View Full Version : رهنمایی برای خرید پخش متوسط
Asasi
12 February 2008, 09:14 PM
سلام. آقا من اطلاعاتم در مورد سیستم های صوتی اتومبیل در حد اطلاعات یک گربه ماده در مورد انرژی هسته ایه!!!! :icon_neut
واسه یه پراید یه سیستم میخوام که حتما لااقل mp3 رو پشتیبانی کنه. کیفیت صدا تا حد معقولی مد نظرمه اندازه ای که خوب باشه. شنیدم با 150 اینطورا میشه یه چیز مناسب تهیه کرد. حالا یه مقدار اینور اونور پیشنهاد میکنید رفتم در مغازه یارو بگم چی ببنده. ممنون بابت توجهتون:icon_wink
reza1979
17 February 2008, 09:51 PM
سلام عزیز
من روی پراید تجربه خوبی دارم
و تا حال بیش از 4 نوع سیستم متوسط رو هم امتحان کردم
با این قیمت که گفتی زیاد این ور اونور نگرد
دور sony و JVC و ... خط بکش
از دو سیستم زیر به ترتیب اولویت با توجه به پولت یکی را بخر
1
pioneer 3950
با باند primier حدودا برات 165 تایی تموم میشه
کیفیت هم واقعا قابل قبوله به حرف هر کسی هم اعتماد نکن که
من تا حال سر بقیه انتخابها کلی ضرر کردم
2
یکی از مدلهای دلخواه kenwood
با باند primier یا از باندهای pioneer (البته هر دو یه چیزند) که 150 تایی برات آب می خوره
و حالشو ببر
(البته اگه تو هم مثل من از صداهای زیری که مخ ادمو می خورند خوشت نمی یاد)
Asasi
18 February 2008, 12:49 AM
رضاجان ممنون بابت توجهتون. من فکر میکردم پایونیر گرونتر از جی وی سی باشه.
آخرین سوال اینکه این کارکیت ها یا چیزای مشابه که مثلا فلش بهش وصل میشه و با همین پخش های نواری سایپا روی پراید کار میکنه کیفیتش خیلی با این سیستما که گفتید متفاوته؟ بعضی دوستان میگن انقدر میخوای پول بدی ازینا بخری وصل کنی به پخش معمولیت و یا مثلا 2تا باند بگیری تقریبا همون کیفیت رو میگیری. درسته یا نه؟ تشکر مجدد:icon_wink
EbliiS
18 February 2008, 11:19 PM
آخرین سوال اینکه این کارکیت ها یا چیزای مشابه که مثلا فلش بهش وصل میشه و با همین پخش های نواری سایپا روی پراید کار میکنه کیفیتش خیلی با این سیستما که گفتید متفاوته؟ بعضی دوستان میگن انقدر میخوای پول بدی ازینا بخری وصل کنی به پخش معمولیت و یا مثلا 2تا باند بگیری تقریبا همون کیفیت رو میگیری. درسته یا نه؟ تشکر مجدد
آره خيلي فرق ميكنه من قبلا خودم از انوع كاركيت و FM Transmitter و ... استفاده ميكردم اما وقتي ضبط انداختم كيفيت اونا صفر بود در برابرش.http://asefsoft.com/qsimages/157.gif
Asasi
19 February 2008, 03:58 PM
آقا میگن تو بازار 3950 نیست یا کمه. مدل جدیدی که پایونیر داده تو این رده 3050 هست که 95 تومنه. کسی خبر داره این مدل خوب جواب داده یا نه؟
f_a_r_i_d
20 February 2008, 01:23 AM
باند jbl 396 هم می تونی ببندی اگر پیدا کردی من یه مدت داشتم
نسبت به قیمتش که 50 تومن خریدم خیلی عالی بود بیسش واقعه رضایت بخشه
nevada4228
20 February 2008, 02:31 AM
2950 با یه جفت باند 718 حدود 160 میشه کیفیت صدای 718 هم بی نظیره
manotanha351
20 February 2008, 11:33 PM
2950 با یه جفت باند 718 حدود 160 میشه کیفیت صدای 718 هم بی نظیره
ببخشید 718 کجاش کیفیت داره ؟تیوترش یا ووفرش ؟
reza1979
23 February 2008, 12:56 PM
با سلام
دوست عزیزم جناب اساسی
اگر واقعا 10 ، 20 تومن اینور اونور برات فرقی نمی کنه من هم پیشنهاد می دم 3050 یا 4050 بگیری
البته اگر 3050 گرفتی حتما سری UB بگیر که USB داره .
دوست عزیزمون که گفته 3050 در حدود 95 تومنه اون مدلش MP است و USB نداره
برای باند هم واقعا حیفه با این رنج قیمت سری X2 نگیری. اگه تونستی 6992 یا 6982 خوبه
این باندهای از تولیدات 2008 پایونیر هستند و کیفیت بی نظیری دارند.
متاسفانه پایونیر تقلبی توی بازار خیلی زیاده و 20 الی 30درصد ارزونتر از اصلش هستند
یکی از دوستانم به شهر مرزی پیرانشهر و بانه رفته بود و پخش پایونیر 5050 با باندهای 718 گرفته بود که وقتی روی ماشین نصب کردیم همون لحظه اول هم یکی از مشتریان که اصلا توی این کار حرفه ای نیست در جا کیفیت بد اون را تشخیص داد . من باندها را با یکی از 718 های اصل کنار هم گذاشتم هیچ فرقی با هم نداشتند و حتی این باندهای اصل نوشته حک شده نداشتند ولی تقلبی ها مدلش را روش حک کرده بود (زیر برچسب بود و من وقتی برچسب رو کندم متوجه شدم)
از کیت های دیگر هم استفاده نکن . معمولا در جاهایی که امواج زیاد داره یا موقع زنگ زدن موبایل و .... خیلی وقتها پارازیت می افته و عمرشون هم کمه . یکی از دوستانم که از اینا داشت می گفت که یکبار حافظه بهش زده بودم که در حین پخش قطع شد و وقتی به تعمی کار نشون دادم گفتش حافظه سوخته
خلاصه من استفاده نکردم و تعریفشو هم نشنیدم
DRSaeid
4 April 2008, 02:55 AM
با سلام
دوست عزیزم جناب اساسی
اگر واقعا 10 ، 20 تومن اینور اونور برات فرقی نمی کنه من هم پیشنهاد می دم 3050 یا 4050 بگیری
البته اگر 3050 گرفتی حتما سری UB بگیر که USB داره .
دوست عزیزمون که گفته 3050 در حدود 95 تومنه اون مدلش MP است و USB نداره
برای باند هم واقعا حیفه با این رنج قیمت سری X2 نگیری. اگه تونستی 6992 یا 6982 خوبه
این باندهای از تولیدات 2008 پایونیر هستند و کیفیت بی نظیری دارند.
متاسفانه پایونیر تقلبی توی بازار خیلی زیاده و 20 الی 30درصد ارزونتر از اصلش هستند
یکی از دوستانم به شهر مرزی پیرانشهر و بانه رفته بود و پخش پایونیر 5050 با باندهای 718 گرفته بود که وقتی روی ماشین نصب کردیم همون لحظه اول هم یکی از مشتریان که اصلا توی این کار حرفه ای نیست در جا کیفیت بد اون را تشخیص داد . من باندها را با یکی از 718 های اصل کنار هم گذاشتم هیچ فرقی با هم نداشتند و حتی این باندهای اصل نوشته حک شده نداشتند ولی تقلبی ها مدلش را روش حک کرده بود (زیر برچسب بود و من وقتی برچسب رو کندم متوجه شدم)
از کیت های دیگر هم استفاده نکن . معمولا در جاهایی که امواج زیاد داره یا موقع زنگ زدن موبایل و .... خیلی وقتها پارازیت می افته و عمرشون هم کمه . یکی از دوستانم که از اینا داشت می گفت که یکبار حافظه بهش زده بودم که در حین پخش قطع شد و وقتی به تعمی کار نشون دادم گفتش حافظه سوخته
خلاصه من استفاده نکردم و تعریفشو هم نشنیدم
3050UB قیمتش تو یه سایت خارجی زده بود 600 دلار !!؟؟؟؟!!؟؟!؟؟
یعنی تو ایران چنده ؟!:icon_twis
mr.designer
4 April 2008, 03:04 AM
دوست عزیز...در هنگام زدن پست...به تاریخ اخرین پست دقت فرمایید.این تاپیک مربوط به 2 ماه پیش هست.پرسیدن قیمت فقط در بخش قیمت سیستمهای صوتی.
DEH-3050UB حدود 125.000 تومن
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.