View Full Version : aptech computer education(دوره جامع فن آوری اطلاعات)
amibadi
13 February 2008, 09:13 PM
سلام
من دانشجوی کالج اپتک در شیراز هستم.چون دیدم این موضوع مربوط میشه به فن آوری و علوم و مهندسی پستم رو در این قسمت از سایت گذاشتم.
این کالج وابسته به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران هست و هدف اصلیش ارتقاء دانش فنی و تخصص افراد در زمینه فناوری اطلاعات هست .
هر کسی اطلاعاتی یا هر موردی که مربوط بشه به اپتک بذاره فکر کنم برای بقیه هم مفید باشه
هر کسی از بچه های سایت اطلاعاتی یا راهنمایی در این زمینه بخواد تا اونجایی که بدونم و بلد باشم
دریغ نمی کنم و خوشحال می شم کمک کنم .
حالا در پست های بعدی اطلاعاته کاملتری قرار میدم که امیدوارم مفید باشه واسه همه .
amibadi
14 February 2008, 03:18 PM
سلام
خوب مثل اینکه خیلی بچه ها استقبال نکردن از این موضوع ولی من قول داده بودم اطلاعاته بیشتری بذارم اینجا حالا این کارو می کنم. امیدوارم سطح علمی و تخصصی بچه های ایران با وارد شدن به جاهای این چنینی بالا و بالاتر برود .
اول یک سری اطلاعات در مورد اپتک:
جاهایی که اپتک داره یعنی نمایندگی ها :
شیراز
تهران - مرکز
تهران - شمال
کرج
تبریز
اصفهان
مشهد
اینارو من میدونم شاید جاهای دیگه هم داشته باشه .
خود اپتک اصلی یعنی اپتک مرکزی در هند هست و مدرکی که میدهد مورد تائید 55 کشور جهان هست من خودم تو یکی از سایتها خوندم در مراکز اینجوری اپتک تو دنیا سوم هست حالا راست و دروغش با خودش
خوب این دوره به چه صورت هست حالا:
در ایران یک دوره 3 ساله هست یا 6 ماژول که وقتی این 6 ماژول رو می گذرونید به شما مدرک بین المللی ACCP میدن
این مدرک رو وزارت علوم قبول نداره چرا؟چون معادل این مدرک در ایران تعریف نشده یعنی یک چیزی هست بین فوق دیپلم و لیسانس.
شما بعد از گذراندن 3 سال در ایران می تونید به یکی از کشورها که اپتک رو قبول دارن برید و مدرک همون دانشگاه رو بعد از گذروندن یک سال بگیرید .
دانشگاه های معروفش که من میدونم portsmouth - southern cross university و middle -s-e-x-university هست این 3 تا در انگلیس هست و استرالیا . من خودم تو سایت وزارت علوم رفتم دیدم 3 تاشو قبول داره .
خوب اینم پیش زمینه ای در مورد اپتک
از نظر شخصی من (بازم میگم نظر شخصیم هست) راضی هستم از اپتک چون مثل دانشگاهای خودمون نیست که از هر چیزی یک مقداره دست و پا شکسته بگه و آخرش ببینی اون طوری که باید مفید باشه واسط نبوده و نمیتونه ازشون استفاده کنی بعد از تموم شدن دانشگاه
در دانشگاه ایران درسهایی که متمرکز نیست روی رشتت رو هم باید به اجبار بگذرونی که یکی از ضعف ها دانشگاه محسوب میشه
خلاصه هیچ فردی بهتر از خودش نمی تونه شرایط رو بسنجه پس واسه انجام هر کاری تحقیق کنیم خوبی و بدیاشو در نظر بگیریم و در نهایت تصمیم بگیریم .
در پستهای آینده درس هایی که تو این 6 ماژول ارائه میشه رو میذارم
EbliiS
14 February 2008, 05:07 PM
دوست عزيز از اطلاعاتي كه در مورد اپتك در اختيار دوستان قرار ميدي ممنون.منتظر سيلابس درسي اين رشته كه در طول 6 ترمه بايد گذرونده بشه هستيم.http://asefsoft.com/qsimages/157.gif
amibadi
15 February 2008, 12:46 AM
دوست عزيز از اطلاعاتي كه در مورد اپتك در اختيار دوستان قرار ميدي ممنون.منتظر سيلابس درسي اين رشته كه در طول 6 ترمه بايد گذرونده بشه هستيم.http://asefsoft.com/qsimages/157.gif
خواهش میکنم امیدوارم اطلاعاتی که می گذارم بتونه مفید واقع بشه.
خوب بریم پس سراغ نام واحدهای درسی که در 6 ماژول یا همون 3 سالی که باید گذرونده بشه.
اگه اجازه بدین بدلیل زیاد شدن نام درس ها هر 2 ماژول رو که میشه یکسال تحصیلی با هم بذارم.
یک توضیح دیگه بدم که آخر هر درس که بگذرونید یک پروژه عملی باید تحویل بدید به استاد و در پایان هر ماژول یک امتحان جامع از کلیه درس های گذرونده شده در آن ماژول به صورت آنلاین از هند گرفته میشود
2 تا درس پیش نیاز داره برای کسایی که مقدماتی کامپیوتر شون ضعیف هست:
pre-requisite module
1-technical english
2-kitso
technical english که زبان تخصصی هست در مورد it
kitso هم که ویندوز هست و برنامه های کاربردی آفیس
--------------------------------------
module -1
1-logic building with c
2-html,dhtml,javascript
3-dremweaver
4-core java
یک tecghnical seminars و project هم به صورت عملی باید تحویل بدیم همون چیزی که در بالا گفتم.
------------------------------------
module -2
1-sql server 2005
2-advance java
و technical seminars و project
این از دو ماژول
موفق باشید.
amibadi
16 February 2008, 11:16 AM
سلام به دوستان عزیز خودم:
خوب تو این پست هم می خوام درس های ماجول 3و4 ,5رو براتون بذارم.
module 3
1- dynamic pages using JSP
2- programing business logic using EJB
3-overview of J2EE
------------------------------------
module 4
1- core XML
2- introduction to.NET
3- #programing in c
4- programing in VB.NET
5- developing applications using winforms
-------------------------------------
module 5
1- ASP.NET and webforms
2- COM+and MSMQ
3- advanced.NET
4- web services , SOAP , UDDI
5- security in.NET
--------------------
خوب در ماجول بعد یعنی 6 شما می تونید از 2 گرایش نرم افزار و شبکه یکی رو انتخاب کنید و درس های تخصصی همون گرایش رو بگذرونید که در پست بعد درس های هر دو رو می نویسم.
موفق باشید.
امیر
EbliiS
16 February 2008, 03:09 PM
سيلابسهاي درسي خيلي جالبي داره كه بيشتر هم رو java فوكوس كردن.كسي كه همه اينا را كامل يادبگيره تو بازار كار خيلي به نفعشه.كاش سيلابسهاي درسي وزارت علوم هم اينجوري به روز بودhttp://asefsoft.com/qsimages/156.gif
EbliiS
17 February 2008, 12:47 AM
شرایط پذیرش
دارا بودن حداقل مدرک دیپلم متوسطه
آشنایی به زبان انگلیسی و کامپیوتر در سطح مقدماتی
: مدارک لازم جهت ثبت نام
تقاضانامه و یا فرم پیش ثبت نام (http://aptechmf-edu.ir/register.aspx) تکمیل شده توسط داوطلب
تصویر تمام صفحات شناسنامه داوطلب
تصویر آخرین مدرک تحصیلی داوطلب و یا گواهی اشتغال به تحصیل
دو قطعه عکس 3x4 تمام رخ و پشت نویسی شده
اينم سايتش در ابران (http://aptech.ir/)
joza3
19 February 2008, 08:31 PM
دستت درد نکنه. ممنون. یه سوال دارم. این درسها رو به صورت کامل درس میدن؟ یعنی کسی که اینها رو میگذرونه میتونه تو بازار کار راحت کار کنه؟ خودت رازی هستی؟
از چه ترمی میشه بیرون کار کرد؟
amibadi
19 February 2008, 11:33 PM
دستت درد نکنه. ممنون. یه سوال دارم. این درسها رو به صورت کامل درس میدن؟ یعنی کسی که اینها رو میگذرونه میتونه تو بازار کار راحت کار کنه؟ خودت رازی هستی؟
از چه ترمی میشه بیرون کار کرد؟
سلام دوست عزیز :
خواهش می کنم
من الان خودم دارم css می خونم یعنی درس 5 هست که برداشتم.(ماجول 1)
بله خوده اپتک کتاب داره و کتاب مربوط به هر درس رو تمام می کنند به طور کامل .
در مورد بازار کار خودت باید وارد بشه و بعد از گذروندن درس ها به توانایی هات پی می بری و متوجه میشی از کی میتونی شروع کنی .
ببین اگه مدرک رو واسه ایران می خوای و مدرک خیلی واست مهمتر از بار علمی و تخصص هست نه اینجا خوب نیست چون مدرک اینجا رو وزارت علوم به همون دلیلی که گفتم قبول نداره . یعنی یک چیز مهم دیگه که هست در مورد پسر ها معافیت تحصیلی نمیده ( ولی مثل اینکه دارن یک سری کارا انجام میدن که این مشکل هم حل بشه )
ولی اگر می خواهی با تخصصت و مدرکت خودت کار کنی و یا به خارج از ایران بری خیلی خوبه
چون کشورهای دیگه کاملا قبولش دارن و کاملا معتبر هست .
میدونی اپتک چه جوری هست آمادت می کنه واسه کار یعنی تخصص رو بالا می بره موقعی که درس ها رو می گذرونی میتونی ازشون استفاده کنی و می بینی چیزهایی که خوندی بی فایده نبودن
اپتک یکی از خوبی هاش این هست که تمام درس ها به صورت عملی هست تئوری خیلی کم داره
من که در شیراز هستم هر کسی واسه خودش یک کامپیوتر داره که دیگه اون مشکلاتی که چند نفر با یک کامپیوتر کار می کنن رو نداره . من به شخصه خیلی راضی هستم .
کسی که این درس ها رو تا پایان میگذرونه می تونه برابری کنه با کسی که فوق لیسانس it دانشگاهای خوب ایران رو داره آخه اگه به واحد های ارائه شده هم توجه داشته باشین متوجه میشید که هیچ کدوم از دانشگاها این درس هارو به این شکل ارائه و تدریس نمی کنند .
در ایران مدرک دانشگاه خیلی باب شده متاسفانه در صورتی که در کشورهای دیگه به تخصص خیلی بیشتر اهمیت میدن .
joza3
20 February 2008, 02:15 PM
ممنون امیر جان
یعنی میشه بعد از گرفتن مدرک خارج از کشور کار خوب گیر اورد؟ هزینه کل ترمها چقدر میشه؟ اگه جایی شروع به کار بکنی فکر میکنی حدودا چقدر در ماه درامد داشته باشی؟ حدودا.
amibadi
20 February 2008, 02:16 PM
سلام
معذرت می خوام از وقفه ای که افتاد
بریم سر ماجول 6 :
این ماجول تقسیم می شه به 2 رشته 1- نرم افزار 2- شبکه
دانشجو نسبت به علاقه ای که داره به یکی از گرایش ها رو انتخاب می کند.
ماجول انتخابی رشته نرم افزار :
1-software engineering principles
2- OOAD with UML
3- software project managment
4- MS project 2003
5- software quality assurance
6- software verification , nalidation and testing
7- RDBMS concepts
8- client/server concepts
9- introduction to oracle 8i:SQL & PL\SQL
10- client server copmuting using developer 6.0
11- SQLJ programing
12- project
ماجول گرایش شبکه:
1- networking essentials
2- TCP\IP
3- firewall and security
4- installing ,configuring and administering microsoft windows 2003 professional
5- installing, configuring and adminisstering microsoft windows 2003 server
6- implementing and administering a microsoft windows 2003 network infrastructure
7- implementing and administering a microsoft windows 2003 directory services infrastructure
8- designing a microsoft windows 2003 directory services infrastructure
9- designing security for a microsoft windows 2003 network
10 - designing a microsoft windows 2003 network infrastructure
بعد از گذروندن یکی از این دو گرایش به شما مدرک ACCP یا همون aptech certified computer professional میدن .
موفق باشید .
امیر
amibadi
20 February 2008, 02:45 PM
ممنون امیر جان
یعنی میشه بعد از گرفتن مدرک خارج از کشور کار خوب گیر اورد؟ هزینه کل ترمها چقدر میشه؟ اگه جایی شروع به کار بکنی فکر میکنی حدودا چقدر در ماه درامد داشته باشی؟ حدودا.
سلام خواهش می کنم
ببین آخر هر ماجول یک امتحان online برگذار میشه که اگه بتونی نمره a , b رو بگیری در خارج از کشور میتونی واسه دانشگاه ها پذیرش بگیری تا سال آخرو بگذرونی و مدرک معتبر اون دانشگاه رو هم داشته باشی مدرک اپتک مدرک معتبری هست پس اگه این مدرک رو داشته باشی کار هم گیرت میاد .
هزینه هر ترم حدودا 750 تومان هست که کلش میشه چهار ملیون و نیم تا پنج تومان هزینه سال آخر یعنی 4 هم بر میگرده که چه دانشگاهی بری .
در مورد در آمد هم نمی تونم چیزی بگم فقط اینو بگم چون تخصص داری در آمد خوبی هم میتونی داشته باشی واسه اینکه خیلی ها به کارای تخصصی وارد نیستن و میتونی جزء تک ها باشی در حرفت.
یک چیزه دیگه تمام چیزهایی که در این پست ها گفتم کاملا نظر شخصی من بوده شاید افرادی هم باشن که به کل نظرشون فرق داشته یاشه حتما خودتون هم تحقیق کنید در مورد کاری که می خواهید انجام دهید من فقط قصدم راهنمایی و کمک بوده
Waffen
20 January 2010, 07:33 PM
ضمن تشكر از اطلاعات خوبتون،
من تازه در اين دوره ها ثبت نام كردم. و از طرفي هم يكي از داوطلبان دانشگاه هستم و كنكور خواهم داد، لذا سئوالاتي علارغم اينكه نسبت به اين دوره توجيح شدم در ذهن دارم. ميخواستم بپرسم؛
آينده شغلي اين رشته در ايران چگونه هست؟ و بعد از اخذ مدرك Accp آيا انسان به آن توانايي لازم خواهد رسيد كه بتواند با كمك همكلاسي هايش يك بازي بسازد يا تيزر درست كند؟ در واقع آيا آدم ميتونه به اين رشته بعنوان يك شغل حساب بازكنه و 3 -4 سال از عمرش را صرف يادگيري اين رشته بكنه؟ آيا درآمد فارغ التحصيلان اين رشته با كارشناسان دانشگاههاي داخل كشور قابل مقايسه هست و آيا در ايران اين رشته خريداري دارد؟ (بنا رو به اين بگيريم كه اين شخص با استعداد خيلي بالا و كارائي خيلي حرفه اي و با نمرات عالي اين واحدها را با موفقيت پاس كرده و قبول شده باشد)
بعد از اخذ مدرك ليسان اين رشته يعني گذراندن يك سال و تخصص در يكي از رشته هاي نرم افزار يا شبكه، كشورهاي ديگر اعتنايي به جذب و به كارگيري فارغ التحصيل اين رشته ميكنند و به راحتي ويزا و اقامت ميدن؟
آيا امكان داره كه دوره ليسان هم بعداً به اين رشته در خود ايران اضافه بشه؟
با توجه به عملي بودن ترمهاي اين دوره، سطح تئوري و علمي دانشجويان aptech در مقايسه با رشته IT دانشگاهها بسيار پائين تر خواهد بود، آيا اين بعداً محدوديتي براي خود دانشجو ايجاد نميكند؟
آيا درسها مرتبط با رشته accp هست يا مطالبي غيرضروري يا غير مرتبط در جزوه هاي اين دوره وجود دارد؟ سطح اين درسها را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ سخت؟ آسان؟ متوسط؟
در سايتهايي كه اين دوره ها را تبليغ نموده اند، هيچ تضميني به اشتغال به كار فارغ التحصيلان نشده، شما علت را در چه ميبينيد؟
آيا از استادان خود راضي هستيد؟ خوب درس ميدن؟
ضمناً در كرج و تبريز شهريه اين دروس، ترمي 800 هزارتومان هست.
pedram_p7
19 February 2010, 04:33 PM
این تاپیک انگار به جمع زیر خاکیها پیوسته؟
اپتک رو میشه در کنار تحصیلات دانشگاهی رفت یا نه ... حتما باید تمام وقت رو بزاریم رو این اپتک؟؟؟؟
pedram_p7
22 March 2010, 03:50 AM
اونجور که خودم رفتم و پرسیدم ، نه نمیشه هم دانشگاه رفت و هم اپتک....
silentrise
27 March 2010, 02:24 AM
سلام به دوستان
اول جواب دوستمون بدم:
تو تهران خيلي از بچه ها هم دانشگاه ميرن و هم اپتک
دوم اينکه اگه کسي اطلاعات کاملي از ادامه تحصيل تو خارج با استفاده از ACCP رو داره بگه, ممنون ميشم!
يه توضيح از خودم:
ترم 4 اپتک + شاغل در شرکت نرم افزاري(جاوا وب اپليکيشن) + 7 ماه مشغولم + در آمدم فلن 400 تومان و سر کلاس هاي اپتک زير 100 تا حالا نداشتم!
با سپاس
pedram_p7
27 March 2010, 02:55 AM
سلام به دوستان
اول جواب دوستمون بدم:
تو تهران خيلي از بچه ها هم دانشگاه ميرن و هم اپتک
دوم اينکه اگه کسي اطلاعات کاملي از ادامه تحصيل تو خارج با استفاده از ACCP رو داره بگه, ممنون ميشم!
يه توضيح از خودم:
ترم 4 اپتک + شاغل در شرکت نرم افزاري(جاوا وب اپليکيشن) + 7 ماه مشغولم + در آمدم فلن 400 تومان و سر کلاس هاي اپتک زير 100 تا حالا نداشتم!
با سپاس
سلام دوست من:
صحبت شما درست هست... در اینکه میشه رفت خوب شکی نیست... منظور من این بود که مشاوری که برای من توضیح میداد عملا به من گفت که کلاسها آنقدر سنگین هست (به لحاظ بار علمی) که باید روزی 8 ساعت براش درس بخونی و در ثانی نمیشه براحتی سر کلاسها غیبت کرد.
میشه بفرمایید که نمرات از چند هست که شما زیر 100 نداشتید تا بحال و اینکه کلا با توجه به اینکه خودت اپتک میری به من پیشنهاد میکنی که در کنار دانشگاه آزاد اپتک رو هم برم...؟
کلا اگر تجربه ی خاصی داری لطفا ما رو بی خبر نزار!
متشکرم
silentrise
27 March 2010, 04:00 AM
نمرات که از 100
دليل اين که گفتم نمراتم چند بوده:
بچه ها تو اپتک دو دستن : کسايي که اومدن دور هم باشن و کسايي که جونشون در ميآد تا پيشرفت کنن!
به نظر من زمان نبايد تعيين کني مثلا 8 ساعت يا هر چي! من خودم شده روزي 18 ساعت, 2 ساعت ... زمان گذاشتم !
ولي اصل مطلب که بچه ها هر دو جا رو مي رن , اصولا واسه پيچوندن سربازي هست!
يه مطلبم که به نظرم خوبه بگم : سر فصل هاي اپتک خوبه ولي استاد خيلي مهمتره !!!
راستي جديدا دوستان شيرازي تو اپتک تهران اومدن ! :icon_cool
در خدمتم!!؟؟
pedram_p7
27 March 2010, 02:01 PM
مرسی از اطلاعاتت اما میشه اینا رو برام توضیح بدی:
1:کلا خودت فکر میکنی اگه بیام اپتک با توجه به دانشگاه مشغول بودنم کاره درستی میکنم و کلا میکشم انقدر درس بکنم تو کلم (درسم بد نیست ولی خب نابغه هم نیستم کلا شما حساب کن یه آدم متوسط کاملا ساده به لحاظ درسی) :icon_razz
2:میشه شهریه ی ترمهارو به ما هم بگی ببینم حدودا چند خرجت میشه! (کلی بگی بهتره یعنی خرج رفتن به اپتک در یک ترم درسی)
3:یه اطلاعات کوچیکی میخوام در مورد بروبچه های اپتکی! (خر خون هستند؟) علاوه بر اون برو بچه هارو چطور دیدی؟
راستی شما الان چند سالته دوست عزیز (سوال رو واسه حس کنجکاوی میپرسم :icon_evil )
مرسی بسیار بسیار...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.