PDA

View Full Version : مشکل در ارسال sms با wm6

چشم عسلي
18 February 2008, 10:31 PM
سلام دوستان اگه من این بحث را در تاپیک جدا مطرح کردم و در مشکلات wm6 مطرح نکردم واسه اینکه شاید یک برنامه باعث این مشکل میشه نه خود wm6 دلیل اصلی را نمی دونم اینجا مطرح کردم شاید شما عزیزان به این مشکل برخورده باشید

من به بعضی از کانتکت هام که یک بار اس ام اس میدم برای بار دوم نمیره مدت زیادی توی outbox میمونه بعد چند دقیقه پیغام عدم اراسل میده

اما وقتی گوشی را ریست میکنم اس ام اس میره یعنی اگه بخوام واسه هر نفر (( بعضی از شماره ها ))
دو بار یا بیش تر اس ام اس بدم نمیره تا گوشی را یک بار ریست کنم

کسی به این مشکل برخورده

آخه من قبلا با 2 تا خط داشتم اس ام اس هاما با یک گوشی دیگه می دادم

راستی گوشیم jamin و نسخه رام ProphetTouch IX

ممنون:icon_arro

Sina-Ts
18 February 2008, 11:23 PM
منم دقيقاً اين مشکل رو با همين رام داشتم..پيشنهاد ميکنم به رام wm6.1 prophet shadow te آپگريد کنيد که حرف نداره

mohammad51
19 February 2008, 12:29 AM
دوستان عزیز

پس اگر هر دوی شما دوستان این مشکل رو داشتید احتمالا این خودش یکی از باگ های این رام میتونه باشه که به نظر من باید به اطلاع دیگر دوستان هم برسه:icon_cool

چشم عسلي
19 February 2008, 12:39 AM
نمیدونید مشکل از کجاست کسی سورس برنامه اس ام اس ویندوز را نداره که خودمون این مسکل را با دورباره نوشتن یک برنامه مکمل حل کنیم؟

NEC
19 February 2008, 02:02 PM
نمیدونید مشکل از کجاست کسی سورس برنامه اس ام اس ویندوز را نداره که خودمون این مسکل را با دورباره نوشتن یک برنامه مکمل حل کنیم؟

فکر نکنم به این سادگی ها باشه :icon_cool

mohammad51
19 February 2008, 03:24 PM
NEC عزیز

دقیقا حق با شماست چون باید اول مشکل رو حل کرد و دوباره در رام کوک شده قرار داد و اگر به همین راحتی بود کسی که خودش این رام رو کوک کرده بود در صدد رفع این مشکل برمی اومد تا یک رام سالم و بی مشکل و باگ عرضه کنه:icon_cool