PDA

View Full Version : راهنمایی خرید PPC

sogoli
19 February 2008, 06:39 PM
باسلام خدمت دوستان پی هالزی...
من به تازگی قصد گرفتن گوشی رو دارم ،البته اشنایی خاصی با پاکت پی سی ها ندارم و بین مدلهای زیر که محدوده قیمت انها بین 400 تا 450 هست، مردد موندم
P3400
X-BOND
S200
JAMin

1- ایا امکان دارد ورژن ویندوز مدلهای بالا را به wm6 ارتقا بدهم؟
2-ایا امکان دارد که در مدلهای فوق ، نرم افزارهایی جهت برنامه نویسی نصب کرد؟(مثل php-c#)
3-ایا با داشتن مدلهای فوق احساس دارا بودن یک مینی کامپیوتر به شما دست میده؟
4-میزان خرکاری کدام یک مدلهای فوق بیشتر است
5-با جمیع جهات کدامیک از مدلهای فوق را پیشنهاد می کنید.؟

باسپاس

NEC
19 February 2008, 07:21 PM
1. بله البته بايد رامش رو گير بياريد .
2. بله يه چيز مشابه فكر كنم توي همين فوروم هم ذكر شده .
3. منظورتون رو از ميني كامپيوتر متوجه نشدم .
4. بسته به ميزان فضاي رم گوشي و برنامه هايي كه نصب كرديد و به صورت hidden در حال اجرا هستن و نهايتا سرعت پردازشگر گوشي داره كه فك كنم همشون يكسان هستن اگه اشتباه ميكنم دوستان درستش كنن .
5.من P3400 رو پيشنهاد مي كنم . كلا htc رو به بقيه ترجيح مي دم .

El Padrino.
19 February 2008, 07:46 PM
اگه از وای فای استفاده نمی کنی 3400 خوبه هم سیکه و هم سبک

sogoli
19 February 2008, 08:14 PM
1-با توجه به اینکه 3400 دارای wm5 هست ، ایا رامش برای ارتقا به wm6 پیدا میشه؟
2- از انجاییکه ممکنه از وای فای هم استفاده کنم بعد از 3400 کدوم رو پیشهاد میکنید؟
3- به لحاظ پشتیبانی و گارانتی و خدمات پس از فروش کدام مدل ارجحیت دارد؟
4-منظور از مینی کامپیوتر این بود که حس کنید که با دارا بودن ppc کمتر نیاز به pc پیدا خواهدی کرد؟
5- درسته مقایسه خوبی نباشه ولی دوست دارم تو مدلهایی که معرفی کردم p1 سونی اریکسون هم لحاظ بشه و اون هم بین مدلهای ppc وضعیتش سنجیده بشه.

باسپاس

mohammad51
19 February 2008, 09:44 PM
2- از انجاییکه ممکنه از وای فای هم استفاده کنم بعد از 3400 کدوم رو پیشهاد میکنید؟
4-منظور از مینی کامپیوتر این بود که حس کنید که با دارا بودن ppc کمتر نیاز به pc پیدا خواهدی کرد؟
5- درسته مقایسه خوبی نباشه ولی دوست دارم تو مدلهایی که معرفی کردم p1 سونی اریکسون هم لحاظ بشه و اون هم بین مدلهای ppc وضعیتش سنجیده بشه.

باسپاس

دوست عزیز

در مورد اینکه چه گوشی بهتره باید بگم که s200 وجمین یکی هستند و فرقی نمیکنن ودر مورد ایکس باند هم گوشی خوب و از لحاظ سرعت بالاتر از اون 2 تاست و تلویزیون هم داره ولی صفحه کوچیکتری داره که خودش یکی از مشکلاته این گوشیه در مورد اینکه ویندوز 6 روشون نصب میشه باید بگم که روی همشون نصب میشه ولی از لحاظ وسایل اضافه و به روز بودن رام ها هیچکدوم به جمین و s200 نمیرسن چون رامهای زیادی در همین سایت خودمون هست و شما میتونید ازش استفاده ببرید والبته وای فای هم داره ولی فقط سرعت پایینی دارن به خاطر سی پی هاشون ودر مورد اینکه میشه به عنوان یک کامپیوتر جیبی بهش نگاه کرد باید بگم در بیشتر جهات مشکلتون رو حل میکنه و جوابگو هست ولی چون خودش کوچیکه باید چیزهایی هم که ازش میخواهید در حد خودش و قابل قبول باشه اما p1 چون که سیمبین هست شما نمیتونید اون رو با این گوشی ها مقایسه کنید :icon_cool

El Padrino.
20 February 2008, 06:16 PM

باسپاس

میشه روش ویندوز 6 نصب کرد ولی رام اصلیش گیر نمیاد
اگه خیلی به ویندوز 6 علاقه مندی s710 بگیر ولی اسمارت فونه
ولی من بهت پیشنهاد می کنم جمین نگیر چون بد جوری جواد شده

El Padrino.
20 February 2008, 06:37 PM
وینوز 6 به طور کلی 3 چیز بیشتر از 5 داره
1-htc home
2-task manager
3-alt tab
که هر سه توی تاپیک برنامه های کاربردی موجود هست می تونید دانلود و نصب کنید

NEC
20 February 2008, 07:35 PM
البته از لحاظ كار با اينترنت wm6 بسيار سريعتر از wm5 هست . از نظر ظاهري هم قشنگتر شده .:icon_surp

sogoli
20 February 2008, 08:21 PM
فقط یه کوچولو توضیح بدید که اسمارت فون با پاکت پی سی چه فرقی می کنه(می دونم باید سرچ کنم ولی چون عجله دارم ممنون میشم راهنمایی کنید)
در ضمن منظور از اینکه رامش گیر نمی اید ،یعنی چی ؟

NEC
21 February 2008, 02:21 PM
پاكت پيسي همونه كه تاچ اسكرين داره و ميشه با دست يا قلم بهش فرمان داد . اسمارتفون تاچ اسكرين نداره و بايد با dpad يا همون دكمه وسطي گوشي بهش فرمان بدي . از نظر سيستم عامل هر دو ويندوز موبايل هستن ولي پاكت پيسي نسخه professional هست ولي اسمارتفون نسخه standard . بنابراين برنامه هاشون با هم فرق داره هر چند كه اكثر برنامه ها براي هر دو نسخه نوشته شده .

منظور از رامش گير نمياد اين نيست كه اصلا رام ديگه اي براش وجود نداره بلكه رام توسط شركت سازنده گوشي نوشته نشده بلكه توسط يك فرد عادي ( والبته علاقه مند) توسط برنامه هاي كيچن(kitchen) به اصطلاح كوك (cook) شده . و ممكنه باگ داشته باشه كه البته درصدش پايينه چون اصل رام هموني هست كه توسط سازنده ارائه شده و اين شخص تنها همون رو بازنگري كرده و يك سري برنامه هاي كمكي بهش اضافه كرده .

sogoli
13 March 2008, 08:11 PM
اگه از وای فای استفاده نمی کنی 3400 خوبه هم سیکه و هم سبک

امکانش هست که یه کارت wi fi براش بگیرم تا بتونم از شبکه وایرلس استفاده کنم؟

mohammad51
14 March 2008, 12:09 PM
امکانش هست که یه کارت wi fi براش بگیرم تا بتونم از شبکه وایرلس استفاده کنم؟

sogol عزیز

کارت وای فای که من فکر نمیکنم داشته باشه ولی شما بهتره یک گوشی انتخاب کنی که این نوع امکانات رو داشته باشه:icon_cool