PDA

View Full Version : گوشیم روشن نمی شه .لطفا کمک

nimah2o
28 February 2008, 03:53 PM
سلام به همه ی اساتید
من qtek 9000 دارم و بعد از اینکه چند وقتی دودلی که رام رو آپگرید کنم یا نه بالاخره دلو به دریا زدم ولی فکر کنم قرق شدم چون گوشیم دیگه روشن نمی شه :icon_cry: ماجرا به صورت کامل :
گوشی رو روشن بود ( صفحه ی today ) به usb وصل کردم فایل RUU را باز کردم بدون مشکلی به صفحه ی دوم رفت و گوشیم ریست شد و رو همون صفحه ی خاموش موند . اکتیو سینک خاموش شد . و ویندوز error اینکه usb را نشناخته داد و نرم افزاره اپگرید RUU ارور error 114: Radio rom update error نشون داد
بعد یه صفحه با مضمون ریکاوری امد که گفت usb را دربیار بعد هاردریست کن و بعد دوباره وصل کن ولی خود به خود نرم افزار RUU بسته شد و گوشیم دیگه روشن نمیشه . فقط وقتی هارد ریست می کنم اوون صفحه ی سفید که می گه یا صفر یا x را بزن میاد . هر کدوم رو انتخاب می کنم نور صفحه خاموش میشه وبالای صفحه نوشته serial و پایین صفحه نوشته v1.01 همین

باید چیکار کنم یعنی باید با گوشیم خداحافظی کنم من خیلی میترسم لطفا کمک کنید من تازه با کلی فشار به خودم گوشی رو خریدم دیگه نمی خوام پول خرج گوشی کنم

NEC
28 February 2008, 04:13 PM
با يك رام ديگه آپگريدش كنيد . مشكلتون حل ميشه .

mohammad51
28 February 2008, 10:50 PM
سلام به همه ی اساتید
من qtek 9000 دارم و بعد از اینکه چند وقتی دودلی که رام رو آپگرید کنم یا نه بالاخره دلو به دریا زدم ولی فکر کنم قرق شدم چون گوشیم دیگه روشن نمی شه :icon_cry: ماجرا به صورت کامل :
گوشی رو روشن بود ( صفحه ی today ) به usb وصل کردم فایل RUU را باز کردم بدون مشکلی به صفحه ی دوم رفت و گوشیم ریست شد و رو همون صفحه ی خاموش موند . اکتیو سینک خاموش شد . و ویندوز error اینکه usb را نشناخته داد و نرم افزاره اپگرید RUU ارور error 114: Radio rom update error نشون داد
بعد یه صفحه با مضمون ریکاوری امد که گفت usb را دربیار بعد هاردریست کن و بعد دوباره وصل کن ولی خود به خود نرم افزار RUU بسته شد و گوشیم دیگه روشن نمیشه . فقط وقتی هارد ریست می کنم اوون صفحه ی سفید که می گه یا صفر یا x را بزن میاد . هر کدوم رو انتخاب می کنم نور صفحه خاموش میشه وبالای صفحه نوشته serial و پایین صفحه نوشته v1.01 همین

باید چیکار کنم یعنی باید با گوشیم خداحافظی کنم من خیلی میترسم لطفا کمک کنید من تازه با کلی فشار به خودم گوشی رو خریدم دیگه نمی خوام پول خرج گوشی کنم

دوست عزیز

گوشی شما این طور که به من گفتید روشن میشه اما صفحه کم نوره اگر روشن میشه شما میتونید از این تاپیک که لینکش رو براتون میگذارم استفاده ببرید و گوشیتون رو درست کنید البته من فکر میکنم شما رام اصلی گوشی خودتون رو نگرفتید و نصب کنید و اشتباها رام گوشی دیگه ای روی گوشیتون نصب کردید که این اتفاق براتون افتاده:icon_cool

لینک (http://www.phalls.com/showthread.php?t=36083)

nimah2o
29 February 2008, 01:56 PM
یه چیز نسبتا خنده دار اینکه من نمی تونم گوشیم رو رو حالت bootloader ببرم
مگه این جوری نیست که باید دکمه پاور ( سمت چپ گوشی ) به همراه دکمه دوربین ( جلوی گوشی ) رو نگه دارم و ریست کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من این کار رو انجام میدم ولی مثل اینکه فقط ریست ساده کرده باشم می مونه

L O V E L Y
1 March 2008, 11:23 AM
همين كه مي گي بالاي صفحه مي نويسه سريال و آخرش v0.01 همين خودش حالت بوت لودره ديگه...نترس و اگه وارد نيستي زياد به گوشي ور نرو تا مجبور نباشي مادربوردشو عوض كني !

nimah2o
1 March 2008, 06:16 PM
پس اون صفحه ی سه رنگ چیه ؟
وقتی رو حالتیه که گفتم میره و میخوام رام رو نصب کنم ارور میده و میگه گوشیت وصل نیست ؟ میشه یه نفر با این شرایطی که من دارم به صورت مرحله مرحله توضیح بده باید چیکار کنم
ممنون

L O V E L Y
1 March 2008, 10:08 PM
پس اون صفحه ی سه رنگ چیه ؟
وقتی رو حالتیه که گفتم میره و میخوام رام رو نصب کنم ارور میده و میگه گوشیت وصل نیست ؟ میشه یه نفر با این شرایطی که من دارم به صورت مرحله مرحله توضیح بده باید چیکار کنم
ممنون

عزيز دل برادر اول از لينك زير رام اصلي گوشيتو دانلود كن:
رام اصلي كيو تك 9000 (http://www.qtek.nl/_BIN/UNI_DT_WWE_13077_176_10900_Ship.zip)
حالا گوشيتو ببر تو همون حالت كه ميگي كم رنگه بالاش مي نويسه سريال، گوشيتو به كامپيوتر وصل كن و رام رو نصب كن و قال قضيه رو بكن !

nimah2o
4 March 2008, 10:25 PM
با تشکر از همه عزیزانی که کمکم کردن
مشکلم حل شد و بالاخره نصب کردم
ولی نه رام اصلی QTEK بلکه رام JASJAR رو

mohammad51
4 March 2008, 11:00 PM
دوست عزیز

مبارک باشه این دوتا رام فکر نمیکنم فرق خاصی باه داشته باشن و امیدوارم مشکلی هم براتون پیش نیاد :icon_cool

nimah2o
5 March 2008, 07:07 PM
فقط یه مشکلی پیش اومده
وقتی تو Common manager میرم و وایرلس رو روشن می کنم بعد از چند ثانیه روشن نشده خاموش میشه
ممکنه از رام رادیوش باشه؟؟؟؟

mohammad51
6 March 2008, 01:27 PM
فقط یه مشکلی پیش اومده
وقتی تو Common manager میرم و وایرلس رو روشن می کنم بعد از چند ثانیه روشن نشده خاموش میشه
ممکنه از رام رادیوش باشه؟؟؟؟

دوست عزیز

یک بار دیگه رام رو نصب کن فکر میکنم درست بشه از این اتفاقات در بعضی از موارد می افته که با نصب دوباره رام مشکل برطرف میشه:icon_cool