PDA

View Full Version : سیستم سوخت رسانی سال 86

nowroozi
2 March 2008, 01:56 PM
با سلام
من یک پرشیا تحویل فوری ثبت نام کردم و گفتند بابت سیستم سوخت رسانی جدید و رینگ آلومنیومی 700000 هزارتومان باید بیشتر بدهی کسی در رابطه با این سیستم سوخت رسانی و مزایای آن اطلاع دارد(ماشین را تحویل گرفته ام)

ghaem313
24 March 2008, 01:38 PM
[QUOTE=nowroozi;482766]با سلام
من یک پرشیا تحویل فوری ثبت نام کردم و گفتند بابت سیستم سوخت رسانی جدید و رینگ آلومنیومی 700000 هزارتومان باید بیشتر بدهی کسی در رابطه با این سیستم سوخت رسانی و مزایای آن اطلاع دارد(ماشین را تحویل گرفته ام)[/QUOT

در این سیستم قطعه ی وبر که در انتها ی ریل سوخت میباشد را حذف کرده اند این قطعه ریگولاتور ( تنظیم کننده فشار ) می باشد که برای جلوگیری از آتش سوزی آن را خذف کرده اند و علت گران تر بودن اتومبیل شما سیستم سوخت رسانی نمی باشد شاید رینگ آلومینیمی و تحویل فوری بودن آن است

بهبود مشعوفی
28 April 2008, 01:02 PM
سلام دوستان: من هم یک مدل پارس با سیستم سوخت رسانی 86 خریداری کرده ام موقع تعویض دنده با گرفتن کلاج دور موتور کم شده و در بعضی مواقع خاموش نیز میشود. به نمایندگی مراجعه کردم گفتند یک نرم افزار است که از تهران بایستی بیاید و با آن میشود مشکل را حل کرد. لطفا مرا راهنمایی کنید.

hamed8295
28 April 2008, 08:06 PM
سلام دوستان: من هم یک مدل پارس با سیستم سوخت رسانی 86 خریداری کرده ام موقع تعویض دنده با گرفتن کلاج دور موتور کم شده و در بعضی مواقع خاموش نیز میشود. به نمایندگی مراجعه کردم گفتند یک نرم افزار است که از تهران بایستی بیاید و با آن میشود مشکل را حل کرد. لطفا مرا راهنمایی کنید.
دوست من این مشکل به خاطر به کار گیری سیستم ای سی یو بووش است که ساخت افریقای جنوبی است و عدم مج بودن قطعات با برنامه خودرو تا کنون 3 برتامه از سوی شرکت بوش داده شده
که هر کدام مشکل جدیدی برای خودرو ایجاد میکند جالب است بدانید متخصصین شرکت بوش المان روی این نرم افزار کار میکنند و قول رفع نقص کلی را تا اول خرداد داده اند
امید وارم مشکل همه گی ما حل شود

dj_metal_666
28 April 2008, 10:08 PM
سلام دوستان عزیز
ماشین من که پارس 85 است مصرفش بالاست به نمایندگی که گفتم .در جواب میگویند همه پارسها اینطورند. اما مصرف من صدی 14 است و فکر کنم زیاد باشد.لطفا راهنمایی بفرمایید من اخرین بار یعنی 5 ماه پیش شمع ها و فیلتر هوا و روغن را عوض کردم و استاپر اگر درست نوشته باشم ! ان را هم برایم تمیز کردند اما تاثیری ندیدم اصلا!!!!!
Danial_64
29 April 2008, 01:23 AM
سلام دوستان عزیز
ماشین من که پارس 85 است مصرفش بالاست به نمایندگی که گفتم .در جواب میگویند همه پارسها اینطورند. اما مصرف من صدی 14 است و فکر کنم زیاد باشد.لطفا راهنمایی بفرمایید من اخرین بار یعنی 5 ماه پیش شمع ها و فیلتر هوا و روغن را عوض کردم و استاپر اگر درست نوشته باشم ! ان را هم برایم تمیز کردند اما تاثیری ندیدم اصلا!!!!!

توي چه شرايطي مصرفتون صدي 14 هست ؟

من با سرعت 140 تا 150 و كولر روشن توي جاده مصرفم صدي 13 بود

و به جز اون مورد هم توي موارد ديگه هيچوقت حساب نگردم و نميدونم توي شهر صدي چند ميسوزونم ولي نصبت به سمند و GLx ‌فرقي نداره از نظر من ولي صدي 14 نيست مطمئنا

dj_metal_666
29 April 2008, 09:35 AM
در شرایط عادی در شهر و بدون کولر!!!
گاهی دنده ها را پر میکنم! مثلا تا 5 اما این همیشگی نیست!
Danial_64
29 April 2008, 11:19 PM
تو شرايط عادي و بدون كولر كه زياد هستش

يه دياگ بكنيد بد نيستش

من ماشينم صفحه كلاجش مشكل داره و كلا ماشين شتاب نداره و بايد صفحه عوض بشه و به خاطر همين با دور بالا دنده عوض ميكنم و همين زياد پر كردن دنده هم خيلي خوب تاثير داره

nowroozi
4 May 2008, 09:01 AM
[quote=nowroozi;482766]با سلام
من یک پرشیا تحویل فوری ثبت نام کردم و گفتند بابت سیستم سوخت رسانی جدید و رینگ آلومنیومی 700000 هزارتومان باید بیشتر بدهی کسی در رابطه با این سیستم سوخت رسانی و مزایای آن اطلاع دارد(ماشین را تحویل گرفته ام)[/QUOT

در این سیستم قطعه ی وبر که در انتها ی ریل سوخت میباشد را حذف کرده اند این قطعه ریگولاتور ( تنظیم کننده فشار ) می باشد که برای جلوگیری از آتش سوزی آن را خذف کرده اند و علت گران تر بودن اتومبیل شما سیستم سوخت رسانی نمی باشد شاید رینگ آلومینیمی و تحویل فوری بودن آن است

دوست عزیز
همانطور که یکی از دوستان هم گفتند حداکثر 400000 تومان بابت رینگ میباشد و 300 هزار تومان بابت سیستم سوخت رسانی ک مارک بوش میباشد که در سند هم زده موتور بوش

nowroozi
4 May 2008, 09:04 AM
با سلام
ماشین من هم دقیقا همین مشکل رو داره مل من جدیدا دور موتور به جای اینکه بیفته بالا میمونه و من هم حدس میزنم از نرم افزار باشه چون یک جا بردم دیاگ زد برنامه مچ نبود باید صبر کنیم من فردا دارم میرم نمایندگی اگر حل شد بهتون خبر میدم

nowroozi
12 May 2008, 09:07 AM
با سلام
ماشین من هم دقیقا همین مشکل رو داره مل من جدیدا دور موتور به جای اینکه بیفته بالا میمونه و من هم حدس میزنم از نرم افزار باشه چون یک جا بردم دیاگ زد برنامه مچ نبود باید صبر کنیم من فردا دارم میرم نمایندگی اگر حل شد بهتون خبر میدم

با سلام
خوشبختانه نرم افزارش امده بود و نصب شد و الان 3 4 روزه باهاش کار میکنم مشکل نداره جالب اینه که تمام کسانی که سیستم سوخت رسانی جدید(بوش) رو ماشینشون بود این مشکل رو داشتن که با گذاشتن برنامه حل میشه

سينا داوودي
12 June 2008, 11:48 PM
با سلام
خوشبختانه نرم افزارش امده بود و نصب شد و الان 3 4 روزه باهاش کار میکنم مشکل نداره جالب اینه که تمام کسانی که سیستم سوخت رسانی جدید(بوش) رو ماشینشون بود این مشکل رو داشتن که با گذاشتن برنامه حل میشه

دوست عزيز آيا گاهن پژو پارس شما هم بد استارت ميخوره ؟
آيا تكان تكان خوردن ماشين تو دنده 1 و 2 شما هم هست ؟

nowroozi
17 June 2008, 10:43 AM
دوست عزيز آيا گاهن پژو پارس شما هم بد استارت ميخوره ؟
آيا تكان تكان خوردن ماشين تو دنده 1 و 2 شما هم هست ؟
با سلام
قبل از اینکه نرم افزار نصب بشه بد استارت میخورد ولی الان رفع شده ولی تکان دوی دنده 1 و 2 را گاهی دارم

mahdavi_m
17 June 2008, 06:49 PM
سلام به همه دوستان
خوشحالم كه اين سايت رو پيدا كردم كه مشكلم رو بگم. من چهار ماهي است كه پژو پارس مدل 85 (كاركرد 18000) خريدم. اين ماشين وقتي موتورش سرده (اول صبح)، با يك بار سويچ رو باز كردن و سه بار استارت روشن مي شه. ولي وقتي گرمه، اگه 5 دقيقه بعد بخواي روشن كني، بايد سويچ رو كه باز مي كني،‌حداقل ده دوازده تا استارت بزنه. بطوريكه آدم واقعا" كلافه مي شه!. البته وقتي موتور گرمه، زير يك دقيقه پس از خاموش كردن روشن كني، با يك استارت روشن ميشه.
اين عيبو تا حالا به هر تعمير كار مجاز و غير مجاز نشون دادم، كاري نتونستن بكنن. فقط يكي شون كه بنظرم كاردرست بود گفت : ايران خودرو يكسري ماشين بيرون داده تو سالهاي 85 و 86 كه اين مشكو دارن و كاري هم نمي توني بكني مگه موتور بازشه!
تا حالا اينكارا رو هم كردم:
1-تعويض شمع دو نوبت با ماركهاي مختلف
2- تعويض واير شمع
3 بازبيني و تميز كردن استوپر
4- بازبيني و تميز كردن پمپ بنزين
5- دياگ

حالا موندم چكار كنم : بفروشم - بسازم(بيخيالي طي كنم) يا شما بدادم برسيد...
09121784883 موبايل مهدي

hamed8295
17 June 2008, 07:03 PM
سلام به همه دوستان
خوشحالم كه اين سايت رو پيدا كردم كه مشكلم رو بگم. من چهار ماهي است كه پژو پارس مدل 85 (كاركرد 18000) خريدم. اين ماشين وقتي موتورش سرده (اول صبح)، با يك بار سويچ رو باز كردن و سه بار استارت روشن مي شه. ولي وقتي گرمه، اگه 5 دقيقه بعد بخواي روشن كني، بايد سويچ رو كه باز مي كني،‌حداقل ده دوازده تا استارت بزنه. بطوريكه آدم واقعا" كلافه مي شه!. البته وقتي موتور گرمه، زير يك دقيقه پس از خاموش كردن روشن كني، با يك استارت روشن ميشه.
اين عيبو تا حالا به هر تعمير كار مجاز و غير مجاز نشون دادم، كاري نتونستن بكنن. فقط يكي شون كه بنظرم كاردرست بود گفت : ايران خودرو يكسري ماشين بيرون داده تو سالهاي 85 و 86 كه اين مشكو دارن و كاري هم نمي توني بكني مگه موتور بازشه!
تا حالا اينكارا رو هم كردم:
1-تعويض شمع دو نوبت با ماركهاي مختلف
2- تعويض واير شمع
3 بازبيني و تميز كردن استوپر
4- بازبيني و تميز كردن پمپ بنزين
5- دياگ

حالا موندم چكار كنم : بفروشم - بسازم(بيخيالي طي كنم) يا شما بدادم برسيد...
09121784883 موبايل مهدي

دوست من اتفاقا 85 مدل خوبیه این کار رو امتحان کن ببین بهتر میشه
1 قبل از استارت زدن اصلا گاز نده
2سوایچ رو برای 5 ثانیه باز بزار
3کلاج رو بگیر بدونه این که گاز بدی استارت بزن
البته پزوهاکلا وقتی گرمن بعضی وقتا و بعضییاشون دیر روشن میشن ولی با 2 3 تا استارت