View Full Version : اخبار از psp2
DAVID BECKHAM
3 March 2008, 09:02 PM
psp2 دارای یه صفحه touch-screen خواهد بود همچنین یک flash memory internal برای دانلود بازیها و همچنین یک link مستقیم برای وصل شدن به ps3 را در بر خواهد داشت.
salman24h
4 March 2008, 02:10 AM
از کی قراره که وارد بازار بشه؟
قیمتش چقدر هست؟
اگه یه توضیحی راجع به مشخصات فنی هم بدی ممنون میشم
DAVID BECKHAM
4 March 2008, 05:03 PM
ببخشید ولی از این بیشتر اطلاعات در سایت های مختلف پخش نشده ونه عکسی نه قیمتی ازش منتشر نشده
VIGO
9 March 2008, 04:49 PM
یک کانسپت غیر آفشیال از psp2 :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
salman24h
22 July 2008, 02:56 PM
هنوز هم اطلاعات جدیدی نیست؟
mc_12_00x
22 July 2008, 08:04 PM
سلام می خواستم بدونم سونی قصد تولید مدل جدیدتری طی 4 یا 5 ماه آینده نداره؟
اگه من بخام مدل اسلیم رو بخرم باید به چه نکاتی توجه کنم؟
از لحاظ اصلی و فرعی بودن؟
با تشکر
Koosha_Raisi
1 August 2008, 12:45 PM
دوست عزیز من پی اس پی مدل قدیمیش (چاق) رو دارم و خیلی هم ازش رازیم به نظرم اصلا سنگین نبوده و بازی هارو دیر لود نمیکنه! مدل اسلیم به علت لاغر بودن بیش از حد کار باحاش سخته :icon_biggو در ضمن مدل اسلیم کیفیتش 15 درصد از مدل چاقش کم تره! ولی انصافا پی اس پی چاق باتریشو باید زود به زود شازژ کنی و این خیلی بده! ولی اکثر پی اس پی ها اصله.
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم.
am!n
1 August 2008, 01:24 PM
دوست عزیز من پی اس پی مدل قدیمیش (چاق) رو دارم و خیلی هم ازش رازیم به نظرم اصلا سنگین نبوده و بازی هارو دیر لود نمیکنه! مدل اسلیم به علت لاغر بودن بیش از حد کار باحاش سخته :icon_biggو در ضمن مدل اسلیم کیفیتش 15 درصد از مدل چاقش کم تره! ولی انصافا پی اس پی چاق باتریشو باید زود به زود شازژ کنی و این خیلی بده! ولی اکثر پی اس پی ها اصله.
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم.
دوست گرامي
چرا جوش مياري؟
دوست ما فقط يه سوال كرده بود.
بنده هم سري قديمي داشتم هم اسليم.
سري اسليم واقعا سبك تر و خوش دست تر و همچنين عمر باتري بيشتر را دار مي باشد.
در لود بازي ها واقعا سريع تر شده حتي از لحاظ كيفيت تصوير بهتر شده و داراي رنگ هاي بسيار زيبا مي باشد.
اين دليل بر اين نيست كه ورژن قديمي بد است.
قاعدتا هر كي بخواد بخره مي ره سراغ مدل جديد تر...
Koosha_Raisi
2 August 2008, 07:40 AM
:icon_coolاگر درباره ی مدل اسلیم بد نوشتم ببخشید آخه از یکی از دوستام که داشت میگفت کیفیتش بده..
به هر حال عذر میخوام:icon_neut
Koosha_Raisi
21 September 2008, 10:59 AM
PSP با امکانات جدید
شرکت سونی مدل جدید کنسول قابل حمل خود را با امکانات جدید عرضه کرد.
این کنسول مجهز به میکروفون و نمایشگر پیشرفته LCD برای نمایش دقیق تر و بهتر تصاویر بوده و نرم افزار اینترنتی اسکایپ (Skype) نیز بر روی آن نصب شده است. این کنسول به قیمت 172 دلار به فروش میرسد! سونی، کنسول جدید قابل حمل خود را در رقابت با کنسول (Nintendo Dual Screen) یا همون NDS عرضه کرده که فروش آن بسیار بیشتر ازPSP است!
این کنسول نیز مانند مدل قبلی از قابلیت اتصال به اینترنت و برقراری ارتباط بی سیم با دیگر کاربران کنسول PSP برخوردار است!
منبع: روزنامه ی آسیا!
:lover::lover::lover::lover:
liszt
1 October 2008, 09:39 AM
PSP با امکانات جدید
شرکت سونی مدل جدید کنسول قابل حمل خود را با امکانات جدید عرضه کرد.
این کنسول مجهز به میکروفون و نمایشگر پیشرفته LCD برای نمایش دقیق تر و بهتر تصاویر بوده و نرم افزار اینترنتی اسکایپ (Skype) نیز بر روی آن نصب شده است. این کنسول به قیمت 172 دلار به فروش میرسد! سونی، کنسول جدید قابل حمل خود را در رقابت با کنسول (Nintendo Dual Screen) یا همون NDS عرضه کرده که فروش آن بسیار بیشتر ازPSP است!
این کنسول نیز مانند مدل قبلی از قابلیت اتصال به اینترنت و برقراری ارتباط بی سیم با دیگر کاربران کنسول PSP برخوردار است!
منبع: روزنامه ی آسیا!
:lover::lover::lover::lover:
فکر کنم این همون psp3000 هستش
تفاوت چندانی با slim های فعلی نداره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.