View Full Version : فرق روآی دوگانه سوز با بنزینی
sascovach
24 February 2008, 09:53 PM
سلام
من تو انجمن جستجو کردم ولی مطلبی ندیدم به خاطر همین این تاپیک رو باز کردم
می خواستم بدونم این روآی دوگانه سوزی که الان میدن بیرون با بنزینی فرقشون فقط تو یه کیت CNG و یه کپسوله گازه؟ یا اینکه از لحاظ موتوریت و بدنه هم یک سری فرق هایی دارن با هم؟
آخه تفاوت قیمتشون زیاده اگه فرقش تو همینه فقط که آدم همون بنزینی رو میگیره بعدا دوگانه سوزش می کنه (البته می دونم که الافی داره)، رنگ های بنزینی هم خیلی از دوگانه سوزش بهتره، مشکی داره...:icon_arro
Amir1871
25 February 2008, 08:38 PM
سلام دوست، عزيز منم تا حالا چيزي درباره تفاوتشون نشنيدم، فكر نميكنم فرقي بكنند جزاينكه نوع گازسوزش صندوقش كوجيكتره و استهلاك موتورش در حالت گاز سوز بيشتره :icon_twis. ولي نوع پايه گازسوزش به گفته مسئولان ايرانخودرو حدود 30% با نوع گازسوز فعلي تفاوت داره كه هنوز عليرغم قولي كه داده بودند (شروع توليد از دهه فجر) خبري ازش نيست، كه البته اگه خبري هم بشه مطمئنا به قيمت يك جيالايكس ميفروشنش. ظاهرا تغيرات در حجم موتور، الياژهاي استفاده شده در ساخت قطعات موتور، كيت انژكتور و ... است.
sascovach
25 February 2008, 09:59 PM
آره قضیه موتور جدید رو شنیدم اسمش هم OMVG بود فکر کنم ولی به چه درد می خوره وقتی یکی دو تومن بکشن روش واسه هز تغییر! فکر کنم اگه همینطور پیش بره کم کم این آردی دست زانتیا و کمری رو هم از پشت تو قیمت ببنده
motmot
26 February 2008, 06:57 PM
sascovach جان من از یکی از مکانیک های نمایندگی همین سوال رو پرسیدم گفت قطعات موجود در سر سیلندر خودرو های دوگانه سوز سعی شده از الیاژهایی استفاده بشه تا در مقابل حرارت بالا مقاومت بیشتری داشته باشن تو پیام ایرانخودرو هم نوشته بود حتی اگزوزهاشون هم همین خاصیت رو دارن دیگه نمیدونم اگزوزهاشون مگه با حرارت بالا چه اسیبی میبینه . در ضمن شرایط فروش اسفندماه روا مشکی دوگانه سوز داره (تحویل 20 روزه فروش از طریق وام های بانکی ) . پیشنهاد: اگر قصد داشتن خودرو دوگانه سوز داری از شرکت بخر دوگانه سوز کردن با این ازدهام مردم کار حضرت فیله :icon_excl موفق باشی.
sascovach
26 February 2008, 09:41 PM
پس فرق دارن
دمت گرم الان دیدم مشکی رو هم برای تحویل 10 روزه اضافه کرده
http://sales.ikco.com/presell/presell_view.asp?carid=232&id=100
خیلی خوبه چون من خودم واقعا از این دوتا رنگ نقره آبی و مشکی بدم اومده بود
Raminium2001
27 February 2008, 08:09 AM
کسی عکسی از موتور روآ دوگانه سوز نداره؟سیستم گازش چیه؟ میکسری هست؟
sascovach
27 February 2008, 12:06 PM
کسی عکسی از موتور روآ دوگانه سوز نداره؟سیستم گازش چیه؟ میکسری هست؟
من هم خیلی دنبال عکس موتورش گشتم ولی اصلا پیدا نشد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.