PDA

View Full Version : چاپ كردن عكس از گوشي

سهيلا
23 February 2005, 10:34 AM
سلام من ميخوام چند تا عكس كه توي موبايل دارم از طريق كامپيوتر چاپ كنم آيا احتياج به كابل و نرم افزار مخصوص داره لطفا منو راهنمايي كنيد من تا حالا اين كارو نكردم

SinaSystem : دوست عزيز در انتخاب عنوان تاپيك بيشتر توجه كنيد
Edit شد .

ساران سافت
23 February 2005, 10:48 AM
اگر شما پورت اينفرا رد را داشته باشيد خيلي راحت مي توانيد آنها را به كامپيوتر منتقل كنيد و بعد هم با نر افزارهاي مثل فوتوشاپ چاپ بگيريذ 8)
اگر نداشته باشيد بايد يك نفر كه داراي پورت اينفرا رد مي باشد آنهارا به روي كامپيوتر منتقل و بعد برايتان برروي سي دي رايت بزند و ... :x
فقط اگر عكسهاي خانوادگي داريد مواظب افراد سود جو باشيد 8)

سهيلا
23 February 2005, 01:27 PM
اگر شما پورت اينفرا رد را داشته باشيد خيلي راحت مي توانيد آنها را به كامپيوتر منتقل كنيد و بعد هم با نر افزارهاي مثل فوتوشاپ چاپ بگيريذ 8)
اگر نداشته باشيد بايد يك نفر كه داراي پورت اينفرا رد مي باشد آنهارا به روي كامپيوتر منتقل و بعد برايتان برروي سي دي رايت بزند و ... :x
فقط اگر عكسهاي خانوادگي داريد مواظب افراد سود جو باشيد 8)
سلام ميشه بگيد پورت اينفرا رد چيه اخه من هيچ اطلاعي ندارم از راهنماييتون متشكرم

Nazanin
23 February 2005, 02:22 PM
يه وسيله خيلي ساده ست ( وسيله جانبي ) مثل پرينتر و هر چيز ديگه اي كه بگيد به كامپيوتر وصل ميشه و كارش برقراري ارتباط با موبايل ٍ .... :evil:

Joe Satriani
1 March 2005, 01:35 PM
به دليل ساده بودن بيش از حد ، پاسخ گفتن به سؤالتون کار سختيه :shock:
هزاران راه برای اين کار وجود داره
حرفه اي ترينش اينه که يک پرينتر بلوتوس دار بخريد و از گوشی مستقيماً پرينت بگيريد (HP 1320) 8)
ساده ترينش هم اينه که با اينفرارد يا بلوتوس عکس رو روی کامپيوتر بريزيد و با پرينتر متصل شده به کامپيوتر مورد بحث ,اون رو پرينت بگيريد :?: