PDA

View Full Version : چند سوال درباره پروتون ویرا

hamedfox
23 February 2008, 07:08 PM
1- از نظر سرو صدای داخلی به چه صورتی است ( یعنی مثل سمند صدای هوا داخلش میاد یا تلق تولوق )
2- اونوقت اتوماتش از نظز گیربگس مشکل خاصی نداره
3- مصرف بنرین به چه صورتی هست

از دوستانی که پروتون دارن اگه جواب بدن ممنون میشم چون می خوام سمندم وبا یه لیفت بک اتوماتیک عوض کنم می خوام بره چند سال خیالم راحت باشه ممنون میشم

karash501
27 February 2008, 11:50 PM
نفوذ صدای موتورش بیشتر از سمنده ولی اتاقش صدا نداره البته سینی عقب لیفت بک تو دست اندازا تلق تلوق میکنه اتوماتشو ندیدم مصرفشم تو شهر 10-11 میخوره که نسبتا زیاده

Raminium2001
28 February 2008, 10:57 AM
از سمند تکنولوژی خیلی بالاتری نداره و امکانات به مراتب کمتر که به قیمتش نمی ارزه. البته نباید منکر کیفیت مونتاژ خیلی بالاترش نسبت به سمند شد.
من که پیشنهاد نمی کنم شما سمند LX رو بدی ویرا بگیری. اما در هر حال صلاح کار خویش خسروان دانند.

fery59
28 February 2008, 01:51 PM
رفیقم داره ماشین ضعیفی تو سر بالایی جوندار نمیره اگه اندازه ماشین مد نظر نباشه گل بگیر سواریش خیلی لذت داره اما یدکی گرونی داره
البته این نظر من...

Moein273
28 February 2008, 02:12 PM
البته جالبه کسانی که این ماشین رو دارند همه ( 90 درصد مواردی که خودم پرسیدم ) بسیار راضی هستند اما کسانی که ماشین دیگه ای دارند از این ماشین خوب نمیگن !!

karash501
28 February 2008, 03:24 PM
من یکیشون که چندان راضی نیستم!لوازم بدنه خیلی گرونه تو سربالایی هم اصلا جون نداره یه بار نزدیک بود بدجوری کار دستم بده ولی تا حالا که 40تا کار کرده کوچیکترین مشکل فنی واسش پیش نیومده

hamedfox
2 March 2008, 12:58 PM
من به خاطر اتومات بودنش می خواستم بگیرم و شرایطش ولی تا اینجا فکر می کنم باید تجدید نظر کنم و یه خورده بیشتر تحقیق کنم

Ramtin329
2 March 2008, 07:21 PM
الان با توجه به قیمتش که 15 میلیون شده دیگه چندان توجیهی برای خریدش وجود نداره مگر اینکه طالب این ماشین باشی چرا که قیمتهای پایین تر با قابلیتهای بالاتر وجود دارند . مثلا ال 90 تیپ 2 که از نظر فنی هم پیشرفته تره البته ممکنه از قیافه اش لذت نبرید . و یا سمند و پژو اس ال ایکسکه در آینده خواهد آمد البته باید بازار فروش دست دوم را هم در نظر گرفت پروتون از این لحاظ اصلا وضعیت مناسبی نداره .