PDA

View Full Version : psp خطرناک!!!

DAVID BECKHAM
3 March 2008, 08:43 PM
سربچه دوازده ساله به دلیل آتش گرفتن دستگاه PSP (پلی استیشن پرتابل) در جیبش دچار آسیب شد.

«هنری کلی» هنگامی که در کلاس درس حضور داشت، ناگهان متوجه شد جسمی سوزان در جیب شلوارش وجود دارد.
هنري خوش شانس بود که معلمش توانست پیش از این که آسیب جدی متوجه وی شود دستگاه PSP وی را از جیبش خارج سازد.
این دانش‌آموز بدلیل سوختگی درجه دو پایش در بیمارستان تحت مراقبت قرار گرفت.

قسمت بامسمای قضیه اینبود که بازی Burn Out تنها بازی بود که بر روی این دستگاه نصب شده بود.
پدر هنری می‌گوید: «باعث تعجب است زیرا دستگاه زمانی که آتش گرفت حتی روشن هم نبود.»

اخبار واصله حاکی از این هستند که منشا آتش‌سوزی احتمالاً گرم شدن بیش از حد باتری لیتیومی دستگاه بوده است.

پیش از این نیز موارد زیادی از آتش گرفتن این نوع از باطری‌ها شنیده شده که البته معمولاً بر روی لپ‌تاپ بوده است.

به هر حال سعی کنید PSP یا هر وسیله دیگری که از باطری های لیتیومی استفاده می کنند را هیچ گاه درون جیب یا نزدیک بدن خود نگاه ندارید !

nojex
3 March 2008, 09:12 PM
دوست گرامی با عرض خوش آمد گویی بنابر قوانین تالار لطفا منبع خبر رو هم درج بفرمایید .
متشکرم

DAVID BECKHAM
3 March 2008, 09:17 PM
ببخشید من تازه عضو شدم نمی دونم
اینم منبع
[Only registered and activated users can see links]

VIGO
4 March 2008, 02:10 AM
به هر حال این جور خبرها همیشه وجود داشته، تخریب کنسولها موضوع جدیدی نیست، خیلی ها بر این عقیده هستند که مشکل از باتری های فیک و به اصطلاح "Third Party" و غیر رسمی هستش.
ولی شما فکر کنید، زمانی که من خودم با پی اس پی بیشتر از 6 ساعت بازی می کنم، LCD و باتری تا حدودی که فقط تفاوت دمایش با دست شما احساس شود گرم می شود. شما فکر کنید اگر این فرد 24 ساعت بازی کند !!!!!! بازهم دمای بیشتری تولید نمی شود. اگر فرض بر مثال که این فرد پی اس پی رو آورکلاک کرده باشد، بازهم چقدر دما تولید میشود؟

مطمئن باشید این خبر و خبرهای اینچنینی نه با عقل مطابقت داره و نا با تجربه ...

یاد یک داستان قدیمی افتادم، زمانی بعد از عرضه XBOX 360 خبری با این عنوان توی یک سایت خارجی دیدم : "آتش گرفتن منزل مسکونی بر اثر مشکل حرارتی XBOX" یعنی افرادی که این خبر مسخره رو منتشر کردند، نمیدونم، یا با 405 اشتباه گرفتن این کنسول رو یا اینکه اصلا نمیدونستند مشکل حرارتی یعنی چه! مثلا فکر می کردن که مشکل حرارتی یعنی این که در حال بازی کردن هستید و در یک لحظه شعله از 360 میزنه بالا و در آن واحد خونه آتیش میگیره! تازه جالبه بدونید توی اون خبر هم نوشته شده بود که XBOX خاموش بووده !!!!!!!!!! :icon_twis

حدسهایی که ملت زدند و من در کامنتهای یک خبرگزاری خارجی در مورد این خبر دیدم، این بود که مشکل پی اس پی نبوده و دیگر محتویات جیب این بچه بوده است، شاید ترقه یا چیز دیگری.

به هر حال خیالتون راحت باشه...