View Full Version : رینگ و لاستیک مناسب برای لوگان
Raminium2001
27 February 2008, 08:15 AM
دوستان حالا که لوگان در تالارهای پارسی صاحب کلوپ شده بهتره بحثها به صورت تخصصی در تاپیکهای مجزا مطرح بشه. به مرور صحبتهای قبلی هم به این تاپیک منتقل میشه.
سوالات و مسائل مربوط به رینگ و لاستیک تندر 90 (لوگان) را در این قسمت مطرح کنید.
salman24h
27 February 2008, 02:09 PM
خب اجازه بدین اولین سوال رو من بپرسم
به نظر کسانی که لوگان e2 LP تحویل گرفتن آیا سایز و ظاهر رینگ 15 اینچی فابریک با تعویض لاستیک به سایز 50/215 خوب میشه یا اینکه بهتره که با رینگ 16 تعویض بشه؟
برای رینگ 16 چه مدل و سایز لاستیک رو پیشنهاد میکنین؟
azma
27 February 2008, 04:27 PM
لاستيك فابريك آن چه سايزي است ؟
motmot
27 February 2008, 05:13 PM
salman24h جون فقط کسایی که لوگان e2 LP تحویل گرفتن نظر بدن یا بقیه هم میتونن . ;-) راستی من هنوز منتظرما چکار کردی بالاخره :122:
motmot
27 February 2008, 05:21 PM
لاستيك فابريك آن چه سايزي است ؟
سایز لاستیکش 15/65/185 هست
salman24h
27 February 2008, 07:01 PM
salman24h جون فقط کسایی که لوگان e2 LP تحویل گرفتن نظر بدن یا بقیه هم میتونن . ;-) راستی من هنوز منتظرما چکار کردی بالاخره :122:
اختیار دارین... همه نظرشون رو بدن.
میبخشی اما در چه موردی؟! :icon_surp
motmot
28 February 2008, 02:53 PM
پس با اجازتون : salman24h جان بستگی داره هدف از تعویض رینگ و لاستیک چی باشه : 1ـ راحتی بعلاوه تا حدودی زیبایی و هندلینگ : در این مورد به نظر من این سایزها مناسب هست : 15/55/205 و 16/50/215 به همراه یک ارتفاع مناسب 2ـ زیبایی فوق العاده بعلاوه هندلینگ عالی منهای راحتی : در این مورد هم این سایزها : 17/45/215 و 17/40/225 به همراه یک ارتفاع خفن . و اما در مورد درخاست من تو تاپیک رینگ 16 و 17 کدام بهتره یه قول به من دادی پس چی شد ...من که هر جا رفتم نداشتن اصلا همچین سایزی هست ؟ با وجود این همه استاد هیچ کس جواب منو نداد :icon_redf
salman24h
29 February 2008, 01:40 PM
پس با اجازتون : salman24h جان بستگی داره هدف از تعویض رینگ و لاستیک چی باشه : 1ـ راحتی بعلاوه تا حدودی زیبایی و هندلینگ : در این مورد به نظر من این سایزها مناسب هست : 15/55/205 و 16/50/215 به همراه یک ارتفاع مناسب 2ـ زیبایی فوق العاده بعلاوه هندلینگ عالی منهای راحتی : در این مورد هم این سایزها : 17/45/215 و 17/40/225 به همراه یک ارتفاع خفن . و اما در مورد درخاست من تو تاپیک رینگ 16 و 17 کدام بهتره یه قول به من دادی پس چی شد ...من که هر جا رفتم نداشتن اصلا همچین سایزی هست ؟ با وجود این همه استاد هیچ کس جواب منو نداد :icon_redf
سلام
حالا به نظر شما با رینگ و لاستیک 215/50/60 ارتفاع مناسب چقدر هست؟ چقدر پایین بیاریمش؟ از چه فنری استفاده کنیم که نه خشک باشه و نه اونقدر نرم که توی دست اندازها مشکل داشته باشیم؟
راستی... توی تاپیک "رینگ 16 و 17 کدام بهتره" هم یه چیزایی براتون نوشتم :icon_razz
motmot
2 March 2008, 11:42 AM
سلام salman24h جان اول از همه یک تشکر حسابی بابت زحمتی که کشیدی ممنونم دوست عزیز دیگه قید 16/45/215 رو میزنم چون خودم هم خیلی جاها رفتم هیچ کدوم نداشتن بازم ممنون :196:. اما در مورد سوالتون اگر منظورتون 16/50/215 هست باید خدمتتون عرض کنم چون اندازه چرخ در این حالت با اندازه چرخ فابریک برابر میشه تغییر ارتفاعی با تعویضشون ایجاد نمیشه و شما میتونی با عوض کردن فنر لول با نوع کوتاهتر یک ارتفاع مناسب بزنی البته سعی کن حداقل سه انگشت فاصله بین لاستیک و لبه گلگیر بزاری چون در غیر اینصورت تکانه های ماشینت شدید میشه مگر اینکه بخای از کیت کامل کمک فنر نوع شهری استفاده کنی تا در عین راحتی ارتفاع ماشین رو هم به شکل قابل توجهی پایین بیاره . یک نکته دیگه در مورد عوض کردن فنر لول اینکه سعی کن همونطور که گفتم فقط نوع کوتاهتر رو انتخاب کنی چون نوع اسپرتش ماشین رو خیلی خشک میکنه و اینکه یه جنس خوب بگیری چون نوع نامرغوبش بعد از یه مدت هم ماشین رو از ریخت میندازه و هم تاثیر منفی روی هندلینگ میزاره . بازم اگر سوالی بود من در خدمتم . موفق باشی .:icon_cool
salman24h
10 March 2008, 11:17 PM
سلام به همه
من روز شنبه واسه ماشینم رینگ 16 با لاستیک مارشال 205/50 خریدم. الان احساس میکنم ماشین مثه SUV شده.
توی سورنا کیت فنر واسه لوگان قیمت کردم 240 هزار تومن. فقط هم همون مغازه داشت. به نظر شما ارزش داره بخرم؟ جایی دیگه سراغ ندارین که قیمتش یه خورده مناسب تر باشه؟ صبر کنم یا برم همونا رو بگیرم؟!
من فنری میخوام که فقط 3 سانت از ارتفاع کم بشه و در عین حال ماشین رو هم خشک نکنه
کمک plz
pooyan.tt
29 March 2008, 03:17 AM
من E2 + LP دارم و همون اول لاستیک هاش رو با Bridgestone 205 / 60 / 15 عوض کردم، ماشین هم نرم تر شد و هم سر و صدای کمتری به اتاق منتقل می شه. از لحاظ ارتفاع هم یکم بهتر شد ولی باز هم بلند به نظر می آد. فنرهاش رو هم اصلا دست نزدم.
azimzadeh110
8 April 2008, 12:23 PM
دوستان سلام
اگر ارتفاع ماشين را پايين بياوريم و رينگ ولاستيك را عو1 نموده و اسپئرت نماييم نمايندگي هاي پارس خودرو گارانتي را مخدوش شده فرض نخواهند نمود.
مشخصات و قيمت كيت فنر اسپورت و رينگ ولاستيك مناسب براي ال 90 را بفرماييد ممنون خواهم شد.
موفق باشيد
:icon_cool
azimzadeh110
8 April 2008, 12:23 PM
دوستان سلام
اگر ارتفاع ماشين را پايين بياوريم و رينگ ولاستيك را عوض نموده و اسپرت نماييم نمايندگي هاي پارس خودرو گارانتي را مخدوش شده فرض نخواهند نمود.
مشخصات و قيمت كيت فنر اسپورت و رينگ ولاستيك مناسب براي ال 90 را بفرماييد ممنون خواهم شدو
موفق باشيد
iriboy
1 May 2008, 12:32 AM
دوستان اینطور که من متوجه شدم تو دیاگ برای بهتر عمل کردن ترمز رینگ و لاستیک را میشه تعریف کرد پس بعد از تغییر سایز دیاگ بزنید و رینگ و لاستیک جدید را تعریف کنید
payam1975
1 May 2008, 11:45 PM
امروز رفتم خیابان امیر کبیر و 4 حلقه لاستیک MICHELINE سایز 60/205 R15 با مدل ENERGY E3A را به قیمت 440000 تومان خریدم, ظاهرا" بد نیست باید بعداز 2000 کیلومتر کارکرد فهمید چطوره:icon_ques
Reza4223
3 May 2008, 02:45 PM
من هم لاستيك هاي ماشين رو عوض كردم و MICHELINE مدل ENERGY 88H خريدم لاستيكهاي خودش رو دادم با 230000 تومان.البته تغييري در سايزش ندادم. لاستيك بارز لاستيك متوسطيه ولي استاندارد ماشينهاي فرانسوي براي لاستيك MICHELINE است مثل 206. اين نكته هم نبايد فراموش بشه كه امنيت چيزيه كه قيمت نداره و بايد بابتش هزينه كرد .اگر قراره رانندگي مطمئني داشته باشيد بهتره كه اول ابزارش رو فراهم كنيد كه يكيش اطمينان از لاستيكه. لاستيك خوب باعث نرمي فرمان و خودرو ميشود و علاوه بر لذت بيشتر رانندگي جلوبندي خودرو نيز كمتر صدمه مي بيند. دست ايران خودرو درد نكنه كه پول لاستيك خارجي رو از مشتري ميگيره ولي لاستيك ايراني روش ميندازه. اگه اين كار رو نميكرد كه الان اين موضوعات مطرح نميشد و اطلاعاتمون بالا نمي رفت.خدا پدرش رو بيامرزه.
Reza4223
4 May 2008, 01:24 PM
كسي ميدونه قفل رينگ ال 90 كجا ميشه گير آورد؟
salman24h
4 May 2008, 02:08 PM
كسي ميدونه قفل رينگ ال 90 كجا ميشه گير آورد؟
من از کوچه زغالی ها خریدم 20 تومن. استرالیایی
Reza4223
4 May 2008, 03:15 PM
من از کوچه زغالی ها خریدم 20 تومن. استرالیایی
اين كوچه زغاليها كجا هست؟ :icon_twis
fazarayan
4 May 2008, 03:24 PM
نزدیک میدون تجریش تهران ایران آسیا:icon_arro
بهنام09
4 May 2008, 08:54 PM
خیابان امیر کبیر
salman24h
4 May 2008, 11:41 PM
میدون بهارستان رو میری جنوب به سمت سرچشمه
از دست راست که بری نرسیده به 4 راه سرچشمه یه کوچه اریب باریک میبینی که همون کوچه ذغالی هاست.
مطمئن باش گم نمیکنی چون خیلی تابلو هستش! :icon_cool
تازه اونجا فقط رینگ و لاستیک میبینی :icon_arro
@مهدي
18 May 2008, 08:08 PM
سلام به تمامی دوستان خصوصا آقا رضای عزیز و آقا نوید گرامی
من امروز لاستیکها رو با 4 جفت فالکن 205/60/15 عوض کردم البته تو کمربندی مشهد که حدودا با 80 تا سرعت میومدم احساس میکردم یه خرده فرمون به راست میکشه (برا امتحان یه مقدار فرمون رو ول میکردم میدیدم که ماشین به راست منحرف میشه).پیرو راهنمایی شمادوستان رفتم فشار باد تمامی چرخها رو گرفتند همگی در وضعیت خوبی بودند ولی مشکل کشیدن به راست حل نشده ضمنا عرض کنم این مقدار در سرعتهای پایین جزئی هست آپاراتیه میگفت فالکنها لاستیکهای خوبی نیستند ولی این مشکل برای دوستمون رهام هم که لاستیکهای کومهو انداختند هم پیش اومده؟
حالا به نظر شما این مشکل میتونه از تغییر سایز لاستیک از 65/185 به اندازه 60/205 باشه؟
ثانیا آپاراتیه گفت بده فرمون رو تنظیم کنند که چون ماشین نو هست فعلا که دلم نیومده بندازمش زیر تیغ جراحی!
البته ایشون یه پیشنهاد هم داد و اون اینکه جای لاستیکهای جلو و عقب رو کلا عوض کنم نظر شما چیه و آیا اصولا انداختن این لاستیک با این سایز اصولی بوده (البته من با مطالعه این کار رو انجام دادم):icon_roll
fazarayan
18 May 2008, 08:16 PM
سلام به تمامی دوستان خصوصا آقا رضای عزیز و آقا نوید گرامی
من امروز لاستیکها رو با 4 جفت فالکن 205/60/15 عوض کردم البته تو کمربندی مشهد که حدودا با 80 تا سرعت میومدم احساس میکردم یه خرده فرمون به راست میکشه (برا امتحان یه مقدار فرمون رو ول میکردم میدیدم که ماشین به راست منحرف میشه).پیرو راهنمایی شمادوستان رفتم فشار باد تمامی چرخها رو گرفتند همگی در وضعیت خوبی بودند ولی مشکل کشیدن به راست حل نشده ضمنا عرض کنم این مقدار در سرعتهای پایین جزئی هست آپاراتیه میگفت فالکنها لاستیکهای خوبی نیستند ولی این مشکل برای دوستمون رهام هم که لاستیکهای کومهو انداختند هم پیش اومده؟
حالا به نظر شما این مشکل میتونه از تغییر سایز لاستیک از 65/185 به اندازه 60/205 باشه؟
ثانیا آپاراتیه گفت بده فرمون رو تنظیم کنند که چون ماشین نو هست فعلا که دلم نیومده بندازمش زیر تیغ جراحی!
البته ایشون یه پیشنهاد هم داد و اون اینکه جای لاستیکهای جلو و عقب رو کلا عوض کنم نظر شما چیه و آیا اصولا انداختن این لاستیک با این سایز اصولی بوده (البته من با مطالعه این کار رو انجام دادم):icon_roll
دوست عزیز تعویض لاستیکهای جلو و عقب یا حتی چپ و راست موثر خواهد بود این به تجربه به من ثابت شده با اینکه اصلا منطقی نیست
salman24h
19 May 2008, 03:06 PM
سلام به همه
[Only registered and activated users can see links]
من از رینگ 16 و لاستیک مارشال 205/16/50 استفاده میکنم. بعضی وقتها توی شهر وقتی که از مسیر ناهموار یا با چاله چوله رد میشم احساس میکنم فرمون دقیقا در جهت مخالف میخواد حرکت کنه.
خودم حدس میزنم بخاطر این باشه که یکی از چرخ ها روی آسفالت صاف داره حرکت میکنه اما اون یکی روی قسمتی که مثلا نشست کرده (یا ناهموار هست) داره حرکت میکنه.
شما به همچین چیزی دقت کردید؟ براتون پیش اومده؟
این حالت طبیعی هست یا نه؟
davoodya
22 May 2008, 03:10 PM
یک بار روی اوانته لاستیک 205 انداختم از همان ابتدا که ماشین صفر بود
و از او به بعد ماشین به سمت شاگرد یک دست می کشید
الان یک ال 90 ال پی دارم که 4 ماهی میشه منتظرم ایران دزد بده
می خوام لاستیک بندازم زیرش
فکر میکنم 205 میشلن خوب باشه
لاستیک قبلی که رو اوانته انداختم بریجستون بود
این بار با یارو شرط میزارم که مااشیین مشکلی نداره نه این که تا لاستیک انداختم دوباره یکدست بکشه
چون دفعهی قل بهد از 1 یا 2 روز فهمیدم که اون نامرد هم زیر بار نمی رفت
در باره ی لاستیک راهنمایم کنید بهترین نوع لاستیک چیه؟
ایا رینگ E2 ساده با E2 ال پی فرق داره؟
salman24h
22 May 2008, 03:21 PM
در باره ی لاستیک راهنمایم کنید بهترین نوع لاستیک چیه؟
ایا رینگ E2 ساده با E2 ال پی فرق داره؟
سلام
در مورد مارک لاستیک نظری ندارم.
هرچی میخری فقط مارشال نگیر. من زیاد ازش راضی نیستم چون بعضی وقتا سر (sor) میخوره.
حدود 2 سالی هم که سمند داشتم لاستیکش فالکن بود و به نظرم خیلی خوب بود اما از این و اون میشنوم که میگن فالکن خوب نیست. من دیگه نمیدونم :icon_excl
رینگ های LP با E2,1 و E0 فرق میکنه. 15 اینچی آلومینیومی هستن اما مال E 2 و 1 آهنی 15 اینچی هستن و E0 هم که رینگش 14 اینچی آهنی هست که قالپاق هم نمیخوره
davoodya
22 May 2008, 09:40 PM
'پس برای ال پی چه سایزی پیشنهاد میشه؟
راستی بریجیستون هم نگیرین اون هم سره
salman24h
23 May 2008, 02:58 PM
'پس برای ال پی چه سایزی پیشنهاد میشه؟
راستی بریجیستون هم نگیرین اون هم سره
سلام
یک: 205/15/55
دو: 195/15/55
davoodya
23 May 2008, 10:33 PM
تو مارک ها کدوم رو پیشنهاد می هید با چه آجی؟
خودم فکر می کنم میشلن از همه بهتر باشه به شرطی که قید کم پول دادن رو بزنم
amin7
25 May 2008, 11:09 PM
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بپرسم با رینگ 16 ماشین خشک نمیشه؟ دست اندازارو به کابین منتقل نمیکنه؟
salman24h
26 May 2008, 12:55 AM
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بپرسم با رینگ 16 ماشین خشک نمیشه؟ دست اندازارو به کابین منتقل نمیکنه؟
سلام دوست من
من الان رینگ 16 با لاستیک فاق 50 دارم. ارتفاع هم زدم.
اگه میخوای ارتفاع بزنی مسلما ماشینت خشک میشه اما اگه با همون فنر و ارتفاع فابریک میخوای رینگ 16 ببندی ماشین اصلا خشک نمیشه ولی ممکنه یه ذره بکوبه
amin7
27 May 2008, 02:41 PM
رینگهای 16توی بازار، تقریباً همه چینی یا تایوانی و قیمتشون بین 300 الی 400 هست.
آیا این رینگها کلاً رینگهای خوبی هست یا نه؟
خودم یه رینگ دیدم OZ , Made in italy قیمتش 440 تومن بود.به نظر شما مشکوک نمیزنه؟
تمام اینها روش حک شده بود.
(تمام قیمتا برای 4 عدد رینگ هست)
Navid_Aref
27 May 2008, 03:27 PM
دوست عزیز متاسفانه اطلاعات کافی در مورد رینگ ولاستیک ندارم.
ولی به طور کلی خدمت شما عرض کنم که اگر از رینگ الومینیومی با آلیاژ با کیفیت و مارک معتبر اصلی استفاده کنید علاوه بر زیبایی و سبکی آنها از امکانان دیگری هم بهره مند می شوید که همانا زودتر خنک شدن دیسک های ترمز جلو و کاسه چرخ های عقب خودرو در ترمز گیری ها است که باعث بهبود عملکرد ترمز می شود ( به علت بیشتر بودن قابلیت انتقال حرارتی آلومینیوم نسبت به فولاد) و همچنین انتقال کمتر ضربات جاده به سیستم تعلیق ( به علت سبکتر بودن مجموعه چرخ ها ) می باشد.
البته استفاده از رینگ های آلومینیومی نامرغوب علاوه بر نداشتن خصوصیات فوق، مشکل ساز و خطرناک هم هست. در ضربات محکم وارده خرد می شوند و باعث پنجری های مکرر تایرهای تیوبلس نیز می شوند. لاستیک سابی و ایرادهای دیگر بخصوص در سیستم تعلیق رو هم باعث می شوند./
شخصا روی خودروی قبلی خودم رینگ آلومینیومی نا مرغوب داشتم که فروشنده روی خودرو گذارده بود و این مشکلات را تجربه کردم که با تعویض رینگ ها با نمونه فابریک فولادی جونم راحت شد.
amin7
27 May 2008, 03:58 PM
رینگ آلومینیومی فابریک ماشین خوب هست؟ جفتی چنده؟
Navid_Aref
27 May 2008, 04:45 PM
چندی پیش در فروم تندر 90 یکی از دوستان رینگ فابریکی آلومینیومی که بر روی تیپ LP نصب می شود را جفتی 150 هزار تومان و دوستی دیگر رینگ های فابریک زیباتر و بهتری را با آرم رنو یکی 135 هزار تومان! قیمت داده بودند.
اطلاعات كامل در خصوص سايز مناسب رينگ و لاستيك تندر 90 ([Only registered and activated users can see links])
این هم از قول یکی از دوستان در آن سایت به نام آقا رضا:
" سايت oz كه از معتبرترين سازندگان رينگ در دنياست يه بخشي داره كه در اون ميشه محصولاتش رو زير ماشين پرو كني.داچيا لوگان يا همون تندر خودمون هم جزو خودروها هست.
تا رينگ 18 هم براش پيشنهاد داده لينكش رو برات ميذارم،مفيده
در ضمن يكي دو تا از مدلاش هم تهران هست"
( باید ابتدا Dacia Logan Berlina SD را انتخاب کنید و سپس موتور 1.6 لیتری 77 کیلو واتی را انتخاب نمایید. صفحه ای لود می شود که لیستی بلند بالا از انواع رینگ های اسپرت را نشان می دهد که هر کدام را انتخاب کنید به صورت انیمیشنی زیر یک لوگان در بالای صفحه جایگزین می شود. رنگ خودرو و همچنین زمینه پشت خودرو نیز قابل تعویض با نمونه های ارائه شده می باشد تا شرایط متفاوت نیز در نظر گرفته شود)
عکسی از این سایت و صفحه مربوط به لوگان:
Navid_Aref
27 May 2008, 05:08 PM
نمونه ای دیگر با تغییر رنگ و استفاده از رینگی زیباتر و 5 پره (نظر شخصی):
reza engine
27 May 2008, 05:23 PM
حيف كه نميشه رنگ سفيد رو براي ماشين انتخاب كرد. ولي تصور كنيد اين رينگ زير يه لوگان سفيد باشه.
از نظر خودم كه معركه ميشه.
دستت درد نكنه آقا نويد. سايت باحالي بود.
salman24h
27 May 2008, 10:35 PM
رینگهای 16توی بازار، تقریباً همه چینی یا تایوانی و قیمتشون بین 300 الی 400 هست.
آیا این رینگها کلاً رینگهای خوبی هست یا نه؟
خودم یه رینگ دیدم OZ , Made in italy قیمتش 440 تومن بود.به نظر شما مشکوک نمیزنه؟
تمام اینها روش حک شده بود.
(تمام قیمتا برای 4 عدد رینگ هست)
سلام
من الان رینگ 16 اینچی 7 پره تایوانی دارم. از کوچه زغالی ها 370 خریدم.
اصولا مارک های تایوان و مالزی رینگ های خیلی معمولی هستن و کیفیتشون هم خوبه. (اصلا طرف رینگ چینی نرو)
در کل اگه رینگ میندازی زیر ماشینت باید خیلی بیشتر احتیاط کنی وگر نه حتی اگه بهترین رینگ رو هم داشته باشی باز هم ممکنه در اثر بی توجهی آسیب ببینه و اذیتت کنه.
oz تقلبی هم فراوان هست و موقع خرید باید دقت کرد ولی اگه حسابی بگردی خودت هم متوجه میشی که کدوم اصلیه و کدوم تقلبی.
یکی از مهمترین پارامترهایی که oz های تقلبی (و مارک های تایوانی و ...) دارن اینه که وزنشون از نمونه های اصلی سنگین تر و یا خیلی سنگین تره.
تا جایی که من میدونم oz اگه واقعا اصل باشه 15 اینچش بالای 500 قیمت داره. 16 اینچ میره روی 700 و ...
یادمه یه فروشگاهی (اگه اسمش رو میخوای pm بده) توی سورنا عین این رینگ هایی که توی عکس هست رو داشت. oz اصلی با شناسنامه و ... 15 اینچش رو میداد 650
من واسه ماشینم پرو کردم. فوق العاده زیبا بود. روانی میکرد آدم رو. هر کدوم از رینگ ها 4 کیلو بیشتر وزن نداشتن. اگه بودجه م اجازه میداد ازشون رد نمیشدم.
amin7
30 May 2008, 07:03 PM
من لاستیک میشلن (انرژی) با سایز استاندارد (185/65/15) گرفتم. می خوام رینگهاشو عوض کنم با رینگهای فابریک آلومینیومی.
کلا رانندگیم به اینصورته که دست اندازارو با احتیاط رد نمیشم. آیا رینگهای فابریک آلومینیومی L90 برای اینطور رانندگی مناسب هست یا همون رینگهای فولادی بهتره؟
salman24h
31 May 2008, 03:38 PM
من لاستیک میشلن (انرژی) با سایز استاندارد (185/65/15) گرفتم. می خوام رینگهاشو عوض کنم با رینگهای فابریک آلومینیومی.
کلا رانندگیم به اینصورته که دست اندازارو با احتیاط رد نمیشم. آیا رینگهای فابریک آلومینیومی L90 برای اینطور رانندگی مناسب هست یا همون رینگهای فولادی بهتره؟
سلام دوست من
وقتی دیواره لاستیکت 65 باشه دیگه حتی اگه از بالا پشت بوم هم با ماشینت پایین بپری هیچ اتفاقی نمیوفته! (البته واسه رینگ :icon_arro)
منظور من از احتیاط این نبود که با سرعت مورچه از دست اندازها رد بشی و یا اینکه کلا چاله چوله نندازی وگرنه خود من هم هرچی چاله چوله باشه رو مثه check point ازشون رد میشم و هیچ اتفاقی هم نمیوفته :icon_surp
رینگ آلومینیومی بنداز و لذتش رو ببر :icon_cool
HOOSEIN 105
2 June 2008, 02:40 PM
با سلام دوستان
نظرتون در مورد لاستیک های میلشن سایز 15 و 215 چیه
به موتور و جلو بندی فشار نمیاره
omidshf
2 June 2008, 04:14 PM
من دانلوپ ژاپن انداختم 205 حرف نداره فوق العاده نرم شده رینگ را هم عوض نکنید بهتره از خودش خیلی خوبه
2 جفتش 300 در اومد
Navid_Aref
2 June 2008, 07:41 PM
تعرفه واردات لاستيك كاهش يافت
به گزارش خبرخودرو ، با هدف افزايش توان رقابتي توليدكنندگان داخلي، سود بازرگاني واردات لاستيك اتومبيلهاي سواري، موتور سيكلت و دوچرخه از 61 به 46 درصد و لاستيك اتوبوس و اتومبيلهاي باري از 41 به 26 درصد كاهش يافت.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، با توجه به اين كه در سالهاي گذشته فرصت كافي در جهت هماهنگي، رشد و توسعه به واحدهاي توليدي لاستيك داده شده است، بنابراين از آنجا كه كاهش محسوسي در قيمت سالهاي گذشته اين بخش مشاهده نميشود، كاهش تعرفههاي لاستيك در سال جاري به منظور تحريك توليد ضروري بود. مقايسه قيمتهاي لاستيكهاي داخلي و وارداتي نيز نشان ميدهد كه اختلاف قيمت لاستيكهاي داخلي با وارداتي بين 40 تا 67 درصد متغير است كه اين حاشيه ايجادشده باعث بيرقيب ماندن توليدكنندگان داخلي شده به طوري كه عمده لاستيكهاي وارداتي لاستيكهايي هستند كه در داخل توليد مشابه ندارند و يا اگر توليد مشابه دارند توليد آنها كافي نيست. از اين رو ضروري است با كاهش سود بازرگاني لاستيكهاي خارجي، توليدكنندگان داخلي را به توليد كيفيتر محصولات، ترغيب كرد.
معاون اول رئيس جمهور اين مصوبه را در تاريخ 9/3/87 براي اجرا ابلاغ كرد و تعرفه جديد واردات از تاريخ ابلاغ لازم الاجرا است.
خوشبختانه مثل اینکه قیمت لاستیک های وارداتی می خواد کمتر بشه.:icon_excl:icon_cool
davoodya
2 June 2008, 10:18 PM
بالاخره دانلوپ یا میشلن ؟ با سایز 205/60/16/ برای الپی
Navid_Aref
2 June 2008, 11:18 PM
بالاخره دانلوپ یا میشلن ؟ با سایز 205/60/16/ برای الپی
دوست گرامی بهترین لاستیک در بازار ایران لاستیک های میشلین ([Only registered and activated users can see links]) فرانسوی هستند. البته نمونه های اصلی و جدید ساخت آنها که انباری نیستند.
درباره شرکت میشلین ([Only registered and activated users can see links])
amingzj
3 June 2008, 11:43 AM
سلام
من دیروز یه دونه E2 SLX گرفتم و می خوام لاستیک هاشو عوض کنم.
مطالب صفحات قبل رو هم خوندم ولی به نتیجه 100% وقطعی نرسیدم.
لطفا دوستانی که مال خودشون رو عوض کردن منو راهنمایی کنن که 205/60/16 یا 215/60/16 کدوم رو بندازم که کمک های ماشین نیاز به تعویض نداشته باشه و از نرمی ماشین هم زیاد کم نشه!
در ضمن از یه چند نفر هم پرسیدم گفتن فقط میشیلن بندازم.
ممنون از راهنماییهاتون!
salman24h
3 June 2008, 12:38 PM
سلام
من دیروز یه دونه E2 SLX گرفتم و می خوام لاستیک هاشو عوض کنم.
مطالب صفحات قبل رو هم خوندم ولی به نتیجه 100% وقطعی نرسیدم.
لطفا دوستانی که مال خودشون رو عوض کردن منو راهنمایی کنن که 205/60/16 یا 215/60/16 کدوم رو بندازم که کمک های ماشین نیاز به تعویض نداشته باشه و از نرمی ماشین هم زیاد کم نشه!
در ضمن از یه چند نفر هم پرسیدم گفتن فقط میشیلن بندازم.
ممنون از راهنماییهاتون!
سلام
دوست خوب من، رینگ های E2 SLX سایزشون 15 هست و نه 16
عرض 215 از نمای پشت به نظر من خیلی قشنگتره و گلگیر عقب رو به خوبی پر میکنه اما چون عرض خود رینگ به اندازه کافی زیاد نیست من با سایز 205 موافق تر هستم.
دیواره 60 به اندازه کافی نرم هست و به هیچ وجه احتیاجی نیست تا کمک ها رو عوض کنی.
amingzj
3 June 2008, 04:48 PM
salman24h ([Only registered and activated users can see links]) جان خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون
بله می دونم که سایز لاستیک های فابریک 15 هست ولی من منظورم این بود که هم رینگ وهم لاستیک عوض بشن.
همین الان با لاستیک های فایریک هم ارتفاع ماشین خیلی زیاده می ترسم اگه رینگ بزرگ تر بندازم دیگه خیلی بره نزدیکای اسمون!!!
salman24h
4 June 2008, 12:28 AM
salman24h ([Only registered and activated users can see links]) جان خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون
بله می دونم که سایز لاستیک های فابریک 15 هست ولی من منظورم این بود که هم رینگ وهم لاستیک عوض بشن.
همین الان با لاستیک های فایریک هم ارتفاع ماشین خیلی زیاده می ترسم اگه رینگ بزرگ تر بندازم دیگه خیلی بره نزدیکای اسمون!!!
سلام دوست خوبم
آخه متوجه نشدم که رینگ ها رو هم تصمیم دارید عوض کنید.
این نظر شخصیه منه اما اگه رینگ 16 یا 17 بندازی ظاهر ماشینت از این رو به اون رو میشه. :icon_cool
اگه تصمیم داری تا رینگ 16 بندازی اصلا کار درستی نیست که بخوای از لاستیک با دیواره 60 استفاده کنی فقط به این خاطر که نرمی ماشینت کم نشه. (چه به دلیل ظاهر و چه به دلیل ایمنی)
پیشنهاد من در درجه اول 50 هست و در درجه دوم 45
نرم بودن ماشین به فنربندی و کمک فنرها بستگی داره نه ارتفاع دیواره لاستیک و تا زمانی که شما قصد کاهش ارتفاع نداشته باشید از نرمی ماشینتون چیزی کم نمیشه.
هرچی دیواره لاستیک کوتاه تر باشه اصطلاحا ماشین بیشتر میکوبه
در حال حاضر من رینگ 16 با دیواره 50 دارم و اصلا احساس کوبیدن ندارم.
در مورد عرض لاستیک هم بگم که در لوگان (بسته به عرض رینگ انتخابی) میشه از لاستیک با عرض 245 هم استفاده کرد بدون اینکه احتیاجی به باد انداختن گلگیرها !
در کل عرض 205 و 215 هر دو خوبه و بسته به رینگ انتخابی هر دو سایز رو باید پرو کنی و ببینی که چه سایزی رو میپسندی اما فکر میکنم 215 یه ذره فرمان در حالت درجا رو سفت کنه
قابل توجه کسانی که تمایل به استفاده از رینگ اسپرت دارن:
چون سایز جای پیچ های لوگان 100 هست مدل های خیلی زیادی از رینگ ها براش قابل استفاده نیستن. نکته مهم تر اینکه 95 درصد از رینگ هایی رو که میشه برای لوگان استفاده کرد متاسفانه قطر محل نصبشون از قطر چرخ بیشتر هست و اصطلاحا خلاصی داره. برای اینکه در سرعت های بالای 120 فرمان لرزش پیدا نکنه حتما باید براش "بوش" تهیه کنید و توی دهنه داخلی رینگ قرار بدین.
برای تهیه بوش باید به یه تراش کار ماهر مراجعه کنید تا دقیقا سایزها رو براتون اندازه بگیره و براتون بتراشه. معمولا فروشنده ها تراش کار ماهر هم سراغ دارن! :icon_arro
نکته بعدی هم اینکه در صورت نیاز به استفاده از بوش حتما از جنس "تفلون" استفاده کنید. چون مثه بوش های آلومینیومی به مرور زمان گرم نمیشه و در نهایت جام نمیکنه. در ضمن هیچ وقت هم نمیشکنه.
اندازه گیری و تراشکاری 4 عدد بوش 20 دقیقه بیشتر زمان نمیگیره و هزینه ش هم 20 هزار تومنه
amir59y
8 June 2008, 01:18 PM
با سلام به همه تندريهاي عزيز
يه سوال داشتم اگه كمكم كنيد ممنون ميشم. من e2(پايه) پارس خودرو دارم مي خواستم لاستيكاشو عوض كنم و 15 60 205 بندازم رو ماشين :
1- آيا بارينگ معمولي (فولادي) كار معقولي هست يا اينكه چرخا سنگين ميشن و براي جلو بندي مضره و آيا اين لاستيك با رينگ همخوني داره (قشنگ ميشه) ؟
2- چه مارك لاستيكي بخرم (دانلوپ - هانكوك - يوكوهاما يا ... )؟
3- آيا قبل از عوض كردن لاستيكها به فكر عوض كردن رينگها با نوع آلومينيومي lp باشم يا خير ؟
با تشكر مجدد
امير محمودزاده
9 June 2008, 01:52 PM
سلام به همه تندريهاي خوب ايراني.
ماشين من اي 2 معمولي پارس خودرو است.لاستيكها را دادم و به جاي آنها KENDO 205/65/15 خريدم و به رينكها دست نزدم سوالي كه داشتم اين است كه آيا به سيستم ABS و سيستم جلوبندي صدمه ميزند يا نه ؟ اگر صدمه بزند برم سريع به 185/65/15 تبديل كنم .
omidshf
9 June 2008, 03:03 PM
با سلام
من e2 دارم لاستیکهاش را عوض کردم 205 دانلوپ ژاپن انداختم جفتی 150ماشین خیلی نرم شده و مثل اینکه روی هوا راه میره
فروشنده میگفت دست به رینگها نزن چون همینها خیلی خوبه و ممکنه سیستم ترمز را به هم بزنه
davoodya
9 June 2008, 04:25 PM
اقا مبارک باشه؟ تجربه ی میشلن رو داشتی؟ میشلن بهتره یا دانلوپ؟
salman24h
9 June 2008, 04:59 PM
با سلام به همه تندريهاي عزيز
يه سوال داشتم اگه كمكم كنيد ممنون ميشم. من e2(پايه) پارس خودرو دارم مي خواستم لاستيكاشو عوض كنم و 15 60 205 بندازم رو ماشين :
1- آيا بارينگ معمولي (فولادي) كار معقولي هست يا اينكه چرخا سنگين ميشن و براي جلو بندي مضره و آيا اين لاستيك با رينگ همخوني داره (قشنگ ميشه) ؟
2- چه مارك لاستيكي بخرم (دانلوپ - هانكوك - يوكوهاما يا ... )؟
3- آيا قبل از عوض كردن لاستيكها به فكر عوض كردن رينگها با نوع آلومينيومي lp باشم يا خير ؟
با تشكر مجدد
سلام
به نظر من سایز 15 60 205 عالیه
از نظر زیبایی به نظر من قشنگه
روزی که من رینگ اسپرت بسته بودم و رفته بودم واسه بالانس باید بودی و میدیدی که اون یارو که بالانس میکنه چه داستانهایی از مضرات رینگ اسپرت میگفت. طوری حرف میزد که انگار وقتی کسی رینگ اسپرت داشته باشه واسه بشریت فاجعه رخ داده!!! :icon_sad:
درسته که با عوض کردن سایز رینگ و لاستیک وزن تغییر میکنه اما اونقدر نیست که بتونه به جایی آسیب برسونه
وقتی یه ماشین رو طراحی میکنن مطمئن باشید که 10 ها برابر اون نیروهایی رو که در بدترین شرایط بهش وارد میشه رو در نظر میگیرن. پس نمیشه خیلی راحت به حرف یه آپاراتی که حتی ممکنه اسم ماشینت رو هم ندونه اعتماد کرد.
بسیاری از ماشین ها در دنیا با آپشن های مختلفی (از جمله سایز رینگ و لاستیک) به خریدار عرضه میشن. فکر میکنید که برای هر سایز مختلف رینگ و لاستیک میان و سیستم ترمز و جلوبندی و ... رو هم عوض میکنن؟!
در مورد مارک لاستیک فکر میکنم بهتره که از کسانی که از مارک های مختلفی استفاده کردن هم سوال کنید. من مارشال دارم. خوبه اما یه ذره سر sor میخوره. فالکن هم میدونم که خوبه.
در مورد رینگ LP هم به نظر من اگه میتونید 100 درصد عوض کنید چون ماشین خیلی زیباتر میشه
ماشين من اي 2 معمولي پارس خودرو است.لاستيكها را دادم و به جاي آنها KENDO 205/65/15 خريدم و به رينكها دست نزدم سوالي كه داشتم اين است كه آيا به سيستم ABS و سيستم جلوبندي صدمه ميزند يا نه ؟ اگر صدمه بزند برم سريع به 185/65/15 تبديل كنم .
omidshf
10 June 2008, 09:27 AM
من میشیلن نداشتم ولی به گفته فروشنده هم بیخودی گران است هم ممکن است انباری باشد و به علاوه فرانسوی اصل نیست و بیشتر تایلندی است
davoodya
11 June 2008, 12:23 AM
امروز لاستیک دانلوپ انداختم 150
در ضمن لاستیک میشلن 205 المان فرانسه یا اسپانیا تو بازار نیست فقط تایلند
کسی تایلندیشو میشناسه خ.به؟
یارو گیر داده بود که رود استون بندازم . این رود استون چیه جدید اومده
امير محمودزاده
11 June 2008, 04:26 PM
چرا به سوال من كسي پاسخ نميده؟
Navid_Aref
11 June 2008, 09:26 PM
بهترین سایز برای تعویض لاستیک لوگان 205/60/R15 می باشد که کمترین خطا را در کلیه موارد با لاستیک فابریک دارد.( البته بجز پایداری و هندلینگ بهتر در باقی موارد تایر با سایز فابریک ارجحیت دارد) سایز فاق لاستیکی که شما انتخاب کردید (65) با نمونه فابریکی همخوانی ندارد.
برای چک کردن سایز لاستیک فابریک با نمونه های دیگر به سایت زیر مراجعه کنید. طبق اخطاری که در موارد اختلاف دو تایر با هم که بیشتر از 3 درصد است می نویسد، اعلام می کند که این حالت موجب ضعف در ترمز گیری علاوه بر خطای سرعت سنج و کیلومتر شمار خواهد شد.
Tire Size Calculator ([Only registered and activated users can see links])
نحوه صحیح انتخاب لاستیک ([Only registered and activated users can see links])
HOOSEIN 105
12 June 2008, 03:13 PM
سلام دوستان عزیز
میخواستم بپرسم رینگ 15 215 به موتور و جلوبندی فشار میاره
وایا از شتاب اون خیلی کم میکنه
با تشکر
sahel625
19 June 2008, 01:27 PM
سلام دوستان::lover:
آيا سايز 215/60/15 (لاستيك بريجستون يا رودستون) براي تندر مدل E2 SLX مناسب است يا خير.البته از لحاظ شتاب- قدرت- سيستم ترمز-جلوبندي-نرمي و...
چون سايز 215/55/15 گيرم نمي ياد مجبور به خريد اين سايز هستم.
اگه كامل توضيح بدين ممنون ميشم...
MAziar KH
10 July 2008, 01:21 AM
سلام به دوستان!
امروز رفته بودم بورس رینگ و لاستیک(کوچه زغالی ها) که تحقیق و تفحص کنم!اولش دنبال رینگ و لاستیک 16 بودم و آمار سایز 16 رو می پرسیدم.ولی همونجا یه لوگان دیدم که رینگ 16 انداخته بود(البته ارتفاع نزده بود) زیاد جالب نبود!واسه همین از اون به بعد چند جا دیگه رفتم دنبال رینگ 17 .
حالا از دوستان سوال داشتم چون من می خوام ارتفاع هم بزنم کدوم سایز بهتره؟16 یا 17؟ 17فرمون رو خیلی سفت نمی کنه؟
یه سوال هم درمورد فنر...کسی هست راهنمایی کنه...چه مدلی؟چه مارکی؟
من قبلا لاستیک هانکوک رو 405داشتم(البته لاستیک زیاد نرمی نیست) راضی بودم...می خواستم نظرتون رو در مورد هانکوک هم بدونم
با تشکر فراوان
salman24h
10 July 2008, 04:51 PM
سلام به دوستان!
امروز رفته بودم بورس رینگ و لاستیک(کوچه زغالی ها) که تحقیق و تفحص کنم!اولش دنبال رینگ و لاستیک 16 بودم و آمار سایز 16 رو می پرسیدم.ولی همونجا یه لوگان دیدم که رینگ 16 انداخته بود(البته ارتفاع نزده بود) زیاد جالب نبود!واسه همین از اون به بعد چند جا دیگه رفتم دنبال رینگ 17 .
حالا از دوستان سوال داشتم چون من می خوام ارتفاع هم بزنم کدوم سایز بهتره؟16 یا 17؟ 17فرمون رو خیلی سفت نمی کنه؟
یه سوال هم درمورد فنر...کسی هست راهنمایی کنه...چه مدلی؟چه مارکی؟
من قبلا لاستیک هانکوک رو 405داشتم(البته لاستیک زیاد نرمی نیست) راضی بودم...می خواستم نظرتون رو در مورد هانکوک هم بدونم
با تشکر فراوان
سلام دوست من
من هم 1 هفته تمام تحقیقات میکردم و به همه جا سر زدم و بالاخره از کوچه زغالی ها رینگ خریدم. 205/50/16
من شخصا با سایز 16 موافق ترم مخصوصا اگه میخوای ارتفاع بزنی.
متاسفانه لوگان مثه پژو و سمند و... نیست که فنرهای جلو رو عوض کنی و چرخ های عقب رو با کمک ارتفاعش رو تنضیم کنی. کلا باید 4 تا فنر رو عوض کرد.
در مورد مارک فنر هم نظر خاصی ندارم چون نمیشه با اطمینان نظر داد که فرضا فلان مارک اصلیه. فقط یه جورایی باید به فروشنده اعتماد کرد که جنس خوب بده به آدم. من واسه فنر خیلی قیمت گرفتم. یه مدل کره ای بود که مارکش رو یادم نیست حدود 180 تومن بود قیمتش (با نصب). توی سورنا هم یه مغازه هست به اسم ماکسیس. کیت کامل آلمانی رو با نصب میداد 230 تومن. به نظرم این از همه بهتر بود. ارتفاعی هم که میداد 3 انگشت میرفت توی گلگیر (عقب)
یکی از دوستام هم 245/45/16 انداخته و خفن ارتفاع زده. ماشینش خیلی خوف شده. اگه تونستم عکسش رو میذارم.
این 4 تا عکس هم که گذاشتم ماشین خودمه. البته قبل از ارتفاع زدن. در اولین فرصت عکس جدید هم برات میذارم. اما کلا من با کاهش ارتفاع این ماشین حال نکردم. شاید دوباره فنرهای فابریک رو گذاشتم رو ماشین. یه ذره اذیت میکنه. به نرمی پژو و سمند نمیشه.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
MAziar KH
10 July 2008, 07:33 PM
با تشکر بسیار بسیار فراوان از سلمان عزیز!
16/45/215 چطوره؟اصلا سایز 16 با دیواره 45 وجود داره؟یک سوال دیگه...میشه پهنای لاستیکهای عقب رو مثلا 215 و در جلو 205 استفاده کرد؟
من که موفق به دیدن عکسهای ماشینت نشدم!
ولی به نظر من فنر های فابریکشو ننداز!چون در حالت استاندارد(رینگ 15) ارتفاع ماشین زیاده!با رینگ 16 بدون کاهش ارتفاع ظاهر ماشین زیاد جالب نمیشه مخصوصاَ اینکه پشتِ لوگان نسبت به جلوش در ارتفاع بالاتریه!
mohsen3
11 July 2008, 11:01 PM
سلام
برای استفاده از رینگ فابریک E2 LP چه لاستیکی پیشنهاد می کنید؟ آیا 205/60R15 رو توصیه می کنید؟ چه مارکی؟ قیمتش چقدره؟
از یک فروشگاه قیمت گرفتم ۵ حلقه بارز رو ۱۵۰ تومن می خره. به نظر شما خوب می خره؟
با تشکر
arman 321
11 July 2008, 11:15 PM
سلام
برای استفاده از رینگ فابریک E2 LP چه لاستیکی پیشنهاد می کنید؟ آیا 205/60R15 رو توصیه می کنید؟ چه مارکی؟ قیمتش چقدره؟
با تشکر
اقا لاستيك هاتون رو خيلي كم برميداره.تازه 5 حلقه.
مسعود زر
12 July 2008, 12:21 AM
اقا لاستيك هاتون رو خيلي كم برميداره.تازه 5 حلقه.
من پیشنهاد می کنم همون 205/60/15 رو تهیه کنید تا مشکلی برای هیدرولیک فرمون و ABS پیش نیاد . این سایز نزدیک ترین سایز لاستیک کارخونه هستش . لاستیک زاپاس هم واسه خودتون نگه دارین.
salman24h
12 July 2008, 06:16 PM
با تشکر بسیار بسیار فراوان از سلمان عزیز!
16/45/215 چطوره؟اصلا سایز 16 با دیواره 45 وجود داره؟یک سوال دیگه...میشه پهنای لاستیکهای عقب رو مثلا 215 و در جلو 205 استفاده کرد؟
من که موفق به دیدن عکسهای ماشینت نشدم!
ولی به نظر من فنر های فابریکشو ننداز!چون در حالت استاندارد(رینگ 15) ارتفاع ماشین زیاده!با رینگ 16 بدون کاهش ارتفاع ظاهر ماشین زیاد جالب نمیشه مخصوصاَ اینکه پشتِ لوگان نسبت به جلوش در ارتفاع بالاتریه!
سلام دوست خوبم
تا جایی که یادم میاد فاق 45 برای عرض 215 نداریم. اگه فاق 45 میخوای باید 205 برداری.
در مورد سوال دومت واقعا هیچ اطلاعات دقیقی ندارم. میدونم که رینگ هایی هستن که عرضشون قابل تنظیمه ولی نمیدونم از نظر ایمنی و فنی کار درستی هست که عرض لاستیک های جلو و عقب با هم فرق داشته باشن یا نه؟! :icon_excl
نکته ی دیگه هم اینکه با لینکی ([Only registered and activated users can see links]) که نوید عزیز توی صفحه قبل دادن به راحتی میشه ارتفاع و قطر ِ کلی و... رو با حالت فابریک مقایسه کرد. رینگ 16 با لاستیک فاق 50 ارتفاعش از حالت استاندارد کمی کمتره :icon_surp لینک ([Only registered and activated users can see links])
سلام
با تشکر
سلام دوست من
به نظر من 205 60 15 خوبه
مارکش رو هم اگه به پست های قبلی یه نگاهی بندازی میتونی به نتیجه برسی
در مورد فروش لاستیک های خودت باید بگم که اولا باید 4 حلقه رو بفروشی و زاپاس رو نگه داری.
به نظرم 4 حلقه رو چیزی حدود 120 تا 150 باید بخره ازت. (بستگی به کاکرد داره)
mohsen3
13 July 2008, 07:52 AM
سلام دوست من
به نظر من 205 60 15 خوبه
مارکش رو هم اگه به پست های قبلی یه نگاهی بندازی میتونی به نتیجه برسی
در مورد فروش لاستیک های خودت باید بگم که اولا باید 4 حلقه رو بفروشی و زاپاس رو نگه داری.
به نظرم 4 حلقه رو چیزی حدود 120 تا 150 باید بخره ازت. (بستگی به کاکرد داره)
با سلام و تشکر از پاسخ شما
من قصد دارم هر 5 حلقه رو تعویض کنم. آیا ایرادی در این کار هست؟ چرا همه افراد در هنگام تعویض لاستیک ها، زاپاس رو تعویض نمی کنند؟
آیا لاستیک 205/60R15 در محل زاپاس صندوق عقب بطور عادی قرار میگیره و بسته میشه؟
با تشکر مجدد
مسعود زر
13 July 2008, 02:14 PM
با سلام و تشکر از پاسخ شما
من قصد دارم هر 5 حلقه رو تعویض کنم. آیا ایرادی در این کار هست؟ چرا همه افراد در هنگام تعویض لاستیک ها، زاپاس رو تعویض نمی کنند؟
آیا لاستیک 205/60R15 در محل زاپاس صندوق عقب بطور عادی قرار میگیره و بسته میشه؟
با تشکر مجدد
اصولا هدف از تعبیه لاستیک زاپاس استفاده از اون در مواقع اضطراری هستش . یعنی وقتی یکی از لاستیک های اصلی ماشین بنا به دلایلی قابل استفاده نباشه شما بتونید با تعویض اون خودتونو به یه پنچرگیری برسونید . تازه در حین استفاده از زاپاس باید با سرعت مطمئن و به دور از هر گونه ریسک به رانندگی تون ادامه بدید چرا که فشار باد لاستیک زاپاس ( به علت عدم استفاده طولانی مدت ) ممکنه از حالت استانداردش خارج شده باشه . توصیه دوستان هم به همین دلیله که لاستیکی که بیشتر وقتا توی جعبه عقب خوابیده دلیلی نداره که بیخود براش هزینه کنید.
در مورد جا دادن لاستیک 205 توی جعبه عقب هم مشکلی نیست . به راحتی می تونین جاش بدین . موفق باشین..
mohsen3
14 July 2008, 10:42 PM
سلام
آیا به نظر دوستان کشیدن فرمان تندر ۹۰ به سمت راست پس از تعویض لاستیک ها با لاستیک 205/60R15 توجیه فنی دارد؟
RF51
15 July 2008, 09:58 AM
سلام
آیا به نظر دوستان کشیدن فرمان تندر ۹۰ به سمت راست پس از تعویض لاستیک ها با لاستیک 205/60R15 توجیه فنی دارد؟
سلام
یکی از دوستان در تاپیک مشکلات تندر عنوان کردند که با میزان فرمان مشکل شان حل شد. به نظر می اید میزان فرمان اولیه ( که در ماشین های فرانسوی چند درجه مایل به سمت داخل است ) برای لاستیک 185 تنظیم شده است.
arman 321
15 July 2008, 02:52 PM
سلام.
دوستان من قصد تعويض لاستيكهاي لوگانم رو دارم.
در اين باره از شما كمك ميخواهم.
سايز مورد نظر من 205/60/15 است.
ايا لاستيكهايي كه در ذيل متن امده در ايران موجود است؟اگه حدود قيمتش هم (جفتي) ميدانيد بگيد.
1-bridgestone ....RE960 as
2-michelin .... primacy MXV4
3-michelin .... pilot exalto a/s
4-michelin .... hydro edge
5-kumho .... solus KR21
6-yokohama .... AVID TRZ
7- michelin .... harmony
8- goodyear ... Assurance triple tread
اين لاستيك ها همه 4 فصل هستند.
بنظرتون كداميك با توجه به قيمت و ديگر پارامترها بصرفه است
رينگ ماشين فولادي ميباشد.
ببخشيد كه طولاني شد.
ممنونم.
salman24h
16 July 2008, 03:46 PM
سلام
سلام دوست من
شما به راحتی با بالانس کردن 4 چرخ و میزان فرمان مشکلتون حل خواهد شد. به نظر من این یه امر کاملا طبیعیه
sahel625
16 July 2008, 07:54 PM
چرا هيچكس جواب منو نميده.هيشكي مارو دوست نداره.اصلا من از بچگي شانس نداشتم.....
آيا سايز 215/60/15 (لاستيك بريجستون يا رودستون) براي تندر مدل E2 SLX مناسب است يا خير.البته از لحاظ شتاب- قدرت- سيستم ترمز-جلوبندي-نرمي و...
اگه كامل توضيح بدين ممنون ميشم...:icon_cry:
مسعود زر
16 July 2008, 11:45 PM
سلام
ظاهرا شکل قالب لاستک های هم سایز و هم مارک حتی وزن اونها به مقدار خیلی کمی با همدیگه متفاوت هست این مقدار شاید در سایز به چند دهم میلیمتر و در وزن به چند گرم می رسد که در پروسه تولید این امر رخ می دهد. همین اختلاف می تواند زمینه ساز همین انحراف مسیر حرکت فرمون در سرعت های بالا ( 80 کیلومتر به بالا ) باشد . شما اگه با این مشکل مواجه هستید در اولین اقدام ابتدا به بالانس نمودن چرخها اقدام کنید . اگه موثر واقع نشد جای دو لاستیک جلو را با هم جابجا کنید و یا حتی جای دو لاستیک عقب رو با دو تای جلویی عوض کنید ( که مشکل یکی از دوستانم با همین جابجایی لاستیک عوض شد ) و باز هم اگه این دو روش سودمند واقع نشد به عنوان آخرین راه حل باید به میزان کردن فرمان فکر کنید که در جلوبندی سازی ها با میزان کمی هزینه ( چند هزار تومان ) قابل انجام است . ..موفق باشید.
far2sumi
17 July 2008, 10:32 AM
سلام . اگه كسي از رينگ فابريك E2-LP يا مشابه آن سراغي داره خبر بده. مي خوام .
MAziar KH
17 July 2008, 01:46 PM
کوچه زغالیها بری میتونی رینگ فابریک E2-LP دسته دوم گیر بیاری.
میدون بهارستان رو میری جنوب به سمت سرچشمه
از دست راست که بری نرسیده به 4 راه سرچشمه یه کوچه اُریب باریک میبینی که همون کوچه زغالی هاست.
3284
17 July 2008, 07:43 PM
اچرا هيچكس جواب منو نميده.هيشكي مارو دوست نداره.اصلا من از بچگي شانس نداشتم.....
اگه كامل توضيح بدين ممنون ميشم...:icon_cry:
این دقیقا مشکل منم هست منم نمیدونم چیکار کنم
3284
17 July 2008, 07:47 PM
آقایون لاستیک 225/50/15 چطوره کسی تا حالا انداخته من عشق این سایزم ولی بعضی ها میگن خواهر زیروبند و بله!!!
shavram
20 July 2008, 03:39 PM
سلام دوستان
خوب من تقريبا تمام صفحات و لينك هارو نگاه كردم.برداشت من اين بود كه در صورت نياز به تغيير جزئي و هزينه كمتر و نتيجه بهتر براي مدلهاي E2 معمولي و فول بهتره لاستيك 15-60-205 رو بندازيم و لاستيك توصيه شده حتما بعد از 2006 و مارك دانلوپ-بريجستون و فالكن ژاپني هست. اين برداشت من بود. مسلما انتخاب هاي ديگه هم هست كه هزينه خيلي بيشتر داره ولي مارك لاستيكها مناسب و سايز متناسب آن 70-80% حول اين موارد هست كه ذكر كردم.درسته؟
نظر تكميل كننده ديگه اي دارين؟
salman24h
21 July 2008, 07:07 PM
آقایون لاستیک 225/50/15 چطوره کسی تا حالا انداخته من عشق این سایزم ولی بعضی ها میگن خواهر زیروبند و بله!!!
سلام دوست من
از نظر فنی نمیدونم آیا مشکلی داره یا نه اما به نظر من از نظر زیبایی اگه عرض رینگ ماشینت متناسب با 225 نباشه صحنه خیلی ناخوشایندی ایجاد میکنه :icon_mad:
225 لاستیک پهنیه و رینگت هر سایزی که داره باید و باید این عرض رو پر کنه
mohsen3
22 July 2008, 11:11 PM
سلام
قصد دارم لاستیک تندر ۹۰ E2 LP رو تعویض کنم. به نظر دوستان کدام یک از موارد زیر رو انتخاب کنم؟
۱- لاستیک 185/65R15 میشلن اسپانیا یا آلمان(دقیقا لاستیک فابریک زانتیا صفر کیلومتر) تولید اواسط سال ۲۰۰۷ - فروشنده می گفت این لاستیک خیلی نرمه و چسبندگی خوبی به جاده داره و همچنین برای زمستان مناسبه . اما ممکنه در برخورد با اجسام تیز (مثلا میخ هایی که از برخی سرعت گیرها بیرون زده) کناره های لاستیک دچار پارگی بشه. ضمنا دوام لاستیک کمتره. قیمت هر جفت ۱۷۵ هزار تومان.
۲- لاستیک 205/60R15 مارک roadstone کره - تولید اواسط سال ۲۰۰۷ - ندیدم کسی از این لاستیک بد بگه. از نظر نرمی به میشلن نمی رسه. اما زیاد هم خشک نیست. برخی دوستان هم که استفاده کردند راضی بودند. قیمت هر جفت ۱۵۰ هزار تومان
با تشکر
salman24h
23 July 2008, 01:30 AM
سلام
قصد دارم لاستیک تندر ۹۰ E2 LP رو تعویض کنم. به نظر دوستان کدام یک از موارد زیر رو انتخاب کنم؟
۱- لاستیک 185/65R15 میشلن اسپانیا یا آلمان(دقیقا لاستیک فابریک زانتیا صفر کیلومتر) تولید اواسط سال ۲۰۰۷ - فروشنده می گفت این لاستیک خیلی نرمه و چسبندگی خوبی به جاده داره و همچنین برای زمستان مناسبه . اما ممکنه در برخورد با اجسام تیز (مثلا میخ هایی که از برخی سرعت گیرها بیرون زده) کناره های لاستیک دچار پارگی بشه. ضمنا دوام لاستیک کمتره. قیمت هر جفت ۱۷۵ هزار تومان.
۲- لاستیک 205/60R15 مارک roadstone کره - تولید اواسط سال ۲۰۰۷ - ندیدم کسی از این لاستیک بد بگه. از نظر نرمی به میشلن نمی رسه. اما زیاد هم خشک نیست. برخی دوستان هم که استفاده کردند راضی بودند. قیمت هر جفت ۱۵۰ هزار تومان
با تشکر
سلام
من با گزینه دوم موافقم :icon_surp
mohsen3
23 July 2008, 08:47 AM
سلام
من با گزینه دوم موافقم :icon_surp
با سلام و تشکر از شما
از سایر دوستان هم دعوت می کنم در این مورد اظهار نظر کنند و اگر لاستیک دیگری را (بجز دو مورد فوق) مناسب می دانند اعلام کنند.
با تشکر
3284
30 July 2008, 12:58 AM
سلام دوست من
از نظر فنی نمیدونم آیا مشکلی داره یا نه اما به نظر من از نظر زیبایی اگه عرض رینگ ماشینت متناسب با 225 نباشه صحنه خیلی ناخوشایندی ایجاد میکنه :icon_mad:
225 لاستیک پهنیه و رینگت هر سایزی که داره باید و باید این عرض رو پر کنه
آقا من چند روز پیش ها تو خیابون صغیر داشتم میرفتم که یکدفعه یه تندر دیدم که لاستیکش عجیب
پهن وارتفاعش هم خیلی عالی پایین اومده بود خلاصه تا خیابون باباقاسم دنبالش رفتم که بالاخره
یک جا وایساد ووقتی سایز لاستیکش را دیدم نوشته بود225/50/15ودقیقا همون سایزی که من دنبالش بودم را دیدم وخدا راشکر میکننم همه ی ابهامات بنده در باره ی این سایز به پایان رسید واقعا سایز زیبایی است پهنای آن هم برای دهانه ی رینگ بسیار مناسب است وآن آن را زشت نمیکنه
ولی فقط مارک کومهو کره ای در بازار موجود است میخواستم از دوستان این سوال را بپرسم که آیا کسی مارک دیگه ای با این سایز تو اصفهان سراف داره ودر ضمن قیمت هم میدا جفتی 175 یکم قیمت اش بالاس ولی واقعا ماشین را زیبا میکنه خطای آن هم حدود 2.5%<3%است
3284
30 July 2008, 01:16 AM
سلام
با تشکر
با سلام خدمت شما دوست گرامی
ببین عزیز به نظر من 185 را بیخیال اونم با این قیمت(البته احترام میشلن سر جای خودشه) وهمون رودستون را بچسب چونکه اولا ماشین را خیلی قشنگتر میکنه ثانیا تعادل بهتره بعدشم خوب خیلی میارزه راستی قیمتشم 140 است و150 زیاد داره میگه بعدم 2008 هم گیر میاد دیگه2007 نگیر
در ضمن رودستون تو این سایز 3تا گل داره یکی cp641,n5000,dh60کهn5000 از همش شیکتره به نظرم
در ضمن اگه 225/50/15 بندازی که دیگه محشره هم ماشین حدود1 سانت میاد پایین هم آخره پهناس
من خودم میخوام همین را بندازم
arman 321
30 July 2008, 10:20 AM
با سلام خدمت شما دوست گرامی
ببین عزیز به نظر من 185 را بیخیال اونم با این قیمت(البته احترام میشلن سر جای خودشه) وهمون رودستون را بچسب چونکه اولا ماشین را خیلی قشنگتر میکنه ثانیا تعادل بهتره بعدشم خوب خیلی میارزه راستی قیمتشم 140 است و150 زیاد داره میگه بعدم 2008 هم گیر میاد دیگه2007 نگیر
در ضمن رودستون تو این سایز 3تا گل داره یکی cp641,n5000,dh60کهn5000 از همش شیکتره به نظرم
در ضمن اگه 225/50/15 بندازی که دیگه محشره هم ماشین حدود1 سانت میاد پایین هم آخره پهناس
من خودم میخوام همین را بندازم
سلام .
دوست عزيز اين اندازه225/50/15 در صورتي كه 5 نفر و صندوق هم پر باشه به جايي گير نميكنه؟
فرمان موقع پيچيدن چطور؟
اين سايز بنظر تون براي هيدروليك فرمان مشكلي ايجاد ميكنه؟
فرمان چقدر صفت تر ميشه؟
مصرف هم بي شك زياد ميشود.
اين سايز فقط روي رينگ الومينيومي جا ميشه يا روي رينگ فولادي هم ميشه استفاده كرد؟
اين اندازه لاستيك چه ماركهايي دارنكه 4 فصل باشه؟
نظرتون رو در باره 225/55/15 بفرماييد؟
با اين 225 مشكلي براي جلو بندي وترمز ايجاد نميشه؟
ميبخشيد يه مقدار طولاني شد.
ممنونم.
mohsen3
30 July 2008, 11:17 AM
با سلام
در نهایت پس از بررسی و پرس و جو در فرومها و همچنین از فروشندگان و افرادی که لاستیک خریده بودند، لاستیک رودستون 205/60R15 خریدم. تولید سال 2008 و نوع گل N5000. قیمت چهار حلقه 300 هزار تومان (هر جفت 150 هزار تومان). 4 حلقه لاستیک بارز ماشین را هم 120 هزار تومان برداشت. یعنی درمجموع 180 هزار تومان پرداخت کردم.
همچنین 4 عدد والف آلمانی با بدنه فلزی هم خریدم به قیمت هر کدام 1500 تومان.
از نظر نرمی خودرو در حرکت و هندلینگ عالی است.
با توجه به بررسی هایی که انجام دادم، استفاده از لاستیک 225 و همچنین استفاده از لاستیکی که قطر نهایی با قطر لاستیک استاندارد 185/65R15 بیش از چند میلیمتر تفاوت داشته باشد توصیه نمی شود. (اینجانب به این جمعبندی رسیدم و ممکن است دوستان دیگر نظرات متفاوتی داشته باشند)
با احترام
amingzj
30 July 2008, 11:39 AM
با سلام
در نهایت پس از بررسی و پرس و جو در فرومها و همچنین از فروشندگان و افرادی که لاستیک خریده بودند، لاستیک رودستون 205/60R15 خریدم. تولید سال 2008 و نوع گل N5000. قیمت چهار حلقه 300 هزار تومان (هر جفت 150 هزار تومان). 4 حلقه لاستیک بارز ماشین را هم 120 هزار تومان برداشت. یعنی درمجموع 180 هزار تومان پرداخت کردم.
با توجه به بررسی هایی که انجام دادم، استفاده از لاستیک 225 و همچنین استفاده از لاستیکی که قطر نهایی با قطر لاستیک استاندارد 185/65R15 بیش از چند میلیمتر تفاوت داشته باشد توصیه نمی شود. (اینجانب به این جمعبندی رسیدم و ممکن است دوستان دیگر نظرات متفاوتی داشته باشند)
با احترام
منم 2 ماه پیش همین لاستیکو انداختم و تا الان که حدود2000 تا باهاش رفتم عالی بوده و مشکلی نداشته!
3284
30 July 2008, 12:31 PM
سلام .
دوست عزيز اين اندازه225/50/15 در صورتي كه 5 نفر و صندوق هم پر باشه به جايي گير نميكنه؟
فرمان موقع پيچيدن چطور؟
اين سايز بنظر تون براي هيدروليك فرمان مشكلي ايجاد ميكنه؟
فرمان چقدر صفت تر ميشه؟
مصرف هم بي شك زياد ميشود.
اين سايز فقط روي رينگ الومينيومي جا ميشه يا روي رينگ فولادي هم ميشه استفاده كرد؟
اين اندازه لاستيك چه ماركهايي دارنكه 4 فصل باشه؟
نظرتون رو در باره 225/55/15 بفرماييد؟
با اين 225 مشكلي براي جلو بندي وترمز ايجاد نميشه؟
ميبخشيد يه مقدار طولاني شد.
ببین من هم خودم به این چیزا که شما میگی شدیدا مشکوک بودم وحتی از یک لاستیک فروش که این سایز را به من معرفی دو سه بار پرسیدم میگفت که من تا حالا رو حدود10-15 تا ماشین این کارا راکردم(تندرو میگفت و میگفت مشکلی نداره و دیگه وقتی تو خیابون دیدمش همونا دیگه مطمئن شدم
smartchain
30 July 2008, 05:23 PM
دوستان دلیل استفاده نکردن از رینگ 17 اینچ چیه؟
من اگه این رینگو بخوام بندازم شما چیو پیشنهاد میکنید
قیمتش در چه حده؟
لاستیک خوب براش چیه؟
245-45-16 چطور؟
رینگ 15
رینگ 16
رینگ 17
رینگ 18 اصلا هست توی ایران؟!
RF51
30 July 2008, 07:46 PM
با سلام
با احترام
سلام
اگر می شود از ماشینتان چند عکس قرار دهید. و اگر امکان دارد از گل لاستیک هم یک عکس بگذارید تا بینیم وضع تندر با این لاستیک چگونه می شود.
ممنون
3284
31 July 2008, 12:13 AM
قیمتش در چه حده؟
لاستیک خوب براش چیه؟
245-45-16 چطور؟
ببین این سایز 245/45/16ماشین را فک کنم بالا ببره به نظر من یه سایزی بنداز که ماشین را بیره پایین
با این ارتفاع تندر به نظر من اگه بیاریش پایین بهتره یا هم همون سایز را بنداز و بعد کمک هاش را عوض کن و بیارش پایین البته245 به نظر من یکم پهنه اگه قبلا جایی دیدی همینکارو بکن وگه نه ممکنه ماشین شبیه تانک بشه یا به یارو بگو یکبار برات بندازه
salman24h
31 July 2008, 02:59 AM
قیمتش در چه حده؟
لاستیک خوب براش چیه؟
245-45-16 چطور؟
سلام
اگه این طرح رو میخوای عینا میتونی توی سورنا فروشگاه ماکسیس سایز 15 ش رو بگیری. فکر کنم حدود 700 بود قیمتش. (2جفت) oz اصل
لاستیک هم همونجا مارک های زیادی داره. پرو کن ببین کدوم رو میپسندی.
در مورد سایز 245/45/16 هم یکی از دوستام 245 انداخته و شدیدا ارتفاع زده. شتابش به شکل محسوسی کم شده و ماشینش هم خیلی خشک شده و بد جور میکوبه
به نظر من لاستیک پهن تر از 215 ننداز
reza a
5 August 2008, 10:32 PM
دوستان نظرتون در مورد یوکوهاما چیه؟ واینکه با لاستیک205/15/60هندلینگ ماشین بهتر میشه یا نه واینکه زیاد فرق میکنه یا کم؟
ممنون
reza a
5 August 2008, 10:33 PM
دوستان نظرتون در مورد یوکوهاما چیه؟ واینکه با لاستیک205/15/60هندلینگ ماشین بهتر میشه یا نه واینکه زیاد فرق میکنه یا کم؟
ممنون
salman24h
6 August 2008, 06:14 PM
ممنون
سلام رضا جان
یوکوهاما همیشه لاستیک خوبی بوده اما من شخصا نظر خاصی در موردش ندارم. من بیشتر از فالکن استفاده کردم و کاملا هم راضی بودم.
من هم با 205/15/60 موافقم. البته دوستانی که از این سایز دارن استفاده میکنن جواب دقیق تری میتونن بهت بدن ولی چون من الان سایز لاستیک ماشینم 205/16/50 هست در مورد عرض 205 میتونم بگم که عالیه :icon_cool
3284
21 August 2008, 05:16 PM
من بالاخره سایز 225/50/15 را انداختم !عجب سایز توپیه
arman 321
21 August 2008, 05:51 PM
من بالاخره سایز 225/50/15 را انداختم !عجب سایز توپیه
مباركه.
يه مقدار توضيح بيشتر بفرماييد.
با رينگ فابريك انداختي يا رينگم عوض كردي؟
مدل لاستيك وقيمتش هم بفرماييد؟
لاستيك به گلگير گيرنميكنه؟
هندلينگ و شتاب و مصزف بنزين و نرمي خودرو وعملكرد فرمان چه تغيري كرده؟
بي زحمت از لاستيكهاتون عكس هم بگذاريد.
ممنونم.
3284
23 August 2008, 12:38 AM
مباركه.
يه مقدار توضيح بيشتر بفرماييد.
با رينگ فابريك انداختي يا رينگم عوض كردي؟
مدل لاستيك وقيمتش هم بفرماييد؟
لاستيك به گلگير گيرنميكنه؟
هندلينگ و شتاب و مصزف بنزين و نرمي خودرو وعملكرد فرمان چه تغيري كرده؟
بي زحمت از لاستيكهاتون عكس هم بگذاريد.
ممنونم.
متشکر
kumho tires 225/50/15کد گل ku25قیمت جفتی 170 تومن لاسیتک های خودمم 4تا را 130 برداشت که فک کنم خیلی منصفانه برداشت چون همه جا میگفتن 120-110
با رینگ فابریک معمولی انداختم
گیر نمیکنه اینا من نمیگم اون کسی میگه که میگفت تا حالا رو 10 تا تندر انداخته و مشکلی پیش نیاورده و کسی تا حالا شکایتی نداشته .اصلا همینطوری که نگاه میکنی تایر به لبه ی رینگ نمیرسه که بخواد گیر کنه .
ببین من چون تازه این ماشین را خریدم و بلافاصله تایرهاش را عوض کردم نمیدونم هندلینگش بهتر شده یا نه ولی ماشین نرمتر شده ولی از لحاظ سفتی فرمون هیچ تغییری نکرده چیزی که من فک میکردم خیلی تغییر کنه
چشم عکس هم ازش میگیرم
persia
23 August 2008, 05:17 PM
با سلام
ماشین جدید مبارک
آیا زمانی که تک سرنشین رانندگی می کنید، در پستی و بلندی های خیابان عقب ماشین بیش از حد بالا و پایین نمیره؟
باد لاستیکها رو روی چه عددی تنظیم کردید؟
با تشکر
3284
24 August 2008, 04:25 PM
با سلام
ماشین جدید مبارک
آیا زمانی که تک سرنشین رانندگی می کنید، در پستی و بلندی های خیابان عقب ماشین بیش از حد بالا و پایین نمیره؟
باد لاستیکها رو روی چه عددی تنظیم کردید؟
با تشکر
ممنون
نه -اینقدر کمک های ماشین فرانسوی ها سفته که اصلا بازی نمیکنه
خود لاستیکیه گفت همیشه رو30 تنظیم کن
3284
24 August 2008, 05:32 PM
دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنن که چجوری باید من عکس هایی را که گرفتم تو سایت بزارم
Mitili
25 August 2008, 01:56 PM
:icon_excl اگر ممكنه بگيد از كجا لاستيك تهيه كرديد ممنون مي شم.يا بهتره از اونجا تهيه كنم.
3284
26 August 2008, 10:30 PM
اینم عکسا ایشالا که درست گذاشته باشم در ضمن از راهنمایی آن دوست عزیز که مرام داشت و در pmمرا راهنمایی کرد ممنون
mehdizadeh04
26 August 2008, 11:14 PM
اینم عکسا ایشالا که درست گذاشته باشم در ضمن از راهنمایی آن دوست عزیز که مرام داشت و در pmمرا راهنمایی کرد ممنون
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
بله درسته.همه عکس هات رو Save کردم
به ماشینت خیلی میاد.
میشه از سر و صداهای الان بگی که توی کابین میاد با این آسفالت های مزخرف ایران؟آیا بازم این صدا داخل کابین میاد؟
تایر هات رو از کجا تهیه کردی؟شوش؟
تاریخ تولید رو توجه کردی؟
با تشکر از گذاشتن عکس هات و جوابت
3284
27 August 2008, 01:56 PM
با سلام خدمت شما دوست عزیزم
بله درسته.همه عکس هات رو Save کردم
به ماشینت خیلی میاد.
میشه از سر و صداهای الان بگی که توی کابین میاد با این آسفالت های مزخرف ایران؟آیا بازم این صدا داخل کابین میاد؟
تایر هات رو از کجا تهیه کردی؟شوش؟
تاریخ تولید رو توجه کردی؟
با تشکر از گذاشتن عکس هات و جوابت
سر صدا کمتر شده نسبت به قبل وخیلی نرمتر شده ماشین
من اهل اصفهان هستم از یه مغازه تو خیابون عسکریه تهیه کردم
تاریخ هم 2008 انگار هفته 14 بود
-خواهش میکنم قابل شما را نداشت
3284
27 August 2008, 02:02 PM
:icon_excl اگر ممكنه بگيد از كجا لاستيك تهيه كرديد ممنون مي شم.يا بهتره از اونجا تهيه كنم.
من اصفهان زندگی میکنم از خیابون عسکریه گرفتم
shavram
30 August 2008, 09:41 AM
من شنيدم همين سايز بارز (سايز 15 البته) خيلي خوبه و تحت نظارت يك شركت خارجي كه اسمشو يادم نيست توليد ميشه توي بازار 70 فروخته ميشه .ولي اگه سايز رو عوض كنيم و مشكلي تو قسمت چرخها بوجود بياد آيا تعميرگاه بنظرتون اين مشكل رو گردن تعويض سايز نميندازه كه مشمول گارانتي هم نشه؟شما كه اوضاع لوازم رو ميدونيد. اين ريسك بنظرتون وجود نداره؟ حتي سايت رنو هم لاستيك رو به همين سايز 185-65 زده. بنظر من ديگه اگه خيلي حساس هستين همون سايز رو بندازين ولي مارك خارجي. من قيمت كردم سايز 185-65-15مارك گودير 140 و ميشلن 160 و مارك روداستون 120000. خوب چي ميگين؟
shavram
30 August 2008, 09:51 AM
من شنيدم همين سايز بارز (سايز 15 البته) خيلي خوبه و تحت نظارت يك شركت خارجي كه اسمشو يادم نيست توليد ميشه توي بازار 70 فروخته ميشه .ولي اگه سايز رو عوض كنيم و مشكلي تو قسمت چرخها بوجود بياد آيا تعميرگاه بنظرتون اين مشكل رو گردن تعويض سايز نميندازه كه مشمول گارانتي هم نشه؟شما كه اوضاع لوازم رو ميدونيد. اين ريسك بنظرتون وجود نداره؟ حتي سايت رنو هم لاستيك رو به همين سايز 185-65 زده. بنظر من ديگه اگه خيلي حساس هستين همون سايز رو بندازين ولي مارك خارجي. من قيمت كردم سايز 185-65-15مارك گودير 140 و ميشلن 160 و مارك روداستون 120000. خوب چي ميگين؟
arman 321
30 August 2008, 10:40 AM
سلام.
دوستان درمورد تعويض رينگ سوالاتي داشتم:
در ضمن ماشين اي 2 نيم فول است( رينگ فابريك)
1-رينگ الومينيومي مگان 16 اينچ به لوگان ميخوره؟
2-قيمت رينگ مگان 16 اينچ با پيچ حدودا چنده؟
3-بنظر شما اين كار بصرفه است؟
4-اين رينگ به جايي گير ميكند؟
5-در مورد لاستيك هم بعد از موضوع رينگ مزاحمتون ميشم.
ممنونم
hosseinabd
30 August 2008, 03:12 PM
سلام دوستان.
این رینگهای آلومینیومی خود لوگان رو از کجا میشه پیدا کرد؟
قیمتشون حدودی چنده؟
لاستیک استاندارد چه سایزی هست برای لوگان؟چه مارکی خوبه؟
salman24h
30 August 2008, 09:54 PM
سلام.
دوستان درمورد تعويض رينگ سوالاتي داشتم:
در ضمن ماشين اي 2 نيم فول است( رينگ فابريك)
1-رينگ الومينيومي مگان 16 اينچ به لوگان ميخوره؟
2-قيمت رينگ مگان 16 اينچ با پيچ حدودا چنده؟
3-بنظر شما اين كار بصرفه است؟
4-اين رينگ به جايي گير ميكند؟
5-در مورد لاستيك هم بعد از موضوع رينگ مزاحمتون ميشم.
ممنونم
سلام
در مورد رینگ مگان مطمئن نیستم که جا پیچ های اون به لوگان میخوره یا نه اما از نظر سایز هیچ مشکلی نیست (جا پیچ لوگان 100 ه) و نه تنها به جایی گیر نمیکنه بلکه باید ارتفاع هم بزنی
سلام دوستان.
این رینگهای آلومینیومی خود لوگان رو از کجا میشه پیدا کرد؟
قیمتشون حدودی چنده؟
لاستیک استاندارد چه سایزی هست برای لوگان؟چه مارکی خوبه؟
رینگ های LP رو آپشن های نمایندگی ها و فروشگاه های رینگ و لاستیک باید داشته باشن.
سایز اصلی هم 185/15/65 هست
hosseinabd
5 September 2008, 08:07 AM
شما از قیمتاشون خبری ندارید؟
3284
5 September 2008, 01:57 PM
شما از قیمتاشون خبری ندارید؟
2جفت 400 تومان(رینگ)
لاستیک هم به نظر من رودستون کره ای بنداز براسایز 185 حدودا جفتی 120-130میباشه
hosseinabd
6 September 2008, 08:04 AM
فکر نمیکنی روداستون یکم آشغاله.چون ازشون روی ریو انداختم خیلی بد بود.
186/65/14 انداختم ولی زیاد ازشون راضی نبودم.
کومهو یا دانلوپ چطورند؟
arash08
6 September 2008, 01:38 PM
من میشلن انداختم .185/65/15
جفتی 180
واقعا عالیه
3284
8 September 2008, 11:53 AM
فکر نمیکنی روداستون یکم آشغاله.چون ازشون روی ریو انداختم خیلی بد بود.
186/65/14 انداختم ولی زیاد ازشون راضی نبودم.
کومهو یا دانلوپ چطورند؟
ببین عزیز م من یه مارکی را بهت گفتم که خیلی میارزه (پیش قیمتی که داره) و فک کنم بهتر از لاستیکای ایران باشه
بالاخره هر آشغالی باشه کره ای است اما اگه باهاش تجربه داری خب اون یه چیز دیگس.
من از یه بچه ها تو یه فروم دیگه شنیده بودم که خیلی از مارک تویو (toyo)تعریف میکرد ساخت ژاپن هم هست تو اصفهان هم یه دو جا نمایندگی داره
خواستی pmبزن
قیمت هم برا 215/60/15حدود 185تومن بود تا یه دو ماه پیش برا 185/65/15 فک کنم دور بر 160باشه
arash08
8 September 2008, 01:59 PM
دوستان می خوام لاستیکهای فابریک ( بارز ) رو بفروشم .
قیمت تو چه حدودیه ؟
3284
8 September 2008, 02:09 PM
قیمت تو چه حدودیه ؟
اگه لاستیکات نو هست با قیمت 130 بدی شیرین دادی ولی فک نکنم جایی بیش از 110-120ازت بردارن
من خودم زورکی 130 دادم
sherlook53
8 September 2008, 08:17 PM
قیمت تو چه حدودیه ؟
با سلام
من امروز بارزها رو 130 دادم و به توصیه دوستان چهار حلقه پیرلی 205 گرفتم..... جفتی 175.... 10 تومن هم اجرت تعویض و بالانس و انعام دادم.... در مجموع 230 هزارتومن سر دادم.
ماشین در مجموع خیلی بهتر شده............
:lover:
با تشکر
3284
8 September 2008, 09:29 PM
با سلام
من امروز بارزها رو 130 دادم و به توصیه دوستان چهار حلقه پیرلی 205 گرفتم..... جفتی 175.... 10 تومن هم اجرت تعویض و بالانس و انعام دادم.... در مجموع 230 هزارتومن سر دادم.
ماشین در مجموع خیلی بهتر شده............
:lover:
با تشکر
مبارکه دیگه
davoodya
9 September 2008, 05:57 PM
kumo jofti 177 migoft 170 dadam بارز رو هم 120 دادم اجرت مجرت هم هیچی. پول والف هم هیچی
کلا 220 سر دادم
205/55/15
یارو تیز کرده بود واسه رینگام
arvin_ict
14 September 2008, 12:15 AM
من میخوام رینگ رو همین لاستیک های بارز بندازم مشکلی پیش نمیاد؟
رینگ 5 پر لوگان از چند تومن داریم؟
ایا رینگ پژویی به لوگان میخوره؟
اگه کسی شماره مغازه ای که رینگ لوگان داشته باشه داره پیام خصوصی بده لطفا
3284
14 September 2008, 06:27 PM
من میخوام رینگ رو همین لاستیک های بارز بندازم مشکلی پیش نمیاد؟
رینگ 5 پر لوگان از چند تومن داریم؟
ایا رینگ پژویی به لوگان میخوره؟
اگه کسی شماره مغازه ای که رینگ لوگان داشته باشه داره پیام خصوصی بده لطفا
همون memkhodro انگار داره من دیروز تو سایتش میدیدم
Masi Mc
18 September 2008, 07:45 AM
من 4 صفحه ی این تاپیک رو خوندم ولی هنوز نفهمیدم چه مارک لاستیکی بگیرم ؟
دانلوپ روداستون مارشال یا از اینا توی این قیمت بهترم هست یا نه ؟
به نظر شما کدوم بهتره ؟
shavram
18 September 2008, 09:48 AM
جالبه برام.
همه رفتن لاستيك رو نو فروختن روي 110-120 تومن بعد هم ميگن خيلي بهتر شد. آخه شما كه باهاش راه نرفتين هي ميگين بهتر شد. من منكر بهتر بودن لاستيك خارجي نيستم اما نه با اينقدر اختلاف كه لاستيك نو بارز 185-65-15 تو بازار باشه 73 تومن و لاستيك ميشلين همون سايز باشه 185 تومن يا يوكوهاما و دانلوپ هم همينطور.
اصلا شما ميدونيد اين سري لاستيك هاي بارز كه روي لوگان هست خط توليد رو سال 82 راه اندازي كردن و تكنولوژي و دستگاههاي آلماني هست. خيلي هم لاستيك هاي خوبيه، بله قبول دارم شايد نسبت به يوكوهاما و ... پايين باشته اما نه اينكه قيمتش از اونها 160% كمتر باشه. اصلا نمي ارزه (73 كجا و 185 كجا)، مگه اينكه جو زده شده باشين حالا كه ماشين نو خريدين زود برين سراغ لاستيك و ضبط و سنسور و اين چيزا.... بد نيست ها اما عاقلانه نيست اما اگه پول زيادي دارين چرا كه نه!
SMAEIL2000
18 September 2008, 11:07 AM
بله دستگاهها خارجی هستند ( اروپای شرقی ) اما استوک و بعضی ها نو
با یک قالب n میلیون حلقه تولید میکنند با یک نوع گل و مشخصات
قالبها با حرارت بالا هر مدت یک بار بعلت فرسودگی و .... باید تعویض شوند که نمیشه ....
مهتر از همه اینها مواد اولیه و نوع ترکیب آنها میباشد که مواد درجه پایین تر و ترکیبات دو
دهه قبل باعث افت کیفیت در راندمان از قبیل چسبندگی - همگن بودن و ..... میشود.
مهم برای تولید کنندگان تولید میباشد و در درجه آخر کیفیت :icon_cry:
Masi Mc
18 September 2008, 02:51 PM
کسی نیست جواب مارو بده ؟
مارشال روداستون دانلوپ .
کدوم بهتره ؟ از لحاظ نرمی و عمر لاستیک .
salman24h
18 September 2008, 03:43 PM
کسی نیست جواب مارو بده ؟
مارشال روداستون دانلوپ .
سلام دوست خوبم
من مارشال دارم و ازش راضی هستم اما به نظر من یه ذره لیزه و بعضی وقتا سر میخوره و این طور که شنیدم میگن کلا مارشال سره
مثلا فالکن هم خوبه اما به مرور مثه پاک کن ساییده میشه
با روداستون و دانلوپ هم تجربه ای نداشتم
به نظر من اول فالکن و بعدش هم مارشال
غلامرضامحمدی
18 September 2008, 03:57 PM
دوستان اینطور که من متوجه شدم تو دیاگ برای بهتر عمل کردن ترمز رینگ و لاستیک را میشه تعریف کرد پس بعد از تغییر سایز دیاگ بزنید و رینگ و لاستیک جدید را تعریف کنید
آقا دم شما گرم دوستان دقت كنند موضوع دياگ بعد تويض لاستيك بسيارمهمه
غلامرضامحمدی
18 September 2008, 04:01 PM
سلام دوست خوبم
من مارشال دارم و ازش راضی هستم اما به نظر من یه ذره لیزه و بعضی وقتا سر میخوره و این طور که شنیدم میگن کلا مارشال سره
مثلا فالکن هم خوبه اما به مرور مثه پاک کن ساییده میشه
با روداستون و دانلوپ هم تجربه ای نداشتم
به نظر من اول فالکن و بعدش هم مارشال
اگه پول داري ميشلن بگير مگان استاندارد ميشلن زيرش اگه گيراوردي سوميتومو بگير به خوبيا نيست اگه خشكي ماشين برات مهم نيست بريجستون پوتنزا بخر معركه است بقيه كره ايها كومهو و رودستون و... يكسانند تاريخ حتما چك كن از 2097 بالاترباشه
Masi Mc
18 September 2008, 05:31 PM
قیمتای اینایی که گفتی میشه لطف کنی بگی جفتی چنده ؟
3284
19 September 2008, 09:02 PM
جالبه برام.
همه رفتن لاستيك رو نو فروختن روي 110-120 تومن بعد هم ميگن خيلي بهتر شد. آخه شما كه باهاش راه نرفتين هي ميگين بهتر شد. من منكر بهتر بودن لاستيك خارجي نيستم اما نه با اينقدر اختلاف كه لاستيك نو بارز 185-65-15 تو بازار باشه 73 تومن و لاستيك ميشلين همون سايز باشه 185 تومن يا يوكوهاما و دانلوپ هم همينطور.
اصلا شما ميدونيد اين سري لاستيك هاي بارز كه روي لوگان هست خط توليد رو سال 82 راه اندازي كردن و تكنولوژي و دستگاههاي آلماني هست. خيلي هم لاستيك هاي خوبيه، بله قبول دارم شايد نسبت به يوكوهاما و ... پايين باشته اما نه اينكه قيمتش از اونها 160% كمتر باشه. اصلا نمي ارزه (73 كجا و 185 كجا)، مگه اينكه جو زده شده باشين حالا كه ماشين نو خريدين زود برين سراغ لاستيك و ضبط و سنسور و اين چيزا.... بد نيست ها اما عاقلانه نيست اما اگه پول زيادي دارين چرا كه نه!
من موقعی که لاستیک بارز راعوض کردم و 2جفت kumkhoانداختم موقع بالانس رو رینگی که لاسیک بارز بود یه تیکه سرب دقیقا 6 سانتی به پشتش زده بودن که تایر را بالانس کنه ولی وقتی لاستیک کومهو اونم نه با سایز 185 بلکه 225 را انداختم یه تیکه سرب 1سانتی زد به رینگ برا بالانس شدن
حالا متوجه شدی چه فرقی داره
3284
19 September 2008, 09:04 PM
کسی نیست جواب مارو بده ؟
مارشال روداستون دانلوپ .
اگه پول داری برو toyoبخر خیلی توپه
Masi Mc
20 September 2008, 03:38 PM
آخر کومهو گرفتم . لاستیک خوب و نرمیه ولی یه مشکلی هست .
چرا وقتی که با آب میشورمش لاستیک بعد از اینکه خشک میشه رنگش به سفیدی میزنه ؟
غلامرضامحمدی
20 September 2008, 04:02 PM
من موقعی که لاستیک بارز راعوض کردم و 2جفت kumkhoانداختم موقع بالانس رو رینگی که لاسیک بارز بود یه تیکه سرب دقیقا 6 سانتی به پشتش زده بودن که تایر را بالانس کنه ولی وقتی لاستیک کومهو اونم نه با سایز 185 بلکه 225 را انداختم یه تیکه سرب 1سانتی زد به رینگ برا بالانس شدن
حالا متوجه شدی چه فرقی داره
برادر عزيز دلايل ذيل ازنظر بنده وجودداره ميشلن ميخرم پولم نرسه سوميتومو ميخرم بقيه فرقي برام نداره .
1-بنده ازسال 68 انواع خودرو داشتم (20سال)
2- پدرم جز قديمي ترين پايه يكهاي مملكته وهنوزتريلي داره براردارم هم هستند
3- به كرات در حين رانندگي مجبور به تصميماتي شدم كه يقيين داشتم ماشين چپ ميشه پس زندگيمو بعد ازلطف خدامديون تاير ماشينم
4- بنده با ميشلن انرژي 000/170 كيلومتر راه رفتم 1 بارپنچري داشتم (هنوزم يه حلقش سالمه وبه عنوان زاپاس استفادش ميكنم)
5- ازنقش تاير خوب در حفظ سلامتي جلوبندي وسيستم تعليق وصدا افتادن خودرو وازهمه مهمتر ترمزگيري غافل نشو ماشين قبلي بنده پژو 2000 مدل 80 بود هنوز كمكاش فابريكيه
6- من آخرين باري كه پولم نرسيد ميشلن بخرم ماكسيس خريدم بچه 7 ساله مم متوجه فرق ماشين شد رفتم پس دادم سوميتومو خريدم نرمي ميشلنو داشت كاركرد وطول عمرشو قسمت نشد ببينيم
ديگه حس توضيح بيشتر نيست ولي خدائيش يا ما اشتباه ميكنيم يا سايرين يا اصلا واردكننده كه وارد ميكنه نميخرن
داستان بارز ودم ودستگاشهم بنده عارضم حسب معمول تكنولوژي استوك دهه 70 آلمانه حسش بود با مدرك برات ميگم چون همين آقاي هاشمي كه با رانت صاحاب محترم بارز (بريجستون ايران قديم )شدند وآشغال دست مردم ميدادند امروزم با همون رانت ميدن ايران خودرو والا چرا لاستيك البرزكارگراش بيكارن حقوق نگرفتن جاده اسلامشهرو ميبندن
غلامرضامحمدی
20 September 2008, 04:07 PM
جالبه برام.
-بنده ازسال 68 انواع خودرو داشتم (20سال)
3- به كرات در حين رانندگي مجبور به تصميماتي شدم كه يقيين داشتم ماشين چپ ميشه پس زندگيمو بعد ازلطف خدامديون تاير ماشينم
4- بنده با ميشلن انرژي 000/170 كيلومتر راه رفتم 1 بارپنچري داشتم (هنوزم يه حلقش سالمه وبه عنوان زاپاس استفادش ميكنم)
5- ازنقش تاير خوب در حفظ سلامتي جلوبندي وسيستم تعليق وصدا افتادن خودرو وازهمه مهمتر ترمزگيري غافل نشو ماشين قبلي بنده پژو 2000 مدل 80 بود هنوز كمكاش فابريكيه
6- من آخرين باري كه پولم نرسيد ميشلن بخرم ماكسيس خريدم بچه 7 ساله مم متوجه فرق ماشين شد رفتم پس دادم سوميتومو خريدم نرمي ميشلنو داشت كاركرد وطول عمرشو قسمت نشد ببينيم
ديگه حس توضيح بيشتر نيست ولي خدائيش يا ما اشتباه ميكنيم يا سايرين يا اصلا واردكننده كه وارد ميكنه نميخرن
داستان بارز ودم ودستگاشهم بنده عارضم حسب معمول تكنولوژي استوك دهه 70 آلمانه حسش بود با مدرك برات ميگم چون همين آقاي هاشمي كه با رانت صاحاب محترم بارز (بريجستون ايران قديم )شدند وآشغال دست مردم ميدادند امروزم با همون رانت ميدن ايران خودرو والا چرا لاستيك البرزكارگراش بيكارن حقوق نگرفتن جاده اسلامشهرو ميبندن
3284
20 September 2008, 10:03 PM
منم تا میشورم همینطوره کلا کومهو حالشه
Masi Mc
20 September 2008, 11:06 PM
پس باید چجوری لاستیک هارو تمیز کنم ؟
ولی خداییش نسبت به بارز خیلی سر صداش کمتره .
mehdizadeh04
20 September 2008, 11:12 PM
منم تا میشورم همینطوره کلا کومهو حالشه
آقایون با سلام
اگر از این قضیه رنج میبرید میتونید از اسپری های براق کننده استفاده کنید.یک مدلی که من خریدم خوب جواب میده.
اینم عکسش:
با تشکر
ali tabkhi 2008
21 September 2008, 06:21 PM
برای تندر 90 معمولا از رینگ و لاستیک به ابعاد 60 205/ r16استفاده میشود
3284
21 September 2008, 10:20 PM
خب با تاید و برس خوب تمیزش کن توپ میشه بعد یکم سفید میزنه که زیاد چیزی نیست
Masi Mc
21 September 2008, 10:27 PM
اتفاقا چه با آب چه با تاید و برس سفید میشه .
اشکال نداره همون اسپری رو میزنم .
shavram
24 September 2008, 11:07 AM
برادر عزيز دلايل ذيل ازنظر بنده وجودداره ميشلن ميخرم پولم نرسه سوميتومو ميخرم بقيه فرقي برام نداره .
1-بنده ازسال 68 انواع خودرو داشتم (20سال)
مرسي از اينكه تجربيات خودت رو گفتي. من هم چندين بار تكرار كردم كه لاستيك خارجي بهتره اما ب اين اختلاف قيمت گفتم نمي ارزه و اينجا هر كسي ميتونه نظر خودشو بگه و از شما هم ممنونم كه فقط نظر خودتون رو گفتين.
در مورد دستگاه ها هم همسر دوست من اونجاست و از مهندسين بارز هست، دليلي نداره دروغ بگه و اطلاعاتش درسته. اصلا هم تكنولوژي 70 و قالب دست n درست نيست. در حد متوسط خوبه و اجباري به تعويض قطعي لاستيك ها نيست. همين
amingzj
26 September 2008, 01:20 AM
امروز یه تندر سفید دیدم که رینگ فابریک مگان انداخته بود .
کسی از دوستان میدونه قیمتش چنده و میشه پیدا کرد یا نه؟
در ضمن سایز لاستیک فابریک مگان که با این رینگ همخونی داره چیه؟
ara_kamandar
26 September 2008, 12:29 PM
خب با تاید و برس خوب تمیزش کن توپ میشه بعد یکم سفید میزنه که زیاد چیزی نیست
از نوشابه مشکی با برس استفاده بکن یکم نوشابه را با برس به لاستیک بزن بزار خشک شه اگه جواب نداد یکم شکر با آن اضافه کن
این قدیمی ترین روش برای براق کردن لاستیک هستش اما امروزه روش های بهتری وجود دارد مثل واکس های بدون چربی و اسپری های مخصوص و حتی پاک کننده های داشبورد که نتیجه استفاده از آنها بسیار مطلوب می باشد
البته نوشابه با شکر هم بد نیستش اما نظر شما چی باشه !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_mad:
arvin_ict
28 September 2008, 01:28 AM
دوستان چه سایز رینگ اسپرتی و لاستیکی برای لوگان مناسبه ؟
در ضمن من زیاد نمیخوام هزینه کنم
و در صورتی هم که فرمون سفت نشه
salman24h
28 September 2008, 01:38 AM
دوستان چه سایز رینگ اسپرتی و لاستیکی برای لوگان مناسبه ؟
در ضمن من زیاد نمیخوام هزینه کنم
و در صورتی هم که فرمون سفت نشه
سلام آروین جان
من الان 205/50/R16 دارم و راضی هستم و فرمون هم به هیچ وجه سفت نشده
فاق 45 هم خوبه اما یه ذره زیاد از حد میکوبه
یکی از دوستام هم زیر لوگانش رینگ 16 با عرض 215 داره و میگه شتابش یه ذره کم شده
در کل فکر میکنم اگه رینگ و لاستیک normal و خوب میخوای حداقل بین 700 تا 800 باید خرج کنی :icon_cool
arvin_ict
28 September 2008, 01:52 AM
سلام آروین جان
من الان 205/50/R16 دارم و راضی هستم و فرمون هم به هیچ وجه سفت نشده
فاق 45 هم خوبه اما یه ذره زیاد از حد میکوبه
یکی از دوستام هم زیر لوگانش رینگ 16 با عرض 215 داره و میگه شتابش یه ذره کم شده
در کل فکر میکنم اگه رینگ و لاستیک normal و خوب میخوای حداقل بین 700 تا 800 باید خرج کنی :icon_cool
یه عکس از ماشینت که رینگ ها روشه میزاری ببینم چه شکلی شده؟
لاستیک چند در اومد ؟
چه مارکی گرفتی و رینگ چه مارکی؟
salman24h
28 September 2008, 02:00 AM
یه عکس از ماشینت که رینگ ها روشه میزاری ببینم چه شکلی شده؟
لاستیک چند در اومد ؟
چه مارکی گرفتی و رینگ چه مارکی؟
سلام آروین جان
بله... پست 63 در صفحه 5 رو ببین. (امیدوارم flickr برات فیل*تر نباشه. اگه نتونستی ببینی بگو تا یه جای دیگه آپ کنم)
لاستیک مارشال و رینگ ptc
اگه اشتباه نکرده باشم 4 حلقه لاستیک 300 شد و رینگ ها هم 450 یا 500
در مجموع 750 تمام شد برام
arvin_ict
28 September 2008, 02:22 AM
سلام آروین جان
بله... پست 63 در صفحه 5 رو ببین. (امیدوارم flickr برات فیل*تر نباشه. اگه نتونستی ببینی بگو تا یه جای دیگه آپ کنم)
لاستیک مارشال و رینگ ptc
قبلا دیده بودم این عکسارو
لوگان یه جوریه که رینگ میندازی حتما باید ارتفاع بزنی تا قیافه ماشین خوب بشه
اقا من دنباله این چراغ جلوها اومده؟
arvin_ict
28 September 2008, 02:27 AM
سلام آروین جان
لاستیک مارشال و رینگ ptc
نظرت در مورد این رینگ های آلیاژی ایساکو چیه؟
mehdizadeh04
28 September 2008, 02:42 AM
سلام آروین جان
لاستیک مارشال و رینگ ptc
سلمان جان سلام
آقا لطف میکنی عکسات و فایلات رو روی جایی آپ کنی که ف ی ل ت ر نباشه؟؟؟مثلا عکسات رو توی Tinypic و فایل هات رو هم روی Rapidshare آپ کنی تا کسانی که مثل من هستن بتونن ببینن؟؟عکس ارتفاع زده ماشین رو با قبلش با هم بذار تا بتونیم مقایسه کنیم
با تشکر
salman24h
29 September 2008, 01:56 AM
نظرت در مورد این رینگ های آلیاژی ایساکو چیه؟
سلام آروین جان
منظورت همون رینگ هایی هست که با مدل LP تحویل میدن دیگه؟ راستش من غیر از اون مدل دیگه طرح دیگه ای ندیدم که ماله ایساکو باشه
به نظر من اونا هم خوبن مخصوصا برای کسانی که هم رینگ اسپرت میخوان و هم اینکه نمیخوان شرایط فابریک ماشینشون (از قبیل سایز رینگ و لاستیک و...) عوض بشه.
تازه، اگه تصمیم داری از اونا استفاده کنی میتونی از لاستیک های خودت هم استفاده کنی و دیگه نیازی به عوض کردن لاستیک نیست که در این صورت فقط هزینه رینگ رو میدی که زیاد هم نیست و ارزشش رو هم داره :icon_cool
سلمان جان سلام
آقا لطف میکنی عکسات و فایلات رو روی جایی آپ کنی که ف ی ل ت ر نباشه؟؟؟مثلا عکسات رو توی Tinypic و فایل هات رو هم روی Rapidshare آپ کنی تا کسانی که مثل من هستن بتونن ببینن؟؟عکس ارتفاع زده ماشین رو با قبلش با هم بذار تا بتونیم مقایسه کنیم
با تشکر
چشم دوست خوبم
قول میدم همین چند روز عکس جدید هم بذارم :icon_surp
arvin_ict
29 September 2008, 12:08 PM
سلام آروین جان
منظورت همون رینگ هایی هست که با مدل LP تحویل میدن دیگه؟ راستش من غیر از اون مدل دیگه طرح دیگه ای ندیدم که ماله ایساکو باشه
به نظر من اونا هم خوبن مخصوصا برای کسانی که هم رینگ اسپرت میخوان و هم اینکه نمیخوان شرایط فابریک ماشینشون (از قبیل سایز رینگ و لاستیک و...) عوض بشه.
تازه، اگه تصمیم داری از اونا استفاده کنی میتونی از لاستیک های خودت هم استفاده کنی و دیگه نیازی به عوض کردن لاستیک نیست که در این صورت فقط هزینه رینگ رو میدی که زیاد هم نیست و ارزشش رو هم داره :icon_cool
رینگ های lp فقط یه طرح داره؟
من یه طرح دیدم فقط ازش که قشنگ نیست اصلا !!!
[QUOTE=salman24h;577849]سلام آروین جان
لاستیک مارشال و رینگ ptc
4 حلقه لاستیک بارزتو چند برداشت؟
ahmad123
30 September 2008, 09:15 PM
بسیار گفته شده که در صورت تعویض لاستیک با سایزهای بزرگتر، اگر این اختلاف اندازه بیش از سه درصد نباشد، مشکلی پیش نمیاد.
سوال من مشخصا این است که منظور از اینکه مشکلی پیش نمیاد دقیقا چی هست؟ یعنی اگر این اختلاف مثلا دودرصد باشد، عملکرد کیلومتر شمار اصلا مختل نمی شود یا اینکه دودرصد خطا در آن ایجاد می شود و در این صورت در هر کیلومتر بیست متر اشتباه پیش می آید و معلوم است که این در مسافت های بالا رقم بالایی می شود. مثلا در هزار کیلومتر بیست کیلومتر اشتباه نشان می دهد.
همینطور است سرعت شمار که مثلا 98 رو صد نشون میده و ...
pooyan.tt
1 October 2008, 03:55 AM
تایرهای بریجستون 205 واسه تندر با رینگ های LP چه طوره؟
salman24h
1 October 2008, 12:18 PM
4 حلقه لاستیک بارزتو چند برداشت؟
سلام
فکر میکنم LP فقط همون 1 مدل طرح رو داشته باشه
4 حلقه بارز + 2 جفت رینگ آهنی رو 200 هزار از من خرید (ماشین هم 350 کیلومتر کار کرده بود)
بسیار گفته شده که در صورت تعویض لاستیک با سایزهای بزرگتر، اگر این اختلاف اندازه بیش از سه درصد نباشد، مشکلی پیش نمیاد.
سوال من مشخصا این است که منظور از اینکه مشکلی پیش نمیاد دقیقا چی هست؟ یعنی اگر این اختلاف مثلا دودرصد باشد، عملکرد کیلومتر شمار اصلا مختل نمی شود یا اینکه دودرصد خطا در آن ایجاد می شود و در این صورت در هر کیلومتر بیست متر اشتباه پیش می آید و معلوم است که این در مسافت های بالا رقم بالایی می شود. مثلا در هزار کیلومتر بیست کیلومتر اشتباه نشان می دهد.
همینطور است سرعت شمار که مثلا 98 رو صد نشون میده و ...
بهترین سایز برای تعویض لاستیک لوگان 205/60/R15 می باشد که کمترین خطا را در کلیه موارد با لاستیک فابریک دارد.
برای چک کردن سایز لاستیک فابریک با نمونه های دیگر به سایت زیر مراجعه کنید. طبق اخطاری که در موارد اختلاف دو تایر با هم که بیشتر از 3 درصد است می نویسد، اعلام می