیز من قبل از اینکه مطلبی داخل سایت بگذارم از صحت اون مطلب 100% مطمین میشم و بعد اون رو داخل سایت قرار میدم.ابتدا هم روی گوشی خودم امتحان میکنم که اگر مشگلی بود متوجه شده تا احیانا برای بقیه دوستان مشگلی پیش نیاد.
از زحمات و راهنماییهای شما نیز سپاسگذارم.

امير سجاد
7 April 2008, 03:49 AM
دو نکته رو لازمه به توضیحات دوستمون اضافه کنم :

برای اینکه بدونید Hard SPL با موفقیت انجام شده به شماره ای که در زمان روشن شدن گوشی روبروی SPL نوشته میشه دقت کنید , اگر :

2.G3/G4.4PDA

باشه کار به درستی انجام شده در غیر اینصورت دوباره تلاش کنید.

نکته دیگه ای که لازمه یادآوری کنم اینه که اکثر رامهایی که اراپه میشه نیاز به هیچگونه تبدیلی نداره و فقط کافیه که Hard SPL رو انجام داده باشید

vahid5201
7 June 2008, 06:19 PM
با سلام به شما
من میخوام ویندوز گوشیم رو عوض کنم لطفئا من را راهنمای کنید
در ضمن مدل گوشی htc touch هست
متشکرم