View Full Version : مشکل در وصل شدن wm6 به اینترنت از طریق wi-fi
I.R.C
3 March 2008, 12:58 PM
لطفا تمامی تنطیمات وصل شدن به یک شبکه آزاد wireless برای wm6 و گوشی HTC TyTN رو بنویسید . من به طور معمول با تنظیمات پیش فرض connect میشم اما browser های مختلف و برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن کار نمیکنن .
mohammad51
3 March 2008, 05:34 PM
لطفا تمامی تنطیمات وصل شدن به یک شبکه آزاد wireless برای wm6 و گوشی HTC TyTN رو بنویسید . من به طور معمول با تنظیمات پیش فرض connect میشم اما browser های مختلف و برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن کار نمیکنن .
دوست عزیز
با گوشی های دیگه هم امتحان کردید ممکنه مشکل خود اینترنتی باشه که شما ازش استفاده میکنید :icon_cool
nojex
3 March 2008, 10:53 PM
همونطور که جناب محمد هم فرمودند
به احتمال زیاد مشکل سرویس دهنده هستش .
البته باید موقع متصل شدن گزینه اینترنت رو انتخاب کنید . اما کلا بعضی شبکه ها ( مثل کتابخانه های عمومی و ... ) فقط اجازه دسترسی محدود به منابع خودشون رو می دند و شما متصل می شید اما به اینترانت داخلی مجموعه. در اون صورت می تونید فقط پیج های OFFLINE اون سرور رو در صورتی که ادرسش رو داشته باشید ببینید.
NEC
4 March 2008, 11:57 AM
اگه قبلا این مشکل رو نداشتید بهتره یکبار hard reset کنید شاید مشکلتون برطرف شد .
I.R.C
5 March 2008, 03:22 AM
ممنون . hard reset که نمیشه کرد . در مورد اینترنت هم ، دوستانم با کامپیوتر وصل میشدن . پس اشکال از اینترنت نیست . با gprs و usb هم به اینترنت وصل میشه . مهم اینه که وقتی میخوام از wi-fi استفاده کنم نمیشه . کانکت میشه اما متاسفانه هیچ پیجی باز نمیشه . با یک مدل گیگابایت هم امتحان کردم جواب نداد . به نظر شما به علت استفاده از gprs نیست که این تنظیمات بهم خورده ؟
mohammad51
6 March 2008, 01:26 PM
ممنون . hard reset که نمیشه کرد . در مورد اینترنت هم ، دوستانم با کامپیوتر وصل میشدن . پس اشکال از اینترنت نیست . با gprs و usb هم به اینترنت وصل میشه . مهم اینه که وقتی میخوام از wi-fi استفاده کنم نمیشه . کانکت میشه اما متاسفانه هیچ پیجی باز نمیشه . با یک مدل گیگابایت هم امتحان کردم جواب نداد . به نظر شما به علت استفاده از gprs نیست که این تنظیمات بهم خورده ؟
دوست عزیز
فکر نمیکنم برای gprsباشه و باید مشکل خود سرور باشه:icon_cool
vahid12233
19 August 2008, 01:38 PM
:icon_cry:منم این مشکلُ دارم .
mohammad51
19 August 2008, 02:02 PM
:icon_cry:منم این مشکلُ دارم .
دوست عزيز
يعني شما راه حل هايي كه بالا گفته شده بود رو رفته و نتيجه نگرفتيد؟؟
vahid12233
28 August 2008, 04:25 PM
I.R.C عزیز منم این مشکلُ داشتم ولی حل شد.
حالا چه جووری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجوری:::::icon_mad:
من طی تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم مشکل از اینترنت و سروری که باهاش کانکت میشه هست.
حالا چه جووری این مشکل حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجوری::::icon_mad:
یا باید زنگ بزنی به شرکتی که ازش اینترنتِ wireless میگیری فُش بدی یا اینکه بری توو settings>connections>network Adapters>IEE# 802.11b/g compatible wi-fi>name servers
توو قسمت DNS آدرس یه سرورِ دیگرو بنویسی مثلاً : 4.2.2.4 این سرورِ کانکتِ adsl پارس آنلاِینِ
:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.