PDA

View Full Version : باند برای درب عقب 206 ( 13سانت)

soheilm
19 February 2008, 01:25 PM
با توجه به اینکه آپشن ایران خودرو وایساکو ضبط نیمذارن ببندی رویه ماشین در دوره گارانتی

برای درهای عقب 206 ( باند 13) چه باندی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟

BloodReza
19 February 2008, 02:30 PM
با توجه به اینکه آپشن ایران خودرو وایساکو ضبط نیمذارن ببندی رویه ماشین در دوره گارانتی

برای درهای عقب 206 ( باند 13) چه باندی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟
شما چه کاری به اونا دارید ماشین خودتون هست اختیارش رو هم دارید برید ظبط دلخاهتون رو روی ماشین نصب کنید

soheilm
19 February 2008, 03:05 PM
شما چه کاری به اونا دارید ماشین خودتون هست اختیارش رو هم دارید برید ظبط دلخاهتون رو روی ماشین نصب کنید

خوب میگه اگه بزارید از گارانتی خارج میشه

BloodReza
19 February 2008, 06:08 PM
تقریبن هر کسی رو ببینید دیگه از ظبط فابریک چه کاست و چه مدل سی دی به خاطر قابلیت های کم استفاده نمیکنه
شما ظبط رو عوض کن مطعمن باش چیزی نمیشه

soheil86
12 June 2008, 05:21 PM
اصلا چرا باند براي عقب نميزارن خودشون ؟؟؟

من اول كه ديدم فكر كردم باند عقب داره ، چون جاش بود ولي بعدا متوجه شدم تو خاليه :D

حالا كه اين تاپيك ايجاد شده لطف كنيد و براي درهاي عقب يه باند معمولي هم معرفي كنيد.

ممنون

mr.designer
12 June 2008, 05:56 PM
الپاین تایپ S

SPS-500C

Senator
12 June 2008, 10:24 PM
پيشنهاد من به شما اينه كه باند عقب رو به هيچ وجه دست كاري نكنين.بجاش ميتونين روي تاقچه ي عقب كار كنيد:icon_coolكه بهتره

ATOS
13 June 2008, 12:22 AM
ولی 206 T5 باند درب عقب داره و کیفیت خیلی خوبی هم داره:icon_cool

n@vid
13 June 2008, 12:37 AM
الپاین تایپ S

SPS-500C
قيمتش چنده دوست عزيز؟

Senator
13 June 2008, 12:14 PM
ولی 206 T5 باند درب عقب داره و کیفیت خیلی خوبی هم داره:icon_cool
شايد برا تيپ5 خوب باشه اما....
چون خودم در عقب رو البته نه به طور كامل باز كردم اون قسمتي كه براي بلندگو در نظر گرفته شده كاملا عايق كاري شده است و شما با اين كارتون ماشينو ناقص ميكنيد.اونم به خاطر يدونه بلندگوي 13سانتي!!!:icon_razzشايد براي همين بود كه ميگفتن از گارانتي خارج ميشه!
تازه معلوم نيست نتيجه ي دلخواه شمارو داشته باشه يا نه.ارتعاش و.....
عوضش ميتونيد روي تاقچه ي عقب هر جور كه دوست داشتيد كار كنيد.در ضمن با نوع غير فابريك قابل تعويض:icon_cool

mr.designer
13 June 2008, 05:10 PM
لازم شد که توضیح بیشتری بدم...

1-اگر کسی این اسپیکر رو برای مصرف معمولی میخواهد و استفاده خانوادگی هم دارد و مهم تر اینکه نمیخواهد تاقچه رو دست بزنه...بهترین کار استفاده از 2 جفت اسپیکر...یکی برای جلو و دیگری برای عقب هست...در صورت اجازه دادن بودجه اگر از امپ هم استفاده شود بهتر میباشد.

اگر برای کسی مهم نیست که تاقچه دستکاری بشه و....تاقچه نیز محل مناسبی برای قرار گرفتن اسپیکر هست...

بنابرین اصرای وجود نداره که حتما روی تاقچه باشه و یا حتما روی در عقب...

و اینکه حتی استفاده از یک جفت اسپیکر (ترجیحا کامپوننت) برای جلو با توان کافی و استفاده از امپ قوی و خوب نیاز شما رو کاملا بر طرف میکنه...

البته اگر فقط خودتون مصرف کننده هستید...

n@vid
13 June 2008, 07:02 PM
شايد برا تيپ5 خوب باشه اما....
چون خودم در عقب رو البته نه به طور كامل باز كردم اون قسمتي كه براي بلندگو در نظر گرفته شده كاملا عايق كاري شده است و شما با اين كارتون ماشينو ناقص ميكنيد.اونم به خاطر يدونه بلندگوي 13سانتي!!!:icon_razzشايد براي همين بود كه ميگفتن از گارانتي خارج ميشه!
تازه معلوم نيست نتيجه ي دلخواه شمارو داشته باشه يا نه.ارتعاش و.....
عوضش ميتونيد روي تاقچه ي عقب هر جور كه دوست داشتيد كار كنيد.در ضمن با نوع غير فابريك قابل تعويض:icon_cool
من فرمايش شما رو تأييد مي كنم.كيفيت و قدرت صداي باند نصب شده روي طاقچه عقب قطعاً بهتر از باند داخل در عقب است.ولي اين كار دو اشكال عمده دارد.
1) سر و صداي آزار دهنده بازي طاقچه كه بعد از مدتي واقعاً غير قابل تحمل ميشه.
2) جلب توجه سارقين.