View Full Version : چرا بازديدكنندگان خارجي در سايت هاي ايراني با مشكل برخورد مي كنند ؟
Janer
16 February 2008, 10:10 PM
سلام
چند تا از كاربران سايت كه خارج از كشور زندگي مي كنند ميگن هنگام ديدن تاپيك ها
انجمن سايت واسشون قفل ميشه و مجبور ميشن از سايت خارج بشن !!
قبلاً هم يادمه يكي از دوستانم كه خارج از كشوره مي گفت من سرعت 2 مگابيت در ثانيه دارم ولي
وقتي وارد انجمن پي سي ورلد ميشم ، سايت واسم قفل ميشه !!
از اينجا خودم اينطوري فكر مي كنم كه كاربران با سرعت هاي خيلي خيلي بالا در سايت هاي ايران مشكل دارند
آيا اين مشكل عمومي هست ؟ يا راهي براي حل اين مشكل هست ؟
مرسي
d@nial
16 February 2008, 10:30 PM
من تاحالا همچین چیزی رو نشنیدم
اونوقت چه دلیل منطقی داره؟
Nazanin
17 February 2008, 11:56 PM
البته قفل شدن و یا هنگ کردن ربطی به سرعت بالا و خارج از کشور بودن نداره !! نمونه کاملا مشخص برهان خلف این مطلب بنده هستم در داخل ایران و سرعت دایل آپ !! اما وقتی میخوام Phalls رو ببینم فایرفاکس قفل میکنه و تا زمانی که کل صفحه ( محتویات html و ... ) لود نشده تو حالت فریز میمونه بعدش که صفحات لود شدن درست میشه !! و فقط و فقط هم این مشکل رو فایرفاکس من با Phalls داره !! و تنها دلیل منطقی که داره احتمالا وجود یک addon روی فایرفاکس ِ که داره بازی درمیاره !! :icon_surp
EbliiS
18 February 2008, 11:23 PM
البته قفل شدن و یا هنگ کردن ربطی به سرعت بالا و خارج از کشور بودن نداره !! نمونه کاملا مشخص برهان خلف این مطلب بنده هستم در داخل ایران و سرعت دایل آپ !! اما وقتی میخوام Phalls رو ببینم فایرفاکس قفل میکنه و تا زمانی که کل صفحه ( محتویات html و ... ) لود نشده تو حالت فریز میمونه بعدش که صفحات لود شدن درست میشه !! و فقط و فقط هم این مشکل رو فایرفاکس من با Phalls داره !! و تنها دلیل منطقی که داره احتمالا وجود یک addon روی فایرفاکس ِ که داره بازی درمیاره !!فكر ميكنم شما رم يا cpu سيستمتون ضعيفه،چون اگه سيستمتون خوب باشه هر چقدر هم كه addon روي FFنصب كنيد و هرچقدر هم كه سرعت كانكشنتون پايين باشه نبايد هنگ كنهhttp://asefsoft.com/qsimages/157.gif
داود18
18 February 2008, 11:51 PM
نه بابا خارج و ایران بودن ربطی به هنگ صفحه نداره احتمالا این دوستان شما سیستمشون مشکل داشته. چون برنامه نویسی که دیگک ربطی به سرعت نداره یک سری فرمان اجرا قراره بشه صفر و یک حالا سرعت بالا باشه یا پایین خارج باشه یا داخل و...... ربطی نداره
در مورد هنگ سیستم هم بعضی مرورگرها با بعضی از سایتها دچار مشکل میشن و هنگ میکنند چند لحظه و یا فریز میشه صفحه و ربطی به مشخهصات سیستم نداره چون الان این قدر سیستم همه دارند که یک اینترنت را بتونند بی مشکل بیان
البته مشکل ویندوز هم نیاید نادیده گرفته بشه
EbliiS
19 February 2008, 01:48 AM
در مورد هنگ سیستم هم بعضی مرورگرها با بعضی از سایتها دچار مشکل میشن و هنگ میکنند چند لحظه و یا فریز میشه صفحه
با IE شايد اينجوري باشه اما از زماني كه با FF كار كردم يادم نمياد موقع لود پيج هنگ كرده باشه.
Janer
22 February 2008, 09:57 PM
جالبه واسم كه كسي با پي هاز هم اين مشكل رو داره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.