View Full Version : جطور ميشه صداي زياد داخل اتاق روآ رو كم كرد؟؟؟؟؟
Amir1871
23 February 2008, 12:49 AM
سلام دوستان.
آيا تا حالا كسي تونسته يه مقدار از ورود صداي جانخراش موتور و مجموعه انتقال قدرت رو به داخل اتاق روآ كم كنه؟! اگه تونسته و تجربهاي در اين زمينه داره، خواهش ميكنم تجربشو در اختيار بقيه دوستان بذاره تا شايد بشه به كمك هم حداقل يكي از ايرادات جدي روآ رو كاهش داد و تجربه سواري با اين ماشينو كمي لذت بخشتر كرد.:icon_ques
از لطف همه دوستان ممنونم. :icon_wink
Raminium2001
23 February 2008, 10:18 AM
آیا روآ نمد زیر کاپوت داره؟ اگه نداره، بذار حدود 40 درصد صدا کمتر میشه. صداگیر هم اضافه کن (پشت موتور روی شاسی) اینم خیلی موثره. کلا این کارها رو بکنی خصوصا نمد زیر کاپوت که هم روتین هست هم خیلی هزینه نداره، دیگه حداقل از جنخراشی در میاد.
Amir1871
23 February 2008, 08:44 PM
دوست عزيز از راهنمائي خوبت ممنون، ميگن اگه نمد زير در كاپوت نصب شه باعث بالا رفتن غير طبيعي آمپر ميشه درسته؟ براي اون قضيه صداگير پيش برقكار بايد رفت؟؟؟
nader875
24 February 2008, 08:13 AM
نه این کار و صاف کار و نقاشا بهتر بلدن ------اگه قرار بود باعث بالا رفتن بشه رو پارس نمیزاشتن
nader875
24 February 2008, 08:15 AM
تازه اگه هم بگیم که این کار باعث گرم شدن میشه فکر کنم ردیاتور روا واسه جبران این کار کافی باشه....
dr_mehry
2 March 2008, 10:52 AM
من روی ماشین بابام امتحان کردم .هیچ تاثیر تو صدای موتور نداره .فقط کاپوت کمتر گرم میشه و دوام رنگش بیشتر میشه .
Raminium2001
2 March 2008, 12:54 PM
نمد باعث بالارفتن دما نمیشه چون اصل خنک کاری با رادیات هست و قرار نیست موتور از طریق کاپوت خنک شه که در این صورت باید دوام رنگ کاپوت به یک هفته هم نرسه. اما در مورد صدا، برای پژو و سمند خیلی تاثیر داشته و دوستانی که برای ریو (مشکل صدای موتور داخل اتاق تو ریو خیلی زیاده) استفاده کردند هم تقریبا راضی هستند.
یعنی شما وقتی روی ماشین پدرت نصب کردی هیچ تاثیری نداشت؟ من روی سمندم (فابریک) هست و باعث شده حتی صدای آژیر دزدگیر هم به زور شنیده بشه در حالی که وقتی کاپوت بالاست، صدای گوش خراشی داره. شاید نمد خوبی براتون نذاشتن (شنیدم جنس بد هم تو بازار هست با قیمتهای ارزون) میشه بگی چند خریدید؟
dr_mehry
3 March 2008, 10:22 AM
نمد باعث بالارفتن دما نمیشه چون اصل خنک کاری با رادیات هست و قرار نیست موتور از طریق کاپوت خنک شه که در این صورت باید دوام رنگ کاپوت به یک هفته هم نرسه. اما در مورد صدا، برای پژو و سمند خیلی تاثیر داشته و دوستانی که برای ریو (مشکل صدای موتور داخل اتاق تو ریو خیلی زیاده) استفاده کردند هم تقریبا راضی هستند.
یعنی شما وقتی روی ماشین پدرت نصب کردی هیچ تاثیری نداشت؟ من روی سمندم (فابریک) هست و باعث شده حتی صدای آژیر دزدگیر هم به زور شنیده بشه در حالی که وقتی کاپوت بالاست، صدای گوش خراشی داره. شاید نمد خوبی براتون نذاشتن (شنیدم جنس بد هم تو بازار هست با قیمتهای ارزون) میشه بگی چند خریدید؟
من از نمایندگی تو یزد گرفتم .جنسشم حالت موکت مانند نمدهای تقلبی را نداره .قیمت 25 تومن با نصب . البته کارشناس نمایندگی قبل از نصب گفت که بدلیل ویژگیهای صوتی متفاوت موتور پیکان نصبت به پژو ،ممکنه عایق کارساز نباشه . حالا به فرض که مشکل صدای موتور روا رو هم برطرف کنیم (که چندان هم صداش آزار دهنده نیست ) مشکل زوزه گیربکس و دفرانسیل رو می خواهید چه کار کنید . ضمنا ماشین پدر وقتی سرعتش از 90 بیشتر می ره صدای باد هم داخل ماشین بگوش می رسه . درها رو هم ریگلاژ کردم فایده ای نداشت . بنظر شما چاره ای است ؟ البته این صدای باد تو ماشن خودم هم هستش ولی تو سرعتای بالاتر !
Raminium2001
4 March 2008, 10:44 AM
در مورد صدای باد، علت اصلی مونتاژ بد و تا حدودی کیفیت پایین نوار پلاستیکی بالای درهاست. میشه با پیدا کردن علت مشکل رو کم کرد اما متاسفانه راهی برای راحت شدن از این صدا وجود نداره.
پیمان ق
5 March 2008, 12:27 AM
سلام و درود بر دوستان عزیزم :icon_excl
تجربیات بنده در مورد کاهش صدا :
استفاده از عایقهای PVC (در داخل اتاق نصب میشه)، روی روآی خودم یکی انداختم و میتونم بگم صدای داخل اتاق تقریباً 30 تا 40 درصد کمتر شد .
بستن استرس بار هم تا حدودی از صدای تلق تلق ماشین توی دست اندازها کم میکنه ولی زیاد محسوس نیست .( بیشتر توی پایداری ماشین سر پیچها خودشو نشان میده )
همونطور که دوستان گفتند ، نمد زیر کاپوت هم بدک نیست .
برای صدای غژ غژ درها هم میتونید از چسبهای کاغذی استفاده کنید ( روی قسمتی که درها با لاستیک در تماس هستند ، چسب بزنید ) البته مدت زیادی دوام نمیاره ولی از پارافین بهتر عمل میکنه و راحتتره . من هم روی 405 و هم روی روآ امتحان کردم خیلی خوب جواب داده.
همواره پیروز و شاد باشید . :icon_wink
Amir1871
9 March 2008, 02:07 AM
سلام پيمان جان، ميتوني بگي عايق PVC رو از كجا ميشه تهيه كرد و براي نصبش آيا بايد كل كف ماشين رو كفپوش كرد، هزينهاش حدودا چنده. به نظر دوستان آيا بستن سايكلون 3 با توجه به تبليغاتش كه گفته باعث نرمتر كار كردن ماشين ميشه
ميتونه تاثيري داشته باشه؟
Raminium2001
9 March 2008, 09:33 AM
سایکلون 3 با گردبادی کردن حرکت هوا، باعث بهبود تنفس ماشین میشه (بحث تخصصی تو تاپیک خودش). اما خصوصا تو موتور پیکان و روا تفاوت چندانی رو باعث نمیشه. من که با توجه به قیمتش و اینکه بهتره دوتا ببندی تا تازه تاثیرش معلوم بشه، توصیه نمی کنم. اما بی تاثیر هم نیست.
پیمان ق
9 March 2008, 10:32 AM
سلام پيمان جان، ميتوني بگي عايق PVC رو از كجا ميشه تهيه كرد و براي نصبش آيا بايد كل كف ماشين رو كفپوش كرد، هزينهاش حدودا چنده. به نظر دوستان آيا بستن سايكلون 3 با توجه به تبليغاتش كه گفته باعث نرمتر كار كردن ماشين ميشه
سلام و درود خدمت امیر عزیز
امیر جان ، راستش یکی از دوستان وقتی میخواست آردی ـشو بفروشه عایق PVC رو باز کرد و به من داد .:icon_arro
ایشون این عایق رو پارسال از اصفهان با قسمت مربوط به صندوق عقب و نصب ، 35 هزار تومان خریده بود . درحال حاضر قیمتی ندارم ولی میتونید سرچ کنید .( اگر پیدا نکردید به من pm بدید تا برای شما سرچ کنم )
این عایق 2 تیکه هستش . قسمت اصلی که مربوط به داخل اتاقه و قسمت صندوق عقب . ( من قسمت صندوق عقب رو نصب نکردم )
نصبش هم تقریباً راحته . فقط باید صندلیها کامل باز بشه . ( البته من دادم صافکار نصبش کرد )
امیدوارم تونسته باشم جواب سوال شما رو بدم ولی اگر بازم سوالی داشتی در خدمتم .:icon_cool
پیروز و شاد باشید . :icon_wink
Amir1871
10 March 2008, 07:48 AM
ممنونم پيمان جان، من تابستون ميخوام برم اصفهان. اونجا دنبالش ميگردم ببينم چيكار ميشه كرد.:196:
dr_mehry
10 March 2008, 10:25 AM
این عایق های پیش ساخته ای که دوست عزیز معرفی کردند کیفیت چندانی نداره .بهتره شما به یکی از
تو دوزیهای خودرو مراجعه کنید و با انتخاب رنگ و طرح مورد نظر آقای دوزنده کف ماشین شما رو بوسیله اون فرش کنه .البته این کفپوشهای پی وی سی بیشتر بمنظور جلوگیری از خرای شدن موکت کف خودرو و راحت تر شدن نظافت خودرو بکار می ره تا بعنوان یک عایق صوتی و شما نتظار چندانی نباید از اون داشته باشید .حدود 2 ماه پیش برای صندوق عقب و کف اتاق در حدود 50 هزار تومن البته با اجرت نصب و دوزندگی هزینه داشت .حالا رو نمی دونم؟!
حسینان
10 April 2008, 02:59 PM
دوست عزيز از راهنمائي خوبت ممنون، ميگن اگه نمد زير در كاپوت نصب شه باعث بالا رفتن غير طبيعي آمپر ميشه درسته؟ براي اون قضيه صداگير پيش برقكار بايد رفت؟؟؟
بهترین کار اینکه اصلا روا نخری چون پولتو دور ریختی :icon_cool
Amir1871
10 April 2008, 06:52 PM
سلام دوست عزيز، موافقم.
fanos-khiall
24 September 2008, 12:14 PM
یه سیستم ضبط و باند می بندی ولوم تا ته میدی دیگه صدای اتاق و نمیشنوی (البته امیدوارم)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.