View Full Version : GPS
Evanescence
23 February 2005, 09:22 AM
سازمان فروش وخدمات پس از فروش ايران خودرو اعلام كرد: بزودي 1000 دستگاه از توليدات ايران خودرو به سيستم نقشه خوان (جي پي اس) مجهز خواهد شد .
اين سيستم شامل تجهيزات الكترونيكي و رايانه اي است كه ضمن ارائه كليه اطلاعات لازم درارتباط با مسيرهاي عبوري و مكان هاي شهري و آخرين موقعيت خودرو برروي نقشه منطقه، به راننده كمك مي كند كه بهترين مسير را تا مقصد تعيين كند.
اين اقدام براي اولين بار در ايران، توسط شركت ايران خودرو صورت مي گيرد و قراداد تجهيز و نصب دستگاه موقعيت ياب يا نقشه خوان با شركت تام ايران خودرو منعقد شده و به زودي تحويل خواهد شد.
گزارش سازمان فروش ايران خودرو حاكيست: پس از نهايي شدن قرارداد ، اين اقدام در سطح نمايند گي هاي مجاز استان تهران صورت خواهد گرفت و تعدادي از نمايندگي ها براي نصب ، آموزش و خدمات پس از فروش انتخاب خواهند شد كه پشتيباني و آموزش آن ها توسط شركت تام ايران خودرو انجام خواهد شد.
مدير پروژه سيستم ناوبري خودرو در شركت تام ايران خودرو نيز اعلام كرد: كاربرد سيستم هاي ناوبري، هدايت راننده خودرو از معابر مجاز (به صورت گويا و از روي نقشه)، از نقطه حركت تا مقصدهاي مورد نظر است.
مهندس آرش رسول زاده، خاطرنشان ساخت: اين سيستم داراي امكاناتي مانند نمايش زنده موقعيت خودرو روي نقشه، آدرس يابي، جستجوي اماكن شهري، امكان ذخيره و بازيابي نقاط مشخص در مسيريابي است.
وي افزود: در كامل ترين شكل اين سيستم علاوه بر ناوبري خودرو، كامپيوتر خودرو با قابليت هاي ويژه شامل سيستم هشدار دهنده، سيستم صوتي تصويري، دوربين عقب، دفترچه آدرس، نمايش دوزبانه نقشه، هدايت صوتي دو زبانه و بازي هاي كامپيوتري به مشتري عرضه مي شود.
وي اعلام كرد: پس از عرضه سيستم ناوبري خودرو بر روي خودرو سمند ، خودروهاي 206 و پارس نيز به تدريج تا پايان سال جاري به اين سيستم مجهز و به بازار عرضه مي شوند.
رسول زاده گفت: پيش بيني هاي لازم براي آموزش به كاركنان نمايندگي هاي خدمات پس از فروش ايران خودرو در زمينه ارائه خدمات نصب و پشتيباني سيستم ناوبري انجام شده است.
Top RPM
23 February 2005, 02:23 PM
ممنون از مطبي خوبتون.
يه سوال داشتم. خوشحال مي شم اگر جواب بديد.
جي پي اس فقط مقدار جابجايي رو نشون مي ده يا مسافت طي شده رو هم نشون مي ده؟؟؟ مثلا اگر 200 متر بريم و برگرديم. مي شه كاري كرد كه 400 متر مسافت طي شده رو نشون بده؟؟؟ جوابش برام خيلي مهمه
ممنون
Evanescence
1 March 2005, 12:50 PM
Top RPM, از سوالتون مشخصه كه فيزيكتون خيلي خوبه 8)
ولي فكر كنم GPS فقط جابجايي رو نشون بده :P
azma
1 March 2005, 12:56 PM
موقعيت شما از لحاظ طول و عرض جغرافيايي را نشان مي دهد مثل اينكه از بالا با هواپيما به پايين نگاه كنيد چون از ماهواره ها اطلاعات مي گيرد
masoud744
1 March 2005, 02:00 PM
سلام ميخاستم بدونم ايا ج پ س در انتخاب مسير ترافيك را هم محاسبه ميكند؟
Joe Satriani
1 March 2005, 02:17 PM
Top RPM, من در مورد GPS اتوموبيل هاي ايران قاقه قاقم :idea:
اما در مورد GPS هاي ديگه :
1) هر سوالي داريد بپرسيد
2) اگه 200 متر بريد و 200 متر برگرديد , همه رو حساب ميكنه (چون Map Trace ميكنه)
لااقل GPS من كه اينطوره
Top RPM
1 March 2005, 08:38 PM
Joe_Satriani, عزيز.
واقعا ممنونم. خيلي كمك بزرگي كرديد. كمكتون باعث يه صرفه جويي 800 هزار توماني شد( بايد مي رفتم trip masterمي خريدم)
راستي همه جي پي اس ها دقت 10 متر در هر كيلومتر دارن؟
اگر ديدش نسبت به ماهواره رو كم كنيم چي مي شه؟( مثلا بذاريمش تو يه فضاي كاملا بسته. دو كيلومتر بريم. بعد بياريمش بيرون. دو كيلومتر رو نشون مي ده؟)
Joe Satriani
1 March 2005, 10:01 PM
Top RPM, عزيز
دقت GPS ها يکی نيستند
مال من با دقت 1 متر هست :wink:
مال ماشين ها معمولاً دقتشون کمه چون نيازی ندارند که دقيق باشه
من GPS رو باهاش کار کردم که دقتش 13 سانتی متر بود :(
قيمت 45 چوق :mrgreen:
و امّا در مورد ديد
ببين برای اينکه درست کار کنه بايد 2 تا ماهواره رو ببينه
اگه 3 تا ببينه ميتونه 3 بعدی کار کنه يعنی ارتفاع رو بسنجه
از 3 تا به بالا هرچی بيشتر ببينه بهتره
چون هم دقت بيشتر ميشه هم سرعت آپديت
از طرف ديگه ممکنه که يکی از ماهواره ها رو ناگهانی از دست بدی برای همين بهتره که هميشه بيش از 3 تا رو همزمان داشته باشی
ولی در مورد اينکه گفتی بزاريمش تو فضای بسته
ببين اگه GPS کور بشه ديگه هيچی رو ثبت نميکنه
بلافاصله بعد از اينکه دوباره ديدش فعال شد موقعيت جديد رو نشون ميده و اون مدت که کور بوده رو Trace نميکنه
اون وقت با توجه به Location جديد خودت ميتونی بفهمی که تو اون مدت از چه مسيری حرکت ميکردی
اگه به Map Trace نگاه کنی يک خط ميبينی که در اون مدت که تو فضای بسته بودی خط دچار قطعی شده
اگه جايي از حرفام نا مفهومه بگو كه كامل تر بگم
Joe Satriani
1 March 2005, 10:25 PM
Top RPM, ضمناً شما اگه گوشي PPC يا لپ تاپ داريد اين جانور رو ببينيد : http://www.garmin.com/products/gps10/
در ايران 230 تومن فروخته ميشه :!:
Top RPM
2 March 2005, 02:04 PM
Joe_Satriani, جان
خيلي ممنون. ببينيد. من مي خوام يه جي پي اس ( حداقل دقت 10 تا 15 متر بگيرم) براي ناويگاتوري. پولم هم كمه. به نظر شما چي مي شه گرفت؟ در ضمن بايد تو ماشين باشه( نمي شه همش از پنجره بگيرم بيرون كه. مي افته داغون مي شه. در ضمن باتري دارن؟ مي خوام بتونه زياد كار كنه( مثلا نه صبح تا 8 شب. بعد 4-5 ساعت شارژ و دوباره استفاده. باتري شون چقدر كار مي كنه؟
راستي ايني كه گفتي رو با چه مدل هايي از گوشي مي شه استفاده كرد( درباره موبايل هيچي اطلاعات ندارم)
ببخشيد كه زياد شد
خيلي ممنون
Joe Satriani
2 March 2005, 04:21 PM
GPS هاي معمولي داخل ماشين (زير شيشه جلو) كار ميكنند 8)
من يه Garmin GPS 12XL دارم كه دقتش 15 متر هست ( در عمل خيلي دقيق تر از 15 متر هست !!!)
لينكش : http://www.garmin.com/products/gps12xl/
با 4 تا باطري آلكالاين Duracell (خودش گفته Duracell خوبه) 24 ساعت مداوم كار ميكنه :(
قيمتش قديما (4 سال پيش) 700 تومن بود اما الان بايد زير 200-300 باشه
من FirmWare اش رو Upgrade كردم به ورژن 4.60 و واقعاً ازش راضيم :wink:
و اون GPS10 رو هم با Pocket PC ها ميشه استفاده كرد ( لازم نيست از پنجره ماشين بگيريش بيرون و داخل كابين هم به خوبي كار ميكنه , به شرط اينكه زير شيشه عقب يا جلو باشه)
اگر هم Nokia Symbian داشته باشي ميتوني از اين استفاده كني : http://www.nokia.com/nokia/0,,63970,00.html
باز هم اگه سوالي بود در خدمتم و ميتونيد به ID ياهو PM بديد
Joe Satriani
2 March 2005, 04:33 PM
راستي Garmin 12XL ميتونه با External Antenna وصل بشه و دقتش به حداكثر برسه , ضمن اينكه آنتن بيرون ماشين قرار ميگيره و GPS داخل ماشين 8) و از همه مهمتر اينكه كابل ديتا كه من خريدم براي Upgrade هم Com Port هست هم شارژر فندك ماشين (مشكل باطري --> :mrgreen: ) سيمش هم خيلي بلنده و ميتوني چندين متر از ماشين دورش كني و ميتوني 4 تا باتري Rechargable بخري همراه با شارژر كه بوسيله فندك ماشين شارژ بشه 8)
Top RPM, ديگه چي ميخواي ؟
اما كابلش گرونه :oops: حدود 50 تومن
Top RPM
2 March 2005, 11:47 PM
Joe_Satriani, خيلي ممنون :wink:
چند تا سوال ديگه. يكي اينكه اگر براي چند ثانيه بريم تو تونل اون مسافت رو نشون نمي ده؟؟
Joe Satriani
2 March 2005, 11:53 PM
چند تا سوال ديگه. يكي اينكه اگر براي چند ثانيه بريم تو تونل اون مسافت رو نشون نمي ده؟؟
جواب :
ببين اگه GPS کور بشه ديگه هيچی رو ثبت نميکنه
بلافاصله بعد از اينکه دوباره ديدش فعال شد موقعيت جديد رو نشون ميده و اون مدت که کور بوده رو Trace نميکنه
اون وقت با توجه به Location جديد خودت ميتونی بفهمی که تو اون مدت از چه مسيری حرکت ميکردی
اگه به Map Trace نگاه کنی يک خط ميبينی که در اون مدت که تو فضای بسته بودی خط دچار قطعی شده
Top RPM
3 March 2005, 01:52 PM
مرسي. بعد يه چيز ديگه. اين ها پس تو هواي ابري كاربرد ندارن؟ مدلي هست كه بشه تو هواي ابري هم ازش استفاده كرد؟ آخه من حتي شايد مجبور شم تو برف و بارون هم ازش استفاده كنم. البته يه دونه ديدم كه طرف ازش استفاده مي كرد تو برف هم جواب داد. البته نفهميدم مدلش چيه. شما مي دونيد مدلش چي بوده؟
باز هم ممنون :wink:
Joe Satriani
3 March 2005, 11:14 PM
نمايندگي Garmin تو ايران هست (انحصاري هم هست)
من اينو كادو گرفتم دلم نمياد بفروشم وگرنه قابلي نداشت (شاه ابدالعظيمي :arrow: )
پدرام55
6 March 2005, 08:35 AM
نه بابا garmin نماينده انحصاري نداره .هر كسي براي خودش مياره و اسمش را ميذاره انحصاري.شما چند تا ميخواهيد تا براتون بفرستم
azma
6 March 2005, 12:33 PM
قيمتش چنده و ادرس در ايران بدهيد
Joe Satriani
6 March 2005, 12:46 PM
پدرام55, داره
من كاتالوگاشونو ديدم
همين GPS 10 رو هم تو همون ديدم
اسمش يادم نيست
ميپرسم ميگم
azma,
قيمت چي چنده ؟
azma
6 March 2005, 01:22 PM
جي پي اس براي استفاده در خودرو و از كجا مي شود تهيه كرد يعني ادرس نمايندگي
يك مدل مناسب و متوسط با كارايي خوب
Joe Satriani
13 March 2005, 05:32 AM
azma,
آدرس نمايندگيشو دوستم داره كه چون فارق التحصيل شده ديگه نميبينمش :shock:
اما از جلوي دانشگاه تهران ميتونيد GPS گير بياريد
البته Outdoor GPS و نميدونم كه براي ماشين هم دارند يا نه
از خودشون سؤال كنيد 8)
azma
4 April 2005, 08:01 AM
آيا گارانتي هم دارد ؟ منظورتان كتابفروشيهاي جلوي دانشگاه است |؟
Joe Satriani
4 April 2005, 09:25 AM
خير ٬ بله !
Joe Satriani
5 April 2005, 05:52 PM
قابل توجه همه
GPS گارمين مدل ForeTrex II با قابليت نصب در ماشين در تهران موجوده
قيمت 780 تومن 8)
پاساژ امجد طبقه همكف انتهاى پاساژ
azma
6 April 2005, 11:14 AM
780 هزار تومان يا 780 تك تومني؟؟!!!
ahora
7 April 2005, 03:54 PM
من ايران كه GPS را قيمت كردم گفتن 1.700.000 تومان كه MP3/DVD هم داره و هرجاي كره خاكي باشي ميتوني استفاده كني. 8)
اين همون GPS هست كه در هواپيما و كشتي ها استفاده ميكنن و آمريكايي هست.
اين اطلاعات را فروشنده به من داد.
saber2q
7 April 2005, 04:50 PM
اگه كسي خواست 17000000 ريال پول GPS بده بياد به من بگه تا يه GPS معرفي كنم كه به قير از اين 10000تا كار ديگم ميكنه و تو ماشينتون در حقيقت يه كامپيوتر خيلي قوي به همراه يك GPS داريد 8)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.