PDA

View Full Version : راهی برای اطلاع دادن به همراه اول ، درباره ی ساعت اس ام اس

ماندانگاس
20 February 2008, 04:00 AM
دوستان سلام
همین طور که میدونید گوشی های جدیدی که تولید میشن بیشترشون ساعت ارسال اس ام اس رو با استفاده از ساعت SMS Center به صاحب گوشی اعلام میکنن و اگه این ساعت اشتباه باشه ، زمان ارسال اس ام اس درست نمایش داده نمیشه و آدم رو گیج میکنه.
باز هم همونطور که میدونید همراه اول این مشکل رو داره.
حالا میخواستم اینجا با هم دیگه یه راهی پیدا کنیم تا بتونیم بهشون اطلاع بدیم ساعت سرور هاشون رو درست تنظیم کنن تا این مشکل حل بشه! البته اگه گوش شنوا داشته باشن.
ایرانسل هم چند هفته ای میشه که این مشکل رو پیدا کرده و ساعت ارسال اس ام اس با زمان واقعی دقیقا شش ساعت و نیم اختلاف داره ! یعنی اگه اس ام اسی ساعت دوازده ارسال شده باشه روی گوشی ساعت شیش و نیم نشون داده میشه.
در مورد ایرانسل میشه زمان واقعی رو با حساب کردن به دست آورد ولی همراه اول هر دفه یه ساعت میزنه و اختلاف زمانی ثابتی نداره.
و باز هم این مشکل رو با بخش پشتیبانی ایرانسل میشه در میون گذاشت ولی در مورد همراه اول چه کار میشه کرد؟:icon_mad:

Empress
20 February 2008, 10:29 AM
خوب میشه با شماره 09990 تماس گرفت و اطلاع داد. اما تماس گرفتن یه نفر فایده نداره. اگه همه دوستان پایه باشن، و همه زنگ بزنن، خوب شاید بیشتر بشه احتمال داد که بهش توجه می کنن.

kimia84
20 February 2008, 01:10 PM
من هم این مشکل رو زمانی که تازه این گوشیمو خریده بودم داشتم . ولی بعد از آپدیت اون به یه ورژن جدیدتر درست شد و دیگه تاریخ دریافت اس ام اس با ساعت گوشی یکی شده. .

993
20 February 2008, 09:58 PM
ایرانسل فقط مسیج سنتر 2400 ش مشکل ساعت داره و بقیه سنترهاش ساعتشون دقیقه

Tommy Angelo
21 February 2008, 01:16 AM
من گوشیمو آپ هم کردن بازم حل نشد هم با ایرانسل این مشکل رو دارم هم با MCI!هردوشون 30 دقیقه عقبن!

ماندانگاس
21 February 2008, 03:48 AM
دوستان اس ام اس سنتر خطوط اعتباری ایرانسل این مشکل رو دارن و در مورد خطوط دائمی اطلاعی ندارم.
و اگه میدونید کودوم شماره مرکز پیام اعتباری ساعت درستی داره اینجا اعلام کنین.

راهی که دختر مهربون پیشنهاد دادن میشه ولی شاید نهایتا ده نفر از دوستان تماس بگیرن چون ماشالا هر وقت به 09990 زنگ میزنیم میگه شما در صف n ام قرار دارید! ایرانسل هم جدیدا اینجوری شده و بخش پشتیبانی بیشتر وقتا حدودا 15 دقیقه معطلتون میکنه تا جواب بده.

استفاده از سایت همراه اول فکر میکنید جواب بده؟
ایمیلی ، فرم تماس با مایی ، چیزی... یه متن بنویسیم و همه براشون ارسال کنیم! نظرتون چیه؟

PAYAM
22 February 2008, 02:04 AM
به نظرم اگر کسی آشنا تو مخابرات داشته باشه بهتر بتونه پیگیری کنه.