View Full Version : بوی بد از اگزوز پرشیا بدلیل کاتالیزور
nowroozi
2 March 2008, 04:56 PM
با سلام خدمت دوستان
حدود 8 روزه که یک پرشیا از نمایندگی تحویل گرفته ام
وقتی ماشین رو میزنم تو پارکینک پارکینگ بوی فاضلاب میگیره امروز بردم نمایندگی گفت مشکل از مخزن کاتالیزور ماشینه که خوب کار نمیکنه اگه یکسرش کنی بهتره اگه بخواهی می تونی عوضش کنی نظر شما چیه؟:icon_smil
ALIAL
2 March 2008, 07:51 PM
با سلام خدمت دوستان
حدود 8 روزه که یک پرشیا از نمایندگی تحویل گرفته ام
وقتی ماشین رو میزنم تو پارکینک پارکینگ بوی فاضلاب میگیره امروز بردم نمایندگی گفت مشکل از مخزن کاتالیزور ماشینه که خوب کار نمیکنه اگه یکسرش کنی بهتره اگه بخواهی می تونی عوضش کنی نظر شما چیه؟:icon_smil
سلام
مبارکه !!:icon_surp
بیشتر توضیح میدید؟
اگه ماشینتون گازسوزه یه مقدار از بو مال سوخت گازه. احتمال هم میدم تو این چند روزه مسیرهای طولانی با ماشینتون راه نرفتید. چون کاتالیزور برای خوب کار کردن نیاز به گرم شدن داره که تو هوای خنک و با توجه به نو بودن ماشینتون که باعث میشه خیلی بهش گاز ندید گرم شدن کاتالیزور طول میکشه.
برداشتن کاتالیزور هم فقط برای محیط زیست ضرر داره ولی چون راه گازهای خروجی بازتر میشه ماشین نفس پیدا میکنه و یه مقدار جزیی شتابش بیشتر میشه.
موفق باشید.:icon_cool
nowroozi
3 March 2008, 12:58 PM
سلام
مبارکه !!:icon_surp
بیشتر توضیح میدید؟
اگه ماشینتون گازسوزه یه مقدار از بو مال سوخت گازه. احتمال هم میدم تو این چند روزه مسیرهای طولانی با ماشینتون راه نرفتید. چون کاتالیزور برای خوب کار کردن نیاز به گرم شدن داره که تو هوای خنک و با توجه به نو بودن ماشینتون که باعث میشه خیلی بهش گاز ندید گرم شدن کاتالیزور طول میکشه.
برداشتن کاتالیزور هم فقط برای محیط زیست ضرر داره ولی چون راه گازهای خروجی بازتر میشه ماشین نفس پیدا میکنه و یه مقدار جزیی شتابش بیشتر میشه.
موفق باشید.:icon_cool
سلام
قابل دار نیست:icon_excl
ممنون از بابت راهنمایتون
ماشین گاز سوز نیست با توضیحاتی که فرمودید تا سرویس 5000 کیلومتر صبر میکنم اگر درست نشد یا عوضش میکنم یا برش میدارم (البته اگر تا اون موقع خفه نشم:icon_arro)
موفق باشید
Raminium2001
4 March 2008, 10:29 AM
زیاد حساس نباش، این مشکل تقریبا تو همه ماشینها هست و من اوایل که سمند رو تحویل گرفته بودم خیلی تو ذوقم میزد. علت هم فقط کاتالیزور نیست. نویی ماشین علت اصلیشه که همه قطعات باید تو شرایط گرمای شدید موتور و هوای خنک بیرون به اصطلاح آب بندی بشن و گاها تغییر شکل هایی داریم تا به وضع نرمال برسیم. یکی از چیزهایی هم که خیلی باعث این بوی لجن میشه، مجموعه انتقال قدرت (از گیربکس تا خصوصا دیسک و صفحه) هست که اگه توجه کنی، مثلا وقتی یکم نیم کلاچ بری بو خیلی خیلی بیشتر میشه.
کلا چیز مهمی نیست و بعد از مدتی رفع میشه و لازم نیست چیزی رو عوض کنی. فقط وقتی آدم ماشین نو میگیره انتظار یک ماشین تمام عیار رو داره که اینجوری خیلی تو پرش میخوره.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.