PDA

View Full Version : لکسوس

Hamed
24 February 2008, 06:07 PM
دیروز تو روزنامه تبلیغ ماشین لکسوس رو زده بود اونم با گارانتی 500.000 کیلومتر و یا 7 سال.
از دوستان کسی اطلاعات تکمیلی داره؟

shei2nak
24 February 2008, 06:18 PM
سلام.
منم دیروز پشت یه کامیون دیدم. ظاهر زیبایی داشت. دوستان اگه اطلاعاتی دارند فرمایند.

Rapstar
24 February 2008, 08:13 PM
با سلام
از همین هایی که پاناسونیک توی قرعه کشی اش می ده؟؟؟
ممنون

gongsta_021
24 February 2008, 10:44 PM
مدلش جی اس 460 هست توی میرداماذ یه سفیدشو اورده پیشتاز

PAYAM
24 February 2008, 10:57 PM
Lexus تولید شعبه امریکایی تویوتا هستش که برای سلیقه امریکایی (ماشین لوکس، جادار و با امکانات رفاهی فوق کامل) تولید می‌شه و یکی از برندهای محبوب در امریکای شمالیه.

mohsen3544
24 February 2008, 11:08 PM
جالبه با توجه به این تحریما چطور این ماشین داره وارد میشه و فکر کنم نمایندگی جداگانه داره از نمایندگی های تویوتا!

BloodReza
25 February 2008, 07:52 AM
واردات لکسوس آزاد شده و سه مدل مجوز واردات رو گرفتن
GS430
LS460
RX350
این سه مدل فعلن وارد میشن
اینم مجوزمانش بخونید بد نیست
[Only registered and activated users can see links]
منبع این نامه persiantuning هست

karash501
25 February 2008, 02:22 PM
اشین ساخت امریکا چطور مجوز گرفته؟وارد کنندش چه شرکنیه؟قیمتاش چطوره؟

gongsta_021
25 February 2008, 10:31 PM
قیمت ال اس چنده؟؟؟

nojex
25 February 2008, 10:57 PM
عجب پس باید منتظر کمری v6 هم باشیم .
وارد کنندش که ایرتویاس تا اونجایی که توی نامه دیده میشه اما جالب اینه که سازنده ژاپن درج شده

gongsta_021
3 March 2008, 03:45 PM
اس ال 150 میلیون جی ال 108 میلیون

Raminium2001
4 March 2008, 11:47 AM

کلاس : midsize lexury sedan
دیفرانسیل : عقب
موتور : 8 سیلندر V شکل با حجم 4.3 لیتر و 32 سوپاپ DOHC SMPI
حد اکثر قدرت : 290 اسب در 5600 دور در دقیقه
گشتاور : 319 lb.-ft. (پوند بر فوت) در 3400 دور در دقیقه
گیربکس : 6 سرعته اتوماتیک
سیستم تعلیق : متناسب با رانندگی اسپرت
ظرفیت : 5 نفر
وزن : 1700 کیلوگرم
ترمز : ABS روی چهار چرخ
ایربگ : 6 (راننده، سرنشین جلو، کنار راننده و سرنشین جلو 2تا، پرده ای سرتاسری 2تا)
ترمز کمکی : به صورت استاندارد نصب است
سیستم تهویه اتوماتیک
CD Changer با قابلیت قرار گرفتن 6 CD روی داشبورد
فرمان تلسکوپی
داشبورد چوب و چرم طبیعی
...
[Only registered and activated users can see links] .jpg
منبع : edmunds و forbesautos
مطالب جالبی رو که به نظرم امد ترجمه و خلاصه کردم. تست درایو های جالبی هم ازش هست که اگه دوستان خواستند بعد تزجمش رو قرار میدم.

chaghalo
4 March 2008, 11:34 PM
ببخشید لکسوسهای مدل GS430
LS460
RX350
قیمتهاشون چقدر هست؟اگه میشه جواب بدین.با تشکر

karash501
5 March 2008, 09:09 AM
مدل 8سیلندر هم قراره وارد شه؟

nojex
5 March 2008, 10:30 AM
کلا مدل 430 فقط با موتور 8 سیلندر تولید میشه . مدل 300 همین خودرو موتور 6 سیلندر داره که تو لیست واردات نیست

*علی*
5 March 2008, 11:29 PM
جالبه با توجه به این تحریما چطور این ماشین داره وارد میشه و فکر کنم نمایندگی جداگانه داره از نمایندگی های تویوتا!

محسن جان تو این مملکت کار نشد نداره . پول و رابطه باشه همه چیز امکان داره .
یک تحقیق کن ببین وارد کننده های تویوتا از چه ارگان هایی و از طرف چه اشخاصی حمایت میشوند ؟ :icon_razz بعد به حرف من میرسی که :

مثلا لندکروز 4800cc جز اولین مدل های وارداتی تویوتا بود .
در حالی که برای مثال مجوز هیوندای سانتافه بعد از حدود 1.5 تازه امسال صادر شد اون هم فقط مدل 2700cc مدل 3300cc که پارتی میخواد شماره بشه .

یا مثلا ب ام و x5 اجازه ورود نداره اما لکسوس gs اجازه ورود گرفته .

Senator
6 March 2008, 12:41 AM
حالا قيمتشم خيلي ارزونه!!! كسي قيمت مدل مذكور رو توي امارات نداره؟

rooznet
11 March 2008, 04:39 AM
LS گرون ترین سری لکسوس هست و از سال 2007 وارد بازار جهانی شد و اولین خودروهای 8 دنده اتوماتیک جهان هست - لکسوس های زیر مجموعه شرکت تویوتاست و خودروهای لوکس تویوتا رو می سازه - مدل های مختلفی داره که ارزونترینش سری IS هست که سال آینده وارد می شه و رقیب بی ام و سری 3 و بنز سی کلاس هست - LS هم رقیب بنز اس کلاس و بی ام و سری 7 هست - GS هم رقیب سری 5 بی ام و و E کلاس بنز - لکسوس هم مانند سایر خودروهای بنز و بی ام و خودروی لوکسی هست اما با کیفیتی بسیار بالاتر که اگه بدونید با 500 هزار کیلومتر یا 7 سال گارانتی عرضه می شه و این در همه جای دنیا همینطوره و بالاترین خدمات پس از فروش رو در سراسر دنیا داره که اگه در ایران انجام بشه -
سری RX و LX هم شاسی بلند هستند - ضمنا لکسوس های وارداتی به ایران ساخت ژاپن هستند
به زودی ادرس سایت لکسوس به فارسی می زارم .
اگه اطلاعات دیگه ای هم می خواید بپرسید

ضمنا اقای سناتور کی گفته کمری دبی 8 میلیونه ؟ کمری ارزونترین مدلش 18 میلیونه و نیسان زد هم در دبی 42 میلیون قیمت داره - مگر اینکه این قیمت های شما مربوط به مدل های قدیمی این ماشین ها باشه

Senator
11 March 2008, 01:03 PM
LS گرون ترین سری لکسوس هست و از سال 2007 وارد بازار جهانی شد و اولین خودروهای 8 دنده اتوماتیک جهان هست - لکسوس های زیر مجموعه شرکت تویوتاست و خودروهای لوکس تویوتا رو می سازه - مدل های مختلفی داره که ارزونترینش سری IS هست که سال آینده وارد می شه و رقیب بی ام و سری 3 و بنز سی کلاس هست - LS هم رقیب بنز اس کلاس و بی ام و سری 7 هست - GS هم رقیب سری 5 بی ام و و E کلاس بنز - لکسوس هم مانند سایر خودروهای بنز و بی ام و خودروی لوکسی هست اما با کیفیتی بسیار بالاتر که اگه بدونید با 500 هزار کیلومتر یا 7 سال گارانتی عرضه می شه و این در همه جای دنیا همینطوره و بالاترین خدمات پس از فروش رو در سراسر دنیا داره که اگه در ایران انجام بشه -
سری RX و LX هم شاسی بلند هستند - ضمنا لکسوس های وارداتی به ایران ساخت ژاپن هستند
به زودی ادرس سایت لکسوس به فارسی می زارم .
اگه اطلاعات دیگه ای هم می خواید بپرسید

ضمنا اقای سناتور کی گفته کمری دبی 8 میلیونه ؟ کمری ارزونترین مدلش 18 میلیونه و نیسان زد هم در دبی 42 میلیون قیمت داره - مگر اینکه این قیمت های شما مربوط به مدل های قدیمی این ماشین ها باشه
خوبه من مدلش رو بغلش نوشتم! چون ماشين كاركرده اونجا بدجور ميخوره تو سرش و كسي نميخره(نيست كه پولدارن...)تازه من مدل من كمري گرونترينشو نوشتم والا 5تومنيشم پيدا ميشه كه در مقايسه با پرايد صفر مثل.....
اگه منبع قيمتامو خواستي پي ام بده بت بگم!

gongsta_021
11 March 2008, 10:59 PM
is 350 وارد ایزان شده 85 میلون توی همشری اگهی داده بود

config
12 March 2008, 08:58 PM
دیروز تو روزنامه تبلیغ ماشین لکسوس رو زده بود اونم با گارانتی 500.000 کیلومتر و یا 7 سال.
از دوستان کسی اطلاعات تکمیلی داره؟
من ديروز تو ميرداماد به سمت مدرس قبل از افريقا يه نمايشگاه دردم همه اين مدل هايي كه بحثش شد رو داشت و بنر بزرگ زده بود لكسوس گارانتي 7 سال و يادم نيست چند كيلو متر.

gongsta_021
12 March 2008, 11:24 PM
500 هزار گارانتی ال اس 158 میلیون جی اس 105 میلیون

gongsta_021
12 March 2008, 11:27 PM
کسی قیمت نداره لکسوس کار کرده تو دبی چنده؟؟؟؟ مدل ال اس 460

nojex
14 March 2008, 04:49 AM
بلاخره لکسوس هم به بازار خودروی ایران وارد شد

مدل ls460 که گرون ترین مدل لکسوس هم هست توی لیست واردات قرار گرفته و باید دید چقدر مورد استقبال قرار می گیره .

ls در دو مدل معمولی و Long تولید میشه . مدل long حدود 13 سانتی متر کشیده تر شده و امکاناتی مثل صندلی برقی + ماساژور و گرم کن سیستم تهویه مجزا و سیستم صوتی برای سرنشین عقب به همراه شید برقی به مجموعه امکانات این خودرو اضافه شده .

در مورد موتور و سیستم محرکه این خوردو با بهره از موتور 4.6 لیتری 8 سیلندر 380 اسب توان رو به وسیله گیربکس 8 دنده اتوماتیک به چرخ های عقب منتقل می کنه . حداکثر تورک موتور در 4100 دور به 367 پاوند بر فیت می رسه .
سیستم تعلیق مستقل multi link با جذب کننده های نیرو و میله های پایدار کننده به همراه کمک فنر ها با سیستم تغییر حالت روی این خودرو نسب شده.
سیستم فرمان و ترمز برقی با کنترل الکترونیکی هست و 12 airbag به همراه abs و ترمز دیسکی در کنار سیستم تعیین موقعیت خودرو ( که به صورت اپشن قابل نسب هست ) محیط امنی رو ایجاد کرده.

از جمله امکانات دیگه میشه به صندلی برقی با حافظه دوربین دید عقب شست و شو دهنده چراغ جلو سیستم نشان دهنده فشار باد لاستیک سیستم اتوماتیک باز شدن در در تصادف و سیستم پارک خودکار اشاره کرد

در زیر می تونید تجهیزات مدل ls430 سفارش امارات رو ببینید
فکر می کنم با توجه به اینکه تمام مدل های وارداتی toyota به ایران مشابه با مدل های وارداتی از کشور امارات هستند lexus های وارداتی هم شامل این موضوع باشند.

LS460 with Standard Wheelbase

Body Type :

* 4 Door Sedan

Engine :

* 4.6 Litre, 4608cc, 8 Cylinders, 32 Valve, DOHC with Dual VVT-iE, 1UR-FE
* Output - 342hp/6400rpm
* Torque - 46.4kg-m/4000rpm

Transmission:

* 8-Speed Multi-Mode Automatic

Grade:

* LS460 with Standard Wheelbase

Interior Features:

* Front and Rear Air-Conditioning
* Mark Levinson Audio with DVD Player, 6-Disc Changer & 19 Speakers
* Driver & Front Passenger, Knee & Rear Side Airbags
* Smart Card Access & Engine Start System
* 4-Spoke Wood Steering Wheel
* Electric Power Steering with Memory Function
* One Touch Power Windows
* Power Door Locking
* Semi-Aniline Leather Seats with Integral Air-Conditioning
* Multi-Information Display
* Auto Sunshade for Rear Doors and Rear Windows
* Anti-Theft System with Immobilizer and Alarm
* EMV & Navigation System with 8-Inch DVD Monitor
* Bluetooth Connectivity
* Rear Park Assist Camera
* Adaptive Cruise Control
* Power Adjustable Front & Rear Seats, with Memory Function
* Pre-crash system
* Intelligent park assist

Exterior Features:

* Vehicle Dynamics Integrated Management System with ABS Brakes, TRC (Traction Control) and VSC (Vehicle Stability Control)
* 19 Inch Alloy Wheels
* Clearance and Back Sonar
* HID (High Intensity Discharge) Halogen, Bixenon AFS (Adaptive Front-Lighting) Headlamps
* Auto Headlamp Levelling
* Headlamp Washers
* Front Fog and Driving Lamps
* Sunroof - One Touch with Jam Protection
* Green Windshield Glass with Infrared Ray Protection

Nomad
14 March 2008, 06:21 AM
این LS460 همونه که تو روزنامه تبلیغشو میکنه ... ؟

gongsta_021
16 March 2008, 01:56 AM
توی کدوم روزنامه؟؟؟ میشه ازش عمس بگیری از روزنامه بزیری تو سایت؟؟؟

mam_m1368
30 March 2008, 09:42 PM
اگر قرار باشه با این قیمت ها وارد بشه من بشخصه صد در صد ماشنی هایی از قبیل مرسدس و بی ام و دبلیو رو ترجیح می دم.پول دادن به این میزان برای ماشین های تولید تویوتا اصلاً به صرفه نیست.چون تا زمانی که با همین قیمت امکان خرید ماشین های فوق العاده تولید بنز و بی ام دبلیو وجود داره دلیلی وجود نداره که بریم سراغ امثال تویوتا.
البته برای اینکه سو برداشت نشه باید بگم من خودم طرفدار پروپا قرص تویوتا هستم ولی در مقایسه با ماشین هایی مثل بنز و بی ام دبلیو دیگه تویوتا حرفی برای گفتن نداره

فروزنده
31 March 2008, 10:43 AM
اگر قرار باشه با این قیمت ها وارد بشه من بشخصه صد در صد ماشنی هایی از قبیل مرسدس و بی ام و دبلیو رو ترجیح می دم.پول دادن به این میزان برای ماشین های تولید تویوتا اصلاً به صرفه نیست.چون تا زمانی که با همین قیمت امکان خرید ماشین های فوق العاده تولید بنز و بی ام دبلیو وجود داره دلیلی وجود نداره که بریم سراغ امثال تویوتا.
البته برای اینکه سو برداشت نشه باید بگم من خودم طرفدار پروپا قرص تویوتا هستم ولی در مقایسه با ماشین هایی مثل بنز و بی ام دبلیو دیگه تویوتا حرفی برای گفتن نداره
لکسوس ls600 هیبرید 5000 سی سی 8 سیلندر که البته سعادت روندنشو نداشتم چون خارج از کشور بودفقط یه نیم ساعتی یه مسیری رو داخلش بودم ولی باید بگم تا حالا همچین ماشینی سوار نشده بودم که اینقدر نرم و بی صدا باشه .صدای تایر ها و صدای ماشینهای اطراف و مهمتر از همه صدای موتور به گوش نمی رسه ! صندلی های فوق العاده نرم با کلی امکانات که از دکمه های فراوانی که تو ی ماشین قرار داشت معلوم بود طرف میگفت که سیستم پارک خودکار هم داره که من ندیدم ازش استفاده کنه و اگه باشه برام خیلی جالبه:icon_sad: و... قیمت بیسش از 104 هزار دلار شروع میشه (هیبریدی)
بحث مقایسه نیست ولی من بنز اس کلاس و بی ام و سری 7 رو ترجیح می دم .

Senator
31 March 2008, 03:19 PM
به نظر من كه استيل ماشين فوق العادهست! به نظر من مخصوصا به بنز برتري داره! كلاس سي كجا اين كجا...

mam_m1368
31 March 2008, 05:58 PM
به نظر من كه استيل ماشين فوق العادهست! به نظر من مخصوصا به بنز برتري داره! كلاس سي كجا اين كجا...
البته دوست عزیز این ماشین(سری LS لکسوس) در واقع رقیب S-class بنز و 7series بی ام دابلیو هستش

Senator
31 March 2008, 08:01 PM
البته دوست عزیز این ماشین(سری LS لکسوس) در واقع رقیب S-class بنز و 7series بی ام دابلیو هستش
بنده از لحاظ قيمت عرض كردم!
الان بنز C classچند گير مياد؟ البته 2008.

moji.inter
6 June 2008, 09:56 AM
ار ایکس 350 98تومن جی اس 430 110تومن ال اس 460 164تومن در ضمن این لکسوس های وارداتی ساخت کشور ژاپن هست

pouya_yz
10 June 2008, 10:30 PM
لکسوس یک رده داره بنام سری IS که وارد ایران نشده و در کلاس مرسدس سی کلاس و ب.ام.و سری 3 قرار داره و از نظر طراحی فوق العاده اسپرته .

ضمنا امروز یه آگهی از ایرتویا خوندم که چون در لکسوس های وارداتی بدون گارانتی سیستم PDS فعال نیست مردم را از خریدن لکسوس هایی که بصورت شخصی و غیر از ایرتویا وارد میشن بر حذر داشته بود . کسی اطلاع داره PDS چه سیستمی است که در لکسوس استفاده شده ؟؟