PDA

View Full Version : سوالات مربوط به ثبت نام و تحویل تندر 90

صفحه ها : 1 [2] 3 4

mehraban87
11 June 2008, 01:29 PM
ما گول خورده ایم . بی تعارف * *دور از جون شما به ملا نصرالدین گفتند چرا اینقدر گول می خوری گفت من حواسم را خیلی جمع می کنم * *ولی آنها برای گول زدن من هر روز به ترفند های جدیدی متوسل می شوند . من ماشین را ندیده نوشتم حتی عکسش را هم ندیده بودم زمانی که آهنش در داخل سنگ های معادن آهن بود . بین خودمان به ماند* *آیا با این همه مشتری مثل من باز هم شرکت ایران خودرو مقصر است ؟؟؟!!!باید به این و اون بد بی راه بگوئیم .:icon_cry:* ---End Quote--- دوست عزیز خوبی ملا این بود که یگ گول رو یک بار بیشتر نمی خورد ، ولی نمی دونم این خودرو سازا رو ما چه حسابی کردن که هی یک فن تکراری (گول) رو دارن به ما جماعت میزنن. اگه یک دوری توی اخبار بزنید بالای 100 تا خبر از ادم !!های کوچک در مورد برطرف شدن مشکلات تولید تندر و افزایش شدید تولید و تحویل تمام ثبت نام ها تا اخر ماه، تا اخر سال ، تا اخر خرداد ،و ..(.شاید تا اخر عمر) پیدا می کنید. من هم با شما موافقم . به خودرو سازها خیلی نمیشه خرده گرفت. از ماست که بر ماست. پرسنل و مدیران خودروسازی هم مثل من و شمای نوعی هستند. همه مون اگه در موقعیتش قرار بگیریم نفع شخصی خودمون رو به منفعت جامعه ترجیح می دیم . البته جسارت به شما و سایر دوستان نباشه، خودم و طیف گسترده ای از ادم هائی که دور و برم می بینم رو میگم که منو به این نتیجه رسونده. این فرهنگ یا عادت بد، متاسفانه بصورت بسیار سریع در تمام سطوح در حال گسترش است. فقط در خودرو سازها مشهود تر است. یه بار توی همین تاپیک یه موضوعی راجع به پیکان ساز بودن تمام صنایع از قول یکی از وزرای قدیم اشاره کردم. حالا شما همین خودرو ساز بودن رو ( در کم کردن کیفیت و افزایش قیمت به تشخیص خود، بد قولی در تحویل ، در به هیچ انگاشتن ارباب رجوع ، در عدم وجود یک مرجع پیگیری و احقاق حق و ...) در جای جای این میهن عزیز مشاهده می کنید
حالا شرکت مخابرات وارد عمل شده سیم کارت شارژی را به جای سیم کارت دائمی دارد ...
:icon_cool می کند
با سپاس

ali_h_m
12 June 2008, 07:17 AM
سلام
بدانید و آگاه باشید که نه ایران خودرو و نه پارس خودرو هیچ کدوم شرکت خودرو ساز نیستن بلکه اسمشون مونتاژ کار و عمله و بین مشتری شدن یه دلال مفت خور و دولت هم در دزدی اینها هم شریک اصلی هست پس وقتی همه دزدند که می مونه که دلش به ما بسوزه

ali_h_m
12 June 2008, 07:18 AM
سلام
بدانید و آگاه باشید که نه ایران خودرو و نه پارس خودرو هیچ کدوم شرکت خودرو ساز نیستن بلکه اسمشون مونتاژ کار و عمله و بین مشتری شدن یه دلال مفت خور و دولت هم در دزدی اینها هم شریک اصلی هست پس وقتی همه دزدند کی می مونه که دلش به ما بسوزه

mosafer1
12 June 2008, 01:34 PM
کسی در مورد تاریخ ثبت نام سری بعدی اگه اطلاعی داره بگه ممنون میشم.همینطور میخواستم بدونم سری اول ثبت نام و سری آخر هر کدوم چقدر منتظر میمونن؟

سلام
در تکمیل جواب آقا نوید عرض کنم که، ثبت نام جدید و پیش فروش مجدد ایرانخودرو اواسط بهمن سال گذشته (سال 86) انجام شد.

amingzj
12 June 2008, 05:54 PM
سلام
در تکمیل جواب آقا نوید عرض کنم که، ثبت نام جدید و پیش فروش مجدد ایرانخودرو اواسط بهمن سال گذشته (سال 86) انجام شد.
البته مثل سری اول ازش استقبال نشد که فکر کنم دلیلش مدت انتظار طولانی تا تحویل خودرو و بدقولی هاشون باشه.

alireza51
14 June 2008, 12:02 PM
دوستان سلام:من اولویت سوم ایران خودرو هستم(E1) ودر تاریخ 11/12/86 تکمیل وجه کردم هیچ خبر موثقی به من نمی دهند و نهایتا به من گفته اند 3 یا 4 ماهه دیگر تحویل می گیری خواهشمندم اگه اطلاعی دارید من را راهنمایی کنید .

Navid_Aref
14 June 2008, 02:51 PM
تولید در شرکت پارس خودرو 11 درصد رشد داشته است

به گزارش خبرخودرو ، در سه ماه نخست سال 87 حدود 45 هزار خودرو در پارس خودرو تولید شد که بخش زیادی از تولید شرکت پارس خودرو به تولید خودروی پراید بنزینی و گاز سوز و تندر 90 اختصاص داشته است.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، شرکت پارس خودرو در این مدت تعداد 38 هزار دستگاه خودروی پراید، وانت پیکاپ حدود 800 دستگاه، رونیز 450 دستگاه، ماکسیما 570 دستگاه تولید کرده است که در مجموع رشد تولیدی در حدود 11 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
تولید خودروی تندر 90 با حدود 4300 دستگاه حدود 6 برابر بیشتر از مدت مشابه سال قبل بوده و مطابق با استانداردهای جهانی کیفیت در شرکت پارس خودرو به تولید رسیده است. همچنین تولید خودروی تندر 90 در پارس خودرو در آستانه اتمام رسیده است. همچنین تولید خودروی تندر 90 در پارس خودرو در آستانه اتمام تعهدات و ورود به مرحله جدید فروش این خودرو در کشور، قرار گرفته است.
رشد در بهره وری، راه اندازی اولین خط تولید تندر 90 در ایران و راه اندازی خط تولید انبوه خودروی مگان از دیگر دستاوردهای پارس خودرو در یک سال گذشته بوده است.

[Only registered and activated users can see links]

Nomad
14 June 2008, 02:57 PM
دوستان من اولویت 8 بودم ... هنوز هم منتظرم ولی خبری نیست !!
واگذاری هنوز ادامه داره ...؟ یا فقط برای من جا مونده !!؟؟

دوستانی که اطلاع دارن ، لطفا راهنمایی کنن .

Navid_Aref
14 June 2008, 04:24 PM
دوستان من اولویت 8 بودم ... هنوز هم منتظرم ولی خبری نیست !!
واگذاری هنوز ادامه داره ...؟ یا فقط برای من جا مونده !!؟؟

دوستانی که اطلاع دارن ، لطفا راهنمایی کنن .
پارس خودرو درسته؟
طبق اطلاعی که برخی دوستان از پارس خودرو گرفته اند به احتمال زیاد طی همین هفته یا هفته آینده (هفته آخر خرداد ماه تا هفته اول تیر ماه) دعوتنامه های اولویت هشتم پارس خودرو آماده تحویل به ثبت نام کنندگان آن اولویت خواهد شد. منطقی هم به نظر می رسه. امیدوارم که شما هم هرچه زودتر به تندر داران بپیوندید مدیر گرامی.:icon_excl

این هم اصل خبر یکی از دوستان:
"با سلام به همگی
یه خبر خوش جهت پارس خودروییها
الان از مشهد به اداره فروش پارس خودرو زنگ زدم اپراتور گفت دعوتنامه های اولویت 8در همین هفته اعلام میشه ....."

mohsen3
15 June 2008, 10:08 AM
سلام

1- به نظر شما حواله L90 E2 اولویت 9 پارس خودرو به قیمت 7.400 می ارزه؟
2- اولویت 9 چه زمان تحویل میشه؟
3- مبلغ واریزی به شرکت برای E2 معمولی و E2 LP چقدره؟ (می خوام بدونم اصلا ارزش داره حواله بخریم یا بهتره خودرو صفر بخریم)

با تشکر از دوستان

Navid_Aref
15 June 2008, 11:25 AM
آقا محسن به نظر گران می آید. اولویت 9 که اولویت آخر پارس خودروست احتمالا تا قبل از اواخر تیر اعلام میشه.
مبلغ واریزی هم بر مبنای قیمت پایه و هزینه های مرتبط با آن منهای سود مشارکت محاسبه می شود.
سود مشارکت هم اگر 13 تا 14 ماهه در نظر بگیریم حدود 650 تا 700 هزار تومان خواهد شد.
کسی که در اسفند ماه 1385 حواله E2 خریده مبلغ 5،020،000 تومان پرداخت کرده است که نسبت به قیمتی که به شما پیشنهاد شده جدای در نظر گرفتن شرایط فعلی (تاخیر در واگذاری و مشکلات دیگر) حدود 2.4 میلیون ( دقیقا 2380000 تومان) فقط برای حواله از شما بیشتر طلب شده است که به احتمال زیاد نیز شرط تبدیل یه LP نخواهد داشت و فقط قادر به سفارش E2 ساده خواهید بود.

Navid_Aref
15 June 2008, 12:04 PM
طرح امداد تابستانى سايپا آغاز شد.

مهرداد بذر پاش مديرعامل گروه صنعتى سايپا در حاشيه افتتاح طرح امداد تابستانى سايپا افزود: هم اكنون سه هزار و ۵۰۰ دستگاه تندر ۹۰ از تعهدات سايپا باقى مانده كه تا دو ماه آينده تحويل ثبت نام كنندگان آغازخواهد شد و از اين پس سعى خواهيم كرد كه فروش تندر ۹۰ را به روز انجام دهيم.

گفتنى است، شركت سايپا بهمن ماه سال ۸۵ از ۲۵هزار متقاضى تندر ۹۰ ثبت نام كرد،اما به دلايل مختلف تحويل اين خودروها به تاخير افتاد و هنوز سه هزار و ۵۰۰ نفر موفق به دريافت خودروهاى خود نشده اند.
مديرعامل سايپا در مورد كمبود قطعات در اين شركت گفت: هيج مشكلى در زمينه تامين و تدارك در سال جارى نداشتيم، چنانچه در دو ماهه نخست سال جارى شاهد افزايش ۱۰درصدى توليدات گروه سايپا نسبت به مدت مشابه سال قبل نيز بوديم. بذر پاش افزود: مشكل ما پايين بودن ظرفيت هاى توليد است و بايد ظرفيت توليد را افزايش بدهيم.
بذر پاش سپس از عرضه كارت طلايى ويژه تندر ۹۰ خبرداد و گفت: اين شركت از ماه آينده خدمات كارت طلايى را براى تندر ۹۰ به عنوان يك خدمت ويژه عرضه خواهد كرد. وى افزود: تا كنون خدمات كارت طلايى مختص خودروهاى گران قيمت بود، اما تلاش مى كنيم اين خدمات براى محصولات ارزان تر ارائه شود.

mohsen3
15 June 2008, 12:11 PM
با تشکر از دوست عزیز و بزرگوار جناب نوید

با توجه به اطلاعات بالا، اگه حواله رو بخرم، با احتساب 700,000 تومان سود مشارکت، مبلغ واریزی و مبلغ تمام شده خودرو به این صورت هست:
برای E2: مبلغ واریزی حدود 5,420,000 تومان و مبلغ تمام شده خودرو 12,820,000 تومان
برای E2 LP: مبلغ واریزی حدود 6,060,000 تومان و مبلغ تمام شده خودرو 13,460,000 تومان

آیا این محاسبات من درسته؟

قیمت E2 و E2 LP صفر در بازار چقدره؟

آیا حواله هایی که امکان انتخاب LP رو دارند و حواله هایی که امکان انتخاب ندارند با هم متفاوت هستند؟

با تشکر مجدد

alireza51
15 June 2008, 12:19 PM
سلام
بابا یکی جواب مارا بده :icon_twis
من اولویت سوم ایران خودرو هستم(E1) ودر تاریخ 11/12/86 تکمیل وجه کردم هیچ خبر موثقی به من نمی دهند و نهایتا به من گفته اند 3 یا 4 ماهه دیگر تحویل می گیری خواهشمندم اگه اطلاعی دارید من را راهنمایی کنید .

MEHRDAD_Ilat
15 June 2008, 12:55 PM
سلام
من اولویت سوم ایران خودرو هستم(E1) ودر تاریخ 11/12/86 تکمیل وجه کردم هیچ خبر موثقی به من نمی دهند و نهایتا به من گفته اند 3 یا 4 ماهه دیگر تحویل می گیری خواهشمندم اگه اطلاعی دارید من را راهنمایی کنید .

با سلام؛
مگر شما اطلاعیه زیر رو نخونده ای:

با سلام و احترام
به منظور رفاه حال مشتریان گرامی شرایط تبدیل تندر 90 در خصوص مشتریانی که E1+CP ثبت نام کرده و تا تاریخ 25/12/86 مابه التفاوت خویش را پرداخت نموده اند ، برابر جدول ذیل از تاریخ 12/3/87 لغایت 31/3/87 اعلام می گردد. مشتریان گرامی در صورت تمایل می توانند نسبت به تبدیل اقدام نمایند و اجباری در تبدیل وجود ندارد.

مبلغ پرداخت مشتری
86/8/22
460000 تومان

تا 30/9/86

590000 تومان

تا 25/12/86

760000 تومان

خوب میبینید که کسانی مثل شما هم هستند که از تاریخ 22-8-86 تکمیل وجه کرده اند ولی ماشین روهنوز نگرفته اند . بنظر من به مدل ای2 تبدیل کنید به 760 تومانش که می ارزه واگه هم که مدل ای1 سی پی +اس پی نوشته اید که فقط باید صبر کنید( از نظر واگذاری ای1 سی پی + اس پی رو با تاخیر مشابه ای دو ال پی یعنی حداقل پس از 4 ماه میدهند-البته در ایران فرقون اینجوری دیگه-)

Navid_Aref
15 June 2008, 01:37 PM
با تشکر از دوست عزیز و بزرگوار جناب نوید

با توجه به اطلاعات بالا، اگه حواله رو بخرم، با احتساب 700,000 تومان سود مشارکت، مبلغ واریزی و مبلغ تمام شده خودرو به این صورت هست:
برای E2: مبلغ واریزی حدود 5,420,000 تومان و مبلغ تمام شده خودرو 12,820,000 تومان
برای E2 LP: مبلغ واریزی حدود 6,060,000 تومان و مبلغ تمام شده خودرو 13,460,000 تومان

آیا این محاسبات من درسته؟

قیمت E2 و E2 LP صفر در بازار چقدره؟

آیا حواله هایی که امکان انتخاب LP رو دارند و حواله هایی که امکان انتخاب ندارند با هم متفاوت هستند؟

با تشکر مجدد

چرا اینقدر زیاد حساب کردید.
مبالغی که در عکس مشخص شده ارقامی است که بهای تمام شده خودرو را بدون در نظر گرفتن سود مشارکت در نظر گرفته اند. سود مشارکت از آن ها کسر می شود و مبلغ نهایی که بایستی در زمان تکمیل وجه بپردازید کم می شود نه اینکه زیاد شود!

بهای تمام شده E2 معمولی 11،141،700 است که اگر مبلغ 700،000 هزار تومان سود مشارکت را از آن کسر کنیم مبلغ 10،441،700 بدست می آید. و این مبلغ را از پیش پرداخت اولیه کم کنیم مبلغی که باید بابت تکمیل وجه بپردازید 5،421،700 خواهد شد. ( البته تغییرات مختصر مثل افزایش نرخ دیه بیمه شخص ثالث و... لحاظ نشده اند).
در مورد LP هم به همین صورت.

این هم فاکتورهایی که بهای تمام شده خودرو را ساخته اند. بنده در اواسط بهمن 1386 خودروی خود را تحویل گرفتم که سود مشارکت برای هشت ماه و نیم محاسبه شده بود.
بنده اولويت سوم قرعه کشی نهايی پارس خودرو بودم. خدا رو شکر بالاخره دعوتنامم اومد. در دعوتنامه هم فقط همون انتخاب هايی که در هنگام ثبت نام انجام داده بودم برام قيد شده بود و حق تغييرشون رو نداشتم يعنی E2 معمولی نوک مدادی. ديروز تکميل وجه کردم، مبالغ هم به اين شرح بود:
مبلغ پايه: 106،000،000ريال - 3% ماليات و عوارض شماره گذاری: 3،087،000ريال
هزينه بيمه شخص ثالث: 2،080،000ريال - هزينه خدمات شماره گذاری: 250،000ريال
جمع مبلغ فروش به ريال: 111،417،000ريال
پيش پرداخت: 50،200،000ريال - مبلغ سود مشارکت: 4،291،000ريال
مجموع پيش پرداخت و سود مشارکت: 54،491،000ريال
و بالاخره مبلغ قابل پرداخت توسط مشتری : 56،926،000ريال
حالا معلوم نيست کی تحويلش ميدن. اميدوارم که همه دوستان هر چه زودتر به خودرو دلخواهشون برسند.

mohsen3
15 June 2008, 01:54 PM
چرا اینقدر زیاد حساب کردید.
مبالغی که در عکس مشخص شده ارقامی است که بهای تمام شده خودرو را بدون در نظر گرفتن سود مشارکت در نظر گرفته اند. سود مشارکت از آن ها کسر می شود و مبلغ نهایی که بایستی در زمان تکمیل وجه بپردازید کم می شود نه اینکه زیاد شود!

بهای تمام شده E2 معمولی 11،141،700 است که اگر مبلغ 700،000 هزار تومان سود مشارکت را از آن کسر کنیم مبلغ 10،441،700 بدست می آید. و این مبلغ را از پیش پرداخت اولیه کم کنیم مبلغی که باید بابت تکمیل وجه بپردازید 5،421،700 خواهد شد. ( البته تغییرات مختص مثل افزایش نرخ دیه بیمه شخص ثالث و... لحاظ نشده اند).
در مورد LP هم به همین صورت.

خب آقا نوید گل من هم همینو نوشتم دیگه!

برای تکمیل وجه باید حدود 5,420,000 بپردازیم. 7,400,000 هم پول حواله دادیم. یعنی خودرو E2 برای ما درمیاد 12,820,000 (برای من که ثبت نام نکردم و حواله رو از یک شخص دیگر خریدم)

حالا باید ببینیم E2 صفر در بازار چنده؟ و آیا ارزش داره حواله بخریم و یکی دو ماه منتظر بمونیم؟ یا بهتره همین حالا بریم بازار و پول نقد بدیم و ماشین رو بگیریم؟!

ممنون میشم در مورد قیمت E2 و E2 LP صفر در بازار و همچنین تفاوت حواله هایی که قابل تبدیل به LP هستند و حواله هایی که نیستند راهنمایی کنید.

با احترام

Navid_Aref
15 June 2008, 02:24 PM
شما درست می فرمایید، شرایط رو در نظر نگرفتم. تا اونجایی که از بازار خبر دارم E2 معمولی بر اساس رنگ و تاریخ ساختش (86 یا87) و همچنین ساخت ایران خودرو یا پارس خودرو بودن دارای قیمت های متفاوتی هست.
بین 12800 تا 13200. با این قیمتی که گفتید اختلاف بین خرید آزاد و یا خرید حواله خیلی کم شده است.
ال پی هم که حرف آزادش رو نزنید نزدیک به سه برابر مابه التفاوت آن با نوع معمولی که در کارخانه عرضه می شه در بازار خرید و فروش می شود. ( اختلاف قیمت دو مدل در کارخانه 720 هزار تومانه و در بازار 2 میلیون تومان!!).

تبدیل به LP یا عدم تبدیل به آن بستگی به شرایط تولید هر دو شرکت داره و به قولی شانسی است. علاوه بر آن برخی از دوستان در سری های قبل توانسته بودند با پیگیری و دوندگی در عین نبودن حق انتخاب LP در دعوت نامه آن را تحویل بگیرند. البته فقط رنگ نقره ای آن هم به تعداد معدود.

mosafer1
15 June 2008, 04:57 PM
البته مثل سری اول ازش استقبال نشد که فکر کنم دلیلش مدت انتظار طولانی تا تحویل خودرو و بدقولی هاشون باشه.

سلام

کسی اطلاع نداره تعداد ثبت نامهای جدید ایرانخودرو (بهمن 86) چند دستگاه بوده؟

یه سوال دیگه: به نظر شما، اگه بخواین تخمین بزنید، کل تعهدات ایرانخودرو در ثبت نام اول، حدودا تا کی تموم میشه؟

اینجانب
15 June 2008, 09:04 PM
اولویت 9 که اولویت آخر پارس خودروست احتمالا تا قبل از اواخر تیر اعلام میشه.
البته جسارتا پارس فرقون 10 اولویت و ایران فرقون 9 اولویت اعلام کرده اند.

Navid_Aref
15 June 2008, 11:34 PM
البته جسارتا پارس فرقون 10 اولویت و ایران فرقون 9 اولویت اعلام کرده اند.

از تذکر بجای شما سپاسگذارم. اشتباه از بنده بود.

Navid_Aref
16 June 2008, 07:56 AM
پول هاي پيش فروش ال 90 کجاست
رنو؛ حاضر به تامين قطعات ال 90 هستيم

گروه اقتصادي؛ در حالي که براساس استراتژي صنعتي کشور، صنعت خودرو بايد طي چهار سال آينده به سمت توليد پنج خودرو ملي و سه پلت فورم پيش رود، علي اکبر محرابيان وزير صنايع و معادن از دستور خود براي داخلي سازي 100 درصد قطعات خودرو مونتاژي تندر 90 خبر داده که اين موضوع اعتراض برخي از مدافعان توليد خودروهاي ملي در کشور را در پي داشته است.وزير صنايع و معادن با استناد به اينکه نبايد بازار خودرو کشور را رايگان در اختيار شرکت هاي خارجي قرار دهيم، گفته است؛ با توجه به اينکه هم اکنون 35 درصد قطعات تندر 90 در داخل توليد و مابقي از طريق واردات تامين مي شود بايد تمام قطعات اين خودرو داخلي سازي شده تا سود حاصله عايد قطعه سازان داخلي شود.اگرچه براساس مفاد قرارداد ال 90، خودروسازان ايراني مي توانند تا جايي که در توان شان باشد، قطعات اين خودرو را در کشور بومي سازي کنند اما نکته حائز اهميت اينکه دولت نهم که در ابتداي کار خود ترمز اجرايي شدن قرارداد توليد اين خودرو را در ايران کشيد، حال به کمک تندر 90 آمده تا اين خودرو را از مشکل تامين قطعه برهاند.بنا به گفته بهرام شهرياري عضو انجمن سازندگان قطعات خودرو داخلي سازي قطعات تندر 90 تا نزديک به 60 درصد انجام شده است. حال محرابيان عدد 35 را بر چه اساسي اعلام کرده، پرسشي است که وي بايد پاسخگوي آن باشد.بنا به گفته اين قطعه ساز دانش فني ساخت قطعات خودرو در اختيار قطعه سازان ايراني است اما مشکل مهم اين است که ساخت اين قطعات در کشور به سبب شمارگان پايين خودروها براي قطعه سازهاي داخلي مقرون به صرفه نيست.شنيده ها حاکي است مشکل اصلي تامين قطعه هاي تندر 90 دو شرکت مونتاژکننده اين خودرو،ايران خودرو سايپا هستند که توان مالي براي خريد قطعات از رنو را ندارند و بر سر تامين قطعات اين خودرو مشکل ايجاد کرده اند تا جايي که شرکت ايراني- فرانسوي رنوپارس به عنوان پشتيبان اصلي تامين قطعات تندر 90 به قطعه سازهاي داخلي اعلام کرده چون ايران خودرو و سايپا پول قطعات را نداده اند، ما هم نمي توانيم طلب قطعه سازهاي ايراني را پرداخت کنيم.اين در حالي است که اين دو شرکت طي دو سال گذشته نزديک به 90 هزار تندر 90 را به مبلغ 450 ميليارد تومان پيش فروش کرده اند. حال اينکه اين ميزان سرمايه در چه اموري خرج شده پرسشي است که مسوولان اين دو شرکت به آن پاسخ نداده اند.جالب اينکه ايران خودرو و سايپا طي دو سال گذشته در پاسخ به مشتريان درباره اين پرسش که چرا خودروي آنها در موعد مقرر تحويل نشده است، توپ را به زمين شرکت رنو فرانسه انداخته اند که اين شرکت به سبب برخي از تحريم ها قادر به تامين قطعات مورد نياز تندر 90 نيست حال اينکه بنا به گفته مسوولان رنو مشکل اصلي اين خودرو عدم پرداخت هزينه هاي قطعات مورد نياز توسط ايران خودرو و سايپا است.

توليد صد درصدي چيست؟
ميرخاني رشتي دبير سابق انجمن خودروسازان ايران در پاسخ به اين پرسش اعتماد که منظور وزير از توليد صد درصدي چيست، مي گويد؛ توليد صد درصد يک خودرو يعني اينکه خودروسازي تمامي قطعات ريخته گري، ماشين سازي، موتور، بدنه و هزاران قطعه ديگر را در کشور خود بسازد. به گفته وي زيرساخت هاي چنين اقدامي نياز به 500 ميليارد تومان سرمايه گذاري از سوي خودروسازها دارد تا بتواند تندر 90 را به صورت صددرصد در ايران به توليد برساند.اين در حالي است که هم اکنون 70 درصد بدنه مورد نياز خودروها که از نوعي فولاد مخصوص ساخته مي شود از طريق واردات تامين مي شود و کشور هنوز در اين رابطه خودکفا نشده است.از طرفي مدافعان صنعت ملي دستور اخير وزير صنايع و معادن را يک استراتژي خطرناک قلمداد مي کنند که براساس آن صنعت خودرو کشور به بومي سازي خودرويي مي پردازد که همچون پيکان و پژو فناوري ساخت آن از کشوري ديگر وارد ايران شده است.اين دسته از منتقدان معتقدند حال که قرار است محصولي از شرکت رنو به سمت بومي سازي سوق داده و مسير مونتاژ در کشور هموار شود، بهتر است از خودروسازهاي ديگري براي مونتاژ محصولات به روز تري استفاده کرد.

واکنش بذرپاش
در اين ميان همزمان با موضع وزير صنايع و معادن در قبال تندر 90 موضع گيري مهرداد بذرپاش مديرعامل سايپا جالب است.وي برخلاف گفته محرابيان نه تنها مشکلي براي توليد اين خودرو در کشور نمي بيند، بلکه معتقد است بايد ظرفيت توليد اين خودرو در کشور افزايش يابد.بذرپاش همچنين به حذف سهميه بنزين خودروهاي بالاي دو هزار سي سي اعتراض کرده است چرا که دو محصول اين شرکت، رونيز و ماکسيما، حجم موتوري بالاي دو هزار سي سي دارند و سهميه آنها نيز قطع شده و بر فروش آنها تاثير منفي گذاشته است.

mehraban87
16 June 2008, 03:24 PM
سلام

1- به نظر شما حواله L90 E2 اولویت 9 پارس خودرو به قیمت 7.400 می ارزه؟
2- اولویت 9 چه زمان تحویل میشه؟
3- مبلغ واریزی به شرکت برای E2 معمولی و E2 LP چقدره؟ (می خوام بدونم اصلا ارزش داره حواله بخریم یا بهتره خودرو صفر بخریم)

با تشکر از دوستان

آقا
عزیزم سری که درد نمی کند دستمال نمی بندند
نگو که به من نه گفتی . من 16 ماه قبل ثبت نام کرده ام به قول معرف (نه راه پس دارم نه راه پیش) پولم را پس بگیرم که شرکت ایران مونتاز نمی دهد و در اصل بهم این جوری می کنند :icon_cool. ماشین را هم که قراره تو اون دنیا بدهند .اون وقت شما می خواهی حواله اش را بخری یه سوزن بزنی به خودت و آخ آخ کنی اصلا بروید استخاره کنید .مرا ببخشید پس
من شرط بلاغ با تو بگویم تو خواه پند گیر و خواه ملال

mehraban87
16 June 2008, 04:02 PM
سلام

دوست خوبم سلام
من اولویت دو ایران مونتاژ هستم هنوز نگرفته ام البته E2. نمایندگی هم دارد کر کری می خوانه هر کاری که بکنیم به نفع ایران مونتاژ است دیگه ریش اون وره شما و خودم را به صبر شکیبایی دعوت می کنم و درسی مهم که از این داستان می گیریم دیگر باز با طناب این ها توی چاه نرویم . انشااله:135:

Navid_Aref
16 June 2008, 07:21 PM
/عملكرد ايران‌خودرو در ماه ارديبهشت/
‌٨٥درصد از برنامه توليد محقق شد
پژو‌٤٠٥ همچنان بيش‌ترين تيراژ توليد را در اختيار دارد

ايران‌خودرو در ارديبهشت ماه 85 درصد از تعهدات خود را عملي كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايران خودرو از برنامه توليد ارديبشهت ماه خود كه شامل توليد 54 هزار و 275 دستگاه انواع سواري و وانت بود، حدود 46 هزار و 70 دستگاه خودرو توليد كرد.
بيشتر توليدات اين شركت در اردبيهشت ماه نيز مربوط به پژو405 و پژو روآ بود و كمترين توليد نيز مربوط به مرسدس بنز سواري بود.

تندر90 همچنان عقب‌تر از برنامه
به گزارش ايسنا، توليد تندر90 در ارديبهشت ماه به هزار و 876 دستگاه رسيد كه بيان‌گر محقق شدن تنها 58 درصد از برنامه توليد 3 هزار و 250 دستگاهي اين خودروست.

Navid_Aref
17 June 2008, 09:02 AM
منطقی: تا ‪ ۱۰۰‬روز ديگر تمام خودروهاي تندر ‪ ۹۰‬را تحويل مي‌دهيم
دوشنبه، 27 خرداد 1387

مديرعامل ايران خودرو گفت:تا ‪ ۱۰۰‬روزديگر به تمام تعهدات خود در زمينه تحويل خودروهاي تندر ‪ ۹۰‬پيش فروش شده در سال ‪ ، ۸۵‬عمل خواهيم كرد.
منوچهر منطقي گفت: از اول ماه ژوييه سال ‪ ۲۰۰۸‬ميلادي ( ‪ ۱۱‬تير ماه ماه ‪ ( ۸۷‬در صورت همكاري شركت فرانسوي رنو پارس توليد تندر ‪ ۹۰‬به روزانه ‪ ۲۰۰‬دستگاه خواهد رسيد كه در اين صورت مي‌توانيم پاسخگوي مشتريان خود باشيم .
وي افزود: شركت ايران خودرو در سال ‪ ، ۸۵‬بيش از ‪ ۵۰‬هزار دستگاه تندرو ‪۹۰‬ را پيش فروش كرد كه تاكنون ‪ ۲۹‬هزار دستگاه را به مشتريان تحويل داده و ‪ ۲۱‬هزار دستگاه هنوز باقي مانده كه تا ‪ ۱۰۰‬روز آينده آنها را به ثبت نام كنندگان واگذار خواهيم كرد.

مديرعامل ايران خودرو در پاسخ به پرسش خبرنگار ما كه چرا با وجود اعلام فروش ويژه خرداد در سايت ايران خودرو نمايندگي‌هاي اين شركت خودرويي براي عرضه به مشتريان ندارند ؟ اظهار داشت: به دليل استقبال از فروش ويژه خرداد در روز اول تمام محصولات فروش رفت .
منطقي در مورد سرگرداني مراجعه‌كنندگان به سايت فروش ويژه خرداد ايران خودرو گفت: از اين پس با برنامه ريزي منظم بايد اطلاع رساني دقيقي در سايت صورت گيرد تا از هر گونه سردرگمي مشتريان جلوگيري شود .

بخش قرمز را حتما در نظر داشته باشید!! - به اصطلاح راه در رفتن از زیر بار مسئولیت خوبی در آینده هست.

alireza51
17 June 2008, 09:33 AM
با سلام
با توجه به فرمایشات اخیر آقای دکتر منطقی مشخص شد که (29هزار از 50هزار ) 58% از تعهدات تندر 90 تحقق یافته در صورتیکه از تحویل بخشی از اولویت دوم و کل اولویت سوم ایران خودرو هیچ خبری نیست مبنای این آمار و اطلاعات چیست نمیدانم . :131:
راستی مگر هر اولویت چه تعداد خودرو می باشد ؟

mohsen3
17 June 2008, 09:42 AM
سلام

تعداد اولویت های ایران خودرو چند عدد بوده؟

یعنی ایران خودرو هنوز حتی اولویت 2 رو هم تکمیل نکرده؟ پس پارس خودرو چطوری تا اولویت 7 تحویل داده؟

آیا دوستان اطلاع دارند از تعهدات پارس خودرو چه تعداد باقی مونده؟

با تشکر

Navid_Aref
17 June 2008, 10:00 AM
با سلام
با توجه به فرمایشات اخیر آقای دکتر منطقی مشخص شد که (29هزار از 50هزار ) 58% از تعهدات تندر 90 تحقق یافته در صورتیکه از تحویل بخشی از اولویت دوم و کل اولویت سوم ایران خودرو هیچ خبری نیست مبنای این آمار و اطلاعات چیست نمیدانم . :131:
راستی مگر هر اولویت چه تعداد خودرو می باشد ؟

سلام

تعداد اولویت های ایران خودرو چند عدد بوده؟

یعنی ایران خودرو هنوز حتی اولویت 2 رو هم تکمیل نکرده؟ پس پارس خودرو چطوری تا اولویت 7 تحویل داده؟

آیا دوستان اطلاع دارند از تعهدات پارس خودرو چه تعداد باقی مونده؟

با تشکر

به طور تقریبی هر اولویت ایران خودرو نزدیک به 3 برابر پارس خودرو هست. فکر کنم هر اولویت پارس خودرو حدود 1700 نفر و هر اولویت ایران خودرو حدود 4600 تا 4800 نفر باشه.

که بر مبنای این حساب شده که در سه قرعه کشی اولیه پارس خودرو خودروی حدود 8000 نفر از 25000 متقاضی رو تحویل داد (طرح تبدیل به خودروهای دیگر نداشت) و در قرعه کشی نهایی باقی مانده را تقسیم بر 10 اولویت کرد.
در مورد ایران خودرو در طرح تبدیل تعدادی کم شد( بالاخره معلوم نشد چند نفر بودند! که به اطلاع رسانی بسیار خوبه! ایران خودرو برمی گرده) به همراه چند هزار نفری (باز هم حدود 7 تا 8 هزار نفر) که قبل از قرعه کشی نهایی خودرو را تحویل گرفتند.
پس باقی مانده حدود 42 تا 43 هزار نفر شدند که تقسیم بر 9 اولویت شدند.

طرح امداد تابستانى سايپا آغاز شد.

مهرداد بذر پاش مديرعامل گروه صنعتى سايپا در حاشيه افتتاح طرح امداد تابستانى سايپا افزود: هم اكنون سه هزار و ۵۰۰ دستگاه تندر ۹۰ از تعهدات سايپا باقى مانده كه تا دو ماه آينده تحويل ثبت نام كنندگان آغازخواهد شد و از اين پس سعى خواهيم كرد كه فروش تندر ۹۰ را به روز انجام دهيم.

گفتنى است، شركت سايپا بهمن ماه سال ۸۵ از ۲۵هزار متقاضى تندر ۹۰ ثبت نام كرد،اما به دلايل مختلف تحويل اين خودروها به تاخير افتاد و هنوز سه هزار و ۵۰۰ نفر موفق به دريافت خودروهاى خود نشده اند.
مديرعامل سايپا در مورد كمبود قطعات در اين شركت گفت: هيج مشكلى در زمينه تامين و تدارك در سال جارى نداشتيم، چنانچه در دو ماهه نخست سال جارى شاهد افزايش ۱۰درصدى توليدات گروه سايپا نسبت به مدت مشابه سال قبل نيز بوديم. بذر پاش افزود: مشكل ما پايين بودن ظرفيت هاى توليد است و بايد ظرفيت توليد را افزايش بدهيم.
بذر پاش سپس از عرضه كارت طلايى ويژه تندر ۹۰ خبرداد و گفت: اين شركت از ماه آينده خدمات كارت طلايى را براى تندر ۹۰ به عنوان يك خدمت ويژه عرضه خواهد كرد. وى افزود: تا كنون خدمات كارت طلايى مختص خودروهاى گران قيمت بود، اما تلاش مى كنيم اين خدمات براى محصولات ارزان تر ارائه شود.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

faraz45
17 June 2008, 10:42 AM
به طور تقریبی هر اولویت ایران خودرو نزدیک به 3 برابر پارس خودرو هست. فکر کنم هر اولویت پارس خودرو حدود 1700 نفر و هر اولویت ایران خودرو حدود 4600 تا 4800 نفر باشه.

که بر مبنای این حساب شده که در سه قرعه کشی اولیه پارس خودرو خودروی حدود 8000 نفر از 25000 متقاضی رو تحویل داد (طرح تبدیل به خودروهای دیگر نداشت) و در قرعه کشی نهایی باقی مانده را تقسیم بر 10 اولویت کرد.
در مورد ایران خودرو در طرح تبدیل تعدادی کم شد( بالاخره معلوم نشد چند نفر بودند! که به اطلاع رسانی بسیار خوبه! ایران خودرو برمی گرده) به همراه چند هزار نفری (باز هم حدود 7 تا 8 هزار نفر) که قبل از قرعه کشی نهایی خودرو را تحویل گرفتند.
پس باقی مانده حدود 42 تا 43 هزار نفر شدند که تقسیم بر 9 اولویت شدند.

باسلام و احترام خدمت دوستان.
باید به استحضارتون برسونم در قرعه کشی مرحله آخر ایران خودرو باتوجه به تعداد تندری که قبل از قرعه کشی تحویل شده بود و تعدادی از هموطنان که تبدیل کرده بودن یا انصراف داده بودند در هر اولویت اسم 3750 نفر اعلام شده.
ضمنا طبق آمار دقیقی که منابع رسمی تابحال اعلام کرده اند تا پایان سال 86 هر خودروساز حدود 13000 تندر تولید کرده بود و در سالجاری تابحال حدود 4000 تندر هر کدومشون تولید کرده. این به این معینیه که صحبت آقای منطقی مبنی بر تولید 29000 دستگاه تندر در ایرانخودرو کذبه و حدود 17000 تا تولید کرده اند. بقیه مربوط به کسانیه که خسته شدند و به ماشین دیگری تبدیل کردند یا کلا منصرف شدند.

davoodya
17 June 2008, 12:39 PM
دوستن من اولویت 3 بودم و برج 11 تکمیل مجه کردم برای ال پی اما هنوز خبری نیست
سایت ایران خودرو راا که چک میکنم نوشته مهلت تحویل تا 30/6/87 ایا تو این مدت هیچ سودی به پول تعلق نمیگیره؟

Navid_Aref
17 June 2008, 01:50 PM
باسلام و احترام خدمت دوستان.
باید به استحضارتون برسونم در قرعه کشی مرحله آخر ایران خودرو باتوجه به تعداد تندری که قبل از قرعه کشی تحویل شده بود و تعدادی از هموطنان که تبدیل کرده بودن یا انصراف داده بودند در هر اولویت اسم 3750 نفر اعلام شده.
ضمنا طبق آمار دقیقی که منابع رسمی تابحال اعلام کرده اند تا پایان سال 86 هر خودروساز حدود 13000 تندر تولید کرده بود و در سالجاری تابحال حدود 4000 تندر هر کدومشون تولید کرده. این به این معینیه که صحبت آقای منطقی مبنی بر تولید 29000 دستگاه تندر در ایرانخودرو کذبه و حدود 17000 تا تولید کرده اند. بقیه مربوط به کسانیه که خسته شدند و به ماشین دیگری تبدیل کردند یا کلا منصرف شدند.

متاسفانه ایران خودرو با اطلاع رسانی درست اصلا میانه ای ندارد. یادم هست ابتدای ثبت نام ها اعلام کردند که بیش از 52 هزار نفر ثبت نام تندر 90 داشته اند . پس از پایان طرح اول تبدیل اعلام کردند که نزدیک به 15 درصد افراد تبدیل به غیر کردند یعنی حدود 7800 .حالا دوباره پس از چند تا طرح تبدیل دیگر، اعلام می کنند که 50000 نفر. بخدا آدم می مونه حیرون!

RF51
17 June 2008, 11:43 PM
این منطقی بعیده بیشتر از سوم دبستان خونده باشه و چهار عمل اصلی رو هم درست بلد باشه. تا حالا 2-3 بار همچین افاضاتی کرده که اصلا با جمع و تفریق نمی خونه.

Navid_Aref
19 June 2008, 01:46 PM
مرحله دوم ثبت نام تندر 90 پارس خودرو
پنجشنبه، 30 خرداد 1387

به گزارش خبرخودرو ، با اتمام تعهدات تندر 90 شرکت پارس خودرو ، پيش فروش دوره جديد و تحويل فوري اين خودرو آغاز مي شود.

به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، خبرخودرو ، مسيح تفرشي مدير عامل شرکت پارس خودرو گفت : ثبت نام کنندگان اولويت جديد ( اولويت هشتم از 10 اولويت ثبت نامي ) اين شرکت مي توانند براي تحويل گرفتن خودرو به نمايندگي هاي مجاز مراجعه کنند.
وي تصريح کرد : واگذاري 2 اولويت باقيمانده نيز تا يکماه آينده پايان مي پذيرد.

مدير عامل پارس خودرو با اشاره به افزايش 12 درصدي توليدات شرکت در 3 ماه اول سال نسبت به زمان مشابه سال گذشته ، بيشترين توليد را مربوط به تندر 90 دانست که رشدي معادل 604درصد( بيش از 6 برابر) دارد.
تفرشي گفت : فروش شرکت 146 درصد رشد داشت که بيشتر آن مربوط به تندر 90 E2 لوکس است.

وي تصريح کرد : گزارش مقايسه اي خودروهاي توليد شده نيز نشان دهنده افزايش 7 درصدي بهبود کيفيت توليدات شرکت در خرداد 87 نسبت به زمان مشابه سال گذشته است و در اين ميان پرايد 141 و GTX به ترتيب با کسب 2 / 7 و 6/6 درصد رتبه هاي نخست را به خود اختصاص داده اند.

MEHRDAD_Ilat
20 June 2008, 11:17 PM
با سلام؛
من فبلاً یکجایی خوانده بودم که این فرقون سازها میبایست برای تأخیر بیشتر از زمان قرارداد (که برای لوگانی ها یک سال یعنی اسفند 86 مهلت تحویل مطابق قرارداد است) سود تأخیر بدهند که یعنی مثلاً ماهی 50000 تومان سود عادی (12 درصد) تبدیل به 100000 تومان (24درصد )میشه حالا سئوالم اینه که آیا آقایونی که اگر خدا بخواهد فردا دعوتنامه اشون رو میگیرند این سود را میگیرند یا نه ؟؟؟

*** اگر کسی مبنای حقوقی سود مضاعف یا شماره بخشنامه صادره مربوطه از این دو فرقونساز رو میدونه لطف کنه و بگه تا بتونیم حقمون رو از این فرقونسازها بگیریم و نتونند 5 میلیون مارو تا ابد با ماهی 50000 تومان پیش خودشون نگه دارند ***

ali_h_m
21 June 2008, 07:12 AM
مدير‌عامل ايران‌خودرو هفته پيش اعلام كرد در صورت مهيا بودن شرايط، طي سه ماه آينده، تمامي تندر 90‌هاي متعهد شده‌اش را به ثبت‌نام‌كنندگان تحويل خواهد داد اين در حالي است طي دو ماه نخست سال‌جاري تنها، سه هزارو 68 دستگاه از خودرو مذكور در اين شركت به توليد رسيد، پارس‌خودرو نيز كه هنوز تعهداتش درقبال تندر 90 پايان نيافته، طي بازه زماني مذكور دوهزارو 686 دستگاه از اين خودرو را توليد كرد. هرچند كه آمار توليد تندر 90 روند صعودي نسبتا خوبي را طي دوماه نخست امسال و در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته داشته است.
اما نكته مهم اينجاست كه با گذشت سه ماه از سال‌جاري نيز، هنوز تعهدات ايران‌خودرو و پارس‌خودرو در قبال توليد و عرضه تندر 90 به پايان نرسيده است.
طبق برنامه درنظر گرفته شده دو شركت، ‌بايد طي سال‌جاري در مجموع حدود 125 هزار دستگاه از اين خودرو را به توليد برسانند هرچند كه باتوجه به روند فعلي، محقق شدن اين برنامه نسبتا بعيد به‌نظر مي‌رسد.

هر چی خبر خوب هست مربوط به پارس خودرو هست و ایران خودرو فعلا که هنوز اولویت 3 رو تموم نکرده با یک دروغ شاخ دار جدید بازم داره مشتریان نگون بختش رو سر کار می زاره با یک دروغ با تاریخ مصرف 100 روزه
اما اینجوری که بازم بوش می یاد اینم بازم یک کلک جدید ایران خودرو هست تا مشتری 3 ماه ساکت و چشم انتظار بمونه تا آخر سال هم بتونن مردم رو سرکار بزارن
این دروغ ها قلق همیشگی ایران خودرو بوده و هست و از دروغ و کلک دست بر نمی داره خدا همه مسولین ایران خودرو رو سربه نیست کنه الهی

Raminium2001
21 June 2008, 11:21 AM
من قبل از عید دعوتنامه رو دریافت کردم ولی نشد که پولش رو بریزم و بعد از عید هم که مراجعه کردم گفتند فایل بسته شده ... هنوز هم که هنوزه تکلیف مشخص نیست. به کجا باید شکایت کنم و روند قانونی قضیه چیه؟

mohsen3
21 June 2008, 01:40 PM
با سلام

آیا حواله های تندر 90 با نام هست؟ (یعنی نام شخص ثبت نام کننده در حواله نوشته شده؟)

نحوه نقل و انتقال حواله تندر 90 به چه صورت هست؟ آیا باید این نقل و انتقال در دفاتر اسناد رسمی صورت گیرد؟ شرکت خودروساز چگونه از واگذاری حواله مطلع می شود تا اسناد خودرو را به نام خریدار حواله صادر کند؟

با تشکر

RF51
21 June 2008, 05:31 PM
با سلام

آیا حواله های تندر 90 با نام هست؟ (یعنی نام شخص ثبت نام کننده در حواله نوشته شده؟)

نحوه نقل و انتقال حواله تندر 90 به چه صورت هست؟ آیا باید این نقل و انتقال در دفاتر اسناد رسمی صورت گیرد؟ شرکت خودروساز چگونه از واگذاری حواله مطلع می شود تا اسناد خودرو را به نام خریدار حواله صادر کند؟

با تشکر
سلام
حواله به نام شخص اولیه که ثبت نام کرده است صادر شده است.در صورت خرید حواله ، باتفاق ثبت نام کننده به نمایندگی محل ثبت نام مراجعه می کنید و با تنظیم یک صلح نامه ( یک فرم چاپی یک برگی ) و ارائه مشخصات کامل، حواله به نام شما می شود و سپس مشخصات شما برای ثبت در سیستم فروش و تغییر نام سند به مدیریت فروش کارخانه ارسال خواهد شد.

sibernet
21 June 2008, 05:51 PM
مرحله دوم ثبت نام تندر 90 پارس خودرو
پنجشنبه، 30 خرداد 1387

به گزارش خبرخودرو ، با اتمام تعهدات تندر 90 شرکت پارس خودرو ، پيش فروش دوره جديد و تحويل فوري اين خودرو آغاز مي شود.

به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، خبرخودرو ، مسيح تفرشي مدير عامل شرکت پارس خودرو گفت : ثبت نام کنندگان اولويت جديد ( اولويت هشتم از 10 اولويت ثبت نامي ) اين شرکت مي توانند براي تحويل گرفتن خودرو به نمايندگي هاي مجاز مراجعه کنند.
وي تصريح کرد : واگذاري 2 اولويت باقيمانده نيز تا يکماه آينده پايان مي پذيرد.

مدير عامل پارس خودرو با اشاره به افزايش 12 درصدي توليدات شرکت در 3 ماه اول سال نسبت به زمان مشابه سال گذشته ، بيشترين توليد را مربوط به تندر 90 دانست که رشدي معادل 604درصد( بيش از 6 برابر) دارد.
تفرشي گفت : فروش شرکت 146 درصد رشد داشت که بيشتر آن مربوط به تندر 90 E2 لوکس است.

وي تصريح کرد : گزارش مقايسه اي خودروهاي توليد شده نيز نشان دهنده افزايش 7 درصدي بهبود کيفيت توليدات شرکت در خرداد 87 نسبت به زمان مشابه سال گذشته است و در اين ميان پرايد 141 و GTX به ترتيب با کسب 2 / 7 و 6/6 درصد رتبه هاي نخست را به خود اختصاص داده اند.

معذرت میخوام ما با نمایندگی که ثبت نام کردیم تماس گرفتیم گفتند همچین خبری نیست
موضوع چیه؟؟؟؟؟؟:icon_ques:icon_eek:

Navid_Aref
22 June 2008, 07:59 AM
من قبل از عید دعوتنامه رو دریافت کردم ولی نشد که پولش رو بریزم و بعد از عید هم که مراجعه کردم گفتند فایل بسته شده ... هنوز هم که هنوزه تکلیف مشخص نیست. به کجا باید شکایت کنم و روند قانونی قضیه چیه؟

با سلام. این بخشنامه که البته برای سه اولویت اول صادر شده متاسفانه احتمالا شامل حال شما هم خواهد شد. بدین صورت که یا باید مدل پایه E0 یا E0-AC را تحویل بگیرید یا اینکه برای تحویل مدل بالا باید تا پایان کلیه تعهدات صبر کنید. اگر ایران خودرو ثبت نام کردید نیز به احتمال زیاد وضع به همین گونه خواهد بود.
بخشنامه تحويل خودوري تندر90 مشتريان مراحل قرعه كشي 1 و 2 و 3 ([Only registered and activated users can see links](86-10-27).pdf) پارس خودرو

خبر :
بذرپاش در تشريح عملكرد خود در شركت پارس‌خودرو بيان كرد
پارس‌خودرو، رشديابنده‌ترين شركت خودروساز در سال 86

خبرگزاري فارس- مديرعامل گروه خودروسازي سايپا در تشريح عملكرد مديريتي سال گذشته خود در پارس‌خودرو گفت: پارس‌خودرو، رشد يابنده‌ترين شركت خودروساز در سال 86 بوده است.

مهرداد بذرپاش گفت: رشد 4/9درصدي توليد، افزايش 85‌درصدي علاقه مشتريان به محصولات پارس‌خودرو، ارتقاي جايگاه برند، افزايش 11‌درصدي كيفيت محصولات، كمترين ميزان آلايندگي محصولات در بين 57 خودرو توليد داخل، كسب عنوان رشديابنده‌ترين شركت خودروساز و افزايش 67‌درصدي سرمايه شركت از جمله دستاوردهاي پارس‌خودرو در سال 86 است. مديرعامل سايپا اضافه كرد: ارديبهشت، شهريور، آذر و بهمن، ماه‌هايي بودند كه در آن ركورد توليد شركت شكسته شد كه اين امر باعث افزايش توليد سالانه از 185‌هزار و 185 در سال 85 به توليد 202‌هزار و 605 دستگاه انواع خودرو در سال 86 شد كه معادل رشد 4/9‌درصدي است. وي ادامه داد: توليد تندر-90 و مگان، ساخت نمونه‌هاي آزمايشي خودروي مخصوص معلولان و افزوده شدن خودروي مورانو به سبد محصولات پارس‌خودرو از جمله فعاليت‌هاي شركت در سال 86 است.

پايان تعهدات E0 و E1
مديرعامل گروه خودروسازي سايپا با اشاره به اين كه شركت پارس‌خودرو با رعايت استانداردهاي كيفي، توليد تندر-90 را براساس تعهدات قبلي از ابتداي سال 86 در اين شركت آغاز كرده، خبر داد: در حال حاضر تمامي‌تعهدات اين شركت در خصوص مدل‌هاي E0 و E1 به پايان رسيده است. وي با بيان اين كه توليد خودرو تندر-90 در پارس‌خودرو روند رو به رشدي داشته است، تصريح كرد: سالن تندر-90 اين شركت يكي از مجهزترين سالن‌هاي توليد اين خودرو است كه به صورت رباتيك و سيستماتيك عمل مي‌كند.
به گفته وي، كيفيت تندر-90 توليدي شركت پارس‌خودرو نسبت به ايران‌‌خودرو برتر بوده و كاهش نمره منفي آن تاييدكننده اين امر است.

راه‌اندازي خط مونتاژ مگان
وي در رابطه با مونتاژ خودرو مگان در شركت پارس‌خودرو افزود: پارس‌خودرو با توجه به پيش‌بيني بازار خودرو و روند رو به رشد تقاضا در كشور و تنوع خودروهاي توليدي اقدام به راه‌اندازي خط مونتاژ مگان در اين شركت كرد.
بذرپاش تاكيد كرد: مگان در ابتدا در شركت پارس‌خودرو به صورت CBU به بازار عرضه شد كه با راه‌اندازي خط مونتاژ آن و كسب مجوز و تاييديه‌هاي لازم اين خودرو با چهار آپشن در مرحله توليد انبوه است.

نظارت مستمر بر كيفيت محصولات و خدمات پس از فروش وي درباره نظارت و كنترل كيفيت محصولات و خدمات پس از فروش اين شركت گفت: به طور مستمر بر كيفيت محصولات و خدمات پس از فروش اين شركت نظارت شده و در سال 86 كيفيت محصولات به ميزان 11‌درصد بهبود يافته است. اين در حالي است كه بيشترين بهبود كيفي مربوط به خودروي تندر-90 با 43‌درصد افزايش كيفيت بوده است.
بذرپاش درباره خدمات پس از فروش شركت پارس‌خودرو گفت: شركت گسترش خدمات پس از فروش پارس‌خودرو مقام اول را در ميان شركت‌هاي خدمات پس از فروش خودروسازان در بخش سواري در سال 86 كسب كرد.

ارتقاي علاقه مشتريان به محصولات پارس‌خودرو
مديرعامل سابق پارس‌خودرو در مورد ميزان علاقه‌مندي مردم به محصولات اين شركت، گفت: طبق نظرسنجي‌هاي انجام شده، علاقه مشتريان به محصولات شركت طي سال گذشته، 85 درصد رشد كرده است.

5/ 41‌درصد سهم كل سواري پارس‌خودرو در سايپا
بذرپاش در مورد سهم بازار پارس‌خودرو گفت: سهم بازار خودرو سواري پارس‌خودرو 4/20‌درصد است، پرايد 1/18‌درصد و محصولات ديگر 3/2‌درصد از اين سهم را دارا هستند همچنين سهم كل سواري اين شركت در گروه سايپا 5/41‌درصد و سرانه كل توليد آن 6/34 دستگاه است.

افزايش 11‌درصدي كيفيت محصولات
مديرعامل گروه خودرو‌سازي سايپا در مورد كيفيت محصولات پارس‌خودرو اظهار داشت: نظارت و كنترل بر كيفيت محصولات در پارس‌خودرو به طور مستمر و با هدف جلب رضايت مشتريان صورت مي‌پذيرد كه ارزيابي كيفيت محصولات شركت توسط دو سيستم I.S.Q.I و VES انجام مي‌شود. وي افزود: در سال 86 به طور ميانگين كيفيت محصولات پارس‌خودرو به ميزان 11‌درصد بهبود يافته كه باعث كاهش نمره منفي تمامي‌محصولات شده است.

آلايندگي كم محصولات
بذرپاش در ادامه در مورد ميزان آلايندگي محصولات پارس‌خودرو بيان داشت: مطابق گزارش شركت بازرسي و استاندارد ايران، خودروهاي توليدي شركت پارس‌خودرو (مگان و تندر-90) كمترين ميزان آلايندگي منواكسيدكربن و ماكسيما به‌عنوان پاك‌ترين خودرو در بين 57 خودرو توليد داخل شناخته شده است. وي تصريح كرد: از نظر توليد اكسيدهاي ازت و هيدروكربن نيز محصولات پارس‌خودرو نسبت به ساير خودروهاي توليد داخل، آلايندگي كمتري دارند.

پارس‌خودرو رشد يابنده‌ترين شركت
مديرعامل سابق پارس‌خودرو همچنين در مورد تعالي سازماني پارس‌خودرو بر اساس الگوي EFQM گفت: افزايش نمره تعالي از 217 در سال 85 به 324 در سال 86 كه معادل 50‌درصد افزايش است، باعث كسب عنوان رشد يافته‌ترين شركت در بين شركت‌هاي بزرگ گروه سايپا شد. وي تاكيد كرد استقرار سيستم‌هاي آموزشي بر مبناي استاندارد 10015 ISO، تمديد گواهي نامه‌هاي 14001 ISO و OHSAS 18001 و همچنين لوح تقدير در زمينه مصرف بهينه انرژي الكتريكي، جزو عوامل اصلي كسب اين لوح بوده است. بذرپاش همچنين گفت: پارس‌خودرو با توليد 202‌هزار و 605 دستگاه در سال 86 و فروش 5‌هزار و 915ميليارد ريال، 23‌درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته رشد داشته است كه باعث افزايش سرمايه شركت در سال 86 از مبلغ 1200ميليارد ريال به 2000ميليارد ريال شد كه معادل 67‌درصد افزايش سرمايه است.

عملكرد 86 پارس خودرو در يك نگاه ([Only registered and activated users can see links])

Navid_Aref
22 June 2008, 05:54 PM
متاسفانه مجددا شرایط تبدیل خودروی تندر 90 به دیگر محصولات ایران خودرو - تیرماه 87
(بسیار عجیبه که این بار کلا خبری از 206 SD نیست!:icon_ques:icon_mrgr)

rft27
22 June 2008, 07:09 PM
سلام دوستان
خبر دارین که این شرایط جدید فروش پارس خودرو که قراره تا یک ماه دیگه آغاز بشه مربوط به فروش تندر CNG هم میشه یا همون بنزین سوزه فقط؟ چون قرار بود که همین تندرهایی سری اول ثبت نام شده بود و به ملت دادن همه دوگانه سوز باشه ولی....

Navid_Aref
22 June 2008, 08:17 PM
رييس انجمن قطعه‌سازان:
مجبوريم فولاد ارزان داخلي را به نرخ جهاني تهيه كنيم - بانك‌ها به قطعه‌سازان وام نمي‌دهند - مبلغ قرارداد قطعه‌سازان افزايش نيافته است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران / سرويس: خودرو

رئيس انجمن قطعه‌سازان گفت: در حالي كه دولت‌هايي مثل آلمان و آمريكا علاوه بر يارانه‌ مواد اوليه‌اي كه به خودروسازان خود مي‌دهند، يارانه نقدي نيز به آنها مي‌پردازند. اين در حالي است كه قطعه‌سازان ما مجبورند فولاد ارزان داخلي را به نرخ جهاني دريافت كنند و از كمترين تسهيلات نيز محروم باشند.

محمد باقر رجال در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: علاوه بر اين‌كه در حال حاضر كمتر بانكي به قطعه‌سازان و عمدتا واحدهاي توليدي صنعتي وام مي‌دهد، طي هفت سال گذشته به طور متوسط سالانه 22 درصد افزيش نرخ دستمزد داشته‌ايم.
وي درباره تعديل نيرو كه پس از بحران افزايش قيمت مواد اوليه براي قطعه‌سازان به‌وجود آمده، توضيح داد: چاره‌اي جز تعديل نيرو با توجه به شرايط ياد شده نداشتيم، ولي سعي شد كه كمترين ميزان تعديل را در اين ميان داشته باشيم.
او با اشاره به تشكيل كميته بحران براي بررسي اوضاع موجود اظهار كرد: در اين باره كميته‌اي تشكيل شد و اين كميته گزارشي را تهيه كرده كه در اختيار شوراي سياست‌گذاري خودرو قرار مي‌دهد. در اين ميان وزير صنايع و معادن نيز دستور بررسي كارشناسي و آماده كردن طرح موضوع در شوراي سياست‌گذاري خودرو را داده است.
رجال با اشاره به مشكلات اخير قطعه‌سازان توضيح داد: بانك‌ها ديگر وامي به قطعه‌سازان نمي‌دهند و قطعه‌سازان مجبورند نياز خود براي نقدينگي را در بازار آزاد تهيه كنند كه امكانات انجام اين كار نيز بسيار محدود است. هچنين طي چهار سال گذشته افزايش قيمت نداشتيم و با وجود افزيش قيمت‌ها قراردادهاي ما جزو موارد محدودي كه اخيرا افزايش داشته، ثابت مانده است.
وي درباره اين‌كه عنوان مي‌شد قرار است شركت‌هاي ساپكو و سازه‌گستر تغييراتي در مبلغ قراردادها ايجاد كنند، اظهار كرد: اين دو شركت‌ به ما اعلام كردند كه تنها در برخي قراردادها قيمت‌ها را افزايش مي‌دهند، اما تا كنون به ياد ندارم كه قطعه‌سازي به من گفته باشد كه مبلغ قرارداد وي افزايش يافته است.
او با بيان اين كه حتي پيشنهاد داديم كه پرداخت‌هاي شركت‌هاي سازه‌گستر و ساپكو تركيبي از روش‌هاي پرداخت رنو و پژو باشد، تاكيد كرد: در حال حاضر قطعه‌سازاني كه با رنو قرارداد دارند، مشكلي ندارند؛ چرا كه قرارداد آنها به صورت شناور امضا شده است.

عضو شوراي سياست‌گذاري خودرو درباره‌ راه حل خروج از بحران قطعه‌سازان نيز اظهار كرد: وقتي كشوري مثل چين فولاد را 8 درصد بالاتر از نرخ جهاني به ما مي‌دهد و براي بازار خود اين كار را با قيمت تمام شده داخلي انجام مي‌دهد، چرا بايد كارخانه‌اي مثل فولاد مباركه‌ كه از برق و توليد ارزان بهره مي‌برد، فولاد را به قيمت جهاني به ما بفروشد كه اين موضوع خلاف عرف است. اين در حالي است كه قيمت مواد پتروشيميايي نيز حدودا دو برابر شده است
وي همچين توضيح داد: از كنار صنعت قطعه‌سازي در كشور حدود 160 هزار شغل مستقيم ايجاد شده كه دولت اكنون براي ايجاد هر كدام از آنها بايد حدود 30 ميليون تومان هزينه كند، پس چرا بايد بي‌توجه به اين سرمايه عظيم نگاه كنيم؟

او در پاسخ به سوال ايسنا كه پرسيد در حال حاضر قطعه‌سازان كوچكي داريم كه تنها با گرفتن يك وام به ايجاد يك واحد توليدي اقدام كرده‌اند و انتظار پيشرفت هم دارند؛ چرا آنها به سمت بزرگ‌ شدن و ايجاد واحدهاي مشترك نرفته‌اند؟ گفت: بسياري از اين واحدهايي كه شما از آنها نام مي‌بريد با توجه به بحران پيش آمده خود به خود در حال حذف شدن هستند و اين مساله بر اين نكته تاكيد مي‌كند كه اين صرفه اقتصادي براي ايجاد چنين واحدهايي وجود ندارد.
رجال درخصوص حذف رنو پارس از زنجيره تامين داخلي تندر90 نيز اظهار كرد: بحث حذف اين شركت مطرح نيست و مشكلات مالي بيشتر مطرح است. در اين ميان با توجه به اظهارت متفاوتي كه از سوي خودروسازان داخلي و شركت رنو پارس در مورد دريافت‌ها و پرداخت‌هاي مالي انجام مي‌شود، كميته‌اي تشكيل شده كه وضعيت موجود را ارزيابي كند كه برخي اعضاي اين كميته از شوراي سياست‌گذاري خودرو و هيات مديره شركت رنو پارس هستند.

amingzj
23 June 2008, 09:38 AM
متاسفانه مجددا شرایط تبدیل خودروی تندر 90 به دیگر محصولات ایران خودرو - تیرماه 87
(بسیار عجیبه که این بار کلا خبری از 206 SD نیست!:icon_ques:icon_mrgr)

همچین هم بد نیستن این شرایط تبدیل ها اقا نوید
در صورت تبدیل E2 SLX :
به پارس بنزینی15840 در می اد که تو بازار حدود 18700
به سمند ال ایکس سال 13780 در می اد که تو بازار 16 تومنه
بقیه رو هم خودتون حساب کنید به نظر من هر کی حواله ایران خودرو داره بره به پارس تبدیل کنه اگه از پارس خوشش اومد یکی دو سال سوار شه و بعد بالاتر از قیمتی که پول داده بفروشه.
اگر هم تندر می خواد پارس رو بگیره و بفروشه یه تندر E2 SLX بگیره 5 ملیون هم بزاره تو جیبش!
به نظر من به تبدیل بیشتر از تحویل فکر کنید

reza engine
23 June 2008, 09:55 AM
همچین هم بد نیستن این شرایط تبدیل ها اقا نوید
در صورت تبدیل E2 SLX :
به پارس بنزینی15840 در می اد که تو بازار حدود 18700
به سمند ال ایکس سال 13780 در می اد که تو بازار 16 تومنه
بقیه رو هم خودتون حساب کنید به نظر من هر کی حواله ایران خودرو داره بره به پارس تبدیل کنه اگه از پارس خوشش اومد یکی دو سال سوار شه و بعد بالاتر از قیمتی که پول داده بفروشه.
اگر هم تندر می خواد پارس رو بگیره و بفروشه یه تندر E2 SLX بگیره 5 ملیون هم بزاره تو جیبش!
به نظر من به تبدیل بیشتر از تحویل فکر کنید
حرف شما درست.
ولي آيا ديگه كوچكترين اعتمادي به ايران فوغون ميشه كرد؟؟؟
چه تضميني وجود داره كه 60 روزشون 120 روز نشه؟؟
ضمنا دوست عزيز سود پول تعلق گرفته به وديعه كه حدود يكسال و نيم ميشه رو بايد كم كنيد.

Navid_Aref
23 June 2008, 10:53 AM
سلام دوستان
خبر دارین که این شرایط جدید فروش پارس خودرو که قراره تا یک ماه دیگه آغاز بشه مربوط به فروش تندر CNG هم میشه یا همون بنزین سوزه فقط؟ چون قرار بود که همین تندرهایی سری اول ثبت نام شده بود و به ملت دادن همه دوگانه سوز باشه ولی....

موتور گازسوز K4M698 CNG

سیستم کنترل موتور:

تولید و ساخت توسط رنو
رگولاتور فشار و انژکتورهای بسیار پیشرفته اروپایی (تماما تسلسلی)
کنترل موتور، راهبردهای عیب یابی و ایمنی اختصاصی
موتور:

6/1 لیتری 16 سوپاپ
بدنه ورودی سوخت الکترونیک
سوپاپ ها و نشیمنگاه های سوپاپ اختصاصی
توليد و ساخت اختصاصي براساس موتور بسيار پيشرفته 6/1 ليتري 16 سوپاپ K4M.
تزريق سوخت چند نقطه اي تمام تسلسلي (MPI).
سيستم کنترل موتور که ساخت و تنظيمات آن توسط رنو صورت گرفته است.
اصلاح اختصاصي موتور در جهت بهينه سازي کارآيي سوخت CNG.
گشتاور 128 نيوتن متر
خودرو:

قطعات بسيار پيشرفته CNG.
سيلندر 83 ليتري در پشت صندلي عقب.
شاسي تطابق يافته با الزامات ويژه CNG (تقويت ساختار بدنه، بالا بردن محور عقب و . . .)
منطبق با تمامي ضوابط بين المللي و ضوابط اختصاصي رنو
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

amingzj
23 June 2008, 11:28 AM
سود 5 ملیونی که روی 5 تومن که دادید می گیرید به نظرم خوبه.
در ضمن شما مطمعن باش همین الان که اقدام کنید بهتون می گن ظرفیت پر شده!!

alireza51
23 June 2008, 02:42 PM
سلام بر دوستان

با توجه به تولیدات ایران خودرو که بنده همیشه آمار روزانه آن را از سایت داخلی ایران خودرو به نام ISP میگیرم رشد چندانی در تحویل اولویتهای 2 و 3 دیده نمی شود .
برای مثال تا این ساعت 02:35 بعد از ظهر تولید تندر 42 دستگاه بوده است که به صورت سه شیفت تولید انجام می شود تا آخر امروز چند دستگاه دیگر تولید می شود نمی دانم .
براستی تکلیف متقاضیان تندر در ایران خودرو چیست ؟

RF51
23 June 2008, 05:11 PM
سلام بر دوستان

با توجه به تولیدات ایران خودرو که بنده همیشه آمار روزانه آن را از سایت داخلی ایران خودرو به نام ISP میگیرم رشد چندانی در تحویل اولویتهای 2 و 3 دیده نمی شود .
برای مثال تا این ساعت 02:35 بعد از ظهر تولید تندر 42 دستگاه بوده است که به صورت سه شیفت تولید انجام می شود تا آخر امروز چند دستگاه دیگر تولید می شود نمی دانم .
براستی تکلیف متقاضیان تندر در ایران خودرو چیست ؟
سلام
منظور شما از سایت داخلی ، شبکه LAN داخلی ایرانخودرو است یا اینکه این سایت از بیرون شرکت هم قابل دسترسی است. اگر از بیرون قابل دسترسی است ،لطفا ادرس این سایت را ذکر بفرمائید. و اگرنیست، اگر هر از گاهی زحمت قرار دادن عکس صفحه مربوط به تندر را در اینجا بکشید بسیار ممنون خواهیم شد.:icon_cool ( البته امیدوارم این جماعت دروغگو دیگر در سایت داخلی شان و به همکارانشان دروغ تحویل ندهند:icon_bigg)

RF51
23 June 2008, 06:31 PM
سود 5 ملیونی که روی 5 تومن که دادید می گیرید به نظرم خوبه.
در ضمن شما مطمعن باش همین الان که اقدام کنید بهتون می گن ظرفیت پر شده!!

سودش اندکی کمتر از 3 ملیون می شود، البته بدون هزینه های محضر و تعویض پلاک و 10 ملیون اضافه ای که باید پرداخت و ... و همه به شرط اینکه سر وقتی که اعلام کردند ماشین رو تحویل بدن و اون موقع هم قیمت ها همین باشه!

rft27
24 June 2008, 08:44 AM
موتور گازسوز K4M698 CNG

سیستم کنترل موتور:

تولید و ساخت توسط رنو
رگولاتور فشار و انژکتورهای بسیار پیشرفته اروپایی (تماما تسلسلی)
کنترل موتور، راهبردهای عیب یابی و ایمنی اختصاصی

موتور:

6/1 لیتری 16 سوپاپ
بدنه ورودی سوخت الکترونیک
سوپاپ ها و نشیمنگاه های سوپاپ اختصاصی
توليد و ساخت اختصاصي براساس موتور بسيار پيشرفته 6/1 ليتري 16 سوپاپ K4M.
تزريق سوخت چند نقطه اي تمام تسلسلي (MPI).
سيستم کنترل موتور که ساخت و تنظيمات آن توسط رنو صورت گرفته است.
اصلاح اختصاصي موتور در جهت بهينه سازي کارآيي سوخت CNG.
گشتاور 128 نيوتن متر

خودرو:

قطعات بسيار پيشرفته CNG.
سيلندر 83 ليتري در پشت صندلي عقب.
شاسي تطابق يافته با الزامات ويژه CNG (تقويت ساختار بدنه، بالا بردن محور عقب و . . .)
منطبق با تمامي ضوابط بين المللي و ضوابط اختصاصي رنو

ممنون دوست عزیز قبلا مشخصاتشو تو سایت رنو پارس دیده بدوم واسه همینم بود که این سوالو پرسیدم.
آخه قراره اگر پارس خودرو دوباره ال90 ثبت نام کنه یا فروش فوری داشته باشه ما هم بیایم تو جمع ال 90 ها برای همینه که میخوام بدونم این تندرهایی که جدیدا ثبت نام میکنند دوگانه سوزند یا حالا حالا ها از تندر دوگانه سوز خبری نیست!

reza engine
24 June 2008, 08:47 AM
سودش اندکی کمتر از 3 ملیون می شود، البته بدون هزینه های محضر و تعویض پلاک و 10 ملیون اضافه ای که باید پرداخت و ... و همه به شرط اینکه سر وقتی که اعلام کردند ماشین رو تحویل بدن و اون موقع هم قیمت ها همین باشه!
اگه اينطور كه ميگيد سودش كمتر از 3 ميليون بشه زياد فرقي نمي كنه. چرا كه مدل E2 كه من ثبت نام كردم قراردادش با قيمت معينه. يعني تحت هيچ شرايطي ايران خودرو نمي تونه به قيمت بيشتر از اون چيزي كه گفته بده و قيمتش نزديك 11 ميليونه. اگه شما تحويل بگيريد و بفروشيد تو بازار آزاد فكر كنم حدود 2 ميليون و خورده سود داشته باشه كه در نتيجه تحويل و يا تعويض سودشون زياد فرقي نمي كنه و فقط ميشه با اين روش زودتر به تندر دست يافت!
البته شما واقعا فكر كرديد ايران خودرو اجازه مي ده سودي از اين روش به كسي برسه. (ياد دزدين از شاه دزد افتادم)
206 سفارشي تيپ 2 رو داره ثبت نام مي كنه 15.220.000 تومان !!!! حالا اگه به موقع بده!!
آقاي amingzj ضمن تشكر از اطلاعيه هاي گويا كه برامون قرار مي دي، مي توني آمار بگيري كه ظرفيت تبديل در هر ماه براي تندر چند تا است و آيا استقبال ميشه يا نه؟
و خلاصه اينكه آيا ميشه فهميد تا به حال چند نفر تبديل كردن؟

amingzj
24 June 2008, 11:12 AM
نه متاسفانه من نمی تونم امار دقیقی از این مطلب به شما و دوستان بدم ولی در اگر در همین حدی که دوستان حساب کردن هم سود بدن من اگر جای شما بودم تبدیل می کردم چون با توجه به امار عجیب و باور نکردنی تولید 60 - 70 دستگاه در روز احتمالا باید تا سال 1404 !!!! منتظر باشید.

amingzj
24 June 2008, 11:40 AM
من تو سایت نگاه کردم ماشین اونایی رو که تبدیل کرده بودن اغلب زودتر از موعد مقرر و یه چند تایی هم دقیقا سر وقت دادن.
دوستان از این نظر(دیر کرد در تحویل ) خیالتون راحت باشه!

Navid_Aref
24 June 2008, 04:41 PM
*سايپا و پارس خودرو در ارديبهشت‌ماه از برنامه توليدشان جلوتر بودند*
تحقق 28درصدي برنامه توليد تندر90
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران / سرويس: خودرو

سايپا و پارس خودرو در مجموع 50 هزار و 900 دستگاه خودرو در ارديبهشت ماه توليد كردند كه در اين ميان به ترتيب 6 و 2 درصد از برنامه توليدشان در اين ماه پيش افتادند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، غير از ون كاروان كه امسال توليدي نداشته است، هر سه خودرو توليدي سايپا بيشتر از برنامه توليد شد.
تحقق 106 درصدي برنامه سايپا
سايپا در توليد پرايد با تحقق 104درصد برنامه، حدود 26 هزار و 546 دستگاه از اين خودرو به توليد رساند. زانتيا نيز كه قرار است امسال 2 هزار دستگاه محصول فيس ليفت شده به آن اضافه شود 134 درصد از برنامه توليد هزار 1125 دستگاهي آن محقق شد. ريو نيز در اين ماه هزار و 945 دستگاه توليد داشت تا با توليد 445 دستگاه اضافه بر برنامه 130 درصد برنامه توليد آن محقق شود.

تحقق 102درصدي برنامه پارس‌خودرو
در ارديبهشت ماه 645 دستگاه انواع خودرو دو ديفرانسيل و پيكاپ توليد شد كه هر كدام به ترتيب 168 و 22 درصد از برنامه ارديبهشت خود جلوتر بودند.
ماكزيما نيز كه به تازگي سهميه بنزين آن قطع شده، در ارديبهشت ماه توليدي برابر 286 دستگاه داشت كه در قياس با برنامه 216 دستگاهي اين خودرو 132 درصد از آن محقق شد.

نكته جالب براي پارس خودرو حذف خط تيره‌اي است كه تا قبل از ارديبهشت ماه در مقابل نام مگان ثبت شده بود. توليد اين خودرو در ارديبهشت ماه به 42 دستگاه رسيد كه تنها 12 درصد توليدش با اين رقم محقق شد.

اما غير از مگان، تندر90 ديگر محصول پارس خودرو از برنامه خود عقب بوده است؛ به طوري كه از برنامه توليد شش هزار دستگاهي اين خودرو در ارديبشهت ماه هزار و 685 خودرو به توليد رسيد كه نشان‌گر محقق شدن 28 درصدي برنامه توليد آن است.
همچنين 18 هزار و 249 دستگاه پرايد (عملكرد 136 درصدي) در اين گروه خودروسازي به توليد رسيد.

sibernet
27 June 2008, 04:59 PM
سلام دوستان امروز تو سایت پارس خودرو دیدم که اولویت 8 رو که منم جز اونم اعلام کردن یه سوال دارم که چند بارم پرسیم ولی جوابی نگرفتم ممنون میشم این دفعه راهنماییم کنید اونایی که اولویت هفتی بودن چند وقت بعد از تکمیل وجه ماشینو تحویل گرفتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_excl

Navid_Aref
27 June 2008, 09:12 PM
وعده جدید ایران خودرو ،
به همراه پاسخ جناب rft27 ([Only registered and activated users can see links]) در مورد نوع دوگانه سوز این خودرو:

توليد روزانه تندر 90 در ايران خودرو به 300 دستگاه خواهد رسید
جمعه، 7 تير 1387

به گزارش خبرخودرو ،ظرفيت توليد تندر 90 ايران خودرو براساس برنامه ريزي ، در شهريور ماه به روزانه 300 دستگاه مي رسد .
قائم مقام معاونت طرح توليد تندر 90 ايران خودرو با بيان اين مطلب افزود : در حال حاضر در ايران خودرو روزانه حدود 160 دستگاه تندر 90 توليد مي شود که اين رقم تا آخر تير به روزانه 200 دستگاه خواهد رسيد .
محمد رضا معتمد اظهار داشت : براساس برنامه ريزي هاي انجام شده امسال بيش از 60 هزار دستگاه تندر 90 در ايران خودرو توليد خواهد شد.
وي در خصوص توليد تندر 90 گاز سوز نيز گفت : تا پايان سال بسته به نياز بازار حداکثر هشت هزار دستگاه تندر 90 گازسوز در ايران خودرو توليد و به بازار عرضه خواهد شد.

adib1
27 June 2008, 11:51 PM
اولویت 8 دعوت نامه ها رو دادن اما از تحویل هنوز خبری نیست .
مبلغ پرداختی 5470000000

adib1
27 June 2008, 11:54 PM
سلام دوستان امروز تو سایت پارس خودرو دیدم که اولویت 8 رو که منم جز اونم اعلام کردن یه سوال دارم که چند بارم پرسیم ولی جوابی نگرفتم ممنون میشم این دفعه راهنماییم کنید اونایی که اولویت هفتی بودن چند وقت بعد از تکمیل وجه ماشینو تحویل گرفتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_excl
دوستم اولویت 7 بود . 8 روز بعد از تکمیل پول ماشینشو گرفت

mohsen3
28 June 2008, 10:23 AM
سلام

شنیدم در دعوتنامه های اولویت 8 امکان انتخاب LP به هیچکس داده نشده. دوستانی که دعوت نامه دریافت کردند اگر در این مورد اطلاعی دارند لطفا اعلام کنند.

amingzj
28 June 2008, 07:17 PM
تبديل خودرو تندر 90 به E0بدون كولر ([Only registered and activated users can see links])

rft27
28 June 2008, 07:46 PM
وعده جدید ایران خودرو ،
به همراه پاسخ جناب rft27 ([Only registered and activated users can see links]) در مورد نوع دوگانه سوز این خودرو:

توليد روزانه تندر 90 در ايران خودرو به 300 دستگاه خواهد رسید
جمعه، 7 تير 1387

به گزارش خبرخودرو ،ظرفيت توليد تندر 90 ايران خودرو براساس برنامه ريزي ، در شهريور ماه به روزانه 300 دستگاه مي رسد .
قائم مقام معاونت طرح توليد تندر 90 ايران خودرو با بيان اين مطلب افزود : در حال حاضر در ايران خودرو روزانه حدود 160 دستگاه تندر 90 توليد مي شود که اين رقم تا آخر تير به روزانه 200 دستگاه خواهد رسيد .
محمد رضا معتمد اظهار داشت : براساس برنامه ريزي هاي انجام شده امسال بيش از 60 هزار دستگاه تندر 90 در ايران خودرو توليد خواهد شد.
وي در خصوص توليد تندر 90 گاز سوز نيز گفت : تا پايان سال بسته به نياز بازار حداکثر هشت هزار دستگاه تندر 90 گازسوز در ايران خودرو توليد و به بازار عرضه خواهد شد.
پس به نظر میاد تا یکی دو سال دیگه ایران خودرو قرار نیست تندر گاز سوز بزنه!:icon_cry:
کسی از پارس خودرو خبر نداره تندر گاز سوزش رو کی میزنه؟ آیا سری جدید که قراره تا یک ماه دیگه ثبت نام کنه گاز سوزه یا بنزینی؟

Navid_Aref
28 June 2008, 08:22 PM
تبديل خودرو تندر 90 به E0بدون كولر ([Only registered and activated users can see links])
یکی نیست به این ایران خودرویی های دو دوزه باز بگه آقایان شما که می توانید E0 بدون کولر را 30 روزه تحویل بدید چگونه نمی توانید E2 معمولی را تحویل بدهید. همانطور که همه می دانیم تفاوت اینها در قطعات صرفا وارداتی است که به گفته خودشان مشکلی برای تامین آنها وجود نداره و مشکل در قطعات داخلی است که مشترک است.
به احتمال قوی دست هایی در کارند تا از رسیدن مدل های بالای این خودرو به بازار و دست مردم جلوگیری شود تا دیگر خودروهای عهد قدیم دچار کاهش فروش و سود آوری نشوند. چون آنها از لحاظ امکانات و قیمت کاملا در مقابل لوگان بازنده خواهند بود. فقط تفکر اولیه ایران خودروییها برای ثبت نام بی حساب و کتاب و بدون برنامه ریزی ( بیش از 50،000 خودرو در عرض یک هفته بدون هیچ پیش تولیدی) جای تعجب فراوان دارد، مثل اینکه علاقه به مردم آزاری در آن شرکت بیشتر از پارس خودرو می باشد!!باید به روسا و برنامه ریزان ایران خودرو گفت که اگر با این خودرو مشکل داشتید چرا برای تولید این خودرو پا پیش گذاشتید و این همه افراد را زجر می دهید. شاید هم سخت گیری رنو در تولید و عرضه را در نظر نگرفته بودید و تولید بزن و برویی و کیلویی مد نظرتان بود!
دوست گرامی ، جناب rft27 : در پارس خودرو هم به احتمال زیاد وضع تولید لوگان دوگانه سوز همانند ایران خودرو خواهد بود. معدل مصرف بنزین شهر و جاده لوگان 7.1 لیتر در 100 کیلومتر است که برای موتور 1600 سی سی معقول و مناسب به نظر می رسد. علاوه بر آن مشکلات دوگانه سوزها آنقدر زیاد هست که به صرف نیستند.

Nomad
28 June 2008, 09:02 PM
دوستان اولویت جدیدی از ایرانخودرو اعلام نشده ؟
تشکر .

reza engine
29 June 2008, 08:22 AM
یکی نیست به این ایران خودرویی های دو دوزه باز بگه آقایان شما که می توانید E0 بدون کولر را 30 روزه تحویل بدید چگونه نمی توانید E2 معمولی را تحویل بدهید. همانطور که همه می دانیم تفاوت اینها در قطعات صرفا وارداتی است که به گفته خودشان مشکلی برای تامین آنها وجود نداره و مشکل در قطعات داخلی است که مشترک است.
به احتمال قوی دست هایی در کارند تا از رسیدن مدل های بالای این خودرو به بازار و دست مردم جلوگیری شود تا دیگر خودروهای عهد قدیم دچار کاهش فروش و سود آوری نشوند. چون آنها از لحاظ امکانات و قیمت کاملا در مقابل لوگان بازنده خواهند بود. فقط تفکر اولیه ایران خودروییها برای ثبت نام بی حساب و کتاب و بدون برنامه ریزی ( بیش از 50،000 خودرو در عرض یک هفته بدون هیچ پیش تولیدی) جای تعجب فراوان دارد، مثل اینکه علاقه به مردم آزاری در آن شرکت بیشتر از پارس خودرو می باشد!!باید به روسا و برنامه ریزان ایران خودرو گفت که اگر با این خودرو مشکل داشتید چرا برای تولید این خودرو پا پیش گذاشتید و این همه افراد را زجر می دهید. شاید هم سخت گیری رنو در تولید و عرضه را در نظر نگرفته بودید و تولید بزن و برویی و کیلویی مد نظرتان بود!
دوست گرامی ، جناب rft27 : در پارس خودرو هم به احتمال زیاد وضع تولید لوگان دوگانه سوز همانند ایران خودرو خواهد بود. معدل مصرف بنزین شهر و جاده لوگان 7.1 لیتر در 100 کیلومتر است که برای موتور 1600 سی سی معقول و مناسب به نظر می رسد. علاوه بر آن مشکلات دوگانه سوزها آنقدر زیاد هست که به صرف نیستند.
30 روزه نيست آقا نويد. 10 روزه است.:icon_twis:icon_twis
از ايران خودرو چنين چيزي بعيده. تازه فكر كنم براي اولين بار در طول تاريخ حيات ايران فرغون تو يكي از تبصره هاش هم دقيقا ذكر كرده كه اگر نمايندگي به موقع مدارك رو به شركت ارسال كنه تحويل قطعا 10 روزه خواهد بود.
پس مسلما مشكل تو تامين قطعات بدنه و شاسي و موتور و گيربكس نيست. مشكل اينجاست كه ايران خودرو دردش مي آد تجهيزات ماشينهاي روز رو روي تندر نصب كنه و به قيمت كمتر از 405 بده دست مشتري.
تقصير يكي از نمايندگي هاي كم خرد پارس خودرو بود كه من مجبور شدم برم ايران خودرو ثبت نام كنم. روز اول گفت ثبت نام E2 به حد نصاب رسيده و E2 ديگه ثبت نام نمي كنيم منم رفتم نمايندگي ايران خودرو.
ولي اگه اين بار ايران خودرو 207 رو وارد كنه و به قيمت فرانسه هم بده ديگه غلط بكنم برم نمايندگي ايران خودرو واسه ثبت نام. اميدوارم سريعا ورشكست بشه تا از دستش راحت شيم.

abasi
29 June 2008, 08:49 AM
دوستانی که در ایرانخودرو ثبت نام کردند ، بنا به اعلام اقای معینی در نمایندگی 1167 دوباره تبدیل به E2-LP برای کسانی که هنوز دعوت نامه برایشان صادر نشده امکان پذیر شده و فقط هم از طریق نمایندگی ها و با اخذ تعهد نامه مبنی بر عدم تعلق سود مشارکت و زیان تاخیر خواهد بود ( به این می گن پیشنهاد بیشرمانه!! ).
در طی هفته گذشته اگهی روزنامه ها پر بود از E2-LP که ایرانخودرو بدون نوبت به پرسنل خودش تحویل داده بود و اکثرا هم اگهی داده بودند برای فروش تا شب عیدی یه لقمه نون (حلال ؟!) واسه زن وبچه اشون ببرن.[
:153:

abasi
29 June 2008, 08:56 AM
روزه نيست آقا نويد. 10 روزه است.:icon_twis:icon_twis
از ايران خودرو چنين چيزي بعيده. تازه فكر كنم براي اولين بار در طول تاريخ حيات ايران فرغون تو يكي از تبصره هاش هم دقيقا ذكر كرده كه اگر نمايندگي به موقع مدارك رو به شركت ارسال كنه تحويل قطعا 10 روزه خواهد بود.
پس مسلما مشكل تو تامين قطعات بدنه و شاسي و موتور و گيربكس نيست. مشكل اينجاست كه ايران خودرو دردش مي آد تجهيزات ماشينهاي روز رو روي تندر نصب كنه و به قيمت كمتر از 405 بده دست مشتري.
تقصير يكي از نمايندگي هاي كم خرد پارس خودرو بود كه من مجبور شدم برم ايران خودرو ثبت نام كنم. روز اول گفت ثبت نام E2 به حد نصاب رسيده و E2 ديگه ثبت نام نمي كنيم منم رفتم نمايندگي ايران خودرو.
ولي اگه اين بار ايران خودرو 207 رو وارد كنه و به قيمت فرانسه هم بده ديگه غلط بكنم برم نمايندگي ايران خودرو واسه ثبت نام. اميدوارم سريعا ورشكست بشه تا از دستش راحت شيم.[

:195:

Nomad
29 June 2008, 09:41 AM
دوستانی که در ایرانخودرو ثبت نام کردند ، بنا به اعلام اقای معینی در نمایندگی 1167 دوباره تبدیل به E2-LP برای کسانی که هنوز دعوت نامه برایشان صادر نشده امکان پذیر شده و فقط هم از طریق نمایندگی ها و با اخذ تعهد نامه مبنی بر عدم تعلق سود مشارکت و زیان تاخیر خواهد بود ( به این می گن پیشنهاد بیشرمانه!! ).

اونوقت این سود مشکارکت و تاخیر رو که نمیدن ... ، پولی هم بابت تبدیل میگیرن یا نه !!؟؟

Navid_Aref
29 June 2008, 10:31 AM
180 دستگاه تندر 90 توليد روزانه پارس خودرو
يکشنبه، 9 تير 1387

به گزارش خبرخودرو ، شركت پارس خودرو با توجه به توليد روزانه 180 دستگاه تندر 90 و افزايش توليد در ماههاي آتي، تا پايان سال به توليد بيش از 61500 دستگاه تندر 90 خواهد رسيد.

به گزارش خبرنگار خبر خودرو، بر اساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته تا پايان تير ماه 215 دستگاه، مرداد 260 دستگاه، شهريور 300 دستگاه، دي 350 دستگاه و بيش از 400 دستگاه تا پايان بهمن ماه توليد خواهد شد.
بر اساس گزارش و با توجه به اقدامات صورت گرفته در راه رفع موانع و مشكلات واردات قطعات خودرو تندر 90، پيش بيني مي كنيم در سال جاري بيش از 100% برنامه هاي اعلام شده محقق شود.

اين گزارش حاكي است تست جاده خودروهاي تندر 90 گاز سوز شركت پارس خودرو نيز با موفقيت به پايان رسيده است و با توجه به اخذ نتايج مطلوب به دست آمده و پس از اخذ مجوزهاي لازم تندر 90 گاز سوز به توليد انبوه خواهد رسيد.

Navid_Aref
29 June 2008, 10:47 AM
صحبت های یکی از مدیران قطعه ساز که در تولید لوگان نقش مهمی دارد و طبق صحبت ایشان وضعیت تولید خودروهای دیگر شرکت ایران خودرو و سایپا بدلیل سیاست گذاری غلط آنها در آینده ای نزدیک با استمرار سیاست موجودشان نسبت به قطعه سازان داخلی بسیار سخت تر از محصولات رنو مثل لوگان و مگان خواهد شد و شناور بودن قراردادهای رنو با قطعه سازان ایرانی مشکل گشای تولید خواهد بود:

تا دیر نشده باید به فکر چاره بود

افزایش بی سابقه قیمت فولاد در اشکال مختلف آن، باعث شده است که کلیه سازندگان قطعات خودرو که مواد اولیه مصرفی آنها نوعی از فولاد است، فقط در سه ماه گذشته با افزایش قیمتی معادل 30 تا 45 درصد مواجه شوند و اگر افزایش قیمت، طی چهار ماهه پایانی سال 1386 را به این مقدار اضافه کنیم خواهیم دید طی هفت ماه گذشته با افزایش قیمتی حدود 65 تا 80 درصد مواجه بوده ایم و اگر تاثیر این افزایش قیمت را با توجه به میزان مواد بری قطعات و مجموعه های فلزی بکار رفته در خودروها محاسبه کنیم آنگاه متوجه بحرانی فزاینده در شرکت های تولید کننده قطعات و مجموعه های فلزی خواهیم بود.

مشکل افزایش مواد اولیه هر چند فراگیر است، یعنی مواد مختلفی چون انواع پلیمرها ، لاستیک ها ، شیشه ، پارچه و ... را شامل می شود، ولی باید اذعان داشت افزایش قیمت فولاد بگونه ای بوده است که شرکت های تولید کننده قادر به تامین مواد اولیه نیستند و هر چند در حال حاضر بعضی از شرکت ها نمی توانند طبق برنامه قطعات مورد نیاز را تامین کنند ولی قطعا روند ارسال قطعه برای شرکت های خودروساز با ضرر و زیان بیشتری مواجه شده و به زودی متوقف خواهد شد.
البته شرکت رنو در ایران برای رفع این مشکل چاره ای اندیشیده و تقریبا با توجه به افزایش قیمت مواد که خارج از حیطه کنترل و مدیریت قطعه ساز است ، قیمت قطعات را با توجه به قیمت خرید مواد اولیه توسط قطعه ساز تعدیل کرده است .
انتظار این است که شرکت های خودروساز مهم کشور یعنی ایران خودرو و سایپا از مکانیزم مشابهی برای تعدیل قیمت، متناسب با افزایش قیمت مواد اولیه استفاده کنند. در این میان تنها مشکلی که خودروسازان دارند این است که آنها هم برای قیمت گذاری و هم برای عرضه خودرو به بازار مصرف محدودیت دارند. اگر هر چه سریعتر فکر چاره اندیشی در این خصوص نباشیم ، با مشکل مهار نشدنی مواجه خواهیم شد و خطوط تولید خودروساز با توقف های اجباری که خارج از توان مدیریت و برنامه ریزی قطعه سازان می باشد مواجه خواهد شد . البته فراموش نکنیم قیمت انواع خودروها در بازار افزایش یافته و سود ناشی از این افزایش قیمت به جیب دلال ها می رود ، در حالی که نه خودروساز و نه قطعه ساز بیش از پنج سال است که قیمت محصولات تولیدی خود را افزایش نداده اند. و فقط در شرایطی بسیار سخت آخرین تلاشهای خود را بکار گرفته اند که امکان تداوم آن بیش از این وجود ندارد. فراموش نکنیم در شرایطی که قیمت همه کالاها افزایش یافته، ثابت نگهداشتن قیمت خودرو به مفهوم نابود شدن صنایع وابسته به این صنعت است . یعنی صنعت قطعه سازی کشور.
تا دیر نشده باید به فکر چاره بود . باید در قیمت قطعات و مجموعه های خودرو بازنگری شود .

کارشناس صنعت خودرو و قطعه سازی
ساسان قربانی

davoodya
29 June 2008, 11:28 AM
دوستان سرتو کلاه نره که سری قبلب ها رو هم همین کار رو کردن و هنوز ماشینشون رو ندادند
نمونش خود بنده که برج 11 تکمیل وجه واسه LP کردم و هنوز ماشین رو تحویل نگرفتم ضمنا در برگه ای که دست منه نوشته مهلت تحویل از1/ 11/86 ال 31/6/87 یعنی دیگه خودتون حساب کنید
بعدم امکان بیمه بدنه رو هم براتون میزاره که شما بیشتر پول بدین و 12 ملیون پول رو 8 ماه پیش خودش نگه میداره با سود بانکی هم حساب کنید و با این تعداد ثبت نام کننده ببین که چه انسان های رذلی در راس این مملکت قرار دارند

Navid_Aref
29 June 2008, 01:08 PM
به زودی مشکل قطعات خودرو تندر 90 را حل می کنیم
يکشنبه، 9 تير 1387

به گزارش خبرخودرو ، قائم مقام اجرایی و مدیر آسیا و آفریقای رنو در بازدید از شرکت پارس خودرو گفت مشکلات موجود در راه واردات قطعات خودرو تندر 90 را حل می کنیم .
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، کاتسومی ناکامورا در این دیدار که جمعی از مسئولین و مدیران شرکت رنو و شرکت پارس خودرو در آن حضور داشتند از نحوه عملکرد خطوط تولید این شرکت بازدید و ابراز رضایت کرد .
قائم مقام اجرایی شرکت رنو ضمن تجلیل از نظم حاکم بر خطوط تولید شرکت پارس خودرو خاطر نشان کرد به زودی و با توجه به اقدامات مهم انجام گرفته و علاقه مندی مردم ایران به خودرو تندر 90 ، موانع ورود قطعات این خودرو به ایران رفع می گردد .

مثل اینکه روسای شرکت رنو هم دل خوشی از ایران خودرو ندارند که فقط پارس خودرو را مورد بازدید خودشون قرار می دن !!

emad62
29 June 2008, 01:18 PM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) 180 دستگاه تندر 90 توليد روزانه پارس خودرو
يکشنبه، 9 تير 1387
ساعت: 10:06 Sunday, June 29, 2008
كد خبر: 49687
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرخودرو ، شركت پارس خودرو با توجه به توليد روزانه 180 دستگاه تندر 90 و افزايش توليد در ماههاي آتي، تا پايان سال به توليد بيش از 61500 دستگاه تندر 90 خواهد رسيد.
به گزارش خبرنگار خبر خودرو، بر اساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته تا پايان تير ماه 215 دستگاه، مرداد 260 دستگاه، شهريور 300 دستگاه، دي 350 دستگاه و بيش از 400 دستگاه تا پايان بهمن ماه توليد خواهد شد.
بر اساس گزارش و با توجه به اقدامات صورت گرفته در راه رفع موانع و مشكلات واردات قطعات خودرو تندر 90، پيش بيني مي كنيم در سال جاري بيش از 100% برنامه هاي اعلام شده محقق شود.
اين گزارش حاكي است تست جاده خودروهاي تندر 90 گاز سوز شركت پارس خودرو نيز با موفقيت به پايان رسيده است و با توجه به اخذ نتايج مطلوب به دست آمده و پس از اخذ مجوزهاي لازم تندر 90 گاز سوز به توليد انبوه خواهد رسيد.

این خبرا همون خبرای تکراری و پوسیده ی پارسال نیست که با بروز کزدن تاریخش فقط copy /paste میکنن؟؟؟!؟ واقعاً که من از دیدن پیش بینی این عدد و رقمها خندم میگیره...

هیچ وقت یادم نمیره که مسئولین خوش قول(!) خودرو ساز و وزارت صنایع بیش از یکسال و نیم هر روز با این خبرای پوچ سر ملت رو شیره می مالیدن ... البته هنوز هم ادامه داره و معلوم نیست این خیمه شب بازی کی تموم میشه

RF51
29 June 2008, 07:34 PM
اونوقت این سود مشکارکت و تاخیر رو که نمیدن ... ، پولی هم بابت تبدیل میگیرن یا نه !!؟؟

در طی هفته گذشته اگهی روزنامه ها پر بود از E2-LP که ایرانخودرو بدون نوبت به پرسنل خودش تحویل داده بود و اکثرا هم اگهی داده بودند برای فروش تا شب عیدی یه لقمه نون (حلال ؟!) واسه زن وبچه اشون ببرن.[

سلام
اقای عباسی، این متنی را که از نوشته اینجانب کپی!!?:icon_ques کرده اید مربوط به اسفند 86 و مرجع ان هم از سایت نمایندگی 1167 با مدیریت اقای معینی (1167blogfa.com) بوده است و در حال حاضر نه تنها هیچ گونه شرایط تبدیل به lp در ایرانخودرو امکان پذیر نیست بلکه دارند تمام تلاششان را می کنند تا کسانی که مدل E2 یا E1 ثبت نام کرده اند یا به خودروهای دیگر و یا به مدل پایه E0 تندر تبدیل کنند.
از مدیران سایت ( این attifo یعنی مدیر !؟ یا چیز دیگری است؟ ) هم انتظار میرود قبل از طرح سوال ، نوشته های دوستان را با دقت بیشتری بخوانند ( قید زمانی " هفته گذشته" و " شب عیدی" در نوشته بالا کاملا نمایانگر زمان خاص نوشته شدن ان می باشد) .

ali_h_m
29 June 2008, 07:43 PM
آقای محرابیان آون آقایی رو که اونجا ناراحته و داره از نارحتی می خواد گریه کنه و از بس ناراحته فکر کنم داره یه حرفای زشتی به شما و نمی دونم به اون آقای منطقی حواله می کنه چی بگیم بهش دست بردار نیست میخواد یه چیزایی به شما بگه چکار کنیم

محرابیان :به ای بابا بگین من قول دادم که حقوق مشتریان تندر 90 رو جبران کنم و خیابونهای سطح شهر با حضور تندر پرررنگتر بشه اگه یه سال دیگه هم دندون رو جیگر بذارن قابل جبرانه چون اینجا ایرانه یا شایدم سه سال طول بکشه چون تا سه نشه بازی نشه

ali_h_m
29 June 2008, 07:53 PM
:195:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

عزیزم بله ناراحت نباش میدونم مشتری تندر 90 هستی و دلت خونه گر صبر کنی و این کلاهی که بسرت رفته تحمل کنی قابل جبرانه حتی اگه 10 سال دیگه طول بکشه عزیزم قصه نخور جبران می کنم و باحضور تندر خیابونا رو پررنگتر می کنم

m1234
30 June 2008, 07:52 AM
ظاهرا ایران خودرو در صدد اعلام شرایط جدید تبدیل برای تندر 90 برای حداقل نصف تعهدات باقیمانده می باشد و بقیه تعهدات باقیمانده را نیز محال است تا آخر امسال انجام دهد ( علیرغم وعده تحویل تمام خودرو ها تا 100 روز توسط منطقی ) من که ودیعه ثبت نام را گذاشتم به حساب وام به ایران خودرو امیدوارم تبدیل به وام بلاعوض نشود . راستی چقدر تفاوت بین ایرا خودروی زمان منطقی و مدیر عامل قبلی در انجام تعهدات و احترام به حقوق مشتری است.

alireza51
30 June 2008, 10:13 AM
[quote=Nomad;532671]دوستان اولویت جدیدی از ایرانخودرو اعلام نشده ؟
تشکر .
آقا جان توهم با این ضرب المثل کشتی ما رو چند ماهه این ضرب المثل رو داری می گی . چیز دیکری بلد نیستی :icon_sad:

sibernet
30 June 2008, 06:39 PM
سلام

شنیدم در دعوتنامه های اولویت 8 امکان انتخاب LP به هیچکس داده نشده. دوستانی که دعوت نامه دریافت کردند اگر در این مورد اطلاعی دارند لطفا اعلام کنند.

بله!!!!!!!!! کاملا درست شنیدی به من هم زنگ زدن (از نمایندگی) که بابا کجایی دعوت نامت اومده ماشینتم اینجا کپک زده رفتیم ببینیم چه خبره گفتند نوع ماشینی که میخوایو انتخواب کن که فقط 2 جور بیشتر نبود e1 فول و e2 معمولی گفتیم پس e2 فول چی ? یه نیش خندی زدو گفت برو خدا رو شکر کن همینم بهت میدن این سری از e2 فول خبری نیست یعنی شرکت تولید نمی کنه تا 4شنبه هم 5418000 تومن باید بریزی به حساب بعد دعا کن ماشینت بیاد:icon_redf

MEHRDAD_Ilat
30 June 2008, 08:12 PM
با سلام؛
چند وقت قبل سئوالی از دوستان پرسیدم مبنی بر نحو محاسبه سود تاخیر مازاد بر مدت قرارداد به این معنی که میزان 12 درصد سود نوشته شده در قرارداد فقط تا پایان سال 86 اعتبار داره و بعد از اون دیگه این فرقون سازها باید سود تأخیر بدلیل افزایش حداکثر مهلت واگذاری اتوموبیل بدهند.
خوب برای بدست آوردن جواب تمام بخشنامه های ایران فرقون رو زیر و رو کردم تا بخشنامه کذایی پیش فروش لوگان رو پیدا کردم که توی اون این جمله نوشته شده:
در صورت تاخیر پس از موعد اعلام شده در قرعه كشي،جریمه تاخیر تحویل خودرو برمبناي نیم درصد ماھیانه،حداكثر تا زمان انقضاي مھلت دعوتنامه براي مبلغ پیش پرداخت، محاسبه خواھد شد.
مثل اینکه باید خود منطقی رو آورد تا این جمله رو هر جور که میخواد تعبیر و تفسیر کنه ولی مثل اینکه سود 12 درصد پس از پایان 86 تبدیل به 18 درصد میشه .
خوب دوستان به هر نحوی که میتونید از کنار این قضه راحت نگذرید و سعی در بدست آوردن حق از دست رفته خود داشته باشد و حتماً به اداره بازرسی این فرقون سازها زنگ بزنید (هرچند که همگی سر و ته یک کرباسند)ولی بزارید بدونند که حداقل یک کمی ازشون شکایت میشه و میفهمید تا بلکه خدا رحمی به ما بکنه و دیگه شاهد این ظلمها نباشیم.
چنانچه میخواهید یادی از اون روزها که پولتون رو دو دستی به این فرقونسازها دادید بکنید بخشنامه زیر رو ببینید(من که دیدم و چند تا ... نثار روح خودشون و امواتشون کردم):

Navid_Aref
30 June 2008, 08:57 PM
با سلام؛
چند وقت قبل سئوالی از دوستان پرسیدم مبنی بر نحو محاسبه سود تاخیر مازاد بر مدت قرارداد به این معنی که میزان 12 درصد سود نوشته شده در قرارداد فقط تا پایان سال 86 اعتبار داره و بعد از اون دیگه این فرقون سازها باید سود تأخیر بدلیل افزایش حداکثر مهلت واگذاری اتوموبیل بدهند.
خوب برای بدست آوردن جواب تمام بخشنامه های ایران فرقون رو زیر و رو کردم تا بخشنامه کذایی پیش فروش لوگان رو پیدا کردم که توی اون این جمله نوشته شده:

در صورت تاخیر پس از موعد اعلام شده در قرعه كشي،جریمه تاخیر تحویل خودرو برمبناي نیم درصد ماھیانه،حداكثر تا زمان انقضاي مھلت دعوتنامه براي مبلغ پیش پرداخت، محاسبه خواھد شد
.

مثل اینکه باید خود منطقی رو آورد تا این جمله رو هر جور که میخواد تعبیر و تفسیر کنه ولی مثل اینکه سود 12 درصد پس از پایان 86 تبدیل به 18 درصد میشه .

خوب دوستان به هر نحوی که میتونید از کنار این قضه راحت نگذرید و سعی در بدست آوردن حق از دست رفته خود داشته باشد و حتماً به اداره بازرسی این فرقون سازها زنگ بزنید (هرچند که همگی سر و ته یک کرباسند)ولی بزارید بدونند که حداقل یک کمی ازشون شکایت میشه و میفهمید تا بلکه خدا رحمی به ما بکنه و دیگه شاهد این ظلمها نباشیم.

چنانچه میخواهید یادی از اون روزها که پولتون رو دو دستی به این فرقونسازها دادید بکنید بخشنامه زیر رو ببینید(من که دیدم و چند تا ... نثار روح خودشون و امواتشون کردم):

در تایید نظر شما شرایط سایپا را نیز که در فرم پذیرش سفارش مشتری بود را در زیر می آورم. ( البته مدل E2)

1) پرداخت مبلغ 50،200،000 ريال طی چک بانکی در وجه شرکت سایپا به ازاء هردستگاه به عنوان ودیعه خرید خودرو .برای تندر 90 چک بانکی در وجه پارس خودرو می باشد.
2)به خریدار سالیانه معادل 12 درصد مبلغ ودیعه به عنوان سود مشارکت در تولید تعلق خواهد گرفت.
3)قیمت فروش خودرو براساس قیمت روز بازار در زمان دریافت مابه التفاوت تعیین می شود.
4) زمان تحویل خودرو تندر 90 : خرداد 86 به 86 است!!.
5)در صورت تاخیر در تحویل خودرو علاوه بر سود مشارکت مذکور ، 18 درصد سود مشارکت سالیانه به نسبت زمان تاخیر محاسبه خواهد شد. در خصوص تندر 90 این مقدار نیم درصد ماهیانه می باشد.
6) در صورت انصراف 10 درصد سود سالیانه به شرط گذشت یک ماه از تاریخ ثبت نام محاسبه و اصل وجه به همراه سود متعلقه حداکثر ظرف مدت 20 روز مسترد خواهد شد و به مدت مذکور نیز سود مشارکت تعلق نمی گیرد.
در خصوص خودروی تندر 90 سود مشارکت از ماه دوم تعلق می گیرد.

این هم عکسی از یک لوگان در جایگاه سوخت گیری در رومانی که اعداد 95 ( اکتان 95 یعنی بنزین سوپر) می درخشند. به احتمال زیاد موتورش هم K4M 1.6 16V نیست و 1.4 یا 1.6 هشت سوپاپ و با ضریب کمپرس پایینتر است. حالا وای به حال موتور K4M با این بنزین معمولی اجباری!!؟

Navid_Aref
30 June 2008, 10:48 PM
تاخیر در تولید لوگان و کمی تیراژ آن علاوه بر تمامی دلایل دیگری که همه می دانیم به شرکت فیات نیز مربوط می شود !!
این خبر را هم ببینید:

پيش‌فروش فيات سي‌ينا آغاز شد

حدود 17 ميليون تومان :icon_redf
اين خودرو داراي موتور 1400 سي‌سي با قدرت 77 اسب بخار و استاندارد يورو چهار بوده و پنج دنده:icon_conf است.

این هم عکسش از سایت رسمی فیات :

البته داشبورد و کنسول نسبتا شیکی داره!

MEHRDAD_Ilat
30 June 2008, 11:44 PM
با سلام؛
بلاخره رقیب لوگان تونست به اول خط برسه:
از همگی لحاظ بجز طراحی لوگان ما(1.6 16 سوپاپ) سر تر از فیات است علی الخصوص در حرکت و دینامیک حرکتی .
مجله روسی autoreview فیات رو با لوگان 1.4 75 اسبی مقایسه کرده که لینکش زیره:

Navid_Aref
1 July 2008, 12:09 AM
شباهت بی حد نیو پیکان که قرار بود تولید شود با همین فیات سی ینا باور نکردنی است!! نقش سنگ اندازانه جناب کاتوزیان در دفاع یکجانبه از فیات و پژو در مقابل رنو غیر قابل توجیه است. یدین صورت نقش تخریبی شرکت پژو و همچنین فیات و عوامل داخلی آنها در صنعت خودروی ایران در مشکلات تولیدی که گریبانگیر رنو لوگان شده است بی تاثیر نیست.
***مطمئن باشید اگر لوگان عرضه شده در ایران خودرویی ضعیف و بی امکانات و قیمت بالا بود این همه سنگ اندازی ناجوانمردانه توسط رقبا بوجود نمی آمد.

اگر این مطلب قدیمی در این باره را مرور کنیم مطالب مهم زیادی در دل خود جا داده است:

پیکان جدید سال 86 وارد بازار می‌شود خودرو x11 که قیمتی بین ال 90 و پژو 206 اس دی دارد، سال 86 وارد بازار می‌شود
۱۳۸۵/۰۶/۰۲

خودرو x11 که قیمتی بین ال 90 و پژو 206 اس دی دارد، سال 86 وارد بازار می‌شود. - مدیر مرکز تحقیقات ایران‌خودرو - در پروژه طراحی خودروی x11 از بهمن 84 آغاز شده است و امیدواریم این پروژه در زمان معین که 24 ماه است، کار طراحی آن تمام شود. وی کلاس این خودرو را b خواند و گفت، از سری موتور ملی در آن استفاده خواهد شد.او ادامه داد: هم‌اکنون در حال طراحی اکسل ملی هستیم که در این خودرو مورد استفاده قرار خواهد گرفت و سیستم تعلیق عقب این خودرو کاملا متفاوت با پژو 206 صندوقدار است؛ به گونه ای که سبب نرم بودن خودرو و در ضمن، سبک شدن 30 کیلیوگرمی سیستم تعلیق می‌شود. این سیستم تعلیق که بیشتر در خودروهای کره یی و ژاپنی استفاده می‌شود، مراحل تولید صنعتی‌اش نیز آسان‌تر است. وی درخصوص بقیه اجزای پلات فورم این خودرو نیز گفت: کفی خودرو شبیه پژو 206 خواهد بود. در ضمن برخی اجزای ترمزهای استفاده شده در این خودرو هم که متعلق به پژو 206 است، تغییر می‌کند.
گفتنی است، x11 کد پروژه احیا شده پیکان جدید است که مدتی اجرای آن متوقف شده بود؛ اما به دستور وزیر صنایع اجرای این پروژه دوباره آغاز شد. طهماسبی - وزیر صنایع - در این‌باره گفته است: برای طراحی خودرو جدید X11 (پیکان جدید) وزارت صنایع امکاناتی فراهم کرده و وام خوبی نیز در نظر گرفته است.
این پروژه که آقای کاتوزیان در آن فعالیت می‌کرده و سه سال پیش متاسفانه جلوی آن گرفته شد، دوباره با اصلاحاتی در آن و با توجه به تجربیات این چند سال احیا شد. البته به دلیل این که سرمایه‌گذاری برای طراحی این خودرو عدد بالایی است، وزارت صنایع برای آن تسهیلاتی در نظر گرفته است. گفتنی است: در سال 82 خودرو NP یا پیکان جدید که در مرکز تحقیقات ایران خودرو به انتهای مراحل طراحی رسیده بود، قرار بود جایگزین پیکان شود؛ اما این پروژه در نهایت متوقف شد. این خودرو قرار بود با آرم اسب یا همان «سمند» با قیمت بین 6 تا 8 میلیون وارد بازار شود، اما به دلایلی که درباره آن ایران خودرو هیچ گاه توضیحی نداد، پروژه متوقف شد.
کاتوزیان - نماینده کنونی مجلس - یکی از مدیران این پروژه بود که ال -90 را عامل توقف پروژه نیو پیکان می‌داند، اما هیچ گاه از پژو آریان جایگزین نیو پیکان انتقاد نکرد.
یکی از مدیران سابق مرکز تحقیقات ایران خودرو در رابطه با پروژه ساخت پژو آریان می‌گوید: با بودجه‌ای که ایران خودرو در این زمینه اختصاص داده بود، در حال طراحی خودرویی بر روی پلات فورم 206 بودیم، به طوری که قسمت جلو و عقب خودرو کامل تغییر یافته بود. شرکت ایتال‌ دیزاین هم یک خودروی گلی پیکان جدید را ساخته بود، اما ناگهان پژو متوجه شد و با پروژه مخالفت کرد، ولی چند ماه بعد این شرکت که به هیچ نحوی با ایران خودرو کنار نمی‌آمد ولی در واکنش به پروژه ال-90 شرکت رنو، پژو در هراس از دست دادن بازار ایران ، طرح پژو 206 آریان را به ایرانی ها ارایه داد.
درباره این اتفاقات عده‌ای گفتند که این خودرو با هزینه 275 میلیون یورویی طی 48 ماه عملیاتی می‌شود، حال آن که 206 صندوقدار (آریان) که جایگزین این پروژه شده، طبق اعلام، با 75 میلیون یورو به نتیجه می‌رسد و این یکی از دلایل جایگزینی این دو پروژه بوده است. از سوی دیگر، شرکت پژو نیز اعلام کرده بود که حاضر نیست پلات فورم 206 را در اختیار ایران قرار دهد، اما سرانجام در پروژه 206 صندوقدار با این موضوع موافقت کرد .
مجله ماشین

adib1
1 July 2008, 01:59 AM
دوستان عزیز من اولویت 8 هستم (پ.خ.) دعوت نامه گرفتم اما هنوز از تحویل خبری نیست . از دوستان اولویت 8 کسی ماشین تحویل گرفته؟

Nomad
1 July 2008, 09:30 AM
آقا جان توهم با این ضرب المثل کشتی ما رو چند ماهه این ضرب المثل رو داری می گی . چیز دیکری بلد نیستی :icon_sad:

:127:

دوستان اولویت جدیدی از ایرانخودرو اعلام نشده ؟
تشکر .
:136:

RF51
1 July 2008, 10:27 AM
با سلام؛
بلاخره رقیب لوگان تونست به اول خط برسه:
از همگی لحاظ بجز طراحی لوگان ما(1.6 16 سوپاپ) سر تر از فیات است علی الخصوص در حرکت و دینامیک حرکتی .
مجله روسی autoreview فیات رو با لوگان 1.4 75 اسبی مقایسه کرده که لینکش زیره:

سلام
من این صفحه رو با مترجم گوگل که دیدم تقریبا در تمامی موارد تست ، فیات از لوگان 1400 بهتر بود.البته فاصله اشان خیلی کم است(765 فیات در مقابل 720 لوگان). این هم مقایسه نهائی است.

alireza51
1 July 2008, 10:49 AM
دوستان سلام

از اولویت سوم ایران خودرو چه خبر .
شنیدم تا یکی دو هقته دیگه تحویل میدن .

ramin-new pride
1 July 2008, 12:44 PM
خدايا همه ما را از شر شياطيني مثل خودرو سازان (فرقون سازان ) داخلي محفوظ دار... الهي آمين
بعد از كلي تحقيق علمي ومطالعات زياد تازه ماشين محبوب خودمو پيدا كردم يعني لوگان
ولي با اين تعاريفي كه در مورد كارشكني هاي فورقون سازان داخلي مي شنوم پاك نااميد شدم
به نظرم دستهاي شيطاني وخبيثي دركار هست تا نزارن خودروي باحالي مثل لوگان با اون همه امكانات سرور ساير محصولات ديگه كه نصف امكانات لوگان رو هم ندارند بشه
افسوس ميخورم به وضعيت خودمون

mohammad1983
1 July 2008, 01:31 PM
خدايا همه ما را از شر شياطيني مثل خودرو سازان (فرقون سازان ) داخلي محفوظ دار... الهي آمين
بعد از كلي تحقيق علمي ومطالعات زياد تازه ماشين محبوب خودمو پيدا كردم يعني لوگان
ولي با اين تعاريفي كه در مورد كارشكني هاي فورقون سازان داخلي مي شنوم پاك نااميد شدم
به نظرم دستهاي شيطاني وخبيثي دركار هست تا نزارن خودروي باحالي مثل لوگان با اون همه امكانات سرور ساير محصولات ديگه كه نصف امكانات لوگان رو هم ندارند بشه
افسوس ميخورم به وضعيت خودمون
نه دوست عزيز اصلا نا اميد نشو به ياري حق تمام مشكلات حل ميشه و دست آدم هاي شيطاني هم رو ميشه.
اين طور كه معلوم هست ثبت نامي نيستي پس دستت براي خريد باز هست و يك دونه آزاد بخر:icon_cool

Navid_Aref
1 July 2008, 02:47 PM
جالبه که شرکت فیات در مهد لوگان یعنی رومانی به عرضه مدل Fiat Albea که مدل جدید تر و مدرن تر فیات سی ینا که در ایران عرضه خواهد شد پرداخته است ولی بر روی آن نیز موتور 1.4 قرار گرفته است.با قیمت مدل پایه آن که 7669 یورو هست.

نظر منفی یکی از خریداران ترکیه ای این خودرو فیات :

نظر اکثرا مثبت خریداران هندی نسبت به فیات سی ینا:

نظر مثبت چند تن از خریدان هندی لوگان در هند ( البته در یکی از نظرات به تاخیر بیش از 20 روزه در ارائه قطعات یدکی که بر اثر تصادف خودرو بوجود آمده اشاره شده است):

abasi
1 July 2008, 03:32 PM
با سلام؛

در صورت تاخیر پس از موعد اعلام شده در قرعه كشي،جریمه تاخیر تحویل خودرو برمبناي نیم درصد ماھیانه،حداكثر تا زمان انقضاي مھلت دعوتنامه براي مبلغ پیش پرداخت، محاسبه خواھد شد
.

دوباره با یک ترفند جدید آمده اند به بازار موضوع فیات را دارند برای فریب ملانصرالدین ها راه می اندازند ما هم آماده ایم دوباره عباسی توی صف است برای ثبت نام . اگر درس می گیریم .
:192:

sibernet
1 July 2008, 06:10 PM
دوستان عزیز من اولویت 8 هستم (پ.خ.) دعوت نامه گرفتم اما هنوز از تحویل خبری نیست . از دوستان اولویت 8 کسی ماشین تحویل گرفته؟

زهی خیالات باطل
عزیز منم اولویت 8 هستم دیروز امروز تکمیل وجه کردم نمایندگی گفت تحویل 1 ماه بعده :icon_sad:
خدا کنه سرکارمون گذاشته باشه. راستی اگه گرفتی به ما هم خبر بده ممنون میشم

MEHRDAD_Ilat
1 July 2008, 07:25 PM
سلام
من این صفحه رو با مترجم گوگل که دیدم تقریبا در تمامی موارد تست ، فیات از لوگان 1400 بهتر بود.البته فاصله اشان خیلی کم است(765 فیات در مقابل 720 لوگان). این هم مقایسه نهائی است.

با سلام؛
دوست عزیز همونطوری که گفتم لوگان مقاله 1.4 75 اسبی است در صورتیکه لوگان ما 1.6 16 سوپاپ 105 اسب است خوب خودت جدول رو با اعداد زیر اصلاح کن:
در قسمت دینامیک حرکت که جمعاً 270 امتیاز داره حتماً موافقی که به شتاب گیری لوگان 75 از 80 بدهیم چون لوگان 1.4 75 اسبی 65 امتیاز گرفته . همچنین مدل مورد نظر فاقد ABSاست که تفاوت اون با مدل دارای ABSحتماً 10 امتیاز (90 از 100) خواهد
بود در قسمت هدایت که اتفاقاً کلی هم روش بحث شده لینک زیر از سایت خودمون رو ببین
(البته خودم نوشته ام) و اگه اینترنت ADSLداری حتماً فیلم انتهای مقاله رو بگیر و ببین ، اونجا این فیات از همه ماشینها بدتر است که احتمالاً مدل 1.4 چون فاقد EBDبوده امتیاز کمتری گرفته که بنظر من با توجه به فیلم میبایست امتیاز 75 از 100 به لوگان داد .
همچنین عکس زیر رو ببین و خودت قضاوت کن که آیا مورد دید اتوموبیل درست داده شده ؟؟؟!!
تقریباً در تمامی نقاط لوگان برتر از فیات بوده ولی امتیازشون یکی است ؟؟؟؟!!!!
اینجا هم باید به لوگان 5 امتیاز داد.
که در مجموع به لوگان میبایست حدود35 امتیاز اضافه کرد یعنی 750 نه 720 .
اما مورد آخر که تغییر کاربری سالن است که متأسفانه یکی از بدترین مورد در بین تمام خساست بازی هی رنو در این اتوموبیل است که تقریباً همیشه با عث نگرفتن امتاز و دادن برتری به رقبا میشه و خوشبختانه در مدلهای جدید برطرف شده(میشه امیدوار بود که قطعات اون توسط تجار وارد بشه)، لوگان 0 امتیاز گرفته .میخوام بگم که این اختلاف 35 رو میشه ندیده گرفت چون اونقدرها مهم نیست که در کل میشهخ اینطور گفت
لوگان 755 و فیات 730(بازهم بگم با حذف امتیاز تغییر کاربری سالن)
البته نظر مردم رو هم در مورد این سه ماشین در همین مقاله مجله ببین :
Renault Logan 46,76%
Hyundai Accent 32,35%
Fiat Albea 20,89%
""""حتماً فیلم رو ببینید می آرزه!!!"""""

MEHRDAD_Ilat
1 July 2008, 07:47 PM
با سلام؛ مورد زیر احتمالاً بدرد اولویت 8 پارس فرقونی ها میخورخه!!!
جریان از این قراره که همکارم اولویت 7 پارس فرقون است و 27 اردیبهشت تکمیل وجه برای ای2 نوک مدادی کرد ، البته همونطور که میدونید خط چند وقتی خوابید و خلاصه اینکه همکارم ناراحت شد.
چهار شنبه قبل بعداز چندین بار تماس در هفته های قبل بهش گفتند که چون رنگ نوک مدادی خواستی ، الان نداریم ولی زرشکی داریم اگر میخواهی، اون هم گفت نه و تماس رو قطع کرد و موضوع رو به من گفت .منهم با توجه به اطلاعاتی که دوستان در این سایت گذاشته اند گفتم که ممکنه در عوض ال پی باشه(شنیده بودم که تعدادی زرشکی ال پی دارند)که اون دوباره تماس گرفت که گفتند زرشکی ال پی نداریم ولی نقره ای ال پی هست وحتی تولید هم شده که همکارم هم بلافاصله موضوع رو چسبید و مابه تفاوت رو به حساب ریخت و پس از دو روز پی گیری تلفنی امروز بهش گفتند که ماشین به شما اختصاص داده شده.

خلاصه اینکه از یک طرف موردی رو سراغ دارم که بدلیل همین انتخاب رنگ نوک مدادی چند ماهه که ماشینش رو نداده اند ( هم ایران فرقون و هم پارس فرقون) که یعنی رنگ باعث درد سر شده و یک همچین موردی هم داریم که باعث بچنگ آوردن ال پی میشه و خلاصه هیچ حساب و کتاب و معادله و منطقی اینجا برقرار نیست و هیچ چیز قابل پیشبینی نیست؟؟؟!!!!!

اولویت 8 ها هم اگه پیله بشن حتماً ال پی گیرشون میاد علی الخصوص تهرانی ها .
سریع بجنبید که موجود است.

pooyan.tt
1 July 2008, 09:21 PM
ثبت نام جدید پارس خودرو از کیه و کی تحویل می دن؟

amir1366
2 July 2008, 08:31 AM
دوستان سلام

از اولویت سوم ایران خودرو چه خبر .
شنیدم تا یکی دو هقته دیگه تحویل میدن .
سوم رو که تقریبا تمام کردن . من خودم سوم بودم و 1 ماهه که ماشینمو گرفتم

davoodya
3 July 2008, 01:30 AM
سلام من هم سوم ایران خودرو بودم
سفید
ال پی واریز برج 11 هنوز تحویل نگرفته ام

راست یا دروغ نمایندگی گفته هفته ی دیگه ماشینتون میاد

amir1366
11 July 2008, 08:51 AM
سلام من هم سوم ایران خودرو بودم
سفید
ال پی واریز برج 11 هنوز تحویل نگرفته ام

راست یا دروغ نمایندگی گفته هفته ی دیگه ماشینتون میاد

نمایندگی رو ولش .دفتر فروش چی بهت گفت ؟

مسعود زر
11 July 2008, 12:59 PM
:icon_evilآقایون !! چرا اینقده خودتونو اذیت می کنین؟؟ حواله هاتونو بفروشین یا تبدیل کنین به یه ماشین دیگه بعد بفروشین و از بازار آزاد لوگانتونو تهیه کنین . من و پسر دایی ام همین کارو کردیم. اون بنده خدا تا همین یه ماه پیش تو صف انتظار بود ( از اسفند 85 تا خرداد 87) حالام داره با ماشینش حال می کنه.

MEHRDAD_Ilat
11 July 2008, 03:05 PM
:icon_evilآقایون !! چرا اینقده خودتونو اذیت می کنین؟؟ حواله هاتونو بفروشین یا تبدیل کنین به یه ماشین دیگه بعد بفروشین و از بازار آزاد لوگانتونو تهیه کنین . من و پسر دایی ام همین کارو کردیم. اون بنده خدا تا همین یه ماه پیش تو صف انتظار بود ( از اسفند 85 تا خرداد 87) حالام داره با ماشینش حال می کنه.

با سلامغ
موضوع اینه که این ایران فرقون بطور 2000 درصد غیرقابل اطمینان است دوست من دقیقاً 50 روز پیش حواله اش رو با سمند ال ایکس تحویل 30 روزه تعویض کرد ولی تا امروز که حتی ماشین هم سندنخورده یعنی اینکه 30 روزه حداقل شده 60 روزه و کی هم تحویل بدند خدا م®