View Full Version : سوال در مورد WLAN
Behrouz-880
26 February 2008, 09:35 AM
با سلام
چند روز قبل در فرودگاه مهرآباد شخصی با لپ تاپ از شبکه اینترنت استفاده می کرد. و متاسفانه پاسخ سوال من را در مورد نحوه اتصال به شبکه را هم ندادند. فقط گفتند که با سیم کارت ایرانسل نیست!
لطفاً اگر اطلاعی در مورد دایر شدن شبکه بی سیم داخلی در فرودگاه مهرآباد دارید بنده را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
nojex
26 February 2008, 09:40 AM
شبکه اینترنت فرودگاه مهراباد با پروتکل wlan 802.11 کار میکنه و مجانیه . فقط باید وایرلس رو فعال کنید و نیازی به ssid یا *** نداره . بعد از شناخت درگاهaccess point مستقیما شما به اینترنت وصل میشید
Behrouz-880
26 February 2008, 04:20 PM
nojex عزیز از راهنمایی شما ممنونم
آیا اطلاع دارید که چه مکانهای عمومی در ایران به این خدمات تجهیز شدند. من یک سال پیش مطلع شده بودم که در فرودگاه مشهد هم اینترنت بی سیم فعال شده ولی باید داخل فرودگاه برای استفاده کارت می خریدی تا بتونی متصل بشی! ولی نمیدانستم که مهرآباد به صورت رایگان این سرویس را ارائه میکنه.
منتظر دریافت اطلاعات بیشتری از شم هستم
NEC
26 February 2008, 04:57 PM
توی پاساژ پایتخت هم هست ولی نمی دونم مجانی باشه .
ماندانگاس
26 February 2008, 11:00 PM
فرودگاه امام ******************* هم هست. اصلا این یه مورد همگانیه! همه ی فرودگاه ها و ایستگاه های راه آهن بزرگ دنیا باید به اینترنت وایرلس مجهز باشن. و رایگان هم باشن.
پایتخت هم رایگانه.
Arasp
23 March 2008, 12:49 AM
شما کافیه یه روز موبایلتون یا لپتاپتون رو دستتون بگیرید برید تو مناطقی که بیشتر تجاری هستند مثل میرداماد, ونک, جردن, میدان ولیعصر و .... بزنید که خودش شبکه های بی سیم رو اسکن کنه, کلی شبکه های متفاوت پیدا میکنید, البته اکثر اونها پسوورد گذاشتن ولی خیلی از اونها که اینترنتشون رو share کردن از طریق بی سیم پسوورد هم نذاشتن و راحت میتونید از طریق اونها وصل بشید به اینترنت.
hitoo
12 May 2008, 09:07 AM
یک سوال داشتم:
من تو فرودگام مهرآباد که رفتم ،موبایلم شبکه هارو پیدا می کرد اما هیچکدوم از شبکه ها وصل نمی شدم!
خواستم ببینم wlam اولش باید تنظیمات خاصی رو تو موبایل انجام داد؟
این ارور access point که گاهی وقت ها میده برای چیه؟اصلا چی هست و چی کار باید کرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
applepie
18 May 2008, 01:57 PM
آقا با اين Pocket PC چجوري ميشه از اين امكان استفاده كرد؟ من يه k-jam دارم توي قسمت WLAN كلي تنظيمات بايد انجام بدي ولي من ديدم گوشي هاي ديگه خيلي راحت و فقط با فعال كردن WLAN ميتونن به اينترنت وصل بشن. ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد.
hitoo
28 May 2008, 08:16 PM
فرودگاه امام ******************* هم هست. اصلا این یه مورد همگانیه! همه ی فرودگاه ها و ایستگاه های راه آهن بزرگ دنیا باید به اینترنت وایرلس مجهز باشن. و رایگان هم باشن.
پایتخت هم رایگانه.
البته این نکته هم اضافه کنین که برخی فرودگاه ها وایرلسشون محدودیت زمانی یا محدودیت ترافیکی داره.مثلا تو فرودگاه مهرآباد شما بدون یوزر و پسورد اگه از سرویس وایرلس آسمان استفاده کنید بعد از 3 دقیقه دسترسیتون قطع میشه و نیاز به یوزر و پسورد دارین.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.