View Full Version : سوالات مربوط به ثبت نام و تحویل تندر 90
shat
31 August 2008, 05:26 PM
بچه ها مگر قرار نیست که تمام تندر ها تا اخر مهر داده بشه؟
پس چرا ایراخودرو تاریخ تحویل رو برای من تویه سایتش از 87/9/1 تا 87/9/30 زده؟ البته من درخواست LP دادم. کسایی که تحویل گرفتن ماشینشون رو تویه سایت ایرانخودرو تاریخ تحویل رو برای اونا هم انقدر طولانی زده بود؟
reza engine
1 September 2008, 12:26 PM
[Only registered and activated users can see links]
جريان اين شرايط تبديل چيه؟؟
وديعه هايي كه ايران خودرو كه براي E1 و E2 گرفت كه اين رقم ها نبودند. نكنه اين شرايط مال ثبت نام هايي هست كه يواشكي انجام دادند.
ديگه حالم از اسم ايران خودرو هم به هم ميخوره.
amingzj
1 September 2008, 03:32 PM
جريان اين شرايط تبديل چيه؟؟
وديعه هايي كه ايران خودرو كه براي E1 و E2 گرفت كه اين رقم ها نبودند. نكنه اين شرايط مال ثبت نام هايي هست كه يواشكي انجام دادند.
ديگه حالم از اسم ايران خودرو هم به هم ميخوره.
این اسم نویسی ها مربوط به دهه فجر پارساله که اصلا هم ازش استقبال خوبی نشد!
r222
1 September 2008, 09:29 PM
سلام
من درخواست e2lp نقره ای (ایران خودرو ) دادم ولی مشکوکم به من آبی بدهند(چون متقاضی ندارد و رو دستشان مونده) از کدام قسمت سایت ایران خودرو باید رنگ وشماره بدنه اختصاص داده شده را پیدا کنم لطفا مرا راهنمائی کنید. و اینکه آیا ایران خودرو میتواند به دلخواه خود رنگ دیگری به من بدهد؟ دوست عزیزی که در این تاپیک می گوید رنگ مورد درخواستش نوک مدادی بوده ولی آبی اختصاص دادند ؟؟!! آیا پی گیری نموده اند ؟ و چه جوابی داده شده ؟ وقتی ماشینو فاکتور کردن و فرستادن نمایندگی آیا می توان تحویل نگرفت و به بازرسی ایرانخودرو شکایت کرد؟ با تشکر
emad62
1 September 2008, 11:54 PM
سلام
یکی از دوستان من دعوتنامه e2 ایرانخودرو براش اومده ازم خواست از شما بپرسم با این شرایط : تخفیف تا برج 6<<<<800هزار تومان/بیمه فقط ثالث/ مبلغ واریزی 10.355.700 تومان.
دوستانی که اطلاع دارن آیا مبلغ درسته ؟ کم و زیاد نداره؟
mehrdad166
2 September 2008, 08:06 AM
سلام
یکی از دوستان من دعوتنامه e2 ایرانخودرو براش اومده ازم خواست از شما بپرسم با این شرایط : تخفیف تا برج 6<<<<800هزار تومان/بیمه فقط ثالث/ مبلغ واریزی 10.355.700 تومان.
خداییش خوب حساب کرده از منو تا برج 7 500،000 تومان حساب کردند. من نمی دونم چه جوری حساب می کنند.:icon_bigg
mehrdad166
2 September 2008, 08:09 AM
سلام
از دوستان آیا کسی هست اولویت 6 باشه و ماشینشو تحویل گرفته باشه؟
symbolic
2 September 2008, 09:01 AM
ظاهرا جواب من جا موند ! 2باره ميپرسم :
سلام دوستان
من اولويت 5 ايران خودرو هستم 0 3 هفته پيش برام sms دادن که ماشينت آمادس به نمايندگي مراجعه کن - رفتم نمايندگي گفت sms زودتر مياد وبراي ما هنوز دعوت نامه نيومده برو بعدا بهت زنگ ميزنم -
خلاصه بعد از 3 هفته پيگيري - تازه بالاخره دعوت نامه منو از زير خاک درآوردن .
خودرو ثبت نامي من E1 dlx هستش که گفتند برو 4.664.600 تومان به حساب ايران خوردو بريز و يکماه ديگه تحويل بگير
سوال من اينه که چجوري اين شيادها محاسبه ميکنند ؟
اونروز که من ثبت نام کردم ماشين 9.800.000 تومان بود که 5.010.000 به حساب ريختم و گفتند 12% سود + 1% سود تاخير
الان که حساب ميکنم فقط من 134.500 تومان بعد از 1.5 سال سود کردم ؟ ميشه بپرسم اين يعني چي ؟؟؟
اونطور که من حساب کردم فقط سود پول اوليه من معادل 900.000تومان ميشه و از اونجا که قرار بوده 3ماه ماشين رو تحويل بدن و توي بند قرارداد نوشته هرماه تاخير 1 % سود بيشتر ميشه پس حدود 12 ماه هم سود 1% به اون اضافه ميشه که معادل 50.000 تومان و خلاصه مجموعش ميشه 950.000 تومان سود که درواقع به اين صورت در مياد :
9.800.000 – 5.010.000 – 950.000 = 3.840.000 تومان بايد پرداخت کنم ! يکي بگه چرا بايد به اين شيادها 4.664.600 پول بدم ؟
ehsan-inventor
2 September 2008, 12:06 PM
سلام
سلام رفیق.ما که قرارداد بی شرمانه ی ال پی رو امضا کردیم 11 میلیون 400 تومن نهایتا پول دادیم.:icon_bigg
پس برو خدا رو شکر کن که 350 تومن از من کمتر گرفتی !!:icon_cool
ehsan-inventor
2 September 2008, 12:15 PM
بچه ها مگر قرار نیست که تمام تندر ها تا اخر مهر داده بشه؟
پس چرا ایراخودرو تاریخ تحویل رو برای من تویه سایتش از 87/9/1 تا 87/9/30 زده؟ البته من درخواست LP دادم. کسایی که تحویل گرفتن ماشینشون رو تویه سایت ایرانخودرو تاریخ تحویل رو برای اونا هم انقدر طولانی زده بود؟
منم در خواست الپی دادم.22 مرداد دعوت نامه اومد وارد سایت که شدم تاریخ تحویلو از 1 تا31 شهریور زده بود.اما 27 مرداد سند خورد و 31 مرداد تحویل دادن !!:icon_excl
soja
2 September 2008, 05:07 PM
اقا یکی بگه تولید روزانه واقعی ایران خودرو چندتاست
sherlook53
2 September 2008, 10:17 PM
با سلام
آیا تو دوستان کسی هست که تو الویت های قبلی پارس خودرو بوده ...... که بعد از یکماه از تکمیل وجه ماشین رو بهش تحویل نداده باشن ؟؟؟؟ (البته کسانی که تغییر رنگ و مدل ندادن)
من الویت نهم هستم و الان 38 روزه که تکمیل وجه کردم ولی خبری نیست .... تو برگه قراردادش نوشته حداکثر زمان تحویل یک ماه....... هیچ تغییری هم در رنگ و مدل E2 معمولی ندادم.....
در این حالت پارس خودرو باید جریمه بده؟ درسته؟ این سود و جریمه چقدر است و کجا باید پیگیری کنم؟ لطفا راهنمائی کنید.
Navid_Aref
2 September 2008, 10:44 PM
با سلام
آیا تو دوستان کسی هست که تو الویت های قبلی پارس خودرو بوده ...... که بعد از یکماه از تکمیل وجه ماشین رو بهش تحویل نداده باشن ؟؟؟؟ (البته کسانی که تغییر رنگ و مدل ندادن)
من الویت نهم هستم و الان 38 روزه که تکمیل وجه کردم ولی خبری نیست .... تو برگه قراردادش نوشته حداکثر زمان تحویل یک ماه....... هیچ تغییری هم در رنگ و مدل E2 معمولی ندادم.....
در این حالت پارس خودرو باید جریمه بده؟ درسته؟ این سود و جریمه چقدر است و کجا باید پیگیری کنم؟ لطفا راهنمائی کنید.
با درود :
دوست گرامی آیا به نمایندگی مراجعه کردید و پیگیری کردید و از آنها خواهان پاسخگویی شده اید؟ ممکن است خود نمایندگی در ارسال مدارک تعلل کرده باشد و یا اشکالی در کار باشد.
در غیر این صورت آیا با خود شرکت تماس گرفته اید و پیگیر امور مربوط به خودروی خود شده اید؟
اتکا تنها به سایت مشتریان پارس خودرو درست نیست.
arash08
2 September 2008, 11:56 PM
منم الویت 9 ( پ - خ ) هستم .
6 مرداد تکمیل وجه کردم بدون تغییر تیپ و رنگ ....
نمایندگی می گه خودمون بهتون خبر میدیم .
کجا باید پیگیر بشیم ؟ (تهران نیستم)
arash08
3 September 2008, 01:28 PM
امروز با من تماس گرفتن ... ( ماشین اومده بیایید تحویل بگیرید )
الویت 9 - پارس خودرو
bpakbaz
3 September 2008, 01:58 PM
سلام
من درخواست e2lp نقره ای (ایران خودرو ) دادم ولی مشکوکم به من آبی بدهند(چون متقاضی ندارد و رو دستشان مونده) از کدام قسمت سایت ایران خودرو باید رنگ وشماره بدنه اختصاص داده شده را پیدا کنم لطفا مرا راهنمائی کنید. و اینکه آیا ایران خودرو میتواند به دلخواه خود رنگ دیگری به من بدهد؟ دوست عزیزی که در این تاپیک می گوید رنگ مورد درخواستش نوک مدادی بوده ولی آبی اختصاص دادند ؟؟!! آیا پی گیری نموده اند ؟ و چه جوابی داده شده ؟ وقتی ماشینو فاکتور کردن و فرستادن نمایندگی آیا می توان تحویل نگرفت و به بازرسی ایرانخودرو شکایت کرد؟ با تشکر
سلام دوست من
شما دعا کن که بهت آبي رويال بدن.
من خودم ديروز رفتم اداره فروش، اولش وقتي بهم گفتن آبي رويال فکر ميکردم از اين رنگهاي آبي ذوق دهاتي باشه و اصلاً دوست نداشتم. اما وقتي مسئول تغيير رنگ برام نمونه رنگها رو آورد فهميدم که اشتباه ميکردم. رنگي که بهش ميگن آبي رويال در حقيقت همون خاکستري هستش که يه مقدار بسيار کمي به آبي ميزنه. به نظر من اين رنگ بهتر از خاکستري روي اين ماشين نشسته!
از حالا تو خيابون دقت کن دو جور رنگ خاکستري ميبيني. يکيش خاکستري خالصه ( خاکستري پرشين)و اون يکيش يه کمي آبي توش داره که معروفه به آبي رويال.
در ضمن ال پي اين رنگ رو همين الان موجود دارند و انشائ الله خيلي زود تحويل ميگيري
موفق باشي
ac800fr
3 September 2008, 03:43 PM
الویت 9 - پارس خودرو
مبارك باشه
sherlook53
3 September 2008, 03:51 PM
الویت 9 - پارس خودرو
با عرض تبریک به مناسبت تحویل ماشینتون....
میخواستم بپرسم که آیا نمایندگی چیزی در رابطه با جریمه دیرکرد (بیش از یکماه) بهتون گفتن؟
مرسی
ehsan-inventor
3 September 2008, 05:29 PM
سلام به همگی روزه ها قبول.
من 22 تیر لوگانو به پارس نقره ای تبدیل کردم.امروز یعنی 13 شهریور تحویل گرفتم(خداییش تندر خیلی سرتره !)
قراردادمون 2 ماهه بود که کمتر از 2 ماه طول کشید !
یه تندر هم زیر پامه که 31 مرداد تحویل گرفتم.
r222
3 September 2008, 09:53 PM
الویت 9 - پارس خودرو
مبارک باشد lp گرفتی یا slx ؟
r222
3 September 2008, 10:02 PM
سلام دوست من
شما دعا کن که بهت آبي رويال بدن.
من خودم ديروز رفتم اداره فروش، اولش وقتي بهم گفتن آبي رويال فکر ميکردم از اين رنگهاي آبي ذوق دهاتي باشه و اصلاً دوست نداشتم. اما وقتي مسئول تغيير رنگ برام نمونه رنگها رو آورد فهميدم که اشتباه ميکردم. رنگي که بهش ميگن آبي رويال در حقيقت همون خاکستري هستش که يه مقدار بسيار کمي به آبي ميزنه. به نظر من اين رنگ بهتر از خاکستري روي اين ماشين نشسته!
از حالا تو خيابون دقت کن دو جور رنگ خاکستري ميبيني. يکيش خاکستري خالصه ( خاکستري پرشين)و اون يکيش يه کمي آبي توش داره که معروفه به آبي رويال.
در ضمن ال پي اين رنگ رو همين الان موجود دارند و انشائ الله خيلي زود تحويل ميگيري
موفق باشي
با سلام من هم این رنگ رو بیرون دیده ام تقریبا مثل آبی اطلسی است شما کدام رنگ را می گویید موجود دارند من lp نقره ای زده ام آیا موجود دارند؟ خودرو شما رو کی تحویل میدهند وچه رنگی درخوست داده اید؟ مثل اینکه lp ها را زود میدهند.ضمنامن مبلغ 720000 تومان را 9 شهریور داده ام ومبلغ دعوتنامه را 3 مرداد نمیدانم کی تحویل میگیرم ؟
ahmad123
4 September 2008, 12:49 AM
با سلام من هم این رنگ رو بیرون دیده ام تقریبا مثل آبی اطلسی است شما کدام رنگ را می گویید موجود دارند من lp نقره ای زده ام آیا موجود دارند؟ خودرو شما رو کی تحویل میدهند وچه رنگی درخوست داده اید؟ مثل اینکه lp ها را زود میدهند.ضمنامن مبلغ 720000 تومان را 9 شهریور داده ام ومبلغ دعوتنامه را 3 مرداد نمیدانم کی تحویل میگیرم ؟
با سلام
اصلا اسم این رنگ در کتابچه های تبلیغ تندر در ایرانخودرو آبی اطلسی است که البته در سند یک اسم دیگر می خورد. من از چند نفر سوال کرده ام یکی گفته آبی پرشین یکی گفته آبی سیر نمی دانم دیگر با هم متفاوت هم بودند یا اینکه یک رنگ است با اسم های متفاوت. نمی دانم شاید آبی هم دو جور باشد: یکی که آبی تر است و همان آبی سیر به آن گفته می شود و یکی که خاکستری مایل به سرمه ای است و آبی رویال یا آبی پرشین به آن گفته می شود. شاید هم یک رنگ است در شرایط مختلف و بسته به شدت نور، متفاوت دیده می شود.
به هر حال این، رنگی است که تقریبا هر کسی گرفته از آن خوشش آمده و تعریف کرده است. با توجه به عکس هایی هم که من دیده ام و مواردی که در بیرون دیده ام، به نظر من این رنگ بهترین رنگ تندر تاکنون است. و از خاکستری کمی شادتر و جذاب تر است. ظاهرا هم قرار است تولید آن متوقف بشود.
arash08
4 September 2008, 11:51 AM
مبارک باشد lp گرفتی یا slx ؟
ممنون
slx -
مثلث - کفی صندوق - کفی داخل - 4 تا قالپاق - آنتن - بنزین هم 4 خط و دیگر هیچ ...
sherlook53
4 September 2008, 12:11 PM
ممنون
slx -
مثلث - کفی صندوق - کفی داخل - 4 تا قالپاق - آنتن - بنزین هم 4 خط و دیگر هیچ ...
مبارک باشه.....
جریمه و سود دیرکرد چی؟ بهت چیزی نگفتن؟ خودت نپرسیدی؟
با تشکر
arash08
4 September 2008, 12:35 PM
مبارک باشه.....
جریمه و سود دیرکرد چی؟ بهت چیزی نگفتن؟ خودت نپرسیدی؟
با تشکر
مرسی انشاا.. روزی شما ... پرسیدم .... گفتن برای چند روز تعلق نمی گیره !!!... برو خدا رو شکر کن ماشینو بهت دادیم !!!
ولی دست از سرشون بر نمی دارم
r222
4 September 2008, 01:46 PM
دوستان کسی هست الویت 10 پارس خودرو باشه و تحویل گرفته باشه
shat
4 September 2008, 01:47 PM
بچه ها یک تا سوال:
من مابه تفاوت پول ماشینم رو ریختم(lp هم انتخاب کردم و حدودا یک هفته هستش که ریختم) می تونم الان رنگ انتخابی مو عوض کنم؟
اگر می تونم باید چی کار کنم . باید به دفتر فروش زنگ بزنم اگر باید به اونجا زنگ بزنم شمارش چنده؟
MAziar KH
4 September 2008, 05:27 PM
بچه ها یک تا سوال:
من مابه تفاوت پول ماشینم رو ریختم(lp هم انتخاب کردم و حدودا یک هفته هستش که ریختم) می تونم الان رنگ انتخابی مو عوض کنم؟
اگر می تونم باید چی کار کنم . باید به دفتر فروش زنگ بزنم اگر باید به اونجا زنگ بزنم شمارش چنده؟
پارس خودرو هستی یا ایران خودرو؟اگر پارس خودرو هستی می تونم راهنماییت کنم(البته همون موقع که دعوتنامه میاد باید برای تغییر رنگ یا تغییر آدرس و ... اقدام میکردید ولی خوب... بازم احتمالا بتونی واسه تغییر رنگ کاری کنی)
r222
4 September 2008, 06:36 PM
پارس خودرو هستی یا ایران خودرو؟اگر پارس خودرو هستی می تونم راهنماییت کنم(البته همون موقع که دعوتنامه میاد باید برای تغییر رنگ یا تغییر آدرس و ... اقدام میکردید ولی خوب... بازم احتمالا بتونی واسه تغییر رنگ کاری کنی)
با سلام رنگ های موجود LP پارس خودرو جه رنگ هایی هستن؟
darioush kabir
4 September 2008, 09:05 PM
اقا ما اولویت نهم هستیم (ایران گاری)تا کی باید صبر کنیم
shat
4 September 2008, 11:59 PM
من ایران خودرو هستم.
shat
6 September 2008, 11:59 AM
بچه ها همونطوری که گفتم می خوام رنگ ماشینم رو تغییر بدم اما هرچقدر که به معاونت فروش زنگ می زنم بر نمی داره ( به شماره 48901 زنگ می زنم) اگر کسی شماره دیگری از قسمت فروش ایرانخودرو داره لطف کنه قرار بده تا بتونم تماس بگیرم و ببینم چی کار می تونم بکنم.
با تشکر
اینجانب
6 September 2008, 05:27 PM
رنگ آبی پارس خودرو تقریبا مشابه پراید های اطلسی است ولی پر رنگتر است. با آبی ایران خودرو فرق داره. آبی ایران خودرو طوسی هست که کمی هم به آبی میزنه.
اینجانب
6 September 2008, 06:49 PM
امروز دفتر فروش مرکزی پارس خودرو بودم. یک اطلاعیه به دیوار زده بودن که (ظاهرا و پیرو اطلاعات قبلی) به کارکنان پارس خودرو تندر فروخته میشه و نوشته بود که چه مدارکی بیارن. زمان تحویل را ننوشته بود ولی فکر نکنم بیشتر از 1 ماه بشه، شایدم یک هفته!
قیمتها هم این بود:
E0 10.30 Mil
E0 + AC10.80 Mil
E1 11.05 Mil
E1 + CPSP 12.30 Mil
ahmad123
6 September 2008, 11:08 PM
رنگ آبی پارس خودرو تقریبا مشابه پراید های اطلسی است ولی پر رنگتر است. با آبی ایران خودرو فرق داره. آبی ایران خودرو طوسی هست که کمی هم به آبی میزنه.
مگه پارس خودرو هم رنگ آبی داره؟
میشه لطفا یه عکسی بزارید؟ خصوصا اگر از آبی پارس خودرو باشد؟ ممنون
mohammad1983
6 September 2008, 11:32 PM
دوست عزيز اين رنگ خاكستري ايران خودرو هست كه در آفتاب به آبي ميزنه ولي در سايه خاكستري.
البته جديدا يه رنگ آبي رويال هم اومده كه قشنگ آبي هست.
mehdizadeh04
6 September 2008, 11:49 PM
دوست عزيز اين رنگ خاكستري ايران خودرو هست كه در آفتاب به آبي ميزنه ولي در سايه خاكستري.
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
آقا ناشین بنده هم برای پارس خودرو هستش هم این رنگه.فکر نکنم به این رنگ بگن آبی!!!!!آخه توی کارت ماشین بنده جلوی رنگ نوشته نوک مدادی متالیک.بازم اگر خواستین از کارت ماشین و خود ماشین هم براتون عکس میذارم که رنگ ماشین همینه!
با تشکر
darioush kabir
7 September 2008, 06:37 AM
باسلام خدمت شما تندریها
کسی میدونه چقدر از تعهدات ایران خودرو وسایپا مونده:icon_eek:
اینجانب
7 September 2008, 06:58 AM
بله، اتفاقا دیروز یک سر رفته بودم دفتر فروش مرکزی، توی اون سالن تحویلشون چهارتا تندر (البته همه غیره E2) با رنگهای مختلف قرار داه بودند که یکیش آبی بود.
بنظرم باید ماشین را از نزدیک ببینید چون عکسها چه در زمان گرفتن بر اساس تنظیم نور محیط و white balance و چه بر اساس تنظیمات رنگ و نور مونیتورها (که اکثرا کالیبره نیستند) ممکن رنگ واقعی را نشان ندهند.
shat
7 September 2008, 09:45 AM
بله، اتفاقا دیروز یک سر رفته بودم دفتر فروش مرکزی، توی اون سالن تحویلشون چهارتا تندر (البته همه غیره E2) با رنگهای مختلف قرار داه بودند که یکیش آبی بود.
بنظرم باید ماشین را از نزدیک ببینید چون عکسها چه در زمان گرفتن بر اساس تنظیم نور محیط و white balance و چه بر اساس تنظیمات رنگ و نور مونیتورها (که اکثرا کالیبره نیستند) ممکن رنگ واقعی را نشان ندهند.
ببخشید میشه آدرس ویا تلفن مرکز فروش ایرانخودرو رو بدید
با تشکر
gandolf05
7 September 2008, 03:16 PM
اولویت 8 ایران خودرو حدودا کی دعوت نامه براش میاد؟
آیا امکان داره موتور مگان روش بزنن؟
darioush kabir
7 September 2008, 04:45 PM
بابا هیچکه جواب اینجور سوالها رو نمیده.اینقدر رنگ عوض نکنید(منظورم ماشین است)
ببینید این اولویت اخریها چی میگند و یکم دلداریشون بدید:icon_cry:
باتشکرات زیاد
ahmad123
7 September 2008, 07:16 PM
دوست عزیز فکر نکنم این خاکستری باشه.
این اطلاعاتی که میدید ماله آبی رویاله.
دوستانی که این رنگ رو تحویل گرفتند میگن: شبیه خاکستری هست اما شب ها مثل خاکستری دیده میشه روزها به آبی میزنه.
اینجانب
7 September 2008, 08:31 PM
ببخشید میشه آدرس ویا تلفن مرکز فروش ایرانخودرو رو بدید
با تشکر
ایران خودرو را نمیدانم، شاید کیلومتر 11 جاده قدیم کرج باشد.
ولی پارس خودرو کیلومتر 9 جاده مخصوص کرج است، همون که از میدان آزادی میرود.
mohammad1983
7 September 2008, 08:58 PM
دوست عزیز فکر نکنم این خاکستری باشه.
این اطلاعاتی که میدید ماله آبی رویاله.
دوستانی که این رنگ رو تحویل گرفتند میگن: شبیه خاکستری هست اما شب ها مثل خاکستری دیده میشه روزها به آبی میزنه.
والا اون زماني كه من اين عكس رو گرفتم،آبي رويال نيومده بود.
اين آبي هايي كه جديد اومده واقعا آبي هست.
اما اين ماشين رو وقتي در سايه نگاه ميكردي خاكي بود.
ahmad123
7 September 2008, 10:44 PM
والا اون زماني كه من اين عكس رو گرفتم،آبي رويال نيومده بود.
اين آبي هايي كه جديد اومده واقعا آبي هست.
اما اين ماشين رو وقتي در سايه نگاه ميكردي خاكي بود.
نمی دونم من که گیج شدم.
قرار شده من آبی رویال بگیرم. حتما سعی می کم عکس های واقعی بگیرم و هر کدوم که نزدیک به واقعیت بود و در اثر نور و ... عوض نشده بود میزارم و اگه دوستان دیگه هم این کار رو بکنند حداقل برای کسانی که هنوز ماشینشون رو نگرفتن خوب می شه.
sabadel
8 September 2008, 08:50 AM
با سلام
از دوستان کسی هست که جزء سری دهم یا نهم پارس خودرو باشه، و ماشینشو تحویل گرفته باشه
با تشکر
arash08
8 September 2008, 02:21 PM
با سلام
از دوستان کسی هست که جزء سری دهم یا نهم پارس خودرو باشه، و ماشینشو تحویل گرفته باشه
با تشکر
من الویت نهم بودم .... پنج شنبه تحویل گرفتم ولی هنوز از پلاک و بقیه چیزا خبری نیست.
shat
8 September 2008, 06:40 PM
یه سوال هرکی الویت 5 ایرانخودرو بوده ماشینش رو تحویل گرفته؟
کسی هستش اولویت 6 ایرانخودرو باشه و ماشینش رو تحویل گرفته باشه؟
sherlook53
8 September 2008, 08:02 PM
من الویت نهم بودم .... پنج شنبه تحویل گرفتم ولی هنوز از پلاک و بقیه چیزا خبری نیست.
منهم الویت نهم پارس خودرو بودم و دیروز ماشین رو تحویل گرفتم ....
البته با پلاک...... ولی بدونه سند و بیمه ثالث و کارت و .....
فعلان در حاله بررسی لوازم جانبی هستم.....مثل تعویض لاستیک ها......MP3.....دزدگیر.....صندوق پران..... روکش صندلی.... بیمه بدنه.....
:lover:
sherlook53
8 September 2008, 08:11 PM
با سلام دوست عزیز
الویت هشت ایران خودرو را فکر کنم تو مهر اعلام کنن.....:icon_excl
ولی منظورت رو از موتوره مگان رو تندر را نمیفهمم!!!!!!!!!!!!!!!! شما دعا کن همون موتور رنوئه لوگان روی تندر ها باشه مگان دیگه طلبمون....
البته موتورهای مگان 1600 خیلی شبیه موتورهای فعلیه تندر هستند.:icon_cool
با تشکر
ahmad123
9 September 2008, 03:31 AM
با سلام دوست عزیز
الویت هشت ایران خودرو را فکر کنم تو مهر اعلام کنن.....:icon_excl
ولی منظورت رو از موتوره مگان رو تندر را نمیفهمم!!!!!!!!!!!!!!!! شما دعا کن همون موتور رنوئه لوگان روی تندر ها باشه مگان دیگه طلبمون....
البته موتورهای مگان 1600 خیلی شبیه موتورهای فعلیه تندر هستند.:icon_cool
با تشکر
منظورشون موتورهای تولید مگاموتور هست. یعنی موتورهای تولید ایران.
تقریبا میشه با اطمینان گفت که از همچنان از موتورهای خارجی استفاده خواهد شد. اگر ایرانی هم بشه جای نگرانی نخواهد بود چون تحت لیسانس رنو بوده و کیفتیش با رومانیایی تفاوتی نخواهد داشت.
soja
9 September 2008, 08:47 AM
در مقايسه كيفي بين تندر-90 توليدي پارس خودرو و ايران خودرو، خودروي توليدي شركت پارس خودرو در قسمتهاي فنربندي، تعليق و فرمان، موتور و انتقال قدرت، ترمز و بدنه، كيفيت بهتري نسبت به محصول مشابه ايران خودرو داشته است. همچنين تندر-90 ايران خودرو در قسمت تجهيزات الكتريكي، صداهاي غير عادي، تزئينات داخلي و خارجي و سيستم رنگ از محصول مشابه پارس خودرو بهتر بود، ولي سطح نهايي كيفي محصول پارس خودرو 5/134 و محصول ايران خودرو 3/138 ارزيابي شد.
mehrdad166
9 September 2008, 10:47 AM
سلام
از دوستان آیا کسی اولویت 6 ایران خودرو هست که ماشینشو تحویل گرفته باشه؟
ehsan-inventor
9 September 2008, 11:52 AM
یه سوال هرکی الویت 5 ایرانخودرو بوده ماشینش رو تحویل گرفته؟
من اولویت 5 ایران فرقون بودم تحویل هم گرفتم. بچه های تالار میگفتن الپی زیاد دارن.منم الپی زدم و حدودا یه هفته بعد از تکمیل وجه تحویل گرفتم.(31 مرداد)
soja
9 September 2008, 12:31 PM
از دوستان آیا کسی اولویت 6 ایران خودرو هست که ماشینشو تحویل گرفته باشه؟
darioush kabir
10 September 2008, 08:55 AM
بابا یک انسان شریف توی این تاپیک پیدا نمیشه که بگه اولویت 9 ایرانخودرو رو کی میدهند:icon_bigg
sabadel
10 September 2008, 11:13 AM
بابا یک انسان شریف توی این تاپیک پیدا نمیشه که بگه اولویت 9 ایرانخودرو رو کی میدهند:icon_bigg
من فکر کنم قبل از آبان نباشه، چون تا آخر پاییز قراره همشو بدن، احتمالا دعوتنامه اولویت 9 باید تا آخر آبان بیاد.
soja
11 September 2008, 08:43 AM
تعهدات تندر-90 ايران خودرو اواخر پاييز به پايان ميرسد
گروه خودرو- در حالي كه مدير فروش ايران خودرو چندي پيش آخر مهر ماه امسال را تاريخ اتمام تعهدات تندر-90 اين شركت دانست، روز گذشته يك منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار ما از اواخر پاييز به عنوان مقطع زماني تحويل كامل تندر-90 هاي ثبتنامي ايرانخودرو ياد كرد.
وي گفت: هماكنون روزانه 140دستگاه تندر-90 در ايرانخودرو به توليد ميرسد كه اين ميزان تا اواخر مهر سالجاري به 220دستگاه بالغ ميشود. بنابر اظهارات اين منبع آگاه با توجه به شرايط فعلي توليد تندر-90 و همچنين نوسانات خاصي كه ممكن است در مسير توليد به وجود آيد، احتمالا تا اواخر پاييز امسال تعهدات تندر-90 ايرانخودرو به پايان رسيده و سپس فروش آزاد آن آغاز خواهد شد. اظهارات وي در شرايطي است كه بنابر شنيدهها، ايرانخودرو تاكنون حدود 80درصد از تندر-90هاي ثبتنامي خود را به متقاضيان تحويل داده است. اين منبع آگاه همچنين در ادامه تاكيد كرد: تعداد مدلهاي توليدي تندر-90 در ايرانخودرو از هفت به سه مدل در حال كاهش است، چرا كه مشتريان با توجه به اين تعدد مدل به نوعي دچار سردرگمي شدهاند.
وي افزود: در حال حاضر بيشترين حجم توليد تندر-90 در ايرانخودرو به مدلهاي E0 كولردار، E1CP تكايربگ مجهز به ترمز ABS و همچنين E2LP كه علاوهبر ABS از دواير بگ نيز بهره ميبرد اختصاص دارد. بنابر گفتههاي اين منبع آگاه هماكنون وضعيت تامين قطعات تندر-90 به نسبت گذشته، بهتر شده اما هنوز به حد مطلوب نرسيده است هر چند كه ايرانخودرو ديگر با مشكل خوابيدن خط توليد تندر-90 به دليل كمبود قطعات مواجه نيست
r222
11 September 2008, 06:47 PM
با سلام
با تشکر
من الویت 10 پارس خودرو هستم اداره فروش کیلومتر 9 رفتم گفتن در سیستم کامپیوتری خودرو شما تخصیص داده شده و 10 روز بعد از تخصیص و فاکتور شدن خودرو درب نمایندگی است ال پی هم تولید فعلی پارس خودرو نوک مدادی و نقره ای است
r222
11 September 2008, 07:06 PM
در حال حاضر ال پی های ایران خودرو سفید و قرمز است تولید نقره ای و ابی رویال و نوک مدادی یا خاکستری متوقف شده از یک هفته دیگر تولید نقره ای از سر گرفته میشود
تولید ال پی های پارس خودرو هم فعلا نقره ای و نوک مدادی یا خاکستری است البته تیپ های پایین مشکی و ابی رویال تولید دارند
r222
11 September 2008, 07:08 PM
اگر کسی دعوتنامه ای داشته باشد که رنگ ان روی خط تولید نباشد پرونده اش را بایگانی می کنند مثل من که مشکی اس ال ایکس بود وپرونده ام در ایران خودرو بایگانی شده بود تبدیل به نقره ای کردم بعد از 10 روز گفتن نقره ای تمام شد بیا سفید یا قرمز ور دار نمیدانم چکار کنم در حالی که الویت 6 و 5 تحویل گرفته اند من که الویت 4 هستم مانده ام
darioush kabir
11 September 2008, 09:50 PM
اگه ایران خودرو نقره ای نمیزنه یعنی رنگ نقره ای روی دستش باد کرده
پس ما که نقره ای زدیم باید سماق بمکیم
darioush kabir
11 September 2008, 09:54 PM
اگر کسی دعوتنامه ای داشته باشد که رنگ ان روی خط تولید نباشد پرونده اش را بایگانی می کنند مثل من که مشکی اس ال ایکس بود وپرونده ام در ایران خودرو بایگانی شده بود تبدیل به نقره ای کردم بعد از 10 روز گفتن نقره ای تمام شد بیا سفید یا قرمز ور دار نمیدانم چکار کنم در حالی که الویت 6 و 5 تحویل گرفته اند من که الویت 4 هستم مانده ام
منظورت از اینکه گفتی اولویت 5 و6 گرفتن چی بود.یعنی اولویت 6 تمام شده ودعوت نامه ی جدید دادند:icon_twis
r222
11 September 2008, 10:54 PM
منظورت از اینکه گفتی اولویت 5 و6 گرفتن چی بود.یعنی اولویت 6 تمام شده ودعوت نامه ی جدید دادند:icon_twis
نه همه 5 و 6 نگرفتن اگر رنگ انتخابی موجود باشه یک هفته ای ماشین فاکتور میشه و گرنه بایگانی میشود و پارس خودرو هم همین جوریه من کسی رو میشناسم دو ماه ونیمه از پارس خودرو تحویل نگرفته
ولی کسی بوده از پارس خودرو 2 هفته ای ال پی گرفته چو ن نقره ای زیاد داشتن پارس خودرو و ایران خودرو مدل فول مشکی رو فعلا تولید ندارند و بعضا برخی از رنگ ها مقطعی تولید نمیشه بنابراین بایگانی میشه و میرن سر الویت بعدی بنابراین مشاهده می شود الویت4و 5و6 بعضی گرفتن وبعضی نگرفتن همچنین بستگی به نمایندگی داره بعضی نمایندگی ها پرونده مشتری رو میرن سازمان فروش پی گیری مکنن و به مشتری رنگ موجود رو اعلام مکنن ولی بعضی نمایندگی ها تو باغ نیستن پرونده رو به امان خدا رها میکنن و مشتری بدبخت منتظر ه ولی خبری نمیشه غافل از اینکه پرونده بایگانی شده و نمایندگی هم اطلاع نمیده بیا رنگ رو عوض کن و شانس هم هست یه مقطعی اینقدر نقره ای و نوک مدادی دارن سریع میدن یه موقع میگن مثلا دو هفته است یه دونه نقره ای هم کارخونه موجود نداره زمان دعوتنامه های 7 و 8و9 را کارشناسان و مسئول قسمت تندر ایران خودرو با بررسی گزارش های واصله از میزان تولید روزانه و تحویل الویت های قبلی تعیین میکنن ظاهرا فعلا ماهی یک الویت اعلام میشود و پارس خودرو رنگ های موجود تا الویت ده را داده اند و باقیمانده افراد روی رنگ انتخابی اصرار داشته اندکه باید تولید شود
ahmad123
12 September 2008, 01:36 PM
در حال حاضر ال پی های ایران خودرو سفید و قرمز است تولید نقره ای و ابی رویال و نوک مدادی یا خاکستری متوقف شده از یک هفته دیگر تولید نقره ای از سر گرفته میشود
تولید ال پی های پارس خودرو هم فعلا نقره ای و نوک مدادی یا خاکستری است البته تیپ های پایین مشکی و ابی رویال تولید دارند
این خبر رو از کجا گرفتید؟ مطمئن اید؟ یعنی ما که آبی رویال انتخاب کردیم حالا حالا ها باید صبر کنیم؟ من 13/6 تکمیل وجه کردم و تبدیل به ال پی کردم به نظرتون کی تحویل میدن؟
r222
12 September 2008, 06:28 PM
این خبر رو از کجا گرفتید؟ مطمئن اید؟ یعنی ما که آبی رویال انتخاب کردیم حالا حالا ها باید صبر کنیم؟ من 13/6 تکمیل وجه کردم و تبدیل به ال پی کردم به نظرتون کی تحویل میدن؟
من هم ال پی نقره ای انتخاب کردم هنوز تحویل نگرفتم از طریق آشنایمان در ایرانخودرو سوال کردم از طریق سیستم کامپیوتری چک کرد وگفت فعلا قرمز وتعدادی سفید داریم که سفیدها هم واگذار شده و فقط قرمز مانده ولی از هفته دیگر نقره ای مجددا تولید میشود ولی درباره آبی رویال چیزی نپرسیدم منبع موثق است در خود کارخانه ایران خودرو قسمت تندر کار میکندوهمچنین میگفت از 500 ال پی که از خط تولید بیرون آمده حتی یکی نقره ای نبود چون خط تولید را روی رنگ خاصی میبندن و بعد از چند روز رنگ را عوض میکنن روی رنگ دیگری زوم میکنن ایران خودرو در تیر ماه رنگ خاکستری و نقره ای در مرداد نقره ای و آبی رویال وشهریور سفید و قرمز تولید کرده است ومجددا روی نقره ای و رنگ دیگری خط تولید را میبندن (به نقل از یکی از کارکنان قسمت تندر) همچنین کسی که در پارسخودرو منبع موثق بوده (یکی از مدیران فروش ) میگفت خط تولید ال پی را روی نقره ای و خاکستری بسته اند ضمنا من یک حواله ایران خودرو و یک حواله پارس خودرو داشتم که هر دو را تکمیل وجه کردم بنابراین هر دو کارخانه را پی گیری میکنم
ahmad123
12 September 2008, 11:33 PM
من هم ال پی نقره ای انتخاب کردم هنوز تحویل نگرفتم از طریق آشنایمان در ایرانخودرو سوال کردم از طریق سیستم کامپیوتری چک کرد وگفت فعلا قرمز وتعدادی سفید داریم که سفیدها هم واگذار شده و فقط قرمز مانده ولی از هفته دیگر نقره ای مجددا تولید میشود ولی درباره آبی رویال چیزی نپرسیدم منبع موثق است در خود کارخانه ایران خودرو قسمت تندر کار میکندوهمچنین میگفت از 500 ال پی که از خط تولید بیرون آمده حتی یکی نقره ای نبود چون خط تولید را روی رنگ خاصی میبندن و بعد از چند روز رنگ را عوض میکنن روی رنگ دیگری زوم میکنن ایران خودرو در تیر ماه رنگ خاکستری و نقره ای در مرداد نقره ای و آبی رویال وشهریور سفید و قرمز تولید کرده است ومجددا روی نقره ای و رنگ دیگری خط تولید را میبندن (به نقل از یکی از کارکنان قسمت تندر) همچنین کسی که در پارسخودرو منبع موثق بوده (یکی از مدیران فروش ) میگفت خط تولید ال پی را روی نقره ای و خاکستری بسته اند ضمنا من یک حواله ایران خودرو و یک حواله پارس خودرو داشتم که هر دو را تکمیل وجه کردم بنابراین هر دو کارخانه را پی گیری میکنم
خیلی ممنون از لطفت
اگه بشه رنگ آبی رویال رو هم پی گیر بشین، متشکر میشم. من باتوجه به واگذاری خودرو دوستان، خودم رو آماده کرده بودم که هفته آینده ال پی آبی رویالم رو از ایران خودرو دریافت کنم. 13/6 هم تکمیل وجه کردم.
alenkita
13 September 2008, 10:07 AM
آقا کسی درباره شرائط جدید ثبت نام ال 90 خبری نداره؟
r222
13 September 2008, 10:34 AM
خیلی ممنون از لطفت
اگه بشه رنگ آبی رویال رو هم پی گیر بشین، متشکر میشم. من باتوجه به واگذاری خودرو دوستان، خودم رو آماده کرده بودم که هفته آینده ال پی آبی رویالم رو از ایران خودرو دریافت کنم. 13/6 هم تکمیل وجه کردم.
با سلام
امروز 23 شهریور برای دریافت سند سازمان فروش رفتم درباره آبی رویال پرسیدم گفتن فعلا موجود نیست.
sabadel
13 September 2008, 02:20 PM
من الویت 10 پارس خودرو هستم اداره فروش کیلومتر 9 رفتم گفتن در سیستم کامپیوتری خودرو شما تخصیص داده شده و 10 روز بعد از تخصیص و فاکتور شدن خودرو درب نمایندگی است ال پی هم تولید فعلی پارس خودرو نوک مدادی و نقره ای است
ضمن تشکر از اطلاع رسانی خوب جنابعالی
2 سوال
1- شما چه تاریخی تکمیل وجه کردین؟
2-و آیا درخواست LP هم داده بودین؟
arash08
13 September 2008, 02:45 PM
من امروز به نمایندگی مراجعه کردم ( پارس خودرو ) گفتن ما فقط عامل فروش هستیم برای خدمات باید به شیراز مراجعه کنی .!!!!
من ساکن بوشهر هستم ... می خواستم ببینم کسی لیست خدمات پس ازفروش پارس خودرو رو نداره ؟
r222
13 September 2008, 02:55 PM
ضمن تشکر از اطلاع رسانی خوب جنابعالی
2 سوال
1- شما چه تاریخی تکمیل وجه کردین؟
2-و آیا درخواست LP هم داده بودین؟
با سلام
من دوم شهریور تکمیل وجه کردم و چهارم شهریور مبلغ ال پی را دادم و هفدهم شهریور در سیستم کامپیوتری خودروی من اختصاص داده شده البته چون ال پی نقره ای پارس خودرو زیاد داشتن سریع داده اند ولی هنوز به نمایندگی ارسال نشده است
Navid_Aref
13 September 2008, 03:31 PM
با سلام. طبق اعلام سایت سایپا یدک نمایندگی 4204 به تندر ها سرویس می دهد. دوست گرامی آقای MEHRDAD_Ilat ([Only registered and activated users can see links]) نیز ظاهرا ساکن بوشهر هستند و ممکن است اطلاع دقیقتری در این مورد داشته باشند.
فهرست نمايندگيهاي مجاز در استان بوشهر سایپا -پارس خودرو
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
فهرست عامليتهاي تعميراتي مجاز در استان بوشهر سایپا -پارس خودرو
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
لیست کلی سایپا و پارس خودرو برای تمامی استانها:
نمايندگان فاز اول خدمات پس از فروش تندر 90 ایران خودرو در سراسر کشور:
نمایندگی های تایید شده توسط رنو پارس از ایران خودرو:
نمایندگی های تایید شده توسط رنو پارس از پارس خودرو:
alenkita
13 September 2008, 04:32 PM
آقا کسی درباره شرائط جدید ثبت نام ال 90 خبری نداره؟
یکی نیست جواب مارو بده؟
اینجانب
13 September 2008, 04:38 PM
یکی نیست جواب مارو بده؟
هیچ اطلاعاتی در این زمینه اعلام نشده.
اینجانب
13 September 2008, 09:07 PM
طبق پیگیری که امروز کردم احتمالا تا هفته دیگه ماشین را بگیرم: اولویت 10 پارس خودرو LP
ahmad123
13 September 2008, 09:48 PM
با سلام
امروز 23 شهریور برای دریافت سند سازمان فروش رفتم درباره آبی رویال پرسیدم گفتن فعلا موجود نیست.
خبر بدیه ولی از زحمتی که کشیدید ممنونم.
r222
13 September 2008, 09:54 PM
طبق پیگیری که امروز کردم احتمالا تا هفته دیگه ماشین را بگیرم: اولویت 10 پارس خودرو LP
با سلام
میشه بفر مائید رنگ خودروی شما چیست ؟
r222
13 September 2008, 09:55 PM
دوستان نظر بدین خدمات پس از فروش ایران خودرو بهتر است یا پارس خودرو ؟
mehdizadeh04
13 September 2008, 10:08 PM
دوستان نظر بدین خدمات پس از فروش ایران خودرو بهتر است یا پارس خودرو ؟
فقط و فقط پارس خودرو
r222
13 September 2008, 10:45 PM
فقط و فقط پارس خودرو
با سلام اگرممکن است دلایل پاسخ خود را بفرمائید
اینجانب
14 September 2008, 05:43 AM
با سلام
میشه بفر مائید رنگ خودروی شما چیست ؟
نقره ای
darioush kabir
14 September 2008, 11:28 AM
هیچ خبری از اولویت 7 ایران خودرو نیست
r222
14 September 2008, 12:08 PM
pesaremelli
15 September 2008, 05:47 AM
کسی میدونه جریان تحویل اولویت 9 پارس خودرو چیه خاله من حدود 45 روزه که پول ماشین رو واریز کردن ولی خبری از ماشین نیست
r222
15 September 2008, 07:02 AM
کسی میدونه جریان تحویل اولویت 9 پارس خودرو چیه خاله من حدود 45 روزه که پول ماشین رو واریز کردن ولی خبری از ماشین نیست
رنگ مورددرخواست چی بوده شایدهمان بلایی که سر من امد رنگ مورد درخواستم تولید نداشتن
darioush kabir
15 September 2008, 08:18 AM
اینطور که بوش میاد دوباره تولید تندر ایران خودرو کاهش شدید پیدا کرده.:icon_cry:
r222
15 September 2008, 10:42 AM
اینطور که بوش میاد دوباره تولید تندر ایران خودرو کاهش شدید پیدا کرده.:icon_cry:
ممکن است منبع خبر را بفرمائید
darioush kabir
15 September 2008, 05:45 PM
ممکن است منبع خبر را بفرمائید
من از همین تاپیک جامع تندر دیدم ولی صفحه ی دقیق رو نمیدونم ول صفحات اخر بود و کامل هم توضیح داده بود.:icon_lol:
raisi2001
15 September 2008, 05:49 PM
با سلام به همه دوستان
من اولويت 6 ايران خودروام البته صلح نامه اي خريدم .طرف گفت براي اولويت 6 دعوتنامه اومده اما اوناي که صلح نامه اي هستن يک ماه ديگه مياد .
مي خاستم بدونم دوستان کسي از اين قصه خبر داره يا نه؟
SMAEIL2000
16 September 2008, 08:33 AM
منم اولویت 6 و صلح نامه ای هستم
فعلا از دعوتنامه خبری نیست
r222
16 September 2008, 09:02 AM
****خبر مهم****
پارس خودرو پیش فروش تندر 90 را از امروز 26 شهریور در نمایندگی های خود آغاز نمود فقط 3 تیپ و 4 تیپ تولیدشان متوقف شده مبلغ ثبت نام 7 و 7.5 و 8 میلیون تحویل از آبان تا اسفند 87 ( یعنی می خواهند 3 میلیون گران کنند ؟) کسی از قیمت جدید خبری دارد ؟
r222
16 September 2008, 09:09 AM
****خبر مهم****
پارس خودرو پیش فروش تندر 90 را از امروز 26 شهریور در نمایندگی های خود آغاز نمود فقط 3 تیپ و 4 تیپ تولیدشان متوقف شده مبلغ ثبت نام 7 و 7.5 و 8 میلیون تحویل از آبان تا اسفند 87 ( یعنی می خواهند 3 میلیون گران کنند ؟) کسی از قیمت جدید خبر دارد ؟
mehdizadeh04
16 September 2008, 10:43 AM
****خبر مهم****
پارس خودرو پیش فروش تندر 90 را از امروز 26 شهریور در نمایندگی های خود آغاز نمود فقط 3 تیپ و 4 تیپ تولیدشان متوقف شده مبلغ ثبت نام 7 و 7.5 و 8 میلیون تحویل از آبان تا اسفند 87 ( یعنی می خواهند 3 میلیون گران کنند ؟) کسی از قیمت جدید خبر دارد ؟
منبع خبر از کجاست؟
صفائی
16 September 2008, 10:45 AM
سلام به دوستان
- منم اولویت 6 صلحنامه ایران خودرو رو دارم. برای منم که هنوز دعوتنامه نیومده.
- در مورد تولید تندر در ایران خودرو هم اونطور که آمار تولید نشون می ده ایران خودرو بکوب مشغول تولیده. هر روز بین 100 تا 130 تولید می کنه (در مجموع بیشتر از پارس خودرو به طور روزانه). آماری که دادم کاملاً قابل اطمینانه.
موفق باشید
r222
16 September 2008, 10:58 AM
منبع خبر از کجاست؟
امروز صبح(26 شهریور )برای پی گیری خودروی خودم نمایندگی رفته بودم پشت شیشه نمایندگی پارس خودرو تقاطع آزادی یادگار بخشنامه اش را زده بودن تاریخ بخشنامه 25 شهریور بود
Omidco
16 September 2008, 08:02 PM
كاملاً صحت ثبت نام پارس خودرو صحيح است،من امروز زنگ زدم گفتند از امروز شروع شده رنگهاي موجود سفيد مشكي زرشكي دودي نقره اي تحويل 1 ماهه و 2 ماهه بدون سود مشاركت هشت ميليون و خورده اي پيش بقيه هنگام تحويل،لوگان ها توليد شدن آماده است! قيمت تعيين نشده كمي گران تر اما نه زياد حدود 14 و خورده اي!
r222
16 September 2008, 11:09 PM
دوستان کسی از قیمت ثبت نامهای جدید تندر خبری دارد چند وقت پیش من برای فروش حواله خودبه یکی از دلال ها مراجعه کردم چون اشنا بود به من توصیه کردنفروشم وقتی علت را پرسیدم گفت برادرش در ایران خودرو کار میکند
ودقیقا می داند هر دوکارخانه قصد گران کردن تندر را دارند به همین دلیل 8 عدد حواله خریداری کرده منتها وزارت صنایع تاکید کرده قبل از اتمام تعهدات قبلی اجازه ندارند ولی قطعا ثبت نام های جدید با قیمت قبلی نخواهد بود و وزارت صنایع چراغ سبز داده است منتها روی قیمت جدید در حال چانه زنی هستند نظر ایران خودرو روی 16 میلیون است و وزارت صنایع روی 14 میلیون البته مدل ال پی فقط نمیدانم بر فرض افزایش قیمت دهند ایا اختلاف 4 میلیونی کارخانه وبازار ازاد با توجه به عرضه به روز و رو به افزایش محصول حفظ شده یا کاهش خواهد یافت وقتی مصرف کننده از کارخانه میتواند بین 14 تا 16 میلیون تحویل بگیرد دیگر در بازار ازاد اختلاف 4 میلیونی کاهش می یابد البته مدیر فروش پارس خودرو در مصاحبه خود هدف از افزایش قیمت تندر را از بین بردن اختلاف 4 میلیونی بازار اعلام کرده و گفته چرا به جیب خودمان نرود ایا به نظر دوستان اگر تندر ال پی 14 میلیون شود قیمت بازار 18 میلیون میشود ویا کاهش می یابد
Mr.Hossein
17 September 2008, 08:44 AM
امروز صبح(26 شهریور )برای پی گیری خودروی خودم نمایندگی رفته بودم پشت شیشه نمایندگی پارس خودرو تقاطع آزادی یادگار بخشنامه اش را زده بودن تاریخ بخشنامه 25 شهریور بود
خیلی ممنون. درسته و خبر کاملا صحت داشت و از پست شما متوجه موضوع شدم . منم دیروز آخر وقت تونستم یه E2 LP بنویسم. توی قراردادم نوشته آبان . فکر میکنید خوش قولند یا میره همون اسفند یا شایدم دیرتر؟
ahmad123
17 September 2008, 05:04 PM
ثبت نام ایران خودرو هم از فردا پنج شنبه 28 شهریور شروع خواهد شد. مثل اینکه ایران خودرو برای ثبت نام ال پی 7 ملیون خواهد گرفت.
gandolf05
17 September 2008, 05:33 PM
ثبت نام ایران خودرو هم از فردا پنج شنبه 28 شهریور شروع خواهد شد. مثل اینکه ایران خودرو برای ثبت نام ال پی 7 ملیون خواهد گرفت.
اگه این خبر واقعیت داشته باشه
بهتره اونهایی که مثل من خودرو رو هنوز بعد 2سال تحویل نگرفتن یه نامه ای شکایتی ،خلاصه یکاری کنن
darioush kabir
18 September 2008, 01:57 PM
هیچ خبری از میزان تعهدات باقی مانده ی ایران خودرو نیست:icon_cry:. چون طبق گفته ی یکی از اقاییون ایران خودرو روزانه بین 130 تا 180 تندر تولید می کند.:icon_idea
کسی از میزان فروش تندر در این ثبت نام جدید ایران خودرو خبر داره:icon_bigg واینکه چقدر از تعهدلت ایران خودرو مونده:icon_redf
soja
20 September 2008, 10:53 AM
آقا یکی آمار تولید روزانه و میزان تعهدات باقیمانده و دعوتنامه یه اطلاعی بده
Navid_Aref
20 September 2008, 03:33 PM
پس از آغاز پيشفروش تندر90 پارسخودرو؛
ايرانخودرو تا پيش از زمستان ميتواند اين كار را انجام دهد؟
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران /سرويس: خودرو
شنبه، 30 شهريور 1387
در حالي كه پيش فروش تندر90 پارس خودرو چند روز پيش آغاز شد و اين شركت اعلام كرد كه كليه تعهدات ثبتنامي خود را انجام داده است، ولي هنوز ايران خودرو نتوانسته با توجه به تعهدات ثبت نامي گذشته، اقدام به پيش فروش اين محصول مشترك كند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه شرط پيشفروش اين خودرو پاسخ دادن به حداقل 90درصد از تعهدات ثبتنامي تعيين شده است، ولي شركت ايرانخودرو هنوز نتوانسته به اين رقم دست يابد.
اين شركت اواخر سال 1385 از حدود 52 هزار متقاضي دريافت تندر90 ثبت نام كرد كه تا پايان مرداد امسال با توجه انصراف 12 هزار ثبتنامي و توليد بيش از 23 هزار و 600 دستگاه از اين خودرو، ميتوان گفت كه بيش از 16 هزار از تعهدات اين شركت باقي مانده بود. حال با توجه به شرط تحويل حداقل 90درصدي از تعهدات براي آغاز پيشفروش اين خودرو، اين خودروساز بايد در ماه شهريور حداقل 12 هزار دستگاه تندر90 توليد كرده باشد.
اين در حالي است كه ايرانخودرو در تير ماه با تحقق 100درصدي برنامه توليد بيش از 3هزار دستگاه و در ماه گذشته با تحقق 57 درصدي برنامه توليد تندر90 بيش از 1500 دستگاه از اين خودرو توليد كرده بود، بنابراين در خوشبينانهترين حالت و در صورت توليد 3 هزار دستگاه از اين خودرو در ماه شهريور، اين شركت براي آغاز پيشفروش تندر90 هنوز به توليد 9 هزار دستگاه ديگر نياز دارد كه در بهترين شرايط بايد تا پايان پاييز امسال صبر كند.
البته توليد تندر90 در شركت ايران خودرو غير از مرداد ماه كه به 1529 دستگاه رسيد، در ماههاي قبل روند رو به رشدي را تجربه كرد؛ به طوري كه اين شركت از برنامه توليد 41 هزار و 793 دستگاه امسال خود تا پايان مرداد ماه با توليد 10 هزار و 582 دستگاه انواع تندر90 حدود 90 درصد از برنامه توليدش را محقق كرد.
البته محمد حسين فقيه - معاون تندر 90 ايران خودرو - چندي پيش گفته بود كه "اين شركت تا زماني كه به تمام تعهدات خود درمورد تندر90 عمل نكند، براي خودرو جديدي ثبتنام يا فروش فوري نخواهد داشت" كه با اين شرايط فروش فوري تندر90 ايرانخودرو در سال جاري منتفي خواهد بود.
اما وضعيت امسال توليد تندر90 پارس خودرو نيز در نوع خود جالب توجه است. با اينكه توليد اين شركت در ماههاي اخير شرايط چندان خوبي را تجربه نميكند، ولي چند روز پيش از طرف اين شركت اعلام شد كه تعهدات پارس خودرو به اتمام رسيده و به صورت محدود نيز پيش فروش خود را آغاز كرده است.
اين شركت تا پايان مرداد با توليد 22 هزار و 600 دستگاه تندر90 توانسته بود حدود 95درصد از تعهد خود را جامه عمل بپوشاند. اين شركت امسال برنامه توليد 85 هزار دستگاه تندر90 را دارد و اين در حالي است كه برنامه توليد تندر90 ايرانخودرو حدود 42 هزار دستگاه است.
پارس خودرو تا پايان پنج ماهه امسال توانست با توليد 8 هزار و 735 دستگاه تندر90 فقط حدود 32 درصد از برنامهاش را محقق كند.
Omidco
20 September 2008, 03:36 PM
آقا یکی آمار تولید روزانه و میزان تعهدات باقیمانده و دعوتنامه یه اطلاعی بده
به تاپيك دوست خوبم مراجه كنيد
#4547 ([Only registered and activated users can see links]) ali_h_m
Omidco
20 September 2008, 05:37 PM
امکان پرداخت وجه خودرو از طريق اينترنت براي مشتريان محصولات ايران خودرو فراهم شد.
------------------------
به گزارش معاونت بازاريابي وفروش ايران خودرو، مشتريان محصولات ايران خودرو که علاقه مندند خودروي خود را از طريق اينترنت خريداري کنند مي توانند از درگاه الکترونيکي بانک پارسيان در وب سايت اصلي ايران خودرو مبلغ مربوطه را به واسطه کارت هاي عضو شتاب پرداخت كنند.
اين گزارش افزود :مشتريان محصولات ايران خودرو يک ساعت اززمان ثبت نام الکترونيکي فرصت دارند تا وجه خودرو را واريز کننددرغير اين صورت به طور اتوماتيک ثبت نام مذکور لغو شده وبه ظرفيت ثبت نام مجدد اضافه مي شود.
منبع: [Only registered and activated users can see links]
gsg_sms
21 September 2008, 08:24 AM
ظرفیت ثبت نام جدید پارس خودرو تکمیل شده؟
rmb_ali
21 September 2008, 09:43 AM
فکر نکنم من دیروز رفتم e1+cp نوشتم گفت تحویل آبان ماه هست و تمام رنگارم داشت
sabadel
21 September 2008, 10:37 AM
سلام بر دوستان
من اولویت 10 پارس خودرو از مشهد هستم.
16 شهریور تکمیل وجه کردم (E2) - چوه LP (نقره ای) مورد نظرم بود، نمایندگی همان تاریخ درخواستی از من برای LP گرفت ، مبنی بر این که چون من متقاضی LP می باشم، مدیریت فروش پارس خودرو دستور فرماید، تا من مبلغ تفاوت LP را واریز کنم.
بعدش گفت: منتظر باش تا از تهران دستور پرداخت مبلغ مابه التفاوت بیاد ، اون روزی که این مبلغ رو پرداخت کردی ، تازه باید تعهد نامه تاخیر در تحویل ناشی از LP رو امضا کنی و بعدش هر وقت اونا LP داشتند ، برات می فرستند.
سوال داشتم از دوستان ،
1- آیا واقعا روال همین است?
2- کسی از دوستان هست که وضعیت مشابه من داشته باشه و حداقل اون 700 تومن رو ریخته باشه،
چون هنوز به من نگفتن 700 تومن رو بریزم.
3- بعد از واریز 700 تومن ، چقدر طول میکشه تا ماشین بیاد،
4- از تاریخ تکمیل وجه مدت انتظار برای E2 ساده چقدر است؟
با تشکر
amir255
21 September 2008, 12:40 PM
من 26 مرداد تکمیل وجه کردم واسه ای2 ساده نقره ای اولویت 10 هنوز خبری نیست !!!
Omidco
21 September 2008, 01:44 PM
خير ، تا عيد فطر ثبت نام دارند.
چون قيمت ثبت نام با بيرون نسبتاً نزديكه فكر نكنم به اين زودي تكميل بشه،و حتي براي جذب مشتري نمايندگيها دارند آگهي ميدن.
r222
21 September 2008, 02:13 PM
سلام بر دوستان
16 شهریور تکمیل وجه کردم (E2) - چوه LP (نقره ای) مورد نظرم بود، نمایندگی همان تاریخ درخواستی از من برای LP گرفت ، مبنی بر این که چون من متقاضی LP می باشم، مدیریت فروش پارس خودرو دستور فرماید، تا من مبلغ تفاوت LP را واریز کنم.
بعدش گفت: منتظر باش تا از تهران دستور پرداخت مبلغ مابه التفاوت بیاد ، اون روزی که این مبلغ رو پرداخت کردی ، تازه باید تعهد نامه تاخیر در تحویل ناشی از LP رو امضا کنی و بعدش هر وقت اونا LP داشتند ، برات می فرستند.
سوال داشتم از دوستان ،
2- کسی از دوستان هست که وضعیت مشابه من داشته باشه و حداقل اون 700 تومن رو ریخته باشه،
با تشکر
با سلام
من 4 شهریور چک 720000 را دادم و 17 شهریور شماره بدنه خودرو مشخص شده هنوز بعد از 15 روز تحویل نداده اند
amir255
21 September 2008, 06:14 PM
با سلام
من 4 شهریور چک 720000 را دادم و 17 شهریور شماره بدنه خودرو مشخص شده هنوز بعد از 15 روز تحویل نداده اند
ببخشید شماره بدنه یا شاسی ؟
fmt__ir
22 September 2008, 01:33 AM
سلام بر دوستان
سوال داشتم از دوستان ،
با تشکر
اگر بتوانيد خودتان به بخش فروش پارس خودرو مراجعه كنيد مشكلتان حل خواهد شد در ضمن تفاوت 720000 تومان براي ساده و LPمنطقي است سعي كنيد LPبگيريد
اینجانب
22 September 2008, 11:40 AM
فکر نکنم این هفته بگیرم!:icon_cry:
25 شهریور سند خورده ولی از جواب شماره گذاری خبری نیست، پلاک فکی دارم.:icon_redf
gsg_sms
22 September 2008, 01:25 PM
ثبت نام دور جدید توی نمایندگی های سایپا هم انجام میشه یا باید به نمایندگی های پارس خودرو رفت؟
gsg_sms
22 September 2008, 02:32 PM
ثبت نام دور جدید توی نمایندگی های سایپا هم انجام میشه یا باید به نمایندگی های پارس خودرو رفت؟
اگر فقط در نمایندگی های پارس خودرو انجام میشه، لطف کنید آدرس چند تا از نمایندگی هاشو بذارید!
ممنون
Omidco
22 September 2008, 07:19 PM
اگر فقط در نمایندگی های پارس خودرو انجام میشه، لطف کنید آدرس چند تا از نمایندگی هاشو بذارید!
ممنون
دوست عزيز من مدتي قبل ليست را تهيه كرده بودم اما چون بصورت PDF بود مشكل UPLOAD داشتم كه الآن آماده دانلود است.
اميدوارم براي بقيه دوستان هم سودمند باشد.
*ليست تمام نمايندگي هاي پارس خودرو در تهران ([Only registered and activated users can see links])
هکوتویست
22 September 2008, 07:44 PM
دوستان بيخياله بشين
چون اولا كسي نمياد پايلوت اين ماشين بشه چون خدماتش خيلي ضعيفه قطعاتش نيست كه نيست به دليل اينكه
تحريميم الان من چندتا نمايندگي ميشناسم كه دارن ميگن ديگه نمي خواهيم پايلوت باشيم والان شركت مادر داره جريمشون مي كنه .
خلاصه اگر بيخيال بشين بهتره
gsg_sms
22 September 2008, 07:50 PM
دوست عزيز من مدتي قبل ليست را تهيه كرده بودم اما چون بصورت PDF بود مشكل UPLOAD داشتم كه الآن آماده دانلود است.
اميدوارم براي بقيه دوستان هم سودمند باشد.
*ليست تمام نمايندگي هاي پارس خودرو در تهران ([Only registered and activated users can see links])
ممنون
آدرس هاشون نداری
از دوستان کسی آدرس چند تا از نمایندگی ها شو داره لطف کنه و بذاره.
Omidco
22 September 2008, 10:52 PM
ممنون
آدرس هاشون نداری
از دوستان کسی آدرس چند تا از نمایندگی ها شو داره لطف کنه و بذاره.
دوست خوب در ساعت اداري تماس بگيري آدرس ميدن به پيش شماره نگاه كن ببين كدام نزديكه،يه آدرس مي شناسم در خيابان آزادي نرسيده به يادگار امام ضلع شمالي خ آزادي كاملاً مشخصه. اگه اشتباه نكنم كد : 5152 گسترش خدمات پارس خودرو
renault
24 September 2008, 06:51 AM
سروران عزیز نگاهی به گویای 2208 ایران خودرو بیاندازند:
قیمت E2+LP رنگ قرمز اینگونه محاسبه شده است:
5.020.000 + 850.000 + 6.396.000 = 12.266.000 تومان
اگر از این عدد تفاوت تندر معمولی با ال پی (720.000) و بهای فاکتور E2 قبل (11.186.000) را کم کنیم به عدد 360.000 تومان اضافه می رسیم.
بنابراین ایران خودرو در نیمه دوم سال 87 تندر را 360.000 تومان گرانتر کرده است.
در متن گویای 2208 از قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده (3 درصد بهای کالا و خدمات) اسم برده شده است.(3% 12.000.000 تومان=360.000 تومان).
سوال این است که آیا این قانون اجرایی شده است یا خیر و چرا ایران خودرو برای فروش دیگر محصولات خود (گویاهای 2206و 2207و 2209 ) در نیمه دوم سال این مالیات بر ارزش افزوده را محاسبه نمی کند و فقط شامل تندر شده است؟
با تشکر از گروه صنعتی ایران خودرو
SMAEIL2000
24 September 2008, 09:13 AM
شاید برای اینکه دیگر اولویت در این مورد مهم نیست
راستی دوستان من در سایت ایرانخودرو 5 روز است که نوشته دعوت نامه ارسال شده
اولویت 6
ولی نمایندگی میگه ما خودمون بهت زنگ میزنیم
امیدوارم این 3% به جمیع دوستان برخورد نکنه
بابا خودش رقمیه میشه لاستیک و پخش رو عوض کرد :icon_bigg
soja
24 September 2008, 09:43 AM
دوستان حتما لینک زیر رو باز کنید.
raisi2001
24 September 2008, 11:26 AM
منم اولویت 6 بودم البته صلح نامه ای . دیروز دعوتنامه اومد و تا دهم مهر هم وقت داره
r222
24 September 2008, 01:24 PM
مثل اینکه رنگ قرمز روی دستشان باد کرده من یک ماه پیش سازمان فروش رفتم قرمز و سفید داشتن و چون رنگ حواله من مشکی بود وتولید نداشتن این فرجه را به من دادن تغییر رنگ بدهم و توصیه کردن قرمز بردارم و من اصرار کردم سفید می خواهم وبا هزار بار چک وچونه سفید دادن امروز همچنان رنگ قرمز فروش نرفته ؟
gandolf05
24 September 2008, 01:29 PM
آقا یعنی ما که هنوز دعوت نامه نیومده میتونیم بریم واسه تحویل خودرو؟
من E2 نوشتم میتونم LPبگیرم؟رنگ قرمزش چجوره؟مبلغ واریزی درسته آیا بقیه دوستان هم همین حدود واریز کردن
gandolf05
24 September 2008, 03:21 PM
دوستان رنگ قرمزش لینکی نداره تا بتونیم نگاش کنیم؟
آیا برا من که خوزستان هستم امکان داره بتونیم بجز رنگ قرمز رنگ دیگه تحویل بگیریم
بنظر دوستان رنگ قرمز چجوره
persia
24 September 2008, 04:33 PM
دوستان رنگ قرمزش لینکی نداره تا بتونیم نگاش کنیم؟
آیا برا من که خوزستان هستم امکان داره بتونیم بجز رنگ قرمز رنگ دیگه تحویل بگیریم
بنظر دوستان رنگ قرمز چجوره
سلام
زرشکی متالیک پارس خودرو رنگش مثل تصاویر لینکهای زیر هست:
رنگ قرمز ایران خودرو را تا بحال ندیدم.
darioush kabir
24 September 2008, 06:28 PM
فقط رنگ قرمز هست یا اینکه میشه با چک وچونه رنگ دیگه گرفت. مثلا مشکی یا ابی یا نقره ای و...:icon_idea
jayjay4174
25 September 2008, 01:17 AM
دوستان من امروز رفتم 2 تا نمایندگی پارس خودرو توی اصفهان اولی توی خیابان حکیم نظامی و دومی توی خ امام *******************(انوشیروان) و وقتی در مورد حدود قیمت نهایی E2-lp و E1-cp ازشون پرسیدم 13200 و 11600 قیمت دادن
و یادمه یکی از دوستان که البته نتونستم تاپیکشو پیدا کنم افزایش در قیمت ثبت نام این دوره رو 1500000 تومان پیش بینی کرده بود که کاملا درسته و تایید میشه
e1 cp دور قبل 10100000 دور جدید 11600000
e2 lp دور قبل 11850000 دور جدید 13200000
as2la
25 September 2008, 01:58 AM
با دررود
حالا که ثبت نام سری جدید شروع شده فکر میکنید حواله های سری قبل تو بازار ارزونتر میشه یا گرونتر؟
jayjay4174
25 September 2008, 03:16 AM
با دررود
حالا که ثبت نام سری جدید شروع شده فکر میکنید حواله های سری قبل تو بازار ارزونتر میشه یا گرونتر؟
احتمالا یکم پایین میاد چون تو بازار قیمتها کاذبه این قیمتها هم درسته برا اطمینان خودت میتونی بپرسی
و از قرار معلوم حدود 1.5 ملیون گرونش کردن نسبت به دور قبل
SMAEIL2000
25 September 2008, 09:17 AM
دعوت نامه من هم اومد و تکمیل وجه کردم اولویت 6
1- تعهدی برای تاخیر در تحویل ال پی نخواستند
2- 3 درصد ارزش افزوده شامل حال من نشد
ولی در عوض اجازه تغییر رنگ ندادند
ولی قرار شد به سازمان فروش بروم برای تغییر رنگ ( نقره ای به سفید )
نمیدونم چیکار کنم:icon_cry:
SMAEIL2000
25 September 2008, 09:18 AM
عکس دعوت نامه آپلود نمیشود :icon_cry:
darioush kabir
25 September 2008, 10:30 AM
دعوت نامه من هم اومد و تکمیل وجه کردم اولویت 6
1- تعهدی برای تاخیر در تحویل ال پی نخواستند
2- 3 درصد ارزش افزوده شامل حال من نشد
ولی در عوض اجازه تغییر رنگ ندادند
ولی قرار شد به سازمان فروش بروم برای تغییر رنگ ( نقره ای به سفید )
نمیدونم چیکار کنم:icon_cry:
نگفتند کی چند روزه بهت تحویل مدهند.:icon_lol:
SMAEIL2000
25 September 2008, 11:13 AM
نگفتند کی چند روزه بهت تحویل مدهند.:icon_lol:
تحویل تا 20 مهرماه اگر تعویض رنگ نکنی البته زودتر میدهند
ماشین ال پی زیاد دارند و آماده میشوند برای فروش آزاد که موعد تحویل
بهمن و اسفند میباشد فقط در 3 تیپ با قیمت های جدید:icon_sad:
darioush kabir
25 September 2008, 11:34 AM
با عرض معزرت یک سوال دیگه هم دارم:icon_neut
شما که اینقدر اطلاعات دارید هیچ اطلاعی از دعوت نامه های جدید ندارید.
SMAEIL2000
25 September 2008, 11:41 AM
با عرض معزرت یک سوال دیگه هم دارم:icon_neut
شما که اینقدر اطلاعات دارید هیچ اطلاعی از دعوت نامه های جدید ندارید.
دوست عزیز اسامی اولویت ها از طریق سازمان صنایع به خودرو ساز اعلام
و از طریق خودرو ساز دعوت نامه صادر میشود با توجه به واردات انبوه لوازم و حل شدن
مشکلات تولید کنندگان داخلی تا حدودی تا آخر ماه ابان تمامی دعوت نامه ها ارسال میگردد
اگر قرمز مورد نظر باشه همین الان میتونی بری بگیری بدون در نظر گرفتن اولویت
ال پی قرمز حدودا 6.400.000 تومان مابقی تحویل 10 روزه
AliP30W
25 September 2008, 01:52 PM
با سلام.
من روز اول ثبت نام جدید پارس خودرو (26 شهریور ) ال پی زرشکی یا همون قرمز رو نوشتم و چون جز اولین نفر ها بودم گفتند تحویل آبان ماه !
می دو تا سوال دارم :
1 - اولا رو قولشون این سری میشه حساب کرد که آبان ماه تحویل بدن و این توانایی رو دارن؟
2 - دوما با توجه به اینکه دوستان در مورد رنگ قرمز گفتند که رو دستشون مونده، امکان داره برا من حتی زودتر از موعد مقرر داده بشه؟:D !
با تشکر !
اینجانب
25 September 2008, 09:56 PM
فکر نکنم این هفته بگیرم!:icon_cry:
25 شهریور سند خورده ولی از جواب شماره گذاری خبری نیست، پلاک فکی دارم.:icon_redf
امروز ساعت 1 از نمایندگی زنگ زدند که ماشینت اومده.:icon_razz
ماشین را گرفتم، پلاک که نداشت ولی حتی یک برگ کاغذ هم ندادند. حتی موقع تحویل به من کارت شناسایی هم نخواستند!:icon_surp
فقط دو تا پیچ رینگ بهم دادند، باید چهارتا میدادند، نه؟:icon_conf
باید صبر کنم تا مدارکی بیاد و بعد برم شماره گذاری یا . . .؟:icon_roll
rmb_ali
26 September 2008, 01:10 AM
دوست عزیز اسامی اولویت ها از طریق سازمان صنایع به خودرو ساز اعلام
و از طریق خودرو ساز دعوت نامه صادر میشود با توجه به واردات انبوه لوازم و حل شدن
مشکلات تولید کنندگان داخلی تا حدودی تا آخر ماه ابان تمامی دعوت نامه ها ارسال میگردد
اگر قرمز مورد نظر باشه همین الان میتونی بری بگیری بدون در نظر گرفتن اولویت
ال پی قرمز حدودا 6.400.000 تومان مابقی تحویل 10 روزه
این قضیه که میگی در مورد ایران خودرو هم صادقه یانه آخه یکی از آشناها اولویت 9 ایران خودرو میخوام بدونم میتونه بره فرمز بگیره
اینجانب
26 September 2008, 01:17 AM
چرا نتونه؟ باید بتونه از این شرایط خاص استفاده کنه. ولی توجه دارید که باید چند صد هزار تومان اضافه بده.
در ضمن این فقط مال ایران خودرو است.
darioush kabir
26 September 2008, 09:37 AM
چرا نتونه؟ باید بتونه از این شرایط خاص استفاده کنه. ولی توجه دارید که باید چند صد هزار تومان اضافه بده.
در ضمن این فقط مال ایران خودرو است.
منظورتون از اینکه میگید چندصد هزارتومن اضافه بده چیه .چرا سود مشارکت تا این لحظه 850000 تومان است :icon_twisنباید بیشتر باشه.؟ شاید برای این گونه خرید اینطوریه:icon_idea
اینجانب
26 September 2008, 11:41 AM
دوست عزیز
اولویت های 6 ایران خودرو حدود 6 میلیون و 50 هزار تومان و اولویتهای 10 پارس خودرو حدود 6 میلیون و 100 هزار تومان پرداخت کرده اند که البته تحویل ماشینشان حدودا 40 روز به بالا میشود.
ولی مطابق شرایط تندر قرمز ایران خودرو، افراد باید 6 میلیون و 400 هزار تومان (برای تحویل 10 روزه) پرداخت کنند.
sabadel
26 September 2008, 04:58 PM
منظورتون از اینکه میگید چندصد هزارتومن اضافه بده چیه .چرا سود مشارکت تا این لحظه 850000 تومان است :icon_twisنباید بیشتر باشه.؟ شاید برای این گونه خرید اینطوریه:icon_idea
"محمدرضا معتمد ـ قائم مقام معاون تندر90 ايران خودرو ـ:
تاخير پرداختي به ثبتنام كنندگاني كه از ابتداي امسال تاكنون هنوز خودرو خود را تحويل نگرفتهاند، ارائه ميشود"
مطلب فوق از مصاحبه ایشان با خبرنگار ایسنا نقل شده است. برای گرفتن جریمه تاخیر باید به اداره بازرسی شرکت ایران خودرو شکایت کنید. من سال گذشته به جهت تاخیر تحویل در خودرو پژو پارس 480 تومان جریمه تاخیر گرفتم. مبلغ فوق را پس از شکایت گرفتم. در حالیکه هنگام تحویل نمایندگی گفت، بهت پولی همین جوری برنمیگردون ، مگر شکایت کنی
که من هم این کار رو کردم و پس از 2 ماه پولو گرفتم.
raisi2001
26 September 2008, 07:01 PM
دوست عزیز
اولویت های 6 ایران خودرو حدود 6 میلیون و 50 هزار تومان و اولویتهای 10 پارس خودرو حدود 6 میلیون و 100 هزار تومان پرداخت کرده اند که البته تحویل ماشینشان حدودا 40 روز به بالا میشود.
ولی مطابق شرایط تندر قرمز ایران خودرو، افراد باید 6 میلیون و 400 هزار تومان (برای تحویل 10 روزه) پرداخت کنند.
دوست عزيز من اولويت 6 ايران خودرو ام و 53257000 ريال 4/7/87 پرداخت كردم e2 نقره اي تحويل هم زده تا 30/7/87
اینجانب
26 September 2008, 10:52 PM
دوست عزيز من اولويت 6 ايران خودرو ام و 53257000 ريال 4/7/87 پرداخت كردم e2 نقره اي تحويل هم زده تا 30/7/87
این مبلغی که شما می فرمایید برای E2 ساده است، درسته؟
ولی مبالغی که من نوشتم برای گرفتن E2+LP است.
Omidco
27 September 2008, 12:04 AM
بالاخره من هم E2+LP رو گرفتم، اما بدون ثبت نام! ترسيدم كه ثبت نام كنم حالا حالاها نوبتم نرسه منم تحملم كمه دق ميكنم.
ehsan-inventor
27 September 2008, 12:12 AM
بالاخره من هم E2+LP رو گرفتم، اما بدون ثبت نام! ترسيدم كه ثبت نام كنم حالا حالاها نوبتم نرسه منم تحملم كمه دق ميكنم.
آقا خیلی خیلی مبارکه.:icon_excl
برای لوگان صبر کردن آدمو پیر می کنه !!!
ولی بعد از تحویلش دوباره جوون میشی!:icon_cool
ahmad123
27 September 2008, 09:07 PM
آقا این قضیه ارزش افزوده چیه؟ یعنی از این به بعد کسانی که تندرشون رو نگرفتند، باید مالیات اضافه ای بدهند؟ اگر کسی اطلاعات دقیقی داره لطفا اعلام کنه.
darioush kabir
27 September 2008, 09:42 PM
اگه توی صفحه ی 351 تاپیک جامع تندر نگاه کنید میبینید که یکی از دوستامون یک خبری گذاشته که برطبق این خبر ایران خودرو 90 درصدتعهدات تندرش رو انجام داده:icon_eek:. حالا اگه اینجوری باشه پس چرا هیچ خبری از دعوتنامه های اولویت 7و8و9 نیست:icon_bigg.درضمن اگه 90 درصد تعهداتش رو انجام داده پس حداکثر4000 تا 5000 نفر دیگه توی اولویت دریافت تندر مونده باشه:icon_mrgr
reza engine
28 September 2008, 11:24 AM
من يه E2 ثبت نامي اولويت هفتم ايران فرقون داشتم. امروز از نمايندگي زنگ زدن كه بيا دعوتنامه رو بگير.
soja
28 September 2008, 11:44 AM
سلام دوستان یکی لطف کنه اگه خبری از تولید مهر ال90 داره بگه
Omidco
28 September 2008, 11:44 AM
آقا خیلی خیلی مبارکه.:icon_excl
برای لوگان صبر کردن آدمو پیر می کنه !!!
ولی بعد از تحویلش دوباره جوون میشی!:icon_cool
ممنون،
كاملاً موافقم ،واقعاً به قيمتش نسبت به ماشينهاي موجود مي ارزه .در اولين فرصت مي نويسم راجع به L90 در تاپيك جامع خودرو. و تفاوتهاش با ماشينهايي كه قبلاً سوار شدم.
soja
28 September 2008, 11:52 AM
من يه E2 ثبت نامي اولويت هفتم ايران فرقون داشتم. امروز از نمايندگي زنگ زدن كه بيا دعوتنامه رو بگير.
دوست عزیز اگه امکان داره دعوتنامه رو بگذار اگه امکانش نیست لطف کن تاریخ تحویل سود و مبلغ واریزی و اینکه ارزش افزوده تعلق گرفته رو برامون بنویس با تشکر
romeo_1593
28 September 2008, 12:53 PM
به نظرتون ميارزه كه يه تيپ 2 ثبت نام كنم و بعد بفروشمش . حالا يا حواله يا دعوتنامه يا خود ماشين رو . به نظزتون سود داره ؟
mehdizadeh04
28 September 2008, 01:02 PM
به نظرتون ميارزه كه يه تيپ 2 ثبت نام كنم و بعد بفروشمش . حالا يا حواله يا دعوتنامه يا خود ماشين رو . به نظزتون سود داره ؟
با سلام
بله سود داره.دایی بنده یک ای1 فول گرفت و بعد از تحویل فروخت.برای خودش در اومده بود 10800 ولی فروخت 13200.حالا به نظر شما میصرفه یا نه؟؟؟
با تشکر
Omidco
28 September 2008, 03:21 PM
با سلام
بله سود داره.دایی بنده یک ای1 فول گرفت و بعد از تحویل فروخت.برای خودش در اومده بود 10800 ولی فروخت 13200.حالا به نظر شما میصرفه یا نه؟؟؟
با تشکر
100% سود داره ولي نه به اندازه اي كه سري اوليها نوشتن،در ضمن چقدر طول كشيده تا بگيره؟ يعني چقدر از پولش چه مدت خوابيده؟
SMAEIL2000
28 September 2008, 03:28 PM
این دعوتنامه من
Omidco
28 September 2008, 03:36 PM
100% سود داره! ولي بايد آخرين قيمت ثبت نام را بدوني مدت خواب پول را در نظر بگيري پول محضر واسه بنام زدن و تعويض پلاك!
(اگه پول خوابيده داري حتماً ميارزه)
سري اول قيمتها مناسبتر بود،مدت انتظار زياد بود تو اين مدت L90 شناخته شد.تفاوتش شد 3 ميليون اما حالا فكر كنم 1 ميليون و خورده اي بشه تو 3 ماه.
mehrdad166
28 September 2008, 03:37 PM
سلام
از دوستان اگر کسی اولویت 6 ایران خودرو ماشینشو تحویل گرفته لطفا اعلام کنه.
mehdizadeh04
28 September 2008, 03:45 PM
100% سود داره ولي نه به اندازه اي كه سري اوليها نوشتن،در ضمن چقدر طول كشيده تا بگيره؟ يعني چقدر از پولش چه مدت خوابيده؟
آقا فراموش نکنید این سری هم قیمت ماشین رفته بالا.
دایی من بهمن که اعلام کردن نوشت و خرداد (همون سری اولی) تحویل گرفت.(البته اگه اشتباه نکنم).همه چیزش هم خیلی سریع اومد و فروخت.البته قصدش هم از اول سود کردن بود نه سواری!!!!اون موقع 5میلیون و خورده ای ریخت.
این سری هم اگه پول داشت مینوشت.این سری هم با توجه به اینکه زود میدن سودش باید خوب باشه.
با تشکر
sabadel
28 September 2008, 04:21 PM
با سلام به دوستان
کسی از اولویت 10 پارس خودرو، هست که ماشینشو تحویل گرفته باشه.
ضمنا سوال دیگه،
این که در نمایندگی های پارس خودرو ثبت نام اولیه کرده باشی یا در نمایندگی های سایپا، در سفارش و تحویل LP تاثیری داره؟
با تشکر
reza engine
29 September 2008, 12:41 PM
همونطور كه گفته بودم دعوتنامه من (الويت هفتم) در تاريخ 06/07/87 توسط عمو منطقي صادر شده است.
خودروي ثبت نامي E2-SLX به رنگ نقره اي بود.
قيمت نهايي فاكتور: 109.571.500
مبلغ پرداخت شده: 50.200.000
مبلغ قابل پرداخت: 59.371.500
مهلت پرداخت 18 مهر.
در مورد ميزان سود چيزي نوشته نشده و فقط عنوان كرده سود تا پايان آبان محاسبه شده است. ضمن اينكه مبلغ قابل پرداخت و مهلت رو Bold كرده ولي تو توضيحات كوچولو نوشته كه اين قيمت با احتساب بيمه بدنه مي باشد و در صورت عدم تمايل به بيمه بدنه مبلغ 3.580.000 از مبلغ قابل پرداخت كمتر واريز كنيد ( اي منطقي نا قلا)
امكان انتخاب E2 + lp هم هست كه در اين صورت بايد 7.420.000 بيشتر بريزم.
در واقع بدون بيمه بدنه و با انتخاب LP بايد 63.211.500 بريزم.
زمان تحويل هم 30 روز پس از تكميل وجه ذكر شده است.
r222
29 September 2008, 01:50 PM
همونطور كه گفته بودم دعوتنامه من (الويت هفتم) در تاريخ 06/07/87 توسط عمو منطقي صادر شده است.
مهلت پرداخت 18 مهر.
در مورد ميزان سود چيزي نوشته نشده و فقط عنوان كرده سود تا پايان آبان محاسبه شده است. ضمن اينكه مبلغ قابل پرداخت و مهلت رو Bold كرده ولي تو توضيحات كوچولو نوشته كه اين قيمت با احتساب بيمه بدنه مي باشد و در صورت عدم تمايل به بيمه بدنه مبلغ 3.580.000 از مبلغ قابل پرداخت كمتر واريز كنيد ( اي منطقي نا قلا)
lp چه رنگ هایی داشتن ؟
soja
29 September 2008, 02:14 PM
مهلت پرداخت 18 مهر.
دوست عزیز لینک زیر پس چیه؟؟؟؟
صفائی
29 September 2008, 02:14 PM
مهلت پرداخت 18 مهر.
پس به نظر میاد که بازم قیمت رو افزایش دادن ! اولویتهای 4 و 5 مبلغ 5،400،000 تومان برای تکمیل وجه می پرداختند. عجب آدم هائی هستن ! یا اینکه دارم اشتباه می کنم؟ کسی اطلاع دقیق داره؟
reza engine
29 September 2008, 02:31 PM
دوست عزیز لینک زیر پس چیه؟؟؟؟
گويا از اول مهر ماه قانون جديدي به نام قانون ماليات بر ارزش افزوده هم لحاظ ميشه كه معادل 3 درصد قيمت خودرو است. و دعوتنامه ها از اول مهر به بعد حدود 350 هزار تومان افزايش قيمت خوردند.
تاريخ اون دعوتنامه من 31/06/87 هست كه من به دارندش توصيه ميكنم تا اعتبار داره سريعا تكميل وجه كنه و گر نه شامل اين افزايش قيمت ميشه.
ضمنا در مورد رنگ LP هيچ چيزي تو دعوتنامه ذكر نشده ولي نمايندگي گفت الان اينها رو ميشه انتخاب كرد: سفيد نقره اي و قرمز
alirezap1977
29 September 2008, 03:51 PM
از اولويت 7 ايرانخودرو چه خبر؟
کسي مي دونه کي اعلام مي کنن براي تبديل به ال پي ؟
reza engine
29 September 2008, 03:53 PM
از اولويت 7 ايرانخودرو چه خبر؟
من زمان گذاشتم و در چند پست بالاتر نوشتم كه دعوتنامه اولويت 7 ايران خودرو اومده و ريز قيمت هم گذاشتم. شما هم يه زماني صرف كن و مطالعه كن.
rmb_ali
29 September 2008, 06:48 PM
گويا از اول مهر ماه قانون جديدي به نام قانون ماليات بر ارزش افزوده هم لحاظ ميشه كه معادل 3 درصد قيمت خودرو است. و دعوتنامه ها از اول مهر به بعد حدود 350 هزار تومان افزايش قيمت خوردند.
تاريخ اون دعوتنامه من 31/06/87 هست كه من به دارندش توصيه ميكنم تا اعتبار داره سريعا تكميل وجه كنه و گر نه شامل اين افزايش قيمت ميشه.
ضمنا در مورد رنگ LP هيچ چيزي تو دعوتنامه ذكر نشده ولي نمايندگي گفت الان اينها رو ميشه انتخاب كرد: سفيد نقره اي و قرمز
مثل اینکه مجمع هاشمی رفسنجانی عوارض 3 درصد رو برداشت حالا باید ببینیم که ایران خودرو کی این کارو میکنه
اینجانب
1 October 2008, 12:41 AM
با سلام به دوستان
کسی از اولویت 10 پارس خودرو، هست که ماشینشو تحویل گرفته باشه.
ضمنا سوال دیگه،
این که در نمایندگی های پارس خودرو ثبت نام اولیه کرده باشی یا در نمایندگی های سایپا، در سفارش و تحویل LP تاثیری داره؟
با تشکر
دوست عزیز پنجشنبه گذشته LP اولویت 10 را گرفتم. امروز هم رفتم و خود سند فروش و بیمه را گرفتم و میتوانم ماشین را برای شماره گذاری ببرم (پلاک فکی دارم).
البته من تا امروز 5-4 بار رفتم دفتر فروش. قراره یکشنبه آینده هم برای گرفتن اصل سند مالکیت (کارت بزرگ سبز رنگ) بروم. البته من 23/5 تکمیل وجه معمولی و حدود یک هفته بعد هم تکمیل وجه LP کرده بودم.
راستی یک سوال:
آیا برای گرفتن پلاک فکی قبلیم الزاما باید خود خودرو را هم ببرم یا میتوانم فقط با ارائه مدارک مربوطه پلاکم را بگیرم؟
ممنون میشوم اگر دوستان سریعتر پاسخ دهند.
mosafer1
1 October 2008, 12:04 PM
با سلام
قابل توجه دوستانی که بهمن 86 ایرانخودرو ثبت نام کردند:
{توضیح: ایرانخودرو سال گذشته (بهمن 86) شروع به پیش فروش تندر با موعد تحویل شهریور 87 (!) کرد}
طی تماس با یکی از نمایندگیهای ایرانخودرو (شیراز)، ظاهرا شرایط تبدیل جدید برای این افراد اعلام شده است. شرایط تبدیل برای متقاضیان "E2 LP" ، که 7 میلیون واریز کرده بودند، به شرح زیر می باشد:
پارس؛ مبلغ واریزی: 9.800.000
405؛ مبلغ واریزی: 5.720.000
سمند LX؛ مبلغ واریزی: 7.580.000
ظاهرا تحویل 30 روزه.
حال جای این سوال باقیست که ایرانخودرو و جناب منطقی، با آگاهی از روند تحویل خودروها، با چه استدلال و منطقی موعد تحویل رو شهریور 87 اعلام کردند؟ و با چه هدفی شروع به ثبت نام جدید کرده بودند؟ البته جواب این سوالها رو هممون میدونیم.
با تشکر.
raisi2001
1 October 2008, 12:37 PM
دوست عزیز پنجشنبه گذشته LP اولویت 10 را گرفتم. امروز هم رفتم و خود سند فروش و بیمه را گرفتم و میتوانم ماشین را برای شماره گذاری ببرم (پلاک فکی دارم).
البته من تا امروز 5-4 بار رفتم دفتر فروش. قراره یکشنبه آینده هم برای گرفتن اصل سند مالکیت (کارت بزرگ سبز رنگ) بروم. البته من 23/5 تکمیل وجه معمولی و حدود یک هفته بعد هم تکمیل وجه LP کرده بودم.
راستی یک سوال:
آیا برای گرفتن پلاک فکی قبلیم الزاما باید خود خودرو را هم ببرم یا میتوانم فقط با ارائه مدارک مربوطه پلاکم را بگیرم؟
ممنون میشوم اگر دوستان سریعتر پاسخ دهند.
سلام
دوستان منم پلاك فكي دارم اگه كسي اطلاعي داره لطفا راهنمايي كنه
ممنون
rmb_ali
2 October 2008, 01:08 AM
سلام
دوستان منم پلاك فكي دارم اگه كسي اطلاعي داره لطفا راهنمايي كنه
ممنون
فکر کنم اگر از خودرو ساز نامه داشته باشی بهت میدن در غیر اینصورت نمیدونم میدن یا نه میتونی یه زنگ بزنی بپرسی
ali_h_m
2 October 2008, 01:50 PM
آقا از تحویل اولویت 7 ایران خودرو دروغگو چی خبر
اگه کسی خبری داره بگه ما راحت بشیم از این همه انتظار طولانی مدت
خدا پدر مادر مسولین شریف رو رحمت کنه که پدر مردم رو درآوردن
ali_h_m
2 October 2008, 06:39 PM
این دعوتنامه من
اسماعیل 2000
سلام
مبارک باشه ایا تا الان خوروتون رو تحویل گرفتین
یا نه
آیا واقعا بعد از واریز مبلغ یک ماهه تحویل می شه
در ضمن این پایین برگه دعوتنامه تون نوشته تا 10 /7/87 معتبر می باشد منظور چیه مگه مهلت پرداخت تا 20/6/87 نیست
mehrdad166
3 October 2008, 01:32 AM
آقا از تحویل اولویت 7 ایران خودرو دروغگو چی خبر
اگه کسی خبری داره بگه ما راحت بشیم از این همه انتظار طولانی مدت
خدا پدر مادر مسولین شریف رو رحمت کنه که پدر مردم رو درآوردن
آقا من اولویت 6 ایران فرقونم هنوز از تحویل خبری نیست.
ali_h_m
3 October 2008, 11:19 AM
آقا من اولویت 6 ایران فرقونم هنوز از تحویل خبری نیست.
آقای مهرداد 166
من ضمن آرزوی موفقیت جنابعالی و اینکه به امید خدا به این زودی خودروتونو بگیرین و تشکر از پاسخ گویی شم
می خواستم بدونم شما کی دعوتنانتون اومده و کی تکمیل وجه کردی و مدلش چی بوده و رنگش چی بوده
آخه یکی از دوستان هم وضعیت شما رو داره اونم اولویت 6 هست هنوز از تحویل خبری نیست از بس طول کشیده که آدم روش نمی شه خبروشو بگیره چی مسخره بازی درآوردن اینا
اینوری باشه پس اگه اولویت 7 هم اعلام بشه تازه اول سرکاری بعد دوسال هست مگه نه
ممنونم
raisi2001
3 October 2008, 06:44 PM
سلام
اقا من اولويت 6 ايران فرقونم در تاريخ 4/7/87 تكميل وجه كردم و رنگ هم نقره اي و e2 ساده هم هست تحويل هم نوشته بود تا 30/7/87 ولي فكر كنم بيشتر بشه :lover:
ali_h_m
3 October 2008, 08:50 PM
raisi2001
سلام
شما هم هنوز خودروتنو تحویل نگرفتین
وای خدا پس اگه اینجوری باشه فعلا اولویت 7 رفت برج 9 بدن یا ندن
زمستون خودرو رو چکار می کنیم
gandolf05
3 October 2008, 11:52 PM
سلام
دوست من یه حواله داره هر چی شماره و نام رو وارد میکنیم برا مشخص شدن اولویت
هیچی نشون نمیده؟
مگه باید چی رو وارد کنیم؟رفته همون نمایندگی که ثبت نام کرده بهش گفتن اولویت هشت هست
میترسه سرکاری باشه
اگه میشه کمک کنید تا اگه دور نشده بره قرمز بگیره
SMAEIL2000
4 October 2008, 08:50 AM
اسماعیل 2000
سلام
مبارک باشه ایا تا الان خوروتون رو تحویل گرفتین
یا نه
آیا واقعا بعد از واریز مبلغ یک ماهه تحویل می شه
در ضمن این پایین برگه دعوتنامه تون نوشته تا 10 /7/87 معتبر می باشد منظور چیه مگه مهلت پرداخت تا 20/6/87 نیست
دوست عزیز من دعوت نامه را سوم مهر دریافت کردم
روز چهارم هم تکمیل وجه کردم
روی دعوتنامه زده 20-06-87 ولی از خودشون که پرسیدم گفت ملاک تحویل دعوتنامه به
نمایندگی میباشد و بعد خودشون 10 روز از گرفتنش به بعد اعتبار میزنند.
بالای دعوت نامه هم تاریخ 31-06-87 روز چاپ دعوت نامه میباشد
ماشین هم خبری نیست
ali_h_m
4 October 2008, 08:56 AM
دوست عزیز من دعوت نامه را سوم مهر دریافت کردم
روز چهارم هم تکمیل وجه کردم
روی دعوتنامه زده 20-06-87 ولی از خودشون که پرسیدم گفت ملاک تحویل دعوتنامه به
نمایندگی میباشد و بعد خودشون 10 روز از گرفتنش به بعد اعتبار میزنند.
بالای دعوت نامه هم تاریخ 31-06-87 روز چاپ دعوت نامه میباشد
ماشین هم خبری نیست
اولویت چند هستی و رنگ درخواستی شما چی بوده
SMAEIL2000
4 October 2008, 08:56 AM
سلام
هیچی نشون نمیده؟
مگه باید چی رو وارد کنیم؟رفته همون نمایندگی که ثبت نام کرده بهش گفتن اولویت هشت هست
میترسه سرکاری باشه
دوست عزیز برادر من هم اولویت 9 میباشد
الان حدود یک هفته در نمایندگی به دنبال استفاده از گویای جدید ایرانخودرو هستیم
همان رنگ قرمز
نمایندگی میگه باید رزرو بشه و الان ایران خودرو اجازه رزرو را نمیدهد
هر روز به نمایندگی زنگ میزنیم تا اگر فعال شد تکمیل وجه کنیم
گویای 2208 را تا آخر صفحه به دقت بخونید متوجه میشویدپ
اگر نمایندگی شما فعال بود اول زنگ بزن رزرو کن بعد تکمیل وجه
قرمزش خیلی خوشگله
SMAEIL2000
4 October 2008, 09:14 AM
اولویت چند هستی و رنگ درخواستی شما چی بوده
اولویت 6 نقره ای
ali_h_m
4 October 2008, 09:27 AM
اولویت 6 نقره ای
به زودی زود خودروتو تحویل می گیری انشاءالله
omidshf
4 October 2008, 09:46 AM
سلام دوستان
از دوستان پارس خودروئي كسي تو اين اولويتهاي آخر تونسته به lp تبديل كنه و اگه ميشه چكار بايد كرد؟به ك زنگ بزنيم؟به كجا مراجعه كنيم؟مابه التفاوتش چقدره؟
چه مدت اضافه طول ميكشه تا تحويل بدهند؟
ممنون
gandolf05
4 October 2008, 12:28 PM
سلام
هیچی نشون نمیده؟
میترسه سرکاری باشه
دوست عزیز برادر من هم اولویت 9 میباشد
الان حدود یک هفته در نمایندگی به دنبال استفاده از گویای جدید ایرانخودرو هستیم
همان رنگ قرمز
نمایندگی میگه باید رزرو بشه و الان ایران خودرو اجازه رزرو را نمیدهد
هر روز به نمایندگی زنگ میزنیم تا اگر فعال شد تکمیل وجه کنیم
گویای 2208 را تا آخر صفحه به دقت بخونید متوجه میشویدپ
اگر نمایندگی شما فعال بود اول زنگ بزن رزرو کن بعد تکمیل وجه
قرمزش خیلی خوشگله
اقا یعنی چیزی نشون نمیده اولویت 9هست؟
چرا نمایندگی بهش گفته هشت؟خداییش جواب بدین تا اگه دیدیم 9هست همین فردا بریم دنبال تبدیل به قرمز
بابا رنگ قرمز ایرانخودرو روی چند آردی و سمند دیدم
رنگ قرمزش جالب نیست
مگه رنگ اون اردی که قرمز هست با این رنگ ال نود یعنی متفاوت هست؟
r222
4 October 2008, 12:29 PM
سلام دوستان
از دوستان پارس خودروئي كسي تو اين اولويتهاي آخر تونسته به lp تبديل كنه و اگه ميشه چكار بايد كرد؟به ك زنگ بزنيم؟به كجا مراجعه كنيم؟مابه التفاوتش چقدره؟
چه مدت اضافه طول ميكشه تا تحويل بدهند؟
ممنون
جاده مخصوص کرج کیلومتر 9 اداره فروش پارس خودرو مراجعه کن اگر خودروئی تخصیص نداده باشن میتوانی با چک 720400 تومانی تبدیل به ال پی کنی ال پی نوک مدادی و نقره ای زیاد دارن سریع میدهند ولی رنگ های دیگر بخواهی تولید ندارن باید تو نوبت بروی اگر slx تخصیص داده باشن و فاکتور شده باشد کاری نمی توان کرد .
SMAEIL2000
4 October 2008, 12:42 PM
اقا یعنی چیزی نشون نمیده اولویت 9هست؟
چرا نمایندگی بهش گفته هشت؟خداییش جواب بدین تا اگه دیدیم 9هست همین فردا بریم دنبال تبدیل به قرمز
بابا رنگ قرمز ایرانخودرو روی چند آردی و سمند دیدم
رنگ قرمزش جالب نیست
مگه رنگ اون اردی که قرمز هست با این رنگ ال نود یعنی متفاوت هست؟
یکی از سه مورد زیر را صحیح پر کنید سپس کلید جستجو را فشار دهید
اولویت شما مشخص میشود
به همین سادگی
gandolf05
4 October 2008, 01:00 PM
یکی از سه مورد زیر را صحیح پر کنید سپس کلید جستجو را فشار دهید
اولویت شما مشخص میشود
به همین سادگی
عزیز هر چی میزنیم هیچی نشون نمیده
رديف شماره مشتري نام نام خانوادگي گروه
فقط همین میاد ولی هیچی نوشته نشده که چند هست
شماره فرم رو هم که وارد میکنم فرقی نداره
اما نمایندگی گفته بهش هشت هست
اما من خودم دقیق یادم نیست پارسال گفتن هفت یا هشت
حالا میترسه 9باشه دارن اینا میزارن سرکار
چجوری میشه فهمید چنده؟این قرمز با اون قرمز سمند مگه فرق داره یا نه؟
ما هم خوزستانیم میترسه رنگش تو افتاد خراب بشه
mehrdad166
4 October 2008, 01:55 PM
آقای مهرداد 166
من ضمن آرزوی موفقیت جنابعالی و اینکه به امید خدا به این زودی خودروتونو بگیرین و تشکر از پاسخ گویی شم
می خواستم بدونم شما کی دعوتنانتون اومده و کی تکمیل وجه کردی و مدلش چی بوده و رنگش چی بوده
آخه یکی از دوستان هم وضعیت شما رو داره اونم اولویت 6 هست هنوز از تحویل خبری نیست از بس طول کشیده که آدم روش نمی شه خبروشو بگیره چی مسخره بازی درآوردن اینا
اینوری باشه پس اگه اولویت 7 هم اعلام بشه تازه اول سرکاری بعد دوسال هست مگه نه
ممنونم
با درود به شما دوست گرامی
تکمیل وجه 7/6/87 خودرو e1 نقره ای .تحویل با خدا ...
SMAEIL2000
4 October 2008, 02:12 PM
عزیز هر چی میزنیم هیچی نشون نمیده
رديف شماره مشتري نام نام خانوادگي گروه
فقط همین میاد ولی هیچی نوشته نشده که چند هست
شماره فرم رو هم که وارد میکنم فرقی نداره
اما نمایندگی گفته بهش هشت هست
اما من خودم دقیق یادم نیست پارسال گفتن هفت یا هشت
حالا میترسه 9باشه دارن اینا میزارن سرکار
چجوری میشه فهمید چنده؟این قرمز با ا