PDA

View Full Version : تاپیک جامع مشکلات لوگان (تندر 90)

صفحه ها : [1] 2

Raminium2001
26 February 2008, 07:20 PM
دوستان حالا که لوگان در تالارهای پارسی صاحب کلوپ شده بهتره بحثها به صورت تخصصی در تاپیکهای مجزا مطرح بشه. به مرور صحبتهای قبلی هم به این تاپیک منتقل میشه.
در این تاپیک مسائل و مشکلات مربوط به تندر 90 را مطرح کنید.

erfan_eri
3 March 2008, 09:48 PM
من احساس می کنم بعد از 4000 کیلومتر کشش موتور کمتر شده کسی نظری نداره؟

mehdizadeh04
4 March 2008, 01:04 AM
من احساس می کنم بعد از 4000 کیلومتر کشش موتور کمتر شده کسی نظری نداره؟

با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من که تا تا حالا به این مشگل برخورد نکردم.نه تنها این مشکل بلکه گوش شیطون کر به هیچ مشکلی بر نخوردم.ماشین همچنان تندو تیز میتازه.من فکر کنم اگه ببری نمایندگی اصلی که اول خیابان آزادی هست اگه چیزی باشه رفعش مبکنن.البته امیدوارم چیزی نباشه.راستی نگفتی ماشینتو از کدوم کارخونه گرفتی؟
آخه من شنیدم ماشینایی که ایران خودرو میزنه خیلی خراب کاری کرده.من که از پارس خودرو گرفتم هیچی نداشته مشکل.اگه بری نمایندگی های ایران خودرو هم به ایم موضوع پی میبری در حالی در پارس خودرو این مشکل رو نمیبینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2244145
4 March 2008, 01:32 AM
مشکل دید عقب تندر هنگام پارک چطوریه سنسور هم که نداره؟

Navid_Aref
4 March 2008, 04:29 PM
مشکل دید عقب تندر هنگام پارک چطوریه سنسور هم که نداره؟

دید عقب لوگان در هنگام دنده عقب رفتن زیاد خوب نیست ولی در هنگام رانندگی معمولی برای فردی با قامت متوسط در حالیکه ارتفاع صندلی هم در حد نرمال تنظیم شده است دید عقب و جلوی فوق العاده خوبی دارد.
لطفا به سایت مجله ماشین مراجعه کنید و نظرات دیگر دوستان رو هم در مورد خودروی مورد علاقه خود یعنی سمند سورن ببینید. شاید اونها اشتباه قضاوت می کنند.

[Only registered and activated users can see links] 07&topic=6588.0

reza.mortazavi
7 March 2008, 04:53 PM
دید عقب لوگان در هنگام دنده عقب رفتن زیاد خوب نیست ولی در هنگام رانندگی معمولی برای فردی با قامت متوسط در حالیکه ارتفاع صندلی هم در حد نرمال تنظیم شده است دید عقب و جلوی فوق العاده خوبی دارد.
لطفا به سایت مجله ماشین مراجعه کنید و نظرات دیگر دوستان رو هم در مورد خودروی مورد علاقه خود یعنی سمند سورن ببینید. شاید اونها اشتباه قضاوت می کنند.

من هم تندر دارم هم سمند،نظر شخصی من اینکه دید عقب سمند بده ولی با سنسور تا حدود زیادی مشکل حل شده، ولی دید عقب تندر فاجعه است، همش اسمون رو میبینی، باید عادت کنی و انداره ماشین دست بیاد، ولی امان از موقعی که بخوای توی یه خیابون شلوغ پارک دوبل بگیری....!!!
این ماشین حتما سنسور لازم داره!

abaratian
7 March 2008, 07:06 PM

عزیز من این جا قسمت لوگانه و تاپیک لوگان! چرا پای سورن رو وسط میکشی؟ توی اون تاپیکی هم که لینک دادی هیچ حرفی در مورد دید عقب یا عملکرد سنسورای سورن زده نشده.

لوگان دید عقب نداره، سنسورم نداره. تمام! کل کل بازار درست نکنید.

emad62
7 March 2008, 07:25 PM
سلام دوستان

حدود 50 روز میشه که e2 معمولی رو از پارسخودور تحویل گرفتم.
و 2400 تا کار کرده. و هنوز بجز یه تنظیم باد دیگه هیچ کاری براش انجام ندادم. نه آچار کشی/نه تعویض روغن/ نه سرویس اولیه!!!

امروز بطور اتفاقی دیدم زیر پدال گاز انگار چند قطره روغن یا یه چیز دیگه (مثل روغن) ریخته اما زیاد نبود و به زور انگشت رو مرطوب میکرد . ظاهراً از طریق پدال گاز ریخته شده بود چون پدال هم کمی خیس بود اما نمیدونم چطور؟!؟!؟ هر چی بررسی کردم چیزی سر در نیاوردم... دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم/ مشکل کجاست؟ در ضمن پدال گازش خیلی شل و ول بود/خیلی لق میزد! غیر عادی نیست؟
گارانتی اولیه ماشین بعد از 4000 تا شروع میشه؟
این طرح بازدید رایگان پارسخودرو چیه؟ میشه قبل از 4000 تا ببریم نمایندگی یه نگا بهش بندازن؟

در مورد تعویض روغن هم یه کوچولو راهنمایی بفرمایید

iman7
8 March 2008, 02:41 AM
سلام عزیزان من یه ماهی هست ماشینو گرفتن.همی چیزش ردیفه غیره دوچیز یکی صدای هور هوری هست که تو ماشین میاد که فکر کنم از این لاستیکای آشغاله بارز باشه اشتباه هم کردم عوض نکردم نمیدونستم که اینجوریه یه کم که آسفالت خراب صدا میده حالا میخوام ببرم تنظیم باد شاید بهتر شد . مشکله دوم هم به تازگی از تو داشبورد سمت راست صدا میاد نمیدونم چرا به صدا افتاده از چی هم هست؟؟

Raminium2001
8 March 2008, 08:36 AM
علت صدای داشبورد اونم تو ماشین نو 90 درصد باید کیفیت بد مونتاژ باشه. شما سعی کن سر فرصت داشبورد رو باز کنی (در بیاری) و تمام پیچها و واشرها رو چک کنی و هرجا لقی و مشکلی بود برطرف کنی. اگر هم احیانا پیچی چیزی جا گذاشته بودند بر داری!

evanescent
22 March 2008, 01:00 AM
سلام به همه
امروز داشتم با سرعت حدود 60 با دنده 3 و 4 حرکت میکردم که یک دفعه یک صدای خر خر از داشبورد سمت راننده شنیدم اول فکر کردم از رادیو هست چون انتن رو نبسته بودم ولی بعد از خاموش کردن رادیو هم ادامه پیدا کرد و با بیشتر کردن گاز هم بیشتر شد و خود به خود قطع شد تااینکه دوباره بعد از 5 دقیقه شروع شد و دوباره قطع شد به نظر شما علتش چیه؟
ماشین حدود 140 کیلومتر کار کرده وقتی که تحویل گرفتم ماشین از شب قبل توی پارکینگ بود ولی زیرش روغن نریخته بود ولی روز بعد از تحویل گرفتن زیرش لکه روغن دیدم گیج روغن رو هم چک کردم ولی حتی بیشتر هم داشت به نظر شما باید ببرمش نمایندگی یا نه؟

iriboy
23 March 2008, 12:53 PM
evanescent ([Only registered and activated users can see links]) عزیز مشکل روغن ریزی را اغلب تندرها دارن و به گفته نمایندگی عیب از یکی از پیچهای میل سوپاپ وارداتی بوده که باید چند تا قطعه عوض بشن که شامل گارانتی هم میشه به من توصیه شد تا وقتی که قطعات میرسه از رانندگی در مسافتهای زیاد پرهیز بشه و روغن موتور چک بشه حتما به نمایندگی تندر تو شهرتون سر بزن

2244145
26 March 2008, 02:02 AM
بچه دیروز یه تندر دیدم که رانندش مجبور شد قفل صندوق عقب رو بشکونه چون کلیدا تو صندوق جا مونده بود آیا درسته صندوق فقط با کلید باز میشه؟؟؟!!!!!
ببخشید اینجا جای این سوال نبود.

Navid_Aref
26 March 2008, 11:17 AM
بچه دیروز یه تندر دیدم که رانندش مجبور شد قفل صندوق عقب رو بشکونه چون کلیدا تو صندوق جا مونده بود آیا درسته صندوق فقط با کلید باز میشه؟؟؟!!!!!
ببخشید اینجا جای این سوال نبود.

با سلام. بله لوگان های تولید داخل برخلاف لوگان های رومانی(البته مدل پرستیژ) شستی فشاری برای باز کردن قفل صندوق ندارند و فقط با کلید باز می شوند. البته با خرجی حدود ده هزار تومان و اضافه کردن یک پمپ برقی کوچک بر روی درب صندوق به راحتی با فشار یک دکمه از داخل خودرو قابل حله.
[Only registered and activated users can see links]

پشتی صندلی عقب به راحتی قابل جدا کردن هست و می توان به صندوق دسترسی پیدا کرد . احتمالا آن شخص مورد نظر شما دفترچه راهنمای تندر رو نخوانده بوده است. عکس پیوست است.

mehdizadeh04
31 March 2008, 12:33 AM
با سلام خدمت شما عزیزان
میخواستم ببینم برای شما هم با خاموش کردن موتور فن خنک کننده نیز خاموش میشه یا خیر؟با وجود اینکه موتور زیاد کار کرده با این حال فن روشن نمی مونه تا خنک کنه
مدل ماشین هم E1 فول هستش و از سری های اول پارس خودرو هستش
با تشکر
شاد و سر بلند باشید

Raminium2001
1 April 2008, 11:54 AM
فن خنک کننده تنها در صورتی باید کار کنه که دمای مایع خنک کننده خیلی بالا باشه و در حالت روشن فن رو دور تند کار کنه. اگه این اتفاق کمتر بیفته نشون دهنده سالم بودم سیستم خنک کننده موتور هست. نگران نباشید، رنو لوگان مثل رنو 5 نیست که همیشه وقتی ماشین خاموش میشه فن روشن بمونه.

HOOSEIN 105
17 April 2008, 06:53 PM
با سلام
به نظر شما شتاب تندر تو دنده یک تا 3000 افتضاح نیست
یکم دیر دور میگیره و لی 3000 رو که رد میکنه ماشین پرواز میکنه
ابروم رو هم چند بار برده حتی از پراید هم کم میاره
نمی دونم ماشین من اینجوری است یا اصلا ماشین اینجوری شتاب میگیره
بعد چه طور میشه به تندر دزد گیر نصب کرد طوری که سیستم ضد سرقت ان ایراد پیدا نکند

Orion
17 April 2008, 07:28 PM
فن خنک کننده تنها در صورتی باید کار کنه که دمای مایع خنک کننده خیلی بالا باشه و در حالت روشن فن رو دور تند کار کنه. اگه این اتفاق کمتر بیفته نشون دهنده سالم بودم سیستم خنک کننده موتور هست. نگران نباشید، رنو لوگان مثل رنو 5 نیست که همیشه وقتی ماشین خاموش میشه فن روشن بمونه.

ولي به هر حال امکان روشن موندن فن بعد از خاموش کردن موتور وجود داره.

fazarayan
17 April 2008, 08:19 PM
با سلام
به نظر شما شتاب تندر تو دنده یک تا 3000 افتضاح نیست
یکم دیر دور میگیره و لی 3000 رو که رد میکنه ماشین پرواز میکنه
ابروم رو هم چند بار برده حتی از پراید هم کم میاره
نمی دونم ماشین من اینجوری است یا اصلا ماشین اینجوری شتاب میگیره
بعد چه طور میشه به تندر دزد گیر نصب کرد طوری که سیستم ضد سرقت ان ایراد پیدا نکند

وقتی دور موتور تندر روی 3750 باشه بیشترین گشتاور رو داره و شما با دور موتور زیر 3000 نباید توقع شتاب گیری سریع داشته باشید و اگر ابن قاعده رو رعایت کنید مطمعن باشید شتابش حرف نداره.

HOOSEIN 105
18 April 2008, 04:12 PM
درسته ولی خیلی تا اینجا کم میاره
مثلا دیگه نباید نسبت به پراید کم بیاره
باور کنید تا 3000 از پراید هم عقب میمونه

pouya system
18 April 2008, 05:07 PM
اسااتید بیشتر میتونن راهنمایی کنن ...
ولی در ماشینهایی که موتور انژکتوری کلا یه مقدار موتور موقع خاموش کردن گرم میمونه ... برعکس کاربراتوریها ...
مثلا این تفاوت رو تویه پژوهایه 2000 و 1800 کاملا بوضوح میشه حس کرد..
البته این یه نظر شخصیه کهع بر اثر تجربه کسبش کردمه و شاید درست هم نباشه

fazarayan
18 April 2008, 08:57 PM
درسته ولی خیلی تا اینجا کم میاره
مثلا دیگه نباید نسبت به پراید کم بیاره
باور کنید تا 3000 از پراید هم عقب میمونه

آقا ماشین شما جند تا کار کرده؟ :icon_ques
در مدت آب بندی دور موتور رو بالای 3000 نبردی که؟ بردی؟ :icon_ques
مطمعن باش اینطور نیست که شما میگین :icon_roll
شتاب ماشین شما بعد از 1000 کیلومتر از خیلی از ماشینهای 4 سیلندر هم ردیف خودش بیشتره به خاطر داشتن 16 سوپاپ (این یک حساب دودوتا چهارتاست) :icon_cool
اگر اینطور نیست موتور شما حتمی ایراد داره :icon_cry:

HOOSEIN 105
19 April 2008, 04:13 PM
با سلام
بله ماشین من شتاب اون با بقیه تندرها یکی است حالا دیر پرکردن اون شاید طبیعی است ولی بعد سه هزار ماشین هواپیماست
حالا من ماشین روز اول بود خریده بودم ماشین سرد سرد بود 40 تا رفته بود من هم وقتی صبح روشنش کردم پپام رو هواسم نبود بردم رو گاز تا 6500 پر کرد فکر کنم به خاطر اون موتور اسیب رو دیده باشه .

ماشین من هم الان 4600 تا رفته

salman24h
20 April 2008, 03:51 AM
با سلام خدمت شما عزیزان
میخواستم ببینم برای شما هم با خاموش کردن موتور فن خنک کننده نیز خاموش میشه یا خیر؟با وجود اینکه موتور زیاد کار کرده با این حال فن روشن نمی مونه تا خنک کنه
مدل ماشین هم E1 فول هستش و از سری های اول پارس خودرو هستش
با تشکر
شاد و سر بلند باشید

سلام
من هم E1 فول دارم. چند بار تا حالا اتفاق افتاده که حتی چند دقیقه بعد از اینکه ماشین خاموش شده فن شروع به کار کرده. ماشین من از سری 2 ایران خوردو هستش.
البته قبلا هم که سمند داشتم فن هر موقع که هوس میکرد روشن میشد!
این قضیه فکر نمیکنم غیر عادی باشه

fazarayan
20 April 2008, 07:00 AM
سلام
من هم E1 فول دارم. چند بار تا حالا اتفاق افتاده که حتی چند دقیقه بعد از اینکه ماشین خاموش شده فن شروع به کار کرده. ماشین من از سری 2 ایران خوردو هستش.
البته قبلا هم که سمند داشتم فن هر موقع که هوس میکرد روشن میشد!
این قضیه فکر نمیکنم غیر عادی باشه

درسته اصلا غیر عادی نیست :icon_evil
چون وقتی که ماشین روشنه مایع خنک کننده در جریانه و همین باعث میشه که همه جای موتور تقریبا یک دما داشته باشه ولی وقتی موتور گرم رو به یکباره خاموش میکنیم قسمتهایی از موتور که به راددیاتور نزدیکتره خنک تر و قسمتهایی از موتور که به محفظه احتراق نزدیکتره گرمتر میشه و خوب سنسور تشخیص حرارت هم که اصولا باید در قسمتی باشه که دمای بیشتری هست پس بنابراین فن شروع به کار خواهد کرد. :icon_mad:
مهمترین دلیلی که باید موتور رو بعد از یک فعالیت سخت و طولانی مدتی روشن گذاشت هم همینه. :icon_cool

art2020
21 April 2008, 10:31 AM
با سلام
من يك ال 90 مدل e2 full دارم كه 3500 كيلومتر كار كرده الان مشكلي كه دارم اينه كه يه مدتي كه زمان برگشت گاز ويا حالت كم گاز و يا نيم كلاچ يه صداي لق لق از موتور سمت شاگرد مياد.
ضمنا تا حالا 3 بار رفتم نمايندگي ولي مشكل حل نشده و روز به روز صدا بيشتر ميشه.
راستي آخرين جايي كه رفتم كارشناس فني سايپا بود كه گفت اين اشكال از موتور پله اي گاز و چون توي لوگان مغناطيسي چيز جالبي نيست.وكساني كه بنزين معمولي استفاده مي كنن اين مشكل رو بيشتر دارن.
آيا كسي اين مشكل رو با ماشينش داره؟
ضمنا من تا حالا فقط يك بار بنزين معمولي استفاده كردم.

fazarayan
21 April 2008, 10:34 AM
با سلام
من يك ال 90 مدل e2 full دارم كه 3500 كيلومتر كار كرده الان مشكلي كه دارم اينه كه يه مدتي كه زمان برگشت گاز ويا حالت كم گاز و يا نيم كلاچ يه صداي لق لق از موتور سمت شاگرد مياد.
راستي آخرين جايي كه رفتم كارشناس فني سايپا بود كه گفت اين اشكال از موتور پله اي گاز و چون توي لوگان مغناطيسي چيز جالبي نيست.وكساني كه بنزين معمولي استفاده مي كنن اين مشكل رو بيشتر دارن.

من فقط یک بار بنزین سوپر زدم و همچین مشکلی ندارم :icon_ques

Navid_Aref
21 April 2008, 10:41 AM
با سلام
اگر امکان داره در موردی که قرمز رنگ کردم توضیح بیشتر و کاملتری بدهید. ممنون .
به احتمال زیاد دلیل مشکل شما بوجود آمدن حالت دنده مرده است (به اصطلاح سوپاپ زدن) که در اکثر خودروها این مشکل در اثر عدم هماهنگی میان فشردن پدال گاز و دور موتور مخصوصا در سرعت کم بوجود می آید و اگر ادامه پیدا کند بیشتر شده و به موتور خودرو و صفحه کلاچ و قسمتهای مرتبط دیگر صدمه می زند. در لوگان به خاطر وزن نسبتا زیاد خودرو، مخصوصا در دوره آب بندی باید به این نکته بسیار توجه شود. راه حلش اینه که قدری پرگاز تر حرکت کنید و همواره بسته به سرعتی که دارید از دنده ی مناسب آن سرعت استفاده کنید و در هنگامی که سرعت حرکت خودرو کم است سریعا از دنده های سنگین تر استفاده نمایید.

mohammad1983
21 April 2008, 11:05 AM
سلام
آقا من يه چند روزي هست وقتي يه توقف ميكنم بعد دنده عقب كه ميام.ترمز ميگيرم يه صداي تق از جلو مياد.واگر اين كار رو هي تكرار كنم باز تق ميزنه.انگار مثلا لنت شل باشه؟
كسي علت رو ميدونه؟:icon_excl

Navid_Aref
21 April 2008, 11:37 AM
سلام
آقا من يه چند روزي هست وقتي يه توقف ميكنم بعد دنده عقب كه ميام.ترمز ميگيرم يه صداي تق از جلو مياد.واگر اين كار رو هي تكرار كنم باز تق ميزنه.انگار مثلا لنت شل باشه؟
كسي علت رو ميدونه؟:icon_excl

از نظر بنده، صدا به احتمال زیاد از هزار خاری (به قول تعمیرکارها بامیه !) انتهای پلوس در داخل گیربکس می باشد که در اثر حرکت جلو و عقب ناشی از عملکرد سریع شما در توقف و عقب رفتن به علت تلرانس (tolerance) یا بازی مختصر هزار خاری در داخل دیفرانسیل( قسمت پایین گیربوکس) بوجود می آید، همچنین ممکن است صدا از سر دیگر پلوس و سمت توپی چرخ باشد که هر دوی اینها مشکل محسوب نمی شوند و طبیعی هستند. چاره کار اینه که آهسته تر تغییر جهت بدهید.

mohammad1983
21 April 2008, 12:11 PM
از نظر بنده، صدا به احتمال زیاد از هزار خاری (به قول تعمیرکارها بامیه !) انتهای پلوس در داخل گیربکس می باشد که در اثر حرکت جلو و عقب ناشی از عملکرد سریع شما در توقف و عقب رفتن به علت تلرانس (tolerance) یا بازی مختصر هزار خاری در داخل دیفرانسیل( قسمت پایین گیربوکس) بوجود می آید، همچنین ممکن است صدا از سر دیگر پلوس و سمت توپی چرخ باشد که هر دوی اینها مشکل محسوب نمی شوند و طبیعی هستند. چاره کار اینه که آهسته تر تغییر جهت بدهید.
آقا نويد ممنون از پاسخ شما
اما نكته اينه كه حتي من وقتي در يك سراشيبي هم كه ايستاده ام و ميزارم ماشين خودش بياد عقب و دنده عقب هم نميگيرم.به محض اينكه ترمز ميگيرم صداي تق مياد.اگر دوباره برم جلو و بيام عقب دوباره تا ترمز بگيرم صدا مياد.يعني صدا با اولين ترمزي كه ميزنم هماهنگ هست.

پیمان ق
21 April 2008, 12:48 PM
اما نكته اينه كه حتي من وقتي در يك سراشيبي هم كه ايستاده ام و ميزارم ماشين خودش بياد عقب و دنده عقب هم نميگيرم.به محض اينكه ترمز ميگيرم صداي تق مياد.اگر دوباره برم جلو و بيام عقب دوباره تا ترمز بگيرم صدا مياد.يعني صدا با اولين ترمزي كه ميزنم هماهنگ هست.

درود بر آقا محمد عزیز

علتی که دوست عزیز Navid_Aref جان فرمودند خیلی محتمل است .
ولی در شرایط خاص و به احتمال اندک این صدا میتونه از دسته موتورها نیز ایجاد بشه ، بد نیست بدید یه مکانیک چک کنه . زانتیای یکی از دوستان از همون روزهای اول هنگام حرکت و ترمزگیری صدای تق میداد که آخر سر معلوم شد از دسته موتوره !

همواره شاد و پیروز باشید :icon_wink

art2020
21 April 2008, 01:06 PM
اگر امکان داره در موردی که قرمز رنگ کردم توضیح بیشتر و کاملتری بدهید. ممنون .
به احتمال زیاد دلیل مشکل شما بوجود آمدن حالت دنده مرده است (به اصطلاح سوپاپ زدن) که در اکثر خودروها این مشکل در اثر عدم هماهنگی میان فشردن پدال گاز و دور موتور مخصوصا در سرعت کم بوجود می آید و اگر ادامه پیدا کند بیشتر شده و به موتور خودرو و صفحه کلاچ و قسمتهای مرتبط دیگر صدمه می زند. در لوگان به خاطر وزن نسبتا زیاد خودرو، مخصوصا در دوره آب بندی باید به این نکته بسیار توجه شود. راه حلش اینه که قدری پرگاز تر حرکت کنید و همواره بسته به سرعتی که دارید از دنده ی مناسب آن سرعت استفاده کنید و در هنگامی که سرعت حرکت خودرو کم است سریعا از دنده های سنگین تر استفاده نمایید.
با تشكر از پاسخ شما ولي صداي سوپاپ نيست چون كم گاز نمي رم
زماني كه دور موتور بر ميگرده در آخرين مرحله موتور مي لرزه و به نظر خودم حالتي كه چيزي لق و به بدنه مي خوره.
مي تونه اگزوز باشه؟

Navid_Aref
21 April 2008, 01:22 PM

چند بخش مهم از کاتالوگ الکترونیکی رنو لوگان به زبان انگلیسی:
1-موتور و متعلقات آن
یا:

2-سیستم تعلیق

3- تجهیزات الکتریکی(قبلا جناب کریمی در صفحه 159 لینکش رو قرار داده بودند)
يا

4-مشخصات عمومی خودرو

آدرس صفحه منابع روسی(محض اطلاع) : [Only registered and activated users can see links]

دوست گرامی، توضیحات شما بنده رو در مورد نظر قبلی خودم مطمئن تر هم کرد. جناب پیمان هم نکته خوبی رو اشاره کردند. البته همانطور که می دانید موتور لوگان از پایین خودرو وارد محفظه خودش می شود و توسط دو دسته موتور ثابت می شود. دسته موتور سمت بالایی در سمت شاگرد قرار دارد که بسیار محکم ومقاوم است و احتمال شل بودن ان کم است. کاملا هم در جلوی دید قرار دارد. (عکس پیوست است).

عکسی از پلوس و نحوه قراگیری آن در لوگان رو در زیر قرار می دهم. این عکس رو از راهنمای روسی مربوطه جدا کردم. آدرس این فایلها هم ضمیمه است.(مربوط به صفحه 162 همین تاپیک است).
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Navid_Aref
21 April 2008, 01:35 PM
زماني كه دور موتور بر ميگرده در آخرين مرحله موتور مي لرزه و به نظر خودم حالتي كه چيزي لق و به بدنه مي خوره.
مي تونه اگزوز باشه؟

کل موتور می لرزه و یا اینکه قطعه ای خاص لرزش پیدا می کنه. اگر کل موتور لرزش کنه ایراد می تونه از یکی از دسته های موتور باشه. اگزوز لوگان یکپارچه (مونوبلوک - Mono Block) است و اگر مشکل داشته باشد تا انتهای آن لرزش انتقال پیدا می کنه.

abbas123
21 April 2008, 01:58 PM

با درود

دوست عزیز
این صدا مربوط به حرکت لنت جلو در محل قرار گرفتن خودش است .

زمانی که شما رو به جلو حرکت می کنید و ترمز می گیرید ، لنت ها به به محض درگیر شدن با دیسک به سمت جلو متمایل شده و در ترمزهای بعدی ( در حرکت به سمت جلو) صدائی به گوش نمی رسد .

اما در اولین حرکت رو به عقب و به محض در گیر شدن لنت با دیسک ، لنت ها جابجا شده و به سمت دیگر (پائین ) محل اسقرار خود جابجا شده و صدائی شبیه به گوووپ شنیده می شود .

اصلاً نگران این صدا نباشید و از رانندگی خود لذت ببرید .

با سپاس

mohammad1983
21 April 2008, 02:10 PM
مي تونه اگزوز باشه؟
دوست عزيز اگر منظورتون از لرزش همون موقعي است كه گاز رو ول ميكني و ميخواهد بياد سمت 1000
اينو بگم كه هم مال من هم مال پدرم هم اين لرزش رو دارند.البته خيلي خيلي خفيف هست وبايد پشت فرمان بدون تكون باشيد تا در يك لحظه اين لرزش رو حس كنيد.البته هيچ صدايي به همراه اين لرزش خفيف نيست.احتمالا هموني هست كه آقا نويد گفت.(اگزوز)

ام اي
21 April 2008, 02:24 PM
سلام
در حالي كه درب راننده باز است با نشست و برخاست روي صندلي راننده (پاها روي زمين ) صدايي از زير ماشين به گوش ميرسد كسي علت را ميداند؟

iriboy
21 April 2008, 02:29 PM
صدای تق تق علتش همونه که abbas123 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز فرمود من هم همین مشکل را داشتم به نمایندگی مراجعه کردم و به یک زیرو بند ساز وارد همون جوابلقی لنتو دادن و به مرور زمان خوب شد:icon_excl

iriboy
21 April 2008, 02:36 PM
سلام خدمت دوستان کسی از دوستان لوگانش مشکل نشتی روغن داره من به نمایندگی مراجعه کردم گفتند به خاطر کیفیت بعضی قطعات این مشکل بوجود اومده و6 تا قطعه که همش گارانتی هست باید عوض بشه:icon_cry:

Navid_Aref
21 April 2008, 02:39 PM
با درود
دوست عزیز
این صدا مربوط به حرکت لنت جلو در محل قرار گرفتن خودش است .

زمانی که شما رو به جلو حرکت می کنید و ترمز می گیرید ، لنت ها به به محض درگیر شدن با دیسک به سمت جلو متمایل شده و در ترمزهای بعدی ( در حرکت به سمت جلو) صدائی به گوش نمی رسد .

اما در اولین حرکت رو به عقب و به محض در گیر شدن لنت با دیسک ، لنت ها جابجا شده و به سمت دیگر (پائین ) محل اسقرار خود جابجا شده و صدائی شبیه به گوووپ شنیده می شود .

اصلاً نگران این صدا نباشید و از رانندگی خود لذت ببرید .

با سپاس

عباس آقای عزیز (جناب مارلیک) موردی که توضیح دادید نشانه ایراد در مونتاژ باید باشه و قاعدتا نباید لنت ها در کالیپر ترمز حرکت داشته باشند، درسته؟

عکس شماتیک سیستم ترمز خودروهایی مثل لوگان که جلو دیسکی و عقب کفشکی هستند:

k4m1600
21 April 2008, 03:09 PM
با عرض سلام
خدمت مالکان عزیز تندر 90 که خودروی اونها دارای نشتی روغن از پیچ میل سوپاپ عرض کنم هر چه سرعتر برای حل مشکل به نمایندگی های مجاز مراجعه کنند.تا خدای نکرده خسارت اساسی موتور خودرو رو تهدید نکنه.
از اینکه توجه میکنید متشکرم
در ضمن در صورت داشتن سوال میتونید به من ایمیل کنید خوشحال میشم بتونم کمک کنم(کارشناس رنو)

k4m1600
21 April 2008, 03:19 PM
با عرض سلام
خدمت مالکان عزیز تندر 90 که خودروی اونها دارای نشتی روغن از پیچ میل سوپاپ عرض کنم هر چه سرعتر برای حل مشکل به نمایندگی های مجاز مراجعه کنند.تا خدای نکرده خسارت اساسی موتور خودرو رو تهدید نکنه.
در ضمن در صورت داشتن سوال میتونید به من ایمیل کنید خوشحال میشم بتونم کمک کنم(کارشناس رنو)

k4m1600
21 April 2008, 03:27 PM
در مورد تعویض اون 6 قطعه که در مورد نشتی روغن باید گارانتی بشه دلیلش اینه که استاندارد رنو در این مواقع به علت حساسیت تسمه تایم و متعلقات ان تعویض اونها رو در هر بار تعمیر ضروری میدونه تایم گیری موتور تندر واقعا دشواره
با عرض معذرت بابت مشکل بوجود آمده

Navid_Aref
21 April 2008, 03:29 PM
با عرض سلام

با سلام، پس لطفا نشانی email خود را قید فرمایید.:icon_razz

abbas123
21 April 2008, 03:38 PM
با درود

جناب استاد نوید

خیلی مخلصیم

فرمایش شما کاملا متین است .

ولی اگر به شکل لنت های دیسکی ( محل عبور پین برای نگهداشتن لنت و سیستم ترمز) دقت بفرمائید سوراخ محل عبور پین ها کاملا دایره ای نیست ( حالت بیضوی یا چیزی شبیه به آن ) دارد .

جابجائی در حد یک میلیمتر یا کمتر ایجاد چنین صدائی نمی کند ولی اگر بنا به دلایلی ( بزرگ گرفتن سوراخ محل عبور پین ها یا کوچک گرفتن قطر پین ) باعث ایجاد فضای بیشتر برای حرکت و در نتیجه صدای ملموس تر می شود.

شوربختانه ظاهراً قطعه سازان محترم جهت صرفه جوئی در مصرف آهن هر دو مورد ( بزرگ کردن حفره لنت و باریک کردن پین نگهدارنده ) را کاملاً رعایت کرده اند .

البته با تمام این تفاسیر این صدا هیچگونه تاثیری در رانندگی یا خطری برای سرنشینان ایجاد نمی کند .

با سپاس

Navid_Aref
21 April 2008, 03:51 PM
با سلام. آقا مارلیک عزیز ،
اولا: شما استاد بنده هستید بدون هیچ حرفی.
ثانیا: دلیل پرسیدن در مورد لقی لنت ها این بود که برای خودم این مساله قامض بود که با پاسخ جنابعالی کاملا قانع شدم.
خوبی تالارهای گفتگو همین تبادل افکار است که باعث بالندگی و افزون شدن دانسته های افراد حاضر در گفتگو می شود و تازه دیگران هم در آینده با رجوع به این مطالب بهره مند می شوند و آنها نیز در بحث شریک می شوند و خوبی ها و معایب مطالب رو آنها هم گوشزد می کنند.

Navid_Aref
21 April 2008, 04:20 PM

البته این جمله شامل بنده سر و پا تقصیر نمی شود.:icon_neut

abbas123
21 April 2008, 04:36 PM
با درود

با اجازه ی دوستان ذکر یک نکته را در باره لنت های دیسکی لازم دیدم و آن اینکه :

هنگام تعویض لنت و پس از در آوردن لنت های کهنه می بایستی مجموعه ی پیستون و محفظه ترمز به شکلی آزادانه و نرم در محور عمود بر دیسک ( چرخ ) حرکت رفت و برگشت داشته باشد .

در غیر اینصورت پس از نصب لنت های جدید ( که آنهم با دشواری صورت می گیرد) خودروی شما تقریبا در حالت ترمز بوده و چیزی جز تمام شدن سریع عمر لنت ها نسیب شما نخواهد شد .

برای جلوگیری از این پدیده که به دلیل ورود غبار و براده های لنت و همچنین رطوبت و آب باعث زنگ زدگی و در نتیجه عدم حرکت مجموعه ترمز جلو روی محور خودش ، می بایست مجموعه ترمز ها را باز نموده و پس از برداشتن غبارگیر (گردگیر) روی بوش ها ( پیچ های نگهدارنده مجموعه ترمز از داخل آن عبور می کند ) و خارج نمودن آنها با دقت و ضربه ی ملایم اقدام به شستن داخل و خارج بوش با بنزین نموده و حتی الامکان با گریس نسوز ( به دلیل بالا رفتن و داغ شدن ترمز ها و پینه بستن گریس های معمولی یا روغن ها (گیرپاژ ) ) آنرا نرم و روان نمائید .

امید است با این اقدام ساده بتوانیم عمر لنت ها را زیاد تر کرده و صرفه ی اقتصادی آنرا نیز نصیب خویش بگردانیم

با سپاس
پسر abbas123 ( مارلیک )

.

k4m1600
21 April 2008, 05:01 PM
با سلام
در صورت تمایل میتوانید از لینک رنو پارس نیز استفاده کنید
با تشکر (کارشناس رنو)

k4m1600
21 April 2008, 05:18 PM
با سلام

احتراما صدای ناهنجار در هنگام ترمزگیری در چرخهای عقب تندر 90 اغلب مربوط به خرابی کاسه چرخ و مجمعه توپیو بلیرینگ چرخ عقب می باشد که با تعویض این مجموعه مشکل برطرف میشود.
با تشکر(کارشناس رنو)

ام اي
21 April 2008, 06:16 PM
سلام
در حالي كه درب راننده باز است با نشست و برخاست روي صندلي راننده (پاها روي زمين ) صدايي از زير ماشين به گوش ميرسد كسي علت را ميداند؟

مثل اينكه سوالم رو بد جايي مطرح كردم . همه دوستان مشغول بررسي صداي لنت هستند . بنابراين در قالب پاسخ دوباره اون رو مطرح ميكنم.:icon_cry:

mohammad1983
21 April 2008, 06:23 PM
با عرض سلام

سلام
دوست عزيز مكان دقيق اين روغن ريزي كجاست كه معاينه كنيم ببينيم هست يا نه ؟چون ماله من رو موتورم سمت چپ و راست سيم گاز يه نمه چربو چيلي هست؟

مثل اينكه سوالم رو بد جايي مطرح كردم . همه دوستان مشغول بررسي صداي لنت هستند . بنابراين در قالب پاسخ دوباره اون رو مطرح ميكنم.:icon_cry:
سلام
دوست عزيز ممكنه صدا از صندلي باشه ماله من در يه حالتي كه قرار ميگيره وقتي رو صندلي نشستم تق تق ميكنه.در حالتي ديگه جير جير ميكنه.كلا صندليش بي صدا نيست.در كل يك بار روصندلي نشين و ماشن رو بالا پايين كن ببين صدا ميده.
چون بعيد ميدونم كمك هاي اين ماشين كوچكترين صدايي بده.

Navid_Aref
21 April 2008, 06:43 PM
سلام
دوست عزيز مكان دقيق اين روغن ريزي كجاست كه معاينه كنيم ببينيم هست يا نه ؟چون ماله من رو موتورم سمت چپ و راست سيم گاز يه نمه چربو چيلي هست؟

یکی از دوستان در سایت تیونینگ تالک به نام دینگالیگا این مشکل را به همراه عکس توضیح دادند. در چند پست قبل از یکی از این عکس ها برای نشان دادن دسته موتور استفاده کردم.

از يكي دو نفر شنيده بودم كه بعضي از لوگان هايي كه اون اوايل تحويل مشتري شدند مشكل تسمه تايم دارند و به اصطلاح تسمه دنده رد ميكنه....براي چك كردن ماشين رفتم نمايندگي پارس خودرو و خوشبختانه ماشين من كه مشكلي نداره ولي بقيه دوستان ميتونن خودشون با چك كردن اين قسمت از موتور٬از سالم بودن اون مطمن بشند كه يه موقع خداي نكرده كار دستشون نده .

البته گارانتي مشكلات ناشي از اين قضيه رو كاملا ساپورت ميكنه ولي با وجود كمبود قطعات يدكي بهتره قبل از اينكه اتفاقي بيفته خودمون چك كنيم چون همون طور كه ميدونيد اگر تسمه تايم دندانه رد كنه و استارت بزنيد سوپاپ ها كج ميشن و مشكلات زيادي براي موتور بوجود مياد.

اين قسمت كه سمت چپ قرار داره رو چك كنيد و مطمن بشيد كه از جايي روغن زيري نداره و اين محفظه روغني نيست...اگر خشك و تميز بود مشكلي نيست ولي اگر اثري از روغن ديديد سريعا به نمايندگي مراجعه كنيد تا اونها هم بررسي كنند و در صورت لزوم براتون تقاضاي تسمه تايم كنند و تعويضش كنند .

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

یک مطلب دیگر هم دیدم در مورد تقویت موتور و تیونینگ لوگان که فکر کنم جالب باشه:

pooyan.tt
22 April 2008, 01:41 AM
من نگاه کردم، خوشبختانه هیچ اثری از روغن نبود

k4m1600
23 April 2008, 01:36 PM
با سلام خدمت دوسان گرامی باید عرض کنم در مواردی که به عیب در کیفیت قطعه یا ایراد عملکردی خودرو برخورد میکنند از دستکاری سرخود یا تعمیر در خارج از سیستم نمایندگی مجاز خودداری کنند تا خدای نکرده موجب ابطال کارانتی خودرو و ایجاد ایراد بر قسمتهای دیگر نشوند.
از اینکه توجه میفرمائید متشکرم(کارشناس رنو)

nekuee
23 April 2008, 01:41 PM
حواله ال90 تیپ2 پارس خودرو چند؟ اولویت 10

fazarayan
23 April 2008, 01:42 PM
حواله ال90 تیپ2 پارس خودرو چند؟ اولویت 10

پارس خودرو رو کسی نمیفروشه چون داره منظم تحویل میده

k4m1600
23 April 2008, 01:53 PM
lمتسفانه از موارد شایع در اکثر خودروهای دارای تکنولوژی فرانسه که زیاد مشاهده میشود خودکشی شیشه میباشد.
که در تنر 90 نیز خودکشی شیشه عقب شایع ترین نوع ایراد در هنگام استفاده مالکین عزیز آن می باشد
لطفا قبل از هر افدامی پس از مشاهده به نمایندگی رنو مراجعه کنید
باتشکر (کارشناس رنو)

fazarayan
23 April 2008, 01:58 PM
lمتسفانه از موارد شایع در اکثر خودروهای دارای تکنولوژی فرانسه که زیاد مشاهده میشود خودکشی شیشه میباشد.
که در تنر 90 نیز خودکشی شیشه عقب شایع ترین نوع ایراد در هنگام استفاده مالکین عزیز آن می باشد
لطفا قبل از هر افدامی پس از مشاهده به نمایندگی رنو مراجعه کنید
باتشکر (کارشناس رنو)

ولی علت این خودکشی چیه و آیا میشه رفعش کرد؟ یا از وقوعش پیشگیری کرد؟

k4m1600
23 April 2008, 02:26 PM
مهندسین رنو در حال بررسی و رفع عیب هستند اما تا جائی که بنده مطلع هستم
ایراد به نوع جنس و کیفییت ان( جنس شیشه) مربوط میشه

fazarayan
23 April 2008, 02:41 PM

یعنی هیچ ربطی به کیپ کردن یا کیپ نکردن شیشه ها نداره؟:icon_ques

اینجانب
23 April 2008, 05:19 PM
صنایع شیشه گیلان همون کارخانه ایه که برای 405 و پرشیا و سمند هم شیشه عقب تولید میکنه؟
توی این خودروها هم شکستن خودبخود شیشه عقب زیاد دیده میشه.

Reza4223
26 April 2008, 03:01 PM
ديروز اتوبان چمران رو بالا ميرفتم. دو تا مشكل ديدم اول اينكه ماشين توي سربالايي كم آورد دوم اينكه بعضي وقتها حس ميكردم كه دور موتور و سرعت ماشين ثابت ميمونه و من هرچي پدال گاز رو فشار ميدم فايده نداره. من قبلا 206 ويا پرايد داشتم و اين سربالايي رو خيلي راحت مرفتم.به نظر شما مشكل چي ميتونه باشه؟

Navid_Aref
26 April 2008, 03:33 PM
ديروز اتوبان چمران رو بالا ميرفتم. دو تا مشكل ديدم اول اينكه ماشين توي سربالايي كم آورد دوم اينكه بعضي وقتها حس ميكردم كه دور موتور و سرعت ماشين ثابت ميمونه و من هرچي پدال گاز رو فشار ميدم فايده نداره. من قبلا 206 ويا پرايد داشتم و اين سربالايي رو خيلي راحت مرفتم.به نظر شما مشكل چي ميتونه باشه؟

دوست گرامی خودروی شما تاکنون چند کیلومتر کارکرد داشته است؟
موتور این خودرو حداقل به هزار کیلومتر کارکرد اولیه تحت شرایط صحیح آب بندی نیاز دارد تا به قدرت کافی برسد. و برای رسیدن به حداکثر توان هم باید از 3 هزار کیلومتر عبور کند..
در دنده پنج طی این دوره سرعت از حدی بالاتر نمی رود که علت آن رگلاژ خاص سیم گاز توسط قطعه پلاستیکی آبی رنگ بالای موتور و خار مربوط به آن است که می توان پس از پایان دوره آب بندی آن را تغییر داد. به آدرس زیر یعنی فروم تندر 90 هم می توانید مراجعه کنید.

fazarayan
26 April 2008, 03:36 PM

دوست گرامی خودروی شما تاکنون چند کیلومتر کارکرد داشته است؟
موتور این خودرو حداقل به هزار کیلومتر کارکرد اولیه تحت شرایط صحیح آب بندی نیاز دارد تا به قدرت کافی برسد. و برای رسیدن به حداکثر توان هم باید از 3 هزار کیلومتر عبور کند..

در تایید فرمایش نوید عزیز :icon_wink
من حس میکنم سیستم موتور تندر دور موتور رو یه جورایی کنترل میکنه :icon_mrgr
توی دفترچه راهنما هم به این نکته اشاره کرده که در سر بالایی بیخودی گاز بیشتر ندید چون به موتور فشار میاد و حتما از دنده معکوس استفاده کنید :icon_mad:
اشتباه نکنید این یک حسنه و بیشتر هم به سود موتوره:icon_cool

Reza4223
26 April 2008, 04:18 PM
ماشين من حدود 200 كيلومتر كار كرده كه با توجه به توضيح شما بايد از 3000 بگذره. ولي منظور شما از شرايط صحيح آب بندي چيه؟ آيا اگر در اين دوره يكي دوبار دور موتور به 4000 برسه براي ماشين ضرر داره؟

Navid_Aref
26 April 2008, 05:29 PM
ماشين من حدود 200 كيلومتر كار كرده كه با توجه به توضيح شما بايد از 3000 بگذره. ولي منظور شما از شرايط صحيح آب بندي چيه؟ آيا اگر در اين دوره يكي دوبار دور موتور به 4000 برسه براي ماشين ضرر داره؟

بله دوست عزیز بایستی صبر داشته باشید و با حوصله این مدت را پشت سر بگذارید. منظور از فشار به موتور بالا بردن دور بالای 5000 RPM است و به صورت موردی بالای 4000 رساندن دور موتور مشکل ساز نیست. نگران نباشید.

شرایط آب بندی در صفحه 50 دفترچه با 2-2 آمده است که مهمترین نکته بالا نبردن دور بالای 3500 در 1000 کیلومتر ابتدایی می باشد.
شرایط دیگر هم که شامل زمان پس از آب بندی می شود مثل:
1) حرکت پیوسته با سرعت زیر 30 کیلومتر در ترافیک 2) استفاده از خودرو در محیط های پر گرد و غبار 3)استفاده از خودرو به طور طولانی در مناطق گرمسیری 4) بکسل کردن و یدک کشیدن طولانی دیگر خودرو ها و کاروان 5) به طور متمادی استفاده از حالت دور آرام(سلو) باعث می شود که به خودرو فشار آید و بایستی سرویس های دوره ای به دو برابر افزایش یابند.
این مطالب در دفترچه راهنمای اصلی و دفترچه گارانتی خودرو آمده است .نسخه الکترونیکی دفترچه گارانتی هم در آدرس زیر موجود است.

mohammad1983
26 April 2008, 05:34 PM
من وقتي ماشين رو از كارخانه گرفتم (پارس خودرو) 7 كيلومتر كار كرده بود.اون مهندسي كه ماشين رو چك ميكرد و تحويل ميداد.ميگفت اين موتور چون مال مگان هست نياز به آب بندي نداره.
در ضمن مال من همونطور كه گفتم 7 تا كاركرده بود اونم تو كارخونه همه هم ميدونيم براي چك كردن ماشين اونجا بهش حسابي مي گازن.:icon_excl
از همون اول هم من كولر گرفتم.ولي زياد نگازيدم.الان هم 2 هزار تايي راه رفته.

Navid_Aref
26 April 2008, 05:43 PM
من وقتي ماشين رو از كارخانه گرفتم (پارس خودرو) 7 كيلومتر كار كرده بود.اون مهندسي كه ماشين رو چك ميكرد و تحويل ميداد.ميگفت اين موتور چون مال مگان هست نياز به آب بندي نداره.
در ضمن مال من همونطور كه گفتم 7 تا كاركرده بود اونم تو كارخونه همه هم ميدونيم براي چك كردن ماشين اونجا بهش حسابي مي گازن.:icon_excl
از همون اول هم من كولر گرفتم.ولي زياد نگازيدم.الان هم 2 هزار تايي راه رفته.

شما درست می فرمایید، ولی بنده شخصا تفاوت قدرت موتور را پس از 1000 کیلومتر ابتدایی حس کردم. موتور خودرو در ابتدا کاملا ضعیف و بی جان بود، طوری که با دنده یک به سختی به راه می افتاد و هنگامی که کولر را روشن می کردم تا حد خاموش شدن هم پیش رفت.
اما در حال حاضر فوق العاده قدرتمند شده تا حدی که با چهار سرنشین و صندوق پر به راحتی سربالایی ها را پشت سر می گذارد. به طور مثال در سفر عید به سمیرم (شهری بسیار کوهستانی در جنوب استان اصفهان) بسیار عالی بود.

به نظر بنده به دلیل تراش بسیار دقیق قطعات موتور و گیربوکس و تماس بسیار زیاد آنها با هم، زمانی نیاز هست تا قطعات به فرم مناسب برسند.

k4m1600
26 April 2008, 06:02 PM
1- آبا تمامی قطعاتی که در مورد نشتی روغن از پیچ میل سوپاپ ، معیوب بوده و بایستی تعویض شوند وارداتی وفرانسوی هستند؟ لازم بذکر است موتور ها کاملا وارداتی میباشد(اما الزاما ساخت فرانسه نیستند)اسپانیاو......
2- با توجه به نظارت سختگیرانه رنو و با توجه به اینکه بیش از 800000 دستگاه از این خودرو در سرتاسر جهان تولید شده چه طور این اتفاق افتاده است؟ایناتفاق در سال 2005 طی یک tecnichal note به تمام شبکه رنودرسراسر دنیا اعلام شد
3- آیا این عیب به طور کامل رفع شده و L90 های جدید این عیب را ندارند؟طی بخشنامه داخلی شرکت این موضوع در یک سزی شماره موتور اتفاق افتاده و انشالله تکرار نخواهد شد
5- آیا تفاوتی بین ماشین های تولید شده در ایران خودرو با پارس خودو درباره این ایراد وجود دارد؟ خیر ایراد در مونتاژ نیست
4- آیا عیب یا ایراد همه گیره دیگری در موردL90 گزارش شده است که رنو در حال بررسی آن باشد؟ مورد حادی مشاهده نشده اما درصورت مشاهده فراخوان صادر خواهد شد
آیا رنو قصد دارد در مورد کمربند و بوغ اخطار و احیانا نشان ندادن مصرف لحظه ای به دارندگان این ماشین فراخوان برای تعمیر دهد یا این موارد با قصد قبلی در L90 های ایرانی لحاظ نشده است؟ i dont know
با تشکر (کارشناس رنو)

fazarayan
26 April 2008, 06:03 PM
با اجازه نوید جان یک نکته رو هم من اضافه کنم :red_heart:
هیچوقت به موتور سرد گاز ندید :cool_phalls_59:
در جا گرم کردن ماشین هم برای موتور ضرر داره به آرامی حرکت کنید ولی به موتور فشار نیارید
بگزارید آمپر آب به چهار خط برسه بعد بگازید . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :cool_phalls_82:

Navid_Aref
26 April 2008, 06:04 PM
عملیات سرویس بر روی خودروهای چهار درب لوگان در رومانی:

گروه بين الملل: رنو و داچیا در حال آماده سازی عملیات سرویسی می باشند که مشتریان را قادر می سازد تا از آخرین بهبود های حاصل در فن آوری در کارخانجات بهره مند شوند.این فراخوان سرویس تنها به مدل های لوگان چهار درب مربوط می شود که تا پایان سال 2006 در رومانی و روسیه ساخته شده اند.

به گزارش خبرخودرو ، این عملیات (تزریق اضافی موم محافظ) مشتریان را قادر می سازد تا از پیشرفت های فنی به طور رایگان بهره مند شوند و خودروی خود را به ویژه در عوامل جوی محافظت بهتری نمایند. بر اساس آنچه در دفترچه نگهداری وگارانتی خودرو، رنو و داچیا بازرسی ضد پوسیدگی را نیز به انجام خواهند رساند و هر گونه سرویس لازم را نیز اجرا خواهند نمود. دلیل این امر نیز تعهد رنو و داچیا نسبت به کیفیت خودروهای تولیدی می باشد که در برخی موارد، آثار زنگ زدگی در پشت کمان چرخ برخی از مدل های چهار درب لوگان ساخت رومانی و روسیه را دریابی کرده اند.

این زنگ زدگی موضعی نتیجه دریچه ورودی آبی می باشد که در پشت کمان چرخ قرار دارد و در اثر عملیات دستی اتفاق افتاده است که در زمان فرآیند ساخت، به درستی انجام نشده( نقص در آب بندی و/یا وضعیت استقرار در پوش).عملیات اصلاحی مورد نیاز در کارخانه به انجام رسیده تا از بهترین کیفیت ساخت، اطمینان حاصل گردد، چر که عملیات آب بندی نیاز به مهارت بالایی دارد. این اقدامات اصلاحی کتبا به مشتریان مورد نظر ابلاغ خواهد شد.
( آنها کجایند و ما کجا؟!)

k4m1600
26 April 2008, 06:59 PM
Dear user:
If you can't read the following text and are using Internet Explorer as your browser , please goto View from the menubar then move on Encoding and finally click UTF-8. For users of the other browsers the similar method is to be used. Thank you.

Dear L90 owners
Good day
Please kindly inform us about your telephone no. , L90 version, Delivery date of your L90, if you are using your L90 for 2 to 5 months.
Click on below link and fill the form on Renault Pars official website:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

We will contact you to ask your opinion / comments regarding your car, try to investigate in your problems ( If any ) & put your name in our customer list, in order to give you small gifts for thanking your participation & transfer your ideas to Renault engineers.
Please if you have some family members / friends / relatives around you, who are using their L90 for 2 – 5 months, inform them to contact us as well on the mentioned email address

Thank you & Best Regards
Renault Pars Quality department

مالکین محترم خودروی تندر 90 (ال 90)
ضمن عرض سلام و تبریک سال نو
لطفا در صورتی که از خودروی رنو تندر 90 ( ال 90) خود به مدت بین دو تا پنج ماه استفاده نموده اید،به آدرس زير در سايت رسمي شركت رنو پارس مراجعه كرده و مشخصات درخواستي را پر كنيد:

و يا شماره تلفن تماس ، مدل خودرو و تاریخ تحویل خودروتان را هرچه سریع تر (تا پایان وقت اداری پنج شنبه 29 فروردین)به آدرس ایمیل ذکر شده ارسال نمایید.

چنانچه در بین دوستان / اقوام یا آشنایان شما کسانی هستند که خودرورنو تندر 90 خود را به مدت 5-2 ماه استفاده نموده اند،می توانند با ارسال مشخصات خود به ایمیل مذکور در برنامه ما شرکت نمایند.
پس از دریافت مشخصات شما،ما با شما تماس خواهیم گرفت و نظرات / ایده ها و مشکلات خودروتان (در صورت وجود) را جویا خواهیم شد.همچنین نام شما در لیست مشتریان ما ثبت شده و با انجام قرعه کشی،هدایایی به رسم یادبود تقدیم شما عزیزان می گردد.همچنین بدین طریق عقاید شما مستقیما به مهندسان رنو منتقل خواهد شد.

با تشکر و احترام
واحد کیفیت رنوپارس

k4m1600
26 April 2008, 07:02 PM
البته هنوز هم میتوانید از فرصت استفاده کنید

ام اي
27 April 2008, 01:49 PM
چراغ صندوق عقب ماشين من خاموش نميشود.
كليد قطع كن آن را بيش از يك دقيقه نگه داشتم ولي خاموش نشد. نشيمن صندلي عقب را برداشتم و ديدم چراغ روشن است.
فعلا به ناچار چراغ را درآورده ام.

fazarayan
27 April 2008, 02:15 PM
كليد قطع كن آن را بيش از يك دقيقه نگه داشتم ولي خاموش نشد. نشيمن صندلي عقب را برداشتم و ديدم چراغ روشن است.

شما مطمعنی که تمام درب های ماشین زمانی که شاسی را نگه داشتید بسته بوده چون اگه حتی یک درب باز باشه چراغ خاموش نمیشه.

Navid_Aref
27 April 2008, 02:23 PM

این مطلب قبلا هم توسط یکی دیگر از دوستان پرسیده شده بود.
چراغ صندوق عقب تاخیری است و هنگامی که درب صندوق بسته می شود حدود 70 ثانیه روشن می ماند. شما عجله کردید.
نکته دوم: در لوگان های E2 ,E2-LP چهار درب خودرو و درب صندوق عقب دارای کلید فشاری هستند که همگی به چراغ تایمر دار داخل و همچنین دیود قرمز رنگ نشانگر باز بودن درب های پانل جلو راننده فرمان می دهند.
اگر کلید فشاری چراغ صندق شما خراب کار کند چراغ بالا سر راننده و همچنین نشانگر پانل روشن خواهند ماند.

در مورد باز گذاشتن درب خودرو به صورت پارک شده برای محافظت از لاستیک آب بند یا سیل (Seal) دور درب ها عرض کنم به نظر بنده نیازی نیست چون آنها از جنس خوب و مرغوبی هستند و خشک نمی شوند.
بهتر است از قرار دادن خودرو در معرض آفتاب شدید و باد و باران اجتناب کرد مثل قرار دادن خودرو زیر محل سرپوشیده و یا حتی استفاده از یک روکش مناسب پارچه ای.

با عرض پوزش به دليل اشتباهي كه كرده بودم مطلب زير در دوصفحه قبل درج شد جهت اطلاع دوستان مجددا آن را تقديم ميكنم:
يك تجربه
حتما دقت كرده ايد كه وقتي خودرو صفر است صداي بسته شدن دربها صداي مطلوبي است اما پس از چند ماه اين صدا خشك و نامطلوب ميشود.
روشن است كه دليل اين امر فشردگي و كاهش انعطاف لاستكهاي درز گير دور دربها ميباشد بنابراين براي افزايش طول عمر صداي مطلوب پيشنهاد ميشود هر گاه خودروي شما در محل امني پارك شده ( مانند پاركينگ اختصاصي و يا مقابل درب مغازه و ...) دربها را طوري كه كاملا كيپ نشوند بسته و ماشين را قفل كنيد و براي روشن نماندن چراغ داخل خودرو هم آن را در حالت كاملا خاموش قرار دهيد ( هر چند كه در لوگان اين چراغ به صورت اتوماتيك خاموش خواهد شد)
فقط فراموش نكنيد وقتي خواستيد ماشين را حركت دهيد همه دربها را محكم ببنديد تا آسيبي به قفلها نرسد.

دوست عزیز کمی باز گذارن درب ها (برای حفاظت از سیل دور درب) به لولای آنها صدمه می زند، چون باعث می شود که وزن درب ها بیشتر روی لولا ها قرار گیرد، که به مرور زمان باعث افتادگی درب و صدمه بیشتر خواهد شد.

سیل دور دربها به راحتی و با هزینه کمی قابل تعویض است ولی خرابی لولا ها و قفل درب ها بسیار مشکل تر و هزینه برتر هست. تازه ممکن است به علت افتادگی درب ها به رنگ بدنه خودرو هم آسیب برسد.

لطفا در پست قبل ادغام شود.

raminazad
28 April 2008, 10:35 PM
اقا چرا كسي جواب منو نميده
حالا يه سوال ديگه : فيلتر هواي لوگان رو چطور عوض ميكنند (باز و بسته ميكنند) چون ميخوام بازش كنم بدم گرد گيريش كنند .توي فايلهاي رنو نحوه تعويض رو توضيح داده ؟اگه هست كدوم فايل.؟

MR_DJ_behzad
28 April 2008, 11:40 PM
سلام خدمت همه عزیزان تندری
ببخشید یک سوال داشتم اونم اینه که این روغن ریزی که می گید کجاست موتو ماشین بنده از این قسمت کمی روغن ریزی داره اون پیچ سیاه رنگ که تو تصویر مشخصه از کنار اون پیچ کمی روغن ریزی داره به نظر شما خوروی بنده هم دچار همان مشکل معروف تندر شده یا نه این اشکال از پیچ هستش
لطفا بنده رو راهنمایی کنین چون خیلی نگران هستم

mohammad1983
28 April 2008, 11:46 PM
اقا چرا كسي جواب منو نميده
حالا يه سوال ديگه : فيلتر هواي لوگان رو چطور عوض ميكنند (باز و بسته ميكنند) چون ميخوام بازش كنم بدم گرد گيريش كنند .توي فايلهاي رنو نحوه تعويض رو توضيح داده ؟اگه هست كدوم فايل.؟

سلام
اون قسمتي كه هواكش قرار داره كنارش پيچ داره.اون پيچ ها رو باز كني درب اونجا جدا ميشه و فيلتر رو ميكشي بيرون.

Navid_Aref
28 April 2008, 11:57 PM
ببخشید یک سوال داشتم اونم اینه که این روغن ریزی که می گید کجاست موتو ماشین بنده از این قسمت کمی روغن ریزی داره اون پیچ سیاه رنگ که تو تصویر مشخصه از کنار اون پیچ کمی روغن ریزی داره به نظر شما خوروی بنده هم دچار همان مشکل معروف تندر شده یا نه این اشکال از پیچ هستش

آقا بهزاد عزیز، به نظر بنده مشکلی وجود نداره. احتمالا از کنار سنسور مشکی-خاکستری رنگ بالای دایره قرمز رنگی که کشیدید مقداری روغن خارج شده و پایین ریخته که موردی نداره.
بهترین کار برای اطمینان بیشتر بردن خودرو و نشان دادن موتور آن به کارشناس فنی نمایندگی مجاز است. در آدرس زیر با عکس و توضیح مشکل روغن ریزی رو آورده ام.

pooyan.tt
29 April 2008, 02:29 AM
تسمه تایم رو چند هزار تا باید عوض شه؟

iriboy
29 April 2008, 05:54 AM

سلام به احتمال زیاد مشکل نداری برای اطمینان بیشتر یک نگاه به زیر ماشین سینی سمت شاگرد کنار تایر کن ببین روغنی هست یا نه و در نهایت برای اطمینان بیشتر به نمایندگی مراجعه کنید

MR_DJ_behzad
29 April 2008, 10:44 AM
مرسی از راهنمایی شما جناب نوید و پسر ایرونی
بنده از زیر به سینی سمت شاگرد نگاه کردم هیچ روغنی نبود فقط تو همون ناحیه دور پیچ روغن وجود داره و از در جاهای دیگه اثری از رو غن نیست امروز می خوام ببرم نمایندگی ببیم چی میشه نتیجه اش رو براتون می گم . باز هم متشکرم

راستی ببخشید جای فیلتر روغن کجاست من پیداش نکردم :icon_ques:icon_redf

taba
29 April 2008, 01:51 PM
تسمه تایم رو چند هزار تا باید عوض شه؟
سلام
طبق دفترچه راهنما در شرایط عادی هر 60000 کیلومتر.

mohammad1983
29 April 2008, 08:45 PM
مرسی از راهنمایی شما جناب نوید و پسر ایرونی
بنده از زیر به سینی سمت شاگرد نگاه کردم هیچ روغنی نبود فقط تو همون ناحیه دور پیچ روغن وجود داره و از در جاهای دیگه اثری از رو غن نیست امروز می خوام ببرم نمایندگی ببیم چی میشه نتیجه اش رو براتون می گم . باز هم متشکرم

سلام
ظاهرا فيلتر روغن در قسمت جلويي موتور قرار داره.بر خلاف بقيه ماشين هايي كه ديدم. چند تا تعويض روغني آشنا داشتم ميگفتن خيلي سخته اصلا معلوم جه جوري ميشه به اونجا رفت و بازش كرد.:icon_arro

iriboy
30 April 2008, 12:21 AM
MR_DJ_behzad عزیز اگه تندرت روغن ریزی داشته باشه بعد از رانندگی و وقتی موتور گرم هست دو سه قطره روی زمین کنار تایر سمت شگر میریزه وتسمه دینامت خرده میشه که خرده های ان روی موتور ودسته موتور واضحه ولی بهترین راه مراجعه به نماینذگی است

Navid_Aref
30 April 2008, 10:56 AM

در تایید نظر آقا محمد عکس و فیلم کوتاه زیر را از محل قرار گیری فیـلتر روغن لوگان قرار می دهم.

کلیپ کوتاهی از محل قرار گیری فیـلتر روغن تندر90: (حجم 723 کیلو بایت)

Navid_Aref
30 April 2008, 07:35 PM
با سلام خدمت همه عزیزان و اساتید محترم چون مساله نشتی روغن داره به یک مساله نگران کننده تندریان عزیز داره تبدیل میشه عکس قطعات که برای من تعویض شد را در لینک زیر اپلود کردم خیالتون راحت باشه که با تعویض قطعات تندرتون مشکلش حل شده و توان موتور افزایش پیدا میکنه ضمنا نمایندگیها ابزار مخصوص رنو وتایم گیری را در اختیار دارند خداو کیلی در محفظه تسمه تایم را که باز بود ادم از موتور کیف میکرد من دیاگ هم زدم ضمنا همه قطعات ودستمزد بجز دیاگ رایگان بود مصرف سوخت مقداری کمتر شد .ضمنا اینقدر دوستان نسبت به تندر کم لطف نباشن 2 پژو پارس یک هفته تحویلی هم من تو نمایندگی دیدم روغن ریزی داره

:lover: ([Only registered and activated users can see links])

با اجازه جناب iriboy عزیر که زحمت گرفتن عکس ها را کشیدند و آنها را در یک فایل Rar آپلود کرده بودند. حجم آنها را کم کردم و مجدد آپلود کردم تا راحت تر قابل استفاده باشند.
عکس آخری هم دو نمای برش خورده شماتیک از موتور K4M لوگان است که محفظه تسمه تایم در محل دو پولی آبی رنگ سمت چپ و بالای عکس مشخص است.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohammad1983
30 April 2008, 09:14 PM
با سلام
من ماشين رو چك كردم.از جايي كه بايد روغن بياد چيزي نيست ولي همونطور كه دوست عزيز MR_DJ_behzad ([Only registered and activated users can see links]) نشان دادند مال من هم از كنار اين پيچ روغني هست.علت اين روغن چي هستش؟ كسي اطلاع داره.چون قاعدتا موتور اصلا نبايد از جايي روغن بده!!

iriboy
1 May 2008, 12:24 AM
من از یکی از کارشناسان رنو سوال کردم ایشان علت مشکل نشتی روغن از پیچ دو سر رزوه که از یک طرف به میل سوپاپ واز طرف دیگه به پولی هرزگرد تسمه تایم بسته میشه دانسته و گفتند در ابتدا پیچ از الیاژ خاصی بوده که خود به خود اب بندی میشده ولی رنو این الیاژ را به خاطر الایندگی تغییر داده و از چسب مخصوص برای اب بندی پیچ استفاده کرده که در سری های اولی کارخانه های سازنده متوجه زدن این چسب و اب بندی این پیچ نبوده و این مشکل پیش امده و پس از نشت روغن از این پیچ تسمه تایم وتسمه دینام روغنی و داغ وخرده میشوند

k4m1600
1 May 2008, 09:11 AM
با سلام
باید عرض کنم این کارشناس محترم رنو احتمالا در جریان علت هصلی بروز عیب نبوده در صورت نیاز میتوانم NT صادره از رنو فرانسه را در این مورد به وضوح ارائه کنم تا دیگر از این شایعات جلوگیری کنیم (درخواست را به ایمیل بنده بفزستید)

با تشکر(کارشناس رسمی رنو)

iriboy
1 May 2008, 09:30 AM
سلام جناب k4m1600 شما استاد ما هستید و به هر حال کارشناس مجرب نقل قولی که من نقل کردم در نمایندگی هنگامی که 3 تندر برای همین عیب در حال تعمیر بود از کارشناس فنی تندرها پرسیدم و خودم هم پیچ های دو سر رزوه قبلی را دیدم که از کنارش روغن نشت کرده بود و وقتی باز شد ماده برای اب بندی اطرافش نبود ولی پیچ جدید را با چسبی که گفته میشد رنو برای اب بندی این قسمت داده بود اغشته و پیچ را بستند و قصد شایعه پراکنی نداشتم

با تشکر

taba
1 May 2008, 09:37 AM
با سلام
باید عرض کنم این کارشناس محترم رنو احتمالا در جریان علت هصلی بروز عیب نبوده در صورت نیاز میتوانم NT صادره از رنو فرانسه را در این مورد به وضوح ارائه کنم تا دیگر از این شایعات جلوگیری کنیم (درخواست را به ایمیل بنده بفزستید)

با تشکر(کارشناس رسمی رنو)
سلام

دوست گرامی چرا توضیحات را همینجا نمیفرمایید تا همه استفاده کنند و خودتان هم به زحمت پاسخ دادن به چندین ایمیل جداگانه نیفتید؟

salman24h
1 May 2008, 03:08 PM
سلام
من هم همین الان چک کردم و ماشین من هم دقیقا از همون نقطه روغن داده
سایز اصلی ([Only registered and activated users can see links])
حالا چیکار باید کرد؟ سینی رو هم دیدم. فقط یه ذره حس کردم چرب بود اما روی زمین هیچ اثری از روغن نبود. آقا نوید چیکار باید بکنیم؟

Navid_Aref
1 May 2008, 06:25 PM
سلام
من هم همین الان چک کردم و ماشین من هم دقیقا از همون نقطه روغن داده
سایز اصلی ([Only registered and activated users can see links])
حالا چیکار باید کرد؟ سینی رو هم دیدم. فقط یه ذره حس کردم چرب بود اما روی زمین هیچ اثری از روغن نبود. آقا نوید چیکار باید بکنیم؟

دوست عزیر خودروی بنده هم در محل مورد نظر مقداری جرم داره که به نظر روغن نمی آید و بیشتر حالت چسب یا قیر گونه داره. بنده هم دلیلش رو نمی دونم. ولی به نظر ایراد خیلی کوچکی هست چون از روز اول همین طوری بود و بیشتر نشده.

iriboy
1 May 2008, 10:07 PM
علت صدای چرخ عقب هنگام ترمز گرفتن مربوط میشه به کاسه چرخ و با تعویض ان مشکل حل میشه

MR_DJ_behzad
3 May 2008, 11:26 PM
سلمان جان نگران نباش ماله بنده هم از همین نقطه کمی روغنی هستش ولی بردم نمایندگی (2 تا3 بار ) به نمایندگی های مختلف گفتن مشکل خاصی نیست و خود به خود بر طرف می شه ولی اگه اگه دیدی زیاد شد بیار دوباره ببینیم ولی مال من هم یه کم کمتر هستش اول فکر می کردم با فشار آوردن به ماشین این روغن پیدا می شه ولی دیروز در تبریز اونجا رو پاک کردم و در جاده هم با سرعت 170 تا هم رفتم به سمت عجب شیر و اونجا دوباره نگاه کردم ولی اصلا هیچ اثری از روغن نبود اگه خدا بخواد کم کم داره کم میشه و اثرش داره می ره

واقعا ماشین با حال و برویی هستش

راستی یکی از نمایندگی ها هم می گفت امکان داره از لوله بالایی اون پیچ زیر لوله باشه که فکر نکنم از اونجا باشه برای اطمینان زیر اون لوله رو با دست خشک ببینید تا مطمئن شوید

MR_DJ_behzad
5 May 2008, 05:57 PM
راستی دوباره سلام امروز برای چندمین با دوباره بردم نمایندگی و گفت که از این لوله که در تصویر مشخصه روغن می ریزه ولی برای اطمینان بیار براش بست ببندیم تا روغن نریزه این بست رو که تو تصویر می بینین نمایندگی بست برای اطمینان و برای جلوگیری از نشت روغن

از دوستان عزیز خواهش می کنم که اگر ماله شما هم اینچنین ایرادی داشت مارو بی خبر نذارین :icon_excl

fazarayan
5 May 2008, 06:04 PM
از دوستان عزیز خواهش می کنم که اگر ماله شما هم اینچنین ایرادی داشت مارو بی خبر نذاری

من ماشین خودم رو چک کردم خشک خشکه نیکبختانه:baffle:

mohammad1983
5 May 2008, 08:31 PM
من امروز نگاه كردم يه كم كمتر شده.ولي لوگان پدرم يه 5 ماهي هست گرفته و 13000 تا كار كرده.اين قسمت يه حالت جرم گرفته شده و كلا خشكه ولي اوايل روغني بود.

Navid_Aref
8 May 2008, 02:04 PM
ضعف عملکرد خودرو در حالت کولر روشن رو فکر کنم پیدا کردم. این مشکل به ضعف موتور و سیستم کولر خودرو مربوط نیست و آنها در نوع خود بهترین هستند. البته پس از گذراندن دوره آب بندی صحیح این حالت بسیار کم می شود.

دلایل اصلی از نظر بنده - البته با اجازه دوستان گرامي:
1) بودن فقط یک فن خنک کننده بزرگ برای رادیاتور کولر و رادیاتور اصلی که شدت جریان بالایی هنگام روشن شدن می کشد. اگر دقت کرده باشید در ترافیک این ضعف محسوسه چون فن پشت سرهم روشن و خاموش می شود ولی در جاده اصلا حس نمی شود.
(به طور مثال در پژو 206 دو فن کوچک وجود دارد که به طور مرحله ای روشن می شوند که با وجودی که توان کاری باتری و دینام این خودرو کمتر از لوگان است فشار کمتری به سیستم برق خودرو می آید.)

2) نصب باتری 60 آمپر بر روی تندرهای تولید ایران به جای باتری 70 آمپر که بر روی لوگان های رومانی موجود است.

قطعات اصلي سيستم كولر اتومبيل به تفکیک :

لطفا در پست قبلی ادغام شود.

mohammad1983
8 May 2008, 03:10 PM
دوستان صاحبنظر سلام
من امروز براي 2 بار در اتوبان در سرعت 110 تا كلاچ ماشين رو گرفتم كه دكمه كولر رو بزنم و پس از روشن شدن كولر به راه خود ادامه بدم كه مثل بار قبلي ماشين در اون سرعت خاموش شد.علت رو كسي ميدونه؟
تا اون جايي كه يك بار تست كرده بودم و قتي ماشين رو خلاص مي كنم و پام رو از رو كلاچ بر ميدارم و كولر رو روشن مي كنم ماشين خاموش نميشه!(در اتوبان)

MR_DJ_behzad
8 May 2008, 04:09 PM
این اتفاق هم برای بنده هم رخ داده ولی فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه اونم به خاطر اینکه وقتی کولر رو روشن می کنی تو لحظه روشن شدن دور موتور خیلی کم میشه و احتمال خاموشی خودرو نیز افزایش پیدا می کنه بنده الان تو هر سرعتی که باشم اول برای اینکه دور موتور نیاد پایین یه کم پر گاز خلاصش می کنم بعد کولر رو روشن می کنم و تا حالا نیز مشکلی همچون خاموش شدن رو با این روش تجربه نکردم :icon_excl

MR_DJ_behzad
8 May 2008, 04:12 PM
جناب k4m1600 ([Only registered and activated users can see links]) کارشناس رنو اگر امکان دارد بفرمایید که این مشکلات روغن ریزی که در صفحه قبل تصاویری از اون رو گذاشته بودم مشکل خاصی به وجود نمی آورد و ایا خطرات احتمال جانبی نیز دارد یا نه؟

با تشکرات وافر از جوابدهی عزیز گرامی

Navid_Aref
8 May 2008, 04:19 PM
دوستان صاحبنظر سلام
من امروز براي 2 بار در اتوبان در سرعت 110 تا كلاچ ماشين رو گرفتم كه دكمه كولر رو بزنم و پس از روشن شدن كولر به راه خود ادامه بدم كه مثل بار قبلي ماشين در اون سرعت خاموش شد.علت رو كسي ميدونه؟
تا اون جايي كه يك بار تست كرده بودم و قتي ماشين رو خلاص مي كنم و پام رو از رو كلاچ بر ميدارم و كولر رو روشن مي كنم ماشين خاموش نميشه!(در اتوبان)

محمد آقا روش شما به سیستم کولر خودرویتان صدمه می زند و بایستی با سرعت کم و دور موتور پایین دکمه AC را فشار دهید. این شامل تمام خودرو های کولر دار می شود. کمپرسور لوگان با الترناتور به وسیله یک عدد تسمه می چرخند که اگر کمپرسور و یا تسمه معیوب شوند سیستم شارژ خودرویتان هم از کار می افتد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
کولر خودرو:
با گرم شدن هوا استفاده ازکولر خودرو بیشتر شده که برای طول عمر کولر رعایت نکات ذیل مفید است:
1-پس از روش کردن خودرو اجازه دهید موتور مدتی کارکرده و سپس نسبت به روشن کردن کولر اقدام نمائید. در غیر این صورت به دلیل سرد بودن موتور باعث استهلاک بیشتر موتور و هم چنین کمپرسور کولر می گردد.
2-در صورتیکه در حال حرکت هستید وقصد روشن کردن کولر را دارید به منظور جلوگیری از صدمه زدن به کلاچ و میل لنگ کمپرسور دور موتور می باید حداکثر به 1000دور در دقیقه برسد.کافی است که کلاچ گرفته تا دور موتور به این دور رسیده و کولر روشن گردد و سپس به ارامی پا را از روی پدال برداشته تا دور پولی کولر و میل لنگ موتور هم دور گردد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
در هنگام روشن کردن کولر حتما به دور موتور توجه کنید. چون در صورت بالا بودن دور موتور خودرو روشن کردن کولر سبب خرد شدن چرخ دنده های سیستم کولر می شود که تعمیر این کار هزینه بالایی دارد. در صورت نیاز به روشن کردن کولر در هنگام حرکت ابتدا کلاج گرفته و پس از افتادن دور موتور اقدام به روشن کردن کولر کنید و 2 تا 3 ثانیه بعد پا را از روی کلاج بر دارید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
نگهداری سیستم تهویه

mohammad1983
8 May 2008, 06:13 PM
[quote=Navid_Aref;510558]محمد آقا روش شما به سیستم کولر خودرویتان صدمه می زند و بایستی با سرعت کم و دور موتور پایین دکمه AC را فشار دهید. این شامل تمام خودرو های کولر دار می شود. کمپرسور لوگان با الترناتور به وسیله یک عدد تسمه می چرخند که اگر کمپرسور و یا تسمه معیوب شوند سیستم شارژ خودرویتان هم از کار می افتد.
کولر خودرو:
با گرم شدن هوا استفاده ازکولر خودرو بیشتر شده که برای طول عمر کولر رعایت نکات ذیل مفید است:
1-پس از روش کردن خودرو اجازه دهید موتور مدتی کارکرده و سپس نسبت به روشن کردن کولر اقدام نمائید. در غیر این صورت به دلیل سرد بودن موتور باعث استهلاک بیشتر موتور و هم چنین کمپرسور کولر می گردد.
2-در صورتیکه در حال حرکت هستید وقصد روشن کردن کولر را دارید به منظور جلوگیری از صدمه زدن به کلاچ و میل لنگ کمپرسور دور موتور می باید حداکثر به 1000دور در دقیقه برسد.کافی است که کلاچ گرفته تا دور موتور به این دور رسیده و کولر روشن گردد و سپس به ارامی پا را از روی پدال برداشته تا دور پولی کولر و میل لنگ موتور هم دور گردد.

خوب آقانويد من هم همين كاري كه اين جا نوشته انجام ميدم.ولي وقتي كلاچ را گرفته ام كولر رو ميزنم ماشين خاموش ميشه.ميگم نكنه اين جزو سيستم هاي لوگان هست.در صورتي كه اگر خلاص كنم پام رو از رو كلاچ بر دارم و كولر رو بزنم.خاموش نميشه.

arash2006_7
8 May 2008, 07:21 PM
محمد آقا روش شما به سیستم کولر خودرویتان صدمه می زند و بایستی با سرعت کم و دور موتور پایین دکمه AC را فشار دهید. این شامل تمام خودرو های کولر دار می شود. کمپرسور لوگان با الترناتور به وسیله یک عدد تسمه می چرخند که اگر کمپرسور و یا تسمه معیوب شوند سیستم شارژ خودرویتان هم از کار می افتد.
کولر خودرو:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
در هنگام روشن کردن کولر حتما به دور موتور توجه کنید. چون در صورت بالا بودن دور موتور خودرو روشن کردن کولر سبب خرد شدن چرخ دنده های سیستم کولر می شود که تعمیر این کار هزینه بالایی دارد. در صورت نیاز به روشن کردن کولر در هنگام حرکت ابتدا کلاج گرفته و پس از افتادن دور موتور اقدام به روشن کردن کولر کنید و 2 تا 3 ثانیه بعد پا را از روی کلاج بر دارید.
نگهداری سیستم تهویه

دوست عزیز اگه قرار باشه برای کولر گرفتن کلاچ گرفته بشه پس وقتی کولر اتومات میکنه (خاموش و روشن) یعنی کمپرسور کلاچ میکنه یعنی تو همون دور بالا پس باید برای هر بار اتومات کولر که معلوم نیست چند ثانیه اینکارو میکنه کلاچ گرفت!!! اینا فقط حرفه ولی در بار اول که در اون روز اصلا روشن نشده باشه یا 1هفته اول تو خلاص کولر روشن بشه بهتره چون کمپرسور روغنکاری میشه ولی دیگه در هر سرعتی مونده به قدرت موتور که بدون کلاچ روشن کرد وقتی باید کلاچ گرفته بشه که موتور ضعیف باشه نه برای لوگان که 105hp برای نگهداری از کمپرسور زمستون هر ماه 30 یا 15 دقیقه روشن بمونه که کمپرسور روغنکاری لازم رو انجام بده :icon_cool

Navid_Aref
8 May 2008, 08:55 PM
دوست عزیز اگه قرار باشه برای کولر گرفتن کلاچ گرفته بشه پس وقتی کولر اتومات میکنه (خاموش و روشن) یعنی کمپرسور کلاچ میکنه یعنی تو همون دور بالا پس باید برای هر بار اتومات کولر که معلوم نیست چند ثانیه اینکارو میکنه کلاچ گرفت!!! اینا فقط حرفه ولی در بار اول که در اون روز اصلا روشن نشده باشه یا 1هفته اول تو خلاص کولر روشن بشه بهتره چون کمپرسور روغنکاری میشه ولی دیگه در هر سرعتی مونده به قدرت موتور که بدون کلاچ روشن کرد وقتی باید کلاچ گرفته بشه که موتور ضعیف باشه نه برای لوگان که 105hp برای نگهداری از کمپرسور زمستون هر ماه 30 یا 15 دقیقه روشن بمونه که کمپرسور روغنکاری لازم رو انجام بده :icon_cool

دوست گرامی اگر دقت کرده باشید بنده مطالب بالا را از سایت های تخصصی خودرو نقل قول کردم و در آنها آمده است که روش های گفته شده باعث کاهش استهلاک سیستم کولر خودرو می شود.

به شخصه حتی کلاچ هم نمی گیرم و فقط با رها کردن پدال گاز و کمی صبر تا دور موتور کم شود، دکمه AC را فشار می دهم و در مواقعی که سرعت کم است مثل زمان های پر ترافیک از همان روش آقای بهزاد دی جی استفاده می کنم یعنی اندکی گاز می دهم و بعد کولر را روشن می کنم. مشکلی هم با خودرو پیش نیامده است.
مطالب بالا فقط پیشنهاد هستند که بنده آنها را از افراد مطلع نقل قول کردم. خودم هم به این همه سخت گیری اعتقادی ندارم.

arash2006_7
8 May 2008, 09:43 PM
از دوستان لوگان دار کسی در مورد پر شدن دندها 123... اطلاع داره؟ تا حد cut off پر بشه سرعت هر دنده
با تشکر:icon_excl

salman24h
10 May 2008, 02:49 AM
از دوستان لوگان دار کسی در مورد پر شدن دندها 123... اطلاع داره؟ تا حد cut off پر بشه سرعت هر دنده
با تشکر:icon_excl

من فقط یک بار وقتی که با یدونه پرشیا Drag انداختم دنده های 1 و 2 و 3 رو تا 6500 پر کردم. تا دور موتور 6500 که گاز قطع نشد و نمیدونم کی cut off میشه. راستش رو بخوای top speed هر دنده رو هم یادم نیست، چون توی اون لحظه کیلومتر سرعت رو نگاه نمیکردم! :icon_arro

RF51
10 May 2008, 04:35 PM
من فقط یک بار وقتی که با یدونه پرشیا Drag انداختم دنده های 1 و 2 و 3 رو تا 6500 پر کردم. تا دور موتور 6500 که گاز قطع نشد و نمیدونم کی cut off میشه. راستش رو بخوای top speed هر دنده رو هم یادم نیست، چون توی اون لحظه کیلومتر سرعت رو نگاه نمیکردم! :icon_arro
نتیجه اش رو هم بگید بد نیست، شیر یا ...؟:icon_cool

salman24h
10 May 2008, 04:51 PM
نتیجه اش رو هم بگید بد نیست، شیر یا ...؟:icon_cool

سلام
نتیجه رو نگفتم چون نمی خواستم بحث عوض بشه. فقط چیزی رو که تجربه کرده بودم رو نوشتم.
در اون Drag لوگان پیروز شد :icon_cool

emad62
10 May 2008, 05:42 PM
سلام
در مورد مشکل روغن ریزی که دوستان مطرح کردن ، ماشینم رو چک کردم از اون منطقه که در چند عکس مشخص کرده بودند روغن ندیدم اما از یه جا دیگه یخورده انگار روغن نشت کرده بود! شاید هم بخار روغن بوده ؟! نمیدونم؟ رفتم نمایندگی گفت چیزی نیست.
اینم عکسش:

نظرتون چیه؟ این از همون جنس روغن ریزیه که باید ماشین بخوابه و بره واسه تعمیر و تعویض؟؟؟

البته شاید بخاطر این بود که یه دفه زیاد بهش فشار آوردم/(یه 1 و2 نا تمام با 206T5 )

Navid_Aref
10 May 2008, 05:54 PM
سلام
در مورد مشکل روغن ریزی که دوستان مطرح کردن ، ماشینم رو چک کردم از اون منطقه که در چند عکس مشخص کرده بودند روغن ندیدم اما از یه جا دیگه یخورده انگار روغن نشت کرده بود! شاید هم بخار روغن بوده ؟! نمیدونم؟ رفتم نمایندگی گفت چیزی نیست.
اینم عکسش:

نظرتون چیه؟ این از همون جنس روغن ریزیه که باید ماشین بخوابه و بره واسه تعمیر و تعویض؟؟؟

البته شاید بخاطر این بود که یه دفه زیاد بهش فشار آوردم/(یه 1 و2 نا تمام با 206T5 )

آقا عماد ، دوست قدیمی. نگران نباشید . مقدار کمی نشت بخار روغن در آن منطقه مشخص شده در عکس ایرادی ندارد . قبلا هم در همین تاپیک در صفحات 7 و 8 مفصل در این باره بحث شده است.
( مقداری بخار روغن از کنار سنسور فشار داخل مانیفولد به خارج نشت کرده. در خودروی بنده هم کمی موجود است).

emad62
11 May 2008, 12:23 PM
سلام

دیروز اتفاقی سری به زیر ماشین زدم زیر سینی... چه خبر بود! پر از چربی و گرد خاک/ چیزی که برای پژو ندیده بودم!
البته بیشتر دور پیچها چرب و کثیف بود اول شک کردم که شاید این همون آلودگیه که از سینی سمت شاگرد روغن میچکه؟که قبلاً دوستان به اون اشاره کرده بودن/ چون بطور اتفاقی یخورده روغن زیر همون جا رو زمین ریخته بود(که بعداً مشخص شد مربوط به ماشین من نبوده).
چنتا عکس گرفتم که ببینید
یه سر رفتم نمایندگی گفت:" چیزی نیست "گریسه"که موقع بستن سینی و پیچهاش میمالن{(علتش رو کسی میدونه؟؟)} البته اگه خواستی سینی رو باز کن ببین زیرش چربه یا نه؟" منم رفتم کارواش سینی رو باز کردم زیرش چرب بود اما موتور روغنی نبود و اثری از نشت ندیدم/ سینی رو شستم که بعداٌ ببندمش.

حالا دوستان اهل فن نظر بدن که آیا بنظر شما گریسه یا...؟
چرا اینقد گریس مالیش کردن؟
اینم عکسایی که از زیر ماشین گرفتم:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]

k4m1600
11 May 2008, 06:52 PM
جناب k4m1600 ([Only registered and activated users can see links]) کارشناس رنو اگر امکان دارد بفرمایید که این مشکلات روغن ریزی که در صفحه قبل تصاویری از اون رو گذاشته بودم مشکل خاصی به وجود نمی آورد و ایا خطرات احتمال جانبی نیز دارد یا نه؟

با تشکرات وافر از جوابدهی عزیز گرامی

با سلام
باید عرض کنم خطرناک ترین حالت بروز مشکل روغن ریزی از ناحیه میل سوپاپ ریختتن روغن بروی تسمه تایم و ایجاد پارگی ان و رد شدن تایم موتور می باشد که در موتور k4m1600 بسیار خطرناک (موجب کج شدن سوپاپها و برخورد انها به پیستونهامیشود)

امیدوارم این ایراد کافی باشد

با تشکر
کارشناس رنو

garibbeh
14 May 2008, 08:31 AM
با سلام

سؤالي از دوستان داشتم

ماشين من وقتي درجا فرمان را به چپ يا راست مي پيچانيم صداي تق تق كمي از فرمان شنيده مي شود

آيا اين در تمامي تندرها وجود دارد؟

fazarayan
14 May 2008, 08:35 AM
با سلام

سؤالي از دوستان داشتم

ماشين من وقتي درجا فرمان را به چپ يا راست مي پيچانيم صداي تق تق كمي از فرمان شنيده مي شود

اگر منظور شما پله پله شدن هنگام درجا چرخاندن فرمان است اون یک مسئله عادی است و مربوط به پمپ هیدرولیک میباشد ولی صدای تق تق غیر عادیست:icon_cool

garibbeh
14 May 2008, 11:06 AM
با تشكر از جواب شما

احتمالا صدائي كه شنيده مي شود همان پله پله شدن هنگام درجا چرخاندن است.

اما اين مورد را من قبلا در ٢٠٦ نداشتم؟ نظر شما چيست؟

salman24h
14 May 2008, 03:09 PM
با سلام

سؤالي از دوستان داشتم

سلام
ماشین من هم دقیقا همین صدا رو میده. مخصوصا روی سطوح نسبتا صاف و صیقلی مثه موزاییک و سنگ. البته من از رینگ و لاستیک اسپرت استفاده میکنم و فکر میکنم که بیشتر ماشین های فرمان هیدرولیک هم اینطوری باشن.
البته هرچی لاستیک پهن تر باشه این قضیه شدیدتره ولی اصلا جای نگرانی نیست.

fazarayan
14 May 2008, 04:08 PM
با تشكر از جواب شما

احتمالا صدائي كه شنيده مي شود همان پله پله شدن هنگام درجا چرخاندن است.

اما اين مورد را من قبلا در ٢٠٦ نداشتم؟ نظر شما چيست؟

خوب البته وزن تندر از 206 بیشتره
شما یک آزمایش کن ببین وقتی درجا و نسبتا پر گاز فرمان رو میچرخانید هم پله پله میشود یا نه؟

Orion
14 May 2008, 06:23 PM
آقا ما لوگان بابامون رو برداشتيم برديم بيرون وقتي برگشتم سوييچ اصليش رو گم كردم!! :icon_neut
حالا بايد چيكار كرد؟:icon_cry:

آخه بگو بچه خودت ماشين داري ماشين باباتو ميخواي چيكار؟!! :cool_phalls_05:

Navid_Aref
14 May 2008, 07:06 PM
آقا ما لوگان بابامون رو برداشتيم برديم بيرون وقتي برگشتم سوييچ اصليش رو گم كردم!! :icon_neut
حالا بايد چيكار كرد؟:icon_cry:

آخه بگو بچه خودت ماشين داري ماشين باباتو ميخواي چيكار؟!! :cool_phalls_05:
شما بایستی دو کار انجام بدید.
1- ساخت قسمت فلزی کلید از روی کلید زاپاس
( پیچ فیلیپسی کوچک مشکی پشت کلید را که باز کنید این قسمت فلزی به راحتی از بدنه جدا می شود).
2- مراجعه به نمایندگی و تقاضای بدنه کلید خام

در نمایندگی مجاز می توانند با دستگاه کد خوان کد ایموبالایزر را بخوانند و آن را روی کلید خام جدید بریزند. در غیر این صورت بایستی با هزینه زیادی کل مجموعه ایموبالایزر خودرو را تعویض کرد.

@مهدي
18 May 2008, 08:10 PM
سلام به تمامی دوستان خصوصا آقا رضای عزیز و آقا نوید گرامی
من امروز لاستیکها رو با 4 جفت فالکن 205/60/15 عوض کردم البته تو کمربندی مشهد که حدودا با 80 تا سرعت میومدم احساس میکردم یه خرده فرمون به راست میکشه (برا امتحان یه مقدار فرمون رو ول میکردم میدیدم که ماشین به راست منحرف میشه).پیرو راهنمایی شمادوستان رفتم فشار باد تمامی چرخها رو گرفتند همگی در وضعیت خوبی بودند ولی مشکل کشیدن به راست حل نشده ضمنا عرض کنم این مقدار در سرعتهای پایین جزئی هست آپاراتیه میگفت فالکنها لاستیکهای خوبی نیستند ولی این مشکل برای دوستمون رهام هم که لاستیکهای کومهو انداختند هم پیش اومده؟
حالا به نظر شما این مشکل میتونه از تغییر سایز لاستیک از 65/185 به اندازه 60/205 باشه؟
ثانیا آپاراتیه گفت بده فرمون رو تنظیم کنند که چون ماشین نو هست فعلا که دلم نیومده بندازمش زیر تیغ جراحی!
البته ایشون یه پیشنهاد هم داد و اون اینکه جای لاستیکهای جلو و عقب رو کلا عوض کنم نظر شما چیه و آیا اصولا انداختن این لاستیک با این سایز اصولی بوده (البته من با مطالعه این کار رو انجام دادم):icon_roll

fazarayan
18 May 2008, 08:22 PM
من امروز لاستیکها رو با 4 جفت فالکن 205/60/15 عوض کردم البته تو کمربندی مشهد که حدودا با 80 تا سرعت میومدم احساس میکردم یه خرده فرمون به راست میکشه (برا امتحان یه مقدار فرمون رو ول میکردم میدیدم که ماشین به راست منحرف میشه).پیرو راهنمایی شمادوستان رفتم فشار باد تمامی چرخها رو گرفتند همگی در وضعیت خوبی بودند ولی مشکل کشیدن به راست حل نشده ضمنا عرض کنم این مقدار در سرعتهای پایین جزئی هست آپاراتیه میگفت فالکنها لاستیکهای خوبی نیستند ولی این مشکل برای دوستمون رهام هم که لاستیکهای کومهو انداختند هم پیش اومده؟
حالا به نظر شما این مشکل میتونه از تغییر سایز لاستیک از 65/185 به اندازه 60/205 باشه؟
ثانیا آپاراتیه گفت بده فرمون رو تنظیم کنند که چون ماشین نو هست فعلا که دلم نیومده بندازمش زیر تیغ جراحی!
البته ایشون یه پیشنهاد هم داد و اون اینکه جای لاستیکهای جلو و عقب رو کلا عوض کنم نظر شما چیه و آیا اصولا انداختن این لاستیک با این سایز اصولی بوده (البته من با مطالعه این کار رو انجام دادم):icon_roll

دوست عزیز لطفا در یک تاپیک پست بزنین مطمعن باشین خونده میشه :icon_surp
جواب شما:icon_mad:

Navid_Aref
18 May 2008, 08:26 PM

با سلام.
لاستیک های فالکن ساخت ژاپن و اصلی هستند یا خیر؟
قبل از تعویض لاستیک این مشکل موجود بود یا خیر؟
خوشبختانه شخصا با همین تایرهای بارز از لحاظ هندلینگ و حرکت خودرو تا کنون مشکلی نداشتم، فقط در جاده های با اسفالت خراب مقداری سر و صدای اضافی ایجاد می کنند.
بهتر است لاستیک هایی که تهیه کردید را پیش یک آپاراتی ماهر و خوب که بالانس دینامیک ( بالانس در جا یا روکار) انجام می دهد ببرید و چهار چرخ را بالانس کنید. به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.

نظر شخصی : اگر به فکر تعویض تایرها می افتید بهترین را جایگزین کنید ( به طور مثال لاستیک های میشلین یا بریجستون اصل و جدید).

مدل های روز لاستیک فالکن در عکس زیر موجود است.آیا مدلی که تهیه کردید جزو آنها است؟

Navid_Aref
18 May 2008, 08:49 PM
به این سایت ها هم سر بزنید :

بهترین لاستیک برای سمند (با لوگان و زانتیا یکسان است):

لاستيك ([Only registered and activated users can see links])(بازار - تیونینگ تالک)

رينگ و لاستيك ([Only registered and activated users can see links])(آموزش - تیونینگ تالک)

Reza4223
19 May 2008, 08:50 AM
دوستان چند روزيه كه ترمز ماشين من مثل روزهاي اول نيست. اوايل ميخ ميشد ولي حالا كه حدود 2500 كيلومتر كار كرده اولا پدال پايين تر از قبل ميره و كمي طول ميكشه تا ترمز بگيره. مثل ترمزهاي معمولي. به نظر شما بايد چكاركنم.

emad62
19 May 2008, 09:49 AM
دوستان چند روزيه كه ترمز ماشين من مثل روزهاي اول نيست. اوايل ميخ ميشد ولي حالا كه حدود 2500 كيلومتر كار كرده اولا پدال پايين تر از قبل ميره و كمي طول ميكشه تا ترمز بگيره. مثل ترمزهاي معمولي. به نظر شما بايد چكاركنم.

سلام
منم همچین حسی رو نسبت به ترمزا دارم. ترمز و کلاج مثل روز اول نیستن!!!

Navid_Aref
19 May 2008, 10:21 AM
از نظر بنده چند دلیل می تونه داشته باشه:
1) مکش مورد نیاز برای سیستم بوستر (تقویت کننده) ترمز به علل مختلف مثل کثیفی فیلتر هوا و غیره کم شده
2) لنت های ترمز تغییر فرم مختصری دادند و فاصله آنها از دیسک های ترمز و کاسه چرخ ها بیشتر شده
3) مقدار بسیار کمی هوا وارد سیستم هیدرولیک ترمز شده
همگی این عوامل قابل تصحیح هستند.

Reza4223
19 May 2008, 10:25 AM
از نظر بنده چند دلیل می تونه داشته باشه:
1) مکش مورد نیاز برای سیستم بوستر (تقویت کننده) ترمز به علل مختلف مثل کثیفی فیلتر هوا و غیره کم شده
2) لنت های ترمز تغییر فرم مختصری دادند و فاصله آنها از دیسک های ترمز و کاسه چرخ ها بیشتر شده
3) مقدار بسیار کمی هوا وارد سیستم هیدرولیک ترمز شده
همگی این عوامل قابل تصحیح هستند.

آيا خودمون ميتونيم اين مشكلات رو تشخيص داده و رفع كنيم يا بايد به نمايندگي مراجعه بشه؟

Navid_Aref
19 May 2008, 10:38 AM
آيا خودمون ميتونيم اين مشكلات رو تشخيص داده و رفع كنيم يا بايد به نمايندگي مراجعه بشه؟

حتما بایستی نمایندگی این امور(عیب یابی و تصحیح یا تعمیر) را انجام دهد. در مورد سیستم ترمز اصلا جای هیچ ریسک نیست.

Reza4223
19 May 2008, 03:43 PM
چرا كولر ماشين من اونجور كه بايد باد سرد نميده. قبلا كه 405 داشتم بعد از چند دقيقه واقعا يخ ميكردم. همچنين وقتي كه از ماشين كولر ميگيرم اگر درجا به ماشين گاز بدم و دور موتور مثلا تا 3000 بره، وقتي عقربه برميگرده و دور موتور نزديك 1500 ميشه ماشين ميلرزه. مثل اينكه ميخواد خاموش بشه. نظر دوستان در اين 2 مورد چيه؟

Navid_Aref
19 May 2008, 04:09 PM
خودروی شما چند کیلومتر کارکرد داشته و آیا از بنزین سوپر استفاده می کنید و یا فقط معمولی؟
زیر هزار کیلومتر قدرت موتور به طور محسوسی کم است که پس از گذراندن این دوره عالی می شود. ضمنا نباید سریعا پس از فشار دادن پدال پا را از روی آن بردارید چون سیستم سوخت پاش دچار وقفه ای در عملکرد خود می شود و به طور لحظه ای موتور می لرزد. به آهستگی بایستی پدال گاز را تغییر وضعیت بدهید. استفاده از بنزین سوپر برای افزایش قدرت موتور بسیار مفید است و این تنها یکی از خوبی های بنزین سوپر می باشد که در گذشته به گستردگی در مورد آن صحبت شده است.

rayadle
19 May 2008, 05:02 PM
سلام

باباجان سيم كلأج خارجي بنداز درست ميشه مثل كره!!

mohammad1983
19 May 2008, 09:53 PM
سلام
دوست عزيز من هم اوايل همين جوري مشكل داشتم.در زير ترمز دستي مهره اي هست،با آچار بكس لنت هاي عقب رو تنظيم كنيد .به طوري كه حس كنيد ترمز دستي تعداد دنده كمتري بالاتر مياد.(5 دنده)كلا ترمز گيري ماشين عالي ميشه.اما بهتر هست اين عمل بعد از دوره آب بندي باشه تا كاسه و لنت عقب آب بندي شده باشند.

Reza4223
20 May 2008, 10:33 AM
دوستاني كه براي رفع ايراد ماشين خود ميخواهند به نمايندگيها مراجعه كنند بايد اول با شماره 82271 تماس بگيرن. از شما شماره بدنه و پلاك رو ميگيرن و نمايندگي كه ظرفيت پذيرش داشته باشه رو اعلام ميكنن كه تصميم با خودتونه كه قبول كنيد يا يك روز ديگه تماس بگيرين.

davoodya
22 May 2008, 02:56 PM
بالا خره بین لوگان های ساخت ایران دزد با پارس خودرو ی از اون دزد تر فرقی وجود داره؟

HOOSEIN 105
22 May 2008, 03:08 PM
چرا كولر ماشين من اونجور كه بايد باد سرد نميده. قبلا كه 405 داشتم بعد از چند دقيقه واقعا يخ ميكردم. همچنين وقتي كه از ماشين كولر ميگيرم اگر درجا به ماشين گاز بدم و دور موتور مثلا تا 3000 بره، وقتي عقربه برميگرده و دور موتور نزديك 1500 ميشه ماشين ميلرزه. مثل اينكه ميخواد خاموش بشه. نظر دوستان در اين 2 مورد چيه؟

با سلام
راستش کولر ها قدرت سرمایشی خوبی ندارند برعکس بخاریش :icon_mad:
ولی وقتی کولر روشن است من این که موتور میلرزه رو اصلا احساس نمی کنم
راستش من هنگام استفاده از کولر دکمه تهویه مطبوع AC و روشن میکنم
بدون اون کولرش بیشتر شبیه بخاری است :icon_redf

HOOSEIN 105
22 May 2008, 03:40 PM
سلام

من 6000 تا رفتم ترمز معمولی است
ولی کلاچ کمی سفت شده

salman24h
22 May 2008, 03:51 PM
با سلام
راستش کولر ها قدرت سرمایشی خوبی ندارند برعکس بخاریش :icon_mad:
ولی وقتی کولر روشن است من این که موتور میلرزه رو اصلا احساس نمی کنم
راستش من هنگام استفاده از کولر دکمه تهویه مطبوع AC و روشن میکنم
بدون اون کولرش بیشتر شبیه بخاری است :icon_redf

سلام دوست من
خب اگه AC رو نزنی که کلا کولر رو روشن نکردی!
با روشن کردن تنهای فن که قرار نیست باد خنک بیاد
مثه این میمونه که پمپ آب کولر آبی رو روشن نکنی و فقط موتورش رو روشن کنی و انتظار داشته باشی که باد خنک بزنه.

mohammad1983
22 May 2008, 08:02 PM
فكر كنم اين دوستمون منظورشون اينه كه يه جاهايي آدم نميخواد كولر بزنه و فقط فن كار كنه و باد بيرون بياد.
راست ميگن من هم وقتي كه هوا نسبتا خنكه ميزنم فقط باد از بيرون بياد .ولرم به سمت گرم هستش.يعني قاطي هواي فن هميشه گرما هستش.:icon_eek:

reza a
23 May 2008, 04:19 PM
دوستان لطفا بدون اغراق بگین خنک کنندگی کولر l90به پای206میرسه؟ونظرتون در مورد اینکه میگن مصرف لنت absاز ترمز نوع معمولی بیشتره چیه؟وe1,e1فول,e2نسبت به قیمت وامکاناتشون کدوم مناسیتره؟
ممنون