PDA

View Full Version : آداپتور تبدیل برق 110 به 220 برای گوشی HP

changeez
26 February 2008, 12:05 AM
سلام
دوستان من میخوام بگم برام از آمریکا یک گوشی اچ پی 6945 بیارن. که متوجه شدم که مطمئنا" شارژر اون گوشی با برق AC 110 کار میکنه در صورتیکه برق ایران AC 220 هستش. میخوام ببینم آیا آداپتوری هست که بشه شارژر 110 رو به برق 220 وصل کرد؟
یه سوال دیگه . برای اینکه مطمئن بشیم گوشی که قراره از خارج بیاد با سیستم ایران سازگاره چه فاکتورهایی باید در نظر گرفته بشه؟

nojex
26 February 2008, 01:20 AM
سلام
دوستان من میخوام بگم برام از آمریکا یک گوشی اچ پی 6945 بیارن. که متوجه شدم که مطمئنا" شارژر اون گوشی با برق AC 110 کار میکنه در صورتیکه برق ایران AC 220 هستش. میخوام ببینم آیا آداپتوری هست که بشه شارژر 110 رو به برق 220 وصل کرد؟
یه سوال دیگه . برای اینکه مطمئن بشیم گوشی که قراره از خارج بیاد با سیستم ایران سازگاره چه فاکتورهایی باید در نظر گرفته بشه؟

معمولا شارژر گوشی های مبایل 100-240 هست اما اگه فقط 110 هست باید از اداپتور استفاده کنید که حتی الان بعضی الکتریکی ها هم دارند .
برای خرید اداپتور باید دنبال جنس خوب باشید چون وسیله شما حساسه و نویز اداپتور یا اتصالی میتونه شدید به دستگاه صدمه بزنه . در ضمن توان خروجیش رو هم با توان دستگاهتون مقایسه کنید . اگه توان خروجیش کم باشه هم به باطری فشار میاد و هم زمان شارژ بیشتر میشه .

در مورد سیستم :
کلا در آمریکا 2 تا سیستم وجود داره
یکی gsm هست و یکی cdma . کلا گوشی های cdma کد دار هستند و سیم کارت نمی خورند . به جای سیم کارت باید توی شبکه فعال بشن. مثل sprint , nextel , verizon
می مونه gsm . سیستم gsm امریکا 800 1900 هست که at&t , t-mobile الان ساپورت می کنن. و میشه از این گوشی استفاده کرد . البته گوشی های کد باز اگه بخرید بهتره چون گوشی های att معمولا سیم کارت های دیگه رو اصلا قبول نمی کنند مگه اینکه بدید کدش رو بردارند و t-mobile هم قبول می کنه اما هیج future ای رو به شما نمی ده چون تمامش سافت وری هست .
بهتره از خود hp سفارش بدید و البته باید بگم کم کم دیگه داره تولیدش متوقف میشه در امریکا ینی متوقف که شده اما هنوز تو بازار هست .
می تونید از سایت www.computerhq.com قیمت های خوبی برای سفارش پیدا کنید

Farbod.E
26 February 2008, 02:26 AM

همانطور که محمد عزیز هم اشاره کردند الان چندین سال است که شارژرها یونیورسال شدند و دیگر نیازی به اداپتور نیست

hooman62
26 February 2008, 11:42 PM
با تایید کامل مطالب اساتید خوبم جناب مهندس فربد گرامی و جناب nojex (http://www.phallz.com/member.php?u=25101) بزرگوار
فقط یک نکته را اضافه کنم اون هم اینه اگر بر فرض محال برقش 110 بود و خواستی آداپتور بگیری بورسش پاساژ امجد در خیابان جمهوری نرسیده به پل حافظ میباشد

mohammad51
27 February 2008, 11:08 AM
hooman62 عزیز

اصلا لازم به این کار نیست در حال حاضر هر جای شهر که باشه یک الکتریکی که پیدا بشه حتما این نوع ادپتور ها رو داره و ارزش وقت گذاشتن برای رفتن این راه و برگشت رو در این ترافیک نداره:icon_cool