View Full Version : شبکه نمودن لپ تاپ و پی سی به وسیله بلوتوث
sokooot
18 February 2008, 09:36 PM
سلام دوستان
من می خوام لپ تاپم رو با پی سی خودم به وسیله بلوتوث شبکه کنم و اینترنت رو شیر کنم ! اما پوستم کنده شده و هر کاری می کنم نمی شه !
کسی از دوستان می تونه راهنماییم کنه
راستی در مورد این بخش که تاپیک رو توش زدم! اخه من قبلا این کار و به m600i خودم انجام داده بودم! اما هر کاری می کنم دو کامپیوتر نمی شه!
گفتم این بخش خبره ترین قسمت برای پرسش این سواله!
ممنون
mohammad51
19 February 2008, 12:35 AM
سلام دوستان
من می خوام لپ تاپم رو با پی سی خودم به وسیله بلوتوث شبکه کنم و اینترنت رو شیر کنم ! اما پوستم کنده شده و هر کاری می کنم نمی شه !
کسی از دوستان می تونه راهنماییم کنه
راستی در مورد این بخش که تاپیک رو توش زدم! اخه من قبلا این کار و به m600i خودم انجام داده بودم! اما هر کاری می کنم دو کامپیوتر نمی شه!
گفتم این بخش خبره ترین قسمت برای پرسش این سواله!
ممنون
دوست عزیز
نوع گوشی خودتون رو نگفتید تا دوستان بتونن کمکتون کنن:icon_cool
sokooot
19 February 2008, 12:47 AM
دوست عزیز
نوع گوشی خودتون رو نگفتید تا دوستان بتونن کمکتون کنن:icon_cool
سلام دوست عزیز
من با گوشی های خودم مشکلی ندارم
(p990 و m600) به راحتی به وسیله بلوتوث اینترنت رو بین سیستم شخصی خودم و اونها شیر می کنم
مشکل من الان اینه که می خوام یه شبکه بی سیم برپایه بلوتوث برای شیر اینترنت ایجاد کنم و این شکلی لپ تاپ خودم رو نیز به وسیله بلوتوث به اینترنت کانکت کنم
فارغ از هرگونه محدودیت و کابل کشی!!
mohammad51
19 February 2008, 09:40 AM
سلام دوست عزیز
من با گوشی های خودم مشکلی ندارم
(p990 و m600) به راحتی به وسیله بلوتوث اینترنت رو بین سیستم شخصی خودم و اونها شیر می کنم
مشکل من الان اینه که می خوام یه شبکه بی سیم برپایه بلوتوث برای شیر اینترنت ایجاد کنم و این شکلی لپ تاپ خودم رو نیز به وسیله بلوتوث به اینترنت کانکت کنم
فارغ از هرگونه محدودیت و کابل کشی!!
دوست عزیز
سئوال شما مربوط به این بخش نمیشه اما برای راهنمایی بیشتر به نظر من شما این مشکل رو اگر با وایر لس کردن حل کنی خیلی بهتر و راحت تر و دسترسی و سرعت بهتری خواهید داشت تا بلوتوث :icon_cool
sokooot
19 February 2008, 11:11 AM
دوست عزیز
سئوال شما مربوط به این بخش نمیشه اما برای راهنمایی بیشتر به نظر من شما این مشکل رو اگر با وایر لس کردن حل کنی خیلی بهتر و راحت تر و دسترسی و سرعت بهتری خواهید داشت تا بلوتوث :icon_cool
ممنون دوست عزیز از پاسختون
در این بخض مطرح کردم چون ایجا تجربه در این زمینه بیشتر هست!
در مورد وایرلس هم نه ! چون اولا فاصله مورد نیاز من خیلی کمه(حداکثر 60 متر ) و دومن به صرفه نیست و گرونه
am!n
20 February 2008, 04:38 PM
دوست عزيز همونطوري كه محمد گرامي گفتن اين مشكل با وايرلس قابل حل است-يك وايرلس براي پاكت پي سي و يكي هم براي پي سي.با بلوتوس نميشه-من خيلي سعي كردم-
چون سرعت بلوتوس براي انتقال اطلاعات اونم از نوع اينترنت خيلي كمه.
با تشكر
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.