PDA

View Full Version : فرهنگ رانندگی

mirsalar
22 February 2008, 10:05 PM
در سایت موضوعات مختلفی در مورد انواع ماشینهای ایرانی و خارجی پرداخته می شود که خیلی عالی و مفید هستند و لی متاسفانه در مورد فرهنگ رانندگی بحث و گفتگویی نشده است . دریک تاپیکی که در مورد تصادفات بود متاسفانه بعضی دوستان برای گرفتن خسارت بیمه ای و امثالهم یک سری کارهای کرده بودن و ان را به دیگران پیشنهاد داده بودن که اگر کسی حتی نمونه کوچکی از ان را در خیابانهای اروپا انجام دهد نمونه کامل بربریت حساب شده و 100 در صد دادگاهی میشه(15 سال تو المان بودم) مثلا اینکه سوطچ طرفو ازش بگیر و ... که واقعا متاسف شدم.حالا این کارها فرهنگیو میشه در موضوعات مختلف دیگه هم ربط داد و از دوستان تقاضا دارم که در این مورد هر نوع راهکار و پیشنهادی دارند (فرهنگ انسانی و درست رانندگی در قرن بیستم) ارایه کنند و من هم سعی خواهم کرد انچه که تجربه و یا دیده ام بیان کنم. بنظر من قبل از اینکه در مورد مشخصات فنی و معایب و فواید انواع ماشینها و ... صحبت شود بیایدد فرهنگ رانندگی و برخورد با دیگران را در خود ارتقا دهیم.
مرسی

ماندانگاس
23 February 2008, 07:34 PM
تاپیک مشابه این تاپیک فکر کنم وجود داشته باشه : عادت های بد رانندگي (http://www.phallz.com/showthread.php?t=32116)

در مورد پست دوم هم بگم بهتره قبل از پست زدن، در مورد چیزی که میخوایم بنویسیم یکم فکر کنیم...

Nomad
23 February 2008, 08:14 PM
ضمن تایید صحبت دوست عزیزم ماندانگاس ...
از تمامی کاربران گرامی که مایل هستند در این گفتگو شرکت کنند ، خواهش میکنم که با رعایت موارد اخلاقی و احترام به دیگران پست بزنند تا خدای نکرده کسی یا قومیتی رنجیده نشه .
با تشکر .